|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
|
|
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oglądać tego filmu, jest totalnie do bani!
Nienawidzę komedii romantycznych, wszystko takie słodkie i przerysowane. W życiu tak się nie dzieje. Komedię romantyczną ostatni raz widziałam 5 lat temu, ja tylko thrillery i horrory, ze mną w kinie faceci nie mieli problemów że chciałam iść na jakieś mdłe komedie. ![]() Dzisiaj jest suuuuuper, obudziłam się z dobrym humorem, zważyłam się, waga pokazała optymistyczną liczbę więc jest super ![]() A co do paznokci.. od środy mam niepomalowane, bo szczury niańczę a nie chcę malować i się nimi bawić bo raz - zatrują się smrodem, a dwa - zepsują wszystko.. Chyba pobawię się z nimi teraz i godzinę przed wyjściem pomaluję jakoś.
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Malla ja właśnie czuję, że to jest złe. Boję się, że to zobojętnienie zaraz przekształci się w coś okropnego. Tylko czy może być jeszcze gorzej niż jest teraz? Przecież zdiagnozowano już u mnie depresję i manię... co może być gorsze?
|
|
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 warstwy ostatnie schnely mi ponad godzine a po godzinie i tak sobie gdzies poodbijalam.. a po 3 dniach bylo do zmycia.. A to moj ulubiony czerwony lakier ktory kiedys z topem sie trzymal 6 dni.. (ale moze juz starosc..)
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie wprowadziłam je do swojego gabinetu Rewelacja! Efekt podobno utrzymuje się do 3 tygodni bez odpryskiwania, trzeba je później zmyć, bo po prostu widać odrost przy macierzy Ja zrobiłam sobie testowo w czwartek i póki co pięknie się trzymają... żadnego odprysku, pięknie błyszczą, a naprawdę wiele przez weekend sprzątałam, zmywałam, prałam itd. Naprawdę polecam
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziadostwo drogie.Widzialam lakiery Shellac to 90 zl na allegro ![]() Obecnie mam zrobiony japonski(ale juz ponad tydzien) i chyba sobie zazeluje i na to bede dawac lakier to sie bedzie dluzej trzymac. Juz kiedys tak robilam i lakier bez problemu sie trzymal tydzien-1 warstwa..
|
|
|
#4807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A trzyma się... cóż, mi się trzyma ok 3-4 dni ale to dla mnie i tak długo, bo ja mam giętkie paznokcie i przy bokach mi zawsze pęka lakier, poza tym dużo nimi robię, drapię, z psem się bawię itd. Dla mnie w tych lakierach stosunek do ceny jest bardzo dobry ![]() A te lakiery o których pisze Dearlie - fajnie by było mieć taki, ale ktoś by mi musiał zasponsorować
Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-03-21 o 11:59 |
|||
|
|
|
#4808 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam piękne obgryzione paznokcie. W piątek sobie obgryzłam dla odmiany, bolą mnie teraz ;/
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem hurtownikiem ich kosmetyków, więc mam je znacznie taniej Gdybyś kiedyś chciała się skusić to mogę Ci je sprzedać po cenie takiej jaką mam dla gabinetów czyli -8%, a to wychodzi 72zł. Z tym, że trzeba za pierwszym razem kupić też bazę i top, a one są w takiej samej cenie.
|
|
|
|
|
#4810 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#4811 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli ma się pieska to można urzeczywistnić podryw na psa Co prawda do mojego tylko podbiegają małe dzieci krzycząc "mamooo, patrz, wilk na smyczy" ! (mam huskiego..) Cytat:
Zawsze chciałam tam mieszkać. ![]() Ilona - u mnie lakier to max 2 dni się trzyma, zaraz pod lakierem robią się pęcherzyki powietrza i lakier sam odpada
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole mam jakis tam utwardzacz UV ( i to tez swoje kosztowalo) I sposob tego jest ze normalnym lakierem sie maluje tym na koncu i reke do lampy i ponoc tez sie trzyma 2 tygodnie.. Jasne.. mi sie trzymalo 3 dni i lakier odchodzil platami i sama nie wiedzialam co robie zle..
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona - zaciekawił mnie ten manicure japoński bo pierwsze słyszę, wyguglałam właśnie sobie i ciekawie to wygląda. Rozumiem, że jest wykonywany w 100% na naturalnym paznokciu? Tzn nie żadnego dokładania sztucznej części paznokcia?
Ja nigdy nie miałam sztucznych paznokci i nie chcę mieć, ale na jakieś ważne uroczystości chętnie bym sobie zrobiła coś, co by sprawiło, że wszystkie urosną do jednakowej długości i kształtu i się nie połamią
|
|
|
|
#4815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja juz z tym sobie akurat poradzilam ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() Ale mam juz tydzien po zrobieniu i efekt slabszy-efekt do 2 tygodni.. Aczkolwiek poprawiam sobie sama polerke w domu Na naturalnym..wcieranie odpowiedniej pasty i odzywienie paznokci-robia sie takie ladniejsze rozowe i blyszcza..oraz mocniejsze. I przez jakis czas nie mozna malowac lakierami(ale to tez dlatego ze one sa natluszczone i sie nie beda trzymac)
|
|
|
#4816 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Desperaci i nie do końca zrównoważeni całkiem do mnie pasują
|
|
|
#4817 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-jak gryziesz paluchy, to wprowadzasz do układu pokarmowego różne bardzo parszywe bakterie i inne zarazy, możesz też zjeść sobie jakiegoś pasożyta, który rozwinie Ci się na przykład w dwunastnicy, albo np lamblie. Za każdym razem jak chcę wziąć palucha do zębów to sobie o tym przypominam, "obrzydzam się" i przestaję. Cytat z biotechnolog.pl: Cytat:
I tak, żeby skórki mnie nie kusiły, to je po prostu usuwam sukcesywnie i ich nie mam. Paznokcia obgryzę sobie tylko, jak mi się złamie pół i tak dynda a ja nie mam żadnych nożyczek ani niczego takiego pod ręką. Jeżeli chodzi o te niedobre lakiery, którymi się smaruje paznokcie, to one dają tylko tyle, że zapobiegają takiemu bezwiednemu obgryzaniu. Bo czujesz ten smak i zabierasz rękę. Ale nie zrobią za Ciebie wysiłku powstrzymania się przed celowym obgryzieniem paznokci ![]() Cytat:
Dodam, że mam amstaffa i sami dresiarze i inni jaracze trawy na niego lecą ![]() A jakiego Ty masz? Mieszkam i nie zamieniłabym się na żadną inną lokalizację geograficzną w Polsce Całe życie mieszkam nad morzem i nie ma nic lepszego niż pójść sobie na plażę o dowolnej porze roku ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- O zrób, zrób Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4818 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://i55.tinypic.com/352239z.jpg http://i52.tinypic.com/2vb1tvb.jpg |
|
|
|
|
#4819 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Z amstaffem to faktycznie romantyka nie poderwiesz Ale Ty masz faceta, więc ani o tym nie myśl!Nie wiedziałam, że jesteś znad morza! Może jakieś wiosenne fotki? ![]() Może i jestem bardziej świadoma, ale też jestem niekochana i to dość frustrujące w tym wieku.
|
|
|
#4820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Za to mam kumpla, który miewa po prostu rany na palcach. Brr...A na amstaffa to mnie poderwiesz!! . Ja to bym chciała w górach mieszkać. Morze lubię, ale bez przesady. Za to góry... Wyjść rano przed dom i móc na nie popatrzeć - marzenie! |
|
|
|
|
#4821 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Chciałabym móc powiedzieć stanowcze NIE... Ale nie potrafię ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Tylko przeszczep Nas uratuje ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
No wiec wlasnie. Najgorsze, ze juz traktuje mnie jak swoja dziewczyne i nie dociera do niego, że dla mnie to za wczesnie. Przyjaznie sie z nim już dość długo. Chyba będę musiała być bardzie stanowcza w tej sprawie. Nie chciałabym go zranić, bo mamy wspólną rodzinę. To krokusik. Niestety nie z mojego ogrodu, ale wiosennie wygląda.
|
|
#4822 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A że często ostatnio łażę po plaży, lesie, bo robię zdjęcia, to zawsze się do mnie doczepiają jacyś fantaści, albo podrywacze bez szkoły i tylko mnie denerwują bo wchodzą mi w kadr ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem to są właśnie psy dla wszystkich, tylko nie dla dresów. Jak się je dobrze wychowa i nie nauczy agresji, to są najsłodszymi psami na świecie. Moja cały czas się wydurnia, macha ogonem, do wszystkich się cieszy, aż był z nią problem, bo jak ktoś powie "o jaki ładny piesek" to ta leci na złamanie karku i ludziom ciuchy błoci No i w ogóle nie szczeka, więc cisza jest, ja nie cierpię jak psy szczekają na każdy ruch przed drzwiami.Ale sąsiad miał samca i źle go wychował i niestety musieli uśpić Wg mnie to tego sąsiada powinni uśpić a nie psa.Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4823 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Jak miałam 14 lat, to nie myślałam o chłopakach, bo miałam burzę pomysłów w głowie, jak miałam 19 lat, to też mi nie przeszkadzało, bo stawiałam pierwsze kroki w dorosłości, ale 10 lat później, po studiach, mając pracę i znajomych z rodzinami to już trochę inaczej wygląda No ale dosyć użalania się ![]() Oj tam, w góry łatwo pójść na spacer, przecież nie trzeba od razu zdobywać szczytów
|
|
|
#4824 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4825 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Robiłam zdjęcia na jego koncercie w plenerze, zaczął padać deszcz, ale co tam - ostro robiłam dalej. No i co teraz z tego mam? Ani faceta, ani aparatu. Tylko zdjęcia. ![]() Moja suka też je najlepszą karmę, ale ona waży 7 kilogramów, więc dla niej dużo nie potrzebuję. A na studencką kieszeń to każda ilość dobrej karmy jest zbyt droga. Z amstaffami natomiast problem jest właśnie taki, że źle wychowany może zagryźć, nie to co jakaś mała pierdółka w stylu yorka (których zresztą nie znoszę - mój pies może jest mały, ale to miniaturka psów do walk, a co!). Dlatego jestem za wprowadzeniem pozwoleń na psy. Dla zwierząt byłoby to najlepsze wyjście, a jak problem bezdomności by zmalał... A ja na beagla bym nie poleciała. Niby to ładne (jak każdy pies), ale... nieee... ![]() Swoją drogą ostatnio moja mama zniszczyła mnie totalnie mówiąc mimochodem, żebym zaczęła odkładać sobie co miesiąc po 100 zł na emeryturę. Starość nie radość . Cytat:
. Wtedy było ekstra, koncerty, grille, jakieś wino, totalna wolność. Właśnie lata 14 - 17 wspominam najlepiej. Później już matura, a jeszcze później studia na zmianę z pracą. Wcale nie marudzę, ale to jednak nie jest to samo.No i jeszcze to przykre wrażenie, że "mój" facet nie istnieje i zawsze będę sama. Głupie to strasznie, bo zresztą nawet jeśli, to co z tego. Ale jakoś nie mogę pozbyć się takiego myślenia w ostatnim czasie. O właśnie, zapomniałam się pochwalić - ZACZĘŁAM pisać pracę magisterską! Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-03-21 o 15:00 |
||
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4827 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Za facetów, którzy Nas zdobyli jełopów, którzy Nas stracili i farciarzy, którzy Nas poznają Edytowane przez Dorcia86 Czas edycji: 2011-03-21 o 15:09 |
||
|
|
|
#4828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z każdym wyjściem jest coraz lepiej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4829 |
|
Przyczajenie
|
|
#4830 |
|
Rozeznanie
|
Connff gratulacje, początki są najtrudniejsze jak już zaczęłaś pisać, to reszta pójdzie gładko
![]() Fubizka śliczne zdjęcie
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Ja właśnie wprowadziłam je do swojego gabinetu 

Przesadził chłop i to grubo. Ja też miałam kiedyś takiego absztyfikanta, który siedział u mnie godzinami i nijak nie mogłam mu dać do zrozumienia, że już pora na niego, nawet jak wychodziłam z pokoju i zaczynałam coś robić w kuchni, jak mówiłam, że ja już będę za chwilę wychodzić i czy sprawdzić mu o której ma tramwaj, to on mówi "a gdzie idziesz, to pójdę z tobą".
Myślałam pod koniec 9 godziny jego wizyty, że tylko zabójstwo i ukrycie ciała rozwiąże sprawę.