|
|
#2731 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
Cytat:
moim zdaniem buty na obcasie są w Zarze lepszej jakości niż baleriny, szczególnie te z Basic czy TRF, wszystkie mi "siadają" przy pięcie przez co szoruję nimi asfalt i robią się dziury... podsumowując: jeśli mają być na lata to tylko Zara WomanPS: przypomniało mi się, że zeszłej zimy oficerki z Zary wytrzymały mi uwaga - 3 tyg.. natomiast nigdy nie miałam problemu z reklamacją, zawsze zwracali mi gotówkę |
|
|
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2011-03-21 o 14:08 Powód: dodałam zdjęcie |
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny-potrzebuję szybkiej rady i nie mam czasu szukać w wątku-wybaczcie
![]() Jak z rozmiarówką w Zarze? Noszę bluzki XS lub S i nie wiem jaką kupić Pomożecie? Są zawyżone rozmiary, czy tak, jak w tally weil-zaniżone? |
|
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ratuje je tylko wkładka albo goła stopa wczoraj ledwo uszłam w 40 z tamtego roku (ten sam fason ale pełne czółenka) niemiłosiernie mi klapały
|
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Barcelonie polecam Plac Kataloński i okolice (jest tam kilka sklepów Zary tuż obok siebie, więc jeżeli nie znajdziesz rozmiaru w jednym to możesz szukać w kolejnym). A tak się akurat składa, że mój małżonek jest teraz w Barcelonie i robi dla mnie zakupy w Zarze, więc byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś napisała mi coś więcej o tym outlecie (to wyślę swojego TŻa na zwiady ) PS. Apropos outletów to w połowie drogi między Barceloną a Gironą jest fajny outlet Diesel'a, może Cie to zainteresuje ![]() No i wiem coś na temat maniaków FC Barcelony...mój właśnie poleciał na mecz, ale dzięki temu przywiezie mi kilka tańszych rzeczy z Zary, więc oboje jesteśmy zadowoleni
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2011-03-21 o 14:47 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#2737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się, że się mogłam przydać.Dziewczyny z Poznania! Czy któraś z Was będzie dziś lub jutro w Malcie???? Odłożyłam tam sobie do jutra moją ukochaną spódniczkę i bardzo byłabym wdzięczna za jej kupienie!
|
|
|
#2738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio tylko czarne widuję
|
|
|
#2739 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny i ja potrzebuje Waszej pomocy
poszkuje brodkowej, pasiastej bluzki z zipem w rozmiarze XS. kupiłam S-ke ale poprzymierzałam w domu i stwierdziłam że wisi niemiłosiernie więc oddałam- a życ bez niej nie mogę ![]() ktokolwiek widział ktokolwiek wie proszony o odzew Edytowane przez lenka799 Czas edycji: 2011-03-21 o 16:36 |
|
|
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
sorki za offa,
GABI co z Twoim blogiem? nie ma zadnych postow, skasowalas? |
|
|
|
|
#2741 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szukam inspiracji bo chyba się na nie skuszę... |
|||
|
|
|
|
#2742 |
|
Zadomowienie
|
co do zielonych spodni - ja kupiłam czerwone, nosiłam 3 dni pod rząd i zdjąć nie mogłam
tzn takie są wygodne i nie rozciągnęły się więc jak na razie polecam (bo jeszcze ich nie prałam)udało mi się dorwać różową marynarkę ah i pojawiły się piękne pomarańczowe rozkloszowane spódniczki za 149zł, odłożyłam bo już niestety pieniędzy mi nie starczyło chciałam się Was doradzić a na stronie ich jeszcze nie ma
|
|
|
|
|
#2743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajny dość gruby materiał, ładnie "sterczy" chociaż rozmiarówka dziwna strasznie - przeważnie noszę XS/S a tu musiałam wziąć M-kę do przymierzalni. ![]() Nie kupiłam jej co prawda bo rozsądek zwyciężył ale chodzi mi po głowie
|
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Zadomowienie
|
Lenka,ja też nosze XS i wziełam S do mierzenia, nie chcialam sie denerwowac,ze sie w xs nie dopne :P ehh i pewnie po nią pojade w srode jak już zaczynacie mnie kusic
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NNY%2BTROUSERS |
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda,ze nie napisalas wczesniej. pare godzin temu bylam w malcie odebrac sobie rozowa marynarke. Niestety dostalam miesiaczke i juz nie wyjde z domu. Porazka sie czuje No i nie mialabym wylozyc pieniazkow niestety.---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
z marynarki rowniez jestem zadowolona i chabrowe spodnie mierzylam i sa swietne, material cudo! szkoda,ze pieniedzy nie mam Pewnie za 10 dni ich juz nie bedzie a swietnie wygladaja do marynarkiCo do spodniczki to rowniez zwrocilam na nie uwage! jestes drobniutka wiec bedziesz wygladala w niej bosko
|
||
|
|
|
|
#2749 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Poczekam aż może jakaś Poznanianka się odezwie.
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozciagaja sie te spodnie? ![]() juz doczytalam ,ze nie kurcze tylko z moim tylkiem nie wiem czy dobrze bede w nich wygladala
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2011-03-21 o 16:44 |
|
|
|
|
|
#2752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie wiem..muszę chyba w takim razie jeszcze je przemyśleć, bo jutro miałam jechać z mężem w delegację za Katowice i myślałam, że zaczepię o Zarę, ale niestety córka ma infekcję pęcherza i zaraz lecę z nią do lekarza i z mojego wyjazdu nici Cytat:
|
|
|
#2753 |
|
Zadomowienie
|
dorwałam w końcu granatową marynarke
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
w ostatnich dniach tak się naoglądałam prezentowanych przez Was ciuszków że nie wytrzymałam i od razu po pracy poleciałam do Zary A oto co zabrałam ze sobą ![]() P.s pozwoliłam sobie jeszcze dodac fotkę zakupionych balerinek Edytowane przez owieczka-18 Czas edycji: 2011-03-21 o 17:16 |
|
|
|
|
#2755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze on takie mikre są żeby je nosić jak modelka z lookbooka, tuż pod cyckami ![]() niestety powiem to - leć po nią koniecznie ![]() ech, chyba powinni nam wszystkim założyć blokady rodzicielskie na ten wątek
|
|
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrob zdjecie wszystkiego na sobie jesli mozesz
|
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
albo na allegro, albo tak jak teraz w hurtowni, gdzie jest dużo outletu zary i nie tylko www.hurtowniaawanti.pl:-)
|
|
|
|
|
#2758 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi chodzilo o to zebys probowac roznych 39 tego samego modelu. kazdy wypada troche inaczej. Ale musialabys pojechac najlepiej do innej zary.
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

podsumowując: jeśli mają być na lata to tylko Zara Woman

Co tu z nimi robić
Brać 40 ? Zawsze niby noszę buty w rozm. 39. Czy Zarowa 39 wypada mniejsza niż normalnie
ratuje je tylko wkładka albo goła stopa wczoraj ledwo uszłam w 40 z tamtego roku (ten sam fason ale pełne czółenka) niemiłosiernie mi klapały
)