Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 08:10   #2641
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

ale możesz usunąć część cytowanego posta i zostawić fragment, który Cię interesuje [/QUOTE]
wedle zyczenia
Stary 2011-03-22, 08:12   #2642
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
In bloom, tak robię często, ale żeby uniknąć dublowania postów (jak teraz) wybieram często fragmenty i tylko je wklejam... A teraz mamy Twoje odpowiedzi na inne pytania i pytanie do mnie...
aha no widzisz nie wiedzialam o co ''kaman'' dzieki za zaspokojenie ciekawosci tylko wlasnie jak sa takie wycinki to czasem nie wiadomo o co chodzi i skad sie to wzielo ale przeciez kazdy pisze jak mu wygodnie i ''gitarka''
Stary 2011-03-22, 08:13   #2643
eleonorka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
moja mama go uwielbiała ... widziałam u niej ostatnio, że ma jeszcze pół słoiczka skitrane
jak wycofali to przerzuciła się na wygładzający mus w sztyfcie i .... też wycofali zrobiłam jej mały zapas, jak był w netto, ale jak się skończy, to nie wiem, co mam jej polecić
może wprowadzą coś podobnego
Ja też miałam klientów na ten mus w słoiczku później na ten w sztyfcie i zamówiłam dla jednej klientki 4 jak były w netto bo chciała a jaka zadowolona była że dla niej to wykombinowałam. Nie wiem czemu ale oni zawsze wycofują rzeczy które lubią moi klientki kiedyś był podkład rozświetlająco-antystresowy w innych odcieniach to miałam na niego dużo zamówień jak zmienili odcienie to już dla mało kogo je podpasowały
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 08:13   #2644
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
ale możesz usunąć część cytowanego posta i zostawić fragment, który Cię interesuje
wedle zyczenia[/QUOTE]
cos nie wyszło Tak patrzę na tą torebkę kristina i nie widzi mi się
Taka pikowana, wygląda na zdjęciu jakby była uszyta przez jakąś praktykantkę zawodu..
Stary 2011-03-22, 08:21   #2645
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
weź,różową? brrrr ja osobiście na róż jestem uczulona

ja tez rozu nie lubie ale mam taka kolezanke co ma fiola na punkcie tego koloru i to takiego ''wscieklego rozu'' jak np nasz lakier do paznokci pink radiance i ma w tym kolorze pasma na wlosach takie dosyc grube torebke kozaczki paznokcie kolczyki i tak chodzi jak ''rozowa landrynka'' ale juz sie przyzwyczailam do jej takiego wygladu
Stary 2011-03-22, 08:35   #2646
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
cos nie wyszło
bo jak usuwasz to czego nie chcesz cytowac to musisz pamietac zeby ten tekst, ktory zostawiasz byl zamkniety znakami [QUOTE] [/QUOTE]

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 08:41   #2647
jagoda352
Zadomowienie

Witam No i nie doczekałam się wczoraj opinii na temat biżuteri Keirra - czy jakoś tam

Ja w ogóle nie używam różu. Wolę perełki rozświetlające, są całkiem dobre A podkład Magix wałkował się na twarzy niemiłosiernie

Zastanawiam się dziewczyny skąd wytrzasnęłyście klientki, które robią zamówienia za 200-300 zł? Ja mam jakieś biedne. Wezmą po 2 kosmetyki i koniec A z pozyskiwaneim nowych jest problem, bo drogerie są pełne kosmetyków i każda znajdzie coś dla siebie....
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 08:41   #2648
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

czy wyjaśniło się coś z matowymi lakierami do pzanokci?? bo widzę, że są w następnych katalogach

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 08:48   #2649
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Tak patrzę na tą torebkę kristina i nie widzi mi sięTaka pikowana, wygląda na zdjęciu jakby była uszyta przez jakąś praktykantkę zawodu..

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
czy wyjaśniło się coś z matowymi lakierami do pzanokci?? bo widzę, że są w następnych katalogach
najprawdopodobniej ich nie będzie
katalogi są drukowane z wyprzedeniem ....

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 08:51   #2650
jagoda352
Zadomowienie

A wczoraj przy składaniu zamówień, zamiast wcisnąć kod żelu Tropical (dla siebie) , zaznaczyłam Kulkę Deo, więc będę miała już 3 sztuki Ciekawe kiedy je wykorzystam ? Życzę miłego dnia
Stary 2011-03-22, 09:02   #2651
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Witam No i nie doczekałam się wczoraj opinii na temat biżuteri Keirra - czy jakoś tam

Ja w ogóle nie używam różu. Wolę perełki rozświetlające, są całkiem dobre A podkład Magix wałkował się na twarzy niemiłosiernie

Zastanawiam się dziewczyny skąd wytrzasnęłyście klientki, które robią zamówienia za 200-300 zł? Ja mam jakieś biedne. Wezmą po 2 kosmetyki i koniec A z pozyskiwaneim nowych jest problem, bo drogerie są pełne kosmetyków i każda znajdzie coś dla siebie....
ja nie mam bogatych klientek tylko takie ktore biora katalogi (bo daje im po kilka szt) do pracy rozdaja po rodzince itd i tylko takie przynosza mi zamowienia na 200-300zl i dodam ze mam ze 4 takie kolezanki wiec zawsze to mi duzo daje a reszta klientek to tak jak mowisz wezma po pare rzeczy za srednio 20-30zl i tak to sie wszystko ''kula''

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 09:34   #2652
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
ja tez rozu nie lubie ale mam taka kolezanke co ma fiola na punkcie tego koloru i to takiego ''wscieklego rozu'' jak np nasz lakier do paznokci pink radiance i ma w tym kolorze pasma na wlosach takie dosyc grube torebke kozaczki paznokcie kolczyki i tak chodzi jak ''rozowa landrynka'' ale juz sie przyzwyczailam do jej takiego wygladu
lubię bardzo różowy, szczególnie taki ciemny jak fuchsia, co nie oznacza, że chodzę cała na różowo, w mojej szafie i kosmetyczce znajdziecie wszystkie kolory
Cytat:
w katalogu są, ale zamówić nie można
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 09:35   #2653
zalotnica83
Zakorzenienie

Mam prawie identyczną torebkę jak Kristina(tylko granatowa), kupiłam ją pod wpływem chwili w jakiejś sieciówce i żałuję, bo nie do wszystkiego taka pikowana torebka pasuje i już mi się wogule nie podoba. Niestety kojarzy mi się z kołdrą/kanapą/kurtką... Dodam tylko, że mój TŻ jej nie znosi...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 10:05   #2654
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Kryśka fajna, tylko ten kolor... dopiero kupiłam melisse beżową i starczy mogliby wypuścić dla mnie jakąś różową torebkę
ja też właśnie lubię kolorowe torebki ( i kolorowe ubrania :P). Brakuje mi w Avonie odrobiny szaleństwa z kolorami, zazwyczaj torebki są w kolorze czarnym, białym i beżowym, co kompletnie mi nie pasuje Ale może kiedyś coś wymyślą ciekawego
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 10:08   #2655
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
ja też właśnie lubię kolorowe torebki ( i kolorowe ubrania :P). Brakuje mi w Avonie odrobiny szaleństwa z kolorami, zazwyczaj torebki są w kolorze czarnym, białym i beżowym, co kompletnie mi nie pasuje Ale może kiedyś coś wymyślą ciekawego
dokładnie już się nawet przyczaiłam na Magdalenę, ale jak zobaczyłam zdjęcia na katalogowym to zrezygnowałam
Stary 2011-03-22, 10:11   #2656
jagoda352
Zadomowienie

Ja zastanawiam się nad torebką w kolorze 'wściekłej czerwieni" - RACHEL. Jest w katalogu 6. Ale nie wiem jak wygląda na żywo?
Stary 2011-03-22, 10:16   #2657
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zastanawiam się nad torebką w kolorze 'wściekłej czerwieni" - RACHEL. Jest w katalogu 6. Ale nie wiem jak wygląda na żywo?
są zdjęcia na katalogowym, mi się podoba, tylko akurat mam torebkę w takim kolorze nie z avonu
Stary 2011-03-22, 10:18   #2658
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
oglądałam ją na katalogowym i jest przepiękna jak bym miała kasę od razy bym ją brała, ten kolor jest cudowny!!!
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 10:23   #2659
jagoda352
Zadomowienie

Oooooooo - To może się zdecyduję, jeśli jest ładna
Dzięki Zaraz sprawdzę na katalogowym.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 10:35   #2660
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
nie będzie, przeciez masz taką informację na strefie, nasze forum nic nie zmieni w tym temacie. Katalogi pewnie w styczniu drukowali a lakiery wycofali w marcu

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
cos nie wyszło Tak patrzę na tą torebkę kristina i nie widzi mi się
Taka pikowana, wygląda na zdjęciu jakby była uszyta przez jakąś praktykantkę zawodu..
ja tez jakoś nie popadłam euforii z nią związanej, bo mi przypomina poduszkę ale jak dziewczyny umieszczą fotki to może się przekonam

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-03-22 o 10:37
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 10:35   #2661
nightsong
Rozeznanie

nad torebką Rachel myślę od dawna, miała tu dobre opinie, ale jak dla mnie trochę droga no ale zobaczymy, jest jeszcze trochę czasu... Najgorsze jest to, że niedawno wydawałam na Avon koło 50 zł, w ostatnich katalogach ponad 100
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 10:38   #2662
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
nad torebką Rachel myślę od dawna, miała tu dobre opinie, ale jak dla mnie trochę droga no ale zobaczymy, jest jeszcze trochę czasu... Najgorsze jest to, że niedawno wydawałam na Avon koło 50 zł, w ostatnich katalogach ponad 100
wszystko przed tobą
a ja cały czas zastanawiam się nad samoopalaczem, brać czy nie
Stary 2011-03-22, 10:41   #2663
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
A wiesz, że ciężko by mi było wybrać. Ale chyba na obecną chwile HL. Mi zapachy często się nudzą dlatego mam ich sporo i co kilka dni schodzę na nowy. Dzisiaj zaczęłam Treselle, bo tak wiosennie i letnio się mi skojarzył, a to w końcu 1 dzień wiosny Mimo, że bardzo lubię Treselle, to jednak wydaje mi się, że w koło sporo jest podobnych perfum o tej nucie zapachowej. Nato miast HL jest po prostu dla mnie wyjątkowy i na chwilę obecną niepowtarzalny. Osobiśnie nie znam żadnych podobnych perfum.
Marzy mi się, aby Avon wypuścił coś w stylu Angel Thierry Mugler - dla mnie to prawdziwy nr 1
O, to ja mam odwrotnie, jeśli chodzi o te dwie wody. Treselle wydaje mi się wyjątkowe i nic podobnego nie widzę na rynku, natomiast do Herve Leger i owszem. np. Chanel Allure.
Ja z tych dwóch wolę Treselle.

Kurcze jestem ciekawa tego czarnego Treselle, który pojawia się w UK...

Sarunieczko, ja tu kiedyś pisałam o Jet Femme Holiday Są cytrusowe, orzeźwiające i niesłodkie, w sam raz na lato. Mnie się bardzo spodobały.
I na szczęście w 6 sa razem z Far Away Dreams na stronach "weź dwa za....". To biorę
Stary 2011-03-22, 10:48   #2664
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycja11 Pokaż wiadomość
Podkład Magix Matująco-Wygładzający jest jak dla mnei najgorszy!! Nie wiem co sie z nim stało ale jak go aplikuję to strasznie sie oddziela i wygląda jak glut!!
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
On chyba taki jest,trochę jak dwufazowy,nawet w próbce najpierw mi wyleciała woda a potem podkład ale i tak mi się podobał,nakładał się super,prawie jak mój the best wśród podkładów w musie firmy na M
Jak byłam na kursie to kobitka mówiła, że większość podkładów w płynie trzeba wstrząsnąć przed użyciem, bo się rozwarstwiają. Mówiła też, żeby wyciskać je z końcówką skierowaną ku górze, wtedy na pewno będzie dobrze wymieszany.
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 10:48   #2665
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Napisane przez p_misiowa Pokaż wiadomość
okulary to nie wiem ale gorset chyba jest dwustronny
Gorset na 100% jest dwustronny, właśnie mi sie bimba przy rece.

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki co się stało z serią żeli i mydełka Enchanted?? Wycofali z produkcji? Chciałabym zrobić sobie zapas tego zapachu ale nie ma go w żadnym katalogu
beda w netto 07, mnie one uczulają, jako jedyne z serii senses. Ale zapach bardzo mi sie spodobał.

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
Dziewczyn na moim koncie w strefie jest saldo i mam tam sumę XXX... to jest ta suma, którą będę musiała zapłacić za kosmetyki? Swoją drogą kiedy one będą. Już by mogły.
Jeżeli zamawiałaś na regularną to policz tydzień od dnia złożenia zamówienie, jeżeli kurierem śledź skrzynkę odbiorcza email, powinnaś dostać powiadomienie od firmy kurierskiej o nadaniu paczki i jej statusie..

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
kociaki pochwale się znowu a co tam
mam juz drugie zamówienie na kat 5 na sume 648,90 zł czyli łącznie juz 1148,90 zł
OOOOOO!!! Normalnie koparka mi opadała, u mnie bida z nędza... Co katalog jet jeszcze gorzej... Pójdę z torbami, albo zwijam interes

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Z tego co widzę w strefie można już robić zamówienia na 5

Ale się wściekłam klientka mi dopisała do swojego zamówienia, że też chce te 5 próbek 24K szminki dla siebie, bo ja dawałam im to przetestowania kolorów, chyba zwariowała
ehhehe nawiedzona , czy co?! Albo jej zamów i odpowiednio policz, odechce jej sie...

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Mam prawie identyczną torebkę jak Kristina(tylko granatowa), kupiłam ją pod wpływem chwili w jakiejś sieciówce i żałuję, bo nie do wszystkiego taka pikowana torebka pasuje i już mi się wogule nie podoba. Niestety kojarzy mi się z kołdrą/kanapą/kurtką... Dodam tylko, że mój TŻ jej nie znosi...
Popieram torebka nie w moim guście, jak uszyta z kołderki.... Może to ja jestem jakaś wykolejona, ale zazwyczaj nie podobają mi sie te nad którymi inne kobiety się podniecają. Tak samo było z torba Batycki

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie będzie, przeciez masz taką informację na strefie, nasze forum nic nie zmieni w tym temacie. Katalogi pewnie w styczniu drukowali a lakiery wycofali w marcu

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

ja tez jakoś nie popadłam euforii z nią związanej, bo mi przypomina poduszkę ale jak dziewczyny umieszczą fotki to może się przekonam
E tam, mnie nic nie przekona

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:10   #2666
jagoda352
Zadomowienie

Wczoraj oglądałam w sklepie torebki i kosztują średnio 100 zł.
Więc cena 74,90 za Rachel nie jest zbyt wygórowana Do tego portfelik 24,90. A podobno czerwony kolor przyciąga pieniądze, to chyba się skuszę

Gratuluję tym dziewczynom, które mają zamówienia ponad 1000 zł. Dla mnie to kosmos
Stary 2011-03-22, 11:10   #2667
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Dziewczyny jeśli chodzi o podkład Magix matująco-wygładzający to jaśniejszym kolorem od Natural Beige jest Creamy Natural tak?? Muszę się upewnić by dobrze zamówić bo nie mam czasu na robienie zwrotów a podkładzić jest mi potrzebny na już

Też mi się z niego wydostaje woda ale jak dla mnie jest najlepszy z avonowskich podkładów bo nie zostawia efektu maski

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 11:13   #2668
Dagusiac
Zakorzenienie

Potwierdzam - gorset jest dwustronny, a okulary nie do końca. Tzn. z tyłu są srebrne i mają tak jakby złożone te "zauszniki" (sorry nie znalazłam innego słowa). W każdym razie nie są z tyłu identyczne jak z przodu.

Przyjechał kurier z moją paczuszką i zaraz będę testować lakier Gunmetal i nowe cienie ze złotej serii
Stary 2011-03-22, 11:16   #2669
doriiska
Zakorzenienie

Witam dziewczyny
Zastanawiam się nad wspólpracą z avon, jednak nie wiem, na jaką kwotę uda mi się złożyć zamówienie. I stąd moje pytanie - czy jeśli zamawiałabym na małą kwotę (lub żadną) to czy byłyby z tego powodu jakieś konsekwencje?
Stary 2011-03-22, 11:30   #2670
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
no w moim przypadku ten dezodorant to raczej na nieeeee.... to trudno opisać, ale jak z mężowskich adidasów wynurza się jeszcze "Eukaliptus jakiś" to się robi jak w horrorze zapachowym

na zapach butów takich jest jak na razie w przypadku mojego korytarza domowego, jeden sposób- natrzeć je od środka porządnie przeciętą cytryną i na wkładkę wycisnąć sok z cytryny czasem to robię, ale od tego kwasu skóra mi z dłoni potem schodzi, ostatnio więc nie zapominałam o rękawiczkach... kwas z cytryny tak zakwasza bucik że wyżera wszelkie "pachnące" bakterie ... polecam.. niech ona spróbuje

Jeszcze raz dzięki, a takiego sposobu na buty nie znałam, nawet ja chyba na syna tenisówkach wypróbuję.Lece do sklepu po cytryny.

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
far away dreams nie ma próbki ? czy ja zaś nie widzę ?
Nie tylko nie ma tych próbek, brakuje także Męskich Avon Essence. Pisałam do nich dla czego tych próbek nie ma, bo u mnie klientki o te wody właśnie pytają.Taką dostałam wyczerpującą odpowiedź:
Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na zapytanie informujemy, że w aktualnej Ofercie nie są dostępne wymienione przez Panią próbki.

Cytat:
Napisane przez doriiska Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Zastanawiam się nad wspólpracą z avon, jednak nie wiem, na jaką kwotę uda mi się złożyć zamówienie. I stąd moje pytanie - czy jeśli zamawiałabym na małą kwotę (lub żadną) to czy byłyby z tego powodu jakieś konsekwencje?

Jeśli na żadną to nic Ci nie grozi, a jeśli zamówisz na mniej niż 150,00 to masz upust tylko 15% i płacisz 10,00 dodatkowej opłaty.

Jak sprzedajecie te zapachy ,które nie mają próbek? Bo nie uśmiecha mi się kupowanie wód , testowanie na dłoniach klientek i potem zwracanie.

Edytowane przez ankoro
Czas edycji: 2011-03-22 o 11:33
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości