|
|
#2821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
Oni nawet nie wiedzą jaki miesiąc mamy. Przecież od 6 marca, to już dawno powinny być. ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Odsprzedajesz używane kosmetyki? Nigdy bym tak nie zrobiła.
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2823 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
kurcze nieźle, ja bym miała pewnie problem z odsprzedaniem więc tylko kupuję próbki nowych perfumów lub takie, które są tańsze akurat
![]() Cytat:
ja pisałam kiedyś na katalogach z czego sa dostępne próbki to potem kumpela przy składaniu zamówienia dopisała dwie próbki szminki, gdyby to było dzień wcześniej to bym do niej z nimi skoczyła pokazać, ale że w sumie zamówienia często robiła i nie aż takie małe to jej kupiłam ![]() a jednej sie perfum podobał, czekała aż będzie taniej w końcu zapytała jak to z próbkami jest i czy może jedną kupić ![]() Cytat:
![]() Jak któras zrobi duże zamówienie (czyli w moim przypadku to już około 50 zł) to dorzucam jakieś próbki, ale też nie zawsze. Cytat:
ja kiedyś brałam 10 i nawet udało mi się je rozprowadzić, czasem może 2 zostały a teraz częściej biorę 5 i mam tak akurat. Zawsze patrzę na to ile osób zamawiało i dla każdej jest katalog na własność. A że u mnie max 5 osób zamawia... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja mam różne ulotki z Avonu ale póki co odważyłam sie tylko zostawić na dworcu oraz na uczelni :p nikt się nie odezwał jeszcze ![]() Cytat:
patrząc na to jak wielkie masz zamówienia chyba też zacznę je rzucać w krzaki! ![]() ale z tymi starymi to dobry pomysł tylko ktoś sobie może pomyśleć, że nie mam gdzie wyrzucać i zaśmiecam ludziom skrzynki :P Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc co zrobić? W COK widziałam sklep avon ale szczerze nie wiem na jakiej zasadzie można tam robić zakupy, czy kazdy z ulicy może przyjśc po jedną, dwie rzeczy, czy własnie tylko konsultantki? Czy wówczas też będe mieć naliczony rabat na każdy produkt jak w katalogu a będe zwolniona z opłaty 10 zl? Bardzo prosze o porade
|
|
|
|
|
#2825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
poza tym moi znajomi o tym wiedzą . wiec w czym problem ?
|
|
#2826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piszesz na katalogu swoje dane czy dodajesz do tego ulotkę? |
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
mam swoje wizytówki .
|
|
#2828 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
a na maila to Ci dali inteligentną odpowiedź ![]() Sorry, że tak w częściach odpisuje ale nacytowałam tego pełno i gdzies mi sie te początkowe cytaty straciły jest jakiś limit ile można naraz zacytować?
|
||||
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakiś czas temu szłam sobie by zapłacić rachunki a tam patrzę że ktoś nawet katalog z Avonu wyrzucił na środek ulicy czasem też widziałam je na trawnikach i jak katalogi leżą/czy walają się byle gdzie to co można sobie wtedy pomyśleć o Konsultantce? takie zostawianie katalogów byle gdzie , na siłę jest wg mnie dziwne
|
|
|
|
|
#2831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
super sprawa a jeśli zamawiam z konta siostry to rozumiem, ze musiałaby mnie najpierw osobiscie upowaznić? :/ niestety jest to mało możliwe ze względu na ograniczony czas wolny, dkatego też paczek nie odbieram osobiscie a za pomoca paczkomatów, tam nikt nie sprawdza czy ja to ja ;P A propo paczkomatów, mówicie, ze czeka się 48h, zamówienie złożyłam 20 - go a przewidywany termin odbioru pokazuje mi na 29-go :/ Czy ma na to wpływ fakt iż jest to pierwsze zamówienie z nowego katalogu czyli5? Gubię się w tym troche :/ Co prawda ostatnio też miałam odbiór jakos po tygodniu a kod przyszedł w polowie tygodnia, więc czekam na to, ze i tym razem tak będzie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sory ale metoda " przez znajomych " jest mało dochodowa , jakbym miała sie tylko tego trzymać to co kat bym miała z 40 zł dla siebie Pozatym raczej nie jestem osobą co przejmuje się tym co inni myślą czy mówią
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-22 o 18:11 |
|
|
|
|
#2833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba muszę trochę wcześniej przed wyjściem pakować rzeczy do torebki by nie zapomnieć niczego |
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzialam wiele razy jak mąż czy chłopak podawał nr swojej kobiety i kartkę z zamówieniem a widać było że nie ma na imię Aneta Ja upoważniłam swojego Tż tylko do odbioru paczek w Coku bo wtedy trzeba wylegitymować się dowodem. |
|
|
|
|
#2835 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
To muszę zaznaczyć w katalogu, że polecana
może akurat ktoś na to pójdzie ![]() Cytat:
![]() a co do próbek Rare szkoda, że nie ma bo wg mnie super zapach i jestem przekonana, że więcej klientek by go chciało. Cytat:
to gratuluje ![]() Cytat:
ma malutką szczoteczkę więc fajnie mi się nim maluje i przynajmniej jestem czysta Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
potem około 2h zajmuje mi całe rozpakowanie pooglądanie, podzielenie i zachwycanie się katalogami itd xDCytat:
![]() Cytat:
taaaakie kolorowe ;dCytat:
|
|||||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to sa mini wersje katalogu 5. Ale jak już pisałam może liderzy tylko takie dostają, bo to dla pozyskania nowych KK (na pierwszej stronie nawet jest napisane "Chcesz zostać KK" no coś w tym stylu :P) i mają ankietkę z tyłu i poziomy upustów itd.
|
|
|
|
|
#2838 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mniejsza z tym ja tylko napisałam co myslę o takim "rzucaniu katalogów" np. u mnie w mieście na ulicę no nie wiem czy przez znajomych to jest aż taka zła metoda u mnie ostatnio m.in. dzięki temu miałam łącznie zamówienia na ponad tysiąc , a tak było 500-700
|
|
|
|
|
#2840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie tylko w strefie jest ta informacja, w katalogu na stronie 64 też ![]() Cytat:
kiedyś faxem wysyłało się potwierdzenie, teraz podobno tego nie praktykują- nie ma pieniędzy na koncie w czasie gdy powinny być -blokują paczkę Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-03-22 o 18:30 |
|||
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jestem w sklepie to zostawiam na siłowni zostawiam na basenie zostawiam w pracy zostawiam u lekarza zostawiam etc . przeglądam często w busie kat jak widze że ktos mi kuka to zagaduje . i tak się biznes kręci
|
|
#2842 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy te matowe lakiery sa nie dostepne tylko w k4 czy wogole juz ich nie bedzie? pewnie gdzies juz o tym bylo ale nie moge znalezc..
|
|
|
|
#2843 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2844 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurcze zgapie sobie od Ciebie a co! ![]() i fajnie, że masz komu potem odsprzedac kosmetyki, gdybym ja miała to też chętniej bym kupowała różne, bo zazwyczaj mi sie coś podoba a mam tego pełno (np balsamów), więc gdybym się zdecydowała na zakup to pewne że użyje raz i będzie stało. a to masz jakieś profesjonalne? i podajesz np swój nr tel? bo tego bym się troszkę bała, chociaż niby zawsze można zmienić. Ja ostatnio założyłam nowe gg i maila i na niektórych ulotkach właśnie je wpisałam. Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że masz własne pomysły i co najważniejsze, że się sprawdzają ! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
a to muszę sprawdzić ślepa jestem więc to wszystko tłumaczy ![]() przepraszam bardzo w takim razie
|
|||||
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda metoda jest dobra , jeśli się interes kręci.
Edytowane przez despa Czas edycji: 2011-03-22 o 18:37 |
|
|
|
|
#2846 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinni ci dać stare kat zazwyczaj mają tego pełno ![]() co do wizytówek to poszłąm sobie do drukarni i mi zrobili podałam imie nazwisko oraz maila , tel nie podawałam. Jak daje kat z avonu do zamówienia to tez daje kat z ori , czasem cos tam ludzie zamówią , ale nie są to kokosy
|
|
#2848 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za odpowiedz bo dostalam zamowienie na 2 lakiery a klientka nie chce innych...
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałabym tak umieć
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na całe szczęście nie miałam jeszcze takiej klientki. Niektóre klientki są strasznie uszczypliwe, myślą, że nie wiadomo jakie kokosy na tym zarabiamy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

Treselle wydaje mi się wyjątkowe i nic podobnego nie widzę na rynku, natomiast do Herve Leger i owszem. 
jakiś czas temu szłam sobie by zapłacić rachunki a tam patrzę że ktoś nawet katalog z Avonu wyrzucił na środek ulicy
. Ja jej na to, że oczywiscie, i że JA skorzystam z tej oferty, ale czułam sie taka zarzenowana, normalnie mi koparka opadła. Do tej pory czuje niesmak....
Już nie wspominając o giga składzikach w szafie, że kosmetyk jest na zawołanie