Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 20:59   #1681
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ja tez tak uwazam

ja tez tylko czytam, ale nie odzywam sie nic, bo brak czasu taak, zmienilam avka, kiedys mialam koty

too dzieki za info, jutro zaczne nie wiem jak to przelkne, bo zapaachu jego taaaak nie znosze, zawsze na wlosy mieszkam go z babydream, mam nadzieje, ze nie bede miala odruchu wymiotnego

aaa i wlasnie, Ty pijesz od razu 2lyzki przed sniadaniem? czy dzielisz np. przed sniadaniem i obiadem?
No właśnie w smaku nie ma tragedii, drożdże gorsze ale da sie przełknąć
Jak na włosy kładłam też mi to śmierdziao

Ja wypijam dwie łyżki jedna po drugiej (bo pewnie potem bym zapomniala)

Drożdże też raczej pije z rana przy śniadaniu, bo potem mogłabym zapomnieć

To dziwne ale zawsze o tabl i kaps zapominam a o piciu drożdży, oleju i skrzypokrzywy nie
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:05   #1682
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
no tak, tylko ze jak wlasnie pytalam pan pracujacych w sklepach, to polecaly mi takie po 300-450zl twierdzac, ze tansze nie sa takie dokladne, wiec sama musze poszukac w necie

ooo a gdzie z tej firmy mozna dostac produkty?

Smerfetka, ja Cie pamietam z wlosowego chyba sposoby przyspieszania porostu

orientujesz sie moze czy olej lniany tloczony na zimno tez nadaje sie do picia? bo ja taki stosuje do wlosow, a samym olejowaniem to ja do czerwca nie zuzyje litrowej butli, wiec chetnie bym pila, bo bede musiala wyrzucic, a szkoda
Avy? W naturze, a ten peeling kupiłam w rossmannie (nie wiedziałam o ktory kosmetyk pytasz)

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Mysle ze bardzo warto Nie widzialam jej ale sie za nia rozejrze bo ma sklad taki odzywczo - zapobiegajacy starzeniu czyli cos dla mnie

W ogole slyszalam o kosmetykach Avy wiele dobrego, chociaz chyba sa malo znane
a myślisz, że może uczulać? Bo moja mama niestety nie może uzywać większości kremów, bo za chwilę pieką ją oczy A skoro skład jest taki fajny, to może mogłaby wypróbować
tutaj jeszcze są wymienione inne kosmetyki z tej serii Eco
http://ava-laboratorium.pl/seria_eco...eco-linea.html

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Co do tego prezentu dla rodziców, to oboje mają w tym miesiącu 50-tkę i szykuje się większa rodzinna impreza.
Pomyślałam, że poproszę najbliższych abyśmy się zrzucili na jeden porządny prezent. No i tak wyszło, bo sama nie dałabym rady tego im zapłacić. Do tego napisałam kartkę z imionami wszystkich, którzy się dorzucili, tacie kupiłam dobrą wódkę, a mamie krem z Dermiki +50

No i taka historia

A zdjęcie brzucha już jest , tylko ta jakość jakaś dziwna, ale ja nie umiem fajnie zmniejszać rozmiarów.
ale fajny brzuszek

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:08   #1683
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
OlaWawa Smerfetkaa hej
Ja już was nadrobiłam Kurczę wciągnęłam się w książkę. Paulo Coelho Weronika postanawia umrzeć . Ciekawa, nawet bardzo Książka jest o tym, że jest pewna dziewczyna, która postanawia umrzeć [ ] i bierze tabletki. Ratują ją, jest w ekskluzywnym szpitalu psychiatrycznym, ale okazało się że te tabletki nieodwracalnie uszkodziły komorę serca która obumarła. No a dalej nie opowiadam, książka warta przeczytania
Oglądałam film "Weronika postanawia umrzeć" i byłam zachwycona. Z reguły tego nie lubię, że najpierw film, a potem czytam książkę, ale chce ją przeczytać. Tylko w bibliotece nie umiem jej dostać.

Cytat:

A zdjęcie brzucha już jest , tylko ta jakość jakaś dziwna, ale ja nie umiem fajnie zmniejszać rozmiarów.
Służy Ci ciąża. Promieniejesz.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:24   #1684
blondi1985
Raczkowanie

Mówiłyście, że w czasie okresu nie powinno się opalać w solarium, a ja nawet nie wiedziałam o tym wszystkim, chodziłam od czasu do czasu jak bolał mnie brzuch żeby sie wygrzać....nieświadoma niczego.
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:43   #1685
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
No właśnie w smaku nie ma tragedii, drożdże gorsze ale da sie przełknąć
Jak na włosy kładłam też mi to śmierdziao

Ja wypijam dwie łyżki jedna po drugiej (bo pewnie potem bym zapomniala)

Drożdże też raczej pije z rana przy śniadaniu, bo potem mogłabym zapomnieć

To dziwne ale zawsze o tabl i kaps zapominam a o piciu drożdży, oleju i skrzypokrzywy nie
dziekuje
no to bede tez pic 2 za jednym zamachem, bo wlasnie mam tak z merz spezial, ze jak dziele na rano i weczor, to zazwyczaj tej wieczorem nie biore, bo zapominam. drozdze pije moja mama, jaaaak to smieeerdzi

jak pomieszam lniany z babydream, to wtedy pachnie mi babydream, a uwielbiam ten zapach nigdy nie uzywam solo, nie zasnelabym

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Avy? W naturze, a ten peeling kupiłam w rossmannie (nie wiedziałam o ktory kosmetyk pytasz)

a myślisz, że może uczulać? Bo moja mama niestety nie może uzywać większości kremów, bo za chwilę pieką ją oczy A skoro skład jest taki fajny, to może mogłaby wypróbować
tutaj jeszcze są wymienione inne kosmetyki z tej serii Eco
http://ava-laboratorium.pl/seria_eco...eco-linea.html

ale fajny brzuszek
dzieki
pytalam o peeling ale i wiadomosc o maseczke nie zaszkodzi

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Mówiłyście, że w czasie okresu nie powinno się opalać w solarium, a ja nawet nie wiedziałam o tym wszystkim, chodziłam od czasu do czasu jak bolał mnie brzuch żeby sie wygrzać....nieświadoma niczego.
ja nigdy nie pojde na basen podczas okresu, wydaje mi sie to tak niehigieniczne, wtedy jestem bardziej wrazliwa na jakies infekcje, piersi mam nabrzmiaale, nie wyobrazam sobie isc na solarium i nie daj boze, przypiec sie troszke, chyba bym sie wsciekla i rowniez, nie chcialabym sie klasc po pani ktora przede mna byla i miala okres...
nawet w regulaminie solarium, przynajmniej ja w kazdym co bylam, albo jak bylam pierwszy raz to i pani mnie o tym poinformowala no i to samo wisialo na scianie, jak nalezy korzystac z solarium, a kiedy to jest zabronione i jak byk bylo napisane, ze ' nie nalezy korzystac z solarium w czasie menstruacji, poparzenia, czesciej niz 24h' itp, tak samo nie mozna korzystac z solarium kiedy pije sie drozdze, pokrzywe, skrzyp

wkleje regulamin, najlepiej bedzie

PRZECIWWSKAZANIA DO OPALANIA W SOLARIUM

-nadciśnienie i zaburzenia krążenia
-bardzo jasna karnacja
-bielactwo skóry
-kobieta w ciąży oraz podczas okresu nie może korzystać z solarium
-alergia na promienie UV
-schorzenia tarczycy
-nie zagojone tatuaże
-skłonności do przebarwień skóry i duża ilość znamion
-trądzik różowaty oraz skłonność do rozszerzonych naczynek krwionośnych

-przebyta niedawno operacja, okres rekonwalescencji
-choroby serca, nerek, tarczycy, epilepsja i inne poważne choroby przewlekłe
-nie powinny korzystać z solarium osoby przyjmujące niektóre preparaty hormonalne,sulfonamidy, antybiotyki, leki nasercowe
-w czasie opalania należy zrezygnować z kuracji ziołowych, zwłaszcza, jeżeli zawierają wyciąg z dziurawca
-w żadnym wypadku nie należy się perfumować, lub używać dezodorantu
-nie mogą korzystać z solarium, przynajmniej przez miesiąc osoby, które przeszły złuszczanie kwasami owocowymi, a zwłaszcza eksfoliację stężonym kwasem glikolowym.
-nie należy też przebywać w solarium bezpośrednio po zabiegu oczyszczania skóry, elektrolizie lub zamykaniu naczynek
ponieważ skóra twarzy, szyi i dekoltu starzeje się szybciej niż całego ciała, lepiej podczas seansu ograniczyć czas działania lamp na te okolice wyłączając wbudowany w solarium ekran
-do opalaniu w solarium należy stosować specjalne kosmetyki
stosowanie leków foto-uczulających
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:44   #1686
loluska
Zakorzenienie

Boziu, przy tż nie ma szansy na wizaż :P siedzi, czyta i się nabija A później się przymila i żebym mu masaż zrobiła

ja już po bardzo okrojonym SPA ale jutro pewnie @ mi się skończy więc wszystko pójdzie w ruch

haniu zapomniałam wcześniej napisać, świetny pomysł na prezent
Talullah ciapki mam odkąd pamiętam, a do okulisty swego czasu chodziłam :P więc też myślę że by mi coś powiedział. Swoją drogą, to muszę pomyśleć nad wizytą kontrolną bo przydałyby mi się jakieś okularki do kompa i czytania

ekomonika oglądałam film, i podobał mi się więc ksiązki czytać nie będę, bo wiem że byłaby lepsza od ekranizacji i wtedy filmik straciłby u mnie Ja ostatnio czaję się na 11 minut również tego autora, ale ciągle nie ma...

marta 85 czemu się źle czujesz? co się dzieje?

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:52   #1687
blondi1985
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje
no to bede tez pic 2 za jednym zamachem, bo wlasnie mam tak z merz spezial, ze jak dziele na rano i weczor, to zazwyczaj tej wieczorem nie biore, bo zapominam. drozdze pije moja mama, jaaaak to smieeerdzi

jak pomieszam lniany z babydream, to wtedy pachnie mi babydream, a uwielbiam ten zapach nigdy nie uzywam solo, nie zasnelabym

dzieki
pytalam o peeling ale i wiadomosc o maseczke nie zaszkodzi

ja nigdy nie pojde na basen podczas okresu, wydaje mi sie to tak niehigieniczne, wtedy jestem bardziej wrazliwa na jakies infekcje, piersi mam nabrzmiaale, nie wyobrazam sobie isc na solarium i nie daj boze, przypiec sie troszke, chyba bym sie wsciekla i rowniez, nie chcialabym sie klasc po pani ktora przede mna byla i miala okres...
nawet w regulaminie solarium, przynajmniej ja w kazdym co bylam, albo jak bylam pierwszy raz to i pani mnie o tym poinformowala no i to samo wisialo na scianie, jak nalezy korzystac z solarium, a kiedy to jest zabronione i jak byk bylo napisane, ze ' nie nalezy korzystac z solarium w czasie menstruacji, poparzenia, czesciej niz 24h' itp, tak samo nie mozna korzystac z solarium kiedy pije sie drozdze, pokrzywe, skrzyp

wkleje regulamin, najlepiej bedzie

PRZECIWWSKAZANIA DO OPALANIA W SOLARIUM

-nadciśnienie i zaburzenia krążenia
-bardzo jasna karnacja
-bielactwo skóry
-kobieta w ciąży oraz podczas okresu nie może korzystać z solarium
-alergia na promienie UV
-schorzenia tarczycy
-nie zagojone tatuaże
-skłonności do przebarwień skóry i duża ilość znamion
-trądzik różowaty oraz skłonność do rozszerzonych naczynek krwionośnych
-przebyta niedawno operacja, okres rekonwalescencji
-choroby serca, nerek, tarczycy, epilepsja i inne poważne choroby przewlekłe
-nie powinny korzystać z solarium osoby przyjmujące niektóre preparaty hormonalne,sulfonamidy, antybiotyki, leki nasercowe
-w czasie opalania należy zrezygnować z kuracji ziołowych, zwłaszcza, jeżeli zawierają wyciąg z dziurawca
-w żadnym wypadku nie należy się perfumować, lub używać dezodorantu
-nie mogą korzystać z solarium, przynajmniej przez miesiąc osoby, które przeszły złuszczanie kwasami owocowymi, a zwłaszcza eksfoliację stężonym kwasem glikolowym.
-nie należy też przebywać w solarium bezpośrednio po zabiegu oczyszczania skóry, elektrolizie lub zamykaniu naczynek
ponieważ skóra twarzy, szyi i dekoltu starzeje się szybciej niż całego ciała, lepiej podczas seansu ograniczyć czas działania lamp na te okolice wyłączając wbudowany w solarium ekran
-do opalaniu w solarium należy stosować specjalne kosmetyki
stosowanie leków foto-uczulających
Na basen też bym nigdy nie poszła, mam takie same zdanie na ten temat jak Ty, jednak w solarium nigdy jakoś nic mi się nie robiło
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:53   #1688
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Boziu, przy tż nie ma szansy na wizaż :P siedzi, czyta i się nabija A później się przymila i żebym mu masaż zrobiła

ja już po bardzo okrojonym SPA ale jutro pewnie @ mi się skończy więc wszystko pójdzie w ruch

Talullah ciapki mam odkąd pamiętam, a do okulisty swego czasu chodziłam :P więc też myślę że by mi coś powiedział. Swoją drogą, to muszę pomyśleć nad wizytą kontrolną bo przydałyby mi się jakieś okularki do kompa i czytania

ekomonika oglądałam film, i podobał mi się więc ksiązki czytać nie będę, bo wiem że byłaby lepsza od ekranizacji i wtedy filmik straciłby u mnie Ja ostatnio czaję się na 11 minut również tego autora, ale ciągle nie ma...

Jakby mnie choróbsko brało

Wypatrzyłam super kosmetyki na allegro ale na razie kasy brak, niedługo urodziny to może coś wpadnie

Dobranoc

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:54   #1689
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ale ja nie do Ciebie pisałam to
Myślałam że to do mnie było, bo Blondyneczka do mnie kierowała te słowa o solarium

Haniu wyglądasz prześlicznie Uroczy brzuszek

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:00   #1690
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Jakby mnie choróbsko brało

Wypatrzyłam super kosmetyki na allegro ale na razie kasy brak, niedługo urodziny to może coś wpadnie

Dobranoc

nie daj się niech Tż wygrzeje i będzie ok

Stary 2011-03-22, 22:08   #1691
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Moja koleżanka jest właśnie po depilacji laserowej bikini. Wygląda to super! i zero problemu na długi czas. Ale nie słyszałam, że to metoda lepsza dla brunetek. A dlaczego?

Dziękuję dziewczynki za te miłe słowa bo tak szczerze to nie zawsze czuję się atrakcyjnie
ślicznie wyglądasz...

też marzy mi się laserowa depilacja...

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

nic nawet nie mów... mój to jak tylko cos wspomnę o kosmetykach itp to się śmieje " co pewnie na wizazu wyczytałaś... " i się nabija....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:15   #1692
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Na basen też bym nigdy nie poszła, mam takie same zdanie na ten temat jak Ty, jednak w solarium nigdy jakoś nic mi się nie robiło
ja jestem zdania, ze takie rzeczy nie wychodza od razu, oprocz poparzenia tylko po latach... za duzo w mediach o tym trabili, ja tam wolalabym poczekac te pare dni i miec spokojne sumienie

dziewczyny, a polecicie jakis balsam brazujacy ewentualnie samoopalacz, ale taki ktory nie robi marchewki oraz nie uczula? po Lirene balsamiie, mam kaszke na biuscie, ramionach, udach... mimo peelingu wczesniejszego. po prefekcie, tez balsamie mialam tradzik na ramionach
a nie chce isc jeszcze na solarium, wole sie smarowac
Stary 2011-03-22, 22:16   #1693
loluska
Zakorzenienie

Kitka u mnie to samo i to już nawet jak o czymkolwiek gadamy, i mam inne zdanie niż on, to się nabija że pewnie z wizaża to wiem :P no ale tak to już z naszymi facetami, oni nic nie rozumieją :P a my przecież też dla nich chcemy się "dokształcać" żeby pięknie wyglądać

caate ja używałam tylko z ziaji i nawet spoko, ale nie mam porównania więc ciężko cokolwiek doradzić... tez jestem biała ;/

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2011-03-22 o 22:17
Stary 2011-03-22, 22:18   #1694
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Jednak weszłam na chwilę, żeby jutro mieć mniej czytania
Rano jadę do urzędu skarbowego, potem poczta i zakupy, a po południu spotkanie z Tż no i będę musiała sprawdzić w pracy czy zamknęłam szafkę w szatni

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:32   #1695
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem zdania, ze takie rzeczy nie wychodza od razu, oprocz poparzenia tylko po latach... za duzo w mediach o tym trabili, ja tam wolalabym poczekac te pare dni i miec spokojne sumienie

dziewczyny, a polecicie jakis balsam brazujacy ewentualnie samoopalacz, ale taki ktory nie robi marchewki oraz nie uczula? po Lirene balsamiie, mam kaszke na biuscie, ramionach, udach... mimo peelingu wczesniejszego. po prefekcie, tez balsamie mialam tradzik na ramionach
a nie chce isc jeszcze na solarium, wole sie smarowac
ja moge polecić Dove shimmer glow bo tylko ten używałam z tej serii, ładna opalenizna i mi przynajmniej nic nie wyskakuje po nim i jeszcze garniera był świetny ale już ich nie ma niestety

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej

Jednak weszłam na chwilę, żeby jutro mieć mniej czytania
Rano jadę do urzędu skarbowego, potem poczta i zakupy, a po południu spotkanie z Tż no i będę musiała sprawdzić w pracy czy zamknęłam szafkę w szatni
pewnie pity zawieść? ja dziś pocztą wysłałam

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:34   #1696
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

idę spać, dobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:38   #1697
snowhitee
Zakorzenienie

ja też dobranoc

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:42   #1698
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
a ja wkońcu zdrowieje.. nie nadrobię Was bo chyba z całego tygodnia zajęło by mi chyba 2dni

dostałam pracę! na stacji..
pierwsze złożenie cv i pierwsza praca
ale fajnie że chociaż coś no i w środę już sobie mykam

idę się wykąpać i malutkie SPA zrobić
miłego dnia
Ooo, gratuluję

blondyneczko super, że jesteś zdrowa Gadałam z tatą i stwierdził, że jeszcze czas na przekopywanie ogródka...

Cytat:
jestem!
po paru dniach, miałam istny sajgon w pracy więc wieczorem padałam.

Wykupiłam rodzicom na urodziny wyjazd do SPA w maju, razem z kilkoma zabiegami. Są zachwyceni więc i ja się cieszę, bo trochę bałam się jak tata zareaguje

A wieczorem wrzucę swoje aktualne zdjęcie, bo już zrobiłam
Ale świetny pomysł

Smerfetkaa cześć

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
OlaWawa Smerfetkaa hej
Ja już was nadrobiłam Kurczę wciągnęłam się w książkę. Paulo Coelho Weronika postanawia umrzeć . Ciekawa, nawet bardzo Książka jest o tym, że jest pewna dziewczyna, która postanawia umrzeć [ ] i bierze tabletki. Ratują ją, jest w ekskluzywnym szpitalu psychiatrycznym, ale okazało się że te tabletki nieodwracalnie uszkodziły komorę serca która obumarła. No a dalej nie opowiadam, książka warta przeczytania
Oj, tak, jest super ta książka

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Tylko jest tego taki minus, że ludzie nie potrafią czasami zrozumieć, że się chce popracować w danym dniu i nie ma się czasu i ochoty wyjść. Bo jak ktoś siedzi na etacie od 8 do 16 to się go nie rusza, a jak ma się zmienne godziny pracy to niektórzy myślą, że się jest na każde zawołanie i potem się będzie siedzieć nad papierami do 3 w nocy
Dobrze, że choć Ty to rozumiesz

Cytat:

Tak, najwyższy czas

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Dziewczyny powtarzam - mnie chodzi tylko o bardziej ludzkie zrozumienie odnoście kasjerek, nic więcej I żadne przytaczanie praw nie spowoduje, że zacznę rozumieć osoby które mając 14 godz. czynny sklep o 20: 50 się budzą, że nie mają jednego piwa czy nagle nie mają chleba

Stary 2011-03-22, 22:43   #1699
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja moge polecić Dove shimmer glow bo tylko ten używałam z tej serii, ładna opalenizna i mi przynajmniej nic nie wyskakuje po nim i jeszcze garniera był świetny ale już ich nie ma niestety

dzieki

zaraz zobacze na kwc
pity wysylam przez neta

niestety ziaja daje mi pomaranczowy efekt Lolusko
Stary 2011-03-22, 22:47   #1700
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki

zaraz zobacze na kwc
pity wysylam przez neta

niestety ziaja daje mi pomaranczowy efekt Lolusko
no właśnie dlatego nie potrafię doradzić bo miałam tylko ten brązujący...

Stary 2011-03-22, 22:48   #1701
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Tak, podobno ten Garnier byl dobry
musze położyć sobie jakąś maseczkę na buzie, bo mam dzis taka zmeczona twarz, po tylu godzinach na uczelni... od 9-18

Stary 2011-03-22, 22:49   #1702
loluska
Zakorzenienie

a ja idę spać Dobranoc

Stary 2011-03-22, 22:54   #1703
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

A co okresu i basenów - też nie chodzę bo wg mnie to jakieś takie niehigieniczne i mało komfortowe

Zapomniałam Wam opowiedzieć, co koleżanka wyczytała w sobotę w gazecie - jadowity wąż po ukąszeniu kobiety w pierś zdechł.... bo pierś była silikonowa

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
musze położyć sobie jakąś maseczkę na buzie, bo mam dzis taka zmeczona twarz, po tylu godzinach na uczelni... od 9-18
Łoo, strasznie długo miałaś zajęcia, współczuję

Stary 2011-03-22, 22:54   #1704
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja złożyłam Pit z miesiąc temu i dzisiaj mi przyszedł zwrot.

Też miałam ten balsam brązujący z Garniera i byłam zadowolona. Nawet nie wiedziałam, że je zlikwidowali.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:56   #1705
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
A co okresu i basenów - też nie chodzę bo wg mnie to jakieś takie niehigieniczne i mało komfortowe

Zapomniałam Wam opowiedzieć, co koleżanka wyczytała w sobotę w gazecie - jadowity wąż po ukąszeniu kobiety w pierś zdechł.... bo pierś była silikonowa

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Łoo, strasznie długo miałaś zajęcia, współczuję
no niestety.. ale jutro ide na 11.30 kurcze, musze sie wyspac

Stary 2011-03-22, 23:00   #1706
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

buahhot na pewno się wyśpisz, o ile zaraz pójdziesz spać

Coś na motywacje http://demotywatory.pl/2875481/Wysilek-czyni-cuda

Stary 2011-03-22, 23:01   #1707
caate
Zakorzenienie

GG do caate

E.J ale nie mozna tak generalizowac, skad wiesz ze ten czlowiek obudzil sie o tej h, nie mogl wczesniej, mial swoja prace lub zle sie czul... po to jest tyle zmian, zeby kazdy mogl zrobic zakupy. gdyby bylo inaczej to nie istnialyby sklepy 24h. tak samo moga oburzac sie lekarze, pielegniarki, czy pracowniki na stacji. to co jak zlamie reke, to mam rano pojechac do szpitala, bo lekarz moze zmeczony jest na nocce? albo jestem w trasie i po drodze konczy mi sie benzyna, tez zatankuje i to jeszcze dodam gazu, zeby mi stacji przed nosem nie zakmneli, zebym nie musiala spac w aucie. po to sa wyznaczane h pracy, zeby wg nich pracowac. i nie rozumiem, prosisz o zrozumienie kasjerek, ale w czym? w tym, ze siedza caly dzien na kasie i przewijaja zakupy z tasmy? to pomysl o budowlancach, ktorzy w upale pracuja i pot im cieknie z czola. Owwszem, szkoda mi takich ludzi, ze musze ciezka prace fizyczna wykonywac nie patrzac na pogode. ale nie bede sie nad nimi uzalac, bo skoro podjeli taka prace to ich wola. I nie zrozumiem Ciebie, ze Ty musialas isc do pracy, ja tez musialam, ale mialam dosc sklepow, wiec wolalam zajac sie dzieckiem, teraz sprzatam domy i jest mi dobrze, to ja sobie wybieram i szukam to co mi pasuje, bo najgorsze co moze byc to pracowac tam gdzie sie nie chce i nienawidzic swojej pracy.

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-22 o 23:02
Stary 2011-03-22, 23:04   #1708
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot na pewno się wyśpisz, o ile zaraz pójdziesz spać

Coś na motywacje http://demotywatory.pl/2875481/Wysilek-czyni-cuda
ooo faktycznie, niezła zmiana

Stary 2011-03-22, 23:07   #1709
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

ooo to jak u mnie, a ja na zaocznych jestem, wspolczuje

mam znowu ta kaszke na twarzy, tylko ze ja nadal nie kupilam maseczki na twarz, bo mi nie po drodze bylo... ale moze jutro sie przejade bo nie wytrzymam... no i musze jakis podklad kupic, taki lepiej kryjacy, zeby mieszac z xperience albo lirene i tworzyc odcienie w zaleznosci od opalenizny.. ale nie wiem na co sie zdecydowac, bo ten lirene 2w1 nie zachwycil mnie, moze lepszy bedzie ten z pompka matujacy albo rimmel 25h, najwazniejsze krycie jest teraz dla mnie

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
ooo faktycznie, niezła zmiana
mi sie wierzyc nie chce, ze to ta sama kobieta
raczej mi to wyglada na PS
Stary 2011-03-22, 23:11   #1710
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dobra, ja juz nic nie pisze bo widzę, że i tak nie zostanę zrozumiana Caate gratuluję, że pracujesz tam gdzie chcesz i że miałaś taką możliwość szukania.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości