|
|
#2431 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Czym (zrobiłaś) i gdzie?
Cytat:
Co złego to nie ja, tralalala Miejcie pretensje do Redsiowego TŻta, huhuhu ![]() Ajjjj, zraniłaś mnieeeee, aj aj...
|
|
|
|
|
#2433 |
|
Nindżopesz
|
Może Ci się zsumował Kraszewski i Krasicki?
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2435 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w takim razie sie zsumawał wikipedi ,krasicki powiesci niewiele napisął głównie bajki i satyry i te takie,,,myszeidy i monachomachie ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- a fogle to o perełce mialam -historyjka nawet ciekawa...ale ten styl ...po orzeszkowej to mam niezly szok ..jakbym szkarłatną litere czytała
|
|
#2436 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I wydaje mi się,że po ponad roku czytania w kółko Twojego zrzędzenia duża część z nas ma już tego po kokardkę Od ponad roku bez przerwy zrzędzisz jak Ci jest źle i kompletnie nic z tym nie robisz, więc się nie dziw,że ludziom kończy się cierpliwość. Przynajmniej ja mam. Reszta jest pewnie bardziej taktowna niż ja. Cytat:
![]() A może się podzielicie? 10,5 miliona to całkiem duzio kasiorki ![]() Bakterii współczuję. Wyproś je jak najszybciej. Cytat:
![]() ![]() ja tysz. Maślankową Alterrę. Fajna jest
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-23 o 06:35 |
||||
|
|
|
#2437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam w sukni balowej ale dostałam w opalaczu bo rodziców nie było na lepszą stać ![]() szukałam na głupiej stronie CCC ale tam z Lasockiego są 4 pary tylko ![]() aparatu ni mam więc nie obfocę, ale są one zwykłe czarne czółenka, bez żadnych ozdób, skórzane, obcas 5 cm wyobraźcie sobie ![]() Cytat:
a właśnie ze nie jesteś beznadziejna Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-03-22 o 22:14 |
||
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!=)
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2439 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() jak z okrągłym czubkiem to ja też chcę takie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2441 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestem wypompowana
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypiłam Fervex, ukompałam się i spadam do łóżeczka. Mam nadzieję,że fontanna z nosa nieco przychamuje i uda mi się zasnąć. Katar gigant to zuo
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Ha! Ja tysz Maślankowę Alterrę....
Cytat:
Bajer, c'nie? ![]() ![]() Haj haj
|
|
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
o jesu jest Ta Rejcz
bo mnie roz✂✂✂✂✂✂✂i zaraz wewnętrznie
|
|
#2445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ma taką miętką, kremową piankę I ślicznie mi pachnie dzieciństwem ad2. Ja miałam lalkę w typie barbie ![]() ![]() Mijałam dziś sklepik "Klunkry z Duszą" Pikna nazwa c'nie? ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- dobra, teraz już na pewno spadam. Mam przeczucie,że budzik zadzwoni o 5.30 ![]()
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale jeszcze nie idziemy spać Proszę dokończyć swoje piwo i opowiedzieć jakiś joke ![]() Ale chcesz za nie wózek? ![]() Co masz na zbyciu? ![]() Cytat:
![]() Helloł
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2447 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pisz,przyjmę wszystko na klatę spoconą po siłowni
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypas ![]() moja siostra taką miała (bo dostała od chrzestnej) i jej strasznie zazdrościłam
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Flo, co się dzieje? Było fajnie, piszczałam
|
|
|
|
#2450 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2451 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra
![]() postanowiłam wyprać kurtkę się zdarza i opróżniałam kieszenie, segregując papierki i tak, do jednej kieszeni domowej bluzy włożyłam: kasa w ilości 20zł, paragon na Piotrowe bluzy, dowód nadania atomków dla Rejcz. Do drugiej kieszeni bluzy domowej włożyłam: paraony z lidla i biedry, dowód opłacenia miejsca parkingowego w Kartuzach i pustą paczkę po fajkach. Kto zgadnie, zawartość której z kieszeni wylądowała w kozie
|
|
#2453 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ulegnę, nie ulegnę, nie ulegnę (mam pozajmowane miejscówki w mydelniczkach) Cytat:
![]() Cytat:
Wózek mi w sumie niepotrzebny, ale chcę go złośliwie i wrednie zwinąć sprzed nosa Red... Albo w sumie.... mogę trzymać w nim mydła (i wyprowadzać je na spacery ) ![]() Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-22 o 22:47 |
||||
|
|
|
#2454 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
ale ja zaświadczę jakby co,żeś Ty uczciwa dziołcha A bluzy dobre chociaż?Bo ja przez Ciebie to jestem mocno sceptyczna co do zakupu płaszczyka
|
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a bluzy, to ta szara na ścisk ale nie wymieniam , a pomarańczowa poza tym, że rozbawiła go do łez a płaszczyk hmmm, powiem tak, jak masz luźne 4 stówki to bierz bo bardzo ładny, a następny czarny ciuch to dobra inwestycja na wiosnę
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Pomarańczowa była w deche Nie mam luźnych 4 stówek,na razie za butami latam Pozycja kolankowo-łokciowa i nóżki w górę na zmianę ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Rzuciło mnie się w oczy,że Gryks o mnie pytał Ależ jestem szczęśliwa Btw,do Fromborka nie dotarłam,nawigacja mi wysiadła
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2459 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zabije madzika
sprzedała mi wczoraj gagunie i sie do mnie tak przyczepił ten kawałek ze nie wiem...w dodatku poplątał mi sie z takim jednym kawałkiem madonny..i juz nie wiem co mi sie w tej glowie spiewa
|
|
#2460 | ||
|
Zakorzenienie
|
mi zawsze kręgosłupprzy tym trzeszczał
![]() Cytat:
ad1. łał ![]() ad2. Cytat:
jutro gram w totka, jak wygram to Ci kupię ten płaszczyk i buty i co tam jeszcze chcesz czy monsz wie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

Miejcie pretensje do Redsiowego TŻta, huhuhu

Madzix, rozmownaś dzisiaj wielce bardzo 
-historyjka nawet ciekawa...ale ten styl
...po orzeszkowej to mam niezly szok ..jakbym szkarłatną litere czytała
co mi się wyfdaje trochę dziwne, bo od roku nie zmieniłąm swojego podejścia co do bezsensu życia, facetów, ani przez zeszłą zimę na żadne imprezy nie jeździłam, bo mi się nie chciało (i nadal nie chce, skoro jedyną imprezą w pobliżu jest dyskoteka, a te klimaty mnie nudzą już od jakiś 2-3 lat nimożebnie
), i miałąm wciąż te same problemy z rodzicami, ale widocznie to teraz tylko mi odbija 

bo mnie roz✂✂✂✂✂✂✂i zaraz wewnętrznie
ale ja zaświadczę jakby co,żeś Ty uczciwa dziołcha