|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Cytat:
od tego tutaj jesteśmy, żebyś miała się komu wygadać. Prawda jest taka, że co byś nie zrobiła to będzie to z myślą ratowania waszego związku, więc już będziesz wygraną. Liczę, że jednak wszystko wróci do normy i będziecie mogli się dalej cieszyć przygotowaniami ślubnymi ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#3062 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Nie ma go, jest na piwie z kolegami. Zanim wyszedł znów się pokłóciliśmy, już się nie odzywał. I tak pojadę dopiero w weekend.
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
Herbadka, myslę, że przyda Wam sie przerwa. Jesli masz dobry kontakt z rodzicami to pogadaj
płacz, płacz, czasem trzeba Welon będe miala dlugi prosty, bez żadnych zdobień no i na wesele krotki
|
|
|
|
#3065 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#3066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymaj sie, ułozy sie |
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Herbatko trzymaj się kochana
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- pomarańczko tez tak miałam
|
|
|
|
#3068 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Herbadka .... Trzymam kciuki !!!!!
cześć laski .. ja tylko na chwilkę głowa mnie cały dzień boli, spadam do łóżka ehhhJenny jeszcze raz dzięki dogadamy się co do odbioru tego
|
|
#3070 |
|
Zadomowienie
|
OSP ochotnicza straż pożarna
|
|
|
|
#3071 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nieładnie! ![]() Witamy wśród nas ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz jak patrzę na nasze plany z perspektywy, to żałuję, że nie weźmiemy ślubu w naszej pierwotnej dacie 16 lipca, bo już nie możemy się tego 13 sierpnia doczekać ![]() Cytat:
Pogadajcie jeszcze raz na spokojnie. Czemu on się nie chce zgodzić na podwójne nazwisko? Muszę się pochwalić ![]() Byłyśmy z mamą i babcią u krawcowej. Dziewczyny zamówiły sobie szycie sukman na moje wesele ![]() W piątek do tej babeczki wybiera się moja starsza ![]() A mój TŻ właśnie zamawia papier na zaproszenia ![]()
|
|
#3072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dla mnie zamieszkanie razem było czyms normalnym a teraz zwieńczeniem naczej drogi i nagrodą po slubie bedzie mały bobasek
Edytowane przez Mediona Czas edycji: 2011-03-23 o 21:19 |
|
|
|
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
ide cos zrobic koło siebie
|
|
|
|
#3074 |
|
Wtajemniczenie
|
nowe szpile z Menbur http://www.lukamo.pl/wieczorowe/904-menbur-4096-66.html
|
#3075 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogę zapytać co to znaczy, że nie uznajesz antykoncepcji? ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Nawet ilość się zgadza ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Nie męczysz, czasem pomaga takie wygadanie/wypisanie się.
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Nadrobiłąm tylko troszkę w końcu mam swój net i kablówkę ![]() Widzę, że był poruszany temat mieszkania przed ślubem. My od niedawna mieszkamy ze sobą, od miesiąca. Moi rodzice już rok temu planowali mi kupić mieszkanie, ale jeszcze studiowałam więc nie było jak, i jakoś tak wyszło teraz, ze odkąd jestem z G to i mieszkanie się znalazło... Nigdy wcześniej nie myślałam o zamieszkaniu przed ślubem, owszem brałam to pod uwagę, ale to było w planach... Ale kiedy rodzice kupili to dla całej najbliżej rodziny normalne było, że G będzie mieszkał ze mną. Szczerze, to nawet byłam troszkę zaskoczona, bo dziadek, który dla mojej siostry u której w weekendy nocował Jej chłopak prawił takie kazania, ze szkoda gadać, tutaj ani słowa negatywnego nie powiedział tak jakby to, że G mieszka ze mną było naturalne.Tylko babcia druga nic nie wie, bo Ona mieszka na wsi, a tam wiadomo, bardziej konserwatywne poglądy... ![]() I musze powiedzieć, że po miesiącu mieszkania razem jest super i dobrze, że jeszcze przed ślubem zgaramy się ze sobą Zdarzają się pierwsze kłótnie, sprzeczki ale o pierdołki Z pracą niestety nic nie wyszło Nie przeszłam do kolejnego etapu Wypiłam piwko, TZ ogląda TV a ja chyba idę spać, bo przez to wszystko doła złapałam...
|
|
|
|
#3077 |
|
Zadomowienie
|
Hejka Wam. Czytałam to co napisałyście, ale nie mam co odpisać
![]() Witam nowe PMki za załatwione sprawy Passion śliczna suknia, bardzo mi się podoba ![]() Herbadka uważam, że krótkie rozstanie dobrze Wam zrobi, Ty sobie przemyślisz kilka spraw, a może i TŻ też pomyśli, jak Ciebie nie będzie. Mój TŻ na początku też nie interesował się przygotowaniami, ale kilka miesięcy przed zaczął. Co do nazwiska to miałam wrażenie, że jest mu obojętne czy zostanę przy swoim czy wezmę jego. Moni_ka.g biżu wyszła Ci piękna
![]() Edytowane przez Roougee Czas edycji: 2011-03-23 o 21:55 |
|
|
|
#3078 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Tyle, że dla mnie to żaden problem bo ja zawsze wiedziałam, że przyjmę nazwisko męża Cytat:
|
|
#3079 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tu dziś cisza.
Jestem padnięta. Zamykam spać. Dobrej nocy
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
Ja piszę pracę, bo jutro muszę oddać rozdział, a jeszcze trochę mi brakuje
Ostatnio zamiast pisać to biżu plotłam i teraz będę siedzieć po nocy. I jeszcze gotuję obiad na jutro.Dodatkowo właśnie rozlałam colę na biurko i ciut materiałów z których korzystam Tyle dobrego, że tym razem klawiatura nie ucierpiała, choć ona już nie jedno ze mną jadła i piła
|
|
|
|
#3082 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ardillka nie załączył mi się Twój cytat, śliczny ten pierwszy bukiet, myślę, że słoneczniki będą w moim na pewno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
sporo takich małżeństw jest w mojej firmie ![]() Witaj passion80 ![]() Cytat:
Cytat:
Co do podwójnego nazwiska Tż twierdzi, że noszą je tylko schizofreniczki i córunie tatunia, ustąpiłam mu bo uznałam, że skoro to dla niego takie ważne bym nosiła jego nazwisko to znaczy, że mu bardzo na mnie zależy.Dogadacie się Kochana, rozmowa z rodzicami to dobry pomysł, pocieszą Cie, może coś podpowiedzą. Cytat:
życzę ci, żebyś szybko znalazła wymarzona pracę ![]() A ja miała ciężkie dwa dni Wczoraj w pracy miałam audyt, nie wypadł najlepiej, wykłócałam się o każdy absurdalny wpis ale oni są chyba szkoleni z nękania psychicznego. O 20tej podpisałam protokół byle tylko sobie poszli. Myślałam, że jestem silna a tym czasem dzisiaj przeryczałam cały dzień w swoim biurze, moje dziewczyny oczywiście to zauważyły i donosiły mi tylko herbatke i chusteczki.Ech muszę się jakoś zebrać, do weekendu jeszcze kawał czasu. |
||||||||
|
|
|
#3083 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry spiochy
![]() u mnie dzis pieknie ![]() HERBADKA bedzie dobrze kłótnie sa nieuniknione ale dzieki nimi lepiej sie poznajemy i od poczatk zakładalismy ze kiedys pierwsze kłótnie nastapią i nastapiły i to po 3 miesiacach bycia razem teraz jest w miare ok choc bez kłótni slubnych sie nie obeszło u nas poszło o jezdzenie z zaproszeniami bo ja jezdziłam do jego dalszej rodziny której strasznie nie trawie i starałam sie nie narzekac a jak przyszła kolej na moja to on wapdł na pomysł zebym sama to załatwiła bo on ich niezna i co bedzie u nich siedzial ech... na szczescie szybko wróciło do normy ale tez był z tym duzy problem problem i szantaże o odwołanie slubu mnie było troszke inaczej ze zmiana nazwiska ja chciałm wziasc łobuza ale tata mnie bardzo prosił zebym miała dwu członowe i takie mam miałam z tym wielki dylemat do dnia w którym poszłam do usc i pan zaproponował jak dla mnie idealne rozwiazanie mam dwuczłonowe ale pierwsze jest łobuza drugie moje nawet nie wiedziałm ze tak mozna hehe miłego dnia dziewczynki ja musze zmykac na uczelnie ale wczesniej pociwcze łapki stwierdzam ze miesiac moge sie za siebie zabrac zawsze to cos
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie tu dawno nie było
nawet nie próbuję nadrabiać
|
|
|
|
#3085 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3086 |
|
Zadomowienie
|
czesc z rana!
witam nowe PMki bo doczytłam, że są takowe ![]() Herbadka zobaczysz ułoży sie wszystko. U nas tez są różnego typu sprzeczki o organizację ślubu... faceci chyba tak mają, że dla nich jeszcze czas.... to jezcze zdązymy, ... zaproszenia obojetnie jakie, kolor obojetnie jaki itp... ostatnio TZ sie tylko udzielał w karteczkach do zaproszen bo ja chcialam wino zamiast kwiatow a on wina nie lubi i chcial totolotka.... no i poszlismy na kompromis jak ktoras z dziewczyn wizażowych napisala wierszyk lączący wino i totka ![]() ja mysle, że w tym wszytskich trzeba troszke isc na kompromis.... Zobaczysz, minie troche czasu, nabierzecie oboje dystansu do tego,,, porozmawiasz z rodzicami, ktorzy przeważnie mają wieksze doswiadczenie od nas i potrafia dobrze doradzic. Na pewno bedzie dobrze a nam sie wygaduj ile tylko potrzebujesz..po to jestesmy tu, ![]() pisalyscie o wspolnym mieszkaniu... my z TZ mieszkamy juz ponad rok razem...tylko, że z moimi rodzicami. ciesze sie, ze mam go na codzien, ze mozemy jesc wspolne sniadanka itp... wiadomo, są rzeczy ktore mnie denrwowaly...są ktore jego denerwowaly...ale to wiadomo, ze teo sie nie uniknie.... A co do organizacji...czekam i czekam na zaproszenia i juz mnie trafia bo tak dlugo :P Choc na stronie bylo napiane ze realizacja 15 dni roboczych to ja juz sie wnerwiam, ze dlugo :P A jutro lecimy do Liverpoolu ![]() ![]()
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zadomowienie
|
niestety ci nie pomoge
moj TŻ wyrzucil te wykresy przy przeprowadzce przykro mia szukałas na internecie? powinny byc takie przykładowe wykresy Cytat:
wytajcie
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- a tak w ogole to |
|
|
|
|
#3090 | |||||
|
Zadomowienie
|
czesc wszytkim, wcinam sniadanko i nadrabiam
![]() Cytat:
Cytat:
, szkoda ze z praca nie wyszlo ale pewnie nie byla przenaczona dla ciebie i znajdziesz lepsza, gdzi ebeda wiecej płacic![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

no i ważylam te 3kg więcej niż teraz i moja będzie biala
ja jakbym nie byla pewna, aż takie są różnice między Wami to bym sie poważnie zastanowila.
i będe mieć Jego, aż tak bardzo mi nie zalezalo a facetom chyba zalezy
po prostu czuje że to TEN
Jego wadą jest napewno Jego rodzina

głowa mnie cały dzień boli, spadam do łóżka ehhh
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Nie przeszłam do kolejnego etapu 

nawet nie próbuję nadrabiać
Perfect Housewife