|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
i też w czasie sesji i braku czasu, noc jest jedyną porą dnia kiedy można być blisko współczuję Ci, ja bym pewnie nie wytrzymała, albo spała z dzieckiem![]() ** lecę na uczelnię, miłego dnia!
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-03-24 o 09:06 |
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja spie z moja dziewczynka ![]() ![]() milego dnia na uczelni ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Jedynym pocieszeniem jest to , ze jutro w nocy wszyscy wyjezdzamy w Alpy na zakonczenie sezonu na desce ![]() Juz sie nie moge doczekac 2 dni jazdy
|
|
#633 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przed snem psiukam trochę jakimś offem,albo innymi badziewiami i o dziwo ich nie ma Tylko moja wyobraźnia działa i mam wrażenie ,że chodzą po mnie i kujają mnie ![]() Cytat:
![]() Gdybyś mieszkała w Lublinie zmieniłabym orientację ![]() Piękna szczupła kobietka z iskierkami w oczach Cudnie Marysiu! I widać,że trzymałyście kciuki -0.8 !! Czyli 60.2 kg.Ale się cieszę ! Tak szybko zleciało Jeszcze tylko 0.3 i zobaczę 5 z przodu
|
||
|
|
|
#634 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Jak nie może Mahomet udać się do góry to góra przychodzi do Mahometa
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
hejka
![]() ![]() u mnie poszedl precz wkoncu wzrost kilogramowy z niedzieli... 4 dni sie z nim meczylam i mam wage sobotnia gratuluje wszystkim spadeczkow, efektow i decyzji ,ze trzeba sie za siebie wziac a to najwazniejszy krok do przodu ![]() mykam w domu sie obrobic, milego popoludnia
|
#636 | ||
|
BAN stały
|
dostałam druga ofertę pracy jako sprzedawca usług finansowych tylko kurka nie bardzo związane z moja specjalizacja bo to sprzedaz kredytów itp a ja mam specjalizacje na audyting i rachunkowość także chyba zostane przy lidlu ![]() kurczee dostałam @ brzuch mnie tak bolii ![]() Cytat:
haha bo z rana buźke mam nie wyjściową ![]() Cytat:
wygladasz teraz przecudnie jak miss word 2011 |
||
|
|
|
#637 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() nie ma co kombinować jest - 12kg i mamyy imprezeee ![]() ![]() Cytat:
łłłiii ślicznie dziś jeest powystawiać pyzziaki do słońca ![]() zazdraszczam PW ja dopiero jutroo juz sie nie moge doczekać kremiku brokułowego ![]() Cytat:
![]() jeszcze mama tż jest stomatologiem i jak zawsze przyjeżdzamy do domu tż siadam na fotel ale o tyle dobrze że prawie nigdy mnie nie boli jak mi boruje bez znieczulania
|
|||
|
|
|
#638 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Biedna Niedługo mnie pewnie przegonisz Cytat:
![]() popolka, jak tam simsy? |
||
|
|
|
#639 |
|
Rozeznanie
|
czesc
![]() mam chec na jajko gotowane ...i zero pomyslow co na obiadek dzisiaj?? jakies wiosenne inspiracje?? dodam ze do dzis mam P
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
#640 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
teraz jak przerobiłam wszystkie możliwe sposoby znudziło mi sie
|
|
|
|
|
#641 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękny spadek! Razem czekamy na 5 z przodu!!! ![]() Cytat:
Cytat:
BJUTIIIIIIIIIII!!!!!!!!!! !!! Cytat:
Pamiętaj, że w każdym rozmiarze jesteśmy piękne, ale dzięki dukanowi będziemy powalająco piękne!!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale spadek powinien Ci poprawić humorek ![]() Cytat:
Czyli dziś dzień warzywnych pyszności ![]() Cytat:
Cytat:
Witam, moje kochane! U mnie dziś proteinki. Po wczorajszych warzywkach o dziwo!!! nie miałam wzrostu , tylko mały spadeczek o -0,2 ![]() Na patelni właśnie dochodzi mi placuszek dukanowski. Nafaszerowałam go wędlinką i zaraz będę wcinać z kawusią ![]() Życzę Wam miłego dzionka!
|
|
#642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wrzuce na patelke ,moze odziubinke cebulki dorzuce i zjem z ogoreczkiem kiszonym bo tez dzis P mam ![]() sadzicie,ze moglabym dzis papryke konserwowa?? dominic gratuluje spadku Ty to zawsze nas wszystkie ogarniesz w jednym poście ![]() a u mnie slonko za oknem poki co popoludniu ma niby padac :/
|
|
#643 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Kolega niech się stuknie w łeb ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś 2 dzień @ weszłam na wagę i zobaczyłam 84,4!!! Od razu dostałam skrzydeł, odechciało mi się i grzeszyć i wątpić Już coraz bliżej 7 z przodu!!!! Nie mogę się doczekać, naprawdę...---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Dziewczyny czy któraś z Was robiła sernik pieczony i dodała cynamonu? Wczoraj mi coś takiego przyszło do głowy ale nie wiem czy to wyjdzie smaczne ![]() Pomocy
|
|
#644 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Taki psychiczny oddech.No i mam teraz taki dość ciężki psychicznie okres, związany trochę z moją przeszłością - co roku w okolicach marca mam permanentnego doła i w ogóle żyć mi się nie chce... Więc średnie ze mnie towarzystwo ![]() Ale mam nadzieję, że już idzie ku lepszemu Muszę popróbować nowych przepisów, może to znudzenie jedzeniem... Chociaż po zastanowieniu doszłam do wniosku, ze to chyba jednak psychika i ten dół okropny. Myślę, że dlatego mam problemy z jedzeniem, do tego też ze snem... Jak coś zjem robi mi się niedobrze, jak śpię to budzę się wcześniej niż powinnam, chodzę niewyspana. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2011-03-24 o 13:15 |
|
|
|
|
#645 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oj, Nadia, bo ja naprawdę się bardzo cieszę, jak widzę minusiki w Waszych postach! Cieszę się razem z Wami, z każdego spadku!!! Wiem, jak bardzo motywuje taka pochwała ![]() Cytat:
Faktycznie, spadki utrwalają nas w naszych postanowieniach Myślę, że serniczek będzie pyszny ![]() Poszperaj, bo na wizażu było forum dukanowe tylko z przepisami i tam widziałam wiele porad i przepisów na pieczone serniki ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
Rozumiem Cię, doskonale. Mnie z kolei dopada dół przy każdych świętach. Pomimo, że życie się polepszyło, to jednak przeszłość potrafi do nas wracać i psuć nam humor. Ściskam Cię mocno!!!!
|
|
#646 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dziękuję, dominic
Będę się trzymać, mam od kogoś bliskiego wsparcie, więc myślę, że będzie ok Poza tym marzec się kończy, więc powinno być lepiej
|
|
|
|
#647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-03-24 o 14:47 |
|
|
|
|
#648 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później to wraca razem z kolejnym zastojem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wróciłam z pracy dziś znów bez zarobkowo Jutro mam znó na rano więc pewnie będzie :dupa: Ale w sobote będe cały dzień samiutka a znając życie będzie ruch więc licze na to ![]() Dziś przechodziłam w sklepie obok kotletów sojowych jak to z nimi jest można czy nie można w końcu ? ![]() Iloa mam nadzieję że masz rację ;* Lexie będzie dobrze
Tattoomaniaczka Początkowa Włosomaniaczka Akcja : Zapuszczanie włosów trwa Edytowane przez Paati89 Czas edycji: 2011-03-24 o 14:15 |
|||
|
|
|
#649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#650 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wcinam delicje i mam weekend
|
|
|
#651 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jednak cierpliwość popłaca
|
|
#652 |
|
Rozeznanie
|
nad kotletami sojowymi też się zastanawiam....
nawet nie wiem co mają dokładnie w składzie ![]() ej laseczki widziałam dziś makaron owsiany jak myślicie, można czy nie można ? w składzie ma mąkę owsianą, błonnik i wodę... powiedzcie, że można ![]() ![]() ![]() ja mam już weekend ale kupę nauki |
|
|
|
#653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro bedzie juz lepiej ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#654 |
|
Rozeznanie
|
jeszcze nie mam pojęcia
![]() nie da się jakoś na oko czy coś ? bo skład wydaje mi się bardzo dukanowy... |
|
|
|
#655 | |
|
Rozeznanie
|
Podobno dozwolone, tak wyczytałam na pewnym forum, no i nieszczęsne równanie też spełniają
![]() Jadłam kiedyś, ale kurczę, bez 'normalnej' panierki to jakoś smak nie ten :P Cytat:
![]() ![]() Normalnie mama zrobiła sobie ryż ze śmietaną i cynamonem, ale bym zjadła ![]()
|
|
|
#656 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#657 |
|
Rozeznanie
|
xplasticlove
makaron owy znalałam w Bomi ![]() wpisz sobie w google garfikę i zobaczysz jak wygląda ![]() postanowiłam go jeść czasami, nie da dużo żeby nie przegiąć... ale czasami do obiadu u mnie zagości |
|
|
|
#658 |
|
Szara Eminencja
|
U mnie weekend zjazdowy
I to od 8 do 20 ![]() Ide sie przeprosić z Tamilą Webb - z ćwiczeniami na brzuszek
|
|
|
|
#659 |
|
Wtajemniczenie
|
ale czemu będziesz jeść makaron z mąki? mąki wszelkie są zabronione. poza skrobią kuku, nie rozumiem nad czym się tu zastanawiać?:P nie i koniec, niestety..
|
|
#660 |
|
Rozeznanie
|
Zrobiłam lody
chodziły za mną od jakiegoś czasu. Mrożą się, ale mam nadzieję, że będą pyszne![]() Dobrze byłoby gdyby nie było w nich kawałeczków zamrożonej wody bo tego nie znoszę:/
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

ale to tylko kilka miesiecy ma tak byc az rok szkolny sie skonczy
i też w czasie sesji i braku czasu, noc jest jedyną porą dnia kiedy można być blisko
współczuję Ci, ja bym pewnie nie wytrzymała, albo spała z dzieckiem

hehehe powinnas miec na karku :P poszukaj 

Gdybyś mieszkała w Lublinie zmieniłabym orientację

niestety nie moge byc zawsze kiedy jestescie wy wszystkie i nie nadarzam oJ
oszlamiajacooo :P ale chcialabym buzke zobaczyc tez nooo! 

Rozumiem Cię, doskonale. 

I to od 8 do 20