|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Oliweczka, powodzenia przy podpisywaniu umowy
nerola, no cos ty znowu wymyslila? rak krtani? na pewno nie, kazdy nowotwor to szereg objawow, zapomnij o tym
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mój mężuś też wybywa o 6 rano z łóżka a ja śpie do równej 9 normalnie w ciąży mi si taki zegar w głowie ustawił![]() Dzisiaj też wybył szybko bo nam drewno na przyszłą zimę przywieźli i trzeba było iść pokazać gdzie rozładować itd. A w ten weekend nie ma przypadkiem zmiany czasu na letni ?? ![]() Ehh nasza Zanka za 20 min ma badanie..... ![]() I za wszystkie nasze brzuchatki ![]() Ja już chce poniedziałek i zobaczyć moją mąłą długości banana i o wadze dwóch nektarynek Nerolka a coś Ty sobie za raka znowu zdiagnozowała? ![]() Aaaaa własnie dostałam smsa od prezesa firmy tż, że prawdopodobnie będzie praca do końca roku a nie do końca kwietnia
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki nawet nie nadrabiam bo nie mam czasu :/
Jeden pokój skończony dzisiaj sprzątanie i ustawianie i bierzemy się za drugi. Co sądzicie o tym wózku http://allegro.pl/wozki-gondolowo-sp...439160701.html Kumpela chce mi sprzedać za 300 zł gondole + spacerówke kolor pomarańczowy, wózek jest lekki bo konstrukcja z gondolą 13,5 kg a to mega ważne dla mnie. Tylko te przednie koła tak jakoś licho wyglądają i ta rączka nie zginą się tak w połowie. Co sądzicie ?
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
My chyba w życiu nie dojdziemy do porozumienia z imieniem
Jedyne co do którego się zgadzamy to Tymek i takie pewnie zostanie, ale na razie na listę nie będe podawać.My wstajemy o 6-6.30. Jak nie obudzi nas budzik to mamy żywy budzik w postaci Filipa Jak się obudzi wcześniej ok 5 to bierzemy go do siebie i z nami jeszcze dośpi.Tak czy siak świątek-piątek bladym świtem trzeba się budzić
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
ściągnęłam sobie program do obróbki screenów i z filmu można przy odrobinie cierpliwości wyłuskać fajne zdjęcia
![]() oto pierwsze - moja Julcia ![]() waży ok. 566g BPD 55.16 wymiar dwuciemieniowy główki AC 174,40 obwód brzuszka FL 42,53 kość udowa
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-03-25 o 10:32 |
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Kciukasy za wizyty,i za Lenkę Zanki.
Nerola co Ty sobie znów wymyśliłas? Ja mam standardowo pobudke krótko przed 7. Sama bez budzików.
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka pewnie juz w gabinecie, niech szybko wraca, bo nam kciuki bieleja od zaciskania!
My wczoraj malowalismy, dzis kolejna warstwa ![]() gratulacje! u nas 23 startuje |
|
|
|
#1239 |
|
BAN stały
|
Aj bo jak palę w piecu i wcześniej fajki tyle lat,to tak mnie boli rura,że az się pocę.
To nie ból gardła,ani zgaga,ani przeziębiebnie.Wieczorem już mieliśmy jechać do lekarza ale powstrzymał mnie brak kasy na paliwo. I tak się dołuję bo ból dziwny,duszący,suchy. Zmalowana wózek wizualnie ładniusi i lekki(ma piankowe koła) ale specjalistki tu sa od wózków.Ja się kompletnie nie znam mimo 4 dzieci. No i czekamy na wieści od Zanki ![]() Pochwalę się-T. sprząta całą stodołę ,dziś przyjeżdza cement itp.,itd. a od jutra wpada ekipa i murują,wylewają posadzki,ustawiają podnośnik do aut(kiedyś kupiliśmy i tak stał).Sponsorem jest brat T. T. będzie robił samochody.Nas razie jest do 15 kwietnia na zwolnieniu a potem wykorzysta 3 miesiące urlopu i mamy nadzieję,ze w międzyczasie interes sie rozkręci i będzie na raty i życie. Już mam dosyć tej wegetacji. Brunetko a chcę ![]() Przyjedz. Moja mała pipka w nocy tak szalała i się budziłam,że wstałam koło 9.A teraz cwaniara śpi.Ma poczucie czasu smrodek mały. |
|
|
|
#1241 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
), tak jak u Ciebie mąż - Julia, więc już nie chciałam mu mieszaćCytat:
![]() Cytat:
Ja to nie mam ani nk ani facebooka. Jakby to powiedzieć - bojkotuję tego typu portale . Jakoś tak od samego początku byłam any - portalowa, choc czsami korciło, żeby zobaczyć, co tam u znajomych się dzieje, ale póki co to się nie złamałam![]() Nerola, a co Ty za raka krtani wymyśliłaś???!
|
|||
|
|
|
#1242 |
|
Zadomowienie
|
Witam mamusie
Nerola nie myśleć mi tu o choróbskach Trzymam kciuki za Wasz interes Beata Julka jest śliczna Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Zmalowana fajny wózeczek
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Beata ładne imie Julia, i zdjęcia fajne, widzę rączkę Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i za Lenkę od Zanki też ![]() Nerola coś Ty wymyślila znowu?! Nie diagnozuj się sama, tylko do lekarza marsz! Tak, w ten weekend zmiana czasu, bo ostatnia niedziela marca. Mi zaraz znajoma przyprowadzi córeczke 2 letnią do pilnowania, więc do południa mam zajęcie. Kolina świetna ta kołyska. ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Ahhh Nerola i kciuki mocno trzymam za Wasz interes
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piękna Julcia. My też mamy podobne drugie zdjęcie naszej Mai, tzn. te, jak to mówi mój tż z wieeeeelkimi oczami Kurcze, też mamy filmik z usg połówkowego, może i ja bym ten program ściągnęła i coś pokombinowała![]() Zanka ![]() :kci uki:
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o rączkę, to on nie ma takiej, że sie zniża nie przez "załamanie" jej tylko przes wsunięcie w stelaz? bo widze tak jakis przycisk po środku a jak ogladalismy w sklepie to kilka wlasnie miało taki bajer zniżania rączki![]() I za taką cenę.... kuszący
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
na drugim zdjęciu to całą buźkę wystawiła do głowicy USG
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Kolina świetny jest ten kosz
![]() Brumek jak myślisz co bedę mieć? ![]() Beatko z okazji 600tnego dnia po ślubie Wszystkie Najlepszego Zanko czekamy na wieści ![]() ja juz po spacerku i obiadek się już dobre 30 min smaży |
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
![]() sama się napatrzeć nie mogę a wczoraj jak mi gin tłumaczył i pokazywał gdzie co jest to ja i tak mało słuchałam bo wpatrzona jak w obrazek byłam
|
|
#1249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I mieliśmy problem z imieniem dla chłopca . Na moje propozycje Tż kręcił nosem . No i w końcu został do wyboru Krystian i Seweryn
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Zadomowienie
|
Cześć moje kochanieńkie.......
ja już po śniadanku....... i po odbiorze wyników morfologi i moczu.........na moje oko to wygląda w porządalu.... w poniedziałek się okaze..... wczoraj dowiedzial sie od tej policji ze to chodzi o zdarzenie w Opolu...tylko ze ja nigdy w Opolu nie byłam....powiedzialm temu policmanowi ze nawet nie wiem gdzie na mapie Opole jest a on w śmiech ![]() ten mój lekarz dał mi dziwne nakazy....mam jesc jeden naturalny jogurt duzy wieczorem i to co zoastanie na sciankach mam na palec wyskrobac i wlozyc sobie do.........noo nie wiem czemu ma to służyć
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robię zrzuty ekranu, tylko schodzi chwile żeby znaleźć fajne ujęcie bo musisz film klatka po klatce przeszukiwać.
|
|
|
#1252 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żartujesz-takie dziwne rzeczy każe Ci robić lekarz??sam niech se wsadzi |
|
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o przypomniałaś mi że wypadałoby o obiedzie pomyśleć, zrobię krupnik i placki ziemniaczane bo tż się upomina że chętnie by zjadł. Nawet mi ziemniaczki przygotował takie większe na nie ![]() i musze upiec 2 duże biszkopty w tortownicy bo będe tort dla taty montować na urodziny
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-03-25 o 10:57 |
|
|
|
|
#1255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Piękny
Cytat:
![]() Ja już po wizycie. Wszystko jest ok. Serduszko pięknie bije Szkoda, że to wizyta bez usg... Z niecierpliwością czekam na poniedziałek
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę nietypowe zalecenie ale z pewnością na grzybka - jedzenie jogurtów normuje florę bakteryjną w pochwie ale o aż takich dokładnych instrukcji jeszcze nie słyszałam ale lekarz wie co mówi i widocznie to pomaga.
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-03-25 o 11:01 |
|
|
|
|
#1257 | |||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() z a Lenkę i wszystkie dzisiejsze wizyty ![]() Cytat:
nasza dobra wróżko ![]() A ten mój skręt to naturalny ![]() Cytat:
+ bilety na autobus ![]() DaKaro śłiczny już masz brzuszek ![]() SweetAngel1984 ja też mam tyłozgięcie - na szczęście teraz już wszystko dobrze ale przez pierwsze trzy miesiące tak mnie kość ogonowa bolała że tylko w pozycji leżącej było w miarę wygodnie. Lekarz coś mi mówił na początku że mogę mieć jakieś bóle krzyżowe podczas porodu - ale na razie się nie martwię jeszcze daleko ![]() Kolina kołyska świetna ![]() Beatko Julcia śliczna - będzie z niej modelka tak się buzią ładnie do zdjęcia ustawia ![]() Zmalowana wózek wygląda na ładny, ale najpierw sobie nim pojeździj czy ci będzie pasował ![]() Przepraszam że się tak rozpisałam, i tak zapomnialam co jeszcze chciałam napisać... |
|||
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1259 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do jogurtu w tym miejscu, to słyszałam o tym sposobie tam są te bakterie dobroczynne, więc pewnie ma to służyć odbudowie Twoje flory bakteryjnej![]() Cytat:
Cytat:
???
|
|||
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Beata bardzo ładne imię Julcia, może będzie moją synową kiedyś
![]() Nerolka coś Ty wymyśliła .... rak krtani ????? chyba chcesz po dupce dostać dziewczyny ile szt body, koszulek i śpiochów trzeba z rozm 62-68 ? zastanawiam się czy mi starczy bop nie chcę prać codziennie poradźcie coś na zatoki, mam taką już żółtą wydzielinę z nosa i ciągle zatkaną raz jedną raz drugą dziurkę ... co ja mam robić żeby sobie ulżyć? głowa mnie boli i już mam dość |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

normalnie w ciąży mi si taki zegar w głowie ustawił

Zakończone: 2
Jedyne co do którego się zgadzamy to Tymek i takie pewnie zostanie, ale na razie na listę nie będe podawać.
Jak się obudzi wcześniej ok 5 to bierzemy go do siebie i z nami jeszcze dośpi.

zębole
już mówi do brzuszka "Julcia"