Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. 1 1,61%
Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. 2 3,23%
Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. 1 1,61%
Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. 0 0%
Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. 0 0%
Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. 0 0%
Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 19 30,65%
Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! 6 9,68%
Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! 1 1,61%
Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. 4 6,45%
Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 28 45,16%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-25, 18:04   #2641
moria44
Wtajemniczenie

Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
a gdzie Moriaaa???
anula ja dopiero zajrzałam dziś większość dnia poza domem a jak wróciłam to musiałam dom ogarnąć, obiad zrobić a teraz będę wcinać więc nie wiem czy dziś nadrobię Mam ponad 10 stron...

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:09   #2642
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
wanienkę mam taką samą tylko że kolor zielony

No nieźle, mamy praktycznie taką samą wyprawkę

I przy okazji polecam sprzedawcę:
http://allegro.pl/show_user.php?search=r_p77
Szybko i bezproblemowo
Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
a ja wam wrzucam obiecane foteczki
koszule do szpitala...najtańsze jakie były na allegro, bo nie lubie takich worków rozmiar XL a wyglądaja jakby miał co najmniej trzy X

bodziak dla tatusia

miniaturki kosmetyków z rossmana do szpitala...zapakowane juz w kosmetyczke... chociaż jeszcze brakuje kilku rzeczy

koszulka dla tatusia w prezencie od mamusi

i kilka pajacyków jakie upolowałam dla Piotrusia z kombinezonem....kombinezo n duży, więc na jesień będzie w sam raz

i sweterek
Ładniusie
Ja do szpitala kupiłam 2 koszule i też nie jakieś ach i och, bo raczej będę w nich chodzić krótko (nie sądzę, aby tym razem miała dużo pokarmu), wolę zainwestować w fajne pidżamki

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

listopadowa i antropie sliczne zakupki

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
To jest Klupś Radek VII
O, dobrze wiedzieć
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:13   #2643
mazianka81
Rozeznanie

[QUOTE=agus87;25958403]
mi tez sie podoba 15 kwietnia
QUOTE]

To sie razem na 15 wybierzemy co??

Lolus i jak tam ?? poskutkowało??

a ja mam znowu balony baloniaste.normalnie jakbym na nieswoje nogi patrzyła,szok!!! wcale mi sie to nie podoba,

Antropia świetne zakupki,Listopadowa tez zaszalała

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:21   #2644
agus87
Zakorzenienie

[QUOTE=mazianka81;25959725]
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
mi tez sie podoba 15 kwietnia
QUOTE]

To sie razem na 15 wybierzemy co??

Lolus i jak tam ?? poskutkowało??

a ja mam znowu balony baloniaste.normalnie jakbym na nieswoje nogi patrzyła,szok!!! wcale mi sie to nie podoba,

hehe pasuje
bo to piątek, i w poniedzialek wyjdziemy
Stary 2011-03-25, 18:25   #2645
bzyczka1
Zakorzenienie

Listopadowa mogę prywatne pytanie?? tzn zawodowe Chciałam odrobaczyć kotkę, kupiliśmy u weta tabletkę (na A coś) no i wet powiedział żeby dać jej pół, no ale kocica zjadła tylko ćwiartkę bo drugą ćwiartką pluła i nie dało się jej nakarmić tą cząstką opluła nas, siebie i całą podłogę mam jeszcze pół tej tabletki, kiedy najlepiej jej podać tą tabletkę?

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:27   #2646
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Wiiiiitam!

natłuczone postów, że nadrobię chyba za tydzień lecimy po kolei:

Ddaaiissyy, przed malowaniem nasza sypialnia, to była ciemna jaskinia, więc to co jest teraz to JASNOŚĆ Co do teściowej i remontu, to ja uważam, że nie ma sensu wywalać kasy, skoro i tak na dłuższą metę nie chcecie tam mieszkać

Moniquac, DOTARŁO! Jeszcze raz dzięki TE MISIACZKI SĄ CUDOWNE! A do Ciebie dotarło? Bo dopiero dziś poszedł przelew, wczoraj zapomniałam:P

co do przewijania, to stałe miejsce możecie mieć na łóżeczku, a w praktyce pewnie będziesz wszędzie przewijać

a ten zestaw za 750 to jakaś mega porażka, naciąganie i wyciąganie kasy

Zytus, widziałam Cię na żywo i gdyby nie ciążowy brzuszek, to nie widać żebyś miała coś za dużo

Anula, super, że wszystko dobrze z maluszkiem i Tobą a jak mama? Chyba doszła do siebie, bo widzę aktywnie spędzacie czas Aha! Czy Ty wiesz, że ... jag pratar lite svenska

Mazianko, duży chłopaczek! Czyżbyś pierwsza do wylotu?!

Mimbi, poród w wodzie super opcja! U mnie nie ma takiej ale na wejście błagam o ZZO i dam łapówkę za "głupiego jasia"

Grazin, co za deprecha?! WYNOCHA DO KLUBU

Listopadowa, świetne zakupy! Gotowa jesteś,widzę

Ja dziś oprócz prasowania, to naszykowałam jeszcze ciuchy dla Hanki do szpitala

Aha! Znalazłam sposób na ograniczenie jedzenia! Otóż kiedy coś jem, myślę sobie, że RODZI SIĘ ŁOŻYSKO i od razu żarcie staje mi w gardle i przestaję jeść

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:29   #2647
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Wiiiiitam!

natłuczone postów, że nadrobię chyba za tydzień lecimy po kolei:

Ddaaiissyy, przed malowaniem nasza sypialnia, to była ciemna jaskinia, więc to co jest teraz to JASNOŚĆ Co do teściowej i remontu, to ja uważam, że nie ma sensu wywalać kasy, skoro i tak na dłuższą metę nie chcecie tam mieszkać

Moniquac, DOTARŁO! Jeszcze raz dzięki TE MISIACZKI SĄ CUDOWNE! A do Ciebie dotarło? Bo dopiero dziś poszedł przelew, wczoraj zapomniałam:P

co do przewijania, to stałe miejsce możecie mieć na łóżeczku, a w praktyce pewnie będziesz wszędzie przewijać

a ten zestaw za 750 to jakaś mega porażka, naciąganie i wyciąganie kasy

Zytus, widziałam Cię na żywo i gdyby nie ciążowy brzuszek, to nie widać żebyś miała coś za dużo

Anula, super, że wszystko dobrze z maluszkiem i Tobą a jak mama? Chyba doszła do siebie, bo widzę aktywnie spędzacie czas Aha! Czy Ty wiesz, że ... jag pratar lite svenska

Mimbi, poród w wodzie super opcja! U mnie nie ma takiej ale na wejście błagam o ZZO i dam łapówkę za "głupiego jasia"

Grazin, co za deprecha?! WYNOCHA DO KLUBU

Ja dziś oprócz prasowania, to naszykowałam jeszcze ciuchy dla Hanki do szpitala

Aha! Znalazłam sposób na ograniczenie jedzenia! Otóż kiedy coś jem, myślę sobie, że RODZI SIĘ ŁOŻYSKO i od razu żarcie staje mi w gardle i przestaję jeść
Stary 2011-03-25, 18:30   #2648
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:

jesteś bezbłędna
Stary 2011-03-25, 18:34   #2649
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Listopadowa mogę prywatne pytanie?? tzn zawodowe Chciałam odrobaczyć kotkę, kupiliśmy u weta tabletkę (na A coś) no i wet powiedział żeby dać jej pół, no ale kocica zjadła tylko ćwiartkę bo drugą ćwiartką pluła i nie dało się jej nakarmić tą cząstką opluła nas, siebie i całą podłogę mam jeszcze pół tej tabletki, kiedy najlepiej jej podać tą tabletkę?
Aniprazol?

Jeśli tylko pluła a nie wymiotowała to można podać w każdej chwili. Jeśli nie chce przełknąć w pokarmie czy po umieszczeniu tabl. na nasadę języka (tu warto połaskotać gardło od zewnątrz) to rozkruszcie tabletkę, zalejcie minimalną obj. wody (maks. 1 ml), rozmieszajcie, zaciągnijcie w strzykawkę (najlepiej 2 ml) i wstrzyknijcie do pyszczka.
Stary 2011-03-25, 18:41   #2650
mazianka81
Rozeznanie

Cytat:

nie nie,my juz z Agus na 15 kwietnia umowione

[QUOTE=agus87;25959862]
Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość

hehe pasuje
bo to piątek, i w poniedzialek wyjdziemy
no i Tz pzrez weekend sie Julcią zajmie,to zaklepane,co ??:hahaha :

3660g i 57cm szczescia
Gabryś jest z nami od 23.04.2011
mazianka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:43   #2651
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość

Zaszalała, zaszalała
Ale już jestem spokojniejsza, że gdyby w razie co (odpukać), to mam co do szpitala zabrać...

Cytat:

Cytat:
Stary 2011-03-25, 18:48   #2652
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
mimbi ale dokładny opis porodu w wannie Brzmi zachęcająco
Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Mimbi piekne relacje w sprawie wanny! że Ci się chciało tyle pisać Musze "na spokojnie" poczytać jeszcze raz!
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Mimbi, zazdroszczę tego porodu w wodzie. Z Twojego opisu wynika, że to super sprawa!
Wiecie co, ja po tej szkole rodzenia jestem mega wyluzowana, az sie sama nie poznaje. Wiadomo, na oddziale mialam oczy dookola glowy i ogolnie czulam stresa, ale polozne mnie uspokoily swoim doswiadczeniem i podejsciem do sprawy. Na przyklad mowily, ze sa kobiety, ktore od wejscia zadaja ZZO (mary?), a potem potrafia sie tak zrelaksowac i panowac nad skurczami, ze nawet nie dostaja zadnych lekkich lekow. Polozne mowia ze grunt to miec odpowiednie podejscie - jest zadanie do wykonania i trzeba je wykonac, a wszyscy dookola sa, zeby pomoc. I mowily tez, ze u wielu kobiet wystarczy sama swiadomosc, ze moga dostac znieczulenie, nie biora go, ale maja w glowie mysl ze "w razie czego" jest cos takiego.
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
to ty pol krwi belgijka jestes
fajnie, kto by tak nie chcial
Moj przyjaciel urodzil sie w Bagdadzie, bo jego tata mial tam kontrakt -od przedszkola po liceum kazali mu przynosic swiadectwo urodzenia, bo mysleli ze konfabuluje. Wiec on latal z tym dokumentem pisanym po arabsku z tlumaczeniem na angielski ze "Zaswiadcza sie ze dziecko plci meskiej urodzilo sie zywe w Bagdadzie dnia ..."
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Spałam ponad 3 godziny, trochę mnie Edzik budził (kopał tak, że aż bolało ), ale się nie dałam
Oddaj mu! Oddaj!

Cytat:

Co Wy tam majstrujecie za moimi plecami, przyznawac sie!!!!
A co do lozyska to nie swiruj, przeraza Cie, ze wyplynie z Ciebie druga ukrwiona watroba?

AHA - zrobilam nowe paznokcie!
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:51   #2653
atiz
Rozeznanie

Cytat:

o kurde to już hard core !!!

Ja właśnie oglądnęłam z mężem 3 odcinki ze szkoły rodzenia - postanowiliśmy że tak to załatwimy. Umarłam ze śmiechu filmiki są bezbłędne.
Ale wiem już jak oddychać, jakie pozycje przyjmować w pierwszej fazie porodu i jak łagodzić ból, normalnie z palcem (nie powiem gdzie) dam radę !

Lody w zamrażarce, trzeba je teraz co jakiś czas wyjmować i mieszać.
Przepis z netu - robię pierwszy raz ale to już podjadłam kawałeczek i całkiem smakowite.
http://oliwka.przepisy.net/domowe-lody/

Mąż woła że mam z nim leżeć na kanapie, jak trzeba to trzeba - lecę

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:53   #2654
listopadowa80
Zakorzenienie

Miłego wieczoru
Stary 2011-03-25, 18:58   #2655
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

a teraz sesek od Dziewczonki, bo własnie do niej napisałam

Czuje sie ogólnie dobrze, ale skurcze se nasiliły i są duzo boleśniejsze. Dzisiaj na obchodzie usłyszałam, że juz innych leków dostać nie mogę bo fenoterol zagraża mojemu życiu. Lekarz powiedział, ze malutka po stedydach ma już płuca wykształcone i już moge rodzic, ale są dobrej mysli ze posiedzi w brzuchu. Jeszcze chociaz troszkę, tak bym chciała zeby te 3 kg osiagneła Lapka zabrał wczoraj TŻ bo tu ścigają za niego, może w weekend mi przywiezie na parę godzin. Buziaczki dziewczynki Trzymajcie kciuki, nie chciałabym się pierwsza rozpakowac
W dalszym ciągu mocno zaciśnięte. Jeszcze troszkę

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Hejka, zaraz idę z synkiem karmić kaczki (brrr, a tak zimno jest), ale na chwilę wpadłam pochwalić się kolejną partią zakupów.
Świetne zakupy Właśnie sobie przypomniałam, że wanienki nie mamy. Całkiem z głowy mi wyleciała Jest jeszcze trochę czasu, więc na pewno zdążę !

Cytat:
Mazianka dzięki Na płasko w ogóle nie leżałam.. zawsze na boku! Nie znałam tego sposobu.. Lece do wyrka wypróbować!!
Ja, jak chce poczuć, to też najłatwiej mi jak leżę na płasko. A do tego dorzucę cosik słodkiego bądź zimnego i zawsze działa.

Jak tam Loluś zadziałało??

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wiecie że my nadal nie mamy imion dla synków, tzn. jedno by było, a drugie ? Nie chcę żeby urodziły się bezimienne :/ Ale nie mamy pomysłu, nic nam sie nie podoba :/

Jeden będzie Bartuś z tego co pamiętam?

Cytat:
koszule do szpitala...najtańsze jakie były na allegro, bo nie lubie takich worków rozmiar XL a wyglądaja jakby miał co najmniej trzy X

bodziak dla tatusia

miniaturki kosmetyków z rossmana do szpitala...zapakowane juz w kosmetyczke... chociaż jeszcze brakuje kilku rzeczy

i kilka pajacyków jakie upolowałam dla Piotrusia z kombinezonem....kombinezo n duży, więc na jesień będzie w sam raz

i sweterek
Super!

Cytat:
Padłam i wstać nie mogę

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:01   #2656
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość

Moj przyjaciel urodzil sie w Bagdadzie, bo jego tata mial tam kontrakt -od przedszkola po liceum kazali mu przynosic swiadectwo urodzenia, bo mysleli ze konfabuluje. Wiec on latal z tym dokumentem pisanym po arabsku z tlumaczeniem na angielski ze "Zaswiadcza sie ze dziecko plci meskiej urodzilo sie zywe w Bagdadzie dnia ..."
no to nie jest takie fajne urodzić się za granicą, w dodatku miasteczko w którym się urodziłam nazywa się heusden-zolder i zawsze nauczyciele mieli problem żeby to w dziennik/świadectwo wpisać. Potem jak chciałam sobie wyrobić dowód to był problem bo na oryginalnym akcie urodzenia, tym w jezyku niderlandzkim mam ANJA, a w Polsce zostałam już upowszechniona jako ANNA , tzn. w większości dokumentów i mnóstwo problemów z tym było.. Dochodzenie czy aby na pewno mam podwójne obywatelstwo, bo do czegoś było potrzebne wpisać jakie mam.. Masakra
Cytat:

bodziak dla tatusia

i sweterek
super zakupki

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:02   #2657
Paulizia
Wtajemniczenie

A co z Anulinka??
Anulinko gdzie jestes???

Bylam na spacerku. Tak mnie Tzet wkurzyl, ze musialam wyjsc z domu. Sluchajcie wyszlam a koszuli. rekawki 3/4 i bylo mi cieplo!!!! Cudna pogoda dzisaj byla. No poprostu wspaniala!!! Jutro grilla robie, bo mam slinotok na sama mysl i nawet rodzace sie lozysko mnie nie obrzydzi, bo widzialam kiedys krowie lozysko
Za to jak wrocilam czekalo na mnie Ptasie Mleczko i Ide zaraz palaszowac co by sie nie zmarnowalo!!!
Stary 2011-03-25, 19:05   #2658
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Mimbi, no właśnie dla mnie to ważne, że mam taką opcję! Chociaż myślę, że bez tego się nie obejdzie

nic nie kombinujemy z Moniquac tylko ciągle temat kompletu z misiami, bo latałam i szukałam na własną rękę, ale nie udało się, więc Monia wysłała mi ten, który kupiła CUDO!

Atiz, a to odcinki z netu, czy na płytce? Lody własnej roboty! Super!

Listopadowa, wzajemnie ja też zmykam, ale może zajrzę jeszcze

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:05   #2659
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

Bylam na spacerku. Tak mnie Tzet wkurzyl, ze musialam wyjsc z domu. Sluchajcie wyszlam a koszuli. rekawki 3/4 i bylo mi cieplo!!!! Cudna pogoda dzisaj byla. No poprostu wspaniala!!! Jutro grilla robie, bo mam slinotok na sama mysl i nawet rodzace sie lozysko mnie nie obrzydzi, bo widzialam kiedys krowie lozysko
Za to jak wrocilam czekalo na mnie Ptasie Mleczko i Ide zaraz palaszowac co by sie nie zmarnowalo!!!
a u nas fatalna pogoda ja dziś w grubej kurtce zmarzłam i taki wiatr, że myślałam, że mi ....głowę urwie
też chcę grilla

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:11   #2660
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Niedługo Kasiu wszystko sie u nas wyjasni.. tak sądze

antropia; bodziak dla tatusia rządzi hihi Czyli w razie czego, jestes zwarta i gotowa i torba tez juz spakowana ?
Sliczne ciuszki

mary, jestes bezbłedna z tym łozyskiem muszę Twoj patent zacząc stosowac, gdy tylko pomysle o słodkim

listopadowa
, bo jak to sie mówi, za długie czekanie dobre sniadanie
moje najwieksze jak dotąd zakupy to było z 7 sztuk ciuszków naraz i to mnie tak cieszyło, ze porozkładałam na łózku i ogladałam ze wszystkich stron a co dopiero tyyyyyle zakupów co Ty Szał ciał

mimbi, no własnie mnie tez na psyche tak działa jakoś swiadomośc, ze w razie czego w kazdej chwili moge liczyc na ZZO.. i wiem, ze to jakoś wew mnie uspokoi choć równiez biorę pod uwagę ewentualnośc, że na dzień dobry poprosze znieczulenie
Kolezanka , ktora rodziła w tym szpitalu co ja mówiła, że gdy jakas dziewczyna b. sie boi i panikuje to dają zastrzyk w dupkę uspokajający i to wiem, ze na milion procent bede chciała

Lolus co z Toba ?? i co z mebelkami !!??

eweska i nie macie kompletnie zadnych przypuszczeń co do imion? A Synek nie moze pomoc ? Wypowiedziec swoją opinie ?

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
A co z Anulinka??
Anulinko gdzie jestes???

no własnie też dzis o Anulinkę pytałam... dawno jej nie było.. kurcze co z nią
widzisz jak TZ dba? czyli już harmonia rodzinna załatana ?
ptasie mleczko........
Listopadowa, czy Ty widzisz co te "wredny małpiszonki" tu nam pisza, jakie rzeczy jedza

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:15   #2661
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość

super zakupki

Cytat:
Niedługo Kasiu wszystko sie u nas wyjasni.. tak sądze

antropia; bodziak dla tatusia rządzi hihi Czyli w razie czego, jestes zwarta i gotowa i torba tez juz spakowana ?
Sliczne ciuszki
nie kochana..do zapakowanej torby jeszcze daleko...brakuje mi jeszcze kilku rzeczy ale zmierzam ku temu
Stary 2011-03-25, 19:20   #2662
Lolka1212
Zadomowienie

Ddaaiissyy, Mazianka, Gusiagatko
Wyleżałam się za wszytskei czas.. ran na płasko, raz na boczku.. Ogólnie bardzo się zrelaksowałam i chyba troszkę na małego podziałało
Czuję, że się rusza, chociaż nadal zdecydowanie mniej niż dotychczas. Tak, czy tak, cieszę się, że go czuję

Tak, poza tym, mam podejrzenie, że mały już nie leży główką w dół, tylko chyba się przekręcił.. i może dlatego te ruchy takie "inne" i mniej intensywne..

Wszystko będzie dla mnie jasne, jak syneczek czkawkę dostanie!

Cytat:
(..)
Lolus, Czy synek to Jaś? Czy jednak Wojtuś? Czy póki co no name?
(..)

Ddaaiissyy
po raz kolejny wstyd się przyznać, ale nadal nie zapadła żadna ostateczna decyzja

Jaś nadal bardzo mi się podoba i przy tym obstaję ale mężul upiera się, że nie.. bo wg niego Jasiek za bardzo pospolity Seee wymyślił!! Wrrr..

Mój kolejny typ to po długich namysłach Antek.. Chociaz tu zaczynam cudować i bardziej mi się widzi Anton niż Antoni
W moim środowisku Antoś nie jest bardzo popularny, więc na plus.. a poza tym baaardzo podoba mi się skrót Toni.. Antoni- Toni

Także nadal mnóstwo rozterek i sprzeczek! Strasznie mi wstyd i głupio jak znajomi pytają się mnie jak mały będzie miał na imię.. a ja ze skruszoną miną przyznaję, że jeszcze nie wiemy!

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Antropia ho ho ho! Szalenstwo zakupowe jeeee
Stary 2011-03-25, 19:24   #2663
bzyczka1
Zakorzenienie

Listopadowa no chyba ten aniprazol, nie mam całej nazwy bo dostałam jedną tabletkę wyciętą no pluła i to tak że wyglądała jak bokser albo inny fąfel dam jej w śmietance to pewnie zje, a jak nie to jej pyszczek wymażę to zliże. Chodziło mi tylko o czas, czy powinnyśmy coś odczekać dziękuję

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:31   #2664
mimbi
Zakorzenienie

Uwaga wklejam rajtuzki z dedykacja dla Andziot (ale reszta tez moze obejrzec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rajty.jpg (78,4 KB, 20 załadowań)
Stary 2011-03-25, 19:31   #2665
agus87
Zakorzenienie

a ja zbieram przepisy na grilla itp itd
tak sie zastanawiam jak uporzadkowac ten moj burdel przpeisowy
mam na kartkach, w lapu, w necie, w glowie
probowalam z segregatorem - ee nie sprawdza sie
nie mam czasu zeby tam dokladac ladne odpicowane przepisy z fotkami eh
Stary 2011-03-25, 19:36   #2666
atiz
Rozeznanie

Cytat:

Atiz, a to odcinki z netu, czy na płytce? Lody własnej roboty! Super!
odcinki z netu, myślałam że kiedyś już Wam o nich pisałam
http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/
musisz się najpierw zarejestrować
Powiem Ci że może nie jest to najwyższych lotów produkcja, ale merytorycznie jest spoko.

Lolka1212 a może musisz zobaczyć i przytulić synka żeby zadecydować ?

My mieliśmy zawsze zadecydowane że Pola (po mojej babci - taki miała pseudonim w AK od nazwiska Polaczkiewicz) a dla chłopca Kacper, jakoś tak mężu kiedyś wymyślił.
Ale pomimo tego jakoś nie umiem o niej i do niej mówić już po imieniu, na razie jest dzidzią albo płodzią, a dla męża wielkim łbem albo łobuziarą

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:41   #2667
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Lolus oj tam, masz jeszcze czas ! powiem Ci w sekrecie, ze ja byłam o Antosiu przekonana od jakichś hmmm 10 lat jak nei wiecej - ze jak synek to tylko ANTOŚ strasznie mi się podoba... chciałam Gabrysie na Antosię (Toska lux wg mnie) przerobić ale małż nosem krecił juz wiec nie kombinuję
co z mebelkami??

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Uwaga wklejam rajtuzki z dedykacja dla Andziot (ale reszta tez moze obejrzec
Widziałam już te rajtki na pazurkowym watku

Pamietacie ten hicior ??
http://www.youtube.com/watch?v=UHfc_...eature=related

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-25, 19:43   #2668
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
[B]
Jaś nadal bardzo mi się podoba i przy tym obstaję ale mężul upiera się, że nie.. bo wg niego Jasiek za bardzo pospolity Seee wymyślił!! Wrrr..

Mój kolejny typ to po długich namysłach Antek.. Chociaz tu zaczynam cudować i bardziej mi się widzi Anton niż Antoni
W moim środowisku Antoś nie jest bardzo popularny, więc na plus.. a poza tym baaardzo podoba mi się skrót Toni.. Antoni- Toni

Także nadal mnóstwo rozterek i sprzeczek! Strasznie mi wstyd i głupio jak znajomi pytają się mnie jak mały będzie miał na imię.. a ja ze skruszoną miną przyznaję, że jeszcze nie wiemy!

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Antropia ho ho ho! Szalenstwo zakupowe jeeee
jakie tam szalństwo...pare drobiazgów mi wpadło

u nas tez przeboje były z imienien, ale w końcu doszliśmy do porozumienia
Stary 2011-03-25, 19:43   #2669
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

atizku ja tak mam z kupowaniem ubrań !! Poki co wiekszośc w kolorze pink natomiast na inny kolor nie umiem sie zdecydowac - chociaz bym chciała bo nie wiem jaki dla niej bedzie twarzowy
wielki łeb ????????

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-25, 19:51   #2670
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:

Widziałam już te rajtki na pazurkowym watku

Pamietacie ten hicior ??
http://www.youtube.com/watch?v=UHfc_...eature=related
No ale chcialam drugie pokazac do pary.
A z hitow to wole zajaca poziomke!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości