|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
Cytat:
To świetnie Cytat:
![]() Dobranoc
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-03-25 o 23:10 |
||
|
|
|
#2702 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedna tylko pielęgniarka była normalnie aniołem w ludzkiej skórze, pamiętam do dziś, że miała skaleczony jeden palec, ale kiedy miałam skurcze parte podała mi tę dłoń i mimo, że jej chyba palce pozgniatałam, cały czas mnie trzymała za rękę. Nawet nie pisnęła nic, że ten palce ją boli, anioł nie kobieta Renessme dobrze, że już wstałaś z łóżka i dziękuję za opisy staników.
|
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() ja proszę o dopisanie, że bd mieli córeczkę imię Maja .po dłuższym pobycie w szpitalu meldujemy się ^^ .
|
|
|
|
#2704 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki z rana
My już na nogach, trochę dzisiaj popracujemy, potem małe zakupy na weekend ![]() Ja biorę gdzieś od 4 m-cy euthyrox 125. Endo nawet zastanawiał się, czy mi nie obniżyć do 112,50, ale w sumie do porodu już niedaleko, więc zostawił tą dawkę. I dalej mam zażywać selen. Min. do 6 m-cy po porodzie, a jeśli chcemy mieć następne dziecko to cały czas. |
|
|
|
#2705 |
|
Moderatoreska
|
Dzień dobry
![]() Ja też już nie śpię, wstałam o 6 bo na 6.30 umówiona byłam ze znajomą na makijaż ślubny, ma o 10.40 cywilny, dlatego tak wcześnie :P Ale znamy się od pewnego czasu już więc się zgodziłam , w dzień będę odsypiać A znajoma też sie spodziewa dzidziusia Tylko że ma termin na sierpień ![]() Pewnie koło 8 się jeszcze zdrzemnę na troszkę
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
hellooo
Ja dzis nawet pospalam.. do 6.35 ![]() Znowu u nas szaro, buro i ponuro !! Anulinko, jestes Myslami Cie sciagnełysmy do nas! Racja u Ciebie teraz bardzo gorący czas, ale już blizej końca aniżeli dalej. W kwietniu może wreszcie troszkę będziesz mogła odpocząć. Cieszę się niezmiernie, że z TŻ sprawa się klaruje i nabiera rumiencow ![]() Jak sie w ogole poza tym czujesz ?? mimbi; a ten kitchen aid to faktycznie taki absolutny hit i trzeba go miec w obecnych czasach? ) ale nie powiem, tani to on nie jest Myslalam o jakimś zwykłym mikserze, bo potrzebuję do naleśników a Ty wyjezdzasz z takim cudem Kiara76; super że wsród zwierzaczków panuje wspolna symbioza i tak trzymac, kochac sie nie musza, ale ważne by sobie nawzajem krzywdy nie robiły.Lampa jest meeega ! własnie niedawno pisałam tu (raptem ze 2 dni temu), ze podobają mi się afrykańskie klimaty. Listopadowa ma koło łóżeczka taką sliczną drewnianą figurkę żyrafki, która także kojarzy mi sie z tym stylem. Skoro na lampę jest taka dobra przecena to się nie zastanawiaj, bo 666 zł to już cena kosmos. Wiesz, u mnie z cukrem tez wariactwo.. dokładnie na podstawie kanapek zauwazyłam tą samą zależność jak Ty. Przedwczoraj po 2 kanapkach z nowalijkami i wędliną drobiową (bez masła) prawie 140 a wczoraj coś ok 115... i w ogóle widzę, że jak np przez cały dzień cukier trzyma się w normie to już wieczorem często jest ponad norme... nie wiem czy następuje kumulacja cukru we krwi czy co ![]() We wtorek mam wizytę w poradni diabetologicznej dla kobiet w ciazy, przy klinice, wiec wszystko sie dowiem. Wiem, że mam tam siedzieć od 10-14 i w międzyczasie będzie szkolenie więc może zostanę uświadomiona dokładnie co i jak i dlaczego. Na pewno dam Tobie i Listopadowej znać, co za newsy się dowiedziałam Twój szpital wygląda na wypasiony !! Normalnie sala porodowa z ludzką twarzą ! Jak nie porodówka Agnieszka.M cóż za fascynujące porównanie łozyska do talerza hihi a te klopsiki to niby co ??????? Mój dziadziuś też był Antoni i też był wspaniałym człowiekiem !! Po prostu niemalże mój ideał mężczyzny pod każdym względem. Z tym remontem to tak, że jakis miesiac temu już pan fachowiec był w domu tesciow bo ubzdurali sobie, że pokój ktory stał wolny będą robić dla Gabrysi. Remont polegał na zdarciu tapet, połozenie tynków, chyba paneli (nawet tam nie zaglądałam i tyle) W ogóle nie wiedziałam, że oni go pod Gabi szykuja. Dowiedziałam sie, gdy mi tesciowa oznajmiła abym kolor scian wybrała !! Znajduje się ton na półpiętrze, między naszą góra a ich dołem czyli salonem, kuchnią. Dodam, że obok gabrysiowego pokoiku na półpietrze jest także ich sypialnia, drugi pokój w ktorym spi teść (nie spi z tesciowką w 1 łóżku z uwagi, zę tesc chrapie) i ich łazienka. Przecież normalne jest, że nie wyniose dziecka na półpietro Cos mi tam tesciowa wspominała, ze pan przyjdze w kwietniu dokończyć robotę, pomalować ale powiedziałam, że i tak gabi tam nie będzie i tak i na to wszystko jest czas.(Za remont tego pokoiku płacą oni) No i własnie nadchodzi ten nieszczesny 01 kwiecień, kiedy to ma zostac dokończony pokoik, wyburzona jakaś sciana na dole u tesciów no i remont naszej góry !! Jak mi tesciowe powiedzieli, że oni by chcieli abym jechała do domu bo zaczynają remont i abym nie nawąchała sie kurzu to byłam pewna, ze mówią o jakims generalnym remoncie u siebie. Jak spytałam gdzie ten remont, to mi powiedzieli, ze "u was na górze" Delikatnie wtedy powiedziałam, że my jeszcze nie wiemy co i jak, nie mamy pomysłu itd.... Małzowi pewnie cos wczesniej wspominali ale znając jego podejscie powiedział cos w stylu "ok" i tyle... A mnie nie przekazał nic, jak to jest w jego stylu. Tak wiec jak pan w kwietniu przyjdzie to bedzie odkręcał sprawę !!! Ja wolę mieszkać z gabi na poczatku w tym jednym naszym duzym pokoju niż ładować kasę w remont poddasza Fakt ze małz nie ma rodzeństwa i kiedys ten dom bedzie nasz ale niech sobie tesciowie zyją jak najdłuzej i nie chce liczyć na ich spadek.Renessme1985; straci Twój TŻ głowę jak maleństwo bedzie na swiecie, skoro już teraz tak bardzo za nim tęskni Skoro nie jest facetem wylewnym to tym bardziej możesz się cieszyc, że cos takiego powiedział !! Mój małz takze nalezy do tego samego typu mezczyzn, którzy są baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo oszczędni w słowach, więc domyslam się, jak wiele dla Ciebie znaczy to co powiedział. Swietnie, ze sytuacja z szyjką ustabilizowana! ale pamiętaj, nie przeforsuj się !! Dziękuje za leniwe L-4 Własnie marzę, iż tak ono będzie wygladało A kiedy kolej na Ciebie principessina; no to najwazniejszy zakup macie z głowy ! dobrze pamiętałam, że miałaś mieć jakiś rabat za punkty ? czy cosik pokręciłam? Udalo się go zrealizowac? 9kg to pioreczko Zrób nam koniecznie zdjecia ![]() Hmm ja też chcę aby mała spała w łózeczku.... Co się martwisz, rób to co uważasz za słuszne ![]() Cytat:
Ewesko, zmykaj odespać wczesną pobudkę
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-03-26 o 08:11 |
|
|
|
|
#2707 | ||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2708 | |||
|
Zakorzenienie
|
aż nie mogę uwierzyć że tyle sprzętu nakupowali i leży nieużywany
![]() ta polska mentalność to normalnie dobija mnie każdego dnia bardziej ... Cytat:
strasznie podziwiam Waszą cierpliwość i spokój, wiele nerwów Was to kosztowało zapewne, ale może teraz już całkowicie z górki będzie ... ![]() Cytat:
czekamy na fotki ![]() co do chodzenia spać o 1 to tylko zależy od rodziców i od planu dnia ... jak dziecko się nie wymęczy w ciągu dnia albo idzie za późno na drzemkę to później śpiące nie jest .... u nas BARDZO sprawdził się stały plan dnia, Zosia wie czego kiedy się spodziewać i na nic się nie buntuje, wie kiedy drzemka, obiad, spacer ... a czemu w wózkach dzieci śpią na początku ??? ja bym nie chciała przyzwyczaić dziecka do spania w wózku, bo wiadomo ze tam się buja a łóżeczko już się nie rusza i ciut ciężko później przestawić takiego malucha .... Cytat:
jak tam u Was ??? opowiadaj ! na 11 do gina jedziemy ![]() potem na zakupy, bo Zośce buty muszę kupić, bo się w starych nie mieści będę pewnie późnym popołudniem ... buziaki |
|||
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie też szaro, buro i ponuro Mary, Twój sposób na ograniczenie słodkości na mnie chyba nie działa Daisyyy, Ty to masz przeboje z tymi teściami Trzeba chyba trochę bardziej stanowczo przemówić im do rozumu ![]() Kiara, szpital wypas! Anulinko, bardzo się cieszę że wszystko zmierza do szczęśliwego końca
|
#2710 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wizytkę!
|
|
#2711 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Kiara76 Czas edycji: 2011-03-26 o 09:04 |
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas piekne slonce ale ziiimnooo...wszyscy juz wstali niestety(mama juz o 7 mej) wiec sniadanko. bede wieczorkiem pewnie, caluje mocno
andziot kciuki za wizyte
|
|
|
|
#2713 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dziękuję bardzo za wsparcie
Wierzę, że teraz już tylko lepiej będzie Cytat:
, ale cały czas się kulam.Jestem aktywna, na ile się da. TŻ mi pomaga, jak może, więc nie narzekam ![]() Cytat:
) zdrowiu. Może pokory mi w życiu brakuje?? Na pewne rzeczy trzeba po prostu dłużej poczekać i tyle ( na swoją miłość też długo czekałam i dzisiaj wiem, że było warto ).Tak czy owak będzie dobrze, bo innej opcji już brak ![]() Trzymam za udaną wizytę.
|
||
|
|
|
#2714 |
|
Rozeznanie
|
andziot na Brochowie powiedzieli mi żebym ubranek na czas pobytu w szpitalu nie brała, mają swoje więc ja tylko na wyj ie ale to mąż coś wybierze i przywiezie w zależności od pogody.
agus87 lech bezalkoholowy ze spritem - na grilla idealne albo karmi malinowe poelcamJa dziś spałam do 8 !!!!!!!!!!!!! Cudownie jestem wyspana ![]() Pozazdrościłam Wam tych zdjęć mieszkaniowych, ja tez się pochwale a co. Ide posprzatac mieszkanko i porobię fotki a jak znajdę przedremontowe to wstawię.
|
#2715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a czy ty na tym bębenku też grywasz??? no i ciekawi mnie futerko na ścianie z paseczkami na plecach to było jakieś zwierzątko ???? ![]() andziot za wizytę
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie zaczął padać śnieg z deszczem Mam nadzieję, że to tylko chwilowe załamanie pogody bo chciałabym kupić jakieś wiosenne buty w końcu
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz tam lekarza, SR ??? |
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() wyspałam się! Ddaaiissyy, bardzo niezręczna sytuacja z teściami, sama nie wiem, co zrobiłabym w takiej. Najpierw czeka Cię wyjaśnienie z TŻ, bo tak naprawdę, to On powinien z teściami pogadać. Widać, że oni raczej chcą dobrze, ale niekoniecznie znają Wasze zdanie. Trzymam kciuki, żebyście się dogadali ![]() Anulinko, fajnie, że wróciłaś no i wreszcie się coś rusza finansowo! Zosiu, cieszę się ![]() MoniaK, na mnie działa, w ogóle ta cała fizjologia okołoporodowa mnie jakoś brzydzi Dobra, zmykam do reala, miłego dnia!
|
|
|
|
#2719 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję, dziękuję
ddaaiissyy; termin mam na 23.05 andziot ; więc tak.. po przyjeździe do Niemiec było wszystko ok. brałam dalej przepisane przez lekarza tabletki na podtrzymanie i wgl. po tyg dostałam gorączki ;/ 39,8 ..martwiłam się, że coś z naszą Majeczką może być coś nie tak i pojechaliśmy do szpitala.. po prawie godzinnym badaniu wyszło na to, że moje problemy z nerką w polsce wcale nie zostały rozwiązane, tylko lekarze to zignorowali i przez to miałam zatkaną nerke 3 stopnia, dziecko miało tętno powyżej 170, skurcze miałam, szyjka mi się skróciła ( 24mm miała jak tam przyszłam ) itd. i do tego ta gorączka ![]() lekarze jeszcze sami nie wiedzieli co mi jest i wgl : / lekarze mnie tam nastraszyli, bo nie wiedzieli od czego ta gorączka, mówili, że jak od łożyska i od płodu to przerwą mi ciąże, a ja byłam wtedy w 28 tyg. leżałam od godz 2 w nocy do 11 rano podłączona cały czas do ktg. ale jak się okazało to wszystko z powodu tej nerki, pojechałam ładnie na oddział urologiczny, zrobili mi zabieg polegający na wsadzeniu takiej rurki z nerki do pęcherza i teraz już nerka dobrze funkcjonuje po przeszło tyg leżeniu cały czas pod kroplówkami wszystko wróciło do normy małej dali zastrzyki na rozwinięcie płuc w razie czego, przygotowali mnie psychicznie na to, że mogę urodzić wcześniej itd. tabletek na podtrzymanie nie muszę brać, bo jak stwierdzono tutaj w de że nie mam kolki nerkowej itd. tak więc tylko witaminki i żelazo.. ale powiem wam dziewczyny, że tutaj gdzie leżałam w Niemczech w Klinice i gdzie bd rodzić to jest bez porównania z tymi szpitalami w pl. wgl lekarze przychodzą, witają się ładnie przedstawiają, mówią wszystko co i jak, można o wszystko pytać, pielęgniarki tak samo.. na personel nie można narzekać wgl !! z tego co się dowiedziałam to ta klinika ma 5 miejsce w Niemczech, pod względem najlepszych. wgl to tam nie trzeba mieć pampersów, ciuszków do dziecka, wgl nic ! tylko jak sie wychodzi to trzeba swoje, a tak to nic ! a u nas .. ?! - przynajmniej w wiekszości szpitali tak jest.. szkoda gadać .. teraz do lekarza chodzę co tydź.. na ktg itd. mam nadzieję, że już teraz do końca bd wszystko dobrze
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
sandrunia1511 o kurcze, sporo przeżyłaś z Majeczką ! ale najważniejsze że mała jeszcze może rozwijać się w brzuszku i że z Tobą wszystko już dobrze ...
nerwowo musiało być ... dbajcie o siebie
|
|
|
|
#2721 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() wczoraj was nadrabiałam 2godziny (ponad 20stron) ![]() ale było warto hehe. mój mąż twierdzi, że "ten wizaż jest bez sensu" ![]() Pauliziu ![]() ja dziś niestety nie wyspałam się. do 1nie mogłam zasnąc. w dodatku już mając stan między snem a jawą, nagle słyszę jakieś chrupnięcie koło mnie... o matko jak się wystraszyłam! TŻ zaraz mnie przytulił i pytam co to było i czy też to słyszał, a on "tak, kochanie CHRAPNĘŁAŚ sobie" mało zawału nie dostałam, a tu się okazuje, że to ja później już się uspokoiłam i znowu to samo w dodatku lewy bok miednicy mnie boli i kuleję. nadal ta rwa kulszowa mnie trzyma. oooooo i nowe rozstępy doszły ![]() coś na poprawę humoru http://www.facebook.com/video/video.php?v=213888359827 ![]() aaaa laski w KAUFLANDZIE od dziś jest PROMOCJA na chusteczki PAMPERS BABY FRESH 6 x72szt za 24,99 i Pampers Sensitive 6x63szt też za 24,99 oprócz tego vizir sensitive do prania dzieciowych ubranek 4,4kg za 27,99 no i uwaga truskaweczki opakowanie 0,5kg za 3,99 ![]() ja już mam truskaweczki i chusteczki. ciekawe czy truskawki dobre ![]() przede mną jeszcze dziś pranie, bo wyjęłam wszystkie ciuszki, kocyki itp. to będzie jakieś 5pranek ![]() Mary no nieźle z tym łożyskiem wykombinowałaś hehe Andziot za wizytęEwesko super, że wizyta udana Moria fajnie, że masz termin cc już ustalony ![]() Daisy i Moniqac ale super, że w końcu w domu siedzicie Dziewczonka trzymam kciuki za Ciebie i córcię Anula ale masz tam dobrze z mamcią ![]()
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek, ja mialam pobudke o 6tej znowu spac mi sie chce
Juz prawie wszystko wysprzatalam, lazienka mi zostala, ale jak Wam napisze jakas jestem glupia, to pomyslicie ze powinnam sie leczyc na glowe...moze to hormony :brzydal : mianowicie zrobilam pranie i skarpetka zafarbowala i teraz mam wszystkie reczniki w rozowe ciapki, z nerwow sie poplakalam szkoda mi troche tych recznikow, bo kupilam wszystkie nowiutkie miesiac temu, wydalam 60 euro a teraz znowu wszystkie do wymiany![]() Cytat:
![]() ![]() daisyyy no teraz bedziesz sie urlopowac
|
|
#2724 | ||||
|
Moderatoreska
|
Princi czekam na fotki wózia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam sobie małą drzemkę, w sumie to nawet ciężko drzemką nazwać bo synal nie śpi i leżałam z zamkniętymi oczami A pamiętajcie dziewczynki że dziś śpimy godzinę krócej, w nocy zmiana czasu :P ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Mnie nie raz sie coś zafarbowało, zwłaszcza np. synal miał kremową koszulkę z czerwonymi rękawkami i nawet piorąc ręcznie te rękawki mi farbowały, ale po drugim praniu spierały się tylko musiałam uważać jak suszę, ale u ciebie wydaje mi się że powinno zejść. |
||||
|
|
|
#2725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...w jakiej czesci Niemiec jesteś..I zgodze się z Tobą co do Niem.lekarzy
|
|
#2726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doooobry! Mam nadzieję, że dla Wszystkich będzie dobry
Cytat:
Oj nie fajnie by było rzeczywiście mieć pokój dziecka nie na swoim piętrze i jeszcze tam gdzie śpią teście. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Twojej myśli. ![]() andziot za wizytkęCytat:
![]() Kiara76 świetne te afrykańskie akcenty u ciebie w mieszkanku ![]() sandrunia Ale przeszłaś Na szczęście już jest wszystko dobrze. Ja też będę rodzić w De i u mnie w szpitalu również nie potrzebuję nic dla dzidziusia. Tylko ubranka na wyjście. Dla siebie jeśli chcę mogę wziąć koszule i dres. Czytam same pozytywne opinie o porodach tutaj, więc narazie się nie stresuję. A ze służby zdrowia tutaj jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni. No, to standardowo piję dalej kawkę. Daisy u Ciebie już wypita? eweska zmiana czasu dzisiaj? Dzięki za przypomnienie
Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-03-26 o 10:41 |
||
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
eweska mysle, ze te plamy nie zejda, bo juz kiedys cos takiego mi sie przytrafilo i uzywalismy reczniki w ciapy
no ale sprobuje...wkurzona jestem![]() gusiagato dawaj do mnie na espresso, mam tez colombe, ciasto takie Wielkanocne wloskie posiedzimy na tarasiku, juz wystawilismy parasol i bujaki, zapraszam
|
#2728 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
U mnie od stycznia działa nowe Centrum Zdrowia Matki i dziecka i też wszystko jest nowe, sprzęt, łózka, zdecydowanie lepsze wyposażenie, wanna do porodów i inne rzeczy które ułatwiają poród kobiecie. Lekarze i położne opinie dobre, o pielegniarkach również, wiadomo znajdą sie przypadki że komuś sie coś nie podobało, ale wszystkim dogodzić się nie da. Kilka fotek też dodaję jeszcze nie wszystko gotowe było bo to zdjęcia z zakończenia remontu, ale jeszcze nie ma pełnego wyposażenia, a jak jest teraz to sama nie wiem :P |
|
|
|
|
#2729 | |||
|
Rozeznanie
|
Jak tam ruchy dzisiaj Loluś?
Co do imienia to gdyby nie Gabryś,to nasz synus napewno byłby Jasiem )jak bedziemy miec jeszcze drugiego to wtedy bedzie Jaś. a i jeszcze Leoś mi sie podoba )Cytat:
Cytat:
Cytat:
)hej dziewuszki, DZISIAJ ZACZYNAMY 36 TC pospałam dzisiaj do 9 Mimbi dzieki za linka,napewno zgłosze sie do konkursu ogolnie dzien jakis ospały,troche snieg poprószył, szaro i buro.siedzimy w domciu. a co na obiadki robicie ,bo znow brak weny mam.
|
|
#2730 |
|
Rozeznanie
|
Nie chodziłam do szkoły rodzenia w ogóle, lekarza mam od siebie, ale ona długo pracowała na Brochowie, więc jak coś to jakiś kontakt jest. Najbardziej pasowałoby mi z tą Borowską ale już się nastawiam na to że nie da rady.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.

To świetnie
Jest boski, leciutki, niecale 9 kg, sklada sie i rozklada jedna reka, ma parasoleczke, torbe, folie przeciwdeszczowa, moskitiere, materacyk, podusie, no w ogole jest cacy, amortyzowany itd. Jutro sie pochwale fotkami

Jedna tylko pielęgniarka była normalnie aniołem w ludzkiej skórze, pamiętam do dziś, że miała skaleczony jeden palec, ale kiedy miałam skurcze parte podała mi tę dłoń i mimo, że jej chyba palce pozgniatałam, cały czas mnie trzymała za rękę. Nawet nie pisnęła nic, że ten palce ją boli, anioł nie kobieta 

Fakt ze małz nie ma rodzeństwa i kiedys ten dom bedzie nasz ale niech sobie tesciowie zyją jak najdłuzej i nie chce liczyć na ich spadek.

Trzeba chyba trochę bardziej stanowczo przemówić im do rozumu

) zdrowiu. Może pokory mi w życiu brakuje?? Na pewne rzeczy trzeba po prostu dłużej poczekać i tyle ( na swoją miłość też długo czekałam i dzisiaj wiem, że było warto

Juz prawie wszystko wysprzatalam, lazienka mi zostala, ale jak Wam napisze jakas jestem glupia, to pomyslicie ze powinnam sie leczyc na glowe...moze to hormony
Na szczęście już jest wszystko dobrze. Ja też będę rodzić w De i u mnie w szpitalu również nie potrzebuję nic dla dzidziusia. Tylko ubranka na wyjście. Dla siebie jeśli chcę mogę wziąć koszule i dres.