|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Dobranoc,ja lecę coś obejrzeć
|
|
|
|
#812 |
|
Raczkowanie
|
Ale macie śliczne wykresiki!!!
Bardzo ładnie dziewczęta!!! Ja się strasznie cieszę,że już tak niewiele mi zostało (5,2kg) strasznie bym chciała wyrobić się z tym do końca kwietnia, myślicie,że to realne?? Bo nie wiem jak się psychicznie nastrajać;p;p Któraś z dziewoj się wypowiadała,że schudła jeszcze 2 kg na III fazie, wow!! Gratuluję. Opisuj nam na bieżąco swoją III fazę, bo chyba każda z nas jest jej bardzo ciekawa! Wróciłam z pracy, zaraz coś lekkiego przegryzę i idę zbierać siły na jutrzejszy dzień ![]() Spadków,spadków i spadków dziewczynki!! Dobranoc |
|
|
|
#813 | |
|
Rozeznanie
|
Dobraaaaanoc
A ja jeszcze poromansuję z biologią, bo ostatnio to jedyna rzecz z jaką się spoufalam ![]() Cytat:
najgorzej jest jak u kogoś nocuję, trochę to głupie gdy myję z rana włosy, później suszę i jeszcze prostuję (w takich sytuacjach najczęściej ograniczam się do grzywki)
|
|
|
#814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zostało Ci tyle,co mi ! Dokładnie hahahahaŚcigamy się,która pierwsze schudnie ![]() Nie no żartuje...Ja to bym mogła jeszcze długo dukać Byle kg już nigdy nie wróciły :cwaniak:
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie dokładnie to samo - przy dobrym cięciu to po umyciu tylko odżywka do loków i fal (czasem żel czy pianka) i z mokrymi spać to wtedy takie fajne fale. ale absolutnie zero czesania bo szopa sie robi ale w sumie koleżanki mówią że fajne mam włosy i zazdroszczą tego że tak mało z nimi roboty ![]() idę spać - miałam odespać ciężki tydzień a tu z rana muszę wstać jutro a pojutrze godziną nam zabierają, nie bawię się tak dobranoc!
|
|
|
|
|
#816 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Paati89;25957123]Gdzie kupiłaś tą mieszankę ?
Ja wszystkie jakie spotykałam zawsze miały coś niedozwolonego w sobie chociażby talarki ziemniaków czy kukurydzę Fajna mieszanka jest w Lidlu-ZUPA ZIMOWA-ostatnio była u nas w promocji za 2,99,marchewka(nie za dużo),kalafior,fasola szparagowa,brukselka ,por i seler. Pewnie jest w każdym Lidlu ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry chudziunki!!
![]() nie spać!! wstawać!!![]() u mnie już -11,9 ![]() mimo, że mam na 10 to wstałam, żeby spokojnie się napić kawki, bo poźniej to kąpiel, jedzonko zrobić i takie tam.. wczoraj jeździłam autem na zakupy... ![]() dziś miałam po pracy jechać do przyszłej teściowej, ale powiedziałam, że nie, chcę mieć jutro czas dla siebie, bo za tydzień znów na uczelnię, a cały tydzień do pracy.
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() dzień doooobry ![]() ja już po śniadanku - dzień wolny, a ja od 6 się budziłam, masakra! w końcu powstałam o 7.30:P ciapa ze mnie straszna - mam przecież aparat wbudowany w laptop bez ważenia dziś:P **dodaję foty, płakać mi się chce jak patrzę na swoją twarz przed dietą
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-03-26 o 21:47 |
|
|
|
#819 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry moje Chudzinki kochane!!!
Wreszcie do Was dotarłam Wczoraj przyjechał do mnie narzeczony i nie za bardzo mogłam wejść tu do Was, bo rozsiadł się na necie i koniec:PŚliczne są te Wasze wykresy a że ja jestem "exelowo" bezradna to mój wykres chyba nigdy się nie wytworzy... ehhhhh dzisiejsza pogoda wynagradza mi wczorajszą, słońce tak daje po oczach, że prawie razi ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
a fryzurka jak najbardziej pasuje, chociaż i w tamtej nie wyglądałaś źle, ale podobno ładnemu we wszystkim ładnie![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- [QUOTE=nikamo36;25967192] Cytat:
Jeden jedyny raz pamiętam, że miałam burzę loków na włosach (przez około 2,5 godzinki). Ale wtedy fryzjer zastosował pełno sztuczek, bo to uczesanie na studniówkę było. Miałam włosy do pasa i pewnie rozwaliły się od ich ciężaru, gdy tylko zaczęłam tańcować. No ale chociaż prostować ich nie trzeba![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- [QUOTE=nikamo36;25967192] Cytat:
a tiramisu chodzi za mną i mnie atakuje.
|
|
#820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strasznie fajna, figlarna ta fryzurka...i jeśli Ty tak ślicznie wyglądasz z rana w piżamie... to... fiu fiu ![]() mój TŻ dzisiaj od 7 na nogach - ja próbowałam dosypiać a on łaził, gadał, śpiewał... non stop o coś mnie pytał ![]() Kurcze, chyba mój @ zbliża się wielkimi krokami... waga pokazała mi +0.7 hhihi... szalona bestia .... ciekawe co tam we mnie tyle zaważyło ![]() niech mi, któraś z Was da kopa, żeby autko umyć! Po ziemie mnóstwo jakiś odprysków na lakierze i aż szkoda mi to odsłaniać. Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal
|
|
|
#821 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
umyj. umyj przy okazji moje też wpadnij umyc![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
super wyglądasz, ale te loczki mi się bardziej podobają, sama chcę takie mieć
|
|
#822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pasują Ci jak nie wiem co Piękna jesteś,że hej ! ![]() A mi się właśnie placuszki smażą,wypije kawkę,umyję się i biegnę na miasto,bo TŻ musi sobie nowe spodnie kupić Nie pozwole mu iść samemu :P Bo on to by najchętniej worek po kartoflach nosił Wcale nie patrzy na wygląd
|
|
|
|
|
#823 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nastepna wizyta 4 kwietnia, leczenie kanałowe ...brrrrrrrrr! przezyje wiem ze przezyje hehhe Dzieki za gratki ![]() Tez sie ciesze, dzis czuje sie juz prawie jak nowo narodzona. Jestem dalej na antybiotyku i silnych lekach przeciwbolowych ![]() Wczoraj mialam mala akcje z zaslabnieciem...ale opanowalam ja! Dzownilam do lekarza, stwierdzil ze powinnam na chwile zaprzestac diety lub wprowadzic nieco innych produktow...ale ja nie chce, chcialabym jeszcze tak z 5 kg chociaz zrzucic...bo teraz wygladam dobrze ale chce wygladac jeszcze lepiej! hehe Samochwała!!!! hahaha Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo ladny wynik ! Cytat:
i jaka wielka zmiana! ![]() Superrrr Witam Was kobietki u mnie dzis 81 dukajacy dzien waga taka sama jak wczoraj no ale rozumiem to, przeszlam na system 1/1 wiec pewnie wszytsko sie musi ustabilizowac poza tym chyba od tygodnia nie bylam na kibelku chyba dzis wezme jakis wspomagacz hehePisalam wyzej o wczorajszym zaslabnieciu...o malo co nie wyrznelam orla przy maszynie w pracy. Mezowi nawet nie mowie ... Biore antybiotyki i dosyc silne leki przeciwbolowe...zostal mi tam torbiel z ropa ktora teraz powoli sie wyciska na wierzch i to kurewsko boli, dzwonilam do lekarza to powiedzal ze ten bol moze sie utrzymywac nawet 6 tygodni Zapytal czy dobrze sie odzywam wiec powiedzialam ze jestem na diecie i stwierdzil ze powinnam wzbogacic ta diete o niektore produkty itd...a to wiazalo by sie z przejsciem na III faze...a ja jeszcze nie chce chce byz z Wami i chce zrzucic jeszcze jakies 5 kg a moze jeszcze troszke...hehewydaje mi sie ze jesli teraz jetsem na systemie 1/1 i w pelni bede wykorzystywac dni warzywne o dostarcze orgaznizmowi wystarczajaca ilosc witamin potrzebna do przetrwania okresu z lekami...Nie chce koniczyc II fazy z takiego powodu tym bardziej ze mimo zruconych 20 kg odczuwam niedosyt! hehe ![]() Zjadlam juz dzis sniadanko, wzielam leki! a teraz bede zmykac sprzatac bo jutro maja wpasc do nas moi rodzice ![]() wpadne do Was jeszcze pozniej...poradzcie mi co mam robic licze na Was...![]()
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-03-26 o 10:54 |
||||
|
|
|
#824 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale z loczkami się nie żegnam, bo jestem zbyt leniwa, żeby codziennie włosy prostować także będzie małe afro pewnie :PCytat:
jeśli zasłabłaś to pewnie wina antybiotyków, ale zastanów się nad np. samymi dniami PW przy antybiotykach... i pij dużo jogurtów, kefirów, nawet trochę niedozwolonych, a po antybiotykach wróć na normalną II
|
|
|
#825 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek
![]() Ja już po pysznym śniadanku (z Małyszem w tv ![]() )Ważyłam się dzisiaj z ręcznikiem na głowie i po jedzonku, a waga pokazuje -12,5kg, zważę się jutro na czczo żeby mieć jakieś większe pojęcie ![]() Miłego dzionka Cytat:
|
|
|
#826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#827 |
|
Rozeznanie
|
No dobra, póki jeszcze tu siedzę, to chciałam się podzielić przepisem:
http://mojewypieki.blox.pl/2011/03/B...glutenowa.html Właśnie tak sobie myślę, czy dało by się go jakoś zmodyfikować "na Dukana" Najgorzej z masłem...Może ktoś pokombinuje i wymyśli, więc czekam
|
|
#828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biedactwo ![]() ![]() ![]() no musisz jeść teraz mnóstwo warzyw.. i mam nadzieję, że wszystko Ci wróci do normy. Ja też chodzę regularnie do dentysty, bo to nie ma żartów. a mnie prawie klienci zlicznowali dzisiaj.. jeden uu już myślałam, że będę musiała wołać ochronę, bo mi system nie działał a on tego nie mógł zrozumieć.. ah mam nadzieję, że przeżyję ten dzień.
|
|
#829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
klaski : Dla mnie są szczególnie motywujące bo mam taką okrągła twarz (ten podbródek i pucki ).Twoje zdjęcia były mi dziś wyjątkowo potrzebne (5 dzień bez spadku).
|
|
#831 |
|
Zadomowienie
|
chyba zaraz zasnę.. tak chce mi się spać..
ah w ogóle jakąś negatywną energię mam dziś w sobie..
|
#832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie właśnie po twarzy chyba najbardziej widać, bo noszę ciuchy za duże (kupię na III fazie dopiero) więc nie widać aż tak:P nie poddajemy się zastojami i wzrostami ![]() właśnie zjadłam skrzydełka smażone z cebulką
|
|
|
#833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie TŻ nam robi Ja mam mega negatywną energię - nie dość, że mam 0.7 kg więcej (wiem, że to jakaś woda... ALE...), to jeszcze te moje obolałe piersi, naburmuszony brzuch... nie wytrzymam do @! I jeszcze ta ohydna pogoda!!!
|
|
|
#834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miałam po pracy jechać do Olkusza więc już bliziutko do CIebie ![]() no ta pogoda mnie denerwuje.. bo w końcu jak mam jutro te wolne i wykręciłam się od wyjazdu to chciałam spacer, albo jakąś fajną wycieczkę a dupa, przy takiej pogodzie nic się nie chce. Zaplanowałam, że sernik zrobie albo wieczorem albo jutro, bo już mam ochotę
|
|
#835 | |
|
Zadomowienie
|
Witam,
ZA SPADKI![QUOTE=Agus140188;25968392]Dzień dobry moje Chudzinki kochane!!! Wreszcie do Was dotarłam Wczoraj przyjechał do mnie narzeczony i nie za bardzo mogłam wejść tu do Was, bo rozsiadł się na necie i koniec:PŚliczne są te Wasze wykresy a że ja jestem "exelowo" bezradna to mój wykres chyba nigdy się nie wytworzy... ehhhhh dzisiejsza pogoda wynagradza mi wczorajszą, słońce tak daje po oczach, że prawie razi ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Masz baaaardzo przyjemną twarzyczkę a fryzurka jak najbardziej pasuje, chociaż i w tamtej nie wyglądałaś źle, ale podobno ładnemu we wszystkim ładnie![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- [QUOTE=nikamo36;25967192] Mam to samo... Jeden jedyny raz pamiętam, że miałam burzę loków na włosach (przez około 2,5 godzinki). Ale wtedy fryzjer zastosował pełno sztuczek, bo to uczesanie na studniówkę było. Miałam włosy do pasa i pewnie rozwaliły się od ich ciężaru, gdy tylko zaczęłam tańcować. No ale chociaż prostować ich nie trzeba![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
późno było to się niedopatrzyłam,zmniejsz o jedno i będzie ok. ale link też podaje http://forum.dieta-dukan.pl/viewforum.php?f=15 |
|
|
|
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
Witam witam
Ja właśnie po obiadku ![]() Teraz chwilkę poleniuchuje,bo rano byłam na tych zakupach z TŻ Bardzo ładne spodnie kupiliśmy. Troszkę węższe niż zawsze kupował i się okazało,że na naprawdę ładne nogi i pupę,hheheh
|
|
|
|
#837 | ||
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=nikamo36;25973940]Witam,
ZA SPADKI![QUOTE=Agus140188;25968392]Dzień dobry moje Chudzinki kochane!!! Wreszcie do Was dotarłam Wczoraj przyjechał do mnie narzeczony i nie za bardzo mogłam wejść tu do Was, bo rozsiadł się na necie i koniec:PŚliczne są te Wasze wykresy a że ja jestem "exelowo" bezradna to mój wykres chyba nigdy się nie wytworzy... ehhhhh dzisiejsza pogoda wynagradza mi wczorajszą, słońce tak daje po oczach, że prawie razi ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Masz baaaardzo przyjemną twarzyczkę a fryzurka jak najbardziej pasuje, chociaż i w tamtej nie wyglądałaś źle, ale podobno ładnemu we wszystkim ładnie![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() Wiecie co?? Wróciłam właśnie z kina z mym lubym na "Czarnym czwartku" byliśmy. Takie filmy mnie ruszają dogłębnie, bo wiem, że to są prawdziwe historie. Wychodząc z kina nie było żadnego gwaru ani rozmów (jak to zazwyczaj bywa), wszyscy wychodzili w ciszy. Nie wyobrażam sobie żeby czasy strajków i wojen miały nagle wrócić.Objadłam się obiadkiem, że aż teraz ciężko, ale chwilkę odsapnę i spacerek krótki zrobię. Taka paskudna pogoda chyba z Olsztyna do Was dotarła, bo u mnie słooooooooooooońce pięknie świeci. Fakt, że jak wstałam rano to leżał też śnieg i tak dziwnie- świeciło słoneczko i śnieg leżał, ale teraz jest idealnie na spacerek ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
|
|
#838 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#839 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam pojęcia - jeszcze nigdy nie robiłam ciasta niedukanowego:P Dukan mnie zmusił do pieczenia
|
|
#840 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo... do Olkusza chodziłam do liceum ![]() Miałam na P nie jeść budyniów, ale mam takiego smaka na słodkie, że muszę sobie zrobić
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

chociaż lubię w nich to, że nic nie muszę robić;D
u mnie dokładnie to samo - przy dobrym cięciu to po umyciu tylko odżywka do loków i fal (czasem żel czy pianka) i z mokrymi spać to wtedy takie fajne fale. ale absolutnie zero czesania bo szopa sie robi
ale w sumie koleżanki mówią że fajne mam włosy i zazdroszczą tego że tak mało z nimi roboty
dobranoc!

klaski : Dla mnie są szczególnie motywujące bo mam taką okrągła twarz (ten podbródek i pucki