|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
dzięki pomyślę:b rzydal:Cytat:
fryzjer? fiu fiu....opowiedz jak wrócisz co Ci tam zrobili
|
||
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Moja też w łodzi sobie leżakuje, może leżą obok siebie
![]() Jakbym miała ten magazyn tak bliziutko to bym sama odbierała no ale ja mam ponad 50km I to bedzie nam zabierać klientów, dobrze w tej sytuacji, że nie mam blisko COKU |
|
|
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
A do mnie właśnie paczkomat napisał, jadę po paczkę
(składałam w czwartek wieczorem )
|
|
|
|
#3814 |
|
Rozeznanie
|
[/QUOTE]
Jakbym miała ten magazyn tak bliziutko to bym sama odbierała no ale ja mam ponad 50km [/QUOTE] gdybym tylko mogła to bym już dawno ja odebrała ![]() kiedys jak zadzwonilam i sie zapytalam czy moge odebrac to jakas kobieta sie na mnie wydarla
|
|
|
|
#3815 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od dłuższego czasu noszę krótką fryzurkę, podobnie jak na zdjęciu (to nie jestem ja) tylko nie mam tak do przodu ułożonych tylko grzywka bardziej na boczek i obecnie mam swój naturalny kolor ciemny blond - taki prawie podchodzący pod brąz. Ale marzy mi się prawie biały kolor włosów Uwielbiam kobiety z takim kolorem włosów i białą ceramiczną cerą![]() Cytat:
Gotowa bym była każdą ilość kilogramów targać osobiście, oby to były tylko kilogramy z avonu |
||
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kolczyki za 1zł które są śliczne więc nie ma reguły. Ale jeśli chodzi o tą biżuterię to u mnie wszystkie klientki stwierdziły, że wygląda odpustowo i szpetnie i może i dobrze, bo za tyle pieniędzy, a potem bym musiała jeszcze zwroty robić i dopiero by było. Mi się też nie podoba. Ktoś stwierdził u mnie, że kojarzy mu się z Golgotą w Licheniu ![]() Ale o gustach się nie dyskutuje
|
|
|
|
|
#3817 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
wyjątkiem jst moja śliczna Majka Sablewska,nie wiem czemu ona mi się tak podoba![]() czemu ten śnieg tak sypie? ![]() Idę robić sałatkę grecką ![]() Avon Ruulez
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w trakcie pakowania paczuszek dla dziewczyn, ale mam dość... Ten dzień jest taki, że nic mi się nie chce i mam szparki zamiast oczu
Nowe perfumki z katalogu 6 (te z okładki) są strasznie maleńki Chodzi o Scentini Citrus Chill (pomarańczowa). Zapach na początku jest taki ciężki pomarańczowy, a później znika Godzinę temu psiknęłam się nimi i już ich nie czuję Dodam jeszcze, że po wstrząśnięciu i psiknięciu zostawiają taką jakby tłustą palmę na skórze Miała już dawno temu różowe dwufazowe perfumy też z avonu (wyszły jakoś latem) i nie zostawiały mi takiej plamki. Podsumowując: nie podobają mi sięMogłam porównać odcienie pudru prasowanego w kompakcie. Różnica między nimi naprawdę jest niewielka W ogóle nie widać na nich różnicy, nie oddają kolorów...Błyszczyk z demo: anew Natural Glisten -> świetny Naprawdę super, polecam Dodam jeszcze, że nie zanotowałam ani zapachu, ani smaku... Może to przez to, że jestem jakaś przydżumiona![]() Wzięłam podkład mineralny Nude z demo, ale nie będę go dziś testować Porównałam go z antystresowym i okazuje się, że mają bardzo zbliżone kolory Ten mineralny jakiś taki dziwnie mały mi się wydaje... Nie wspominając już o miniwersji antystresowego ![]() Zaskoczyło mnie opakowanie Perceive Dew - byłam święcie przekonana, że będzie zielone, a nie jest ![]() Tyle
Edytowane przez katniewojt Czas edycji: 2011-03-26 o 14:46 |
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Puściłam priorytetem ale bez polecenia i zapłaciłam jeszcze raz tyle ile powinnam Cytat:
|
|
|
#3822 |
|
Konto usunięte
|
Meitsa-tak poleconym zwykłym.
|
|
|
|
#3823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3824 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25974654]Meitsa-tak poleconym zwykłym.[/QUOTE]
Cytat:
Teraz na przyszłość będę wiedziała czym wysyłać i nie przepłacać
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wypróbowałam magix bezbarwny to nie byłam do niego do końca przekonana, dopiero jak go zamówiłam to się do niego przekonałam. Mam bardzo jasną karnację i nawet najjaśniejsze kolory podkładów były dla mnie za ciemne. Ten jest boski!
Ktoś kiedyś zachwalał bazę z konkurencji- wypróbowałam ją również i jak dla mnie nasz bezbarwny ją przebija. Ma gęstszą konsystencję, ładnie matuje i ten efekt utrzymuje się przez cały dzień. Klientkom które mimo próbek nie potrafią trafić w swój kolor polecam ten podkład i są z niego zadowolone. Powiem Wam że z 5-czki skusiłam się tylko na tropikalny krem do rąk, hi, hi... kusił mnie jeszcze zestaw rumiankowy i balsam z anew ale się powstrzymałam. Na balsam będę się czaić- ale czekam na Wasze opinie? Próbowała już któraś? |
|
|
|
#3828 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Przywiózł mi wczoraj pan paczkowy ostatnie zamówienie z k04 a miało być w poniedziałek
|
|
#3829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magixa nie nakładałam paluchami, jak to niektóre moje koleżanki robią, tylko wklepałam gąbeczką, nie tarłam i żadnych "rolek", czy "zadziorków". Az moja mama się zaczęła zachwycać, bo fajna gładziutka twarz jest przy nim![]() Cytat:
A tu z magixem w sam raz, bo ja się nie maluję. Ale przyznam, ze ostatnio mnie korci, aby zafundować sobie ładne cienie i tusz |
||
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na pierwszy termin mam zawsze dużo ... teraz 5 kartonów [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25974654]Meitsa-tak poleconym zwykłym.[/QUOTE] ja też wysyłam tylko poleconym albo paczką jak coś większego. |
|
|
|
|
#3831 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;25974654]Meitsa-tak poleconym zwykłym.[/QUOTE]
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
no ale z wągrami na nosie, workami i sińcami pod oczami i lekkimi przebarwieniami na policzkach to niestety...
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Ja zawsze poleconym, bo nie zdarzyło mi się wysyłać ponad 2 kg(a do tej wagi wszystko można poleconym). Wysyłam zwykłym poleconym(ekonomicznym) i zawsze dochodzi. |
|
|
|
|
#3833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3834 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Mówicie, że wybierając paczkomat tak szybko dochodzi zamówienie, że czasem następnego dnia.. Otóż ja złożyłam zamówienie 20-go a do dziś nie dostałam smsa.. fakt, ze katalog 5 wszedł niedwno, no ale chyba mimo to, już powinnam mieć wiadomość, skoro działa to do 48h :/ Nie sądzicie?
|
|
|
|
#3835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślę, czy nie zrobić mini katalogu z tych ofert promocyjnych i powysyłać na maila lub zamieścić na Facebooku lub dać linka do ściągnięcia. Może wtedy faktycznie uda mi się zbliżyć do torebki Ale prawie popłakałaś się ze śmiechu czy z załamania nad tym tuszem Muszę w końcu wypróbować mokrą metodę na tusz, tylko zawsze sobie o niej przypomnę gdy już pomaluję rzęsy
|
|
|
#3838 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3839 |
|
Raczkowanie
|
Ja już zamówienie z 5 złożyłam w czwartek na kuriera, szkoda, że w mojej miejscowości nie ma paczkomatu na pewno bym skorzystała
Dodałam nowe fotki na katalogowy i zaraz postaram się dodać nowsze |
|
|
|
#3840 |
|
Raczkowanie
|
Sytuacja mnie zmusiła i muszę zrobić zamówienie z odbiorem w paczkomacie. Kolejne z katalogu 5, klientka troszkę sie spóźniła i chce jej dać razem z dostawą regularną.
Zobaczymy jak sie sprawdzi ta wersja dostawy ...
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

pomyślę:b rzydal:

Uwielbiam kobiety z takim kolorem włosów i białą ceramiczną cerą
Mam kolczyki za 1zł które są śliczne więc nie ma reguły. Ale jeśli chodzi o tą biżuterię to u mnie wszystkie klientki stwierdziły, że wygląda odpustowo i szpetnie i może i dobrze, bo za tyle pieniędzy, a potem bym musiała jeszcze zwroty robić i dopiero by było. Mi się też nie podoba. Ktoś stwierdził u mnie, że kojarzy mu się z Golgotą w Licheniu

Dodam jeszcze, że po wstrząśnięciu i psiknięciu zostawiają taką jakby tłustą palmę na skórze
Ładnie matowi, nie nadaje koloru, skóra wygląda naturalnie