Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-26, 22:51   #3901
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez domisia1944 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy kurier przychodzi w soboty ? Pewnie nie ?
u mnie dziś był kurier.. z dostawy regularnej kat.4 [a powinno byc planowo na wtorek] znowu dali nowego kuriera hehe

prezent przeprosinowy [za balsam ungaro ] to oczywiście niepelna wersja szampon do wlosow farbowanych 50ml

gratisow za program motywacyjny brak

w poniedzialek czekam na paczke z 6 i na oddzielna paczke z katalogami tylko nie wiem na kiedy bedzie moze do wtorku dojdzie

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez agattaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, mam pytanie w zwiazku z oferta 4/11 - dotyczaca zamowienia na okreslona kwote produktow solutions i anew. jaki byl najnizszy prog? bo mam dziwne wrazenie ze spokojnie go przekroczylam a prezentu nie ma w paczce szczerze mowiac nie wczytywalam sie jakos specjalnie w oferte, ale kwote 70 zł przekroczylam spokojnie...

moze kwotę przekroczyłaś lub po prostu zamówiłaś cos z innych str.. bo nie wszystkie str z Anew sie wliczały tylko do 103 a juz od 104 anew sie nie liczylo a jeśli jednak dobrze zamowilas to napisz do nich bo byc moze masz podobna sytuację do mojej
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 22:52   #3902
punk666girl
Zadomowienie

Wczoraj miałam święto paczki i była w niej nawilżająca mgiełka do włosów z naturalsa - ta za 4.90zł. Generalnie zakochałam się w niej, włosy są miękkie, błyszczące, takie "lejące" oraz ich nie obciąża. Podsumowując jestem zadowolona
Stary 2011-03-26, 22:52   #3903
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Czyli co?? Te zestawy z promocji internetowej są liczone po cenie netto??

tak tak.. niestety jest tak jak pisali i my pisałyśmy zero opustu na to
Stary 2011-03-26, 22:55   #3904
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez BachaTH Pokaż wiadomość
A ja mam jedno pytanie - czy są próbki podkładu Magix ale bezbarwnego ?
teraz chyba nie,.. kiedyś były, a w netto chyba w grudniu ostatni raz, o ile dobrze pamietam

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
tak tak.. niestety jest tak jak pisali i my pisałyśmy zero opustu na to
dlatego jak ZERO opustu to mnie nie kręcą gdyby miały wypracowany to inna bajka
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 23:03   #3905
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość

Wg mnie bardziej idiotycznej promocji nie mogli już wymyśleć. Kto im to będzie zamawiał? Jak przyjdzie do mnie klientka, która powie, żebym jej zamówiła, to na odczepnego powiem, że mogę zamówić ale te kosmetyki np. rzadko przychodzą, bo jest ich ograniczona ilość. Żaden to dla mnie w końcu interes zamawiać komuś coś z czego nie mam żadnego najmniejszego zysku. Skoro może taką sumę przeznaczyć na kosmetyki z których ja nic nie mam, to równie dobrze może tą sumę wydać na coś z katalogu, abym i ja miała z tego profity Będę ich zniechęcać do korzystania z tej promocji jak tylko będę mogła, sama im o niej nie mam zamiaru mówić, a szczerze wątpię, aby któraś z moich klientek interesowała się stroną Avon więc sądzę, że nawet o tej pseudo promocji się nie dowiedzą...
Stary 2011-03-26, 23:16   #3906
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
hmm.. w 7 jest po 15 zł z hakiem, to chyba zafunduję siostrze ten na dzień i na noc

A tak przy okazji zapytam: na katalogowym ktoś wstawił fotkę galaretki do ciała. Gdzie to jest w katalogu Wydało mi się fajne ale nie przypominam sobie nic takiego, aby mi wpadło w oko. To u nas w PL było kupione? A może były kiedyś i już nie ma?

oj te galaretki dawno były w katalogach.. jakoś rok temu na wakacjach

a w netto były kilka katalogów temu nie pamiętam dokładnie

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość

tak sobie myślę, że chyba nie bede otwierać tej wody scentini, tylko poczekam aż się pojawi w katalogu i albo ktoś zamówi albo pójdę do COKu i poproszę o wymianę na różową

nawet jak nikt nie zamówi tej wody to w Coku Ci wymienia?
Stary 2011-03-26, 23:22   #3907
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Coraz mniejsze robią te perfumy

bo te wody mają 30ml

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Kochane, jakie są terminy zamówień w katalogu 5?
w strefie konsultantki jest harmonogram dla każdego dnia wysyłkowego -dotyczy on dostaw regularnych,
kat.5 obowiązuje od 24.03 przez 3 tygodnie

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-03-26 o 23:24
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 23:25   #3908
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
w strefie konsultantki jest harmonogram dla każdego dnia wysyłkowego -dotyczy on dostaw regularnych,
kat.5 obowiązuje od 24.03 przez 3 tygodnie
Jeszcze nie mam dostępu do strefy konsultantki.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 23:28   #3909
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Kobietki jak myślicie,czy jeśli w poniedziałek(28.03) wyślę zwrot pierścionka z prośbą o wymianę,poleconym i priorytetem-żeby było szybciej,to składając zamówienie we wtorek-środę i odbierając paczkę tydzień później (6.04) doślą mi już wymieniony w paczce? nie wiem czy tak szybko się uda,a chciałabym go już przed świętami...
oj, wątpię, żeby to rozliczyli w 1-2 dni
Sarunieczko, a nie możesz zrobić tak?: Zamów teraz taki rozmiar jaki potrzebujesz, a ten nieodpowiedni rozmiar wyślij jako zwrot po prostu, bez wymiany.
Stary 2011-03-26, 23:35   #3910
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
a dzień wysyłkowy znasz????
jeśli chcesz korzystać z dostaw regularnych -składasz zamówienia wg tego harmonogramu, a jeśli na paczkomat czy kuriera to w ciągu 21 dni od obowiązywania katalogu tj. 24.03 możesz składać w dowolnym dniu- paczka wtedy jest po 48 godzinach

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-03-26 o 23:37
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 23:38   #3911
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
oj te galaretki dawno były w katalogach.. jakoś rok temu na wakacjach

a w netto były kilka katalogów temu nie pamiętam dokładnie
Oj to szkoda pokusiłabym się na coś takiego. Jeszcze jakby miały w sobie jakieś właściwości chłodzące, bo tak mi się zimna galaretka kojarzy, to na lato by były super. Mogliby coś takiego wprowadzić w tym roku na lato
Stary 2011-03-26, 23:49   #3912
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
a jakbyś opisała TTA Diamond ?
Ja wyczuwam w nich kokosa
Stary 2011-03-26, 23:51   #3913
mistress88
Zadomowienie

W ogóle to jestem wkurzona, bo pędzle z programu motywacyjnego zafoliowali tak, że trzeba rozedrzeć folię, żeby je obejrzeć no i nie wiem czy ich włosie będzie mi odpowiadać czy też sprzedać, czekam na wasze opinie zanim (o ile) otworzę...

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 23:56   #3914
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
To jak chcesz złożyć zamówienie skoro nie masz dostępu do strefy?? Terminy mamy różne w zależności od danego okręgu.

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
W ogóle to jestem wkurzona, bo pędzle z programu motywacyjnego zafoliowali tak, że trzeba rozedrzeć folię, żeby je obejrzeć no i nie wiem czy ich włosie będzie mi odpowiadać czy też sprzedać, czekam na wasze opinie zanim (o ile) otworzę...
Kurczę, też chciałam te pędzle ale nie mam nawet jednego zamówienia ze złotej serii
Za to klientki rzuciły się na różową pur blance i męskiego playa

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2011-03-27 o 00:03
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 23:58   #3915
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Kurczę, też chciałam te pędzle ale nie mam nawet jednego zamówienia ze złotej serii
Ja miałam na niecałe 50 zł, to domówiłam jeszcze pomadkę i kredkę

Stary 2011-03-27, 00:20   #3916
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Ja miałam na niecałe 50 zł, to domówiłam jeszcze pomadkę i kredkę
w k7 ten sam zestaw pędzli będzie za 21,90 przy zakupie dowolnego kosmetyku ze str. 37-39 (strony dotyczą złotej kolekcji) więc przemyślcie czy warto domawiać za duże kwoty jeśli tu w 7 można w taki sposób i od tych kwot jeszcze upust.
Mistress otwórz pędzle i zobacz czy Ci odpowiadają, bo jak będzie je miała zafoliowane, to i tak każda z klientek, gdy zobaczy że je masz, będzie chciała zerknąć jak wyglądają. I tak będą czyste i nieużywane więc co za różnica
Stary 2011-03-27, 00:20   #3917
sheryl
szeryfcio

Cytat:
a jakbyś opisała TTA Diamond ?
Cytat:
Ja wyczuwam w nich kokosa
No coś ty
Diamond pachnie kwiatami, zielskiem, tak jak dziewczyny już tu pisały: konwalie, bez, frezja... w życiu kokosa tam nie ma
Ja je bardzo lubię i właśnie używam
Stary 2011-03-27, 00:40   #3918
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Nowe perfumki z katalogu 6 (te z okładki) są strasznie maleńki Chodzi o Scentini Citrus Chill (pomarańczowa). Zapach na początku jest taki ciężki pomarańczowy, a później znika Godzinę temu psiknęłam się nimi i już ich nie czuję Dodam jeszcze, że po wstrząśnięciu i psiknięciu zostawiają taką jakby tłustą palmę na skórze Miała już dawno temu różowe dwufazowe perfumy też z avonu (wyszły jakoś latem) i nie zostawiały mi takiej plamki. Podsumowując: nie podobają mi się
skoro zostawiają plamę na skórze to na ciuchach pewnie też chyba wykreśle je z mojej wish listy do k6
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 00:52   #3919
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Mistress otwórz pędzle i zobacz czy Ci odpowiadają, bo jak będzie je miała zafoliowane, to i tak każda z klientek, gdy zobaczy że je masz, będzie chciała zerknąć jak wyglądają. I tak będą czyste i nieużywane więc co za różnica
Ja się z klientkami raczej nie widuję w domu, a na uczelnię czy gdzieś tam pędzli nosić nie będę :P pokazuję tylko czasem rzeczy, które mam w podręcznej kosmetyczce. A tak to każdy zamawia tak jak widzi w katalogu, czasem tylko pyta o opinię. Ale dziękuję za radę, jeszcze pomyślę co tu z nimi zrobić

Edytowane przez mistress88
Czas edycji: 2011-03-27 o 01:10
Stary 2011-03-27, 09:05   #3920
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
oj, wątpię, żeby to rozliczyli w 1-2 dni
Sarunieczko, a nie możesz zrobić tak?: Zamów teraz taki rozmiar jaki potrzebujesz, a ten nieodpowiedni rozmiar wyślij jako zwrot po prostu, bez wymiany.
Tak też miałam zrobić na początku,tyle że Demi jest dopiero w kat.06,z którego nie jestem pewna czy będę składać zamówienie...a marzył mi się pierścionek na święta już ale prawdopodobnie tak zrobię ostatnio wcisnęłam ten pierścionek na palec,ale 10 min zajęło mi zdejmowanie go,mydłem,oliwką,myślałam że palec do ucięcia pójdzie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
skoro zostawiają plamę na skórze to na ciuchach pewnie też chyba wykreśle je z mojej wish listy do k6
a mnie kusi coraz bardziej,ale właśnie tylko na skórę,na upalne lato gdy będzie się chodzić w bluzeczkach na szelkach
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 09:17   #3921
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Światła działają już od dłuższego czasu, chciałam zapytać czy miała któraś z Was kiedyś światło czerwone?
Bo wiadomo, najczęściej się pojawiają, zielone, żółte i szare. Tak szczerze mowiąc, światło żółte nic nie mówi, tzn, mówi ,że produkt jest lub go nie ma, więc nic nie wiadomo. Natomiast mnie nigdy nie zdarzyło się ujrzeć światła czerwonego, które by powiedziało produktu nie ma i wtedy mogę zadecydować czy go zamawiać czy z niego zrezygnować.Czekam na Wasze opinie, bo zamierzam rozpocząć batalię o likwidacje światła żółtego i rzetelnego informowania konsultantek o tym co jest w magazynie, a na co trzeba będzie oczekiwać.
ja rowniez popieram i o to wlasnie ostatnio mialam pretensje gdy zamawialam torebke julia gdy zadzwonilam na infolinie to babka stwierdzila ze to moja wina bo po co ja zamawialam jak widzialam zolte swiatlo aja jej na to ze wlasnie to zolte swiatlo nic nie mowi ''moze jest moze nie ma'' wiec jak moglam zdecydowac czy jej nie ma???? defakto oczywiscie tez bede jeszcze pisac w tej sprawie bo jak sie ''okazuje'' to konsultantki maja wiecznie jakis problem i pretensje i jeszcze mnie '' postraszyla'' ze jak ja smiem twierdzic ze to wina firmy ze tej torebki nie ma i nie ma tez czerwonego swiatla to ona zaznaczy zeby mi zadnych reklamacji nie rozpatrywali juz pozytywnie

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

a ''super oferta'' dzis dalej taka sama cos chyba im sie w opisie jak zwykle pomylilo mogli napisac ze nowa oferta co dwa dni a nie...... porazka
Stary 2011-03-27, 09:19   #3922
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
ja rowniez popieram i o to wlasnie ostatnio mialam pretensje gdy zamawialam torebke julia gdy zadzwonilam na infolinie to babka stwierdzila ze to moja wina bo po co ja zamawialam jak widzialam zolte swiatlo aja jej na to ze wlasnie to zolte swiatlo nic nie mowi ''moze jest moze nie ma'' wiec jak moglam zdecydowac czy jej nie ma???? defakto oczywiscie tez bede jeszcze pisac w tej sprawie bo jak sie ''okazuje'' to konsultantki maja wiecznie jakis problem i pretensje i jeszcze mnie '' postraszyla'' ze jak ja smiem twierdzic ze to wina firmy ze tej torebki nie ma i nie ma tez czerwonego swiatla to ona zaznaczy zeby mi zadnych reklamacji nie rozpatrywali juz pozytywnie

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

a ''super oferta'' dzis dalej taka sama cos chyba im sie w opisie jak zwykle pomylilo mogli napisac ze nowa oferta co dwa dni a nie...... porazka
ja kiedyś zamawiałam pierścionek nixie z netto i była czerwona kropka (wtedy szarych jeszcze nie było) co oznaczało, że ma nie być, a na fakturze był i w paczce też,

już się nie mogę doczekać jutra i mojej paczki
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 09:33   #3923
avonmaniaczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnescha89 Pokaż wiadomość
avonmaniaczka skąd wzięłaś balsam do ciała wanilia i mleczko sojowe???? nie ma go w ofercie przecież... a strasznie mi się podobał ten zapach bo miałam mgiełkę
Kupiłam go w ofercie netto 13/2010 była wtedy również mgiełka w bardzo atrakcyjnej cenie po 5,9 Mgiełkę już zużyłam, ale niestety balsam mi nie idzie, bardzo powoli się wchłania i ciało jest później takie jakby klejące

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
A tak przy okazji zapytam: na katalogowym ktoś wstawił fotkę galaretki do ciała. Gdzie to jest w katalogu Wydało mi się fajne ale nie przypominam sobie nic takiego, aby mi wpadło w oko. To u nas w PL było kupione? A może były kiedyś i już nie ma?
Niestety już w katalogu nie ma . Jest bardzo fajna, jak się nakłada fajnie nawilża i chłodzi Tak, u nas w Polsce. Jak dobrze pamiętam to była w ofercie netto 13/2010 (po 5,9) i kupiłam 1 sztukę, a następnie w ofercie netto 16/2010 (po 4,9) i kupiłam 2 Na tą chwilę zostałam mi ostatnia, żałuję, że nie zrobiłam większych zapasów
avonmaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 09:36   #3924
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się z klientkami raczej nie widuję w domu, a na uczelnię czy gdzieś tam pędzli nosić nie będę :P pokazuję tylko czasem rzeczy, które mam w podręcznej kosmetyczce. A tak to każdy zamawia tak jak widzi w katalogu, czasem tylko pyta o opinię. Ale dziękuję za radę, jeszcze pomyślę co tu z nimi zrobić
Czemu niby na uczelnię nie będziesz nosić? Ja często coś do pokazania nosiłam, w sumie co za problem.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 09:40   #3925
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
a do bazy się chociaż wliczają???

Cytat:
Oj to szkoda pokusiłabym się na coś takiego. Jeszcze jakby miały w sobie jakieś właściwości chłodzące, bo tak mi się zimna galaretka kojarzy, to na lato by były super. Mogliby coś takiego wprowadzić w tym roku na lato
ja miałam kiedyś tę galaretkę, ale mi się nie podobała myślałam, że będzie to taka konsystencja miękkiej, lejącej się trochę galaretki, a ona była taka dość twarda i zwarta, więc trudno było nabrać, jak się dobrze nie rozprowadziło to zostawały grudki i wcale nie chłodziła

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 09:54   #3926
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

hej dziewczyny tak czytam o tych piankach solutions i muszę przyznać że moja kolezanka miała to samo :/ ogromne uczulenie miała po tej piance, plamy na twarzy, genarlnie też bym nie polecała...:/ ale z drugiej strony wiadomo, każdy ma inną cere i inaczej reaguje
asiuniaaaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 09:57   #3927
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Za to klientki rzuciły się na różową pur blance i męskiego playa
ja będę je miała, oczywiście zamówień nie miałam aż tyle, ale wzięłam szminkę na zapas jak zwykle zapasy tylko robię jak jest podobna promocja

a którą Pur Blance tak u Ciebie teraz kupują?

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
a do bazy się chociaż wliczają???
nie wiem, ale powinny

Cytat:
ja miałam kiedyś tę galaretkę, ale mi się nie podobała myślałam, że będzie to taka konsystencja miękkiej, lejącej się trochę galaretki, a ona była taka dość twarda i zwarta, więc trudno było nabrać, jak się dobrze nie rozprowadziło to zostawały grudki i wcale nie chłodziła
tylko nożem taką kroić, no nie?? i smarować jak masło
Stary 2011-03-27, 09:59   #3928
anetka832
Zadomowienie

GG do anetka832

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Niestety nie miałam tej kuracji,więc nie mogę Ci pomóc
ale te płatki pamiętam,jejku jak mnie buzia po nich szczypała
Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Mam tę kurację ale stoi nieużywana z tego co pamiętam to należy ją stosować codziennie na noc pod krem, nie szczypie, ale jakiegoś fajnego działania nie zaobserwowałam. Cera nie była rozjaśniona, przebarwienia i rozszerzone pory się nie zmniejszyły, zmarszczki także nie, a dodatkowo pojawiły się jakieś kolejne niedoskonałości nie byłam zadowolona z tej kuracji.
Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
To ta w takim niebieskim opakowaniu prawda? Mam ją jestem z niej bardzo zadowolona, poprawia kondycję buzi, nawilża, napina ją, nie musiałam przy niej robić peelingu- bo buzia była bardzo wygładzona. Urzekła mnie w niej również inna rzecz. Zawsze przed @ zaczynają mi wyskakiwać czerwone bolące krostki. Jednak zanim się pojawią wyczuwam pod skórą zgrubienie i raz że mnie to boli , a dwa że niesamowicie wkurza. Jak posmaruję tą kuracją to co ma wyjść od razu się pojawia, szybko goi. Używam jej też do smarowania skóry pleców bo tak się również moje "problemy"pojawiają. Ładnie się goją i bardzo szybko.
Używam jej na noc i głównie zimą bo z tego co czytałam w ulotce przy używaniu nie można się wystawiać na słońce- a wiadomo, że już wiosenne słoneczko może opalić buzię.
Dziękuję dzięwczyny Zaryzykuję i zamówię tę kurację,razem z kremem Anew Rejuwenate i emulsją na noc.
Stary 2011-03-27, 10:01   #3929
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:

tylko nożem taką kroić, no nie?? i smarować jak masło
bo maśle chociaż grudki nie zostają

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 10:17   #3930
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez asiuniaaaaa89 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny tak czytam o tych piankach solutions i muszę przyznać że moja kolezanka miała to samo :/ ogromne uczulenie miała po tej piance, plamy na twarzy, genarlnie też bym nie polecała...:/ ale z drugiej strony wiadomo, każdy ma inną cere i inaczej reaguje
dokładnie, każdy ma inną cerę.. są osoby z bardzo wrażliwą skórą i nie mogą wtedy używać nawet kremów zapachowych, zostaje im wazelina lub oliwka dla dzieci czy krem dla dzieci...
ja to cieszę się , że aż takich problemów z cerą nie mam , bo mogę robić moje ulubiony zakupy co katalog
ja miałam tylko uczulenie na szafirową emulsję i niebieski krem pod oczy- resztę mogę kupować

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
po maśle chociaż grudki nie zostają
a po galaretce zostawały?

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
już się nie mogę doczekać jutra i mojej paczki
ja jutro też śmigam autkiem z pracy od razu do oddziału InPost - paczka na pewno już wczoraj do nich przyszła, i sobie tam siedzi na półeczce i na mnie czeka... jest tak niedaleko a nie mogę jej już mieć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości