|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedyś musze w niego zainwestować te kilka zł, bowiem wiem że to rzecz z niższej półki , ale niektóre moje starsze klientki go biorą i sobie chwalą. Więc i ja muszę wyrobić sobie o nim opinie
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4053 |
|
Raczkowanie
|
Moja Wish List 6:
Katalog: Płyn do kąpieli- biała lilia wygładzająca szczotka z nat. włosiem duża okrągła szczotka do stylizacji (?) kremowy krem do higieny intymnej i dla klientek jako gratisy te maseczki z serum za 3,90 Demo: zestaw z lakierami zestaw planet spa |
|
|
|
#4054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też tak robię ![]() btw: jutro ma być u mnie kurier z zamówieniem z 5 tylko czy paczka z katalogami(ta oddzielna) też będzie jutro czy na wtorek i ciekawe czy już dołączą mi balsam do ciała ten truskawkowy
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Zadomowienie
|
U mnie tez powinien byc jutro kurier
|
|
|
|
#4056 |
|
Zadomowienie
|
co to jest to święto paczki. szukałam na stronie avon, ale nie znalazłam
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my sobie tak nazwałyśmy dzień, kiedy przychodzi nam paczka z kosmetykami - tak bardzo się cieszymy, że mamy święto paczki
|
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4059 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4060 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wszystkie zakupy robię w COKu i moja faktura wygląda trochę inaczej niż ta przesyłana w zwykłych paczkach. Nie ma w ogóle sekcji "Kwota kwalifikacyjna" ani nic takiego. Niie wiecie czy jakoś inaczej można sprawdzić tę kwotę kwalifikacyjną? |
|
|
|
|
#4061 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jutro święto paczki!!!! jeeeee tylko szkoda że mam zajęcia w szkole do 15 aż![]() kolorowych snów perełki
|
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
Jest nowa oferta... ta już się opłaca
że też wcześniej mi klientka zamówiła już ten tusz i błyszczyk... no ale raptem 3,50 jestem stratna...
Edytowane przez mistress88 Czas edycji: 2011-03-28 o 00:09 |
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
No i czas promocji trwa w końcu dobę a nie dwie
|
|
#4064 |
|
szeryfcio
|
Ciekawe, jakiego koloru ten błyszczyk?
![]() Ja się na nią nie rzucę, bo ten tusz mnie nie interesuje.
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4066 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po kliknięciu wybierasz sobie odpowiedni kod z danym odcieniem błyszczyka ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
tez mam duzo takich rzeczy ja trzymam je w pudełku Avonowym ![]() ostatnio już się pozbyłam kilku rzeczy ![]() no ale co z tego skoro jutro "nowa dostawa"
Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-28 o 00:41 |
||
|
|
|
#4067 |
|
Zadomowienie
|
Szukam konsultantki Avon z Warszawy
chcę złożyć zamówienie, proszę o kontakt na priv.
Marcelinka Laureńka Edytowane przez dziolcha86 Czas edycji: 2011-03-28 o 01:14 |
|
|
|
#4068 |
|
Raczkowanie
|
(twoja sprzedaż w Ko1 *4)+400=sprzedaż jaką musisz osiągnąć
|
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w piatek dopiero swieto paczuchy bo wczoraj dopiero wyslalam
. Sporo zeczy dla mnie a szczegolnie zapachow tym razem ah juz nie moge sie doczekac.Pan paczkowy bedzie kolo 9.00
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero dziś składam zamówienie, więc w środę paczka przyjdzie
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
wysłałam zamówienie- same zielone światła
czekam na podgląd faktury oby kolczyki Beatrice były już dostępne |
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurier już był, przed chwilą, zdążyłam wstać a tu dzwonek do drzwi nowa kredka do brwi fair, jest takiego samego koloru jak ta zwykła blonde i o to mi chodziło, bo blonde używam obecnie wg mnie ta nowa jest lepsza, bo bardziej twarda i maluje włoski, a nie skórę pomiędzy brwiamisamoopalacz ma cudny zapach ![]() błyszczyk w szmince blossom fajny bajer ![]() konturówka do ust różowa też mi pasuje, dzięki za rady płyn do kąpieli bukiet bzu ładny zapach reszta to uzupełnienie moich zapachów, nic nowego ![]() zaraz zrobię fotki błyszczyka i kredki do brwi
Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-03-28 o 09:54 |
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten zestaw AVON SUN z AM 06 jest limitowany??? wie ktoś? bo kurcze nie widzę
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-03-28 o 09:47 |
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz moja wstępna lista z k6
demo: zapachy sissy pierścionek wedding zestaw czerwonych kremów, lub krem pod oczy z katalogu i kuracja za 12,9 ![]() katalog: obie wody scentini, jeszcze się waham dwa nowe lakiery i pepermint leaf ![]() tresele i far away dreams za 86 supertrwały błyszczyk szminka pro to go, niekoniecznie jakiś płyn do kąpieli 2 żele pod przysznic naturalsa zielona kosmetyczka i 2 produkty z linii foot trochę tego wyszło, będę musiała z czegoś zrezygnować albo nie
|
|
|
|
#4076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przy Planet Spa, Avon Sun, Clearskin i Anew -nie ma tej informacji więc podejrzewam, że są nie limitowane ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
z demo- zestaw Planet Spa z netto charm torebka z katalogu:błyszczyk Champagne szczotka z naturalnym włosiem żel Waterfall torebka i portfel Kristina- czekam na jakieś fotki, które potwierdzą jej |
||
|
|
|
#4077 |
|
Raczkowanie
|
Mam dziś święto paczki
Właśnie dostałam ten zestaw próbek. Mam nadzieję że nikt się nie obrazi jak wypiszę tutaj co dostałam. Od razu mówię, że chyba jednak to nie są gotowe pudełka z próbkami, ponieważ w tym właśnie miałam fakturę. Naprawczy krem na noc Reversalist x5 Krem na dzien Reversalist x5 Serum Reversalist x5 Krem modelujący owal twarzy x5 Krem aktywnie liftingujący ThermaFirm x5 Balsam do ciała "Dotyk jedwabiu" x5 Emulsja z szafirowym kompleksem peptydowym na noc x5 Luksusowy krem naprawczy na noc x5 Anew podkład przeciwzmarszczkowy NATURAL BEIGE x1, NUDE x1, SHELL x1 Przeciwzmarszczkowy krem rewitalizujący na dzień x5 Kuracja do twarzy z kwasem glikolowym x5 Serum modelujące owal twarzy x5 Serum Platinum x5 Krem na noc Platium x5 Eliksir do cery dojrzałej x5 Serum rozjaśniająco- redukujące przebarwienia x5 4 próbki obecnych wersji kremów solutions po jednym z każdego rodzaju jedna próbka Emulsji srebrnej Podkład w płynie "idealny kolor" Natural beige x2 Medium beige x3 Idealnie trwał podkład Nude x1, Shell x 1, Natural beigex1 Podkład rozświetlająco-antystresowy Nude x1, Almond x1 Cream x1 Ivory x 1 Warmest beige x1 Próbki zapachów napisze troszkę później. |
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
wrzuciłam fotki kredki i błyszczyka, obcykałam końcówkę błyszczyka, może kogoś interesuje jak to działa
|
|
|
|
#4079 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję że nie będzie aż tak źle... zazwyczaj zapach tego typu produktów mnie zniechęca ... i leżą później długo na półkach... ![]()
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

Jutro po południu postaram się coś napisać
Nie wiem czy wszystkie, ale 1 na pewno chociaż będzie mnie korcić aby otworzyć wszystkie

i ciekawe czy już dołączą mi balsam do ciała ten truskawkowy

albo nie
)