|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
cała była właśnie. Ale ona miała gładką sukienkę więc jej pasowało. U ciebie lepiej będą wyglądać te płaszczyki które umieściłaś, lub jakieś na wzór ich
Mykam się dotlenić. (kicia) Mnie czasem tylko dopada taka @ że mdleć mi się chce. Ale to może 3 razy mi się dopiero zdarzyło... Coś okropnego.... ![]() Na szczęście ostatnia spóźnialska przeszła bez większego bólu.. Mykam sie dotlenić
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
![]() a suknia i te płaszczyki miodzio może w maju będzie zimno i sobie sprawię taki
|
|
#4353 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, dziękuję za wszystkie miłe słowa
Porozmawiam z TŻem i zobaczę co z tą pracą... A i kwestia zarobku też się zmieniła. Miałam być zatrudniona na cały etat, a teraz mi mówi o połowie... A nie wiem czy w ogóle dostałabym wypłatę skoro oni tak kombinują. Seagirl - zapomniałam dodać, że zazdroszczę Ci tego lutego ten płaszczyk jest tak piękny, że chętnie bym sama sobie sprawiła taki. Jednak na sierpień raczej aż tak zimno nie będzie A zdjęcia sukni podkradłam do swoich "inspiracji ślubnych"
|
|
#4354 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podwójnie się cieszę bo najlepiej się w niej czuję i jeszcze kosztuje najmniej;-) Albo podświadomie doszukuję się w innych jakiś mankamentów żeby zostać przy tej hehe nie wiem...;-) Ja jeszcze do soboty miałam inną za 2900 i już byłam przekonana że to będzie moja, ale w sobotę poprzymierzałam więcej i wygrała inna;-) Jeszcze tylko świadkowa musi potwierdzić wybór bo nie widziała;-) Te zdobienia to nie dodatkowo tylko zamiast tych, teraz na gorsecie jest taki haft srebrny a pani mi może naszyć cyrkonie tylko na górze i na dole (bez środka) ale nie wiem czy nie zostane przy tym hafcie, Jak zrobię zdjęcię "na żywo" to poproszę was o radę;-) ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepsza temperatura jak dla mnie ale jak będzie cieplej to też nie będę płakać gorzej jak by zimno było eh.....
|
|
#4356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co Twoj TZ daje Ci na urodziny, albo swieta, jak mu nic nie zasugerujesz?:P Cytat:
trzymam kciuki![]() Ja wczoraj caly dzien praktycznie spedzilam w samochodzie, bo jechalismy z TZ i naszym znajomym po stol do bilarda (dla tegoznajomego) mialo byc prare godzin a wyszlo 10! o 22 bylismy w domu, zmeczeni wiec nawet nie mialam czasu Wam nic napisac U mnie Moj TZ oswiadczyl mi sie jak bylismy sami mega zaskoczenie nastepnego dnia poszlismy do Moich rodzicow z flaszką i kwiatami, pozniej do Jego rodzicow wiec chyba standardowo w zeszle wakacje postanowilismy zapoznac Naszych rodzicow, wiec ja powiedzialam ze na 20tą maja sie ladnie ubrac, TZ powiedzial to samo swoim, ja wpakowalam moich do samochodu, TZ swoich do swojego autka i mielismy zarezerwowany stolik w restauracji, gdzie zjedlismy kolacje rodzice pewnie cos podejrzewali ze cos kombinujemy:P tez sie bardzo steresowalam, ale bylo oki podczas tej kolacji powiedzielismy kiedy planujemy slub THE END
|
||
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana będziemy miały pięknie zielono i pięknie słonecznie czyli ciepełko jak ta lala ale płaszczyk taki cudny
|
|
#4358 |
|
Wtajemniczenie
|
ojoj zostawić Was na weekend tylko i już
![]() magdziaS fotograf mi się bardzo podoba bierzcie go Dotk4 ale Ci dobrze, że masz tkaich rodziców, moja mama nie wyobraża sobie,żebym nie mieszkała z nią po ślubie :/ chociaż ja wiem, ze z tego będa tylko i wyłącznie kłótnie i wtrącanie się ;/ no ale zobaczymy, niestety będziemy musieli pomieszkać trcohe u mnie bo u Tż jakoś tego jeszcze bardziej nie widzę... zobaczymy, może zmienię jeszcze zdanie ale ja też bym wolała od razu sama, ale jak na razie nie ma na to szans...gosza_m ten torcik jest boski swietny pomysł, 1 raz sie z takim czyms spotykam ![]() (kicia) wow!!!!!! 17 lat.... ja w wieku 17 lat... ojojojoj szaleństwo ![]() vesna84 witamy witamy ![]() sztuczka_magiczka odwiedzaj nas czesciej ![]() teraz lecę, zajrzę wieczorkiem
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a płaszczyk faktycznie cudowny ale wiesz wszystkiego mieć nie można ;p
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
a co dziś porabiacie w ten "piękny" poniedziałek
|
#4361 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No i zaczął się tydzień a więc i nowych stron przybywa. Witajcie
Cytat:
tak, to atmo...ale zamierzam mieć je tylko w kościele i na sesji, bo niestety na nic innego się nie nadają - sa za sztywne do tańczenia a spod mojej sukni i tak w zasadzie nie będzie widac jakie mam buty i dlatego zamierzam mieć drugą wygodniejszę parę ![]() Cytat:
![]() Witaj serdecznie Cytat:
No nie dobra Cytat:
|
||||
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
apropo butów to tak mój TŻ jest niewiele wyższy ode mnie chyba z 5cm. Był ze mną na studniówce obcas miałam taki ze 2-3cm i włosy miałam podniesione i byłam od niego wyższa o 1cm
niby to nie dużo ale rzucało się to na zdjęciach strasznie a ja nie chcę tak więc chyba się zdecyduję na jakieś białe buty na płaskim coś typu baleriny. Pocieszam się tym że mi przynajmniej wygodnie będzie.
|
#4363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
NightButterflyVIP, my mamy salę zarezerwowaną w Hotelu Kazimierz, ślub również chcemy wziąć na krakowskim Kazimierzu, żeby móc z kościółka do hotelu przejść na nogach
(o ile pogoda na to pozwoli)Cytat:
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- wiecie wolała bym mieć taki problem jak wy a nie taki jak ja mam że chcę aby na weselu była mniejsza różnica między nami wzrostu przez co muszę nałożyć wysokie buty
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
to wiesz zależy od twarzy ja mam bardziej okrągłą dlatego w podniesionej fryzurce wyglądam lepiej bo wydłuża troszkę twarz, twarz optyczna wydaje się smuklejsza ;p byłam 2 lata temu na weselu i młoda miała płaskie właśnie. I wcale to źle nie wyglądało.
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy czegoś takiego nie widziałam żeby PM miała płaskie buty całkowicie więc nie wiem ja to sama nie wiem jak się uczesać bo też mam taką okrągłą twarz ale jak kiedyś mi na wesele fryzjerka uczesała tak do góry dopiero na zdjęciach zobaczyłam jak jak paskudnie wyglądałam
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
ja też tak mam, że mój TŻ jest wyższy ode mnie jakieś 5cm, więc nie mogę sobie pozwolić na szpilki niestety. Ale myśle, ze bede miała takie na 2 - 3 cm
tak żebyśmy najwyżej byli równi
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
mi też się własnie podoba fryzura podniesiona, wogóle marzy mi się takie uczesanie jak ma SoShy w teledysku "Morning after Dark"
![]() przyznam się szczerze, ze mi typowe ślubne fryzury się nie podobają. |
|
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie ścina ale jeszcze ładniej upina włosy ma dziewczyna talent. Dlatego jak się spotkamy to ją poproszę żeby mi zrobiła kilka fryzur i zobaczymy która z nich wysmukli mi twarz
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
mi się zaczął podobać kok hiszpański. Ale nie wiem czy do ślubu mi się nie odmieni.
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niewykluczone, że zmienię zdanie jeszcze jakieś 100 razy. |
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze marzyłam o lokach ale niestety moje włosy się do tego nie nadają
jagodzia to masz fajnie. Ja nawet nie wiem jaka fryzjerke wybrać bo co innego uczesać na wesele a co innego na ślub. A jak i tak mi 80 zł policzy za pojedynczą fryzurę próbną to ja zbankrutuję jak ona mnie uczesze i mi się nie spodoba i będzie trzeba robić następną ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#4374 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle dobrego ja muszę mieć grzywkę (mam grzywkę na bok) bo inaczej wyglądam jak kretynka ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chcę coś w tym stylu jak na pierwszym zdjeciu (miękkie fale w stylu hollywood), myślicie ze bedzie pasować do mojej sukni? jesli nie zdecyduję się na rozpuszczone, to chciałabym cos takiego jak na zdj. nr 2
Boje się ze w lipcu jednak bedzie za duży upał na rozpuszczone włosy...
|
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedyś miałam taką prostą teraz nie wiem jak mogłam coś takiego nosić
|
|
#4377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie bomba z twoją suknią cud miód malina ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
chyba w wieku 15lat postanowiłam zrobić sobie na bok.
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie chciałabym coś takiego co wygląda na lekkie i nieuporządkowane...przera żają mnie mocno natapirowane i sklejone fryzury,ale wiadomo że tego dnia fryzura musi przetrwać wieeeele godzin. Ide w tym roku na slub brata to zobacze czy dam radę w rozpuszczonych
![]() bluesky mi sie bajbardziej podoba drugi - wygląda jak dobierany gruby warkocz czad!
|
|
|
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli będzie upał, rozpuszczone włosy będą wyglądać nie za dobrze |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

może w maju będzie zimno i sobie sprawię taki
19.05.2012
ten płaszczyk jest tak piękny, że chętnie bym sama sobie sprawiła taki. Jednak na sierpień raczej aż tak zimno nie będzie
A zdjęcia sukni podkradłam do swoich "inspiracji ślubnych"
18.08.2010 - zaręczyny
Teraz widzę że to moja wina, bo On po prostu potrzebuje mieć czarno na białym powiedziane. To samo jest z prezentami. Jak powiem odpowiednio wcześnie że coś konkretnego bym chciała mieć to mi kupi, a jak zapomnę coś zasugerować, to On nie ma zielonego pojęcia co mi kupić. Muszę o tym pamiętać przed następnymi urodzinami, to może się uda.... powiem Wam po cichu że marzę o złotych kolczykach, takich dużych kołach. Trzeba będzie przygotować grunt
trzymam kciuki

ale to zupełnie inne buty-botki, więc na szczęście nie jest powiedziane, że Twoje też muszą być tak niewygodne

dopiero na zdjęciach zobaczyłam jak jak paskudnie wyglądałam