Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-03-29, 19:12   #721
nadzwyczajna
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 834
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI

Cytat:
Napisane przez abiblabla Poka¿ wiadomo¶æ
hej hej, chêtnie siê do was przy³±czê je¶li mo¿na jestem w³a¶nie w po³owie moich jazd. na ten kurs czeka³am juz z 5 lat i wreszcie uzbiera³am na niego tak¿e jestem przeszczêsliwa! ale robiê masê durnych b³êdów, przy parkowaniu, na rondzie... nie chce powielac stereotypu kobiety za kierownic±, zw³aszcza ze te w moim otoczeniu je¿d¿± ¶wietnie. dlatego domyslam siê ze bede potrzebowac jazd dodatkowych...

dziewczyny tak was spytam, macie jazdy tylko z 1 I? bo ja mam jazdy z trzeba ró¿nymi osobami i tak siê zastanawiam czy to dobrze czy tak powinno wlasnie byc (w³asciwie dobrze je¼dzi mi siê tylko z jednym z nich).
Powiem ci, ¿e ja choæ zdawa³am wiele razy to nie zmieni³am instruktora i ca³y czas je¼dzi³am z jednym.
Wiedzia³am, ¿e dobrze mnie nauczy³. Po prostu ja za bardzo sie denerwowa³am na egzaminach. No inna sprawa jak ciê¿ko zdaæ w WORDzie w którym zdawa³am. Kilka razy to normal.
Mówi±, ¿e ka¿dy mo¿e nauczyæ ciê czego¶ innego, czego poprzedni nie zrobi³. Ale ja z moim instruktorem ¶wietnie siê rozumia³am. I uwa¿am, ¿e to by³a dobra decyzja ¿e je¼dzi³am tylko z nim. Zna³ mnie i wiedzia³, na czym sobie gorzej radzê i to wa³kowali¶my do upad³ego.
Wcale siê nie wstydzê, ¿e tak d³ugo zdawa³am.

Edytowane przez nadzwyczajna
Czas edycji: 2011-03-29 o 19:14
nadzwyczajna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:15   #722
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

abibabla uwa¿am, ¿e fajnie jest mieæ kilku
ale najwa¿niejsze chyba ¿e umieæ siê z nimi wszystkimi tak¿e dobrze dogadaæ itd.
ja mia³am tylko 1 jazdê z innym instruktorem ( by³o to na pocz±tku kursu) ca³± resztê przeje¼dzi³am z "moim" on by³ moim numerem 1

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:17   #723
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 881

nadzwyczajna - ile to jest "tak d³ugo"?

Ja mia³am jednego, drugiego tylko na godzinkê, i te¿ by³o mi dobrze

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:17   #724
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadzwyczajna Poka¿ wiadomo¶æ
I uwa¿am, ¿e to by³a dobra decyzja ¿e je¼dzi³am tylko z nim. Zna³ mnie i wiedzia³, na czym sobie gorzej radzê i to wa³kowali¶my do upad³ego.
w³a¶nie to doceniam najbardziej

Pobrali¶my siê
Stary 2011-03-29, 19:21   #725
nadzwyczajna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
ale najwa¿niejsze chyba ¿e umieæ siê z nimi wszystkimi tak¿e dobrze dogadaæ itd.
No w³a¶nie. Musi byæ jaka¶ "niæ porozumienia" wtedy wszystko jako¶ siê klei. Moj I. mówi³, ¿e ze mn± nigdy siê nie nudzi podczas jazdy
A s± takie osoby z którymi ciê¿ko mu siê dogadaæ i lekcje s± trudne.
Co¶ wiêc w tym musi byæ.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
nadzwyczajna - ile to jest "tak d³ugo"?

Ja mia³am jednego, drugiego tylko na godzinkê, i te¿ by³o mi dobrze
Zda³am za 9tym razem i jestem bardzo szczê¶liwa, ¿e to siê sta³o I uwierzcie mi, ¿e mia³am naprawdê dobrego instruktora. Ja najwiêkszy problem to mia³am sama ze sob±...
Stary 2011-03-29, 19:28   #726
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 272

Uwielbiam takie dni jak dzisiaj. Dzieñ leniuchowania. I sezon d³ugich wiosennych spacerów rozpoczêty (nie wa¿ne, ¿e ze st³uczon± stop±)

Tak pobie¿nie przeczyta³am co pisa³y¶cie i wy³apa³am o zadaniu z hamowaniem w wyznaczonym miejscu. Wiecie, ¿e ani razu nie mia³am tego na kursie? Ani na egzaminie. A jak tak Was czytam, to u Was jest to do¶æ powszechne zadanie egzaminacyjne.

Cytat:
Ja na przyk³ad z hamowaniem mia³am taki problem, ¿e ubzdura³am sobie przy doje¿d¿aniu do skrzy¿owania najpierw wciskaæ sprzêg³o
a potem hamulec i nie mog³am sie tego wyzbyæ. Na pró¿no by³o gadanie instruktora. Na jednym z egzaminów egzaminator zwróci³ mi uwagê, ¿eby tego nie robiæ. I tak prze¿ywa³am ten fakt, ¿e na tym egzaminie, na którym zda³am to robi³am ju¿ dobrze. Nawet nie wiem jak mi to nagle wesz³o w krew. To z tego strachu chyba
Na egzaminie, na którym nie zda³am, te¿ pan E. zwraca³ mi na to uwagê. Na egzaminie, który zda³am, pani E. zwróci³a mi uwagê, ¿e powinnam sobie to sprzêg³o jednak wcze¶niej naciskaæ. Wiêc ja ju¿ naprawdê nie wiem jak jest poprawnie.

Cytat:
co do objawów skrêcenia kostki to nie znam, ale znam objawy zerwanych ¶ciêgien: opuchlizna, niesamowity ból, trudno¶ci z przerzucaniem ciê¿aru na te nogê podczas chodzenia..wszystko utrzymywa³o siê u mnie ok. 2 tygodni, po czym schodzi opuchlizna, pojawia siê wylew ( takie ogromne zasinienie jakby kto¶ tonê na to miejsce zrzuci³)i zanika ból.
O kurczê... Mnie jedynie boli stopa gdy chodzê i trochê mi spuch³a. Mam nadziejê, ¿e to tylko st³uczenie

Cytat:
dziewczyny tak was spytam, macie jazdy tylko z 1 I? bo ja mam jazdy z trzeba ró¿nymi osobami i tak siê zastanawiam czy to dobrze czy tak powinno wlasnie byc (w³asciwie dobrze je¼dzi mi siê tylko z jednym z nich).
Cze¶æ
Co szko³a, to inny zwyczaj. Ja mia³am wielu instruktorów. Hmm... je¼dzi³am z ok 8 panami Ale wiêkszo¶æ godzin przeje¼dzi³am z jednym.

Cytat:
Zda³am za 9tym razem i jestem bardzo szczê¶liwa, ¿e to siê sta³o I uwierzcie mi, ¿e mia³am naprawdê dobrego instruktora. Ja najwiêkszy problem to mia³am sama ze sob±...
Gratulujê! ¯e siê nie podda³a¶ i ca³y czas próbowa³a¶ Kiedy zda³a¶? To Ciê zapiszê na pierwszej stronie

mala zmiana
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:28   #727
mbamboo
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 376

Oczywi¶cie dziêkujê jeszcze raz wszystkim. Powoli oswajam siê z my¶l±, ¿e ja, osoba wzbraniaj±ca siê przed kursem i która pozwoli³a siê na niego namówiæ po argumentach czysto praktycznych, ju¿ nied³ugo bêdê mieæ prawo jazdy w rêce.

Cytat:
Napisane przez vioris Poka¿ wiadomo¶æ
http://www.word.katowice.pl/index.ph...11557224961670 znalza³am co¶ takiego na stronie WORD-u Czy to jest dok³adnie taka trasa egzaminacyjna w Bytomiu?
Dziewczyny Ci ju¿ na wszystko poodpowiada³y, wiêc ja skupiê siê na tym.
Nie, masz tam u góry dopisek, ¿e ta trasa nie obejmuje kategorii B. Nie mam pewno¶ci, ale my¶lê, ¿e w Bytomiu na B nie ma sta³ych tras. S± ulubione miejsca egzaminatorów, ale nie widzia³am, ¿eby wszystkie Yariski je¼dzi³y w te same tereny co ja.

No i mogê poleciæ Ci szko³ê z Bytomia, ja co prawda mia³am tam tylko dwie godzinki jazd przed pierwszym podej¶ciem, ale bardzo fajnie czu³am siê z tamtym instruktorem, rzeczowo i spokojnie t³umaczy³ i nauczy³ mnie bardzo prostego sposobu na ³uk (to, co mia³am w swojej szkole jazdy, by³o jak±¶ tragedi±, nie umia³am spamiêtaæ, o ile czê¶ci dziesiêtnych obrotu kierownic± mam gdzie wykonywaæ, pora¿ka Po tych zajêciach zmieni³am zdanie co do trudno¶ci ³uku i od tej pory szed³ mi ju¿ zawsze.). Nie mam pojêcia na temat kursów w tamtym o¶rodku, musia³aby¶ poszukaæ opinii w internecie. Nie wiem, czy mo¿na tak rzucaæ nazwami na forum, wiêc w razie czego pisz na PW.
No i jest jeszcze ten argument, ¿e to w mie¶cie egzaminacyjnym, wiêc na pewno bardziej z Bytomiem siê oswoisz (a niektóre skrzy¿owania s± naprawdê dziwne).

Edytowane przez mbamboo
Czas edycji: 2011-03-29 o 19:31
mbamboo jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 19:35   #728
nadzwyczajna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ

Na egzaminie, na którym nie zda³am, te¿ pan E. zwraca³ mi na to uwagê. Na egzaminie, który zda³am, pani E. zwróci³a mi uwagê, ¿e powinnam sobie to sprzêg³o jednak wcze¶niej naciskaæ. Wiêc ja ju¿ naprawdê nie wiem jak jest poprawnie.

Gratulujê! ¯e siê nie podda³a¶ i ca³y czas próbowa³a¶ Kiedy zda³a¶? To Ciê zapiszê na pierwszej stronie

mala zmiana

Powiem ci, ¿e na jednym z egzaminów pan E powiedzia³, ¿e je¿d¿e za daleko od krawêdzi jezdni i ¿ebym to skorygowa³a. Na nastêpnym egzaminie E. trzepa³ mi siê w samochodzie, ¿e je¿d¿ê za blisko. Schizy z nimi mo¿na dostaæ.

Zda³am w pi±tek 25.03.2011r.
Wiêc wszystko na ¶wie¿o
By³o mi ciê¿ko i wiele razy chcia³am sie poddaæ. No ale warto walczyæ do koñca. To takie przyjemne. Chodzê po domu i mowiê, ¿e zda³am. Mama puka siê w czo³o, ¿e zachowujê sie jak ma³e dziecko. No, a co. Cieszê siê jak dziecko
Stary 2011-03-29, 19:35   #729
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 778

Cytat:
kolokwium jako¶ posz³o i nie wywali³a mnie z æwiczeñ

To super, wa¿ne ¿eby by³o zaliczone a na jak± ocenê ju¿ mniej

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
To ja mowie dobranoc, wiecie ze jutro jade na rozmowe, wiecie i co macie robic tez wiecie. DOBRANOC
Oczywi¶cie pamiêtamy i bêdziemy trzymaæ kciuki

Ale ja te¿ poproszê o kciuki jutro o 10:30, mam referat

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:36   #730
abiblabla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 110

Cytat:
abibabla uwa¿am, ¿e fajnie jest mieæ kilku
ja mia³am tylko 1 jazdê z innym instruktorem ( by³o to na pocz±tku kursu) ca³± resztê przeje¼dzi³am z "moim" on by³ moim numerem 1
ja w³a¶nie lubiê z tym moim pierwszym z którym mam najwiêcej jazd, bo on wszystko spokojnie t³umaczy i po 10 razy je¶li trzeba a do tego przegadujê z nim te 2 godziny i ca³a atmosfera jest sympatyczna. ale mam tez jazdy z w³a¶cicielem szko³y (totalny buc i arogant) który od pierwszej chwili ma mnie chyba za idiotke, i z kobitk± ale ona jest jaka¶ niemrawa, zero emocji (ja jestem weso³a i nie lubiê je¼dzic w ciszy) i co chwile wydzwania a to do dzieci a to do ich babci... generalnie wola³abym zeby siê troche wyluzowa³a.
Tak pytam te¿, bo co inny I to te¿ troche inna "szko³a" je¿d¿enia i w³a¶nie kobitka wymaga odemnie trzymania na skrzyzowaniu ca³y czas 1 biegu i wci¶niêtego sprzêg³a, a mój ulubiony I. uczy mnie zeby wrzucac na luz i zdejmowac noge ze sprzêg³a.

ale ¿eby tak nie narzekac powiem wam ze z utêsknieniem czekam na kolejne jazdy

Edytowane przez abiblabla
Czas edycji: 2011-03-29 o 19:39
abiblabla jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:38   #731
jomic
Zakorzenienie

abiblabla, witaj
A gdzie je¼dzisz?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 19:38   #732
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ

Tak pobie¿nie przeczyta³am co pisa³y¶cie i wy³apa³am o zadaniu z hamowaniem w wyznaczonym miejscu. Wiecie, ¿e ani razu nie mia³am tego na kursie? Ani na egzaminie. A jak tak Was czytam, to u Was jest to do¶æ powszechne zadanie egzaminacyjne.

O kurczê... Mnie jedynie boli stopa gdy chodzê i trochê mi spuch³a. Mam nadziejê, ¿e to tylko st³uczenie

hamowanie w wyznczonym miejscu to jak hamowanie na ¶wita³ach , przed przej¶ciem itd. tyle, ¿e trzeba to 50 km/h utrzymywaæ przez chwilê

ja jak zerwa³am ( biegn±c po polu wpad³am w dó³/do³ek) to w ogóle nie mog³am wstaæ...jak ju¿ wsta³am to nie mog³am chodziæ, ból by³ okropny,a noga- "bania", Jak pokaza³am mamie( dopiero na drugi dzieñ) to zblad³a, a noga w buta siê nie mie¶ci³a.

Pobrali¶my siê
Stary 2011-03-29, 19:38   #733
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 494
GG do sylwiszon757

Monia: ja te¿ na jazdach nie robi³am zatrzymania w danym miejscu...a na egzaminie mi siê trafi³o

Martolek
Stary 2011-03-29, 19:39   #734
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Zda³am w pi±tek 25.03.2011r.
Wiêc wszystko na ¶wie¿o
By³o mi ciê¿ko i wiele razy chcia³am sie poddaæ. No ale warto walczyæ do koñca. To takie przyjemne. Chodzê po domu i mowiê, ¿e zda³am. Mama puka siê w czo³o, ¿e zachowujê sie jak ma³e dziecko. No, a co. Cieszê siê jak dziecko
Gratulujê!
I cieszê siê, ¿e próbowa³a¶ do skutku, ¿e siê nie podda³a¶

A z tym cieszeniem siê to te¿ tak mia³am, co trzy minuty powtarza³am A wiesz co? A wiesz co? Zda³am zda³am tituriru i taniec szczê¶cia

Stary 2011-03-29, 19:43   #735
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 752

abiblabla w³a¶nie du¿o zale¿y od I., ja mam ca³± trójkê weso³ych, przesympatycznych i wszystko t³umacz± na spokojnie ale te¿ jest du¿o ¶miechu podczas jazdy a przede wszytskim umiej± dobrze nauczyæ

nadzwyczajna bardzo dobra reakcja te¿ bym chcia³a tak chodziæ po domu ;/

Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2011-03-29 o 19:44
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:43   #736
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
Ale ja te¿ poproszê o kciuki jutro o 10:30, mam referat

ja bêdê mia³a w ¶rodê za tydzieñ (:

Pobrali¶my siê
Stary 2011-03-29, 19:43   #737
blondi1041
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

Cytat:

A z tym cieszeniem siê to te¿ tak mia³am, co trzy minuty powtarza³am A wiesz co? A wiesz co? Zda³am zda³am tituriru i taniec szczê¶cia
ja tez co chwilke do kazdego w domu, a ja zdalam, a ja zdalam !! jakby nie wiedzieli :0 po egzaminie tylko wyslalam sms a do wielu (jakies 15 osob) zdalam, i tyle, wszyscy wiedzieli ze od dawna sie mecze i nikt nie pytal co zdalam, bo bylo oczywiste
blondi1041 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:45   #738
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
abiblabla, witaj
A gdzie je¼dzisz?
w³a¶nie wola³abym nie mówic, staram siê od jakiegos czasu jak najmniej szczegó³ów o sobie podawac w internecie generalnie miasto poni¿ej 500 tys mieszkañców

nadzywczajna - brawo!! szczerze ciê podziwiam, ja nie wiem czy bym siê nie podda³a, ze z³o¶ci i zmêczenia... gratulacje!
Stary 2011-03-29, 19:49   #739
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
Monia: ja te¿ na jazdach nie robi³am zatrzymania w danym miejscu...a na egzaminie mi siê trafi³o
I mnie!
Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
Martolek

Cytat:

ja bêdê mia³a w ¶rodê za tydzieñ (:

To za tydzieñ potrzymamy

Cytat:
w³a¶nie wola³abym nie mówic, staram siê od jakiegos czasu jak najmniej szczegó³ów o sobie podawac w internecie generalnie miasto poni¿ej 500 tys mieszkañców
A chocia¿ województwo?

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 19:49   #740
princeseczka
Zakorzenienie

ja te¿ siê cieszy³am, ale jako¶ tak bez wiêkszych emocji... zadzwoni³am do mamy, pó¼niej brat do mnie zadzwoni³, pó¼niej zadzwoni³am do I. ( ja wraca³am z WORDu i skoñczy³am z nim rozmowê to z kim¶ jecha³ i <=zrobi³ tak± minkê), nastêpnie zadzwoni³am do dziadka, przyjecha³am do domu zda³am Wam krótk± relacjê i pojecha³am chwaliæ siê dziadkowi

Pobrali¶my siê
Stary 2011-03-29, 19:50   #741
jomic
Zakorzenienie

A ja wytrzyma³am ponad dobê, mog³am w sumie poczekaæ tydzieñ i po³o¿yæ plasticzek...

Stary 2011-03-29, 19:51   #742
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 272

Ja zaraz po egzaminie obdzwoni³am wszystkich. I mówi³am to ze spokojem. Wszyscy na wie¶æ o moim zdanym egzaminie cieszyli siê bardziej ode mnie. Ze mn± jest chyba co¶ nie tak...

Martolek
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:53   #743
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
ja te¿ siê cieszy³am, ale jako¶ tak bez wiêkszych emocji... zadzwoni³am do mamy, pó¼niej brat do mnie zadzwoni³, pó¼niej zadzwoni³am do I. ( ja wraca³am z WORDu i skoñczy³am z nim rozmowê to z kim¶ jecha³ i <=zrobi³ tak± minkê), nastêpnie zadzwoni³am do dziadka, przyjecha³am do domu zda³am Wam krótk± relacjê i pojecha³am chwaliæ siê dziadkowi
To Ty taka opanowana?
Jak tam Dziadek?

Ja tylko w domu szala³am, przy babci i TZ a reszta siê dowiedzia³a jak samochodem przyjecha³am

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 19:53   #744
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

ja tez wszystkich obdzwoni³am, zaraz po wyj¶ciu z WORDU
Stary 2011-03-29, 19:54   #745
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 752

Ja po ka¿dym egzaminie najpierw dzwoniê do I.
A bior±c z was przyk³±d jak bêdê mia³a egazmin nikomu nic nie powiem bêdziecie wiedzieæ tylko Wy, T¯, rodzice, siostra i I.
lecê spaæ papa
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:57   #746
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

uciekam czytac 'D¿umê' mo¿e wpadnê rano, dobranoc
Stary 2011-03-29, 19:57   #747
nadzwyczajna
Rozeznanie

Ja przed samym egzaminiem napisa³am mamie smsa ¿eby nie robi³a sobie nadziei bo ja i tak nie zdam. A potem zaraz po zadzwoni³am do niej czy siedzi, bo ja zda³am i ¿e mo¿e siê teraz rozp³akaæ, byle nie za bardzo bo jej ci¶nienie skoczy
Stary 2011-03-29, 19:58   #748
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

U mnie pierwszy dowiedzia³ siê T¿, bo by³ ze Mn± A po wyj¶ciu z Wordu zadzwoni³am odrazu do mamy... (cieszy³a siê i to bardzo, by³o s³ychaæ po g³osie)
No i jeszcze ca³a rodzinka T¿a siê dowiedzia³a odrazu bo pojechali¶my po egzaminie do Niego
Stary 2011-03-29, 19:58   #749
abiblabla
Zakorzenienie

Cytat:
I mnie!

A chocia¿ województwo?
ajajaj ale po co? wschód Polski cicho sza

alez nabijacie posty z prêdko¶ci± ¶wiat³a :O

ja chcia³am ca³y kurs utrzymac w tajemnicy przed ¶wiatem (zeby tylko T¯ i rodzinka wiedzia³a), ale oczywi¶cie nie da³am rady siê nie wygadac (za bardzo podekscytowana by³am), z egzaminem bedzie pewnie podobnie
Stary 2011-03-29, 20:00   #750
jomic
Zakorzenienie

A ja wróci³am do pracy po egz. I tam podobno g³o¶no siê cieszy³am. Ale w domu cisza i spokój. Nie wiem kiedy mam egz i takie tam a w kieszeni papierek z PPPPPPPP.

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.