Scent Bar XXV - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 09:48   #3961
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXV

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
no soś Ty

mnie też spodnie wlezują do połowy, nic się na mnie nie mieści
zawsze miałam problem z chuściem...

a w szkole napisali mi w karcie że mam "skłonność do nadwagi" choć zawsze byłam szczupła i tego akurat nie rozumiem

i mamusia rozpaczała bo sukienka wisiała na mnie jak na kiju, i na dodatek chodziłam wiecznie poczochrana i brudna bo drzewa zwiedzałam ,prowadziłam wykopaliska w naczarniejszym czarnoziemie...
odbiegłam od tematu...

rzecz w tym że teraz jestem najgrubsza w całym sowim życiu, nawet w ostatnim miesiącu ciąży nie wazyłam tyle co dziś i to jest straszne

i choćbym mało co jadła to schuść nie mogę ,jedyne co meni w życiu odchudziło to ogromny wielomiesięczny stres, 6 lat temu, wówczas ważyłam 18 kg mniej niż dziś. wyobrażacie sobie?

a chcę schuść , naprawdę chcę słodyczy nie jadam ,nie słodzę, nie dosalam jedzonka....

yyy widziałam reklamę czegoś tam detox, myślicie że toto działa coś?

czemu Wy mi pozwalacie tak się rozgadywac wogle
nie, nie, nie
nie zaczynaj od cud piguł na chuście

z wiekiem metabolizm zwalnia, gdzieś są nawet dokładne dane procentowe o ile.
poczytaj o tym,
zrób też badania, sprawdzałaś cukier, tarczycę itp?

zdrowy człowiek na ujemnym bilansie energetycznym chudnie (i wystarcza -300 kcal od zapotrzebowania), ale jeśli przesadzisz i rozwalisz sobie metabolizm, to się tyje od kalorii z powietrza...
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:49   #3962
Redhaired Witch
Nindżopesz

EDIT: google radzi "Można lekko ugiąć kolana - między kolana włożyć poduszkę , dla wygody poduszkę też można dać pod brzuch i ostatnią umieścić za plecami. Jeśli bardzo chce pani poleżeć ”na plecach”, to należy podeprzeć poduszkami tułów, a dodatkowo jedną poduszką podeprzeć prawy pośladek - aby spać przechylonym na lewy bok"
Obawiam się, że muszę dokupić tuzin poduszek.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:55   #3963
skarbiatko
Zakorzenienie

[QUOTE=Redhaired Witch;26049748]Ad. 1 A ćwiczysz? Może warto podukać?[/ QUOTE] no własnie nie ćwiczę
rower sobie kupię.. bo na siłownie to nei chcę i tak mam mega mięśnie

Cytat:
Pięknie! Zajrzałam w google i co widzę: nie dość, że na wznak nie wolno to i na prawym nie wolno, o bosz. Zacznę może spać jak nietoperz wisząc na drążku bo inaczej nie widzę. Że niby na prawym przyciska się żyłę co prowadzi do żylaków i zakrzepicy. Albo zakrzepicy i żylaków. I teraz nie wiem - jak nie mam żylaków to mam szansę na zakrzepicę, zator płucny?
Jeszcze pitolenie "i tak się nie da rady spać w innej pozycji niż na lewym bo pojawiają się duszności". Kurna, nie mam żadnych duszności tylko mnie wszystko boli od lewego boku i nie mogę spać!
Co za paranoja, o wiem, spytam gina Znowu mnie wyśmieje za zabobony.
i tam goopoty jakieś

Cytat:
Idę się myć bo co mi z życia zostało...

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
nie, nie, nie
nie zaczynaj od cud piguł na chuście

z wiekiem metabolizm zwalnia, gdzieś są nawet dokładne dane procentowe o ile.
poczytaj o tym,
zrób też badania, sprawdzałaś cukier, tarczycę itp?

zdrowy człowiek na ujemnym bilansie energetycznym chudnie (i wystarcza -300 kcal od zapotrzebowania), ale jeśli przesadzisz i rozwalisz sobie metabolizm, to się tyje od kalorii z powietrza...
taa jakiś czas temu robiłam tarczycowe a cukier całkiem nie dawno, no mam napady głodu cukru ale rzadko tylko w nocy.. i spodziewam się cukrzycy, ze strony ojca żem zagrozona bo dziadek miał cukrzyce , ojciec ma i ze strony mamy - babcia ma, czy cukrzycę można odziedziczyć? chyba tak.....

ale chyba jeszcze nei mam....

Betty a jak można rozwalić sobie metabolizm? głodzeniem tak?

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:17   #3964
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a w szkole napisali mi w karcie że mam "skłonność do nadwagi" choć zawsze byłam szczupła i tego akurat nie rozumiem
Skarbuś, puć w me ramiona
(ja od zawsze, już od czasów szkoły zawsze miałam parę kg nadwagi)
Cytat:
a chcę schuść , naprawdę chcę słodyczy nie jadam ,nie słodzę, nie dosalam jedzonka....

dasz radę poczytaj nieco w necie o odchudzaniu, przemianie materii i bilansie energetycznym, mi to rozjaśniło sytuację
damy radę

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-30 o 10:28
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:30   #3965
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Skarbuś, puć w me ramiona
(ja od zawsze, już od czasów szkoły zawsze miałam parę kg nadwagi)

dasz radę poczytaj nieco w necie o odchudzaniu, przemianie materii i bilansie energetycznym, mi to rozjaśniło sytuację
damy radę

Stary 2011-03-30, 10:31   #3966
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
taa jakiś czas temu robiłam tarczycowe a cukier całkiem nie dawno, no mam napady głodu cukru ale rzadko tylko w nocy.. i spodziewam się cukrzycy, ze strony ojca żem zagrozona bo dziadek miał cukrzyce , ojciec ma i ze strony mamy - babcia ma, czy cukrzycę można odziedziczyć? chyba tak.....

ale chyba jeszcze nei mam....
podatność na cukrzycę jest dziedziczna, zwłaszcza typu 2.

kontroluj to,utrzymywanie prawidłowej wagi pomaga zredukować ryzyko wystąpienia, ale te napady głodu są bardzo zdradliwe...

Cytat:
nieregularnymi posiłkami (np. 2 duże na dzień zamiast 5 mniejszych)
fast foodami
brakiem ruchu
niektórymi lekami
Stary 2011-03-30, 10:36   #3967
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
podatność na cukrzycę jest dziedziczna, zwłaszcza typu 2.

kontroluj to,utrzymywanie prawidłowej wagi pomaga zredukować ryzyko wystąpienia, ale te napady głodu są bardzo zdradliwe...
suuuper, nie dość żem sercowiec to jeszcze przyszły cukrzyk

ztym głodem to jest tak że na co dzień nie jem słodyczy czasem 1 cukierek czekoladowy, albo ze 2 kostki czekolady, czy jakieś ciastko , sporadycznie ale budzi mnie głód słodkiego w nocy i nie zasnę dopóki nei zjem np ciastka.
no ale też ja niczego nie słodzę, ani herbaty ani kawy ani ziół, niczego- i może mam po prostu niedobór cukru

Cytat:
nieregularnymi posiłkami (np. 2 duże na dzień zamiast 5 mniejszych)
fast foodami
brakiem ruchu
niektórymi lekami
aaa to tego nie robię na szczęście

muszę się solidnie ruszyć w sensie wsiąść na rower czy coś...
bo u mnei jest tak że przybieram w dooopsku i bioderach i udach najbardziej ale , nie jestem mocno otłuszczona a mięsnie są twarde ,pośladki na miejscu.
i jeżeli to prawda że mięśnie mają pamięć to przy odrobinie trudu...

Stary 2011-03-30, 10:47   #3968
Betty83
Zakorzenienie

Na fali tematu się zważyłam
Muszę pożyczyć trochę motywacji od Ewusi Marchewkowej...
Stary 2011-03-30, 10:47   #3969
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
wszerz

Stary 2011-03-30, 10:52   #3970
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
ambra YR - jest łągodną ambrą, przyambrzyłam kilkakrotnie ubiegłej zimy- nic nie ma z bzu YR

Ma Dame mi sie kiedys widział - nie wiem ftóry - coś tam miał z żelków haribo - nie wiem który zelek ale taki był włąsnie do obecnego Twego avka pasujący - kolorowy, niegrzeczny acz niedziecinny - nie znalazłąm dla niego zastosowania na dłuższa metę ale dzis mi o nim przypomniałąś - i czeka gdzies na ławce rezerwowych - chyba miałam go na sobie kilka razy na wypadzie do knajpy z przyjaciółmi - i spasował a i w zwykły dzien na fajny spacer wiosną we słońce też - ale teraz idę w DKNY tfardo - po nutach bym się sama po sobie tego nie spodziewała - nie znoszę zonkili pod żadną postacią
Chyba pojedę do Sopotu- tam mnie jeszcze nie znają w perfumeriach, a i ciuchexy nieobadane; zobaczę Madame edt i może jeszcze coś, a z relacją przejdę na wątek o testach

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Spotkałem też w sklepie ojca P., zaskoczony, jakby zobaczył Leppera w stroju wielkanocnego króliczka, na jego pytanie: "Ty żyjesz?!", odpowiedziałem tylko - jeszcze tak Coś jeszcze wspomniał w stylu "Przyjdź w końcu do P., kiedy fogle ostatnio piliście?", na co odpowiedziałem tylko bez sensu "W Sylwestra, no ale widocznie tak dba o kolegę..."
[QUOTE=gryx82;26048132]W głowie miałem jednak (i trza było tak odpowiedzieć): "Teraz ma już lepszych kolegów, tych samych, którzy jeszcze rok temu byli fałszywymi hójami"

Cóż, mądry człowiek po szkodzie [/QUOTE
Madry po szkodzie, ale dowcipny zawsze

Cytat:

ale też ulżyło mi że nie tylko ja jedna nie czaję co to kufa jest ściana w kształcie W - widzac W justynowego - nie płaska ale dalej nie wiem jaka

aaa i Justynie gratuluję świetlanej przyszłości na łajbie - będziecie sie nieźle bujać wedle tego co pisałaś - bardzo bardzo piękne pomysły na życie
A ja trzęsę portkami (z lycrą) na tę przyszłość
w. jako wzorzec wypukłości

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
idę dziś do dentysty ile można chodzić z wielkim kraterem

[QUOTE=kamena;26048988]no ludzie, jak możecie nie czaić co to jest ściana w kształcie W bo wg mnie to proste: jakby zdjąc sufit i spojrzeć na ścianę od góry to te trzy płyty gk nie idą po linii prostej tylko zygzakiem tworząc W bez jednej nóżki... QUOTE]
przekażę- ucieszy się

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Co do diet-jednak dla mnie najlepsza jest MŻ i ćwiczenia
A Dukan? Żal węglowodanów?

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Znowu nie mogłam spać bo jak leżałam na prawym boku to mnie w żebra gniotło a na lewym biodra drętwiały Jak to jest z tym spaniem na wznak, trza se coś pod d... podkładać czy nogi zgięte trzymać? Nie chciało mi się wstawać i sprawdzać po nocy...
Wszystko mnie boli tzn. kręgosłup
Tak jest w koncowce

Cytat:
no soś Ty

mnie też spodnie wlezują do połowy, nic się na mnie nie mieści
zawsze miałam problem z chuściem...

a w szkole napisali mi w karcie że mam "skłonność do nadwagi" choć zawsze byłam szczupła

rzecz w tym że teraz jestem najgrubsza w całym sowim życiu, nawet w ostatnim miesiącu ciąży nie wazyłam tyle co dziś i to jest straszne

i choćbym mało co jadła to schuść nie mogę ,jedyne co meni w życiu odchudziło to ogromny wielomiesięczny stres, 6 lat temu, wówczas ważyłam 18 kg mniej niż dziś. wyobrażacie sobie?

Ja bym chciała ważyć 5 kg mniej- nawet jestem gotowa się ruszać.
Tymczasem po spodniach - tych bez lycry- widać, że chudnę nadal, ale odżywiam się tu nieregularnie- żelki, batoniki, czasem kawa i wafelek- tak daleko odeszłam od zdrowotności- za to po powrocie znów się wdrożę i jestem nawet gotowa się ruszać- mam swój ukochany rower Jubilat

[QUOTE=kamena;26049702

co do schuścia, podobno z wiekiem trudniej i to naturalne, trzeba się chyba pogodzić..[/QUOTE]
Z tym, że trudniej, się pogodzę, ale że nie schudne- nie

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:56   #3971
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
wszerz
co schudnę 2-3 kg, to wraca... tak se oscyluje....
dziś mam 7 do zrzucenia... ale w ciuchach...

w dodatku ludzie mnie demotywują - jak mówię, że się odchudzam, to się rzucają, że nie mam z czego i podsuwają chipsy czy inne takie...

może nie widać tak bardzo, prawie wszystko w brzuch mi idzie, reszta jakoś równomiernie (biust, ramiona, uda, dooopa), ale obłożona tłuszczem jestem i mi to przeszkadza...
Stary 2011-03-30, 10:58   #3972
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Ile można jeść nabiał Zresztą jak ktoś jest grzeczny i nie grzeszy to taka dieta ma sens A ja podjadałam niedozwolone

Teraz jem rozsądnie,plus siłka 2 razy w tygodniu i znowu waga ruszyła w dół

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 11:05   #3973
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ile można jeść nabiał Zresztą jak ktoś jest grzeczny i nie grzeszy to taka dieta ma sens A ja podjadałam niedozwolone
dopóki nerki nie wysiądą
Stary 2011-03-30, 11:06   #3974
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly - do składziku z nimi - tymi rzeczyma - choć ja wywalam - wywalenie to wyzwolenie - ale np cennych ksionszek szkoda - to składzik czy co tam amcie

a propo Ju - gratulacje pozytywnie rozwiązanej sytuacji piwnicznej

oesu - idę na inhalacje do wanny - moze mi troszke odpusci dzis

i jestem gópia - zeżarłam pół wędzonego dorsza - kto zgadnie jak sie czuję

co pomaga an trawienie wędzonej ryby - cienszko mi - niby alko poinno dać radę ale nic nie mam tymczasowo - koniak by dał radę

haha-ksiazka w składziku-jusz to widze-nie zapominaj ze moj TZ jest polonista

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
no ludzie, jak możecie nie czaić co to jest ściana w kształcie W bo wg mnie to proste: jakby zdjąc sufit i spojrzeć na ścianę od góry to te trzy płyty gk nie idą po linii prostej tylko zygzakiem tworząc W bez jednej nóżki... chyba że to ja jak zwykle nie tak jak trzeba myślę i to jest bardziej skomplikowane

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

wypiłam już 2 kawy ale za to bez śniadania

tak-dokładanie tak

Cytat:
bo W ma 4 nóżki a Polly tylko 3 płyty gk

a bez śniadania bo nie mam w chacie nic do jedzenia...

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Skrbitko, te -2 kg to dobrze czy nie?

tak-dokładnie

Cytat:
a gdyby były 4 nóżki, to nie byłoby szpary...
przy równych odchyleniach oczywiście...

a ja mam zapasy wszystkiego, tylko nie chce mi się dupy do kuchni ruszyć...

nie...to byłoby wiecej szpar

Cytat:

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

wtedy byłyby piękne symetryczne szpary i wszystko by grało

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

o własnie

Cytat:

yyyy....a ta parka obok to jakas znajoma wizualnie to nie jekes wizazanka?

co do rozwalonego metabolizmu to mam pytanie- czy jest mozliwe ze komus sie tak popraestawiało ze jedzenie 1 posiłku dziennie i to popołudniu mu nie szkodzi? tzn mozna tak funkcjonowac i moze byc wszystko o k? czy kiedys to sie musi zemścic i w jakiej formie?

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2011-03-30 o 11:08
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 11:07   #3975
Redhaired Witch
Nindżopesz

A ja se ponarzekam na TŻta bo znowu mnie wczoraj zirytował. Chociaż może niesłusznie.

Musimy do jutra skołować 17,5 tys dla jego matki żeby spłacić tym jej kredyt (który wzięła żeby nam pożyczyć), brakuje nam około 1,700. Na życie nie zostanie nic. 2 tys wisi nam gościu od szaf bo miał oddać ale coś nie oddaje, 800 wynajmujący ale też się nie kwapi z przelewem. TŻ wymyślił więc, że weźmie zaliczkę w pracy na 2 tys i zostanie nam 300 zł do 10-go czyli jego wypłaty albo do czasu aż tamci oddadzą kasę (czyli nie wiadomo do kiedy).
Pytam się:
- a co jak zacznę rodzić przed 10-tym - taksówka, znieczulenie ponoć 700 w tym szpitalu, może poród rodzinny kosztuje z 200, może jakaś mniejsza sala poporodowa a nie taka gdzie 15 babek leży i do każdej ktoś przychodzi...
- oh, może nie zaczniesz, jeszcze czas.
- a jak zacznę?
- sama mówiłaś, że poród trwa długo, przez 20 h to i bank udzieli mi kredytu i zaliczkę z pracy wezmę.
- to może od razu weź zaliczkę na 3 tys?
- wolałbym nie.
- ...

Czy ten ciul naprawdę sądzi, że ja będę se leżeć na porodowóce a on pobiega po bankach? Jasne, mogłabym rodzić za totalną darmochę, leżeć na zatłoczonej sali a najlepiej w jakiejś szopie ale wolę nie ryzykować, że nie dostanę znieczulenia bo mamy tylko 300 zeta, poza tym żądam luksusów On se lekką ręką wydaje 200 zł na whisky jak mamy kasę a ja mam się zwijać w bólach bo ciężko zawczasu wziąć zaliczkę na 3000 Argh! Będzie chciał drugie!

Stary 2011-03-30, 11:07   #3976
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

pogadaj sobie
tabletki nie działają na pewno najlepiej MŻ WR moim zdaniem

Cytat:

Mówcie mi tak dalej to może nie stracę szybko tej motywacji

Najlepsze że w ogóle się nie ważę więc nawet jakbym schudła to bym nie wiedziała czy i ile

Zbieram się do pracy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 11:14   #3977
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
A ja se ponarzekam na TŻta bo znowu mnie wczoraj zirytował. Chociaż może niesłusznie.

Musimy do jutra skołować 17,5 tys dla jego matki żeby spłacić tym jej kredyt (który wzięła żeby nam pożyczyć), brakuje nam około 1,700. Na życie nie zostanie nic. 2 tys wisi nam gościu od szaf bo miał oddać ale coś nie oddaje, 800 wynajmujący ale też się nie kwapi z przelewem. TŻ wymyślił więc, że weźmie zaliczkę w pracy na 2 tys i zostanie nam 300 zł do 10-go czyli jego wypłaty albo do czasu aż tamci oddadzą kasę (czyli nie wiadomo do kiedy).
Pytam się:
- a co jak zacznę rodzić przed 10-tym - taksówka, znieczulenie ponoć 700 w tym szpitalu, może poród rodzinny kosztuje z 200, może jakaś mniejsza sala poporodowa a nie taka gdzie 15 babek leży i do każdej ktoś przychodzi...
- oh, może nie zaczniesz, jeszcze czas.
- a jak zacznę?
- sama mówiłaś, że poród trwa długo, przez 20 h to i bank udzieli mi kredytu i zaliczkę z pracy wezmę.
- to może od razu weź zaliczkę na 3 tys?
- wolałbym nie.
- ...

Czy ten ciul naprawdę sądzi, że ja będę se leżeć na porodowóce a on pobiega po bankach? Jasne, mogłabym rodzić za totalną darmochę, leżeć na zatłoczonej sali a najlepiej w jakiejś szopie ale wolę nie ryzykować, że nie dostanę znieczulenia bo mamy tylko 300 zeta, poza tym żądam luksusów On se lekką ręką wydaje 200 zł na whisky jak mamy kasę a ja mam się zwijać w bólach bo ciężko zawczasu wziąć zaliczkę na 3000 Argh! Będzie chciał drugie!

red-jak dla mnie pomysł TZa sredni-ja osobiście nienawidze takch akcji na ostatnią chwilę i wyliczonych co do grosza...a rodzic mozesz zacząc nawet dzis-nie przewodzisz tego

ale tak myślę ze jak TZ dobrzee zarabia to chyba ma mozliwośc debetu na koncie? zawsze to jakiś ratunek.
A co teściowa sie tak uparła ze natychmiast ten zwrot ma byc? ja bym pertraktowała z teściową-przecież zrozumie waszą sytuację-np 12 tyś teraz a reszte np do miesiąca po porodzie czy jakos tam inaczej....
Stary 2011-03-30, 11:27   #3978
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
red-jak dla mnie pomysł TZa sredni-ja osobiście nienawidze takch akcji na ostatnią chwilę i wyliczonych co do grosza...a rodzic mozesz zacząc nawet dzis-nie przewodzisz tego

ale tak myślę ze jak TZ dobrzee zarabia to chyba ma mozliwośc debetu na koncie? zawsze to jakiś ratunek.
A co teściowa sie tak uparła ze natychmiast ten zwrot ma byc? ja bym pertraktowała z teściową-przecież zrozumie waszą sytuację-np 12 tyś teraz a reszte np do miesiąca po porodzie czy jakos tam inaczej....
Też tego nienawidzę. Zwłaszcza jak chodzi o moją osobę i ma być związane z bólem i kijowymi warunkami
Debetu mu nie dadzą tak szybko bo musiałby załatwić zaśw o zarobkach i jechać do banku. Póki co złożył papiery w Polbanku ale też rozpatrują.
A z teściową wyszła kicha bo była w tym swoim banku umówić się na wcześniejszą spłatę, wyliczyli jej dokładną kwotę i jest podejrzenie, że drugi raz nie będzie jej się chciało iść tylko nas zagdera na śmierć.
TŻ natomiast błędnie założył, że kasę będziemy mieli z debetu - a tu zonk, debetu mu ot tak nie chcieli dać tylko papierkologia więc już się nie wyrobił.
Później założył, że pożyczymy od mojej matki bo kończy jej się lokata - i też zonk bo niedosłyszał, że ta lokata kończy się dopiero pod koniec kwietnia.
I trzeci zonk kiedy się wczoraj podniecił, że dostaniemy zwrot 2000 zaliczki za szafy i 800 za wynajem a tu kasy ni ma

Stary 2011-03-30, 11:32   #3979
Polly_
grozi wypollizowaniem

red-ale mi chodziło o taki debet co poprostu robisz minus na koncie bez papierów..on chyba zależy od wysokości comiesiecznych wpłat-pamietam ze w moim banku to była chyba co najmniej 1/3 wpływów.....nawet na studiach mogłam mies 300 zeta na minusie...ale moze nie wszystkie konta tak mają?
Stary 2011-03-30, 11:36   #3980
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
red-ale mi chodziło o taki debet co poprostu robisz minus na koncie bez papierów..on chyba zależy od wysokości comiesiecznych wpłat-pamietam ze w moim banku to była chyba co najmniej 1/3 wpływów.....nawet na studiach mogłam mies 300 zeta na minusie...ale moze nie wszystkie konta tak mają?
No właśnie mamy w mBanku i się tak nie da - tzn. ja mogę spokojnie do 9 tys (no i całość pobieram na dług u teściowej) a on wypowiedział umowę takiego debetu kupując mieszkanie bo mu kazali.
Ma jeszcze konto w PKO ale też jakaś papierkologia i ot tak nie dadzą.

Stary 2011-03-30, 11:37   #3981
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
nie wszystkie
zwykle umowa o ror zawiera wniosek o debet i po 3 wpłatach z tytułem "wynagrodzenie" bank uruchamia pożyczkę w koncie w kwocie jaką sam uzna.
czasem trzeba oddzielnie składać wniosek i zaświadczenie.
Stary 2011-03-30, 11:39   #3982
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie mamy w mBanku i się tak nie da - tzn. ja mogę spokojnie do 9 tys (no i całość pobieram na dług u teściowej) a on wypowiedział umowę takiego debetu kupując mieszkanie bo mu kazali.
Red a może niech idzie małż do skok-u tam w godzinę załatwi wszystko i dostanie kasę,bez papirków skoro nie ma innego wyjścia, a jak będziecie mieli już kasę to sobie spłacicie wcześniej

Stary 2011-03-30, 11:51   #3983
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
taki manewr żeby komina nie zbudował
albo kredyt był na max zdolności...

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Red a może niech idzie małż do skok-u tam w godzinę załatwi wszystko i dostanie kasę,bez papirków skoro nie ma innego wyjścia, a jak będziecie mieli już kasę to sobie spłacicie wcześniej
co do skoków, to ostatnio czytałam jak facet poszedł do jednego i wypełniając papiery wyciągnął z kieszeni wiatrówkę (taką malutka na jaką zezwolenia nawet nie trzeba), położył na stole, no siedział i go w kieszeni uwierała...
a kasjerka włączyła alarm, przyjechała policja do napadu i zgarnęła delikwenta...
nawet się nie odgrażał, może coś chciał zasugerować...
jaki kraj, takie napady na banki...

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2011-03-30 o 11:52
Stary 2011-03-30, 11:56   #3984
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Taaaa... On i skok... Niestety zrzędzi na zbyt wysokie oprocentowanie więc nie ma szans na tzw. szybkie pożyczki.
Trudno, najwyżej zbajeruję matkę żeby zakończyła lokatę wcześniej, jakoś dużo nie straci, oddam jej wyrównanie

Cytat:
taki manewr żeby komina nie zbudował
albo kredyt był na max zdolności...
Musiał bo mieli jakieś limity typu max 3 czy 4 kredyty - a on miał na 1 chatę, brał na drugą + 10 tys na remont, miał kartę kredytową i debet. Nie wspominając o moim debecie i pożyczce pracowej

Stary 2011-03-30, 11:57   #3985
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
dobra ksionszka tylko trochę przeciągnięta
A nie straszna?

Cytat:
To było na pewno na jednej, barowej zmianie

Miesza Ci się szysko od nadmiaru %
Jakoś nie jestem przekonana, że na jednej Ale nie chce mi się teraz sprawdzać A alkoholu nie piję ostatnio

Cytat:
Spotkałem też w sklepie ojca P., zaskoczony, jakby zobaczył Leppera w stroju wielkanocnego króliczka, na jego pytanie: "Ty żyjesz?!", odpowiedziałem tylko - jeszcze tak Coś jeszcze wspomniał w stylu "Przyjdź w końcu do P., kiedy fogle ostatnio piliście?", na co odpowiedziałem tylko bez sensu "W Sylwestra, no ale widocznie tak dba o kolegę..."

Cytat:
Ale chodzi o włosy czy nogi ? (choć nogi to na pewno ma podobne )

Cytat:
Znowu nie mogłam spać bo jak leżałam na prawym boku to mnie w żebra gniotło a na lewym biodra drętwiały Jak to jest z tym spaniem na wznak, trza se coś pod d... podkładać czy nogi zgięte trzymać? Nie chciało mi się wstawać i sprawdzać po nocy...
Wszystko mnie boli tzn. kręgosłup
Już niedługo...

Ale potem też być może nie będziesz mogła po nocach spać

Cytat:
co do schuścia, podobno z wiekiem trudniej i to naturalne, trzeba się chyba pogodzić..

Cytat:

Idę się myć bo co mi z życia zostało...

Nie no jeszcze rodzenie Cię czeka

Cytat:
rower sobie kupię.. bo na siłownie to nei chcę i tak mam mega mięśnie
Ale jak będziesz mieć ujemny bilans to mięśnie nie urosną

Poka te mięśnie w ogóle

Cytat:
Tyż

Cytat:
ztym głodem to jest tak że na co dzień nie jem słodyczy czasem 1 cukierek czekoladowy, albo ze 2 kostki czekolady, czy jakieś ciastko , sporadycznie ale budzi mnie głód słodkiego w nocy i nie zasnę dopóki nei zjem np ciastka.

Cytat:
no ale też ja niczego nie słodzę, ani herbaty ani kawy ani ziół, niczego- i może mam po prostu niedobór cukru
Nie z tym niedoborem to raczej niemożliwe, cukier jest prawie wszędzie

Cytat:
dopóki nerki nie wysiądą
O!

Cytat:

Czy ten ciul naprawdę sądzi, że ja będę se leżeć na porodowóce a on pobiega po bankach?
Może właśnie tak chce Boi się porodu
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 12:20   #3986
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Scenka z wizyty?
myślisz, że też ma takiego grubego zada i brzucho?

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
i jeszcze mam taką paskudną niebieską żyłę na ramieniu, fuuj

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
:d

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Psy z rogami, to by był czad!

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
o pójściu do kościółka mi się TA kojarzy (na 0:03-0:04 nawet kawałek mnie z tyłu widać), i w ogóle babki są
całkiem możliwe, muszę sobie przypomnieć na kompie z wdziękiem

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 12:24   #3987
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Teraz jem rozsądnie,plus siłka 2 razy w tygodniu i znowu waga ruszyła w dół
To ja też tak chcę- tylko bez silki i rozsadku

Red- przyduście tego od czynszu- co to w ogole jest??? 800zł to taniocha- zadzwoń z pyskiem i juz.
A w ogole

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 12:39   #3988
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
A ja upatrzyłam w końcu buty klik Tylko na razie mnie na to nie stać,bo mi Flo płaszczyka nie kupiła
Ribusie takie? znaczy z lakierem być miało, nie ze złotem?

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
Ju, Mić i Winter potwierdzą jak ja śmierdzę
potwierdzam, absolutnie nie śmierdzi, a jak wygląda

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
co pomaga an trawienie wędzonej ryby - cienszko mi - niby alko poinno dać radę ale nic nie mam tymczasowo - koniak by dał radę
ouzo, herbata miętowa...

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Siedzę,siedzę Tylko Turmalina akurat się pozbyłam,bo mi nie podszedł
jakimś cichaczem

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
o, wlasnie

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
musk wyżera

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 12:45   #3989
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
i efekcie jojo herzlichen willkomen
Nie, nie - może i chudnę wolno (za wolno), ale nie chcę żadnej gotowcowej diety właśnie dlatego, że potem mi wraca jeszcze szybciej To ma być taka własna dieta, żeby stała się moim zwyczajowym jedzeniem w przyszłości
Cytat:
może nie widać tak bardzo, prawie wszystko w brzuch mi idzie, reszta jakoś równomiernie (biust, ramiona, uda, dooopa), ale obłożona tłuszczem jestem i mi to przeszkadza...
mi też w brzuch
I w plecy i ramiona tyłek i nogi niewiele, ale od pasa w górę macabre

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
co się sercujesz - to nie są takie sexi wypukłe żyły jak u chopów w sałacianym stylu niebieska-zielone albo fioletowe krechy na skórze

Kupiłam se krem AA therapy nawilżający na naczynka i żel na fioletowe sińce pod oczamy
dys https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...na.html&next=1
innego w zaściankowej aptece nie było (i tak musiałam dymać do sąsiedniej gminy, bo w naszym "punkcie aptecznym" kosmetykó praktycznie niet)
gdyby nie te paskudne czerwone placki na policzkach, to bym wyglądała jak rasowy wampir na głodzie

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-30 o 12:55
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 12:46   #3990
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ale potem też być może nie będziesz mogła po nocach spać

Nie no jeszcze rodzenie Cię czeka
Ad. 1 ale nie będę mogła w dogodnej pozycji, o!

Ad. 2 <rzuca pomidorami, potem skrzynką po pomidorach, zgniłymi jajkami etc.>

Cytat:
Red- przyduście tego od czynszu- co to w ogole jest??? 800zł to taniocha- zadzwoń z pyskiem i juz.
Żeby nie było za pięknie, 800 to połowa czynszu Tzn. z opłatami.

Skoro na sali jest Miciel to mam zapytanie o cerę, może będziesz wiedziała Bo. Jak mi się zrobi krosta to znika po kilku dniach i luz. Ale ślad po niej zostaje na kurna pół roku. Pod nosem, na brodzie mam pełno czerwonych plamek, nie wystają, nic nie robią, ino się czerwienią. Czym u licha zedrzeć to badziewie (kwasem, peelingiem?) i co to w ogóle jest? Bo blizny po trądziku widziałam u ludziów i jak na moje oko inaczej wyglądają. Zaraz się okaże, że mam cerę naczynkową czy cuś

Aaa, sąsiadka gotuje domowy obiad, ale capi!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości