|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
nie zaczynaj od cud piguł na chuście z wiekiem metabolizm zwalnia, gdzieś są nawet dokładne dane procentowe o ile. poczytaj o tym, zrób też badania, sprawdzałaś cukier, tarczycę itp? zdrowy człowiek na ujemnym bilansie energetycznym chudnie (i wystarcza -300 kcal od zapotrzebowania), ale jeśli przesadzisz i rozwalisz sobie metabolizm, to się tyje od kalorii z powietrza... |
|
|
|
|
#3962 |
|
Nindżopesz
|
EDIT: google radzi "Można lekko ugiąć kolana - między kolana włożyć poduszkę , dla wygody poduszkę też można dać pod brzuch i ostatnią umieścić za plecami. Jeśli bardzo chce pani poleżeć ”na plecach”, to należy podeprzeć poduszkami tułów, a dodatkowo jedną poduszką podeprzeć prawy pośladek - aby spać przechylonym na lewy bok"
Obawiam się, że muszę dokupić tuzin poduszek. |
|
|
|
#3963 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Redhaired Witch;26049748]Ad. 1
rower sobie kupię.. bo na siłownie to nei chcę i tak mam mega mięśnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale chyba jeszcze nei mam.... Betty a jak można rozwalić sobie metabolizm? głodzeniem tak?
|
|
#3964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (ja od zawsze, już od czasów szkoły zawsze miałam parę kg nadwagi Cytat:
dasz radę poczytaj nieco w necie o odchudzaniu, przemianie materii i bilansie energetycznym, mi to rozjaśniło sytuację damy radę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-30 o 10:28 |
||
|
|
|
#3965 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kontroluj to,utrzymywanie prawidłowej wagi pomaga zredukować ryzyko wystąpienia, ale te napady głodu są bardzo zdradliwe... Cytat:
fast foodami brakiem ruchu niektórymi lekami |
||
|
|
|
#3967 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suuuper, nie dość żem sercowiec to jeszcze przyszły cukrzyk ztym głodem to jest tak że na co dzień nie jem słodyczy czasem 1 cukierek czekoladowy, albo ze 2 kostki czekolady, czy jakieś ciastko , sporadycznie ale budzi mnie głód słodkiego w nocy i nie zasnę dopóki nei zjem np ciastka. no ale też ja niczego nie słodzę, ani herbaty ani kawy ani ziół, niczego- i może mam po prostu niedobór cukru ![]() Cytat:
![]() muszę się solidnie ruszyć w sensie wsiąść na rower czy coś... bo u mnei jest tak że przybieram w dooopsku i bioderach i udach najbardziej ale , nie jestem mocno otłuszczona a mięsnie są twarde ,pośladki na miejscu. i jeżeli to prawda że mięśnie mają pamięć to przy odrobinie trudu...
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Na fali tematu się zważyłam
![]() Muszę pożyczyć trochę motywacji od Ewusi Marchewkowej... |
|
|
|
#3970 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w perfumeriach, a i ciuchexy nieobadane; zobaczę Madame edt i może jeszcze coś, a z relacją przejdę na wątek o testachCytat:
![]() Cóż, mądry człowiek po szkodzie [/QUOTEMadry po szkodzie, ale dowcipny zawsze ![]() Cytat:
![]() w. jako wzorzec wypukłości [QUOTE=kamena;26048988]no ludzie, jak możecie nie czaić co to jest ściana w kształcie W bo wg mnie to proste: jakby zdjąc sufit i spojrzeć na ścianę od góry to te trzy płyty gk nie idą po linii prostej tylko zygzakiem tworząc W bez jednej nóżki... QUOTE]przekażę- ucieszy się ![]() A Dukan? Żal węglowodanów? Cytat:
Cytat:
Tymczasem po spodniach - tych bez lycry- widać, że chudnę nadal, ale odżywiam się tu nieregularnie- żelki, batoniki, czasem kawa i wafelek- tak daleko odeszłam od zdrowotności- za to po powrocie znów się wdrożę i jestem nawet gotowa się ruszać- mam swój ukochany rower Jubilat [QUOTE=kamena;26049702 co do schuścia, podobno z wiekiem trudniej i to naturalne, trzeba się chyba pogodzić..[/QUOTE] Z tym, że trudniej, się pogodzę, ale że nie schudne- nie
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
co schudnę 2-3 kg, to wraca... tak se oscyluje....
dziś mam 7 do zrzucenia... ale w ciuchach... w dodatku ludzie mnie demotywują - jak mówię, że się odchudzam, to się rzucają, że nie mam z czego i podsuwają chipsy czy inne takie... może nie widać tak bardzo, prawie wszystko w brzuch mi idzie, reszta jakoś równomiernie (biust, ramiona, uda, dooopa), ale obłożona tłuszczem jestem i mi to przeszkadza...
|
|
|
|
#3972 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ile można jeść nabiał
Zresztą jak ktoś jest grzeczny i nie grzeszy to taka dieta ma sens ![]() Teraz jem rozsądnie,plus siłka 2 razy w tygodniu i znowu waga ruszyła w dół
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3974 | ||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
haha-ksiazka w składziku-jusz to widze-nie zapominaj ze moj TZ jest polonista ![]() Cytat:
tak-dokładanie tak ![]() Cytat:
tak-dokładnie Cytat:
nie...to byłoby wiecej szpar ![]() Cytat:
o własnie Cytat:
yyyy....a ta parka obok to jakas znajoma wizualnie to nie jekes wizazanka? ![]() co do rozwalonego metabolizmu to mam pytanie- czy jest mozliwe ze komus sie tak popraestawiało ze jedzenie 1 posiłku dziennie i to popołudniu mu nie szkodzi? tzn mozna tak funkcjonowac i moze byc wszystko o k? czy kiedys to sie musi zemścic i w jakiej formie?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-30 o 11:08 |
||||||
|
|
|
#3975 |
|
Nindżopesz
|
A ja se ponarzekam na TŻta bo znowu mnie wczoraj zirytował. Chociaż może niesłusznie.
Musimy do jutra skołować 17,5 tys dla jego matki żeby spłacić tym jej kredyt (który wzięła żeby nam pożyczyć), brakuje nam około 1,700. Na życie nie zostanie nic. 2 tys wisi nam gościu od szaf bo miał oddać ale coś nie oddaje, 800 wynajmujący ale też się nie kwapi z przelewem. TŻ wymyślił więc, że weźmie zaliczkę w pracy na 2 tys i zostanie nam 300 zł do 10-go czyli jego wypłaty albo do czasu aż tamci oddadzą kasę (czyli nie wiadomo do kiedy). Pytam się: - a co jak zacznę rodzić przed 10-tym - taksówka, znieczulenie ponoć 700 w tym szpitalu, może poród rodzinny kosztuje z 200, może jakaś mniejsza sala poporodowa a nie taka gdzie 15 babek leży i do każdej ktoś przychodzi... - oh, może nie zaczniesz, jeszcze czas. - a jak zacznę? - sama mówiłaś, że poród trwa długo, przez 20 h to i bank udzieli mi kredytu i zaliczkę z pracy wezmę. - to może od razu weź zaliczkę na 3 tys? - wolałbym nie. - ... Czy ten ciul naprawdę sądzi, że ja będę se leżeć na porodowóce a on pobiega po bankach? Jasne, mogłabym rodzić za totalną darmochę, leżeć na zatłoczonej sali a najlepiej w jakiejś szopie ale wolę nie ryzykować, że nie dostanę znieczulenia bo mamy tylko 300 zeta, poza tym żądam luksusów On se lekką ręką wydaje 200 zł na whisky jak mamy kasę a ja mam się zwijać w bólach bo ciężko zawczasu wziąć zaliczkę na 3000 Argh! Będzie chciał drugie!
|
|
|
|
#3976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tabletki nie działają na pewno ![]() Cytat:
![]() Mówcie mi tak dalej to może nie stracę szybko tej motywacji ![]() Najlepsze że w ogóle się nie ważę więc nawet jakbym schudła to bym nie wiedziała czy i ile ![]() Zbieram się do pracy
|
||
|
|
|
#3977 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
red-jak dla mnie pomysł TZa sredni-ja osobiście nienawidze takch akcji na ostatnią chwilę i wyliczonych co do grosza...a rodzic mozesz zacząc nawet dzis-nie przewodzisz tego ale tak myślę ze jak TZ dobrzee zarabia to chyba ma mozliwośc debetu na koncie? zawsze to jakiś ratunek. A co teściowa sie tak uparła ze natychmiast ten zwrot ma byc? ja bym pertraktowała z teściową-przecież zrozumie waszą sytuację-np 12 tyś teraz a reszte np do miesiąca po porodzie czy jakos tam inaczej....
|
|
|
#3978 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Debetu mu nie dadzą tak szybko bo musiałby załatwić zaśw o zarobkach i jechać do banku. Póki co złożył papiery w Polbanku ale też rozpatrują. A z teściową wyszła kicha bo była w tym swoim banku umówić się na wcześniejszą spłatę, wyliczyli jej dokładną kwotę i jest podejrzenie, że drugi raz nie będzie jej się chciało iść tylko nas zagdera na śmierć. TŻ natomiast błędnie założył, że kasę będziemy mieli z debetu - a tu zonk, debetu mu ot tak nie chcieli dać tylko papierkologia więc już się nie wyrobił. Później założył, że pożyczymy od mojej matki bo kończy jej się lokata - i też zonk bo niedosłyszał, że ta lokata kończy się dopiero pod koniec kwietnia. I trzeci zonk kiedy się wczoraj podniecił, że dostaniemy zwrot 2000 zaliczki za szafy i 800 za wynajem a tu kasy ni ma
|
|
|
|
|
#3979 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-ale mi chodziło o taki debet co poprostu robisz minus na koncie bez papierów..on chyba zależy od wysokości comiesiecznych wpłat-pamietam ze w moim banku to była chyba co najmniej 1/3 wpływów.....nawet na studiach mogłam mies 300 zeta na minusie...ale moze nie wszystkie konta tak mają?
![]()
|
|
#3980 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ma jeszcze konto w PKO ale też jakaś papierkologia i ot tak nie dadzą. |
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwykle umowa o ror zawiera wniosek o debet i po 3 wpłatach z tytułem "wynagrodzenie" bank uruchamia pożyczkę w koncie w kwocie jaką sam uzna. czasem trzeba oddzielnie składać wniosek i zaświadczenie. |
|
|
|
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Red a może niech idzie małż do skok-u tam w godzinę załatwi wszystko i dostanie kasę,bez papirków skoro nie ma innego wyjścia, a jak będziecie mieli już kasę to sobie spłacicie wcześniej
|
|
#3983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo kredyt był na max zdolności... ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
a kasjerka włączyła alarm, przyjechała policja do napadu i zgarnęła delikwenta... nawet się nie odgrażał, może coś chciał zasugerować... ![]() jaki kraj, takie napady na banki...
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-03-30 o 11:52 |
||
|
|
|
#3984 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Trudno, najwyżej zbajeruję matkę żeby zakończyła lokatę wcześniej, jakoś dużo nie straci, oddam jej wyrównanie Cytat:
Musiał bo mieli jakieś limity typu max 3 czy 4 kredyty - a on miał na 1 chatę, brał na drugą + 10 tys na remont, miał kartę kredytową i debet. Nie wspominając o moim debecie i pożyczce pracowej
|
||
|
|
|
#3985 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
A nie straszna?
![]() Cytat:
Ale nie chce mi się teraz sprawdzać A alkoholu nie piję ostatnio Cytat:
![]() Cytat:
(choć nogi to na pewno ma podobne ![]() )Cytat:
Ale potem też być może nie będziesz mogła po nocach spać ![]() Cytat:
Nie no jeszcze rodzenie Cię czeka ![]() ![]() Cytat:
![]() Poka te mięśnie w ogóle ![]() Tyż Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() O! Cytat:
Boi się porodu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||||
|
|
|
#3986 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
myślisz, że też ma takiego grubego zada i brzucho?
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Red- przyduście tego od czynszu- co to w ogole jest??? 800zł to taniocha- zadzwoń z pyskiem i juz. A w ogole
|
|
#3988 | ||||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- potwierdzam, absolutnie nie śmierdzi, a jak wygląda ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- jakimś cichaczem ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
i efekcie jojo herzlichen willkomen
![]() Nie, nie - może i chudnę wolno (za wolno), ale nie chcę żadnej gotowcowej diety właśnie dlatego, że potem mi wraca jeszcze szybciej ![]() Cytat:
I w plecy i ramiona ![]() co się sercujesz - to nie są takie sexi wypukłe żyły jak u chopów w sałacianym stylu niebieska-zielone albo fioletowe krechy na skórze ![]() Kupiłam se krem AA therapy nawilżający na naczynka i żel na fioletowe sińce pod oczamy ![]() dys https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...na.html&next=1 innego w zaściankowej aptece nie było (i tak musiałam dymać do sąsiedniej gminy, bo w naszym "punkcie aptecznym" kosmetykó praktycznie niet) gdyby nie te paskudne czerwone placki na policzkach, to bym wyglądała jak rasowy wampir na głodzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-30 o 12:55 |
|
|
|
|
#3990 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 <rzuca pomidorami, potem skrzynką po pomidorach, zgniłymi jajkami etc.> Cytat:
Tzn. z opłatami.Skoro na sali jest Miciel to mam zapytanie o cerę, może będziesz wiedziała Bo. Jak mi się zrobi krosta to znika po kilku dniach i luz. Ale ślad po niej zostaje na kurna pół roku. Pod nosem, na brodzie mam pełno czerwonych plamek, nie wystają, nic nie robią, ino się czerwienią. Czym u licha zedrzeć to badziewie (kwasem, peelingiem?) i co to w ogóle jest? Bo blizny po trądziku widziałam u ludziów i jak na moje oko inaczej wyglądają. Zaraz się okaże, że mam cerę naczynkową czy cuś ![]() Aaa, sąsiadka gotuje domowy obiad, ale capi! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

i to jest straszne

poczytaj nieco w necie o odchudzaniu, przemianie materii i bilansie energetycznym, mi to rozjaśniło sytuację

wszerz