Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 18:24   #4651
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość

Ojej, no naprawde nie fajnie to wyglada .. Ja bym sie rozejrzala za kims innym .. Albo tk jak mowisz - DJ, jesli ten pomysł Ci sie podoba. Ja ogolnie wesela sobie bez zespolu nie wyobrazam, ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania
Mój TZ też sobie nie wyobraża i zapewne większosc gości dlatego szukamy zespolu.. A jak zespół to dla mnie jesdnie na prawde z jajcem ze skrzypeczkami od czasu do czasu, saksofonem i w ogóle aby fajnie grali pod nogę.. I ten nam się spodobał jak posłuchaliśmy wszystkich demo i nawet przypadł do gustu.. A tu taki rozczarowanie..
A jak napisałam o tym TŻ to odpisal jedynie" Mam nadzieje że nie upiją się tak że nie bedą mogli grać" jakby mu było to obojętne i nie widział problemu... Niech no ja go dzisiaj spotkam to mu problem pokarze!

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-03-30 o 18:26
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:37   #4652
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Mój TZ też sobie nie wyobraża i zapewne większosc gości dlatego szukamy zespolu.. A jak zespół to dla mnie jesdnie na prawde z jajcem ze skrzypeczkami od czasu do czasu, saksofonem i w ogóle aby fajnie grali pod nogę.. I ten nam się spodobał jak posłuchaliśmy wszystkich demo i nawet przypadł do gustu.. A tu taki rozczarowanie..
A jak napisałam o tym TŻ to odpisal jedynie" Mam nadzieje że nie upiją się tak że nie bedą mogli grać" jakby mu było to obojętne i nie widział problemu... Niech no ja go dzisiaj spotkam to mu problem pokarze!
No dobrze ma nadzieję a co się stanie jak się upiją?? co wtedy sam będzie grał?? powiedz mu ten argument
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:39   #4653
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
No dobrze ma nadzieję a co się stanie jak się upiją?? co wtedy sam będzie grał?? powiedz mu ten argument
Powiem powiem. Tylko najgorsze że wiesz.. Zespół sobie myśli- a cuduje bla bla bla, nie ten klient to następny... (a szkoda bo czasem na prawde komus zalezy aby to własnie ONi u nich zagrali w ten wazny dzien...)Dla mnie albo nie piją- albo odpadają.. trudno. Za tę cene to babiorzy sobie zamówię O!

Stary 2011-03-30, 18:44   #4654
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
O mamo, 6.300 to STRASZNIE duzo moim zdaniem. Musza byc naprawde swietni! Ja za swoj za jeden dzien place 3.500, a wiem, ze za 2 chcieli 4.500 a sa naprawde dobrzy i teminy u nich trzema na 2 lata wczesniej rezerwowac.
Kurcze cenowo siwietnie! A jak sie nazywaja i czy maja swoje nagrania w sieci? Chętnie bym posłuchała

Widze ogolnie dziewczynki ze cenowo macie fajne oferty

A co do Pana Chmury to własnie nie za bardzo wiem jaka ma opinie bo nie ejstem z tamtych stron. Ale może uchylisz mi rabka tajemnicy?? Z autopsji wiem ze jest zgredem A jego własna obsługa nazywa go: Dziadek

Co do sukienki jak tylko zrzuce wymarzone 5 kilo to własnie taki fason bede chaiała, tzw rybke.
A może Wy sie pochwalicie sukienkami?))

Edytowane przez Irmelin333
Czas edycji: 2011-03-30 o 18:47
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:44   #4655
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez czwartkowa Pokaż wiadomość
hej Dziewczny
jestem załamana jutro mija tydzień jak nie rozmawiam z TŻ tzn. jestem zła na niego on zaczął to wszytko myślałam że zrozumie ale do niego jak do ściany się mówi wiec się wk******m i teraz to ja focha strzelam ale mam powody, on ma daleko w dupie to co do niego mówię i jeszcze nie czuje się winny i wogóle to on problemu nie widzi i najlepiej żeby ja go przeprosiła bo przecież to ze K**** się widzimy raz na ruski rok to wcale to nie jest problem, oczywiście nie z mojej winy się tak widzimy, na wszytko ma K**** czas ale nie dla mnie

nie mam już siły tak strasznie mnie on wkurza dodam ze mielismy rocznice poznania a on nawet nie przyjechal nie zadzwonil bo przeciez wyszedl zalozenia ze ja to moge zrobic, ja nie wiem co mu od******la ostatnio
Kochana, jeśli takie sytuacje zdarzają się często, a wnioskuję z Twoich postów, że tak jest, to zastanów sie jeszcze nad takim chłopem... Mam podobne zdanie do Chatki. Jeśli teraz nie jesteś szczęśliwa w związku, to nie łódź się, że po ślubie to się zmieni... Przetrzymanie faceta jest dobre, ale jak wszystko się unormuje pogadaj z nim szczerze, postaw kawę na ławę. Oby było to tylko chwilowe i jednorazowe, tego Ci życzę!!!

Cytat:
Napisane przez Liama Pokaż wiadomość
Hejka PMki, mogę przyłączyć?
Witaj, napisz coś o sobie, o Was

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ale gafa

dziś mija 6 lat odkąd poznałam TŻ dokładnie o 21.06

a ja cały czas przekonana byłam że to 31.03 a on wiedział lepiej niż ja
ło, znowu sie spotykam z rocznicą poznania... I ładnie ze strony TŻ, że pamiętał.
My czegoś takiego nie praktykujemy, bo sami nie paniętami kiedyśmy pierwszy raz zagadali do siebie. Czasy przedszkolne, odległe czasy...

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
muszę przyznać, że bardzo dobrze powiedziane Twoje słowa Chatko dają do myślenia. tak sobie własnie probowałam wyobrazić, jak to by było jakbym teraz mieszkając z Tż nie odzywała się do niego tydzień i jakoś mi się nie udaje.

zastanawiam się jeszcze: czy reszta dziewczyn tez ma z Tż-tami takie ciche dni? bo ja to raczej powiem (nawet dobitnie) co mam powiedzieć, Tż odpowie i jakoś to jest. jeszcze nam się nie zdarzyło mieć takich dni, nawet jak nie mieszkaliśmy razem.
My mamy ciche minuty, no bardziej sekundy, ale to z błahych powodów. Podroczymy się i później jest ok I co najważniejsze - nauczylismy sie KOMPROMISU. Bez tego każdy poszedłby w swoją stronę i nie byłoby nas w tym miejscu, gdzie jesteśmy teraz. A i u nas jest tak, że im więcej czasu spędzamy razem tym jest superowiej, a im więcej czasu się nie widzimy to czasem chłodno się robi... dlatego cieszę się, że po ślubie z nim zamieszkam, wtedy będzie tylko lepiej!!!!!

Cytat:

a makijaż który mi się podobał wstawiam ponizej

Dziekuje w imieniu moim i TŻ który poszedł spac
Bardzo ładny makijaż a fryzura jaka śliczna, z przodu wyglada rewelacyjnie, coś w moim stylu

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Witam Wizażanki
Jestem Irmelin i z najewieksza przyjemnościa do Was dołacze!)
Moj w ielki dzień o 20 X 2012.... tak jakos dalekooooo mi sie wydaje wolałabym juz!
Witaj
Gratuluję załatwienia tylu spraw. Zespół rzeczywiście się ceni, mam nadzieję, że jest tyle wart!
My płacimy 190zł/2 dni bez alko i innych napojów. No i apartament mamy gratis.

Cytat:
Wiecie co miałam wspaniały dzień!
Byłam u fryzjera, zostałam pięknie obcięta, pozniej poszłam na zakupy, spacery po mieście, w ogóle wszyscy jakoś dziwnie dzisiaj byli uśmiechnięci ! Wiosna w powietrzu jak nic! Spotkałam znajomą nawet!
Na prawde dawno nie miałam tak fantastycznego dnia
Cieszę się razem z Tobą
Fakt trochę słonka i już wszyscy weselsi.
Ja się cieszę, że żyję, bo centymetry dzieliły mnie dzisiaj od zderzenia czołowego. Serce mi wali jak oszalałe. Tętno nie chce spaść i poryczałam się z tych emocji...

Cytat:
To widze ze macie duzo lepsze ceny niz ja. I dziwi mnie to bo Tarnów to taka mała miescina a zeby znalezc atrakcyjny lokal ponizej 150 zł to cód.
Mam tez kilka inspiracji bukietowych:
Jejku nawet nie przypuszczałam, że bukiety z piwonii mogą być takie cudne

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:55   #4656
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

A co do Pana Chmury to własnie nie za bardzo wiem jaka ma opinie bo nie ejstem z tamtych stron. Ale może uchylisz mi rabka tajemnicy?? Z autopsji wiem ze jest zgredem A jego własna obsługa nazywa go: Dziadek

C
naczytałam się na forach opini o nim bo ma jeszcze dwa domy weselne w lipnicu murowanej...
Nie chce Cię straszyć i z ręką na sercu Ci to wszystko piszę...
O wydanym jedzeniu możesz zapomnieć... przynajmniej w pozostałych dwóch knajpach tak miał...
A czemu nie dawał jedzenia młodym po weselu?? Bo interes restauracji lepiej sie kręcił.. zarabiał na potrawie dwa razy...

Rozmawiałam nawet ostatnio z Panią fotograf o Nim.. i mówiła że wódka gineła na nie jednym weselu.. a i że menu ustalene przed weselem calkiem różniło się od podanego... I ze mis z ciastem można było policzyć na palcach...
Poczytaj sobie : http://www.weseleforum.pl/viewtopic....t=491&start=60

A i mówiłam jej że właśnie trzeci dom weselny otworzył w Uszwi a ona takie oczy że co ja mówie! Bo przeciez on mówił że taki biedny, że dlatego jedzenia nie oddaje, i ze ledwo bankrutem nie jest bla bla bla....
Widocznie coś w tym jest że ludzie piszą o nim źle... A i fotograf był i widziałam jego mine gdy powiedziałam "Pan Chmurka....."

Nie mówię że tak zawsze jest... Ale może sobie dopilnujecie teraz spraw alkoholu i jego pilnowania i umowy dotyczacej jedzienia ilości i wydawania...

Stary 2011-03-30, 18:59   #4657
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
kochane a mojej mamie się coś w głowie poprzestawiało. Mamy dość małą kuchnię a przygotowywałam obiad i mama przyszła więc mi przeszkadzała. I powiedziałam jej, że kręci mi sie pod nogami. Nio i ta na mnie wyskoczyła, że nie jestem jeszcze właścicielką a już się rządzę. I że ona sie nie da stąd wykurzyć, że ona przejrzała na oczy, że ona wie, że mój TZ mnie buntuje itd itp. I TŻ mi właśnie pisze, że jak tylko jego rodzice się zgodzą, to będziemy robić dobudówkę do ich domu, bo on nie ma zamiaru znosic takich akcji mojej mamy.
Współczuję bardzo!!!!! Kochana dla Ciebie na pewno będzie lepiej nie mieszkając z matką. A Ona wtedy zrozumie co straciła. Jęsli by była możliwość dobudowania się, to czemu nie.

U nas plany mieszkaniowe też się trochę pokićkały. Tzn. dalej jest opcja mieszkania na piętrze w moim domu rodzinnym. Tylko, że jeden pokój i tak byłby zajmowany przez młodszą siostrę, bo wolny pokój na parterze zajmie dziadek. W kwietniu będzie miał robione badania potrzebne do operacji, później operacja, a po nigdy nie wiadomo, więc szykujemy się na to, że będzie musiał mieszkać z nami. Swoją kuchnię też sobie musimy zrobić. Na szczęście jest gdzie. A łazienka na spółę z siostrą. I tu pojawia się pytanie czy nam sie opłaca na 3, max 5 lat inwestować najpierw w przeróbkę chaty rodziców, a później w nasze gniazdo...
Jeśli TŻ zdecyduje się w maju wyjechać do Austrii to wtedy odkładamy kasę i budujemy dom, ale na razie trzeba przeżyć kwiecień.

Dotk4 to ja Ci życzę udanego pobytu na wyspach!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:04   #4658
(kicia)
Zakorzenienie

gosza my też nie obchodzimy rocznicy poznania tylko tak zauważyliśmy w kalendarzu. Tak konkretnie obchodzimy rocznicę związku. A za 2lata ta data ustąpi rocznicy ślubu.

Zespół pijący na weselu to porażka. Tak samo jak fotograf podrywający młode panny.
Już nie długo nowy wątek. Chatka jak nie chce Ci się robić porządku z kalendarzem służe pomocą bo wczoraj się tym zajęłam. Bo miałam trochę bezsenna noc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:10   #4659
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Wizażanki
Moj w ielki dzień o 20 X 2012.... tak jakos dalekooooo mi sie wydaje wolałabym juz!
Witam nową PM

muszę się poradzić bo kogo jak nie was jeśli mowa o zespołach to chce zaklepać ten ----> http://www.antonimojkowski.pl/oferta/broken-beat/ bardzo was proszę o szczere opinie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:20   #4660
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Współczuję bardzo!!!!! Kochana dla Ciebie na pewno będzie lepiej nie mieszkając z matką. A Ona wtedy zrozumie co straciła. Jęsli by była możliwość dobudowania się, to czemu nie.

U nas plany mieszkaniowe też się trochę pokićkały. Tzn. dalej jest opcja mieszkania na piętrze w moim domu rodzinnym. Tylko, że jeden pokój i tak byłby zajmowany przez młodszą siostrę, bo wolny pokój na parterze zajmie dziadek. W kwietniu będzie miał robione badania potrzebne do operacji, później operacja, a po nigdy nie wiadomo, więc szykujemy się na to, że będzie musiał mieszkać z nami. Swoją kuchnię też sobie musimy zrobić. Na szczęście jest gdzie. A łazienka na spółę z siostrą. I tu pojawia się pytanie czy nam sie opłaca na 3, max 5 lat inwestować najpierw w przeróbkę chaty rodziców, a później w nasze gniazdo...
Jeśli TŻ zdecyduje się w maju wyjechać do Austrii to wtedy odkładamy kasę i budujemy dom, ale na razie trzeba przeżyć kwiecień.
Kochana chyba nie ma sensu inwestować w przeróbkę domu rodziców. Powiem wam, że ja naprawdę chciałam mieszkać z mamą. Zwłaszcza, że ona się nie utrzyma sama.
Stary 2011-03-30, 19:27   #4661
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze cenowo siwietnie! A jak sie nazywaja i czy maja swoje nagrania w sieci? Chętnie bym posłuchała

Widze ogolnie dziewczynki ze cenowo macie fajne oferty
To zespol Juventus, z Bardejova na Sllowacji Ale graja tak czesto w Polsce, ze wlasciwie ciezko poznac, ze nie sa Polakami Graja juz w calej Polsce, a tak ze w Niemczech .. Stronke maja, ale chyba od dawna nie aktualizowana, wiec nawet Ci nie podaje linka, bo tam nie zachwycają. My bawilismy sie przy nich na mojej studniowce, ostatnim sylwestrze i moja mama na slubie znajomej i wszyscy mowia, ze sa mega
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:48   #4662
ibyza
Wtajemniczenie

ja bym wam z wielką chęcią pokazała swój zespół ale nie maja stronki a i tak maja terminy na 3 lata w przód porezerwowane są fantastyczni jednym słowem
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 20:37   #4663
bahari
Raczkowanie

Czwartkowa: no i jak u Was? Dogadaliście się? Bo się bardzo martwię Powiem szczerze że u mojej najlepszej przyjaciółki taka sytuacja to był początek końca. Może jeśli nie chce rozmawiać to zaproponuj mu pójście na parę spotkań z psychologiem od związków? Ogólnie to wierzę, że jeśli mu zależy, to zrobi wszystko, żeby Cię nie stracić. Trzymam kciuki tak mocno że aż mnie zęby bolą
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 21:01   #4664
magdziaS
Podróżniczka

Kurcze Wy macie na prawdę atrakcyjne ceny za wszystko. Za salę płacimy 230 zł za dwa dni, a zespół bierze 4400 za dwa dni. Jedynie kamerzystę mamy taniego bo 1400 zł bierze.

Jeśli chodzi o zespół to mój pije, sami się przyznali, ale wiedzieliśmy o tym wcześniej. Stety/niestety, nie jestem tym zawiedziona. Byłam na weselu, na którym grali, są świetni i to profesjonaliści - piją za zdrowie io tyle. Terminy zaklepuje się na 2 lata do przodu. Wiem, że nikt nie da mi gwarancji, że się nie upiją, ale mają taka renomę, że nie mogą sobie na to pozwolić. Jeden niezadowolony klient = brak kasy w następnym roku, także myślę, że picie z umiarem jest ok.

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-03-30 o 21:30
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 21:07   #4665
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Dziewczyny, ja rok temu byłam na weselu co grał zespół którego można było słuchać, ale gdy już wypili . Na trzeźwo to była jakaś masakra, a potem to już super grali . Ale to był chyba jedyny taki przypadek który znam . A tak to nigdy nie spotkałam się z pijącym zespołem...
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 21:31   #4666
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Hejo Wpadlam na chwilke, bo siedze w pracy... Spiewalam w zespole weselnym i mialam muzykow, ktorzy byli juz obyci na takich imprezach, mieli za soba po 20-30 lat grania w tej branzy... i pili po 2-3 kielichy Wiecej nie, bo np prowadzili nad ranem
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 21:47   #4667
(kicia)
Zakorzenienie

a Chatka w łęcznej w salonie są suknie tej firmy http://www.jola-moda.pl/

ceny od 1300zł do 3000zł każdą suknię można przerabiać. Np gorset od jednej spódnica od innej. Można każdy model zmienić materiał. Dodać ozdoby. Szyją ze zdjęć bądź z projektów własnych.

Stary 2011-03-30, 21:50   #4668
magdziaS
Podróżniczka

Kurcze You Can Dance się zaczęło, a ja nie oglądam Idę zasiąść przed tv, a potem spać.

Dobranoc

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 21:51   #4669
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Wizażanki
witaj

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
kochane a mojej mamie się coś w głowie poprzestawiało. Mamy dość małą kuchnię a przygotowywałam obiad i mama przyszła więc mi przeszkadzała. I powiedziałam jej, że kręci mi sie pod nogami. Nio i ta na mnie wyskoczyła, że nie jestem jeszcze właścicielką a już się rządzę. I że ona sie nie da stąd wykurzyć, że ona przejrzała na oczy, że ona wie, że mój TZ mnie buntuje itd itp. I TŻ mi właśnie pisze, że jak tylko jego rodzice się zgodzą, to będziemy robić dobudówkę do ich domu, bo on nie ma zamiaru znosic takich akcji mojej mamy.
mamusie już czasem tak mają z moją też nie zawsze było łatwo. a teraz jak nie mieszkamy razem, to chyba wyszło nam to na lepsze i jesteśmy bliżej.

Cytat:
takiej opcji to chyba nikt nie bierze pod uwagę. wyjaśnij wszystko Tż. nasi chłopcy nie piją na szczęście- sami to zapowiedzieli. napijemy się z nimi na koniec poprawin, bo w końcu to nasi znajomi

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Witam nową PM

muszę się poradzić bo kogo jak nie was jeśli mowa o zespołach to chce zaklepać ten ----> http://www.antonimojkowski.pl/oferta/broken-beat/ bardzo was proszę o szczere opinie
mi się nie otwierają ich mp3

ja tez oglądam YCD
dobranoc laski, do jutra
Stary 2011-03-30, 21:53   #4670
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a Chatka w łęcznej w salonie są suknie tej firmy http://www.jola-moda.pl/

ceny od 1300zł do 3000zł każdą suknię można przerabiać. Np gorset od jednej spódnica od innej. Można każdy model zmienić materiał. Dodać ozdoby. Szyją ze zdjęć bądź z projektów własnych.
a tylko na stronie widzę jest mniej sukien dziś byłam i jedna mi się spodobała ale jej nie ma na stronie

Stary 2011-03-30, 21:55   #4671
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Witam nową PM

nie otwierają się mp3 tzn nawet nie wiem w co kliknąć, żeby się otworzyły - jak najeżdżam na tytuł pokazuje się tylko kursor, nie można w to kliknąć
Stary 2011-03-30, 22:10   #4672
bernadetab
Przyczajenie

Cześć PM-ki podczytuję Was od stycznia i w końcu chciałabym dołączyć do rozmów... o ile mnie przyjmiecie
bernadetab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:11   #4673
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bernadetab Pokaż wiadomość
Cześć PM-ki podczytuję Was od stycznia i w końcu chciałabym dołączyć do rozmów... o ile mnie przyjmiecie
długo wytrzymałaś bez ujawniania się
witamy

opowiedz coś o sobie i o was
Stary 2011-03-30, 22:27   #4674
bernadetab
Przyczajenie

ano długo
ślub mamy-21.07.2012 orkiestra załatwiona łącznie z poprawinami będzie ok.3,5tys. ale mam pewność, że dobrze grają i nie piją podczas wesela.
sala jest, co prawda dużego wyboru nie było bo musieliśmy wziąć jakaś z noclegami a u nas tylko jedna ma taką opcję (zresztą te noclegi to też nie najwyższej jakości bo wspólna łazienka, dlatego najprawdopodobniej my po weselu pojedziemy do hoteliku spać ). nie mam żadnej wizji wystroju dekoracji itd.
kamerzysta jest i to naprawdę fajny i fotograf też jest
jeszcze tylko została wizyta u Księdza ale to może po Wielkanocy najwcześniej.

Staż mamy krótki. bo ok.10 miesięcy ale zupełnie nam to nie przeszkadza

... i nie wiem co by tu jeszcze napisać :P
bernadetab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:50   #4675
bluesky89
Zakorzenienie

Witam Cię bernadetab
No to w sumie większość macie załatwioną
a dekoracje chcesz wykonać sama, czy zatrudniasz dekoratorkę?

My za zespół zapłacimy 4200 za dwa dni
Ale mamy pewność, że są bardzo dobrym zespołem, gdyż grali u mojego brata na weselu i w tamtym roku u znajomej i wszyscy go chwalili. Dla Nas ważne było to, żeby umieli zaprosic gości do zabawy, będziemy mieć duzo młodych ludzi, więc + dla nich, że nie graja jakiejś tam biesiady czy disco polo non stop. No i organizują zabawy dla gości, nie jakieś zboczone ale z gustem i śmieszne a dla Nas to się liczyło i są na prawde sympatyczni
Stary 2011-03-30, 23:20   #4676
Mała999
Raczkowanie

Dziewczyny z małopolski i nie tylko zupełnie bym zapomniała.
Znam bardzo dobrą Panią fotograf ze Szczawnicy. Nie będzie jej u mnie, bo kiedy ją poznałam miałam już podpisaną umowę z moim fotografem. Ale miałam przyjemność być przez nią fotografowana z moim TŻ i byłam bardzo zadowolona. Kobieta bardzo miła, jej mąż zresztą też. Można ją zobaczyć na jej stronie (mąż też fotografuje). Traktowała nas właściwie jak znajomych chociaż widzieliśmy się tylko raz. Warto zobaczyć jej galerię ślubną- ma masę pomysłów i sama wymyśla stylizacje. Czytałam na forum PMek z Krakowa, że ja zamawiały i były bardzo zadowolone.
Gdyby ktoś był zainteresowany to znam cennik i ogólnie jak to mniej więcej wygląda.
Tutaj jest jej strona www.agawphotography.com

http://s10.suwaczek.com/20120908560214.png

http://www.suwaczek.pl/cache/179e0294f1.png

Edytowane przez Mała999
Czas edycji: 2011-03-30 o 23:23
Mała999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 23:23   #4677
czwartkowa
Raczkowanie

wiedziecie co dziewczynki moje kochane, które mi tak otuchy dodawały dzisiaj, był umnie TŻ - wkońcu dało mu rady
wykupił chyba cała kwiaciarnie no i mnie przeprosił, powiedział że nie mógl już wytrzymać tego że byłam taka oschła dla niego, że tęsknił, że dlatego nie ma czasu dla mnie ponieważ chcę pracować jak najdłużej aby mi było po ślubie dobrze i że to wszystko robi dla mnie, oraz że nie obiecuje mi ale będzie się starał pogodzić pracę z wolnym czasem dla mnie, tylko abym nie była zła jak czasami nie da rady, no i że mnie kocha
czwartkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 23:24   #4678
(kicia)
Zakorzenienie

czwartkowa a widzisz mamy happy end

dobra uciekam spać dobranoc

Stary 2011-03-30, 23:30   #4679
__Paulinka__
Zakorzenienie

czwartkowa widzisz, facet-tez czlowiek ma uczucia i to sie liczy to sie teraz ladnie tam godzic tylko zebys rano do pracy/szkoly nie zaspala

ja juz tez lece spac Dobranoc
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 23:33   #4680
Mała999
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czwartkowa Pokaż wiadomość
wiedziecie co dziewczynki moje kochane, które mi tak otuchy dodawały dzisiaj, był umnie TŻ - wkońcu dało mu rady
wykupił chyba cała kwiaciarnie no i mnie przeprosił, powiedział że nie mógl już wytrzymać tego że byłam taka oschła dla niego, że tęsknił, że dlatego nie ma czasu dla mnie ponieważ chcę pracować jak najdłużej aby mi było po ślubie dobrze i że to wszystko robi dla mnie, oraz że nie obiecuje mi ale będzie się starał pogodzić pracę z wolnym czasem dla mnie, tylko abym nie była zła jak czasami nie da rady, no i że mnie kocha
Jak pięknie Od początku wiedziałam, że to się tak skończy!
W końcu się chłop otrząsnął! No! I bardzo ładnie przeprosił - spróbowałabyś mu nie wybaczyć
Kurcze mój jak mnie przeprasza to zawsze tak wywinie kota ogonem, że w końcu uwierzę, że to była moja wina

http://s10.suwaczek.com/20120908560214.png

http://www.suwaczek.pl/cache/179e0294f1.png
Mała999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości