|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
A jak napisałam o tym TŻ to odpisal jedynie" Mam nadzieje że nie upiją się tak że nie bedą mogli grać" jakby mu było to obojętne i nie widział problemu... Niech no ja go dzisiaj spotkam to mu problem pokarze!
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-03-30 o 18:26 |
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widze ogolnie dziewczynki ze cenowo macie fajne oferty ![]() A co do Pana Chmury to własnie nie za bardzo wiem jaka ma opinie bo nie ejstem z tamtych stron. Ale może uchylisz mi rabka tajemnicy?? Z autopsji wiem ze jest zgredem A jego własna obsługa nazywa go: Dziadek Co do sukienki jak tylko zrzuce wymarzone 5 kilo to własnie taki fason bede chaiała, tzw rybke. A może Wy sie pochwalicie sukienkami? ))
Edytowane przez Irmelin333 Czas edycji: 2011-03-30 o 18:47 |
|
|
|
|
#4655 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj, napisz coś o sobie, o Was ![]() Cytat:
My czegoś takiego nie praktykujemy, bo sami nie paniętami kiedyśmy pierwszy raz zagadali do siebie. Czasy przedszkolne, odległe czasy... Cytat:
I co najważniejsze - nauczylismy sie KOMPROMISU. Bez tego każdy poszedłby w swoją stronę i nie byłoby nas w tym miejscu, gdzie jesteśmy teraz. A i u nas jest tak, że im więcej czasu spędzamy razem tym jest superowiej, a im więcej czasu się nie widzimy to czasem chłodno się robi... dlatego cieszę się, że po ślubie z nim zamieszkam, wtedy będzie tylko lepiej!!!!!![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję załatwienia tylu spraw. Zespół rzeczywiście się ceni, mam nadzieję, że jest tyle wart! My płacimy 190zł/2 dni bez alko i innych napojów. No i apartament mamy gratis. Cytat:
![]() Fakt trochę słonka i już wszyscy weselsi. Ja się cieszę, że żyję, bo centymetry dzieliły mnie dzisiaj od zderzenia czołowego. Serce mi wali jak oszalałe. Tętno nie chce spaść i poryczałam się z tych emocji... Cytat:
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce Cię straszyć i z ręką na sercu Ci to wszystko piszę... O wydanym jedzeniu możesz zapomnieć... przynajmniej w pozostałych dwóch knajpach tak miał... A czemu nie dawał jedzenia młodym po weselu?? Bo interes restauracji lepiej sie kręcił.. zarabiał na potrawie dwa razy... Rozmawiałam nawet ostatnio z Panią fotograf o Nim.. i mówiła że wódka gineła na nie jednym weselu.. a i że menu ustalene przed weselem calkiem różniło się od podanego... I ze mis z ciastem można było policzyć na palcach... Poczytaj sobie : http://www.weseleforum.pl/viewtopic....t=491&start=60 A i mówiłam jej że właśnie trzeci dom weselny otworzył w Uszwi a ona takie oczy że co ja mówie! Bo przeciez on mówił że taki biedny, że dlatego jedzenia nie oddaje, i ze ledwo bankrutem nie jest bla bla bla.... Widocznie coś w tym jest że ludzie piszą o nim źle... A i fotograf był i widziałam jego mine gdy powiedziałam "Pan Chmurka....." Nie mówię że tak zawsze jest... Ale może sobie dopilnujecie teraz spraw alkoholu i jego pilnowania i umowy dotyczacej jedzienia ilości i wydawania...
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas plany mieszkaniowe też się trochę pokićkały. Tzn. dalej jest opcja mieszkania na piętrze w moim domu rodzinnym. Tylko, że jeden pokój i tak byłby zajmowany przez młodszą siostrę, bo wolny pokój na parterze zajmie dziadek. W kwietniu będzie miał robione badania potrzebne do operacji, później operacja, a po nigdy nie wiadomo, więc szykujemy się na to, że będzie musiał mieszkać z nami. Swoją kuchnię też sobie musimy zrobić. Na szczęście jest gdzie. A łazienka na spółę z siostrą. I tu pojawia się pytanie czy nam sie opłaca na 3, max 5 lat inwestować najpierw w przeróbkę chaty rodziców, a później w nasze gniazdo... Jeśli TŻ zdecyduje się w maju wyjechać do Austrii to wtedy odkładamy kasę i budujemy dom, ale na razie trzeba przeżyć kwiecień.Dotk4 to ja Ci życzę udanego pobytu na wyspach!!!!!
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
gosza my też nie obchodzimy rocznicy poznania tylko tak zauważyliśmy w kalendarzu. Tak konkretnie obchodzimy rocznicę związku. A za 2lata ta data ustąpi rocznicy ślubu.
Zespół pijący na weselu to porażka. Tak samo jak fotograf podrywający młode panny. Już nie długo nowy wątek. Chatka jak nie chce Ci się robić porządku z kalendarzem służe pomocą bo wczoraj się tym zajęłam. Bo miałam trochę bezsenna noc
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się poradzić bo kogo jak nie was jeśli mowa o zespołach to chce zaklepać ten ----> http://www.antonimojkowski.pl/oferta/broken-beat/ bardzo was proszę o szczere opinie
|
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4661 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale graja tak czesto w Polsce, ze wlasciwie ciezko poznac, ze nie sa Polakami Graja juz w calej Polsce, a tak ze w Niemczech .. Stronke maja, ale chyba od dawna nie aktualizowana, wiec nawet Ci nie podaje linka, bo tam nie zachwycają. My bawilismy sie przy nich na mojej studniowce, ostatnim sylwestrze i moja mama na slubie znajomej i wszyscy mowia, ze sa mega
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Wtajemniczenie
|
ja bym wam z wielką chęcią pokazała swój zespół
ale nie maja stronki a i tak maja terminy na 3 lata w przód porezerwowane są fantastyczni jednym słowem
|
|
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
Czwartkowa: no i jak u Was? Dogadaliście się? Bo się bardzo martwię
Powiem szczerze że u mojej najlepszej przyjaciółki taka sytuacja to był początek końca. Może jeśli nie chce rozmawiać to zaproponuj mu pójście na parę spotkań z psychologiem od związków? Ogólnie to wierzę, że jeśli mu zależy, to zrobi wszystko, żeby Cię nie stracić. Trzymam kciuki tak mocno że aż mnie zęby bolą
|
|
|
|
#4664 |
|
Podróżniczka
|
Kurcze Wy macie na prawdę atrakcyjne ceny za wszystko. Za salę płacimy 230 zł za dwa dni, a zespół bierze 4400 za dwa dni. Jedynie kamerzystę mamy taniego bo 1400 zł bierze.
Jeśli chodzi o zespół to mój pije, sami się przyznali, ale wiedzieliśmy o tym wcześniej. Stety/niestety, nie jestem tym zawiedziona. Byłam na weselu, na którym grali, są świetni i to profesjonaliści - piją za zdrowie io tyle. Terminy zaklepuje się na 2 lata do przodu. Wiem, że nikt nie da mi gwarancji, że się nie upiją, ale mają taka renomę, że nie mogą sobie na to pozwolić. Jeden niezadowolony klient = brak kasy w następnym roku, także myślę, że picie z umiarem jest ok. Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-03-30 o 21:30 |
|
|
|
#4665 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja rok temu byłam na weselu co grał zespół którego można było słuchać, ale gdy już wypili
. Na trzeźwo to była jakaś masakra, a potem to już super grali . Ale to był chyba jedyny taki przypadek który znam . A tak to nigdy nie spotkałam się z pijącym zespołem...
|
|
#4666 |
|
Rozeznanie
|
Hejo
Wpadlam na chwilke, bo siedze w pracy... Spiewalam w zespole weselnym i mialam muzykow, ktorzy byli juz obyci na takich imprezach, mieli za soba po 20-30 lat grania w tej branzy... i pili po 2-3 kielichy Wiecej nie, bo np prowadzili nad ranem
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
a Chatka w łęcznej w salonie są suknie tej firmy http://www.jola-moda.pl/
ceny od 1300zł do 3000zł każdą suknię można przerabiać. Np gorset od jednej spódnica od innej. Można każdy model zmienić materiał. Dodać ozdoby. Szyją ze zdjęć bądź z projektów własnych.
|
#4668 |
|
Podróżniczka
|
Kurcze You Can Dance się zaczęło, a ja nie oglądam
Idę zasiąść przed tv, a potem spać.Dobranoc
|
|
|
|
#4669 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z moją też nie zawsze było łatwo. a teraz jak nie mieszkamy razem, to chyba wyszło nam to na lepsze i jesteśmy bliżej.Cytat:
![]() Cytat:
ja tez oglądam YCD ![]() dobranoc laski, do jutra
|
||||
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn nawet nie wiem w co kliknąć, żeby się otworzyły - jak najeżdżam na tytuł pokazuje się tylko kursor, nie można w to kliknąć
|
|
|
#4672 |
|
Przyczajenie
|
Cześć PM-ki
podczytuję Was od stycznia i w końcu chciałabym dołączyć do rozmów... o ile mnie przyjmiecie
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witamy opowiedz coś o sobie i o was
|
|
|
#4674 |
|
Przyczajenie
|
ano długo
![]() ślub mamy-21.07.2012 orkiestra załatwiona łącznie z poprawinami będzie ok.3,5tys. ale mam pewność, że dobrze grają i nie piją podczas wesela. sala jest, co prawda dużego wyboru nie było bo musieliśmy wziąć jakaś z noclegami a u nas tylko jedna ma taką opcję (zresztą te noclegi to też nie najwyższej jakości bo wspólna łazienka, dlatego najprawdopodobniej my po weselu pojedziemy do hoteliku spać ). nie mam żadnej wizji wystroju dekoracji itd.kamerzysta jest i to naprawdę fajny i fotograf też jest ![]() jeszcze tylko została wizyta u Księdza ale to może po Wielkanocy najwcześniej. Staż mamy krótki. bo ok.10 miesięcy ale zupełnie nam to nie przeszkadza ![]() ... i nie wiem co by tu jeszcze napisać :P |
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Cię bernadetab
No to w sumie większość macie załatwioną ![]() a dekoracje chcesz wykonać sama, czy zatrudniasz dekoratorkę? My za zespół zapłacimy 4200 za dwa dni ![]() Ale mamy pewność, że są bardzo dobrym zespołem, gdyż grali u mojego brata na weselu i w tamtym roku u znajomej i wszyscy go chwalili. Dla Nas ważne było to, żeby umieli zaprosic gości do zabawy, będziemy mieć duzo młodych ludzi, więc + dla nich, że nie graja jakiejś tam biesiady czy disco polo non stop. No i organizują zabawy dla gości, nie jakieś zboczone ale z gustem i śmieszne a dla Nas to się liczyło i są na prawde sympatyczni ![]()
|
|
|
|
#4676 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z małopolski i nie tylko zupełnie bym zapomniała.
Znam bardzo dobrą Panią fotograf ze Szczawnicy. Nie będzie jej u mnie, bo kiedy ją poznałam miałam już podpisaną umowę z moim fotografem. Ale miałam przyjemność być przez nią fotografowana z moim TŻ i byłam bardzo zadowolona. Kobieta bardzo miła, jej mąż zresztą też. Można ją zobaczyć na jej stronie (mąż też fotografuje). Traktowała nas właściwie jak znajomych chociaż widzieliśmy się tylko raz. Warto zobaczyć jej galerię ślubną- ma masę pomysłów i sama wymyśla stylizacje. Czytałam na forum PMek z Krakowa, że ja zamawiały i były bardzo zadowolone. Gdyby ktoś był zainteresowany to znam cennik i ogólnie jak to mniej więcej wygląda. Tutaj jest jej strona www.agawphotography.com
Zaręczyny 14.02.2011 Ślub 08.09.2012 ![]() http://s10.suwaczek.com/20120908560214.png http://www.suwaczek.pl/cache/179e0294f1.png Edytowane przez Mała999 Czas edycji: 2011-03-30 o 23:23 |
|
|
|
#4677 |
|
Raczkowanie
|
wiedziecie co dziewczynki moje kochane, które mi tak otuchy dodawały dzisiaj, był umnie TŻ - wkońcu dało mu rady
![]() wykupił chyba cała kwiaciarnie no i mnie przeprosił, powiedział że nie mógl już wytrzymać tego że byłam taka oschła dla niego, że tęsknił, że dlatego nie ma czasu dla mnie ponieważ chcę pracować jak najdłużej aby mi było po ślubie dobrze i że to wszystko robi dla mnie, oraz że nie obiecuje mi ale będzie się starał pogodzić pracę z wolnym czasem dla mnie, tylko abym nie była zła jak czasami nie da rady, no i że mnie kocha |
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
czwartkowa a widzisz
mamy happy end ![]() dobra uciekam spać dobranoc
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
czwartkowa widzisz, facet-tez czlowiek
ma uczucia i to sie liczy to sie teraz ladnie tam godzic tylko zebys rano do pracy/szkoly nie zaspala![]() ja juz tez lece spac Dobranoc![]() |
|
|
|
#4680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od początku wiedziałam, że to się tak skończy!![]() W końcu się chłop otrząsnął! No! I bardzo ładnie przeprosił - spróbowałabyś mu nie wybaczyć ![]() ![]() Kurcze mój jak mnie przeprasza to zawsze tak wywinie kota ogonem, że w końcu uwierzę, że to była moja wina
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
A jego własna obsługa nazywa go: Dziadek
ale gafa 
Twoje słowa Chatko dają do myślenia. tak sobie własnie probowałam wyobrazić, jak to by było jakbym teraz mieszkając z Tż nie odzywała się do niego tydzień i jakoś mi się nie udaje.
wolałabym juz!
to wtedy odkładamy kasę i budujemy dom, ale na razie trzeba przeżyć kwiecień.

Powiem szczerze że u mojej najlepszej przyjaciółki taka sytuacja to był początek końca. Może jeśli nie chce rozmawiać to zaproponuj mu pójście na parę spotkań z psychologiem od związków? Ogólnie to wierzę, że jeśli mu zależy, to zrobi wszystko, żeby Cię nie stracić. Trzymam kciuki tak mocno że aż mnie zęby bolą