![]() |
#2131 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
Dziewczyny którą szkołę jazdy we Wrocławiu polecacie? Jest ich tyle, że nie wiem, na którą się zdecydować.
Miała któraś z was do czynienia z "Akademią Dobrej Jazdy"? Ma najwyższą zdawalność według rankingu WORDa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2133 |
Wtajemniczenie
|
słuchajcie, czy na powstańców 165 jest drogeria natura? znalazłam taką informację, ale na stronie natury nie ma wymienionego tego sklepu, dlatego też pytam żeby nie jeździć bez sensu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2135 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Na Powstańców, na wysokości ul. Jastrzębiej jest Natura i to z całkiem fajnym asortymentem. W razie czego nieopodal jest też Rossmann.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
in the dark of night
|
Słuchajcie, staram się znaleźć na sieci info w jakich godzinach jest czynny sklep WC Wystrzałowe Ciuchy, ale nie moge nigdzie znaleźć. Chodzi mi o ten na Ruskiej... Może wie któraś z Was?
![]()
![]() |
#2139 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Co do pogrubionego ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zadomowienie
|
Można powiedzieć, że również polecam Gawlika. A dokładnie to tak jak koleżanka polecam Pana Krzysztofa
![]() Jezdzilam prawie 20h z Panem ***** i nic mnie nie nauczył. Oprócz poznania jego życiorysu potrafiłam tylko jeździć po strefie 30km/h. Zmieniłam na P.Krzysztofa i po 10h nauczyłam się super, zdałam i smigam "jak ta lala" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
wc jest czynne do 18.
jest też wc na kaziemierza wielkiego, blisko świednickiej, zaraz za kfc.
#2142 |
Zakorzenienie
|
Ja chodziłam do Szkoły Jazdy Atut. Wtedy kilka lat z rzędu mieli najwyższe wyniki zdawalności. Jak jest teraz, nie wiem, bo to było prawie 3 lata temu.
Dzisiaj miałam małą wycieczkę krajoznawczą po Psim Polu ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro z kolei mam wycieczkę na Stabłowice, tam też tak fajnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Wtajemniczenie
|
A ja polecam Autofan i jazdy z Dorotą
![]()
#2144 |
Naczelny Hipster
|
Też uczyłam się w Atucie, zdałam za pierwszym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Normalnie nie wiem na co się zdecydować ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
od siebie moge polecic Rally p.Zbyszka, mezczyzna ktory chyba mial wszystkie zawody swiata
![]() ![]() ![]()
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylam kiedyś raz na psim polu, dokładnie takie samo wrażenie odniosłam jak Ty, małe miasteczko, ale raczej nie chciałabym tam mieszkać, na samym końcu Wrocławia, trochę zabite dechami ![]()
![]() |
#2148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja z moimi doświadczeniami w zdawaniu prawa jazdy mogę odradzać, których na pewno nie bierz- mój nr jeden to wyższa szkoła jazdy- jeżdziłam z szefem i większego buca nigdy w życiu nie spotkałam! Serio. Wciąz mi mówił, ze jestem beznadziejna, że źle jeżdzę, a jak coś zrobiłam dobrze to widziałam złośc w jego oczach. Zdenerwował mnie już jak wsiadałm do auta- mówi do mnie niech sie pani przejedzie po placu tutaj ze dwa kółka i jedziemy dalej- po niecałym kółku mówi mi- co pani tak jeździ tutaj w kółko(??!) Na koniec 5 godzin stwierdził, ze nic sie nie nauczyłam od niego i ze nie dałam sobie pomóc, hmm jakoś żaden inny instruktor mi nigdy tego nie powiedział. Autoklubu na borowskiej też nie polecam- starsi panowie, ja jeździłam z Rysiem- u nich wyjeździłam cały kurs, cały czas stękał w aucie, miał jakiejś kłopoty z zoładkiem i ledwo co mu na benzynę starczało. Wesoło było w Ośrodku Edukacji Ruchu Drogowego i nauki jazdy na weigla. Ale tak naprawdę zdałam dzieki koledze ze szkoły przyjaciela mojego taty( trochę to skomplikowane) w każdym bądź razie facet nie ma teraz swojej szkoły, ale nazywa się Piotr Anioł i jest najlepszym instruktorem nauki jazdy jakiego w zyciu poznałam.
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właściciel i syn są moim zdaniem idealni i dobrze jeździć z dwoma (syn był dobry na początek, bo tak objaśniał, zanim zrobiłam cokolwiek, że już dojeżdżając np. do dużego skrzyżowania, wiedziałam jak się zachować). Potem przejął mnie szef-ojciec i szlifował już do samego egzaminu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2151 |
Naczelny Hipster
|
Jeździłam z Wieśkiem, on chyba założył własną szkołę.
Z synem nie jeździłam, tylko z właścicielem. Ale właściciel powiedział mi dobrą rzecz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Wtajemniczenie
|
Z tymi miejscami "zabitymi dechami", to chyba nie chodziło o to, że daleko i kiepski dojazd i zadupie, ale raczej o to, że Psie Pole nie wygląda zbyt ładnie. Teraz widziałam, że dużo się remontuje, ale jeszcze nie dawno to były same rozwalające się kamienice, co nie stwarzało fajnej atmosfery. Ale dobrze, że zaczęli tam coś robić [nie wiem, jak jest obecnie], bo takie stare kamieniczki ładnie będą wyglądać odnowione i okolica nie będzie straszyć jak się przejeżdża.
#2153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Rozeznanie
|
witam Wrocławianki,można się dołączyć??
![]()
#2155 |
Zakorzenienie
|
hehehe musisz się sama zdecydować anonyme
![]()
#2156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem, że jakiś radny miał kiedyś hasło wyborcze, żeby znów odłączyć Psiaka od Wrocławia, ale to raczej nie możliwe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle dziś wreszcie wybrałam się wyrobić tę Kartę Urbana ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rano jest ciężko z dojazdem i tamte rejony niestety korkują się. Mam nadzieję, że jak już zrobią te wszystkie drogi na Euro, zbudują stadion, to się komunikacja polepszy... ![]() ![]() Ah, UC... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To mnie nie pocieszyłaś- staram się o pracę tam i cieszyłam się, że tak szybko się jedzie ![]() Mój TŻ mówi, że miesiąc temu miał taką zmasowaną akcję kontrolerów- prawie codziennie, a ostatnio spokój. Może się na inne linie przerzucili ![]() Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2011-04-01 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Nadzieją jest to, że Ty na Pracze będziesz dojeżdżała z centrum, a generalnie rano ruch jest tam największy właśnie w stronę centrum.
![]() ![]() Chyba się przerzucili, bo naprawdę w moich liniach rzadko kogoś spotykałam, a ostatnio ciągle, ciągle, ciągle! ![]()
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jeżdżę MPK bardzo dużo od 7 lat, a kanarów widziałam może z 5 razy w życiu, w tym tylko raz mnie sprawdzał ![]() Kiedyś robiłam zresztą w radio audycję o kanarach i pytałam ludzi na ulicy i z sondy mi wyszło, że tylko kilka linii jest tak obstawianych ![]() (Chociaż i tak nie polecam jeżdżenia na gapę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.