Wrocław! ;-) cz. 2 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 10:58   #2131
anonyme
Zadomowienie

Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2

Dziewczyny którą szkołę jazdy we Wrocławiu polecacie? Jest ich tyle, że nie wiem, na którą się zdecydować.
Miała któraś z was do czynienia z "Akademią Dobrej Jazdy"? Ma najwyższą zdawalność według rankingu WORDa
anonyme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 11:18   #2132
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anonyme Pokaż wiadomość
Dziewczyny którą szkołę jazdy we Wrocławiu polecacie? Jest ich tyle, że nie wiem, na którą się zdecydować.
Miała któraś z was do czynienia z "Akademią Dobrej Jazdy"? Ma najwyższą zdawalność według rankingu WORDa
Ja jeździłam z Wolskim i Gligą, mój chłopak z Kursantem. Mają fajną lokalizację (Kursant lepszą ), bo zaraz jest się w strefie egzaminacyjnej i nie traci się czas na dojazd tam, a to raczej ważna sprawa, żeby dużo jeździć w strefie egzaminacyjnej. W sumie sporo moich znajomych jeździło w tych szkołach i większego narzekania nie słyszałam.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 12:19   #2133
rysienka
Wtajemniczenie

słuchajcie, czy na powstańców 165 jest drogeria natura? znalazłam taką informację, ale na stronie natury nie ma wymienionego tego sklepu, dlatego też pytam żeby nie jeździć bez sensu?
rysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 12:23   #2134
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rysienka Pokaż wiadomość
słuchajcie, czy na powstańców 165 jest drogeria natura? znalazłam taką informację, ale na stronie natury nie ma wymienionego tego sklepu, dlatego też pytam żeby nie jeździć bez sensu?
Natury z prawdziwego zdarzenia są w Astrze, Magnolii, Marino i Ferio Gaj. Ta na Powstańców to pewnie jest franczyza (tak jak Natura w Feniksie).

Stary 2011-03-31, 12:24   #2135
rysienka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Natury z prawdziwego zdarzenia są w Astrze, Magnolii, Marino i Ferio Gaj. Ta na Powstańców to pewnie jest franczyza (tak jak Natura w Feniksie).
mhm, rozumiem. dziękuję za odpowiedź
rysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:15   #2136
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anonyme Pokaż wiadomość
Ja polecam "Gawlik" też jest w strefie egzaminacyjnej. Szczególnie pan Krzysztof. Zdawalność za pierwszym razem 99,9 % Ja zdałam za 1 razem łączony egz. Można się dogadać z nim, żeby woził Ci buty w bagażniku
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:42   #2137
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rysienka Pokaż wiadomość
Na Powstańców, na wysokości ul. Jastrzębiej jest Natura i to z całkiem fajnym asortymentem. W razie czego nieopodal jest też Rossmann.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:55   #2138
slomka
in the dark of night

Słuchajcie, staram się znaleźć na sieci info w jakich godzinach jest czynny sklep WC Wystrzałowe Ciuchy, ale nie moge nigdzie znaleźć. Chodzi mi o ten na Ruskiej... Może wie któraś z Was?
Stary 2011-03-31, 15:05   #2139
anonyme
Zadomowienie

Cytat:
Ja jeździłam z Wolskim i Gligą, mój chłopak z Kursantem. Mają fajną lokalizację (Kursant lepszą ), bo zaraz jest się w strefie egzaminacyjnej i nie traci się czas na dojazd tam, a to raczej ważna sprawa, żeby dużo jeździć w strefie egzaminacyjnej. W sumie sporo moich znajomych jeździło w tych szkołach i większego narzekania nie słyszałam.
Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Ja polecam "Gawlik" też jest w strefie egzaminacyjnej. Szczególnie pan Krzysztof. Zdawalność za pierwszym razem 99,9 % Ja zdałam za 1 razem łączony egz. Można się dogadać z nim, żeby woził Ci buty w bagażniku
Dzięki Czyli znowu każdy co innego poleca

Co do pogrubionego
Stary 2011-03-31, 16:12   #2140
scatty princess
Zadomowienie

Można powiedzieć, że również polecam Gawlika. A dokładnie to tak jak koleżanka polecam Pana Krzysztofa

Jezdzilam prawie 20h z Panem ***** i nic mnie nie nauczył. Oprócz poznania jego życiorysu potrafiłam tylko jeździć po strefie 30km/h.
Zmieniłam na P.Krzysztofa i po 10h nauczyłam się super, zdałam i smigam
"jak ta lala"
scatty princess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 16:47   #2141
plywok
Zakorzenienie

wc jest czynne do 18.

jest też wc na kaziemierza wielkiego, blisko świednickiej, zaraz za kfc.

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 17:15   #2142
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Ja chodziłam do Szkoły Jazdy Atut. Wtedy kilka lat z rzędu mieli najwyższe wyniki zdawalności. Jak jest teraz, nie wiem, bo to było prawie 3 lata temu.

Dzisiaj miałam małą wycieczkę krajoznawczą po Psim Polu Wstyd przyznać, mieszkam tu 7 lat, całkiem blisko Psiaka, ale nigdy nie było okazji No i jestem zachwycona Normalnie małe, przesympatyczne miasteczko, zupełnie jakby poza Wrocławiem, chociaż tak fajnie połączone MPK
Jutro z kolei mam wycieczkę na Stabłowice, tam też tak fajnie?
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 17:41   #2143
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

A ja polecam Autofan i jazdy z Dorotą
Stary 2011-03-31, 18:04   #2144
Mitsukki
Naczelny Hipster

Też uczyłam się w Atucie, zdałam za pierwszym razem Mój instruktor z tego co wiem już tam nie pracuje, a reszty nie znam (jeździłam jeszcze z właścicielem, tez dobry był).
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 19:50   #2145
anonyme
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scatty princess Pokaż wiadomość
Można powiedzieć, że również polecam Gawlika. A dokładnie to tak jak koleżanka polecam Pana Krzysztofa

Jezdzilam prawie 20h z Panem ***** i nic mnie nie nauczył. Oprócz poznania jego życiorysu potrafiłam tylko jeździć po strefie 30km/h.
Zmieniłam na P.Krzysztofa i po 10h nauczyłam się super, zdałam i smigam
"jak ta lala"
Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Ja chodziłam do Szkoły Jazdy Atut. Wtedy kilka lat z rzędu mieli najwyższe wyniki zdawalności. Jak jest teraz, nie wiem, bo to było prawie 3 lata temu.

Dzisiaj miałam małą wycieczkę krajoznawczą po Psim Polu Wstyd przyznać, mieszkam tu 7 lat, całkiem blisko Psiaka, ale nigdy nie było okazji No i jestem zachwycona Normalnie małe, przesympatyczne miasteczko, zupełnie jakby poza Wrocławiem, chociaż tak fajnie połączone MPK
Cytat:
Napisane przez AGATkA_eSZ Pokaż wiadomość
A ja polecam Autofan i jazdy z Dorotą
Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
Też uczyłam się w Atucie, zdałam za pierwszym razem Mój instruktor z tego co wiem już tam nie pracuje, a reszty nie znam (jeździłam jeszcze z właścicielem, tez dobry był).
Dzięki za kolejne odpowiedzi
Normalnie nie wiem na co się zdecydować W końcu się nigdzie nie zapiszę
Stary 2011-03-31, 20:49   #2146
caate
Zakorzenienie

GG do caate

od siebie moge polecic Rally p.Zbyszka, mezczyzna ktory chyba mial wszystkie zawody swiata uczy jezdzic, logiki i sprytu na drodze, zabiera w trasy 3-4 za Wroclaw i testuje np. w zime, jak potrafie zapanowac autem, czyli jest takie 2w1 nauka troche ekstremalnej jazdy. Byl egzmianatorem, o kazdym egzaminatorze moze powiedziec cos, przy czym przydaje sie to na egzaminie sama zdalam u faceta, ktory slynal ze 'kobiety nie potrafia jezdzic' i dla zasady zawsze oblewal za byle co. szczerze polecam, bo nie jest to typowa oklepana i zmudna nauka, zaluje ze mialam tylko z tym panem 30h
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:08   #2147
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:

Bylam kiedyś raz na psim polu, dokładnie takie samo wrażenie odniosłam jak Ty, małe miasteczko, ale raczej nie chciałabym tam mieszkać, na samym końcu Wrocławia, trochę zabite dechami
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 21:16   #2148
beaucoup
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
wc jest czynne do 18.

jest też wc na kaziemierza wielkiego, blisko świednickiej, zaraz za kfc.
już nie ma, zlikwidowali jakiś czas temu

Ja z moimi doświadczeniami w zdawaniu prawa jazdy mogę odradzać, których na pewno nie bierz- mój nr jeden to wyższa szkoła jazdy- jeżdziłam z szefem i większego buca nigdy w życiu nie spotkałam! Serio. Wciąz mi mówił, ze jestem beznadziejna, że źle jeżdzę, a jak coś zrobiłam dobrze to widziałam złośc w jego oczach. Zdenerwował mnie już jak wsiadałm do auta- mówi do mnie niech sie pani przejedzie po placu tutaj ze dwa kółka i jedziemy dalej- po niecałym kółku mówi mi- co pani tak jeździ tutaj w kółko(??!) Na koniec 5 godzin stwierdził, ze nic sie nie nauczyłam od niego i ze nie dałam sobie pomóc, hmm jakoś żaden inny instruktor mi nigdy tego nie powiedział. Autoklubu na borowskiej też nie polecam- starsi panowie, ja jeździłam z Rysiem- u nich wyjeździłam cały kurs, cały czas stękał w aucie, miał jakiejś kłopoty z zoładkiem i ledwo co mu na benzynę starczało. Wesoło było w Ośrodku Edukacji Ruchu Drogowego i nauki jazdy na weigla. Ale tak naprawdę zdałam dzieki koledze ze szkoły przyjaciela mojego taty( trochę to skomplikowane) w każdym bądź razie facet nie ma teraz swojej szkoły, ale nazywa się Piotr Anioł i jest najlepszym instruktorem nauki jazdy jakiego w zyciu poznałam.

beaucoup jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 22:02   #2149
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
A z kim jeździłaś? Mój instruktor też już nie pracuje, mam nadzieję, że go zwolnili, bo był strasznie zboczony
Właściciel i syn są moim zdaniem idealni i dobrze jeździć z dwoma (syn był dobry na początek, bo tak objaśniał, zanim zrobiłam cokolwiek, że już dojeżdżając np. do dużego skrzyżowania, wiedziałam jak się zachować). Potem przejął mnie szef-ojciec i szlifował już do samego egzaminu

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Bylam kiedyś raz na psim polu, dokładnie takie samo wrażenie odniosłam jak Ty, małe miasteczko, ale raczej nie chciałabym tam mieszkać, na samym końcu Wrocławia, trochę zabite dechami
[/COLOR][/I]
Zabite dechami na pewno nie Moim zdaniem to taka mała Bogatynia, tylko z uroczym ryneczkiem Ale mieszkać chyba też bym nie chciała. Pamiętam, że kolega ze studiów tam mieszkał i zawsze po imprezach straszny miał problem z autobusami powrotnymi, gdy ja szłam do domu pieszo
Stary 2011-04-01, 09:30   #2150
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Z każdym można się jakoś dogadać. Ja trafiłam na instruktora, który mieszka na osiedlu obok. Jak mieliśmy jazdę, to godzinkę jeździliśmy po mieście i tyle wpisywaliśmy w karty, a później sama odwoziłam się do domu, czyli w efekcie miałam dodatkowe 30 min jazdy, które nie wpisywaliśmy w karty.
Cytat:
Stabłowice też są takie fajne. Cicho, spokojnie, kolejne małe miasteczko (jeśli dodać do tego Leśnicę, która jest naszym centrum). Tylko teraz dojazd do centrum strasznie kiepski. Ale jak już będzie Euro, to ma być pięknie.
Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
[/COLOR][/I]
Troszkę irytuje mnie (teraz już mniej, jak byłam młodsza, to wkurzało mnie to ogromnie), jak ktoś o obrzeżach miasta mówi, że to rejon zabity dechami (ale nie, nie mieszkam na Psim Polu). No ok, może mam wszędzie daleko (kwestia przyzwyczajenia), ale i tak jest tu cudownie. Przynajmniej nic mi nie huczy pod oknami i mam świeże warzywa z ogródka.

Stary 2011-04-01, 09:31   #2151
Mitsukki
Naczelny Hipster

Jeździłam z Wieśkiem, on chyba założył własną szkołę.
Z synem nie jeździłam, tylko z właścicielem. Ale właściciel powiedział mi dobrą rzecz Ze tak w sumie to bardzo istotne jest, żebym zdążyła dać po hamulcach zanim zrobi to egzaminator
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 10:16   #2152
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

Z tymi miejscami "zabitymi dechami", to chyba nie chodziło o to, że daleko i kiepski dojazd i zadupie, ale raczej o to, że Psie Pole nie wygląda zbyt ładnie. Teraz widziałam, że dużo się remontuje, ale jeszcze nie dawno to były same rozwalające się kamienice, co nie stwarzało fajnej atmosfery. Ale dobrze, że zaczęli tam coś robić [nie wiem, jak jest obecnie], bo takie stare kamieniczki ładnie będą wyglądać odnowione i okolica nie będzie straszyć jak się przejeżdża.
Stary 2011-04-01, 10:41   #2153
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tymi miejscami "zabitymi dechami", to chyba nie chodziło o to, że daleko i kiepski dojazd i zadupie, ale raczej o to, że Psie Pole nie wygląda zbyt ładnie. Teraz widziałam, że dużo się remontuje, ale jeszcze nie dawno to były same rozwalające się kamienice, co nie stwarzało fajnej atmosfery. Ale dobrze, że zaczęli tam coś robić [nie wiem, jak jest obecnie], bo takie stare kamieniczki ładnie będą wyglądać odnowione i okolica nie będzie straszyć jak się przejeżdża.
Ale zalezy ktora czesc Psiego Pola Bo ta 'nowsza' jest ladniejsza. Stosunkowo nowe osiedla domkow, a 100m od glownej drogi pola, lasy, Odra, waly
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 11:02   #2154
paulinka_22
Rozeznanie

GG do paulinka_22

witam Wrocławianki,można się dołączyć??

paulinka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 13:14   #2155
morelle_
Zakorzenienie

hehehe musisz się sama zdecydować anonyme
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 19:25   #2156
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Ryneczek jest ślicny Kolorowy, pełno sklepów, banki, jakiś fitness club- normalne miasteczko Moim zdaniem wygląda ślicznie i malowniczo
Wiem, że jakiś radny miał kiedyś hasło wyborcze, żeby znów odłączyć Psiaka od Wrocławia, ale to raczej nie możliwe

Cytat:

Stabłowice też są takie fajne. Cicho, spokojnie, kolejne małe miasteczko (jeśli dodać do tego Leśnicę, która jest naszym centrum). Tylko teraz dojazd do centrum strasznie kiepski. Ale jak już będzie Euro, to ma być pięknie.
Zgadzam się Byłam na Praczu Odrzańskim Cisza, spokój, śliczny budynek EIT, stacja kolejowa jak ze starych filmów , a tuż za rogiem normalne miasto, sklepy, nowe bloki I nawet niezły dojazd miałam. Z Jana Pawła II dojechałam do stacji kolejowej w 35 minut. Obawiam się tylko, że rano może być trudniej dojechać z powodu korków, bo ja jechałam koło 10-tej.

W ogóle dziś wreszcie wybrałam się wyrobić tę Kartę Urbana Masakra, nie dość, że kolejka, to jeszcze wszyscy się na ciebie gapią, jak ci zdjęcie robią Zrobiłam jakąś masakryczną minę, bo mnie jeszcze karteczka z numerkiem rozbroiła. Za to się zdziwiłam, bo jutro już ponoć będę miała tę kartę do odebrania.
Stary 2011-04-01, 20:22   #2157
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się Byłam na Praczu Odrzańskim Cisza, spokój, śliczny budynek EIT, stacja kolejowa jak ze starych filmów , a tuż za rogiem normalne miasto, sklepy, nowe bloki I nawet niezły dojazd miałam. Z Jana Pawła II dojechałam do stacji kolejowej w 35 minut. Obawiam się tylko, że rano może być trudniej dojechać z powodu korków, bo ja jechałam koło 10-tej.

W ogóle dziś wreszcie wybrałam się wyrobić tę Kartę Urbana Masakra, nie dość, że kolejka, to jeszcze wszyscy się na ciebie gapią, jak ci zdjęcie robią Zrobiłam jakąś masakryczną minę, bo mnie jeszcze karteczka z numerkiem rozbroiła. Za to się zdziwiłam, bo jutro już ponoć będę miała tę kartę do odebrania.
Na Praczach Odrzańskich.
Rano jest ciężko z dojazdem i tamte rejony niestety korkują się. Mam nadzieję, że jak już zrobią te wszystkie drogi na Euro, zbudują stadion, to się komunikacja polepszy...

Ah, UC... Ostatnio często muszę ją wyciągać z portfela, bo często mam kontrolę. 1-2 razy w tygodniu, czasem nawet dwa razy dziennie. A wcale nie jeżdżę więcej, niż wcześniej.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-01, 20:43   #2158
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Na Praczach Odrzańskich.
Rano jest ciężko z dojazdem i tamte rejony niestety korkują się. Mam nadzieję, że jak już zrobią te wszystkie drogi na Euro, zbudują stadion, to się komunikacja polepszy...

Ah, UC... Ostatnio często muszę ją wyciągać z portfela, bo często mam kontrolę. 1-2 razy w tygodniu, czasem nawet dwa razy dziennie. A wcale nie jeżdżę więcej, niż wcześniej.
Praczach Czy to od prania?
To mnie nie pocieszyłaś- staram się o pracę tam i cieszyłam się, że tak szybko się jedzie
Mój TŻ mówi, że miesiąc temu miał taką zmasowaną akcję kontrolerów- prawie codziennie, a ostatnio spokój. Może się na inne linie przerzucili

Edytowane przez Impersona
Czas edycji: 2011-04-01 o 21:02
Stary 2011-04-01, 20:52   #2159
aktogimka
Zakorzenienie

Nadzieją jest to, że Ty na Pracze będziesz dojeżdżała z centrum, a generalnie rano ruch jest tam największy właśnie w stronę centrum. Trzymam kciuki za pracę.

Chyba się przerzucili, bo naprawdę w moich liniach rzadko kogoś spotykałam, a ostatnio ciągle, ciągle, ciągle!

Stary 2011-04-01, 21:04   #2160
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Nadzieją jest to, że Ty na Pracze będziesz dojeżdżała z centrum, a generalnie rano ruch jest tam największy właśnie w stronę centrum. Trzymam kciuki za pracę.

Chyba się przerzucili, bo naprawdę w moich liniach rzadko kogoś spotykałam, a ostatnio ciągle, ciągle, ciągle!
O to pocieszenie O kciuki bardzo proszę
Ja jeżdżę MPK bardzo dużo od 7 lat, a kanarów widziałam może z 5 razy w życiu, w tym tylko raz mnie sprawdzał
Kiedyś robiłam zresztą w radio audycję o kanarach i pytałam ludzi na ulicy i z sondy mi wyszło, że tylko kilka linii jest tak obstawianych
(Chociaż i tak nie polecam jeżdżenia na gapę )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości