![]() |
#2431 | ||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
Daj znać, czy się dopasował ![]() Może uda się dokooptować jakiegoś kocię i Twoja piesa go zaakceptuje? Z własnego doświadczenia - najlepiej, jak kotek jest jeszcze mały. to go wtedy pies jak intruza i wroga rasowego nie traktuje. Ja tak z moją Psota miałam. Całe życie koty ganiała, ale jak się Ryr malutki pojawił, to nie wiedziała co to ![]() Tak samo, jak u teściowej urodził się mały kotek ![]() Cytat:
![]() Jak się skończy - kupię Nail Teka. Na lakier można go dawać, za co ogromny plus, a do tego bezbarwny. Tylko niestety podobno trochę szkodliwców w sobie zawiera ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daj znać, jak wrażenia po zakupach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
"Pedałków"?
![]() Posprzątałam kilka szafek w kuchni już na święta ![]()
![]() |
#2433 | |
Zakorzenienie
|
a pilnowałaś non stop czy się gdzieś nie wymyka?
![]() ![]() mam psa co wygląda jak kot perski i nie działa ![]() Cytat:
![]() ty mi żadnego peelingu nie polecałaś ![]() teraz to juz kupiłam ten więc narazie mam ![]() chwaliłam się, że wczoraj 2 bite godziny na rowerze jeździłam? ![]() a dzisiaj idę relaksować się na swiezym powietrzu, kocham wiosne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2434 | |||
Zakorzenienie
|
A co tu tak cicho?
![]() Cytat:
![]() Użyłam go dzisiaj i mam wrażenie, że był trochę za ciemny i chyba jednak za różowy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chyba już wiesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam: 2 pomadki Catrice ![]() eyeliner w żelu Catrice ![]() pomarańczowo waniliowy peeling i masło do ciała Perfecty ![]() książkę w antykwariacie - Piekara "Ani słowa prawdy" ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
to jedno z pytań bez odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
Umieram, nogi bolą mnie masakrycznie, nieźle się dzisiaj zlazłam...
Tak sobie teraz patrzę, że ta jedna pomadka chyba trochę za ciemna jest... Ale i tak będę używać, rzadziej ale będę ![]() ![]() Mogłam coś cielistego kupić ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-31 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2439 | |||||
|
Ieeee tam, chińska podróba
![]() Nic dziwnego, że nie działa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale nawet niewielka obniżka psychologicznie wpływa na ludzi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja się czaję na 180, ten fiolet metaliczny. Miała kiedyś podobną z Wet'n'Wild i po prostu ją uwielbiałam... No ale się troszkę przeterminowała, więc szukam zamiennika... Inne kolorki też mnie kuszą, ale jak znam życie to przy szafie znowu zdurnieję... A tak głupio każdą się malować i sprawdzać, czy pasuje. Mam też ochotę na krwistą czerwień ![]() Książkę mam w zasobach, nawet próbowałam czytać, ale jakoś tak zawsze odkładałam, a potem brak czasu ![]() Wymocz nóżki a potem niech TŻ zrobi Ci masaż ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2440 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też było głupio tak sprawdzać dlatego tylko 2 kupiłam ![]() Poza tym na ręce wyglądały zupełnie inaczej ![]() Cytat:
Eee, TŻ w niezbyt dobrym nastroju na masaż - coś mu się w komputerze zrąbało, udało mu się zdążyć przed zamknięciem Komputronika, żeby go tam zostawić - chłopaki powiedzieli, że jak rozwaliło się to co myślą to w najlepszym wypadku będzie go to kosztowało ok 3 stów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2441 | ||
|
Cytat:
A w katalogu to g* można zobaczyć. Czasem staram się obczaić swatche i zrobić notatki, ale potem okazuje się, że ich zapomniałam i znowu ![]() Ech... Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2442 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Lekarstwo na ten stan poniżej sama podałaś . Dlaczego tylko kilka ? ![]() Eeeee, pisałam chyba, że przez przypadek natknęłam się na firmę "Pulanna". Miałam płyn do higieny intymnej, ten peeling i jeszcze coś. A w ofercie różnych dobroci mnogość. Kupuję w naturalna24.pl. Właśnie zaczynam kompletować nowe zamówienie, ale wybór trudny. Cytat:
Wstyd mi trochę, bo wioskowe gospodynie już ogródki pucują, a u mnie obraz nędzy i rozpaczy. Znowu zaczynają się problemy - nie ma nikogo do pracy, a tu przede wszystkim starą trawę trzeba zgrabić. ![]() Cichaj, bo psinka obrazi się. Cytat:
No to teraz ja się swoim zakupoholizmem pochwalę. W Biedronce kupiłam : pomidory po 5,80 {na bazarze po 15,00}, banany {w sklepie dojrzały ![]() A w Rossmannie to już rozpusta. Swoja drogą - nie lubię chodzić do tego "mojego" Rossmanna : co za bucowata ekipa. Ostatkiem sił powstrzymuję się, żeby do dyrekcji czegoś nie skrobnąć. Panny młode wiekiem, a denerwujące nawyki z poprzedniej epoki . Co kupiłam ? Hłe, hłe, hłe ! Alterra - szampon, odżywka, maska do włosów suchych i zniszczonych z aloesem i grantem, Alterra - krem na noc do skóry dojrzałej i wymagającej "Orchidea"{innego nie było, wykupione, tylko puste miejsca zostały na półce} , farbę do włosów Wella - złocisty cynamon { ![]() Te kosmetyki Alterra wcale nie takie tanie. Cena niby niewielka, coś około dziewięciu złotych, ale jakie opakowania małe. A jeszcze z tą farbą do włosów. Sąsiadka obiecała, że mi w sobotę włosy pofarbuje. Ja, cipa, kupiłam właśnie ten złoty cynamon. Teraz obawiam się, że to rudy odcień. Pewnie w koszu wyląduje, bo ja nie chcę rudych. Chcę ciepły, jasno brązowy odcień. Taki koniak / miód. Teraz mam zbyt ciemne i resztki chny na końcach. A może nałożę tę farbę. Jam kobita ze wsi, to i włosy jak popapraniec mogę nosić. Widziałam wczoraj kobitę z orgazmicznym kolorem włosów. Oczywiście nie omieszkałam zapytać : czym i gdzie robione. Fryzjera znam, ale babka powiedziała, że żeby otrzymać taki kolor, najpierw musiała rozjaśnić. Odpada. Z cukrem lepiej. O 9.oo przyjeżdża do mnie doradca podatkowy. Będziemy się doradzać. Humor na cały dzień zmarnowany. Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2443 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Może źle napisałam - jeśli to jest to co myślą (czyli zasilacz) to zapłaci ok 3 stów a jeśli skok napięcia rozwalił coś jeszcze to będzie go to kosztowało dużo więcej, więc niech to lepiej będzie to co myślą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiem Wam, że wcale nie czuję, że miałam urlop ![]() Przynajmniej wczoraj po Łodzi sobie pobiegałam, bałam się spojrzeć na stan konta ale nie jest tak tragicznie - do 10go powinno starczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2444 | ||||
|
Hehehe, ale NK i tak do nie lubi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I jakie dokładnie pojemności? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja na koncie właśnie rozpoczynam nowy miesiąc. Ale już widzę, że sporo wydatków mnie czeka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Już mi się nie chciało
![]() Cytat:
![]() ![]() Aga ![]() Ale zakupy ładne zrobiłaś ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2446 | ||
Zakorzenienie
|
Raczej nie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Coś mi się wydaje, że będę musiała trochę częściej odwiedzać Łódź ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
Ładna
![]() Własnie chciałabym jakąś nude, jasną i coś z pomarańczą ![]()
![]() |
#2448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2449 | ||
|
Cytat:
Cytat:
Ale przy Essence będzie bardziej lajtowo z doborem koloru, bo aż takiej palety barw nie ma ![]() Postanowiłam, że kupię ten fiolet Catrice - Meet Violeta.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widziałaś? Dziewczyny na essence'owym wrzuciły linki do jakichś dwóch nowych limitek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2451 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2453 | |
|
Cytat:
![]() Magazynuję i magazynuję, końca nie widać, ale żeby używać... No teraz wzięłam się za siebie i podręczne malowidła wyniosłam do pracy i tu próbuje ukradkiem ![]() ![]() Cienie to już w ogóle leżą zakurzone, bo w pracy do malowania nimi warunków nie ma, jedynie kredka, tusz i róż. A ja tak bardzo lubię malować się cieniami ![]() ![]() Może z czasem coś wykombinuję...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też lubię się malować i rano staram się zawsze maznąć jakimiś cieniami bo z kolei ja nie mam w pracy warunków do malowania czymkolwiek ![]() Powiem Ci, że nawet w sobotę i niedzielę kiedy nigdzie nie idę, robię sobie makijaż, zwłaszcza oczu - oficjalna wersja brzmi, że to dla chłopa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
Umalowałam się najpierw jaśniejszą 050 i na to ciemniejszą 040 i juz nie jest za ciemna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2457 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() W sobotę i w niedzielę to tez się maluję, bo najczęściej 'w miasto' idziemy ![]() Teraz, to baza mi się skończyła, a raczej skamieniała, więc używanie utrudnione, ale zamierzam wkrótce dokupić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrób poka-poka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2458 |
Zakorzenienie
|
Asia no ja też płacę
![]() Naogladałam się filmików na yt i podoba mi się cielista kredka do oczu ![]() ![]()
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
niech sie obraża
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() w niedziele burza? ja się juz na rower umówiłam ![]() dzisiaj tez się na rower wybieram, ale kurcze przed chwila na 5 minut spadł deszcz a teraz słonce swieci ![]() ja mam biedronke zaraz koło szkoły, więc wszyscy na przerwach do biedronki zasuwają i w tej mojej pilnują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w weekend maluję się nawet jak z domu nie wychodzę, mogę sobie wtedy pozwolić na spróbowanie czegoś bardziej ekstrawaganckiego ![]() Baterie padły, wszystkie cztery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.