Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. VI,pt.Juz prawie w komplecie! - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-31, 15:28   #661
Ollliwka
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. VI,pt.Juz prawie w komplecie!

jasiulek no w końcu choć na chwilę zajrzałaś brzuch masz spory i kurde to może faktycznie to zlecenie co wzięłaś teraz niepotrzebnie no, ale wiem, że każdy grosz jest cenny tak więc i na wieści czekamy już z porodówki

shira_83 czy mi się wydaje czy nie było Cię dłuuugo tutaj

sloneczko w sumie to nie dziwię się z tym weselem na końcówce tak...chociaż ja może czasem czuję się jak krówka (o czym pisałam), ale brzuch aż tak bardzo nie ciąży - choć to 32tydzień u mnie i z każdym dniem rośnie. Nie wiem czy bym poszła czy nie jakbym była w 34tc. Na dzień dzisiejszy jakbym miała zaproszenie na za tydzień czy dwa to bym poszła
Stary 2011-03-31, 15:42   #662
Tity
Zakorzenienie

Sloneczko za wizytę
jasiulek śliczny brzuszek Daj nam znać jak urodzisz!!!
A dzisiaj od rana próbuję w necie ogarnąć to co zawsze zabierało mi pół godziny...no i lecę, bo mały znowu płacze...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 16:07   #663
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

ja wrzucę Wam zdjęcie mojego dzisiejszego brzuszka, jeszcze się od początku ciąży nie chwaliłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23t2d.jpg (70,7 KB, 12 załadowań)

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 16:33   #664
Tity
Zakorzenienie

Słodki

L
J
Stary 2011-03-31, 17:36   #665
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Dzięki dziewczyny Brzuchol też mi się podoba, gdyby nie te paskudne rozstępy, które całkiem niedawno wylazły Ale widać je tylko "od frontu", na zdjęciu się nie załapały Na nic olejki, kremiki i takie tam
Słoneczko, brzuś się śliczny klaruje A lokator mocno daje się we znaki?
Ollliwko, ja wiem, że pewnie zdrowiej by wyszło, gdybym ten ostatni tydzień przeleżała z małym w brzuchu na kanapie, ale ja nie potrafię odmawiać w takich sytuacjach Poza tym ja nadal nie mogę strawić tego, że jest jedna pensja... A w takiej sytuacji chociaż parę groszy zarobię i dorzucę się do budżetu Wiem, że to głupie myślenie, bo przecież jesteśmy małżeństwem i mąż nigdy w życiu by mi nie wypomniał pieniędzy, ale taki już sprany łeb mam I nadmiar ambicji Mam nadzieję, że synuś poczeka jeszcze ten tydzień i da mi dokończyć pracę, żeby potem na spokojnie zając się tylko i wyłącznie mamusiowaniem A co do wieści z porodówki, to napiszę na pewno, tylko, że... nie mam do żadnej z Was numeru Więc może jakaś ochotniczka się znajdzie?
Tity, a jak Leoś, grzeczny jest generalnie?
Magialeno, a jak Ty się czujesz w drugim trymestrze?

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 17:44   #666
aldii
Zakorzenienie

Anessa oczywiscie,ze je powiadomie jak tylko dostane eska Tak sobie po cichutku ostatnio tylko czytam
Sloneczko hbs to zoltaczka,a 50 glukozy to glukoza do picia (musisz ja sama kupic w aptece)
Jasiulek,Sloneczko brzucholki
Jasiulek a ty masz do ktorejs nr zeby napisac "z frontu" ? heheh teraz doczytalam,ze nie masz Do mnie mozesz napisac jesli chcesz.Zaraz wysle PW z nr
Stary 2011-03-31, 20:26   #667
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
ja wrzucę Wam zdjęcie mojego dzisiejszego brzuszka, jeszcze się od początku ciąży nie chwaliłam
noooo, bajerancki

Jasiulek - twoj to juz chyba troszke opuszczony, cooo? Ale sliczny bardzo Masz jakies skurcze albo inne akcje "przed"?
Kurcze, 10 dni to zaraz zleci

A ja od godziny 15 czasu UK zaczelam moj macierzynski!!!!!!!!!!!!! !!
Adriano dostal wyprawke na pozegnanie, ja mnostwo usciskow i mam sie pokazac z wozkiem w maju Pewnie, ze sie pokaze

No to do polowy stycznia jestem w domku

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 20:33   #668
kretencja
Zakorzenienie

Śliczne brzuszki

Jasiulek, no to Ty już w każdej chwili Nie chcę Cię straszyć, ale ja urodziłam 9 dni przed terminem I właściwie jedynym sygnałem było opuszczenie się brzucha ze dwa tygodnie wcześniej i pojedyncze skurcze przepowiadające
Czekam niecierpliwie na wieści z porodówki

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-31, 20:52   #669
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny

Anessko no to bo należysz do nielicznych które tak długo pracują w ciąży, należy Ci się wypoczynek

Aldii a czemu to tak tylko cichaczem podczytujesz? jak córcia ? i jak w pracy?

Jasiulek a wypraweczka już gotowa, wyprana i wyprasowana ? jaki wózio zakupiliście? bo jestem teraz na etapie wyboru

Stary 2011-03-31, 20:53   #670
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość

aldii, kreti a co tam u Was?
jasiulku Leoś chyba grzeczny , chociaż kocha być na rączkach, ale jak krzyczy to tylko jak jest głodny, zasiusiany, albo zmęczony, no ewentualnie jak nie chce mu się spać tylko chce na rączki A matka się daje wykorzystywać oczywiście i kręgosłup siada Trochę mu brzuszek dokucza i walczę ciągle z odparzoną pupką Ale na szczęście póki co kolek nie ma..ufff. A jutro kończy kalendarzowy miesiąc, kawał chłopa

L
J
Stary 2011-03-31, 22:58   #671
kretencja
Zakorzenienie

Tity, u mnie przede wszystkim gadanie Tymka Piszczy i skrzeczy mi całymi dniami, chyba że łaskawie śpi akurat, co mu się ostatnio coraz rzadziej zdarza
Wróciliśmy wszyscy do zdrowia, mąz pracuje jak szalony, a i ja się - niestety, niestety - muszę rozejrzeć za czymś od września...
Napadło mnie ostatnio na gotowanie, a w szczególności na pieczenie ciast Mąż mi właśnie wczoraj kupił blachę z wgłębieniami do muffinek, więc chyba się zacznie u nas muffinkowe szaleństwo
Tymo skończył w sobotę 4 miesiące. Zaczyna się przewracać z brzucha na plecy, a podaną zabawkę przekłada sobie z ręki do ręki i obserwuje zafascynowany
Co widac na załączonym obrazku - w łapkach gryzak od wujka. Fotka dzisiejsza.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z gryzakiem.jpg (82,4 KB, 19 załadowań)

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2011-03-31, 23:06   #672
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Kreti słodka niunia z Tymcia

Stary 2011-03-31, 23:07   #673
Anessa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Tymo skończył w sobotę 4 miesiące. Zaczyna się przewracać z brzucha na plecy, a podaną zabawkę przekłada sobie z ręki do ręki i obserwuje zafascynowany
Przeslodki

On juz 4 miesiace ma????
Jak ten czas zaiwania

Ide spac. Podloga czeka

Moj Nino

Stary 2011-04-01, 09:37   #674
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Jasiulek,Sloneczko brzucholki
Jasiulek a ty masz do ktorejs nr zeby napisac "z frontu" ? heheh teraz doczytalam,ze nie masz Do mnie mozesz napisac jesli chcesz.Zaraz wysle PW z nr
Dzięki Aldii, będę zdawać gorrrącą relację z porodówki
A jak Lu?

Cytat:
noooo, bajerancki

Jasiulek - twoj to juz chyba troszke opuszczony, cooo? Ale sliczny bardzo Masz jakies skurcze albo inne akcje "przed"?
Kurcze, 10 dni to zaraz zleci
Anessko, brzuch faktycznie mi się opuścił, bo nawet dużo łatwiej się oddycha. No i jak siedzę, to trzymam go na kolanach Przepowiadaczy mam całe mnóstwo i mnie troszkę z równowagi wyprowadzają, bo nigdy nie wiem, czy to JUŻ Na KTG mi zawsze wychodzą takie 80% i czuję je generalnie każdego dnia coraz mocniej łącznie z okropnym napieraniem na szyjkę przy chodzeniu. W związku z tym wydumałam sobie, że może jakieś rozwarcie się robi, czy coś
Gratki okazji macierzyńskiego, należy Ci się teraz porządny wypoczynek w miarę możliwości remontowo-przygotowawczych

Cytat:
Śliczne brzuszki

Jasiulek, no to Ty już w każdej chwili Nie chcę Cię straszyć, ale ja urodziłam 9 dni przed terminem I właściwie jedynym sygnałem było opuszczenie się brzucha ze dwa tygodnie wcześniej i pojedyncze skurcze przepowiadające
Czekam niecierpliwie na wieści z porodówki
To teraz się boję Dziś jest 9 dni i na dodatek Prima Aprilis Kurcze, ciekawe kiedy mały zrobi niespodziankę Dziś jadę na KTG, może dalej coś drgnęło...
Tymulo cudowny, widać jakie ma bystre spojrzenie. I już 4 miesiące! A Ty jaka szczuplizna jesteś, widziałam na nk

Cytat:
dzięki dziewczyny
Jasiulek a wypraweczka już gotowa, wyprana i wyprasowana ? jaki wózio zakupiliście? bo jestem teraz na etapie wyboru
Tak Słoneczko, wszystko na małego już czeka, łóżeczko ubrane, ciuszki poprasowane. Zastanawiam się tylko na ile tych najmniejszych ubranek starczy, bo wg USG szykuje nam się całkiem sporawy chłop - tydzień temu ważył 3380g A wózek kupiliśmy TAKO Warrior-na tyle na ile mogę sprawdzić "na sucho", to jestem bardzo zadowolona Można prowadzić jedną ręką, ma pojemną gondolę, świetną torbę z przewijakiem i generalnie prezentuje się fajnie. Cena zresztą też całkiem miła dla oka.

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość

aldii, kreti a co tam u Was?
jasiulku Leoś chyba grzeczny , chociaż kocha być na rączkach, ale jak krzyczy to tylko jak jest głodny, zasiusiany, albo zmęczony, no ewentualnie jak nie chce mu się spać tylko chce na rączki A matka się daje wykorzystywać oczywiście i kręgosłup siada Trochę mu brzuszek dokucza i walczę ciągle z odparzoną pupką Ale na szczęście póki co kolek nie ma..ufff. A jutro kończy kalendarzowy miesiąc, kawał chłopa
Już miesiąc!A są już pierwsze świadome uśmiechy? Ja też sobie obiecuję, że nie dam się wykorzystywać i podejrzewam, że na nic się zda moja silna wola Dobrze, że kolki Was ominęły A na pupkę nic nie działa? Próbowaliście wszelkich maści? My zakupiliśmy kremik z Hippa, ciekawe, czy się sprawdzi...

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 10:23   #675
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki, dziewczyny, za miłe słowa
Sloneczko, błagam, tylko nie niunia Nie znoszę tego słowa
Anessko, no czas zaiwania potwornie, przy małym dziecku najlepiej to widać...
Jasiulek, ja używam kremu Hippa na zmianę z Bepanthenem. Zadowolona jestem, pupka ładnie wygląda. Jak w szpitalu nam się porobiły (nie wiem od czego, może po antybiotyku doustnym, który dostawał w domu) odparzenia, to pielęgniarka kazała smarować Sudocremem BARDZO grubo, tak żeby w ogóle nie było skóry widać. I faktycznie pomogło

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2011-04-01, 11:14   #676
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzień dobry

Kretencjo, no już spory chłopczyk z Tymusia
Anessko, nie forsuj się, zbieraj siły na pierwsze dni z synkiem u\
Jasiulko, dotarł email? Śliczny brzunio Filipem wagą nie grzeszy U Ciebie tez już tuż tuż sama bym z chęcią tą chwile przynajmniej raz przeżyła Takim Maksiów to ja mogę kilku mieć
Scio za okazje z wózkiem
Sloneczko, Tity, Aldii

Mój brzdąc leży mi na nogach z nogami na stole i patrzy jak do Was pisze
Idę jeść śniadanie, później not podrukuje i wyruszamy na podwórko Ja się będę uczyć a synuś będzie kimał na świeżym powietrzu

Miłego dnia

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 12:54   #677
Tity
Zakorzenienie

kreti kiedy Ty masz czas na pieczenie Ja wczoraj jak rano włączyłam kompa, żeby coś przeczytać, to skończyłam to czytać o 16, a zwykle mi to zajmowało pół godziny
Tymek cudny, fajne skośne lekko oczka ma
A, a wczoraj mi z kolei położna powiedziała, żeby Sudokremem nie smarować..i bądź tu mądra. Za to pudruję mu od wczoraj pupę mąką ziemniaczaną jak poradziła i chyba jest trochę lepiej. No i odstawiłam chusteczki nawilżane, bo chyba mu podrażniają skórę. Wietrzę go też ile daję radę, bo nie jestem w stanie ciągle pilnować czy się znowu nie spompował, a sika jak strażak.
Anessa i co wyspałaś się?
jasiulku, a ja nie miałam żadnych przepowiadaczy, oprócz 3 podejrzanych skurczy przed samym odejściem wód A mąż w pogotowiu w razie czego?
A Leoś zaczyna się świadomie uśmiechać, mówi się coś do niego i śmieje to ten też się cieszy No i już mnie śledzi jak chodzę po pokoju. Karuzelka też mu się podoba, chociaż jeszcze nie ma skoordynowanego śledzenia z bliska za bardzo Może dzisiaj mu matę wyciągnę, bo nie nadążam z wymyślaniem atrakcji dla niego. Matka pod czysta postacią już chyba mu się nudzi na dłuższą metę
zgadnij Kiedy masz zaliczenia? I w ogóle ile w dzień jest w stanie Maksio przespać tak jednorazowo?

L
J
Stary 2011-04-01, 14:00   #678
kretencja
Zakorzenienie

Tity, są trzy opcje. Jak mam coś, co można szybko upichcić/upiec to sadzam małego (o ile jest najedzony i spokojny) w bujaczku w kuchni i sobie obserwuje, co robię. Z 15-20 minut tak wytrzyma, to wystarczy, żeby szybkie ciasto przygotować i wlać do formy. I już - piecze się samo. Druga opcja - robię to kiedy śpi. Trzecia - podrzucam tatusiowi na pół godziny Większość ciast naprawdę nie jest czasochłonna z tego co czytam
Co do Sudocremu, ja wiem, że nie powinno się smarować profilaktycznie jak dupka jest OK. Natomiast na odparzenia jak najbardziej - przecież on po to jest. Profilaktycznie świetnie się u nas sprawdza Bepanthen i krem przeciw odparzeniom Hippa Właśnie muszę kupić obydwa, bo się na raz oba kończą Na szczęście dostałam paczkę Hippa z kuponami promocyjnymi do Rossmana, więc ten kremik za jakąś rozsądną cenę kupię I kupię od razu słoiczki - jedne warzywa i jedne owoce, też są kupony na nie. A już niedługo (za jakiś miesiąc) będziemy dietę rozszerzać

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2011-04-01, 14:03   #679
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Tity, ja mam ciągle jakieś zaliczenia, np. jutro też
Maksio śpi 2-3 razy w ciągu dnia po średnio 1- 1,5h. Teraz np. zasnął, a ja mam czas się ogarnąć w pracami na zaliczenie.

Stary 2011-04-01, 14:51   #680
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
hej Kochane

melduję, że właśnie wróciłam z wizyty maluch ma juz 8 cm długości plus dłuuugie nogi , serduszko z prawidłowymi zastawkami i jest najprawdopodobniej dziewczynką na wszystkie strony było oglądane i siusiaka nie widać. Także zaczynam mysleć nad imieniem dla dziewczynki, a za 3 tyg sie mam nadzieje potwierdzi
Super! Z imion to moze Marta, Ania?

Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
Melduję się po długiej nieobecności i z przeprosinami za brak aktywności...
A końcówka niestety daje się mocno we znaki-puchnę i tak naprawdę ledwo się turlam, bo brzuch mam ogromny Na dowód zdjęcie
No brzuszek już spory, pewnie maleństwu już tam ciasno, ale niech da mamusi skończyć projekt i wtedy moze wyskakiwać

Cytat:
Rośnie, rośnie. Ja tez chce taki brzuszek, mogłabym sobie głaskać

Cytat:
A ja od godziny 15 czasu UK zaczelam moj macierzynski!!!!!!!!!!!!! !!
Adriano dostal wyprawke na pozegnanie, ja mnostwo usciskow i mam sie pokazac z wozkiem w maju Pewnie, ze sie pokaze

Wow, to dosyć dużo masz tego macierzyńskiego, pozazdrościć. Bo ja w poniedziałek idę do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Cytat:
Mój też się wpatruje w zabawki, ale bardzo krótko, bo zaraz musi je posmakować Chyba włoski Tymkowi zjaśniały?

abz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-01, 16:48   #681
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

dziewczyny ja dziś oglądałam wózki i oczywiście u mnie w miećsie nie ma tako jumper ..... szkoda bo chciałam obmacać ..... oglądałam jakiś DIVERSO http://aslazar.pl/sklep/product_info...roducts_id=175

i drugi BEBETTO http://bebetto.p.win.pl/sklep/wozek-...arny-p-73.html

słyszałyście coś o tych wózkach? w sumie poza gabarytami bo ten drugi trochę masywniejszy to ja różnicy nie widzę ....

dziś oczywiście kupiłam jeszcze synusiowi ładny kpl ogrodniczki polarowe takie rozpinane w kroku jak śpiochy i bodziak

Stary 2011-04-01, 19:08   #682
Tity
Zakorzenienie

I ja się pochwalę syneczkiem łobuzeczkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Leonek 01.04.2011.jpg (28,5 KB, 17 załadowań)

L
J
Stary 2011-04-01, 19:12   #683
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

przesłodki

Stary 2011-04-01, 19:31   #684
Anessa
Wtajemniczenie

Tity - powiem ci, ze nawet sie wyspalam, ale jednak preferuje moj kochany wileki materac
Zmoglo mnie dzis po poludniu ale ze wzgledu na robotnikow niestety nie pospalam nawet minuty

Abz - no, tutaj jest 1 rok macierzynskiego, z czego 9 miesiecy sa platne a 3 nie. Ja narazie zdecydowalam sie na urlop platny ale moge pozniej zmienic zdanie i wziac rowniez ten bezplatny

Podlogi juz prawie zrobione Jutro doslownie wykanczaja i zaczynaja malowanie W przyszlym tygodniu zaczynam porzadki

I chyba tez wozek w przyszlym tygodniu kupimy - nareszcie
TZ mnie tylko wkurza, bo nie chce kupic nowego fotelika samochodowego
Na nic moje tlumaczenia i wyjasniania - dla niego jest to nielogiczne i juz
Znacie moze jakas strone wyjasniajaca DLACZEGO tak istotne jest, zeby fotelik byl nowy lub apsolutnie z pewnego zrodla? I dlaczego ze szpitala rowniez wychodzi sie tylko z dzieckiem w foteliku???
Ja juz nie mam do niego sily, nie wiem jak mu to wyjasnic i ze to nie ja ustalam przepisy w szpitalach

Moj Nino

Stary 2011-04-01, 20:03   #685
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Sloneczko, ciężko znależć ten DIverso, więc ja bym wzięła Bebetto

Tity, jaki on malutki

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Anessko, to nie patrz na TŻ i sama zamów

Stary 2011-04-01, 20:07   #686
aldii
Zakorzenienie

Sloneczko,Tity,Jasiulek Lu zaliczyla kilka dni temu jelitowke i o maly wlos poszlybysmy do szpitala,bo pic nie chciala.Na szczescie w pore sie "opamietala",poslucha la mamusi zaczela pic i nie doszlo do odwodnienia
Tity cudo
Na brzuszek polecam sab simplex,a na pupke jak nic nie pomaga to masc triderm - ale to na recepte
za m-c
Kreti za 4 m-ce
Zgadnij
Anessa http://fotelik.info/
Stary 2011-04-01, 21:31   #687
abz
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ja dziś oglądałam wózki i oczywiście u mnie w miećsie nie ma tako jumper ..... szkoda bo chciałam obmacać ..... oglądałam jakiś DIVERSO http://aslazar.pl/sklep/product_info...roducts_id=175

i drugi BEBETTO http://bebetto.p.win.pl/sklep/wozek-...arny-p-73.html

słyszałyście coś o tych wózkach? w sumie poza gabarytami bo ten drugi trochę masywniejszy to ja różnicy nie widzę ....

dziś oczywiście kupiłam jeszcze synusiowi ładny kpl ogrodniczki polarowe takie rozpinane w kroku jak śpiochy i bodziak
czymś na pewno się różnią, kwestia pewnie wykończenia, czy rączka jest z pianki czy z tworzywa czy ze skóry, jakie koła, jakie hamulce itp. Ale oba ładne, chociaż jakoś nie podobają mi się czarne koła całe, wolę srebrne aluski

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
I ja się pochwalę syneczkiem łobuzeczkiem
Jakie maleństwo i takie ciemne oczęta, Krzysiu też takie miał, takie jeszcze niewyraźne. Ale ogólnie słodziak

abz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-02, 09:00   #688
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Abz chodzi o to też że ja na wiele szczegółów nie zwracam uwagi, i oczywiście boję się że coś przeoczę jak będę kupować ..... na razie szukam tako jumper ale znaleść nie mogę chyba muszę się do Rzeszowa przejechać żeby go wymacać

Stary 2011-04-02, 15:10   #689
danika
Zakorzenienie

Słoneczko tako jumper jest w Tarnowie w centrum "MIeszko" na Jana Pawła, własnie wczoraj oglądałam jeszcze widziałam Tako warrior chyba, TZ mnie wyciągnął. Ale my chyba kupimy Jedo albo Baby Smile, najbardziej sie nam podobają

Tity jaki przystojniaczek z Leosia słodziaczek

Anesko super, że już jesteś na macierzyńskim teraz już tylko czekać na Adrianka
danika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-02, 15:47   #690
Anessa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Anesko super, że już jesteś na macierzyńskim teraz już tylko czekać na Adrianka
Tez sie ciesze Choc nadal nie wierze i mysle, ze jutro do pracy trza sie zwlec

Tak nam sie chyba te remonty w domu podobaja, ze codziennie cos dodatkowego wymyslamy Dzis zdecydowalismy, ze jednak drzwi wymienimy odrazu w tych 2 pokojach gdzie mamy remont.
No i panowie robia
Na tym chyba jednak juz poprzestaniemy bo:
a) brak dalszych funduszy na dodatkowe idee
b) wypadaloby w koncu przygotowac ladnie pokoj dla synka, bo raczej nowa podloga, sciany i drzwi go nie rusza w pierwszych latach zycia
c) chce juz spac w moim lozeczku wygodnym !!

A jutro do Ikeii jedziemy

Moj Nino

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości