|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
od rana jest mi zimno. nie wiem czy to z powodu cyklu i hormonow czy moze szykuje sie jakas choroba. a twarz prawie mi plonie,jednak czuje sie dobrze i nic poza brzuchem (jak podczas@) mnie nie boli.
jesli malpa nie przyjdzie w weekend, najpredzej w poniedzialek bede testowac,aby nie napalac sie zbytnio. chyba, ze TZ zrobi jak ostatnio...
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chcę cię zniechęcać, ale nie nastawiaj się, że jak płacisz to ma byc miło bo raczej nie będzie. Moje wszystkie kolezanki, które u niego wylądowały wlasnie po poronieniach robiły badania prywatnie (przynajmniej te wszystkie przeciwciała itp).A ty chyba pisałaś ze byłaś u Chrostowskiego (czy miałaś być)? nie wolisz tam zostac? |
|
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Karolca a jakie masz długie cykle?
Irmusia trzymam kciukasy.
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
28-29 dni, ale bez wzgledu na dlugosc cyklu, okres dostaje w okolicy weekendu.
|
#3215 |
|
Rozeznanie
|
Irmusia widzę ,że mnie danika wyprzedziła z wypowiedzią
ale ja Ci już chyba pisałam swoje zdanie na temat Milewicza i powiem tylko tyle życzę powodzenia i daj znać jak było raz o mało ale się z nim nawet nie pokłóciłam a dziewczyny z oddziału biły mi brawo a on się wtedy obrócił na pięcie i poszedł do prof. po decyzję bo ja jestem nie jego pacjentką tylko prof.Krzyśka a wtedy prof. nie mógł być na obchodzie i podjąć decyzji a ja miałam w karcie zaznaczone,że mają mi zrobić hsg a on do mnie co ja tutaj robię i w ogóle dopiero salowa mu przypomniała ,że prof. zaznaczył hsg i kazał mi czeka,że się musi z nim skontaktować i nie wolno mi było nic jeść poczym minęło koło 2 godzin i nikt nie dawał mi znać i spytałam się salowej a ona na to to Milewicz jeszcze nie dał pani żadnej odpowiedzi a ja na to ,że nie noi mi mówi,żebym sobie już coś zjadła bo była 12 że otej porze raczej już mi nie zrobią hsg a ja widząc Milewicza jak przyjmuje swoje pacjentki w tym czasie podeszłam i pytam się czy był już u prof. skonsultować się odnośnie mojego hsg a on do mnie krzykiem a jadła pani już śniadanie a ja do niego no właśnie nie bo pan mi powiedział,że przyjdzie i mi da znać a minęły już 2 godziny i jeszcze kilka słów mu powiedziałam bo ja sobie nie dam w kaszę dmuchać nie należę do takich osób ....i kazał mi poczekać ,że pójdzie do niego po czym po 10 min. przylatuje salowa cała czerwona i pyta się jadła pani a ja mówię,że nie to szczęście bo o 13 ma pani hsg proszę przyjść na zastrzyk i to była moja ostatnie spotkanie z tym kretynem na szczęście teraz staram się go unikać jeżeli jest to możliwe co i jak dalej już nie wspomnę jak traktuje swoje pacjentki też makabra jakaś i to była starsza pani a prawie się na nią wydarł na obchodzie oto,że się chciała tylko coś spytać lepiej nie pytać daj znać bo bardzo jestem ciekawa jakie na Tobie zrobi wrażenie
|
#3216 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
Wpadłam na chwilkę bo zaraz do pracy muszę wrócić. Karolca trzymam za Ciebie kciuki żeby @ nie przyszła. U mnie 39 dc już myślałam że dzisiaj małpa przyjdzie ale jednak nie, brzuch mnie boli więc ja też w weekend dostanę Wrócę do Was w poniedziałek bo dzisiaj muszę jechać na zajęcia. Będę cały weekend bez mężulka, pierwszy raz od ślubu na tak "długo" go zostawię hihi Zapomniałam Wam powiedzieć jaki miałam sen. Był bardzo realny. Śniło mi się, że jestem w ciąży, mam duży brzuch a dziecko bardzo mocno kopało, jakby się przekręcało w środku.Nawet myślałam sobie że to takie dziwne uczucie bo czułam je tak wyraźnie. Rano obudziłam się pełna nadziei ale od razu skojarzyłam dlaczego tak bardzo czułam te ruchy w brzuchu. Mąż był w pracy na noc a ze mną spał kot, który prawdopodobnie wiercił się na moim brzuchu ![]() ![]()
Edytowane przez agawaaa Czas edycji: 2011-04-01 o 15:06 |
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
To rzeczywiście,świetny sen- dobrego masz tego kota. Uśmiałam się
a zawsze przed @ Cię brzuch boli
|
#3218 |
|
Raczkowanie
|
Tak zawsze mnie boli cały brzuch, ok kilku dni bolały mnie jajniki, raz jeden raz drugi. Troszkę dawało mi to nadziei jednak dzisiaj jestem pewna że @ przyjdzie. Mierzycie temperaturę? Ja tego jeszcze nie robiłam bo wydawało mi się że umiem poznać dni płodne. Chyba od tego cyklu zacznę mierzyć. Jak myślicie?
|
|
|
|
#3219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawką
![]() Ale mam dziś zabiegany dzień dopiero usiadła i popijam pierwszą kawę...zazwyczaj o tej porze to już druga leciała...na szczęście już piątek Cytat:
![]() Trzymajce się cieplutko dziewczynki, czekamy na Was Sto Lat Kochana żeby nie przylazła!Cytat:
daj nam znać po to zrzucę Cię na dolną liste ![]() Cytat:
![]() Czekam na fotki Scio Kochana a co tam u Ciebie?? Zerknęłam na suwaczka, to już 26tc...ale zleciało...napisz jak się czujesz ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 17 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Darusiaaaa (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)cykl 2, last @ 3,02 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 26, last @ 19,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 25, last @ 1,03 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 4, last @ 6,03 Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 24, last @ 17,03 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 29, last @ 25,03 Pacierp (Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03 Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 35, last @ 26,03 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 41, last @ 28,03 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 11, last @ 29,03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] |
|||
|
|
|
#3220 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Irmusia, mam nadzieję, że bocian przyleci szybciutko Cytat:
za jak najszybszy powrót do staranek, a ziółka z pewnością nie zaszkodząCytat:
Cytat:
Cytat:
...z niecierpliwością czekam na fotkiScio, oczywiście, że pamiętamy ![]() Tincia, STO LAT ![]() Pacierpku, masz rację ...to PCO wykańcza ...buziaki dla Ciebie, Słonko
laparo, PCO 52 cykl starań ... cud Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2011-04-01 o 16:31 |
|||||||||
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, Paulinko, Chrubinko
U nas dobrze. Agata rośnie, kopie, ja czuje się dobrze, oprócz zgagi nic mi nie dolega. Coraz bliżej porodu, ale jak na razie jestem bardzo spokojna - w ogóle bardzo jestem rozsądna i spokojna - żyje jak żyje, nie panikuje przesadnie itd. Ale już bym chciała małą mieć przy sobie. A dla wszystkich staraczek Agatowe fluidki ![]() w ogóle nie pisze, bo jakoś tak dziwnie. Nie chciałabym sprawiać przykrości staraczką takim ciążowym paplaniem. Ale wiecie jak tak podczytuje, to uważam, ze mieliśmy z mężem ogromne szczęście, ze się udało tak szybko. Sciskam mocno
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2011-04-01 o 17:14 |
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Danika, Edzia dziękuję bardzo za opinie o Milewiczu
Ale ja już nie wiem, co mam robić??? Miałam plan żeby iść na sono HSG do Artvimedu (do Chrostowskiego), ale na Bocianie dziewczyny odradzają, bo niby sono HSG niedokładne jest. Ja się tam nie znam, chciałabym tylko sprawdzić czy jajowody drożne, jajniki mają prawidłową budowę i czy z macicą wszystko ok. Potem chciałam pokazać Chrostowskiemu wszystkie wyniki badań i dowiedzieć się, co proponuje ( mailowałam z nim i wstępnie wiem, że raczej IUI). A na Bocianie piszą mi, żebym się nie decydowała na IUI tylko szukała przyczyny niepowodzeń. Aaa tam jest dziewczyna, która leczy się u Milewicza i miała wszystkie badania bezpłatnie na Kopernika. Opinie są różne jak widać. Ale podobnie jest niestety z prof Krzyśkiem. Wiem Edziu, że Ty jesteś przykładem, że u niego można zajść i ogólnie masz o nim dobre zdanie, ale przeczytałam dziesiątki bardzo złych opinii o tym lekarzu i się przestraszyłam Ja nie chcę, żebyście pomyslały, że jestem uprzedzona do jakiegoś lekarza, ale po prostu prawie o każdym (poza Chrostowskim) jest przewaga negatywnych opinii typu, że leczenie u X jest stratą czasu i ja nie wiem już, co mam zrobić, do kogo iść. A potrzebuję, żeby ktoś wreszcie pomógł mi w tę ciążę zajść To co radzicie? Spróbować z tym Chrostowkim, tak jak wcześniej myślałam? Czy w którejś z klinik w Krakowie można zrobić tradycyjne HSG, jeśli sono HSG nie jest dokładne?
|
#3223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rośnie jak należy, wsi sobie główką w dół :P Serduszko bije Niestety torbiel jak była, tak jest... nic się nie zmniejszyła i dodatkowo mam ta nieszczęsną grzybicę :/ Aaaa termin porodu 10 listopada 2011, także myślę, że teraz mogę spaść już na dolną listę ![]() No i zostawiam
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-04-01 o 17:49 |
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Jest mi zimno, bo mam ogólnie podwyższoną temp ciała do 37.1
tak po prostu? W pracy miałam aż wypieki na policzkach
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Tincia Super jeszcze raz Gratuluję
![]() i porywam pierwsze fluidki od Twego dzieciątka Mam nadzieję, że torbiel i grzybek szybko sobie pójdą precz ![]() Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 16 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Darusiaaaa (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 26, last @ 19,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 25, last @ 1,03 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 4, last @ 6,03 Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 24, last @ 17,03 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 29, last @ 25,03 Pacierp (Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03 Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 35, last @ 26,03 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 41, last @ 28,03 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 11, last @ 29,03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 13 zafasolkowanych: Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] |
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3228 |
|
Rozeznanie
|
Irmusia bo prawda jest taka,że każdy będzie chwalił lekarza jak mu się uda
a ze mną nie jest tak ponieważ ja też już wątpiłam w prof. i pisałam Wam o tym i poszłam na dwie inne konsultacje do dr.Kostyka i Janeczko ale nie usłyszałam nic nowego oczym bym już nie wiedziała a i leczenia konkretnego też nie zaproponowali oprócz tego,że dostałam skierowanie na ifv do Warszawy i w tedy stwierdziłam,że muszę być nadal silna i nie poddawać się i wierzyć prof. w to co robi noi życie samo mnie zaskoczyło w niedługim czasie a i nie czeka się na termin przyjęcia do szpitala tylko się pyta Ciebie kiedy Ci pasuje bo on jest tam kierownikiem kliniki a Milewicz jest teraz podobno ordynatorem oddał mu to stanowisko prof. nie wiem czemu ale jeden jest + pozytywny tego prof. ma więcej czasu dla swoich pacjentek teraz niż wcześniej bo za wiele miał na głowie wcześniej cała klinikę,przychodnie gabinet prywatny i wykłady ....A ja nikogo nie będę namawiać i przekonywać bo każdy musi podjąć decyzję
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Tincia super że maluch zdrowo się rozwija
A co z Corą? Czyżby już urodziła
|
|
|
|
#3230 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane
i milego dnia! tincia jeszcze raz gratuluje ,a torbiela sie nie przejmuj,podobno zdarzaja sie bardzo czesto w ciazy!jesli by w ostatecznosci nie zniknela to cc bedziesz miec i odrazu ja usuna,ale mniejmy nadzieje ze obedzie sie bez tego
|
#3231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehhh...Faktycznie, cora milczy:P Corciaaaaa w- are- U!!!??? :P
14 sierpnia 2010 4 listopada 2011 Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-04-02 o 10:04 |
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3233 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej!!!
musiałam odespac cały tydz, bo nie wysypiam sie ostatnio. rozmowy z porcelana trwaja nadal, najgorzej jest rano, ale zrobiłam ekspryment ze czasami rano nic nie jadłam i nie zwracałam tylko z piciem i posiłkiem czekałam do 9-10, wiec chyba bedzie sposób aby sie rano az tak nie meczyc, ostatnio to garaz zaznaczyłam najgorsze jest to ze strasznie mi naczynka po wymiotach pekają a w poniedziałek leciała mi rano krew z nosa, powiem o tym na wizycie lekarzowi, ale wyniki badan miałam dobre, moze cos innego mi zleci.dzisiaj idziemy na imieniny do tescia, a tak bym sie winka lub likieru napiła a tu niestety......cora sliczny kotek a brzusio to masz przecudny taki zgrabniutki, mój pomału tez sie zaokrogla, ale fajnie wyglada tylko z lewego profilu bo po prawej stronie mam szef po operacji i szpeci mi brzuszek i zniekształca. Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- zapomniałam sie pochwalic ze zlozylismy sami szafe w przedpokoju, jak pochodzilimy po sklepach i zyczyli sobie 2500-3000zł za szafe to stwierdzilismy ze moze sami sprobujemy, zamówilismy płyty do wyciecia, kupilismy system drzwi przesównych w necie i cała szafa wyszła nam za 700zł ![]() tż ma juz ochote robic garderobę tak mu sie to spodobalo..... |
||
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
nadal jest mi zimno a od czasu do czasu dostaję takie wypieki, jakby było mi gorąco.
Męczy mnie to. Wczoraj @ nie przyszła, dziś [jeszcze] też ![]() Jeszcze wieczór i jutro. I zobaczymy. Piersi bolą mnie okrutnie. Chce mi się ciągle jeść i pić. Ale to jest raczej normalne u mnie przed @. Brzuch mnie boli jak podczas @ i to już trzeci dzień.
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
mam podwyższoną temp. ciała.
rano miałam 37.1 jest nadzieja
|
#3237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze godzina zero nie nadeszła.Nawet sie nie zapowiada,żadnych skurczy ani innych dolegliwości.Zaczynam pić wywar z liści malin,więc zobaczymy.Ciekawa jestem czy do wtorkowej wizyty cos się ruszy![]() Możecie cos podejrzewac jak przez 3 dni nie napisze żadnej wiadomości ,bo będzie szansa żem juz w szpitalu![]() A tak poza tym to zero stresu.Sama sobie przyklaszczę za ta postawę ![]() Karolca trzymam kciuki.Tempka obiecująca! Tincia super,że wszystko z Maluszkiem ok.Spóźnione życzenia urodzinowe!!!Spełnienia marzeń!
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-04-03 o 09:57 |
|
|
|
|
#3238 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=paulinaizabela;2610 0226]Tincia Super jeszcze raz Gratuluję
![]() i porywam pierwsze fluidki od Twego dzieciątka Mam nadzieję, że torbiel i grzybek szybko sobie pójdą precz ![]() Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 16 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Darusiaaaa (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 26, last @ 19,02 Agawaaa (Agnieszka, 28 lat, lubelskie)cykl 11, last @ 22,02 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 25, last @ 1,03 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 4, last @ 6,03 Malami82 Agnieszka, 29 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 24, last @ 17,03 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 29, last @ 25,03 Pacierp (Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03 Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 35, last @ 26,03 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 41, last @ 28,03 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 11, last @ 29,03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 13 zafasolkowanych: Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Tincia (Justyna, 28 lat, Zielona Góra)gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p 10 listopada 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*][/QU /witam! proszę o zmianę last@3.04 cykl 26
|
#3239 |
|
Wtajemniczenie
|
Super, że bez stresu
No patrz, a ja myslałam, że już sie porodówkujesz ![]() ![]() hehehe... Ten napar malinowy to na skurcze, czy na co?
|
#3240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A napar z liści malin pomaga w przygotowaniu macicy do porodu i korzystnie wpływa na rozwieranie szyjki macicy-tym samym może trochę go przyspiesza,choc wiadomo jak to jest Dzidzia i tak wyjdzie kiedy będzie chciała.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

nie chcę cię zniechęcać, ale nie nastawiaj się, że jak płacisz to ma byc miło bo raczej nie będzie. Moje wszystkie kolezanki, które u niego wylądowały wlasnie po poronieniach robiły badania prywatnie (przynajmniej te wszystkie przeciwciała itp).
ale ja Ci już chyba pisałam swoje zdanie na temat Milewicza i powiem tylko tyle życzę powodzenia i daj znać jak było
raz o mało ale się z nim nawet nie pokłóciłam a dziewczyny z oddziału biły mi brawo a on się wtedy obrócił na pięcie i poszedł do prof. po decyzję bo ja jestem nie jego pacjentką tylko prof.Krzyśka a wtedy prof. nie mógł być na obchodzie i podjąć decyzji a ja miałam w karcie zaznaczone,że mają mi zrobić hsg a on do mnie co ja tutaj robię i w ogóle dopiero salowa mu przypomniała ,że prof. zaznaczył hsg i kazał mi czeka,że się musi z nim skontaktować i nie wolno mi było nic jeść poczym minęło koło 2 godzin i nikt nie dawał mi znać i spytałam się salowej a ona na to to Milewicz jeszcze nie dał pani żadnej odpowiedzi a ja na to ,że nie noi mi mówi,żebym sobie już coś zjadła bo była 12 że otej porze raczej już mi nie zrobią hsg a ja widząc Milewicza jak przyjmuje swoje pacjentki w tym czasie podeszłam i pytam się czy był już u prof. skonsultować się odnośnie mojego hsg a on do mnie krzykiem a jadła pani już śniadanie a ja do niego no właśnie nie bo pan mi powiedział,że przyjdzie i mi da znać a minęły już 2 godziny i jeszcze kilka słów mu powiedziałam bo ja sobie nie dam w kaszę dmuchać nie należę do takich osób ....i kazał mi poczekać ,że pójdzie do niego po czym po 10 min. przylatuje salowa cała czerwona i pyta się jadła pani a ja mówię,że nie to szczęście bo o 13 ma pani hsg
co i jak dalej już nie wspomnę jak traktuje swoje pacjentki też makabra jakaś i to była starsza pani a prawie się na nią wydarł na obchodzie oto,że się chciała tylko coś spytać lepiej nie pytać

Chyba to wynik tego obniżenia,czyli godzina zero tuż,tuż,bo od soboty to juz drugie obniżenie
Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć że wsio dobrze
prawdopodobnie doleci do nas na koniec czerwca i całe 2 miesiące będzie z nami a potem znowu będzie sam do grudnia
i bardzo źle się z tego powodu czuję i zastanawiam się czy nie wrócic wcześniej z małą ale zdaję sobie sprawę,że Boże Narodzenie raczej byśmy spędzili w tedy we Włoszech .....