|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
|
|
|
|
#4832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, że nasze kciuki zawsze działają ![]()
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla zainteresowanych z Lublina i okolic 9,10 kwietnia 2011roku odbędą się targi gdzie można tam kupić biżuterię i nie tylko, różne rzeczy do samodzielnego zrobienia biżuterii. Są też stoiska ze svarowskim także jak by któraś chciał sobie obejrzeć albo kupić już coś na ślub to polecam. Ja się napewno wybiorę ![]()
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
no baaaa, dlatego też się z tym tu zgłosiłam
![]() Drukowałam przed chwilą karty do mojej księgi gości i jak na złość tusz mi się skończył A jutro z rana idę robić z siostrą zdjęcia. jakąś sesyjkę w plenerze zrobimy. muszę wreszcie zrobić sobie portfolio ![]()
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A właśnie. Odpisał mi ten zespół " co pije" Bo mu ostatnio napisałam ze niestety podziękujemy za ich usługi i że szukamy kogoś kto traktuje swoją prace poważnie i kto nie będzie pił ![]() Odpisali że "nie każdy kto nie pije traktuje swoją prace poważnie i jest profesjonalny, ale to już od nas zależy."
|
|
#4837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziemy miały piękną pogodę i o takie myślenie bardzo Cię proszę a nasze kochane PM proszę by za piękną pogodę trzymały kciuki wizaż ma MOC ![]() Cytat:
będzie dobrze - musi być
|
|
#4838 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4839 |
|
Zadomowienie
|
jak piszesz wiadomość to po prawej stronie nie masz emotikonów?
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny te co oglądają seriale z tej strony ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ jak wy je tam oglądacie (przez to megavideo? ) bo mi się one coś ostatnio ładować wcale nie chcą
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- może masz je wyłączone. z tego co pamiętam jest opcja że emotikony będą wyłączone w tekście oo dokładnie jak odpisujesz to poniżej w dodatkowych opcjach jest coś takiego jak różne opcje i tam masz 3 okienka do zaznaczenia. jak masz zaznaczone trzecie to emotikonów mieć nie będziesz Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-04-01 o 11:38 |
|
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nic nie mówię wiedziałam że nie powstrzymasz się od komentarza;p ;p
|
|
#4842 |
|
Wtajemniczenie
|
ja słyszałam, że wszystkie soboty w 2012 roku mają być piękne, nawet te zimowe
nikt nic nie mówił o deszczu tylko słońce, słońce, słońce ![]()
|
|
|
|
#4843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak nie to masz tam u góry pasek ze zmiana czcionki, wielkoscia kolorem i taka morka pozniej jest to tam sa tez emiotki ![]() O i wtedy też pod tym edytorem masz napisane DOSTĘPNE KODY W PODPISACH, i tam w drugiej kolumnie pisze "EMIOTKI" jesli masz przy nich "TAK" to znaczy ze są włączone. a jak"Nie" to dziewczyny pisaly że gdzieś widziały że można je włączyc
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-04-01 o 11:53 |
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak będzie napewno |
|
|
|
|
#4846 |
|
Wtajemniczenie
|
będzie, będzie
evoonia najwidoczniej mamy tych samych informatorów
|
|
|
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
a jeżeli chodzi o emiotki w tekscie to dajesz ZAAWANSOWANE (dodawanie fotek) i tutaj powinny być
|
#4848 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo Jesteśmy rodzinni po prostu. A i Przyjaciół trochę mamy ![]() My jak najbardziej będziemy mieć kamerzystę, ale robimy z tego film bardziej o nas, niż z wesela. Mam nadzieję, że już niedługo uda nam się spotkać z firmą, którą sobie upatrzyliśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że kupimy Mu po prostu taki, w jakim najlepiej się będzie prezentował i będzie miał przyzwoitą cenę. Raczej będziemy więc omijać "ślubne" w nazwie ![]() Cytat:
A Bieszczady cudne są, masz rację, że na urlop z dziećmi idealnie ![]() Cytat:
Zawsze można dać wolniejszą piosenkę i wtedy kadry zmieniają się płynniej ![]() hehe, my przywiązujemy dużą wagę i do zdjęć i do filmu. Fotografów znaleźliśmy idealnych dla siebie, teraz tylko pytanie, czy firma video, którą upatrzyliśmy sobie podoła naszym wymaganiom.. No ale przekonamy się o tym pewnie już za 2, 3 tygodnie, kiedy pojedziemy w lubelskie i się z nimi spotkamy. W sumie zaklepali nam już wstępnie datę, więc jakby ich mamy, mam nadzieję, że to będzie dobry wybór ![]() Cytat:
Ja jestem fanką portugalskiej reprezentacji narodowej, a w szczególności ich byłego bramkarza Ricardo (http://www.imagensgratis.com.br/imag...es-pereira.jpg ) no uwielbiam faceta No, ale ogólnie to, podobnie jak tusia, wolę grać w nogę, niż ją oglądać ![]() Cytat:
Laska mi się nie podoba, Ty jesteś ładniejsza A suknia jak suknia, jak jest długa, to nie ma opcji, żeby się coś nie porobiło... Najważniejsze, żeby była czysta pierwsze kilka godzin, potem już nikt nie widzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pewnie, że nie każdy, kto nie pije jest profesjonalistą. Co nie zmienia faktu, że tego, kto pije w pracy profesjonalistą nazwać się nie godzi.ibyza, ja też tak słyszałam Teraz w 2011 niech się wypada, a 2012 ma być samo słońce ![]() tusia, ale z Was senne materialisty! ![]() Dziewczyny, wczoraj lato, a dziś jesień... Cholerny kwiecień! Żartu też Wam żadnego nie sprzedam, nie przepadam za tymi wszystkimi prima aprilisami i lanymi poniedziałkami... Za to wrzucę artykulik z całkiem rozsądnymi radami, może się którejś przyda: http://myweddspace.pl/artykul/report...on-impossible/
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-04-01 o 12:06 |
||||||||||
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie niech w tym roku leje ile chce a w przyszłym poprosimy słoneczko i ciepełko
|
#4850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oby tego PM 2011 nie zobaczyły A ich jest baaardzo dużo
|
|
|
#4851 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, już mam
Miałam ustawiony prosty edytor tekstu, teraz zmieniłam na zawansowany.
|
|
|
|
#4852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|
#4853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też bym poszła na taki meczyk trzymam Cytat:
Cytat:
ja też takich artystów szukałam ![]() (moi też są w rankingu, ale z bieżącej edycji - 9 miejsce http://www.forumslubne.pl/artykul/zo...ubnej-etap-iii) Ja nie robię nikomu żartów na Prima Aprilis mam nadzieję ze nikt mnie nie wkręci
|
|||
|
|
|
#4854 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki przy okazji zapraszam was do mojego sklepu.
Wszystkie informacje będą pojawiały się w podpisie. Ok, już nie spamuję;-) ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że się nie przestraszą, a wręcz jeszcze ich to zachęci - tak mieliśmy przy spotkaniu z naszymi Fotografami (siedzieliśmy 4 godziny i obie strony były tak samo zafascynowane naszym weselem i pomysłami zdjęciowymi wypływającymi z nas i z nich, co nas naprawdę zachwyciło), mam więc nadzieję, że i tu nas intuicja nie zmyliła i będzie tak samo ![]() Eh, sorki, że taki wywód, ale mam lekkiego fioła na punkcie tego naszego filmu i mogę o nim gadać godzinami - to jest właściwie w telegraficznym skrócie ![]() hehe, może powinnam to napisać na szaro Nie no, oczywiście nie życzę deszczu nikomu... Ale prawda jest taka, że jak miałabym wybierać, to wolę, żeby lało Im, niż Nam One na pewno to rozumieją, bo też wybrałyby siebie, a nie nas
|
|
#4856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie jedynie śnieg może padać
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co mi się przypomniało, a nie mogę znaleźć..
pewna czołówka do wesela otóż było tak Młodzi nagrywali film że są gdzieś na plaży i za nic nie mogą dotrzec na swój ślub. Są ubrani itp.. patrza na zegarek a to juz ta godzina. Więc szybko lapią jakąś okazję ale i tak muszą sporo czekać.. I wiem że Pan młody poszedł jeszcze do MC. po coś do zjedzenia. I to wszystko było puszczone gościom i to tak realistycznie wyszło kiedy na filmiku młodzi podbiegają juz do drzwi a oni w odpowiednim momencie wchodzą ![]() Oczywiście na weselu to nie wypali bo dziwnie by to wyszło, ale na jakimś cywilnym bądz przyjęciu- fajny pomysł ![]() Mykam ubierac się na uczelnie ![]() Chatka- fajny pomysł. Na prawde bardzo mnie zaciekawił i tym samym spodobał mi się. Muszę porozmawiać o tym z TŻ ![]() Bo jednak za kilkanaście lat kiedy (o ile płyta odpali ) lepiej można się wczuć w to wszystko jak słyszy się własne słowa, przeżycia i emocje Nawet o czymś śmiesznym można wspomnieć
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-04-01 o 12:54 |
|
|
|
#4858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A z tym wyborem pogody to doskonale Cię rozumiem. U nich na wątku też pewnie pisało, że albo nam albo i PM 2010 ma padać . I ja ogólnie już na dzień dzisiejszy bardzo boję się o pogodę... Strasznie mi zależy na słoneczku, jednak chyba powinnam troszeczkę wyluzować .
|
|
|
#4859 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
3 dni temu Dla mnie, Mamy, Taty Moze do kogos z nas usmiechnie sie szczescie ![]() Cytat:
Wlasnie o takiej marze To moj faworyt od dluuuugiego czasu, wiec mysle, ze na takiej wlasnie fryzurze stanie ![]() A dziewczyna mi sie nie podoba. Ogolnie nie przepadam za takim typem urody ![]() Cytat:
I cena tez jeszcze do przelkniecia, wiec mysle, ze nie masz sie co zastanawiac ![]() Cytat:
Dziewczyny, TZ oddal magisterke!!!!! Jestem taka szczesliwa, dumna, taka ulge czuje, ze normalnie cos niesamowitego! Jutro mamy zamiar posiwetowac z jego znajomymi z uczelni Hurra ![]() Ja sie wybieram na ostatnie juz dzis zajecia, a pozniej na solarke (moja bialosc jest przerazajaca :P) i moze jakis spacerek, bo pogoda przesliczna Niestety, jesli juz, to samej, bo TZ w pracy i w oogole sie wczoraj troszke popsztykalismy, to nawet lepiej, ze sobie sama pochodze :P
|
|||||
|
|
|
#4860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ciągle pada....
Cytat:
To już taką na ślub?? pokazuj nam tu projekcik szybciutko!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja wam się wyżalę, że dzis się już zdążyłam z Tż pokłócić Jako że mam dziś wolne postanowiłam zrobić porządek z samochodem tj. - wymienić opony, zrobić przegląd i wymienić nieszczęsną żarówkę. no i tu zaczął się problem, bo mój Tż stwierdził że nie opłaca się płacić 10 zł za wymianę żarówki i on to zrobi sam! Najpierw pół godziny ją odkręcał...pech chciał że ta cholerna żarówka jest bardzo niewygodnie umiejscowiona. Później tadaaaam udało się wykręcić starą żarówkę. Po kolejnym kwadransie rzucania przekleństwami w końcu założył nową. I tu dopiero zaczął się prawdziwy dramat, bo w trakcie jej zakładania wyskoczyła jakaś sprężyna. No i jak słowo daję już mnie szlag trafił, bo w niedziele z rana wyjeżdzam do Krakowa, muszę mieć sprawny samochód, musze zrobić jeszcze masę zakupów, wymienić nieszczęsne opony - a byłam umówiona na 11. No więc pytam go grzecznie "Kochanie, długo jeszcze?" a on łapy umorusane jakimś błotem, spodnie na kolanach brudne od klęczenia, deszcz się na głowę leje wrzasną na mnie "że jak mi się k**** spieszy to po co ja mu wogóle tym głowę zawracałam i trzeba było jechać do mechanika" Oczywiście na wymianę opon nie zdążyłam, mogłam czekać godzinę! więc zrezygnowałam. Po prostu jest mi już wszystko jedno...przepraszam ale musiałam się wyżalić..przynajmniej przegląd zrobiłam a pan jak zobaczył moją minę (pewnie wyglądałam jak sto nieszczęść) to już podarował mi tą nieświecącą żarówkę i podbił przegląd a na koniec rzucił jeszcze, że nie trzeba się przejmować i z wymianą żarówki nie powinno być problemu i że nawet mój chłopak będzie sam w stanie to zrobić....szkoda że nie widziałyście jego wściekłej miny |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.

to chyba to
ale tak mi się wydaje

żeby wrócił jednak autem a nie pociągiem bo jak by on jeszcze teraz stracił pracę to kaszana totalna
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
). Dostaliśmy już prezenty i przez cały sen.....liczyliśmy z TŻ pieniądze z kopert 
i o takie myślenie bardzo Cię proszę a nasze kochane PM proszę by za piękną pogodę trzymały kciuki wizaż ma MOC 

ale swoją drogą śliczna ta dziewczyna 

Oczywiście na wymianę opon nie zdążyłam, mogłam czekać godzinę! więc zrezygnowałam. Po prostu jest mi już wszystko jedno...przepraszam ale musiałam się wyżalić..przynajmniej przegląd zrobiłam a pan jak zobaczył moją minę (pewnie wyglądałam jak sto nieszczęść) to już podarował mi tą nieświecącą żarówkę i podbił przegląd a na koniec rzucił jeszcze, że nie trzeba się przejmować i z wymianą żarówki nie powinno być problemu i że nawet mój chłopak będzie sam w stanie to zrobić....szkoda że nie widziałyście jego wściekłej miny