|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Oczywiscie , ze WIDAC ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Dobra laseczki , zmykam do pracki i zycze wszystkim milego dnia
|
|
#1472 | ||||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Zacznij, w Lublinie są świetne lumpy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje dziewczyny Jak mówicie, że widać to i mi motywcaja wzrośnie bo w lustrze to ciągle widze siebie 'większą' |
||||
|
|
|
#1473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eee Kochana pieknota teraz super bylas w tym razem??
|
|
#1474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Lubię takie fasony---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- W ogóle Dziewczynki jakiego doooooooła złapałam Byłam u optyka, po okularki i zostawiłam tam 500zł![]() aż płakać mi się chce. Miałam nadzieję że zmieszczę się w 300 a tu taka kicha blada. Na dodatek wzięłam podstawowe szkła i oprawki z tych tańszych a taką kupę kasy wydałam, teraz chyba pasa przez cały miesiąc będzie trzeba zacisnąć
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
U mnie dziś drugi dzień @ , ale za to jest równe 60,00kg![]() Uparciucha ta moja waga, nie chce tej 5 pokazać ![]() poniżej chwalę i pocieszam jak następuje hihi ![]() jeśli kogoś pominęłam, z góry przepraszam..... klaudia77 - Gratulacje! Piękne spadki! Guniella - 2kg zleci zanim się obejrzysz ![]() extravagance86 - przyjedzie "ciocia czerwoną limuzyną" i wzrost pójdzie precz ![]() izuulkaa - BRAWO!!! Ależ piękny wynik! ![]() karolinusienka - mały spadek, ale za to jaka wielka radość! tchnienie-wiatru - to teraz już poleci z górki , a co do zdjęć lexie - jest nareszcie upragnione 7 z przodu! wykrasana - super wynik!A zdjęcia??!! WOW!!!!!
|
#1476 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogromna różnica ale fajnie, że jesteśmy już na takim etapie wątku, gdzie każda może się pochwalić i zmotywować tym inne !Cytat:
nie strasz, też muszę się wybrać do okulisty i pewnie okularki do czytania będą....ale aż 500 zł!? strasznie... Cytat:
jutro napewno!
|
|
|
#1477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1478 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dukanki! Od dawna obserwowałam Wasz wątek aż w końcu od wczoraj zaczęłam dietę
![]() Wczoraj zjadłam: -2 serki wiejski light -pól makreli średniej -szklanka coli light (po treningu) Dzisiaj: -jogurt naturalny ligh 150g -ser wiejski 0% tłuszczu+pół jog nat+szczypiorek -.... Mam pytanie: Jakie kupujecie jogurty naturalne? Ostatnio stałam z pół godziny w sklepie i czytałam skład. Niestet nie znalazłam żadnego, gdzie jest B> T+W :/ Nawet w "light" i "bez cukru". |
|
|
|
#1479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jedz dziewczyno!
|
|
|
#1480 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Hej wiecie co????? Dziś w Carrefour widziałam mleczko zagęszczone 0,5% TŁUSZCZU, takie w kartoniku!!!!! W szoku byłam i już miałam zapakować do koszyka, ale niestety nie znalazłam nigdzie zapisu, że jest bez cukru i w ogóle składu żadnego nie było więc wolałam nie ryzykować...Może któraś z Was się natknie na nie i jakoś rozszyfruje co z tym cukrem.
|
|
#1482 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny mysle nad otworzeniem komisu dzieciecego co o tym myslicie?/
|
#1483 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pizza brzmi ciekawie ![]() Cytat:
Widać i to bardzo A ja ciągle zapominam o marchewce na zakupach ![]() Cytat:
Niech zgadnę z czasów naszego SB? ![]() Ja wtedy schudłam z chyba 56kg do 51kg Jak widzę teraz swoje nieliczne zdjęcia z tamtego czasu to aż nie wierzę że to byłam ja Tęsknię za tym :Cry:Cytat:
Mi się zdarzyło narzekać na 54-56kg przy wzroście 169 Ależ ja głupia byłam ![]() Cytat:
Już miałam się na nie obrazić na dobre ale miałam kg w zapasie w lodówce z krótkim terminem i znów zrobiłam ale z połowy porcji Był pycha Dziś zrobię z reszty ![]() Cytat:
Zwłaszcza po przytyciu dysproporcja stała się bardziej widoczna różnica między biodrami a talią wynosiła prawie 40cm ![]() Cytat:
Potem mimo że miałam przez jakiś czas do tego idealną figurę to i tak się wstydziłam (no dobra chyba z raz za parawanem siedziałam w kostiumie i raz na jakimś odludziu )Teraz chyba niezależnie od tego jak będę wyglądać w kostiumie i tak go więcej nie założę Mam jakąś blokadę psychiczną Zresztą nie znoszę się opalać, a pływać nie umiem to dla mnie nie problem ![]() Cytat:
Skąd ja to znam ![]() Wyglądasz super
|
|
|
#1484 |
|
Rozeznanie
|
niech mnie ktoś przekona że nie warto rzucać się na słodkie..nawet Dukanowe...dopiero co od kilku dni zaczęła mi waga spadać a tu znowu przyszedł czas przed @ i chęć na słodycze rośnie w tempie zastraszającym....
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
#1485 |
|
Rozeznanie
|
Pandzia
jak masz taką możliwość, miejsce dogodne to wal śmiało ! będziesz starać się o dotację z unii ? do nowej koleżanki: tu się je ! jedz laska, bo krzywdę sobie zrobisz... a później mówią, że dukan zły przeczytaj książkę i w razie czego służymy radą
|
#1486 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie mysle nad tym o tej dotacji tylko nie wiem czy dam rade biznes plan napisac
|
|
#1488 |
|
Rozeznanie
|
moooojaaa głoooowaaaa! aaaaaaaa ale mnie boli
![]() chciałam napic sie to teraz mam za swoje! masakra dawno sie tak podle nie czułam! alkohol jest beeeeeeeee! ![]() dziewczyny wypiłam "litry" wódki, zjadłam torta i troche innych smakołyków !plus 4 szaszłyki drobiowe z papryka i cebula! wzrost tylko 0,2 a to tylko i wylacznie dlatego bo w wc nie bylam! ![]() KAROOOLA! DZIEN DOBRY STOKROTECZKI MOJE TAK W OGOLE ! ![]() |
|
|
|
#1489 |
|
Rozeznanie
|
co nie dasz rady, zaproś koleżanki i razem coś wymyślicie
u mnie na wsi tace debile dostali, to czemu Ty masz nie dostać ? a generalnie chodziło im o te 16 tys. rok czasu i koniec z działalnością
|
#1490 | ||||
|
Raczkowanie
|
Ufff.... mam nadzieję.... Dziś PW, więc może być jutro wzrost wrrr...
![]() love_21 - Witamy na forum Pamiętaj, że trzeba więcej jeść ![]() Zaapeluję jednak do koleżanek, żeby zbyt na Ciebie nie krzyczały, za tę małą ilość jedzenia. Ja też w pierwszych dniach jadłam mało, bo gdy zaczynałam dietę nie miałam zupełnie pomysłów na inne jedzenie, niż to które trzeba było tylko wyjąć z lodówki i zjeść, bez żadnego przyrządzania. To kwestia czasu, niedługo skomponujesz sobie menu w postaci ulubionych dukanowych dań Trzymam kciuki ![]() Jak radzi papcio Dukan - napełnij sobie lodówkę rzeczami dozwolonymi i zajadaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i matko przełożona ![]() Oooo, niezła rozpusta ale wzrost malutki, więc możesz nie mieć wyrzutów sumienia ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Mój teść też dostał dotację. Miał biuro rachunkowe, w którym babeczki za 300zł wypełniły mu wszystkie niezbedne dokumenty i popilotowały całą sprawę! No, tylko że najpierw trzeba mieć status bezrobotnego, oczywiście....
|
|
#1491 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny nie wytrzymałam i wzięłam kawałek ciacha jeszcze ciepłego i wiecie co... to jest pyszne
|
|
|
|
#1492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko przemyślałaś dokładnie czy taki komis tam gdzie mieszkasz będzie cieszył się zainteresowaniem? Tzn. czy jest zapotrzebowanie na taki komis? Rozeznaj się w Twoim otoczeniu czy byłoby zainteresowanie takim komisem.
|
|
#1493 | |||
|
Szara Eminencja
|
Mają komplet, byli właściciele wydzierżawali ten sklep i teraz kto inny sie tam rozporządza.. Ja, ja Cytat:
A jest tam coś takiego u Ciebie? Ja bym chciała mieć własny ciuchland, tylko przebierać by nie mozna było bo nikt by nie przychodził jak bym perełki zabierała ![]() Człowiek sie stara, kase traci na tą diete żeby usłyszeć ' i tak przytyjesz, nie zwęzaj nic !' ehhh... Motywujące... ![]() Cytat:
Nie warto bo będzie zastój, bo to kilka tygodni dłużej II fazy, a można upitrasić sobie sernik, ja np. dziś zrobiłąm babeczki serowe w tych nowych foremkach z lidla + polewa nutelkowa ![]() Cytat:
Dzięki wielkie dziewczyny
Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2011-04-01 o 15:08 |
|||
|
|
|
#1494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zjadłaś GÓRA 650 kalorii (może 500 kalorii). To juz nie chodzi, że jemy na Dukanie normalnie, ale o to, że W OGÓLE I NA ŻADNEJ DIECIE NIE WOLNO TAK SIĘ ODŻYWIAĆ. I Ty piszesz jeszcze o treningu!!!!!!!!!!! Nie obraź się, zakładam , że to jakieś nieporozumienie. Bo to przecież krzywe zwierciadło
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-04-01 o 15:11 |
|
|
|
|
#1496 |
|
Raczkowanie
|
iHejo a ja dzisiaj odwiedziłam lidl i szukałam tego dozwolonego budyniu i udało mi sie znależć taki: pudding Blancmange mix powiedzcie mi czy to moze jednak ten bo gdzies u was wyczytałam podobną nazwe ale chyba nie identyczną jakby co podaje jeszcze skład: białko-3,1
węgle-17,4 tłuszcz-3,1 Prosze o szybką odp pliska!!
|
#1497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale wzrost znikomy więc tylko się cieszyć a główka
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
nikt mi nawet nie odp;(
|
#1499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj,nie stresuj się, nie każda siedzi tu 24h/dobę i odświeża ![]() zjadłam niby-tortillę z kurczakiem i warzywami
|
|
|
#1500 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Cytat:
Szczególnie w słonych morzach, bo woda lepiej człowieka unosi Idę sobie odgrzać obiad
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

za to babka mi bardzo smakuje
Jak mówicie, że widać to i mi motywcaja wzrośnie bo w lustrze to ciągle widze siebie 'większą'
Byłam dziś na wolskiej, matko jaki tam jest sajgon, dzisiaj facet darł sie przez megafon i na dzisiejsze święto pomieszali kosze z obuwiem gdzie indzie postawili i tylko było słychać bluzki latających handlarzy szukających boxów z butami.
Byłam u optyka, po okularki i zostawiłam tam 500zł
, ale za to jest równe 60,00kg

Zjadłaś GÓRA 650 kalorii (może 500 kalorii).