DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-01, 13:15   #1471
pysia222
Zakorzenienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Wstawiam zdjecia, może kogos zmotywują. Pierwsze dzień przed dietą sylwester, drugie z dzisiaj . Róznica 9.5 kg. Przepraszam jak nic nie widać ale w okresie przed dietą nie lubiłam się zbytnio z aparatem

Oczywiscie , ze WIDAC

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Dobra laseczki , zmykam do pracki i zycze wszystkim milego dnia
Stary 2011-04-01, 13:18   #1472
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Ale wy mnie motywujecie ! Kurcze,aż chyba sama zacznę robić sobie zdjęcia
A to na nowa spódnica? Śliczna jest!! Chyba sama zacznę chodzić na nowo po ciuchach po maturze
Tak to nowa spódnica tzn, hmmm.. używana Zacznij, w Lublinie są świetne lumpy

Cytat:
Napisane przez honiagd Pokaż wiadomość
wow różnica kolosalna super dziewczyno !

Pandzia ja sernik robiłam i z i bez no po prostu jakoś mi nie leży za to babka mi bardzo smakuje no i serniki na zimno
Cytat:
Napisane przez renka1511 Pokaż wiadomość
ślicznie widać rożnicę

ja mam chyba męską figurę bo jestem wąska w biodrach za to szeroka w barach i biuście

i tak dół już zakładam 38 ale góra wciąż 42-44
kiedyś dawno temu miałam bluzki w rozmiarze 40 ...moim marzeniem jest żeby znowu móc nosić ten sam rozmiar
Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Oczywiscie , ze WIDAC

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Dobra laseczki , zmykam do pracki i zycze wszystkim milego dnia

Dziękuje dziewczyny Jak mówicie, że widać to i mi motywcaja wzrośnie bo w lustrze to ciągle widze siebie 'większą'
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 13:36   #1473
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Był tylko taki rozmiar bo kupiona w ciuchlandzie Byłam dziś na wolskiej, matko jaki tam jest sajgon, dzisiaj facet darł sie przez megafon i na dzisiejsze święto pomieszali kosze z obuwiem gdzie indzie postawili i tylko było słychać bluzki latających handlarzy szukających boxów z butami.Co do pup podobają sie takie uniesione, bo jak jest duża oklapnięta to też nie ładnie wygląda.

Też sie zabieram zaraz za sernik, przed @ musi być w pogotowiu

Wyprzedaże.... Mi rodzice mówią żeby nic ubrań nie zwężać przecież i tak przytyje kiedyś... nie ma to jak wsparcie, to po kija ja sie odchudzam

Wstawiam zdjecia, może kogos zmotywują. Pierwsze dzień przed dietą sylwester, drugie z dzisiaj . Róznica 9.5 kg. Przepraszam jak nic nie widać ale w okresie przed dietą nie lubiłam się zbytnio z aparatem

eee Kochana pieknota teraz super

bylas w tym razem??

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 13:40   #1474
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
dopięłam się w moją małą czarną obiecałam Wam, że jak się dopnę to wstawię zdjęcia:P więc te zdjęcia przed był 19.01 i miałam wtedy ok. 75 kg, a teraz 66.4, więc niecałe 9 kg różnicy... i pierwszy raz widzę - ok, WIDAĆ RÓŻNICĘ
No ładnie, ładnie. Widać różnicę i to ogromną!!! Mała czarna podobno najlepsza na każde wyjście Lubię takie fasony

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

W ogóle Dziewczynki jakiego doooooooła złapałam Byłam u optyka, po okularki i zostawiłam tam 500zł aż płakać mi się chce. Miałam nadzieję że zmieszczę się w 300 a tu taka kicha blada. Na dodatek wzięłam podstawowe szkła i oprawki z tych tańszych a taką kupę kasy wydałam, teraz chyba pasa przez cały miesiąc będzie trzeba zacisnąć
Stary 2011-04-01, 13:42   #1475
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Hej hej

U mnie dziś drugi dzień @ , ale za to jest równe 60,00kg, a więc w sumie -6,1kg!!!
Uparciucha ta moja waga, nie chce tej 5 pokazać

poniżej chwalę i pocieszam jak następuje hihi
jeśli kogoś pominęłam, z góry przepraszam.....

klaudia77
- Gratulacje! Piękne spadki!

Guniella - 2kg zleci zanim się obejrzysz

extravagance86 - przyjedzie "ciocia czerwoną limuzyną" i wzrost pójdzie precz

izuulkaa - BRAWO!!! Ależ piękny wynik!

karolinusienka - mały spadek, ale za to jaka wielka radość!

tchnienie-wiatru - to teraz już poleci z górki , a co do zdjęć

lexie - jest nareszcie upragnione 7 z przodu!

wykrasana - super wynik!
A zdjęcia??!! WOW!!!!!

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 13:51   #1476
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
super ogromna różnica ale fajnie, że jesteśmy już na takim etapie wątku, gdzie każda może się pochwalić i zmotywować tym inne !
Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Faktycznie roznica jest ogromna mozesz byc z siebie dumna

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
No ładnie, ładnie. Widać różnicę i to ogromną!!! Mała czarna podobno najlepsza na każde wyjście Lubię takie fasony

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

W ogóle Dziewczynki jakiego doooooooła złapałam Byłam u optyka, po okularki i zostawiłam tam 500zł aż płakać mi się chce. Miałam nadzieję że zmieszczę się w 300 a tu taka kicha blada. Na dodatek wzięłam podstawowe szkła i oprawki z tych tańszych a taką kupę kasy wydałam, teraz chyba pasa przez cały miesiąc będzie trzeba zacisnąć
dziękuję
nie strasz, też muszę się wybrać do okulisty i pewnie okularki do czytania będą....ale aż 500 zł!? strasznie...
Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Hej hej

U mnie dziś drugi dzień @ , ale za to jest równe 60,00kg, a więc w sumie -6,1kg!!!
Uparciucha ta moja waga, nie chce tej 5 pokazać

tchnienie-wiatru - to teraz już poleci z górki , a co do zdjęć
w końcu zobaczysz te 5 z przodu jutro napewno!
Stary 2011-04-01, 13:51   #1477
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Był tylko taki rozmiar bo kupiona w ciuchlandzie Byłam dziś na wolskiej, matko jaki tam jest sajgon, dzisiaj facet darł sie przez megafon i na dzisiejsze święto pomieszali kosze z obuwiem gdzie indzie postawili i tylko było słychać bluzki latających handlarzy szukających boxów z butami.Co do pup podobają sie takie uniesione, bo jak jest duża oklapnięta to też nie ładnie wygląda.

Też sie zabieram zaraz za sernik, przed @ musi być w pogotowiu

Wyprzedaże.... Mi rodzice mówią żeby nic ubrań nie zwężać przecież i tak przytyje kiedyś... nie ma to jak wsparcie, to po kija ja sie odchudzam

To na pewno Ty na obu zdjęciach?:P
Stary 2011-04-01, 13:52   #1478
love_21
Przyczajenie

Cześć Dukanki! Od dawna obserwowałam Wasz wątek aż w końcu od wczoraj zaczęłam dietę Planuję schudnąć ok 10kg, więc pierwsza faza 5 dni

Wczoraj zjadłam:
-2 serki wiejski light
-pól makreli średniej
-szklanka coli light (po treningu)

Dzisiaj:
-jogurt naturalny ligh 150g
-ser wiejski 0% tłuszczu+pół jog nat+szczypiorek
-....

Mam pytanie:
Jakie kupujecie jogurty naturalne? Ostatnio stałam z pół godziny w sklepie i czytałam skład. Niestet nie znalazłam żadnego, gdzie jest B> T+W :/ Nawet w "light" i "bez cukru".
love_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 13:56   #1479
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez love_21 Pokaż wiadomość
Cześć Dukanki! Od dawna obserwowałam Wasz wątek aż w końcu od wczoraj zaczęłam dietę Planuję schudnąć ok 10kg, więc pierwsza faza 5 dni

Wczoraj zjadłam:
-2 serki wiejski light
-pól makreli średniej

Dzisiaj:
-....

Mam pytanie:
Jakie kupujecie jogurty naturalne? Ostatnio stałam z pół godziny w sklepie i czytałam skład. Niestet nie znalazłam żadnego, gdzie jest B> T+W :/ Nawet w "light" i "bez cukru".
tylko tyle zjadłaś wczoraj i dzisiaj?! tyle to ja na przekąskę jem:P tu się dużo je!!!!! robiłaś test? 5 dni uderzeniówki to b.dużo jak na 10kg. a jogurty spełniające nierówność nie istnieją. także kup bez cukru, poniżej 3% tłuszczu i będzie ok...

ale jedz dziewczyno!
Stary 2011-04-01, 13:56   #1480
honiagd
Raczkowanie

Cytat:

Wczoraj zjadłam:
-2 serki wiejski light
-pól makreli średniej

Dzisiaj:
-....

Mam pytanie:
widać że chyba kiepsko czytałaś nasz wątek skoro masz 5 dniową uderzeniówkę... robiłaś test?
honiagd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 14:02   #1481
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:

Wczoraj zjadłam:
-2 serki wiejski light
-pól makreli średniej

Dzisiaj:
-....

Mam pytanie:
Mim zdaniem ZDECYDOWANIE za mało jesz... chyba dziewczyneczki mnie poprą w tym

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Hej wiecie co?????
Dziś w Carrefour widziałam mleczko zagęszczone 0,5% TŁUSZCZU, takie w kartoniku!!!!! W szoku byłam i już miałam zapakować do koszyka, ale niestety nie znalazłam nigdzie zapisu, że jest bez cukru i w ogóle składu żadnego nie było więc wolałam nie ryzykować...Może któraś z Was się natknie na nie i jakoś rozszyfruje co z tym cukrem.
Stary 2011-04-01, 14:04   #1482
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

dziewczyny mysle nad otworzeniem komisu dzieciecego co o tym myslicie?/

Stary 2011-04-01, 14:12   #1483
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Taka piękna pogoda wiem,że w moim stanie nie powinnam wychodzić na dwór ale poszłam z psem na spacer. Nie wiem czy to przez lekarstwa ale pod kurtką miałam caaaałą bluzkę spoconą... normalnie wyciskać bym ją mogła. Ale czuję się lepiej. Nie jest mi już tak słabo, chcoiaż garło i katar dalej dokuczają, przynajmniej pies zadowolony i śpi po wyczerpującym spacerze

W moim sklepie pod blokiem znalazłam nowość :
Makrela pizza- 20.39/ kg . Jest to taki płat makreli z warzywkami- pomidor suszony, papryka konserwowa, cebulka . Wzięłam 1 mniejszy na spróbowanie- powiem wam,że zwykłej makreli już nie tknę bo mi się przejadła ale ta jest baaardzo smaczna i już znikła
Zazdroszczę pogody, u nas dziś nieciekawie
Pizza brzmi ciekawie
Cytat:
dopięłam się w moją małą czarną obiecałam Wam, że jak się dopnę to wstawię zdjęcia:P więc te zdjęcia przed był 19.01 i miałam wtedy ok. 75 kg, a teraz 66.4, więc niecałe 9 kg różnicy... i pierwszy raz widzę - ok, WIDAĆ RÓŻNICĘ
Super Widać i to bardzo
Cytat:
chyba zaraz wezmę się za ciasto marchewkowe... muszę coś upiec
A ja ciągle zapominam o marchewce na zakupach
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
A ja się dziś zważyłam i... 79.9 kgStałam i patrzyłam, czy mi przeskoczy od nowa na 80, czy nie, ale nie przeskoczyło Od razu poprawił mi się humor, a miałam nie najlepszy

Wiecie co, znalazłam ostatnio stary pamiętnik. Kilka lat temu się odchudzałam ważąc 68 kg Boże, jaka ja byłam durna, po co mi się było wtedy odchudzać, teraz docelową wagę wyliczoną przez dukana mam 69
Gratulacje
Niech zgadnę z czasów naszego SB?
Ja wtedy schudłam z chyba 56kg do 51kg Jak widzę teraz swoje nieliczne zdjęcia z tamtego czasu to aż nie wierzę że to byłam ja Tęsknię za tym :Cry:
Cytat:
Hahaha,ja też coś takiego kiedyś znalazłam Ważyłam wtedy 58 kg i myślałam o sobie "Booooże,jaka ja jestem gruba! muszę schudnąć!" A teraz? Teraz to już chcę tyle ważyć
Człowiek docenia co miał dopiero jak to straci Mi się zdarzyło narzekać na 54-56kg przy wzroście 169 Ależ ja głupia byłam

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
ja sernik to pieke 2 raz w tym tygodniu zeby nie rzucic sie na inne slodkosci nie dukanowe. Zamiast maki kukurydzianej ktorej nie wolno a skrobii nie mam czasu szukac wrzucam 1 opakowanie puddingu z lidla zapach wanilinowy i jaja wedle uznania i lyzke proszku i zawsze wychodzi diabelsko pyszny ostatnio do polowy sera dalam kakao wiec byl 2 smakowy ale dzis juz nawet nie kupowalam mielonego sera tylko w kostce
Cytat:
mi jakoś serniki nie podchodzą piekłam ze 4 i żaden mi nie smakował
Mi raz wychodzą a raz nie Ostatnio zaliczyłam 2 wpadki i to z kg sera i się wściekłam Już miałam się na nie obrazić na dobre ale miałam kg w zapasie w lodówce z krótkim terminem i znów zrobiłam ale z połowy porcji Był pycha Dziś zrobię z reszty
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Ej, 165 cm to nie tak mało

Haha, ja też chyba nigdy nie zejdę niżej niż na 40 z dołemTzn kiedyś zeszłam na małe 40 (takie "młodzieżowe") ale to było chyba w jakimś szczytowym momencie intensywnego odchudzania. Mam wciąż te portki w szafie, powinnam w nie wejść po dukanie...

W ogóle chudnę nierówno, góra mi chudnie szybciej niż dół i jak teraz na siebie patrzę, to mam nieodparte wrażenie, że górna i dolna połowa ciała do siebie nie pasują, jakby należały do 2 różnych osób Mam nadzieję, że tyłek nadgoni w końcu chudnięcie reszty, bo nie chcę śmiesznie wyglądać
U mnie cały czas to się tak rozkłada Zwłaszcza po przytyciu dysproporcja stała się bardziej widoczna różnica między biodrami a talią wynosiła prawie 40cm

Cytat:
Powiem wam szczerze,że jak ostatnio myślałam,to odkryłam,że od 13 roku życia nie pokazałam się w całym stroju na plaży... Bo właśnie pupa i nogi nie malały i kąpałam się w krótkich spodenkach Moim ogromnym marzeniem jest,aby w te wakacje zaprezentować się w całej okazałości...
Ja ostatni raz w kostiumie pokazałam się 8 lat temu Potem mimo że miałam przez jakiś czas do tego idealną figurę to i tak się wstydziłam (no dobra chyba z raz za parawanem siedziałam w kostiumie i raz na jakimś odludziu )
Teraz chyba niezależnie od tego jak będę wyglądać w kostiumie i tak go więcej nie założę Mam jakąś blokadę psychiczną Zresztą nie znoszę się opalać, a pływać nie umiem to dla mnie nie problem
Cytat:

Mili Skąd ja to znam
Wyglądasz super

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 14:12   #1484
renka1511
Rozeznanie

niech mnie ktoś przekona że nie warto rzucać się na słodkie..nawet Dukanowe...dopiero co od kilku dni zaczęła mi waga spadać a tu znowu przyszedł czas przed @ i chęć na słodycze rośnie w tempie zastraszającym....

The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it !
renka1511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 14:15   #1485
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Pandzia

jak masz taką możliwość, miejsce dogodne to wal śmiało !
będziesz starać się o dotację z unii ?

do nowej koleżanki: tu się je ! jedz laska, bo krzywdę sobie zrobisz... a później mówią, że dukan zły

przeczytaj książkę i w razie czego służymy radą
Stary 2011-04-01, 14:18   #1486
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
metal fish mam takie pytanko bo ja ogólnie zmęczona ciągle jestem, np. przychodzę z uczelni i idę spać 1-2 godz. i tak codziennie od jakiś 5 lat już, byłam z tym u lekarza, tarczyce ma okej, ale ogólnie powiedzieli, że to może okresowe przemęczenie czy coś... trochę lenistwa to fakt ale męczy mnie już to spanie, poza tym kilka razy w miesiącu (tak do 5 czasami więcej) okropnie boli mnie głowa po lewej stronie, później to cholerstwo promieniuje na kark i żadne proszki nie działają mogę np. poprosić o skierowanie na tomograf czy przesadzam troszkę ?
zrób sobie na razie morfologię i żelazo, może powtórz TSH, fT3 i fT4 jeśli dawno robiłaś. ból faktycznie troche jak w migrenie ale skoro bez światłowstrętu to raczej nie to... lekarz rodzinny może ci nie dać skierowania na TK bo on często nie może ale poproś o skierowanie do neurologa, bo to jednak często cie boli - tak być nie może. a że zawsze ta sama strona to troche niepokojące...

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Wygrałam w konkursie w etapie miesiecznym
i do tego po wczorajszych warzywach odnotowałam spadek, minimalny bo minimalny ale zawsze spadek (-0,3kg)
super! gratulacje!

Cytat:
Ojej nigdy nie brałam sobie do głowy tego, z czego robi się żelatynę. Opis jest bardzo profesjonalny ale chyba wolałabym nie mieć takich wiadomości :P
nie wiem czy taka zwykła żelatyna ale galaretki często niekoniecznie są z żelatyny zwierzęcej - zastąpiono agarem (z alg morskich) ze względu na wegetarian i kiedyś powszechną obawę o BSE...

Cytat:
Cytat:
tchnienie! wykrasana! różnica ogromna! niesamowita motywacja dla nas! gratuluję

Cytat:

Wczoraj zjadłam:
-2 serki wiejski light
-pól makreli średniej

Dzisiaj:
-....

Mam pytanie:
za mało ogólnie jedzenia i za mało mięsa - więcej mięsa ma być niż nabiału
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 14:19   #1487
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
Pandzia

jak masz taką możliwość, miejsce dogodne to wal śmiało !
będziesz starać się o dotację z unii ?

do nowej koleżanki: tu się je ! jedz laska, bo krzywdę sobie zrobisz... a później mówią, że dukan zły

przeczytaj książkę i w razie czego służymy radą

no wlasnie mysle nad tym o tej dotacji tylko nie wiem czy dam rade biznes plan napisac

Stary 2011-04-01, 14:26   #1488
jedyyna
Rozeznanie

moooojaaa głoooowaaaa! aaaaaaaa ale mnie boli

chciałam napic sie to teraz mam za swoje! masakra dawno sie tak podle nie czułam! alkohol jest beeeeeeeee!

dziewczyny wypiłam "litry" wódki, zjadłam torta i troche innych smakołyków !plus 4 szaszłyki drobiowe z papryka i cebula! wzrost tylko 0,2 a to tylko i wylacznie dlatego bo w wc nie bylam!

KAROOOLA!:jup i::jupi : : jupi: UUDAŁOOOO SIE! ! !

DZIEN DOBRY STOKROTECZKI MOJE TAK W OGOLE !
jedyyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 14:27   #1489
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

co nie dasz rady, zaproś koleżanki i razem coś wymyślicie

u mnie na wsi tace debile dostali, to czemu Ty masz nie dostać ?
a generalnie chodziło im o te 16 tys. rok czasu i koniec z działalnością
Stary 2011-04-01, 14:56   #1490
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Cytat:
..

w końcu zobaczysz te 5 z przodu jutro napewno!
Ufff.... mam nadzieję.... Dziś PW, więc może być jutro wzrost wrrr...

love_21 - Witamy na forum
Pamiętaj, że trzeba więcej jeść

Zaapeluję jednak do koleżanek, żeby zbyt na Ciebie nie krzyczały, za tę małą ilość jedzenia. Ja też w pierwszych dniach jadłam mało, bo gdy zaczynałam dietę nie miałam zupełnie pomysłów na inne jedzenie, niż to które trzeba było tylko wyjąć z lodówki i zjeść, bez żadnego przyrządzania. To kwestia czasu, niedługo skomponujesz sobie menu w postaci ulubionych dukanowych dań Trzymam kciuki
Jak radzi papcio Dukan - napełnij sobie lodówkę rzeczami dozwolonymi i zajadaj

Cytat:
Pandzia, ja myślę, że teraz jest taki baby boom, że taki interes to jest świetny pomysł. Zobacz jaki jest ruch w sklepach dziecięcych! Istne zatrzęsienie! Jest jednak sporo osób, które kupują rzeczy używane, bo nie stać ich na nowe, więc komis to moim skromnym zdaniem świetna myśl

Cytat:
niech mnie ktoś przekona że nie warto rzucać się na słodkie..nawet Dukanowe...dopiero co od kilku dni zaczęła mi waga spadać a tu znowu przyszedł czas przed @ i chęć na słodycze rośnie w tempie zastraszającym....
Kochana, to lepiej spałaszuj sobie jogurcik z kakaem i słodzikiem lub Satino 0%. Ja wczoraj wyjątkowo na P zjadłam waniliowe Satino i od razu humor mi się polepszył

Cytat:
Napisane przez jedyyna Pokaż wiadomość

chciałam napic sie to teraz mam za swoje! masakra dawno sie tak podle nie czułam! alkohol jest beeeeeeeee!

dziewczyny wypiłam "litry" wódki, zjadłam torta i troche innych smakołyków !plus 4 szaszłyki drobiowe z papryka i cebula! wzrost tylko 0,2 a to tylko i wylacznie dlatego bo w wc nie bylam!

Witamy nasza busolo i matko przełożona
Oooo, niezła rozpusta ale wzrost malutki, więc możesz nie mieć wyrzutów sumienia

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
no wlasnie mysle nad tym o tej dotacji tylko nie wiem czy dam rade biznes plan napisac
Kwestia znalezienia dobrego biura, które załatwia dotacje. Teraz ma być podobno nieco ciężej, ale gra warta zachodu.
Mój teść też dostał dotację. Miał biuro rachunkowe, w którym babeczki za 300zł wypełniły mu wszystkie niezbedne dokumenty i popilotowały całą sprawę! No, tylko że najpierw trzeba mieć status bezrobotnego, oczywiście....

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 14:59   #1491
honiagd
Raczkowanie

dziewczyny nie wytrzymałam i wzięłam kawałek ciacha jeszcze ciepłego i wiecie co... to jest pyszne
Stary 2011-04-01, 14:59   #1492
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Hmmmmmm pomysł ciekawy tylko przemyślałaś dokładnie czy taki komis tam gdzie mieszkasz będzie cieszył się zainteresowaniem? Tzn. czy jest zapotrzebowanie na taki komis? Rozeznaj się w Twoim otoczeniu czy byłoby zainteresowanie takim komisem.
Stary 2011-04-01, 15:03   #1493
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
eee Kochana pieknota teraz super

bylas w tym razem??

Mają komplet, byli właściciele wydzierżawali ten sklep i teraz kto inny sie tam rozporządza..

Cytat:
To na pewno Ty na obu zdjęciach?:P

Ja, ja

Cytat:

A jest tam coś takiego u Ciebie? Ja bym chciała mieć własny ciuchland, tylko przebierać by nie mozna było bo nikt by nie przychodził jak bym perełki zabierała

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość
Mili Skąd ja to znam
Wyglądasz super
Człowiek sie stara, kase traci na tą diete żeby usłyszeć ' i tak przytyjesz, nie zwęzaj nic !' ehhh... Motywujące...

Cytat:

Nie warto bo będzie zastój, bo to kilka tygodni dłużej II fazy, a można upitrasić sobie sernik, ja np. dziś zrobiłąm babeczki serowe w tych nowych foremkach z lidla + polewa nutelkowa

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
zrób sobie na razie morfologię i żelazo, może powtórz TSH, fT3 i fT4 jeśli dawno robiłaś. ból faktycznie troche jak w migrenie ale skoro bez światłowstrętu to raczej nie to... lekarz rodzinny może ci nie dać skierowania na TK bo on często nie może ale poproś o skierowanie do neurologa, bo to jednak często cie boli - tak być nie może. a że zawsze ta sama strona to troche niepokojące...

super! gratulacje!

nie wiem czy taka zwykła żelatyna ale galaretki często niekoniecznie są z żelatyny zwierzęcej - zastąpiono agarem (z alg morskich) ze względu na wegetarian i kiedyś powszechną obawę o BSE...

tchnienie! wykrasana! różnica ogromna! niesamowita motywacja dla nas! gratuluję

za mało ogólnie jedzenia i za mało mięsa - więcej mięsa ma być niż nabiału

Dzięki wielkie dziewczyny Jeśli kogoś zmotywowałam to bardzo sie ciesze, ale największym motywatorem jesteście dla mnie WY Nie wiem czy bym tak długo wytrwałą na diecie gdybym sie tutaj wami nie wspomagała

Edytowane przez wykrasana
Czas edycji: 2011-04-01 o 15:08
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 15:04   #1494
honiagd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Ufff.... mam nadzieję.... Dziś PW, więc może być jutro wzrost wrrr...

love_21 - Witamy na forum
Pamiętaj, że trzeba więcej jeść

Zaapeluję jednak do koleżanek, żeby zbyt na Ciebie nie krzyczały, za tę małą ilość jedzenia. Ja też w pierwszych dniach jadłam mało, bo gdy zaczynałam dietę nie miałam zupełnie pomysłów na inne jedzenie, niż to które trzeba było tylko wyjąć z lodówki i zjeść, bez żadnego przyrządzania. To kwestia czasu, niedługo skomponujesz sobie menu w postaci ulubionych dukanowych dań Trzymam kciuki
Jak radzi papcio Dukan - napełnij sobie lodówkę rzeczami dozwolonymi i zajadaj

Pandzia, ja myślę, że teraz jest taki baby boom, że taki interes to jest świetny pomysł. Zobacz jaki jest ruch w sklepach dziecięcych! Istne zatrzęsienie! Jest jednak sporo osób, które kupują rzeczy używane, bo nie stać ich na nowe, więc komis to moim skromnym zdaniem świetna myśl

Kochana, to lepiej spałaszuj sobie jogurcik z kakaem i słodzikiem lub Satino 0%. Ja wczoraj wyjątkowo na P zjadłam waniliowe Satino i od razu humor mi się polepszył

Witamy nasza busolo i matko przełożona
Oooo, niezła rozpusta ale wzrost malutki, więc możesz nie mieć wyrzutów sumienia

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Kwestia znalezienia dobrego biura, które załatwia dotacje. Teraz ma być podobno nieco ciężej, ale gra warta zachodu.
Mój teść też dostał dotację. Miał biuro rachunkowe, w którym babeczki za 300zł wypełniły mu wszystkie niezbedne dokumenty i popilotowały całą sprawę! No, tylko że najpierw trzeba mieć status bezrobotnego, oczywiście....
zgadza się minimum 6 msc musisz być bezrobotna
Stary 2011-04-01, 15:07   #1495
Iloa
Rozeznanie

Cytat:

Wczoraj zjadłam:
-2 serki wiejski light --320 (mlekovita) lub 240 (piatnica ) kalorii
-pól makreli średniej góra !!!!!330 kalorii
-szklanka coli light (po treningu) 0 kalorii

Dzisiaj:
-....

Mam pytanie:
to nie jest mało , to jest zgroza Zjadłaś GÓRA 650 kalorii (może 500 kalorii).
To juz nie chodzi, że jemy na Dukanie normalnie, ale o to, że W OGÓLE I NA ŻADNEJ DIECIE NIE WOLNO TAK SIĘ ODŻYWIAĆ.
I Ty piszesz jeszcze o treningu!!!!!!!!!!!
Nie obraź się, zakładam , że to jakieś nieporozumienie.
Bo to przecież krzywe zwierciadło

Edytowane przez Iloa
Czas edycji: 2011-04-01 o 15:11
Iloa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-01, 15:08   #1496
Kate654321
Raczkowanie

iHejo a ja dzisiaj odwiedziłam lidl i szukałam tego dozwolonego budyniu i udało mi sie znależć taki: pudding Blancmange mix powiedzcie mi czy to moze jednak ten bo gdzies u was wyczytałam podobną nazwe ale chyba nie identyczną jakby co podaje jeszcze skład: białko-3,1
węgle-17,4
tłuszcz-3,1
Prosze o szybką odp pliska!!
Stary 2011-04-01, 15:17   #1497
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jedyyna Pokaż wiadomość

No ładnie, ładnie Marysia zaszalała ale wzrost znikomy więc tylko się cieszyć a główka trzeba po prostu przeczekac:P
Stary 2011-04-01, 15:33   #1498
Kate654321
Raczkowanie

nikt mi nawet nie odp;(
Stary 2011-04-01, 15:47   #1499
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate654321 Pokaż wiadomość
iHejo a ja dzisiaj odwiedziłam lidl i szukałam tego dozwolonego budyniu i udało mi sie znależć taki: pudding Blancmange mix powiedzcie mi czy to moze jednak ten bo gdzies u was wyczytałam podobną nazwe ale chyba nie identyczną jakby co podaje jeszcze skład: białko-3,1
węgle-17,4
tłuszcz-3,1
Prosze o szybką odp pliska!!
a jest on na skrobii ziemniaczanej czy kukuryzdianej? na ziemniaczanej nie można
Cytat:
Napisane przez Kate654321 Pokaż wiadomość
nikt mi nawet nie odp;(
oj,nie stresuj się, nie każda siedzi tu 24h/dobę i odświeża

zjadłam niby-tortillę z kurczakiem i warzywami
Stary 2011-04-01, 15:49   #1500
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość

Gratulacje
Niech zgadnę z czasów naszego SB?
Ja wtedy schudłam z chyba 56kg do 51kg Jak widzę teraz swoje nieliczne zdjęcia z tamtego czasu to aż nie wierzę że to byłam ja Tęsknię za tym :Cry:

Człowiek docenia co miał dopiero jak to straci Mi się zdarzyło narzekać na 54-56kg przy wzroście 169 Ależ ja głupia byłam
Za czym Ty tęsknisz, wyglądałaś wtedy za chudo

Cytat:
Ja ostatni raz w kostiumie pokazałam się 8 lat temu Potem mimo że miałam przez jakiś czas do tego idealną figurę to i tak się wstydziłam (no dobra chyba z raz za parawanem siedziałam w kostiumie i raz na jakimś odludziu )
Teraz chyba niezależnie od tego jak będę wyglądać w kostiumie i tak go więcej nie założę Mam jakąś blokadę psychiczną Zresztą nie znoszę się opalać, a pływać nie umiem to dla mnie nie problem
Hah, no ja też się zastanawiam ile mi blokad wszelakich zostanie... Opalać się też nie znoszę, ale popływać sobie, to fajnie Szczególnie w słonych morzach, bo woda lepiej człowieka unosi

Idę sobie odgrzać obiad
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości