![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ** Guerlain, Gucci, OPI, Korres, Clinique, La Prairie i inne **
Hej, hej..kurczę chyba jednak na nic się nie zdecyduję, tzn. ..podoba mi się kompakt LP, ale wiadomo, za drogi...poza tym nie jestem pewna,cz nie byłby za jasny ;/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Przyszłam jeszcze raz pomarudzić
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...dp.html&next=1 opakowanie 90 ml, ale zostało w najgorszym wypadku 30, ale bardziej ku 40ml. Cieżko dokładnie zmierzyć, bo butelka rozszerza się ky dołowi. Jednak jak ją przechyliłam i wypoziomowałam ![]() A tak wogóle to Teddy Bear są matowe? Bo ich na żywo nie widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
L'oreal Studio Secrets - podkład w odcieniu 131--ale musiałabym sprawdzić odcień
i emolium mi sie podoba za spodnie . Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-04-01 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Szkoda,że Mama nie odda cieni za Redermica
![]() ![]() Czy ten puder ma jakąś datę może? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
wpadły mi w oko:
Emolium, go2b, pedzel podwójny, beta karoten; za torebkę to mi nie bardzo pasuje, chciałam ją wymienić na jeden konkretny kosmetyk... i chyba jednak to za mało; może coś jeszcze masz na dokładkę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Gdybyś wybrala cos innego u mnie w ktorymś z wątków - krzycz ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
Zagladnij moze jeszcze do mojego watku ciuszkowego i stamtad sobie cos dobierzesz? ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Niestety nie.. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Mam jeszcze Marca Jacobsa
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dp.html&next=1 nowy, w folii, 30ml, tylko wciąż się zastanawiam, czy oddać, bo to prezent, ale jakby mamie się spodobały, to mogę się wymienić. Ale Hugo niech mama też spróbuje, bo zapach jest naprawdę fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam ;(
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Nic nie znalazłam za Christian Dior, Diorskin, Sculpt (Podkład liftingujący)60 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
u ciebie podoba mi sie
- Scott Barnes puder rozświetlający Diamond Dust - raz użyty - Inglot pro-3 paleta z dwoma wkładami (cienie tylko przetestowane) - pędzel Essence of Beauty do rozcierania cieni - pędzel Essence of Beauty do pudru (wraz z oryginalnym etui) ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- niestety wychodzi na to ze tylko 2 rzeczy z tych 4. ktore wymienilas sa dostepne bo tamte pojada chyba do kogos innego korektor i odzywka-wiec moze te 2 pedzle i cienie za to co? jak myslisz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Scott Barnes dalej w negocjacjach ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Stety/niestety spodnie zostały sprzedane na innym portalu ,pozdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hej, podobają mi się jedynie perfumy Gucii za szpilki Zary.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
bardzo pilnie szukam jakiejś lepszej prostownicy, babyliss czy coś w ten deseń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
a czy zgodzisz sie na wymiane
- pędzel Essence of Beauty do pudru (wraz z oryginalnym etui) - Inglot pro-3 paleta z dwoma wkładami (cienie tylko przetestowane) - Emolium emulsja specjalna - nowa, sreberko zabezpieczająca na koreczku nietknięte za - spray utrwalajający makijaż p2 PERFECT FACE-zuzycie max 5% - odzywka John Frieda Root Awakening - róż mineralny CATRICE, 120-wild rose, raz dotknięty pędzlem jesli tak to daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
tak, w pierwzej kolejności prostownica. Sama mam dwie, ale osttatnio częściej prostuje i potrzebuję czegoś lepszego. Ewentualnie jakbym nie znalazła to Gucci by mnie interesował, ale widzę, że tylko za zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
hmm... a mi jednak bardziej odpowiadalaby wersja z tym emolium-moze daj znac jak tamta osoba sie jednak rozmysli bo ja bym byla wtedy chetna na wymianke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Najmocniej Cię przepraszam za zwłokę - jakoś ostatnio mam zamieszanie zarówno w domu,jak i na wizazowych wątkach... nie mogę się zdecydować na tą wymianę,trochę zwlekałam w nadziei ,że coś mnie oświeci,ale nie ma widoków,więc nie trzymaj mi rzeczy,wymieniaj,jak masz jakąś fajną propozycję.
Sorki i pozdrawiam,małg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
ale niestety to nie bedzie mi sie w ogole oplacalo
![]() wiec chyba podziekuje ale nie ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- mysle, ze i nawet z tym pedzlem do pudru nie oplacaloby mi sie to moze zamiast tego pedzla oddalabys Scott Barnes puder rozświetlający Diamond Dust? ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- ok, wiec ja to by wygladalo-z moje strony odzywka i produkt z p2 a od ciebie? pedzel, emulsja i cienie-tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.