|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
Ja tez wlasciwie nie planuje nikomu nic mowic, czym maja sypac czy nie sypac. Stwierdzilam tylko co bym chciala, a czego raczej nie ![]() Poza tym takie banki czy tuby platkow, to trzeba by raczej gosciom kupic ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3843 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Muszę powiedzieć, że masz przepiękną suknię. Prostą, klasyczną ale jakby ażurową Super. Biżuteria, którą wyszperałaś będzie jak najbardziej na miejscu - i załatwiasz od razu kwestię "czegoś starego" ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Ale na svarowskiego już nie mogę patrzeć.Edytowane przez martitaw Czas edycji: 2011-04-02 o 15:35 |
||
|
|
|
#3844 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie jest cała wykonana w stylu "haft richelieu" - taka wycinana... Na zdjęciu nie widać ale jest obszyta cała kryształkami swarovskiego
|
|
#3846 |
|
Raczkowanie
|
wszędzie go pełno.. owszem pięknie odbijają światło
![]() Tylko płaci się za coś majątek a "takie same" (na oko) kamienie można dostać w sklepie z pasmanterią za grosze
|
|
|
|
#3847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my kupiliśmy wycieczkę na podróż poślubną Radochę mam od paru dni, chociaż coraz bardziej stresuję się weselem i tym co będzie po, tzn. nie chodzi mi o relacje z moim TŻ, ale odbiór mieszkania, remont i jeszcze parę innych rzeczy, które trzeba zrobić, a wcale nie chcę ich robić. Chyba sobie jakiś persen kupię albo nie wiem![]() Buty pewnie jutro przyjdą to wkleję, jeśli któraś jest zainteresowana, bo zamawiałam przez internet ![]() Piękny dzień dzisiaj
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3849 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Możnaby go wprawdzie popsuć, żeby nie grał, to na pewno kwestia odłączenia kabelka od "spustu", ale komu będzie się chciało z tym bawić ![]() My planujemy jedynie płatki róż, ale najprawdopodobniej z żywych, jasnych kwiatów. Mimo że czerwone czy różowe lepiej wyglądają, to jednak boję się, że mogą zabrudzić suknię. No i pewno będą grosiki Oby tylko nie było ryżu!Cytat:
A gdzie się wybierzecie??? My niestety nie możemy liczyć na urlop ze względu na pracę K., ale na pewno na jakiś weekend po slubie pojedziemy ) w góry Nie stresuj się tymi wszystkimi rzeczami, zobaczysz jak to przyjemnie urządzać sobie własny kąt, owszem, pracy przy tym sporo, ale jaka radość ![]() Koniecznie pochwal się bucikami
|
|
#3850 |
|
Raczkowanie
|
Poprawiam swoją wypowiedź odnośnie svarowskiego
![]() Na ubraniach i sukniach wygląda przepięknie Drobne kamyczki, które powodują, że cała syknie lśni w słońcu nadając pięknego blasku kobiecie ![]() Ale całkowicie zbaraniałam gdy zobaczyłam w sklepie z pasmanteria kamyczki takie jak chociażby w załączniku i w różnych innych wzorach i kolorach sprzedawane po 2zł/sztuka a takie kolczyki od 40zł w górę.. ![]() A buty to i ja sobie sprawiłam - podgląd w załącznikach Postawiłam na wygodę (5cm-5,5cm) i bezpieczeństwo palców rezygnując z wyciętych ![]() Tylko mój Luby będzie mnie chciał teraz upchnąć pod pachą
|
|
|
|
#3851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja widzę różnicę między Swarovskim a takimi zwykłymi kamyczkami- Swarovski jest w mojej opinii trwalszy, lepiej błyszczy, zwykle wykonany jest porządniej Nie mam nic do zwykłych kamyczków, mam kolczyki i ze zwykłymi ![]() Butki bardzo ładne, będę miała pewno podobne, tylko wyższe (chcę tak z 8 cm, bo na co dzień w takich chodzę). Fajny fason, proste, eleganckie No i ten paseczek- będzie dobrze trzymał stopę, więc powinny być wygodne
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-04-03 o 12:27 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do bucików - DZIĘKUJĘ. Cieszę się, że się podobają. Oby mnie jeszcze nie zjadły Choć podczas mierzenia same weszły na nogę i mnie sobie wybrały ![]() W pracy to ja śmigam w wyższych.. ale wiadomo, że tam się więcej siedzi.. Na weselach zwykle około oczepin zamieniałam takie wysokie na jakieś cichobiegi a tu bałabym się, że sukienka za bardzo by się za mną ciągnęła po zmianie butów na niskie.
Edytowane przez martitaw Czas edycji: 2011-04-03 o 12:45 |
|
|
|
|
#3853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedziemy na tydzień na Wyspy Kanaryjskie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękia co do Wysp, to zazdroszczę Mieszkania również Możliwość samodzielnego zamieszkania to bardzo dużo a remontowanie i wyposażanie swojego gniazdka to mimo ogromnego wysiłku wielka przyjemność i czasem zabawa. Choć często niezgodność gustów bywa powodem spięć Ale pomyśl jak będzie pięknie, jak przez to przejdziecie
|
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale próbuję dostrzegać pozytywne strony i cieszyć się z drobnych sukcesów, także nie jest źle Ale zazdroszczę tych Wysp
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podroz przedlubna to fajny pomysl ![]() Cytat:
Nic tylko zazdroszcze My bralismy pod uwage Fuerteventure, jesli jakos jednak udaloby sie pojechac A moim marzeniem sa Maledivy - niestety nowe mieszkanie wyklucza takie rarytasy.
|
|
|
#3857 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Szybkie nadrabianie, bo gonicie z wątkiem
:Cytat:
Cytat:
Cytat:
), ale i tak są ładne.Zresztą niewprawne oko często nie odróżnia oryginału od podróbki, a jak dla mnie podróbki też coś w sobie mają Zazdroszczę bardzo, bardzo. Nam pewnie plany podróży jakiejkowiek spełzną na niczym. Łoś nadal szuka pracy (już od wakacji), więc na wymarzony motocykl i wycieczkę nim po Europie nas nie stać. Ale może za rok... ![]() Cytat:
Buty bardzo ładne - wyglądają na wygodne i stabilne. Można zapytać, ile dałaś? Tylko czemu Luby ma cię pod pachę upychać? U nas nic nowego. Dziś rozdaliśmy kolejne 3 zaproszenia. Buty mierzyłam wczoraj w deichmanie za 59 zł. Całkiem niegłupie, tylko rozbita 36 była i mi prawy spadał. A poza tym dziś była piękna pogoda i urządziliśmy sobie spacer w poprzek Krakowa, bo nam się zachciało przejść nad Wisłę koło Wawelu. Miłego wieczoru! |
||||
|
|
|
#3858 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak sobie myślę, że na wszystko przyjdzie czas i teraz możecie sobie pojechać gdzieś bliżej,a jak zrealizujecie wszystkie plany, to sobie zaszalejecie Tak więc się nie martw![]() Cytat:
Ostatnio się baaardzo zdziwiłam, gdy zobaczyłam szyld wypożyczalni gier planszowych Ale o bańkach nie słyszałam Ale bym sobie pospacerowała brzegiem Wisły... Wstyd się przyznać, ale ładnych kilka lat mnie tam nie było Ale tak sobie kiedyś pomyślałam, że chciałabym jakieś zdjęcia ślubne/teledysk/cokolwiek w okolicy Wawelu i na Rynku Kiedyś, w październiku wybraliśmy się z K. na Rynek, było już ciemno, wszystko było pięknie oświetlone i tak mi się właśnie zamarzyło, żeby pójść tam wieczorową porą w sukni ślubnej ![]() Ech... zabieram się za pracę dyplomową Bo już bzdury wypisuję, byleby tylko to odwlec
|
|
#3859 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z paragonem, pudełkiem i gwarancją - żeby nie było ![]() Co do upychania mnie pod pachą, to jestem od Niego niższa i chodzę w cichobiegach, więc gdy idziemy objęci to mój bark mieści mu się pod pachą Stąd nawyk wpychania mnie tam nawet jak mam nieco wyższe buty ![]() Luby jednak odgrażał się, że będzie szukał butów na "koturnach" żeby zachować proporcje między nami ![]() A spacerów po Krakowie i ogólnie wspólnego korzystania z pogody zazdroszczę Ja swojego Szczęścia nie widziałam już od miesiąca. Nie ma to jak szkolenia ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() Odnośnie spacerów po Krakowie: my kiedyś z okolic Lublina wyruszyliśmy do grodu Kraka grubo po południu. Na miejscu byliśmy ok 23 Pokręciliśmy się po rynku, wypiliśmy kawę i o 6 rano byliśmy w domu Taki spontan
Edytowane przez martitaw Czas edycji: 2011-04-03 o 22:08 |
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
tak podczytuje podczytuje i chyba znów do Was powróce sierpnioweczki
zazdroszcze planowania podróży poslubnej- u Nas niepewna sprawa z praca wiec na dzien dzisiejszy nic nie mozemy zaplanować... a poza tym kaski nie mamy na to bo wykańczamy mieszkanie zeby zaraz po ślubie się wprowadzić ![]() tak jak Was czytam to ja mam mało załatwione zrealizowane itp ale od jutra biore sie do roboty- na początek produkcjs zaproszeń
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo zazdroszczę wspólnego mieszkania. By na razie będziemy wynajmować, bo nawet nie wiemy, w którym mieście chcemy zamieszkać - w rodzinnym, czy tam, gdzie jesteśmy aktualnie
![]() Jak już kupimy mieszkanie, to będziemy spłacać dłuuuugo kredyt, także teraz to ostatnia okazja pewnie na długi czas, żeby zaszaleć i pojechać na super wakacje - podróż poślubną. Jeszcze tylko nie wiemy dokąd Myśleliśmy o klasycznych ciepłych krajach, ale leżenie dwa tygodnie na plaży... nieee - nuda![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Widzę, że wszystkie miałyście nieco więcej czasu. Od zaręczyn 2,5 miesiąca, a my i tak już nie możemy się doczekać. Także podziwiam - szczególnie, gdy czekacie dwa lata! ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Co do ryżu, to będę sugerować gościom, że wolałabym nie Liczę też na rozsądek - już widzę ryż w moich włosach, którego nie da się wydostać bez niszczenia fryzuryJa bym się bała, że płyn z baniek pozostawi ślady na ubraniach - także dla mnie odpada. |
|
|
|
#3862 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
.Ale super!!! Zazdroszczę . My pewnie będziemy tak spłukani po ślubie, że nie damy rady nigdzie wyjechać. Z urlopem może też być problem. Ale jeszcze się zastanawiam czy nie zrobić TŻtowi niespodzianki i nie zarezerwować gdzieś hotelu np. w górach na 3 dni. Tak żeby jeszcze przedłużyć tą poślubną atmosferę .Muszę spytać naszego księdza czym można sypać pod kościołem. Czasami zabraniają sypać ryż ze względu na gołębie. A tak poza tym to pozostawiam pełną dowolność gościom .
|
|
#3863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
martitaw, buty bardzo klasyczne i naprawdę ładne. Wyglądają na wygodne - a dla mnie to priorytet
![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
Właśnie wyobraziłam sobie: wychodzimy z kościoła, rzucają ryżem, a na nas cała zgraja gołębi... brrr |
|
|
|
|
#3865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Do opłacenia też mamy zespół, fotografa i kamerzystę. A na jesieni lub zimą chcemy wyremontować łazienkę. Czas też pomyśleć o dzieciach... Więc wydatki na razie przekraczają wpływy . Ale gdyby jakimś cudem udało się nam przyoszczędzić, to kto wie...Ja nawet bym była skłonna zrezygnować z plaży i morza (choć taki wypoczynek uwielbiam) na rzecz gór i nart, ale gdzieś w Alpach w późniejszym terminie, bo nigdy nie byłam. Sierpień zweryfikuje wszystkie moje plany .
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Zadomowienie
|
Hej, hej
nie było mnie parę dni i teraz miałam sporo nadrabiania ![]() widzę, że temat podróży na topie u nas z podróżą będzie marnie, ja za 2 tygodnie będę bez pracy... no ale może uda się mi coś znaleźć, a wtedy będzie krucho z urlopem, poza tym wolimy pieniądze zaoszczedzić na kupno miekszania lub budowę domu (działkę ma mój TŻ więc spory dodatkowy wydatek odpada), ale może udałoby się nam chociaż na jakiś fajny dłuższy weekend gdzieś wyskoczyć i nie mówie tu już o zagranicznych wojażach Co do ślubnych postępów, to poradnia już cała zaliczona, więc śluzowców już odwiedzać więcej nie musimy ![]() W sobotę spotkałam się z koleżanką, której brat pracuje w cateringu który zamówiliśmy na wesele, gadałyśmy z nim na skype i sporo mi doradził, podał fajne rozwiązania i powiedział czego unikać a co szefowa będzie wciskała ![]() A wczoraj przesłuchiwaliśmy z TŻ piosenki na pierwszy taniec i póki co będą to chyba "Magiczne słowa" ale wszystko się jeszcze może zmienić, jeszcze trochę czasu mamy
|
|
|
|
#3868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Nas to też czeka w niedalekiej przyszłości .
|
|
#3869 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Tez uwielbiam miasto noca Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i widze, ze wiekszosc z nas przedklada mieszkanka, remonty itp nad podroz poslubna. Co zrobic, takie czasy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Bedzie jednak anglojezyczna, Jon Secada http://www.youtube.com/watch?v=B6LhWbQthAI Moze slowa troszke nie do konca pasuja na pierwszy taniec, ale oboje kochamy ta piosenke.
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2011-04-04 o 14:06 |
||||||
|
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki! Znowu mnie bardzo dawno nie było. ale jakoś tak nie mam czasu na wizaż zbyt wiele
Teraz też właściwie wpadłam tylko na chwilkę, bo zaraz pędzę do dentysty ... Chciałam się pochwalić sukienką, bo w końcu zamówiłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

Ale na svarowskiego już nie mogę patrzeć.
Radochę mam od paru dni, chociaż coraz bardziej stresuję się weselem i tym co będzie po, tzn. nie chodzi mi o relacje z moim TŻ, ale odbiór mieszkania, remont i jeszcze parę innych rzeczy, które trzeba zrobić, a wcale nie chcę ich robić. Chyba sobie jakiś persen kupię albo nie wiem

- niestety nowe mieszkanie wyklucza takie rarytasy.

.