|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
![]() To byla juz ostateczna opcja, a jak nie to zostalby pazdziernik - no a bardzo nie chcialam was opuszczac ![]() Cytat:
![]() No i zona faktycznie zostane szybciej Nagle zrobilo sie 4 mce z kawalkiem zamiast 5 To mi sie podobaCytat:
No i widac, ze sprzedawca bardzo w porzadku, zachowal sie odpowiednio proponujac wam nawet nowe zaproszenia. ![]() Zyczylabym sobie, zeby wszyscy ludzie tacy byli ![]() Co do moich zaproszen, to tak, faktycznie mialam juz gotowe (nawet niektorzy znajomi stad juz dostali ). Na szczescie w zaproszeniach, wnetrze jest na luznej kartce, ktora po prostu sama moge wydrukowac na nowo. A pamietam, jak na poczatku wsciekalam sie, ze ta kartka wlasnie nie jest jakos przyklejona do srodkaNo i nerwow stracilam co niemiara - dobrze ze mam blond wlosy, bo napewno dostalam siwych wlosow z tych stresow ![]() A i dzisiaj jeszcze wyslalam list z prosba o zwrot zaliczki. Sama jestem dumna z siebie jak dosadnie wyjasnilam 'panu derektorowi', ze nie widze w tym zadnej swojej winy i zwrot mi sie nalezy Moze sie uda
|
|
|
#3812 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
troszke ponadrabiam
![]() Cytat:
A jak jeszcze mowicie, ze w pustym domu niezbyt bezpiecznie..... faktycznie, to moze byc problem![]() Cytat:
![]() Zeby tylko ktos prania w miedzyczasie nie wstawil Cytat:
![]() Cytat:
Nie zdazylam Cie powitac, a tu taka smutna historia. Wspolczuje i zycze wszystkiego co najlepsze. Moze jeszcze sie ulozy Cytat:
Cytat:
![]() A ta historia - tragiczna
|
|
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jestem taka wściekła, że szok
Mój "miły" pan sprzedawca zaproszeń, który wczoraj godził się na wszystkie warunki, poprosił mnie dziś o wysłanie zdjęć zaproszeń. Więc wysłałam, po czym dostałam maila mniej więcej takiej treści: "mam dla pani dobrą wiadomość, dostała pani takie zaproszenia, jak pani zamawiała! To było chyba nieporozumienie, całe szczęście, że wszystko się rozwiązało ". Nawet nie wiecie, jak mi ciśnienie podniósł! Od razu zadzwoniłam (wolałam ja zadzwonić, bo narzeczony jest dość porywczy i nie skończyłoby się to dobrze) a ten pan mi mówi, że kolor na zdjęciu to był ecru a nie beż, że to ja źle widzę!! Pokazałam mu, że na jego stronie na zdjęciu jest zaproszenie ecru, które wyraźnie różni się od tego wyżej (i że ja dostałam takie ecru właśnie a chciałam to wyżej), a on mi dalej mówi, że to to samo i że zapewne to wina mojego monitora !! Słuchajcie, gadałam z nim 15 minut, przez ten czas opowiedział mi o monitorach, o kartonikach, o klientach i cały czas twierdził, że nie mam racji i prosił o pozytywny komentarz. Powiedziałam mu, że wstawianie zdjęć niezgodnych ze stanem faktycznym nie jest fair. W ogóle sugerował mi, że za taką niską cenę (2 zł) to są super zaproszenia i że dziwna jestem, że zwracam uwagę na kolory I że gdyby były droższe to bym ich nie kupiła. Ale nie podarowałam mu, powiedziałam, że mówi bzdury i robi sobie ze mnie żarty wmawiając mi różne rzeczy i stanęło na tym, że odda... 25 zł... nynka, ardillka, gwiazdeczka, dziękuję Wam za słowa otuchy, powolutku oswajam się z tym kolorem zaproszeń
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-04-01 o 13:04 |
|
|
|
#3814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ale dobre i 25zł, ale jak zgodził się na 50zł to mogłaś mu powiedzieć że umowa słowna też się liczy. Ehhh może to taki żart i odeśle 50zł :P
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
thea2, co za...
![]() ![]() ![]() To, że on nie odróżnia kolorów, to nie wina monitora A tekst: "mam dla pani dobrą wiadomość, dostała pani takie zaproszenia, jak pani zamawiała! To było chyba nieporozumienie, całe szczęście, że wszystko się rozwiązało"... Zaproszenia są ładne, więc nie ma się co przejmować Tłumaczenia, że są nie takie jak powinny, bo kosztują 2 zł Kupiłaś na all? - zgłosiłabym to im
|
|
|
|
#3816 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Śmieszne to jest wszystko, nie mam już ochoty się z nim wykłócać i walczyć o swoje, więc niech prześle choć tyle No on żartować sobie lubi, ale nie wydaje mi się, żeby teraz było mu do śmiechu i wysłał 50 zł ![]() Cytat:
. Ale jeśli zachowa resztki uczciwości i zwróci pieniądze, to wspaniałomyślnie dam mu spokój ![]() ![]() A najlepsze było to, że powiedział, że wyśle pieniądze dopiero, jak mu wystawię komentarz pozytywny. Chyba oszalał Wyjaśniłam mu, że komentarz świadczy o zakończeniu transakcji, więc jak ją zakończy (czyli wyśle kasę) to dostanie komentarz. Zgodził się, nie miał wyjścia.
|
|
#3817 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie bronię tego sprzedawcy, ale nie do końca tak, jak piszesz, weź dwa dowolne monitory i porównaj barwy. Poza tym ludzie różnie nazywają kolory. Akurat z kolorami to sprawa bardzo indywidualna. Dlatego nie zdecydowałam się zamawiać przez internet.
Inną kwestią jest to, że nazwiska są tej samej wielkości, co reszta tekstu, więc produkt nie jest zgodny z zamówieniem. Ale i tak masz ładne zaproszenia ardillka, więc się nie martw
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z ciekawości patrzyłam na zdjęcia na trzech monitorach i w każdym widać ogromną (!!) różnicę ![]() Także blueberry ma tu akurat rację ![]() Cieszę się, że Ci się podobają, magratka, dzięki za pocieszenie
Edytowane przez thea2 Czas edycji: 2011-04-01 o 14:27 |
|
|
|
|
#3819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To raczej kwestia przekłamanych kolorów (być może obróbki graficznej) na jednym ze zdjęć albo zwyczajnie nie umiejętności przyznania się do wykonania innych zaproszeń niż zamówione
|
|
#3821 |
|
Zadomowienie
|
Zamówiłam naklejki na alkohol mojego autorstwa
|
|
#3822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3824 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Skonczylam nadrabiac, i jestem na biezaco
Cytat:
![]() Cytat:
Drobniakow raczej bym nie chciala zbierac, jak juz to ryz (nie zbierac tylko sypacCytat:
Tez zastanawialam sie nad tym terminem, ale poniewaz bylby problem z fryzjerka czy makijazystka, wybralam piatek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i niezle to sobie obmyslil, zeby zwalic cala wina na Ciebie. Dobrze, ze nie probowal Ci wmowic, ze niedowidzisz
|
|
|
#3825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I chce bańki mydlane :P A reszta mi obojętne, niech sypią czym chcą:P Żeby tylko nikt pomidorem nie rzucił :P
|
|
#3826 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sorry za pomyłkę. W niedzielę, ale 7.08. U mnie jakoś problemu nie było z organizacją, a w niedzielę nie ma korków, więc się na spokojnie dojedzie. W tym kierunku, w którym będziemy jechać z kościoła na przyjęcie w piątek wieczorem potrafi być masakra. |
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez ardillka Czas edycji: 2011-04-01 o 15:55 |
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz rację, nie ma się co denerwować, niech oddaje chociaż te 25 i po sprawie. Zaproszenia są ładne. |
|
|
|
|
#3829 |
|
Zadomowienie
|
magratka, nic się nie stało, pomyłki się zdarzają, zrozumiałam, że chodzi o mnie
![]() Almariel, Cieszę się, że Ci się podobają Mail od niego to była najbezczelniejsza wiadomość, jaką kiedykolwiek dostałam. Dziękuję dziewczyny za pocieszenie
|
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jesli wszystko Ci pasuje to super
|
|
|
#3831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez chce banki mydlane,choc slyszalam ze moga brudzic suknie wiec trzeba wczesniej sprawdzic zeby nie bylo wtopy... a grosiki mam juz zapowiedziane wiec nie moge nie chciec hahaha
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też moim gościom zostawiam wolną rękę, co do sypania.
|
|
|
|
|
#3833 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiam się też nad zrobieniem paznokci ale w nich podobno tragicznie zbiera się te drobne ![]() ![]() A co do baniek, to też myślałam nad nimi - niech i dzieciaki mają coś dla siebie.. a nie próchnicę od cukierków ;P ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez martitaw Czas edycji: 2011-04-01 o 19:43 |
||
|
|
|
#3834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Ja tam wychodzę z założenia że jakoś mi tak głupio by było mówić gościom że nie chce grosików, albo że nie chce ryżu... Dla zaproszonych to też radość tak obsypać młodą parę. Nie mam nic przeciwko, żeby ryżem sypali, nawet jak wszędzie wchodzi - te bardzo widoczne można powyciągać, reszta sama wypadnie na weselu :P
|
|
#3835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
albo ryżem.. FAKTRyż wypadnie z włosów i wpadnie gdzie indziej aż się sama dziwię jak to się dzieje
Edytowane przez martitaw Czas edycji: 2011-04-01 o 21:29 |
|
|
|
|
#3836 |
|
Zadomowienie
|
Poszukałam biżuterię moją co ma już kilka lat, ale lubię ją i jak nic nie znajdę to tą ubiorę do ślubu... Myślę że będzie pasować do sukni, co sądzicie??
|
#3837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A my czym będziemy obsypani, tym będziemy nie przywiązujemy do tego większej wagi grosiki mile widziane ![]() Ale baniek mydlanych nie chcemy, bo mojej przyjaciółce na sukni porobiły się od nich plamy w kolorze tęczy oczywiście zmywalne, ale przecież w trakcie wesela sukni się nie pierze
Edytowane przez sanderek5 Czas edycji: 2011-04-01 o 22:11 |
|
|
|
|
#3838 |
|
Raczkowanie
|
ardillka
dla mnie ten komplet jest bardzo ładny i delikatny.. tylko sukienki nie pamiętam Kolczyki są super. Czy one mają delikatny kolor? Czy to tylko światło tak w nich gra?a jak myślicie, co będzie pasowało do mojej? raczej okrągła buzia i stosunkowo krótka szyja Ddoatkowo powiem, że albo zakładałam kolczyki albo korale bo razem zwykle było za dużo.. chyba, że jakiś delikatne kolczyki i wisiorek..Góra sukienki jest chyba wyszywana perełkami.. |
|
|
|
#3839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Tu jest bezpośredni link do niej http://4.bp.blogspot.com/-zdIS5AIL10...0/s1600/03.jpgKolczyki są bez barwne tak jak i naszyjnik. Wszelki kolor to odbicie z lampy Co do twojej biżuterii, to mam problem żeby Ci doradzić... Ale tak myślę że może te ostatnie - o kształt mi chodzi.
|
|
#3840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

no i szybciej zostaniesz Żoną 

Już będziesz spać spokojnie! No i wcześniej zostaniesz żonką
Przede wszystkim różnią się kolory (!!!!) tzn miało być ecru z beżem, a wszystko jest ecru. Całe szczęście, że kokardka złota tak jak chciałam. Mało tego prosiłam, aby nazwiska gości wypisane zostały powiększoną czcionką, a są taką samą jak reszta zaproszenia... także ogólnie nie jestem zadowolona 

Moze sie uda

A jak jeszcze mowicie, ze w pustym domu niezbyt bezpiecznie..... faktycznie, to moze byc problem
Mój "miły" pan sprzedawca zaproszeń, który wczoraj godził się na wszystkie warunki, poprosił mnie dziś o wysłanie zdjęć zaproszeń. Więc wysłałam, po czym dostałam maila mniej więcej takiej treści: