Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-04, 17:43   #361
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Aaaaa! Zaraz zapomnę wszystko!

Moniquac, jeśli zwracasz, to karton potrzebny, jeśli reklamujesz, to nawet sobie możesz stół z kartonu zrobić i nic im do tego! A Ty reklamujesz teraz

Czy reflektujesz na zakup i wysłanie kocyka z Mothercare?

Agnieszko_pe, nie ma najmniejszego problemu! Pod koniec tygodnia planuję mały wypad na zakupy i na pewno będę w Mothercare, chętnie zakupię kocyk i prześlę Ci [Dzidziuś przesłodki ]

Podeślijcie mi info na priv, jaka wielkość kocyka i jak kolor, jak już kupię, to dogadamy się w sprawie adresu i przesyłki

Antropia, Klaterina, gratuluję udanych wizyt!

Enchantresss, mnie sporo pasuje, ale wiesz... Pyzolki mogą mieć zupełnie inne odczucia

Kwiatecku, dzięki za info! Koniecznie zakupię i pieluchy i chusteczki! A jak z tym Waszym łóżeczkiem?

Mimbi, proszę nas już tu więcej nie straszyć!

Siasiek jaki zgrabniol!

Co do prezentu po urodzeniu, to uważam, że każda okazja dobra . TŻ na pewno coś kupiłby, ale stwierdziłam, że mogę Mu delikatnie zasugerować i dostać to, co sama chciałam kupić. A mianowicie japonki Reeboka, które co to niby mają korzystny wpływ na mięśnie pośladków i nóg, będę je nosić na spacery z Hanutką

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:43   #362
anula_81
Zakorzenienie

Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

no po pomidorowce(ale wyszla pyszna, wiec pewnie bedziemy dojadac jeszcze)

doczytalam
gusiagatko dopiero teraz doczytalam, ze coreczka!!! Gratuluje

the sania no pewka ze widac roznice!! jak dla mnie sporo urosl!
kula sliczna!

Weredka zyczymy samych dobrych wiesci w szpitalu i cierpliwosci

matall ale masz kule wielka! sliczny brzucholek, ale rosnie ci szybciutko i nisko tez masz, ale ty chyba od poczatku tak mialas co?
a ja z twoim TZtem?

grazin gratki za udana wizytke

Princi ja juz z 5 razy w ciayz farbowalam, mam niestety duzo siwych juz i bym wygladala jak k...upa mama mi farbowala ostatnio jak byla u mnie

siasiu ja kwiatow tez niekoniecznie, ale bransoletka nie pogardze
u nas taki zwyczaj a jak TZ ma ochote kupic to mi jest milo, dlaczego nie, zreszta my lubimy sobie robic prezenty , czesto bez okazji nawet
zdjecie podczas skurczu niezle, mnei sie Zosia tez tak w skurczu wypina jakby chciala przez pepek wyskoczyc

chyba sie musze zdrzemnac ...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:46   #363
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
mała motywacja ....

siasiu ja pierdziele jaka róznica z tym skurczem.
super wyglada
Motywacja niezła
Hehe ja dzisiaj jak wywaliłam ubrania z szafki to się załamałam. Nie mam już w czym chodzić...jak nie w brzuchu za ciasne to za krótkie
A te dwa z przodu to dopiero wypada napisać melony.
Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Siasiek fajny masz brzusio, tali szpiczasty No i widzę, że w dżinsy wchodzisz
A spodnie to ciążowe jedne z ośmiu Swoich z przed ciąży nawet do kolan nie wcisnę
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
niezła jesteś chłop się postarał a Ty go tak z buta
Siasiu, różnica jest wow!
Trzeba tak twardo żeby drugi raz błędów tych samych nie popełniał
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Siasiu sporrrra różnica Naprawde !! widac na odległosc gołym okiem
A jak to strasznie boli...odnoszę wrażenie, że jakby mnie ktoś wtedy dotknął w brzuch to skóra mi pęknie.

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:54   #364
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

kurde ale nudy....
niech to ch...
tż spi od 16... był zmeczony dobra wiem ... znowu mi cos opowiada przez sen. tylko najgorsze ze on sie wyśpi pewnie sie o21 obudzi i bedzie do2 buszował po domu tym bardziej że jutro ma wolne. ma zaczac cos działać z remontem, byc moze zrywanie paneli ze ścian w przedpokoju... i mycie ich i drapanie... oj jak ja kocham ten syfilis panujący w czasie remontu...

mialam dzisiaj jechac na mega ogromne zakupy, ale oczywiscie przelewu wypłaty jeszcze nie mam wiec do jutra się muszę wstrzymać.
a w lodówce mam głownie światło
Stary 2011-04-04, 17:54   #365
anula_81
Zakorzenienie

daisyy
kochana ja w sumie w czwartek ostatni raz w pracy w piatek ide rano do mojej lekarki i do pracy tylko sie pokazac i pozegnac oraz zaniesc zwolnienie wiec juz niedluuugoooo

grazin szczeka mi opadla... jako osoba uzywajaca w pracy proghramow graficznych sama osobiscie nas tak wszystkie wylaszcze w photoshopie

ide spac serio

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 17:57   #366
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Mary dziekuje, ze pytasz no oczywiscie meza brat mnie zalatwil do domu zjechal a lozeczka po drodze nie wzial, niewiem jak je sciagnac... kurier pewnie wyjdzie droi bo procz lozeczka mialy byc inne rzeczy, a z kasa krucho...
Stary 2011-04-04, 17:59   #367
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
daisyy
kochana ja w sumie w czwartek ostatni raz w pracy w piatek ide rano do mojej lekarki i do pracy tylko sie pokazac i pozegnac oraz zaniesc zwolnienie wiec juz niedluuugoooo

grazin szczeka mi opadla... jako osoba uzywajaca w pracy proghramow graficznych sama osobiscie nas tak wszystkie wylaszcze w photoshopie

ide spac serio
anulka a mozesz mnie też wylaszczyć na żywo???hmm???

pięnie proszę
myslisz ze ona to taka figure ma przez PS?
Stary 2011-04-04, 17:59   #368
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
jejuuu tyle stron od rana?!?!!? zwariowalyscie....
miejcie litosc, ja jeszcze pracuje nooo.....
dobra, zjadlam truskawy ze smietana, Zosia szaleje, zupa pomidorowa wstawiona, nadrabiam......
mmmm pojadlabym tych truskawek
a jak juz beda tanie i polskie to bede karmic i nici z jedzenia cytrusow

enchantresss jem malo ryb i warzyw, nie mam piecyka, wiec raczej wszystko smaze

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość

kasia, ciesze sie,ze sie z mandatem wyjasnilo, jak sie czujesz?
tylko ciekawe ile bedzie trzeba zaplacic za to
ja czuje sie w miare ok, tylko ze mam wzdecia juz kolejny dzien podrzad, wczoraj 2x a dzisiaj 3x bylam w toalecie
skora na brzuchu jest tak napieta jakbym zaraz miala dostac kolejnych rozstepow
nogi jak u swinki
no i ponarzekalam
a ty?

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość

Współczuje tych problemów...ale dasz radę, byle się nie dołować za bardzo.
wiem, ale latwo sie mowi..
piekny brzuszek myslalam ze to jest roznica w tygodniach, a tu bez skurczu i w czasie skurczu??? hmmmmmmmmm

Cytat:
kasiulka ja tez mam maaaase bodziakow, nie wykorzystam na bank wszystkich ale co tam, urocze sa
bedziemy je przebierac jak laleczki

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
dziękuję dziś już lepiej uff
no to dobrze, nie bierz tego apapu tyle... ja sie leczylam czosnkiem, miodem i cytryna. Troche to trwalo, ale jednak pomoglo

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

A WIEC - sprawa ŁÓŻECZKA:
dzwonił do mnie facet, jak mu napisałam maila, że skoro nie przyjmą bez kartonu to mają mi dosłać takie łóżeczko które zamawiałam a nie jakiś bubel - czyli z odpowiednimi bokami (bo były do łóżeczka bez szuflady, a ja mam z szufladą) i szczyt miał mieć rzeźbionego misis - i tez nie ma. okazało się że oni oczywiście jak naj bardziej chcą mi pomóc (jaaaaaaaaaaaaaaaaaaasnee eee), i że to kurier nie przyjmie paczki jak nie bedzie kartonu i że nawet gdybym chciała w inny, a nie oryginalny zapakowac - to nie moze przekroczyć jakiś tam wymiarow itp itd. 20 min szaranki z gościem przez telefon i jeszcze powiedziałam mu że w materacyku jest popsuty zamek . stwierdził, że nie będe nigdy zadowolona z niczego - że on trafił na taką osobę - kulturalny gościu prawda? suma sumarum stanęło na tym, że ja się rozbeczałam, facet dośle odpowiednie części (na początku przyszłego tygodnia, bo on jest tylko pośrednikiem!) i jeszcze pokłóciłam się z TZ, bo wydarł sie na mnie że czemu tak się tym denerwuje, że płacze itp i na pewno się to odbije na dziecku. ja mu tylko powiedziałam, że nagle teraz się przejął że coś może się odbić na dziecku a jak on mnie wkurza to wedy nie myśli że to się moze odbić na dziecku?! stwierdział, że nie ma co ze mną gadać, bo mam odpowiedź na wszystko. a mam .
mam nauczkę.

ale dobra - nie wkurzajmy się już.
nie piszmy o tym, bo jestem osłabiona strasznie tymi nerwami.

najwyżej jak dośle w końcu te odpwoedniej części i będą dalej kiepskie (odpukać) to spakuję mu w ten karton co mi prześle, odesle mu i kupie hipcia .

ych. wykończona jestem.
jeszcze sie rozlało i wiucha jak nie wiem co.
ci Tżci
to niech sam sobie zalatwia a ty nogi do gory i foch-tak bym zrobila...
a ten sprzedawca to jakiś burak
odpocznij skarbie

Cytat:
kurcze ja musze prawie co miesiac farbowac, i co miesiac mam 1cm odrostu w ciazy to szalenstwo a włosy w ogole (!!!!) mi nie wypadaja. och cudowny stanie trwaj!!
ja tez mam dosyc ladne wlosy w ciazy, tyle ze sie sypia strasznie
mam mega odrosty, ale powiedzmy ze jasny blond (farba) a moj naturalny sredni nie rzuca sie az tak w oczy... dopiero jak ufarbuje widac ze mam lepek jasniejszy

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
anula_81, 25kasia86 ale Wy do fryzjera tylko na podciecie czy na farbe tez? bo ja musze pofarbowac te wyplowiale koncowki, bo wracam do nature chyba nic sie nie stanie co???
ja ide na odrosty i cieniowanie
tez mam nadzieje, ze farba malenstwu nie zaszkodzi
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-04-04 o 18:05
24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:00   #369
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

dzieki dziewczyny za wszystkie miłe słowa
miałam was dzisiaj nie nadrabiać, ale z racji tego, że się źle czuję i nic nie zdziałamy, leżę sobie pod kocykiem i nadrabiam was na komórce mojego małża..
jestem na 2 stronie nowego watku :d
jeszcze troche przede mną

Ale doczytaam że MIMBI w domku
Super, że juz z nami jestes kochana
teraz wszystko będzie juz dobrze
Stary 2011-04-04, 18:00   #370
Martulka000
Raczkowanie

GG do Martulka000 Send a message via Skype™ to Martulka000

Meldujemy się z Adriankiem na nowym wątku

Dziewczyny śliczne macie brzusie
Siasiek Widać tą różnicę, ale brzusio piękny .
Mimbi witaj
Gratuluję udanych wizyt

Pogoda dziś do bani . Ani wyjść na spacer ani nic zupełnie . TŻ wychodzi w piątek. Ale się cieszę. Już się doczekać nie mogę
24 kwietnia 2011 godz. 10:40
2900 gram i 54 cm

II kreseczki 09.05.2014
02.08.2014

Tylko ktoś kto rozumie i akceptuje Cię
Może być przyjacielem
Martulka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:02   #371
amarcia
Wtajemniczenie

Weredka wszystkich pozdrawia
Zostały w szpitalu, jak to sama ujęła - personel w porządku, żarcie do kitu, a maleństwo nie lubi ktg, bo strasznie sie chowa i zapisy są średnio czytelne
amarcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 18:02   #372
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:

dzwonił do mnie facet, jak mu napisałam maila, że skoro nie przyjmą bez kartonu to mają mi dosłać takie łóżeczko które zamawiałam a nie jakiś bubel - czyli z odpowiednimi bokami (bo były do łóżeczka bez szuflady, a ja mam z szufladą) i szczyt miał mieć rzeźbionego misis - i tez nie ma. okazało się że oni oczywiście jak naj bardziej chcą mi pomóc (jaaaaaaaaaaaaaaaaaaasnee eee), i że to kurier nie przyjmie paczki jak nie bedzie kartonu i że nawet gdybym chciała w inny, a nie oryginalny zapakowac - to nie moze przekroczyć jakiś tam wymiarow itp itd. 20 min szaranki z gościem przez telefon i jeszcze powiedziałam mu że w materacyku jest popsuty zamek . stwierdził, że nie będe nigdy zadowolona z niczego - że on trafił na taką osobę - kulturalny gościu prawda? suma sumarum stanęło na tym, że ja się rozbeczałam, facet dośle odpowiednie części (na początku przyszłego tygodnia, bo on jest tylko pośrednikiem!) i jeszcze pokłóciłam się z TZ, bo wydarł sie na mnie że czemu tak się tym denerwuje, że płacze itp i na pewno się to odbije na dziecku. ja mu tylko powiedziałam, że nagle teraz się przejął że coś może się odbić na dziecku a jak on mnie wkurza to wedy nie myśli że to się moze odbić na dziecku?! stwierdział, że nie ma co ze mną gadać, bo mam odpowiedź na wszystko. a mam .
mam nauczkę.

ale dobra - nie wkurzajmy się już.
nie piszmy o tym, bo jestem osłabiona strasznie tymi nerwami.
nie denerwuj się Słoneczko
''bo jeszcze się na dzidzi odbije''
ale ja Ci się nie dziwię, sama też do wszystkiego teraz tak emocjonalnie podchodzę, że jak coś nie wychodzi to od razu ryczę
Cytat:
Teraz oznajmiłam, że może mi szczypiorek w doniczce zasadzić jak skurczy dostane i zostawić na parapecie w kuchni

Ostatnio zaniedbałam coś swój folder brzuszkowy i dzisiaj nadrabiam.
Wkleję Wam jak wyglądam różnicy dużej nie ma bo od miesiąca tylko jeden centymetr ale drugie zdjęcie robione podczas skurczu
Sprawia wrażenie jakby macica chciała oderwać się od reszty ciała i wyrwać ze skóry???? Bo ja tak to czuję
Trochę inaczej zrobione ale nie mogłam wystać ....
o , też chcę szczypiorrrreekkkk...
a co do brzuszka niesamowite jaka różnica podczas skurczu .. Ja nie wiem jakie to uczucie te skurcze, ale skoro aż tak brzuszek wypina to szok

Cytat:
łaa .. też takie będziemy

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:03   #373
principessina
Zakorzenienie

Kochane ledwo zyje, juz 2x dzis podlogi mylam, taki syf po malowaniu jutro pomyje okna w pokoiku i lazience i poukladam troche rzeczy na miejsce, a dzis chcialm choc troche ubranek Flawciowych poprasowac, bo od 4 dni sie za nie zabieram, niedlugo kurz je pokryje...

anula_81
a ja sie martwilam, ze 2 siwe wlosy mi wyszly, a Ty masz az tyle

Cytat:
mała motywacja ....

siasiu ja pierdziele jaka róznica z tym skurczem.
super wyglada
tiaaa ta Pani to ma chyba prywatnego trenera, dietologa no i w domu napewno nic nie robi
Stary 2011-04-04, 18:04   #374
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
kurde ale nudy....
niech to ch...
tż spi od 16... był zmeczony dobra wiem ... znowu mi cos opowiada przez sen. tylko najgorsze ze on sie wyśpi pewnie sie o21 obudzi i bedzie do2 buszował po domu tym bardziej że jutro ma wolne. ma zaczac cos działać z remontem, byc moze zrywanie paneli ze ścian w przedpokoju... i mycie ich i drapanie... oj jak ja kocham ten syfilis panujący w czasie remontu...

mialam dzisiaj jechac na mega ogromne zakupy, ale oczywiscie przelewu wypłaty jeszcze nie mam wiec do jutra się muszę wstrzymać.
Ja siedzę z małym i oglądamy mini mini
te bajki są okropne
Cytat:
Mary dziekuje, ze pytasz no oczywiscie meza brat mnie zalatwil do domu zjechal a lozeczka po drodze nie wzial, niewiem jak je sciagnac... kurier pewnie wyjdzie droi bo procz lozeczka mialy byc inne rzeczy, a z kasa krucho...
Najtańszym kurierem który zgodzi się pobrać i przewieźć takiej wielkości paczkę od osób prywatnych wychodzi coś ponad 50 zł.

It's not about anger
Stary 2011-04-04, 18:06   #375
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

MORIA wyslesz mi please linka do tego ANGEL CARE monitora oddechu i niani?**??
a ty lepiej oszczedzaj sily kochana bo cos ci lezenie nie wychodzi cos
dziekuje za misiowy komplement, ja co prawda nie jestem moria ale moge ci wrzucic, lap http://allegro.pl/monitor-oddechu-ni...544890145.html

Cytat:
niestey - nie udalo się.... opisze zbiorczo poniżej.

mam nauczkę.
zabilabym tego goscia

nie martw sie, szkoda ze nic nie idzie zrobic
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

agnieszka_pe, dziekuje Ci za pamięć o mnie
Ale Twoj synek miał oczęta !! ?? Nieprawdopodobnie wygladał jako taki maluszek - bo w sumie maleństwo a mina takiego poważnego człowieczka Czaad
Wczorajszy wieczór minał Wam bez temp ??

Chyba te prezenty to tak w woj. sląskim widze najbardziej sie praktykuje
moniqac, ja coś czuje, ze rozmowa z moim TŻ bedzie podobna jak z Twoim
ja nie z slaskiego

daisus to zdjecie jest smieszne bo on sie obudzil akurat a my nad nim obydwoje pochyleni i to z aparatem i byl tak ciezko zdziwiony, stad ta minka

Cytat:
Pisałyście o tych prezentach za urodzenie dziecka od Tżta.
U nas chyba nie ma czegoś takiego, z resztą to takie dziwne

to tak jak byście musiały Tżtowi coś kupić za to, że te cudowne plemniki dały radę zasadzić w Was tą fasolkę

Mój gdy odbierał mnie ze szpitala przyniósł mi ogromny bukiet kwiatów, tyle, że ja ich nie lubię (lubię ale nie ścięte bo po co mają więdnąć w wazonie? ) I ryłam z niego bardzo długo bo było to strasznie głupie
Nie dość, że przyniósł je na sam oddział to jeszcze męczyłam się z rzeczami i kwiatami całą drogę do auta.

Teraz oznajmiłam, że może mi szczypiorek w doniczce zasadzić jak skurczy dostane i zostawić na parapecie w kuchni

Ostatnio zaniedbałam coś swój folder brzuszkowy i dzisiaj nadrabiam.
Wkleję Wam jak wyglądam różnicy dużej nie ma bo od miesiąca tylko jeden centymetr ale drugie zdjęcie robione podczas skurczu
Sprawia wrażenie jakby macica chciała oderwać się od reszty ciała i wyrwać ze skóry???? Bo ja tak to czuję
Trochę inaczej zrobione ale nie mogłam wystać ....
a za komorki jajowe cos sie dostaje? bo moze tak a ja nie wiem?

a ja sie czuje jak glupia w temacie skurczy mam taka roznice w brzuszku jak ty i nie wiem kiedy mam skurcz a kiedy dziecko sie wypycha

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość

Moniquac, jeśli zwracasz, to karton potrzebny, jeśli reklamujesz, to nawet sobie możesz stół z kartonu zrobić i nic im do tego! A Ty reklamujesz teraz

Agnieszko_pe, nie ma najmniejszego problemu! Pod koniec tygodnia planuję mały wypad na zakupy i na pewno będę w Mothercare, chętnie zakupię kocyk i prześlę Ci [Dzidziuś przesłodki ]

Podeślijcie mi info na priv, jaka wielkość kocyka i jak kolor, jak już kupię, to dogadamy się w sprawie adresu i przesyłki

Enchantresss, mnie sporo pasuje, ale wiesz... Pyzolki mogą mieć zupełnie inne odczucia

Kwiatecku, dzięki za info! Koniecznie zakupię i pieluchy i chusteczki! A jak z tym Waszym łóżeczkiem?

Siasiek jaki zgrabniol!

Co do prezentu po urodzeniu, to uważam, że każda okazja dobra . TŻ na pewno coś kupiłby, ale stwierdziłam, że mogę Mu delikatnie zasugerować i dostać to, co sama chciałam kupić. A mianowicie japonki Reeboka, które co to niby mają korzystny wpływ na mięśnie pośladków i nóg, będę je nosić na spacery z Hanutką

wysle wysle, kochana jestes

mam te reeboki easy tone ale pelne ile ja sie naszukalam rozmiaru

kocham je, ale ze sa klapeczki z tej serii to nie wiedzialam teraz to i mi podsunelas
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:07   #376
enchantresss
Rozeznanie

ta zgaga mnie wykończy ..

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:08   #377
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

Siasiek jaki zgrabniol!

japonki ??
adidaski to wiem, te ksztaltujace, ale ze japonki tto pierwsze slysze
Stary 2011-04-04, 18:10   #378
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:

o ja tez bym chciala jakieś fajne butki

Cytat:
my zamowilismy lozeczko i gadzety do niego jakieś 2tygodnie temu, mielismy odebrac 1ego ale wszystko sie przedluza- tez mnie wkurza
Nikosia

Stary 2011-04-04, 18:12   #379
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Kwiatecku, ale ciamajda z tego brata TŻ Z tym kurierem to różnie, jak Siasiek pisze ok. 50 zeta. Najtańsza chyba Siódemka? Najlepiej poszukaj stron firm kurierskich i tam zawsze jest info o kosztach. Tylko, że nie wiadomo pewnie ile to wszystko waży

Łóżeczko w Wawie, a Wy w Białej Podlaskiej, tak? Wtedy nie wiem, czy nie taniej autem, albo PKP? Tylko dużo zamieszania...

vege!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-04, 18:13   #380
Siasiek
Zadomowienie

Super są te sandałki http://allegro.pl/sandaly-damskie-re...544941429.html

Agnieszka ciężko było znaleźć rozmiar? Ja mam 38 i też zawsze mam problem bo oni te swoje 37 i pół robią

A właśnie Daisy jak tam w piątek bo coś czytałam, że może fashion?

It's not about anger
Stary 2011-04-04, 18:13   #381
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
kurde ale nudy....
niech to ch...

ojjjj Grazin potwierdzam, potwierdzam nuuuuuuuuuuudy ja ch.....

...i co do lodówki też się jak najbardziej zgadzam też mam światło i szron na półkach a na zakupy to mi się po prostu masakrycznie nie chce tyłka ruszyć hehehe... i nawet lody z Lidla albo BiednejBronki nie są w stanie mnie wyciągnąć...

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:16   #382
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Agnieszko_pe, w takim razie przemyśl kwestię rozmiaru i koloru, daj znać, a ja kupię

Rybeczki, co do butów, to właśnie są też japonki! Idealne na spacery z dziećmi, a takie spacery, to jednak trochę się robi km

Myślałam o całych butach do joggingu, ale jednak częściej będę spacerować, niż biegać, tym bardziej, że japonki, to moje podstawowe obuwie w sezonie

vege!
Stary 2011-04-04, 18:16   #383
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
te bajki są okropne
taaaa... bajki z naszego dzieciństwa były lepsze milion piecetr razy
te to odmóżdżają dzieciaki...
Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
ojjjj Grazin potwierdzam, potwierdzam nuuuuuuuuuuudy ja ch.....

...i co do lodówki też się jak najbardziej zgadzam też mam światło i szron na półkach a na zakupy to mi się po prostu masakrycznie nie chce tyłka ruszyć hehehe... i nawet lody z Lidla albo BiednejBronki nie są w stanie mnie wyciągnąć...
ja nawet szronu nie mam!!! bo mam lodówke co nie szronieje kurde no bieda jak fiks:P
kto mnie dziś nakarmi?
Stary 2011-04-04, 18:17   #384
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Kwiatecku, ale ciamajda z tego brata TŻ Z tym kurierem to różnie, jak Siasiek pisze ok. 50 zeta. Najtańsza chyba Siódemka? Najlepiej poszukaj stron firm kurierskich i tam zawsze jest info o kosztach. Tylko, że nie wiadomo pewnie ile to wszystko waży

Łóżeczko w Wawie, a Wy w Białej Podlaskiej, tak? Wtedy nie wiem, czy nie taniej autem, albo PKP? Tylko dużo zamieszania...
Ja korzystałam z takiej usługi
Najpierw ciężko było znaleźć takiego kuriera który obsłuży osobę prywatną bo to paczka o niestandardowych gabarytach jest. A jak już się znalazł to cena z kosmosu. I w końcu Tż ma umowę z KurierBrokerem oni mają najtańsze przesyłki coś 20 parę złotych. Za łóżeczko wyszło dwa razy tyle co za zwykłą bo wymiary większe.
Ale 50 dyszek z czymś wyszło.

It's not about anger
Stary 2011-04-04, 18:18   #385
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Ja mam 37, jakoś nie miewam problemu z kupnem butów, tfu, tfu! A zakup Reeboków dopiero przede mną, więc zobaczymy

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Co?! Weredka w szpitalu?! O kurde...

vege!
Stary 2011-04-04, 18:19   #386
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Kochane ledwo zyje, juz 2x dzis podlogi mylam, taki syf po malowaniu jutro pomyje okna w pokoiku i lazience i poukladam troche rzeczy na miejsce, a dzis chcialm choc troche ubranek Flawciowych poprasowac, bo od 4 dni sie za nie zabieram, niedlugo kurz je pokryje...

anula_81
a ja sie martwilam, ze 2 siwe wlosy mi wyszly, a Ty masz az tyle

tiaaa ta Pani to ma chyba prywatnego trenera, dietologa no i w domu napewno nic nie robi
o jeny teraz mi glupio bo mi okna umyla siostra a ja sie obijam stale
dzisiaj tylko wyprasowalam reszte ciuszkow, tez dlugo czekaly
co ja zrobie ze taki len ze mnie
co do tej chudziny po porodzie to one maja kase na operacje, kosmetyki i wlasnie prywatnych masazystow, lekarzy, diabetologow i tylko bym takiej po tylku dala zazdroszczam nooooo

Cytat:
te bajki są okropne

Najtańszym kurierem który zgodzi się pobrać i przewieźć takiej wielkości paczkę od osób prywatnych wychodzi coś ponad 50 zł.
och te mini mini ogladalam caly tydzien jak siostra tz byla myslalam ze wyjde z siebie
nie ma jak smerfy, muminki, pszczółka maja, i moje ulubione z kaczorem donaldem i myszka miki
no
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-04-04 o 18:22
Stary 2011-04-04, 18:19   #387
moria44
Wtajemniczenie

Ale pędzicie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
kochane mam prosbe, gdzie oprocz mothercare moge kupic ten kocyk
zamowilam niby azurkowy z neta a przyszlo cos zupelnie innego, nie ma cie jakiegos sprzedawcy ktorego mozecie polecic?
Na allegro też są te kocyki firmy MC ale sama zastanawiałam się czy nie zamówić takiego:
http://allegro.pl/kocyk-koc-zdrowy-1...540310810.html
Może u nich kupiłaś Twój kocyk? Nie jest fajny?

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
moria44 no i nie wiem co z twoimi roslinkami w ogrodku kiedy beda kwitly i czy nam foteczki wstawisz???
kasiu, takie kwitnące roślinki to mam w sumie w jednej donicy, no nie licząc maciejki w dwóch małych skrzyneczkach ale póki co jeszcze nic nie wybiło a reszta to dwa drzewka i tuje. Jeszcze zdjęć nie zrzuciłam z aparatu ale jak powiedziałam TŻ'towi, że chcę Wam zdjęcia wstawić to się zbuntował, bo jeszcze nie jest ładnie, trawę wygrabił i odżywił a w czwartek będziemy dosiewać, póki co wygląda jak boisko po meczu. Ja dziś jeszcze jeden patyk zasadziłam aby nam się winorośl po płocie pięła ale póki co to suchy badyl wystający z ziemi No i w ogóle nie wiem czy da radę bo to ta roślinka, którą mi sunia przegryzła

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Hej kochane jestesmy w dwupaku w domku.
Elegancko Fajnie znów widzieć Twój avatar

Cytat:
Mam jeszcze pytanie do Morii (pisałam na PRIV) ale nie wiem czy widziałaś Chodzi mi konkretnie o pranie tej wewnętrznej wkładki w gondoli x-landera. Czy Ty prałaś tylko tą część odpinaną na zamek? czy ten materacyk też?? Pytam, bo ta moja gondola ma taki dziwny zapach, chemiczny jakby i chciałabym wyprać to wnętrze, a trochę się boję I czy prałaś ręcznie czy w pralce??
Zamówiłam ten staniczek alles Dzięki!
Jeśli chodzi o gondolkę, wyprałam i tą część odpinaną na ekspres i materacyk. Wrzuciłam razem do pralki i nastawiłam krótkie 30'minutowe pranie. Na materacyku jest inf. aby prać ręcznie ale nic się z nim nie stało, gąbka się przesunęła wewnątrz ale strzepnęłam go kilka razy i wrócił to swojej pierwotnej formy. Wszystko ładnie wyschło, nie straciło kształtów.
Co do zapachu, to ja oprócz prania wietrzyłam wózek 3 dni na tarasie, bo to i gumowe koła trochę syfią, rączka skórzana też ma swój zapach, acha no i twarde wnętrze gondoli przetarłam orzechami.

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
Byliśmy dzisiaj na USG
Piotrus waży 1603 g
Gratuluję dorodnego i ślicznego Piotrulka

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:19   #388
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Siasiu, nie wiedziałam, że robią problem

vege!
Stary 2011-04-04, 18:21   #389
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
taaaa... bajki z naszego dzieciństwa były lepsze milion piecetr razy
te to odmóżdżają dzieciaki...

ja nawet szronu nie mam!!! bo mam lodówke co nie szronieje kurde no bieda jak fiks:P
kto mnie dziś nakarmi?
hehe ja mam jeszcze groszek w puszcze zapraszam się podzielimy jakoś
... normalnie mam taki wilczy apetyt ostatnio, że konia z kopytami bym zjadła jak by mi ktoś podarował hehehe

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:22   #390
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
hehe ja mam jeszcze groszek w puszcze zapraszam się podzielimy jakoś
... normalnie mam taki wilczy apetyt ostatnio, że konia z kopytami bym zjadła jak by mi ktoś podarował hehehe
ja mam czerwoną fasolę w puszcze jeszcze ktoś sie z majonezem znajdzie i zrobimy sobie sałatkę hihi

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości