|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Aaaaa! Zaraz zapomnę wszystko!
Moniquac, jeśli zwracasz, to karton potrzebny, jeśli reklamujesz, to nawet sobie możesz stół z kartonu zrobić i nic im do tego! A Ty reklamujesz teraz ![]() Czy reflektujesz na zakup i wysłanie kocyka z Mothercare? ![]() Agnieszko_pe, nie ma najmniejszego problemu! Pod koniec tygodnia planuję mały wypad na zakupy i na pewno będę w Mothercare, chętnie zakupię kocyk i prześlę Ci ![]() ![]() Podeślijcie mi info na priv, jaka wielkość kocyka i jak kolor, jak już kupię, to dogadamy się w sprawie adresu i przesyłki ![]() Antropia, Klaterina, gratuluję udanych wizyt! ![]() Enchantresss, mnie sporo pasuje, ale wiesz... Pyzolki mogą mieć zupełnie inne odczucia ![]() Kwiatecku, dzięki za info! ![]() ![]() ![]() Mimbi, proszę nas już tu więcej nie straszyć! ![]() Siasiek jaki zgrabniol! ![]() Co do prezentu po urodzeniu, to uważam, że każda okazja dobra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
no po pomidorowce(ale wyszla pyszna, wiec pewnie bedziemy dojadac jeszcze
![]() doczytalam gusiagatko dopiero teraz doczytalam, ze coreczka!!! Gratuluje ![]() the sania no pewka ze widac roznice!! jak dla mnie sporo urosl! kula sliczna! Weredka zyczymy samych dobrych wiesci w szpitalu i cierpliwosci ![]() matall ale masz kule wielka! sliczny brzucholek, ale rosnie ci szybciutko i nisko tez masz, ale ty chyba od poczatku tak mialas co? a ja z twoim TZtem? grazin gratki za udana wizytke ![]() Princi ja juz z 5 razy w ciayz farbowalam, mam niestety duzo siwych juz i bym wygladala jak k...upa ![]() ![]() siasiu ja kwiatow tez niekoniecznie, ale bransoletka nie pogardze ![]() u nas taki zwyczaj a jak TZ ma ochote kupic to mi jest milo, dlaczego nie, zreszta my lubimy sobie robic prezenty , czesto bez okazji nawet ![]() zdjecie podczas skurczu niezle, mnei sie Zosia tez tak w skurczu wypina jakby chciala przez pepek wyskoczyc ![]() chyba sie musze zdrzemnac ... |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehe ja dzisiaj jak wywaliłam ubrania z szafki to się załamałam. Nie mam już w czym chodzić...jak nie w brzuchu za ciasne to za krótkie ![]() A te dwa z przodu to dopiero ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jak to strasznie boli...odnoszę wrażenie, że jakby mnie ktoś wtedy dotknął w brzuch to skóra mi pęknie.
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
kurde ale nudy....
niech to ch... ![]() tż spi od 16... był zmeczony dobra wiem ... znowu mi cos opowiada przez sen. tylko najgorsze ze on sie wyśpi pewnie sie o21 obudzi i bedzie do2 buszował po domu tym bardziej że jutro ma wolne. ma zaczac cos działać z remontem, byc moze zrywanie paneli ze ścian w przedpokoju... i mycie ich i drapanie... oj jak ja kocham ten syfilis panujący w czasie remontu... ![]() mialam dzisiaj jechac na mega ogromne zakupy, ale oczywiscie przelewu wypłaty jeszcze nie mam wiec do jutra się muszę wstrzymać. a w lodówce mam głownie światło ![]()
#365 |
Zakorzenienie
|
daisyy
kochana ja w sumie w czwartek ostatni raz w pracy w piatek ide rano do mojej lekarki i do pracy tylko sie pokazac i pozegnac oraz zaniesc zwolnienie ![]() ![]() grazin szczeka mi opadla... jako osoba uzywajaca w pracy proghramow graficznych sama osobiscie nas tak wszystkie wylaszcze w photoshopie ![]() ide spac serio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
Mary dziekuje, ze pytasz no oczywiscie meza brat mnie zalatwil do domu zjechal a lozeczka po drodze nie wzial, niewiem jak je sciagnac... kurier pewnie wyjdzie droi bo procz lozeczka mialy byc inne rzeczy, a z kasa krucho...
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pięnie proszę ![]() myslisz ze ona to taka figure ma przez PS? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jak juz beda tanie i polskie to bede karmic i nici z jedzenia cytrusow ![]() enchantresss jem malo ryb i warzyw, nie mam piecyka, wiec raczej wszystko smaze ![]() tylko ciekawe ile bedzie trzeba zaplacic za to ![]() ja czuje sie w miare ok, tylko ze mam wzdecia juz kolejny dzien podrzad, wczoraj 2x a dzisiaj 3x bylam w toalecie ![]() skora na brzuchu jest tak napieta jakbym zaraz miala dostac kolejnych rozstepow ![]() nogi jak u swinki no i ponarzekalam ![]() a ty? Cytat:
piekny brzuszek ![]() Cytat:
![]() no to dobrze, nie bierz tego apapu tyle... ja sie leczylam czosnkiem, miodem i cytryna. Troche to trwalo, ale jednak pomoglo ![]() Cytat:
![]() to niech sam sobie zalatwia a ty nogi do gory i foch-tak bym zrobila... a ten sprzedawca to jakiś burak ![]() odpocznij skarbie Cytat:
![]() mam mega odrosty, ale powiedzmy ze jasny blond (farba) a moj naturalny sredni nie rzuca sie az tak w oczy... dopiero jak ufarbuje widac ze mam lepek jasniejszy ![]() Cytat:
![]() tez mam nadzieje, ze farba malenstwu nie zaszkodzi ![]()
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia ![]() Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-04-04 o 18:05 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny za wszystkie miłe słowa
![]() ![]() miałam was dzisiaj nie nadrabiać, ale z racji tego, że się źle czuję i nic nie zdziałamy, leżę sobie pod kocykiem i nadrabiam was na komórce mojego małża.. ![]() jestem na 2 stronie nowego watku :d jeszcze troche przede mną ![]() Ale doczytaam że MIMBI w domku ![]() Super, że juz z nami jestes kochana ![]() teraz wszystko będzie juz dobrze ![]()
#370 |
Raczkowanie
|
Meldujemy się z Adriankiem na nowym wątku
![]() Dziewczyny śliczne macie brzusie ![]() Siasiek Widać tą różnicę, ale brzusio piękny . Mimbi witaj ![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() Pogoda dziś do bani ![]() ![]() ![]()
#371 |
Wtajemniczenie
|
Weredka wszystkich pozdrawia
![]() Zostały w szpitalu, jak to sama ujęła - personel w porządku, żarcie do kitu, a maleństwo nie lubi ktg, bo strasznie sie chowa i zapisy są średnio czytelne
#372 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ''bo jeszcze się na dzidzi odbije'' ![]() ale ja Ci się nie dziwię, sama też do wszystkiego teraz tak emocjonalnie podchodzę, że jak coś nie wychodzi to od razu ryczę ![]() Cytat:
![]() a co do brzuszka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Kochane ledwo zyje, juz 2x dzis podlogi mylam, taki syf po malowaniu
![]() anula_81 a ja sie martwilam, ze 2 siwe wlosy mi wyszly, a Ty masz az tyle ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() te bajki są okropne ![]() Najtańszym kurierem który zgodzi się pobrać i przewieźć takiej wielkości paczkę od osób prywatnych wychodzi coś ponad 50 zł.
![]() |
#375 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie martw sie, szkoda ze nic nie idzie zrobic ![]() Cytat:
![]() daisus to zdjecie jest smieszne bo on sie obudzil akurat a my nad nim obydwoje pochyleni i to z aparatem i byl tak ciezko zdziwiony, stad ta minka ![]() Cytat:
![]() a ja sie czuje jak glupia w temacie skurczy ![]() Cytat:
wysle wysle, kochana jestes ![]() mam te reeboki easy tone ale pelne ![]() ![]() kocham je, ale ze sa klapeczki z tej serii to nie wiedzialam ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#376 |
Rozeznanie
|
ta zgaga mnie wykończy ..
![]()
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() adidaski to wiem, te ksztaltujace, ale ze japonki tto pierwsze slysze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Kwiatecku, ale ciamajda z tego brata TŻ
![]() ![]() Łóżeczko w Wawie, a Wy w Białej Podlaskiej, tak? Wtedy nie wiem, czy nie taniej autem, albo PKP? Tylko dużo zamieszania... |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
Super są te sandałki http://allegro.pl/sandaly-damskie-re...544941429.html
Agnieszka ciężko było znaleźć rozmiar? Ja mam 38 i też zawsze mam problem bo oni te swoje 37 i pół robią ![]() A właśnie Daisy jak tam w piątek bo coś czytałam, że może fashion?
#381 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ...i co do lodówki też się jak najbardziej zgadzam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Agnieszko_pe, w takim razie przemyśl kwestię rozmiaru i koloru, daj znać, a ja kupię
![]() Rybeczki, co do butów, to właśnie są też japonki! Idealne na spacery z dziećmi, a takie spacery, to jednak trochę się robi km ![]() Myślałam o całych butach do joggingu, ale jednak częściej będę spacerować, niż biegać, tym bardziej, że japonki, to moje podstawowe obuwie w sezonie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
taaaa... bajki z naszego dzieciństwa były lepsze milion piecetr razy
te to odmóżdżają dzieciaki... Cytat:
![]() ![]() kto mnie dziś nakarmi? ![]()
![]() |
#384 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najpierw ciężko było znaleźć takiego kuriera który obsłuży osobę prywatną bo to paczka o niestandardowych gabarytach jest. A jak już się znalazł to cena z kosmosu. I w końcu Tż ma umowę z KurierBrokerem oni mają najtańsze przesyłki coś 20 parę złotych. Za łóżeczko wyszło dwa razy tyle co za zwykłą bo wymiary większe. Ale 50 dyszek z czymś wyszło.
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 37, jakoś nie miewam problemu z kupnem butów, tfu, tfu! A zakup Reeboków dopiero przede mną, więc zobaczymy
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Co?! Weredka w szpitalu?! O kurde... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dzisiaj tylko wyprasowalam reszte ciuszkow, tez dlugo czekaly ![]() co ja zrobie ze taki len ze mnie ![]() co do tej chudziny po porodzie to one maja kase na operacje, kosmetyki i wlasnie prywatnych masazystow, lekarzy, diabetologow i tylko bym takiej po tylku dala ![]() ![]() Cytat:
![]() nie ma jak smerfy, muminki, pszczółka maja, i moje ulubione z kaczorem donaldem i myszka miki ![]() no ![]()
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia ![]() Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-04-04 o 18:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |||
Wtajemniczenie
|
Ale pędzicie
![]() Cytat:
http://allegro.pl/kocyk-koc-zdrowy-1...540310810.html Może u nich kupiłaś Twój kocyk? Nie jest fajny? Cytat:
![]() ![]() Elegancko ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o gondolkę, wyprałam i tą część odpinaną na ekspres i materacyk. Wrzuciłam razem do pralki i nastawiłam krótkie 30'minutowe pranie. Na materacyku jest inf. aby prać ręcznie ale nic się z nim nie stało, gąbka się przesunęła wewnątrz ale strzepnęłam go kilka razy i wrócił to swojej pierwotnej formy. Wszystko ładnie wyschło, nie straciło kształtów. Co do zapachu, to ja oprócz prania wietrzyłam wózek 3 dni na tarasie, bo to i gumowe koła trochę syfią, rączka skórzana też ma swój zapach, acha no i twarde wnętrze gondoli przetarłam orzechami. Gratuluję dorodnego i ślicznego Piotrulka ![]()
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Siasiu, nie wiedziałam, że robią problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ... normalnie mam taki wilczy apetyt ostatnio, że konia z kopytami bym zjadła jak by mi ktoś podarował hehehe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.