|
|
#1951 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
SparklyAngel
Żałuję, że nie potrafię kochać tak jak ty.
Uważajcie na uczucia, to zdradliwe sukinsyny. Miłość będzie smażyć się w piekle, za wszystkie krzywdy, które wyrządziła. Jesteś moją fantazją, której nie mogę objąć rozumem. Rozstali się tylko po to, by znów móc się spotkać. Czemu tak boli utrata kogoś, kogo nigdy tak naprawdę nie miałam?
|
|
#1952 |
|
Rozeznanie
|
'Znów nie jest tak jak miało być Wiem, to musi być gorzkie; zostawić tak osobe Z którą dzieliłaś pościel a w niej sny. Wiesz kto będzie cierpieć, a kto nawet nie tęskni Kto będzie znów łykał nasenne tabletki Bo uderzył cię raz to uderzy po raz drugi Potrzebuje miłości i uczuć prawdziwych Ale wole nic nie mieć niż mieć coś na niby sama przyznaj ze już za późno by coś naprawić, z miłości w nienawiść płakałaś tyle razy ZANIM ZNÓW GO ZAPYTASZ ZANIM ZNÓW UKLĘKNIESZ PAMIĘTAJ BY CIERPIEĆ Z WDZIĘKIEM DAMY WIELKIEJ i znów milczą usta i rozmowę przekładasz.' *wdowa na dziś
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' Edytowane przez Kaaate90 Czas edycji: 2011-04-03 o 22:55 |
|
|
|
#1953 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Raczkowanie
|
Może ktoś pamięta..
A tu coś na rozrusznie wątku.. bo widzę że jakoś ostatnio dziewczynki przystopowałyście![]() " Słowa - mogą dać wszystko i zabrać wszystko " Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia.... - Niezła oszczędność czasu. -Szkoda, że nie cierpień... Nie wiem, czego szukam... Ale wiem, że kiedyś to znajdę.. ` - Co tam masz? - Eliksir szczęścia . - A po polsku? - Wódka z sokiem -wiesz co jest najgorsze? - co ?!. - kiedy kochasz kogoś bez wzajemności ,a potem okazuje się , że czuł to samo. Wiesz kim jest przyjaciel . ? kimś kto potrafi wytrzymywać z Tobą 24 h a mimo to jest mu mało, ktoś kto wie o Tobie wszystko a mimo to siedzi obok i Cię kocha..ktoś kto jak zobaczy Cię z płaczem pierwsze słowa jakie powie to ' kogo mam zjechać ? ' ... ktoś kto o 3 rano podniesie słuchawkę i będzie słuchać jak przeklinasz cały świat i Ci przytakiwać.. to ktoś dzięki komu się żyje.. najmocniej kochają serca , które najmocniej cierpiały..
__________ ...Może kiedyś będzie mi dane wyleczyć się z Ciebie... Edytowane przez Niedostrzegana Czas edycji: 2011-04-03 o 23:17 |
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
'Podpuchnięte nadzieje i
znokautowane marzenia Dzisiaj pomysł na dziurawiec mięśniowo-sercowy, nadziewany papryczką chilli w zakwaszanym sosie z łez Anemia uczuć Skoro masz skłonności do pierdo*enia to nie licz na dwójkę dzieci Staram się nie podupaść będąc na dnie całkowitym. Ale jeśli będę potrzebować rzekomego wsparcia to czekam na strażaka, który poda mi drabinę do rzeczywistości Przejadłam się cięzkostrawnymi upokorzeniami Połknęła mnie rutyna, która pozwoliła mi się przyzwyczaić do tego, że w poniedziałek będzie zawsze za wcześnie, a ludzie z każdym dniem niezności przez wyżerający ich egozim Pojawia się tutaj żałoba wewnątrz organizmu, gdy tylko ukradkiem westchnień Twoja osoba przewinie się w kalejdoskopie zamglonych wspomnień Staję się uczuciowo niezrównoważoną panienką'
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Toogether93 love <3
" cholerne banderille w naszych statystycznych sercach zakochiwałam się w czarujących łajdakach adorowałam niewłaściwych mężczyzn z niewłaściwych powodów sama jestem sobie winna cierpię na niesforność serca i nieznośne napady lekkomyślności jeśli idzie o samokontrolę, mam luki u podstaw nie mów mi, że niebo jest granicą, skoro są ślady stóp na księżycu nie muszę pytać, czy otworzysz bo wiem, że jeśli zjawię się to w progu będziesz stać i zdejmę płaszcz podszyty lękiem, gdy przy mnie i przy nikim więcej Twoja jasna twarz..."
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
miło mi teraz kiedy najbardziej Cię potrzebuję, Ty odchodzisz ..
żaden facet nie zasługuje na druga szansę, zostawił raz, zostawi i kolejny. "wiara kluczem otwierającym drzwi" |
|
|
|
#1958 |
|
Przyczajenie
|
" spotkaliśmy się. spędziliśmy kilka chwil, wymieniliśmy kilka głębszych spojrzeń, pocałunków, przepisaliśmy kilkaset smsów i wypowiedzieliśmy nieprzyzwoicie wiele słów. tak my się tylko spotkaliśmy.
ja nie żałuję, ty pewnie też nie, bo ty pewnie już nie pamiętasz. Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać. Zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, że Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą... Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić... Nie obiecuję, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec z Tobą... Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciała nikogo słuchać. Zadzwoń do mnie. Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho... Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... Przybiegnij do mnie bardzo szybko. Mogę Cię wtedy potrzebować... "Przyjaźń jest największym wśród wszystkim dóbr, jakim nas mądrość obdarza dla zapewnienia szczęścia przez całe życie.." To jest możliwe: być samym, ale nie samotnym. ![]() Życie Bez Przyjażni To Jak Ogród Bez Kwiatów ![]() Nocnym pociągiem aż do końca świata... " |
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chciała więcej płakać, ale trudno jest pogrzebać własne marzenia.
|
#1960 |
|
Rozeznanie
|
życie jest suką, ponieważ jeśli byłoby dziwką - byłoby łatwe.
Wolę być małą dziewczynką , która nie zna życia , niż teraz sobą wiedzącą zbyt wiele. Z miłością jest jak z alkoholem. Nie dla dzieci , a i tak go spożywamy. nie ma to jak mama, która podając mi butelkę wody cytuje fabułę mówiąc 'kac morderca, nie ma serca'. możesz być człowieku dumny z siebie - bo doprowadziłeś mnie do tego pieprzonego stanu , że jeszcze chwila a ta szmata z Twoich rąk wylądowałaby w moich i grzecznie zeszła z parkietu wycierając podłogę. nie lubię mieć tej świadomości , że dobrze się bawisz przy użyciu tego świństwa. i uwierz w końcu, że już tak dawno przestał na mnie działać Twój bezczelny usmiech. Przybywam z niespełnionym marzeniem w ręce z letnim rozczarowaniem i chwilą nadziei. betonowe lasy mokną, wiatr wieje w okno, siedzę w oknie i wdycham samotność. Jeśli ludzie udają, że mają się nawzajem w dupie to znaczy, że cholernie im wciąż na sobie zależy, ale żadne z nich nie chce pierwsze tego wyznać. Chcesz wiedzieć co czuje? czuję ogromną pustkę wieczorami kiedy przypominam sobie nasze spacery, samotność kiedy płaczę z byle jakiego powodu, złość kiedy ktoś mówi o Tobie, ból kiedy opowiadają mi o Twojej nowej dziewczynie oraz smutek kiedy widzę jak bardzo dobrze radzisz sobie beze mnie.
Nie jestem typowa, pisk opon nie robi na mnie wrażenia, w przeciwieństwie do cichego odgłosu buziaka w szyję. zamiast wypchanego po brzegi portfela wolę widzieć Twój szczery uśmiech, od ucha do ucha. niełatwo zdobyć moje uznanie, bijąc się z jakimś typem w klubie, bukiet krwistoczerwonych róż bardziej mnie przekonuje. Twoje błyskotki na szyi i nadgarstku nie potrafią mnie tak zaczarować, jak Twoje spojrzenie pełne blasku. Nie Twoje przekleństwa czynią Cię, moim zdaniem, mężczyzną, lecz sposób, w jaki potrafisz mnie objąć, gdy się boję. nie cieszy mnie, gdy przez telefon mówisz kumplowi, że jesteś gdzieś ze mną, prawdziwą radość sprawisz, gdy mijając go nie wypuścisz mej dłoni z uścisku. nie musisz zabierać mnie na kolacje przy świecach, w zupełności wystarczy pośpiesznie zjedzony hamburger w Twoim towarzystwie. nie kupisz mnie drogimi prezentami, ale za jedno 'kocham Cię mała' jestem skłonna oddać Ci cały swój świat. Może powinniśmy odpowiedzieć sobie sami,kiedy zaczęliśmy się dotykać spojrzeniami,że ten cyrk i te historie nie są dla nas... Może czasami musimy trochę pocierpieć, by potem móc docenić jak pięknym uczuciem jest brak bólu. Każdy z nas powinien od czasu do czasu wykupić sobie abonament na dzień lenistwa i zaopatrzyć się w bilet do ciszy. Odwróciłam głowę i zobaczyłam tuż nad sobą jego oczy. Nareszcie. I nie przepraszaj, że mnie uwiodłeś. To jakbyś przepraszał że żyjesz. Słowa miłości leżą na moich ustach jak przekleństwo.. Mała, otrzep się z kurzu tamtych wspomnień przeszłość nigdy nie wraca. Byłeś tak bardzo niedostępny; tak niemożliwy, że każda chciała Cię mieć. .. a wtedy nie liczył się kształt Jego ust a ich smak, nie kolor oczu, a ich niesamowita otchłań; wtedy liczył się On i ja. I to, kim byliśmy, gdy byliśmy razem. Jednego dnia jesteś mój, drugiego jej, przepraszam to nie dla mnie. - Jesteś po prostu dupkiem, najnormalniejszym w świecie dupkiem. - Dlaczego najnormalniejszym ? - Widzisz, Ty nawet nie zainteresowałeś się, dlaczego nazwałam Cię dupkiem, tylko oburzyłeś się na słowo 'najnormalniejszy'
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
*Zrobię wszystko żebyś przypadkowo pojawił się w moim życiu *Najgorsze jest to, że on o mnie nie myśli, a ja nie mogę go zapomnieć. *Wymyśliłam już 4893 powodów żeby do Ciebie zadzwonić, 4788 żeby wysłać sms-a, 7697 żeby zagadać na gg, 9551 żeby pojawić się pod Twoimi drzwiami. Jest jedno ale... Ciebie już nie ma w moim życiu ![]() *Faza na miętowe winterfresh, truskawkowe lizaki, bananowe lody, czarne T-shirt'y, dżinsowe kurtki i pocałunki za śmietnikiem *Przestępstwo przeciwko romantyczności- pocałunki pod sklepem mięsnym ![]() *Spacery przy blasku księżyca? Mhm, idealne rozwiązanie dla kogoś, kto przed 22 musi być w domu!! ![]() ***
Nothing would be what it is because everything would be what it isn't. Edytowane przez Inna_odCiebie Czas edycji: 2011-04-04 o 15:59 |
|
|
|
#1962 |
|
Raczkowanie
|
Paralogiczna , Chers, dolorees
" Moje życie jest bezbarwno- szare jak kisiel co spadł na podłogę Z cieniem Pod powieką szarą Patrzymy w ekran Brudne okno na świat "
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
"
My mama thinks I'm grown but I'm really still little. Moja mama myśli że dorosłam, ale ja tak naprawdę wciąż jestem mała. My words don't travel far. They tangle in my hair and tend to go nowhere. Moje słowa nie ulatują daleko. Plączą się w moich włosach i wydają się nie zmierzać donikąd. I never loved nobody fully . Always one foot on the ground. Nigdy nie kochałam nikogo w pełni . Zawsze jedną stopą na ziemi. Buy Yourself the motivation. Kup sobie motywację. I don't deserve You, why can't You see? Nie zasługuję na Ciebie, czemu tego nie widzisz? "
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
W życiu nic nie jest proste. Gdyby było, to nigdy bym nie płakała. Nigdy bym nie żałowała. Nigdy bym nie kochała. Doszłam do wniosku, że przeżywanie czegoś równie abstrakcyjnego jak dozgonne szczęście, miłość czy inne iluzje, jest dosyć bezsensowne. Ludzie nie są w stanie zrozumieć, że posiadanie swojego świata, wcale nie świadczy o schizofrenii. Nie mów mi o tęsknocie. To nie Ty, nocami siedzisz na parapecie, popijając gorące kakao z powodu bezsenności. Mam ochotę płakać w niekontrolowany sposób. Mój idealnie wyimaginowany świat, wypadł mi z drżących dłoni. Twoja obojętność, przytłacza mnie w takim stopniu, że jestem w stanie krztusić się płaczem. Z powodu zaistniałych problemów technicznych, koniec naszej miłości. Za późno zrozumiałam, że go kocham. Za późno o kilka miliardów uderzeń serca. |
|
|
|
#1965 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 - MIŁO, PODKRADAJ
![]() ![]() --------------------------------------- za toba w ogien, ale ogien nie plonie... Miała byc nadzieja. Miało byc szczescie. Promyk slonca w ponury dzien . Czekolada na chandrę . Miał byc kolejny autobus , gdy poprzedni odjechał. Wszystko miało byc inne... najlepiej zyc z dnia na dzien, to jedyny sposób na szczescie.. "baw sie zyciem, bo jest krótkie.. " '' Daj mi, proszę dziś więcej miłości, byśmy mogli długo żyć.
Daj mi, proszę dziś więcej pokoju, byśmy nie bali się żyć. Daj mi, proszę dziś więcej szacunku, byśmy mogli razem żyć. Daj mi, proszę dziiiś" - grubson. |
|
|
|
#1966 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje, dziękuje, dziękuje ♥
potrafiła na sekundę zanurzyć się w oceanie bez dna, na dnie swych wyobrażeń, a w okół otaczała ją zamglona przezroczystość i dźwięki zmutowane taflą wodną, aż do chwili wyciągnięcia jej za koszulę jednym szybkim ruchem. powietrze w płucach bolało. nie powiem jak powinien zareagować, to jego osobista reakcja. wieczór sączył się jak łzy wypływające z oczodołów, opadał na podłogę betonową i rozchodził się na różne strony, a w okół panowała ciemna głębia, głębia spokoju. to spokój, którego wiele z nas się obawia. kobiety radzą sobie na różne sposoby. jedne sobie radzą inne udają, że sobie radzą, a inne po prostu sobie nie radzą i zostają w domu z zasłoniętymi żaluzjami. jestem kobietą, która maluje sobie paznokcie i pozornie sobie w życiu radzi nie zawracając głowy innym swoimi rozterkami emocjonalnymi. zniknął dym z papierosów, wódka wsiąkła w sęki podłogowe, a ostatki zielska zostały wymiecione z zakamarków. wszystko to przestało pomagać, straciło sens trzymania tego w domu. to nie jest już stan przejściowy, którego nie sposób się pozbyć, to nie czas, który trzeba przeczekać, ani dołek z którego ktoś zręcznie Cię wyciągnie. to po prostu nowy styl życia nabyty bez niczyjej wiedzy, to taki zakup, bez możliwości zwrotu. a gdy wszystko przesypuje się jak złoty piach przez zniszczone palce nie szukaj rąk, które to złapią, ich nie ma. problem - niby go nie widać, nie czuć, nie możesz dotknąć, a leżąc na twoich barkach waży więcej niż możesz udźwignąć. śmiać mi się czasem chce śmiechem bezradnym, załamującym dłonie i głuchym myśląc nad tym, że ludzie nadal wierzą w wartości takie jak przyjaźń, miłość, dobro, zło czy też nadzieja. zatrzymał się świat, okrył go śnieg i poczęły biegać po śnieżnych pustyniach taneczne panny zwane lodowatym wiatrem, a w taflach lodu porzuceni ludzie telepiący się z zamarzniętym w ciele sercu. zakrył jej blado-różowy brzuch aksamitną pościelą i wymknął się z łóżka by zrobić kawę i przygotować śniadanie. ubrał spodnie i tuż przy kuchni raptownie zmienił zdanie. ubrał koszulę, buty i wyszedł nie wracając nigdy. obudziła się z uśmiechem całkowicie nie świadoma co ją czeka przez najbliższy czas. choćby serce pękło na milion kawałków, gdyby stanął przed jej drzwiami i powiedział, że zrozumiał iż to był największy błąd w jego życiu... kazałaby mu żyć z tym największym błędem w jego marnym życiu, nie zrozumiałaby, nie dałaby mu wrócić. wazon ze stokrotkami wywrócił się, okno otwarte na oścież przez które wpadał wiosenny wiatr, przewracały się kartki i stare fotografie, na podłodze odchylony dywan. coś się stało. w pobliżu ona z kubkiem kawy w dłoniach. męska decyzja. dać radę to znaczy dać radę, a nie żyć nadzieją. łzy za długo wytaczały ścieżkę po jej policzkach, za długo zagłębiała się w sprawach, które były płytkie i wymagały tylko i wyłącznie tego by o nich zapomnieć. przyszła wiosna. czas zmian, czas życia, czas odcinania ciężaru wspomnień.
|
#1967 |
|
Raczkowanie
|
' Choć raz usłyszeć, że czyjś świat beze mnie nie miałby sensu.
Zrobiłabym dla Ciebie wszystko..I tu tkwi problem, bo Ty nic ode mnie nie chcesz.. kocham gdy patrząc na mnie się uśmiechasz, sprawia mi to radość będziesz tym najważniejszym, już zawsze. Nienawidzę siebie gdy jestem daleko od Ciebie ' |
|
|
|
#1968 |
|
Raczkowanie
|
Nazwijmy uczucia po imieniu.
Kneblują usta. Robią wszystko bylebym nie nazwała tego uczucia miłością. Nauczmy się wychwalać każdy nowy dzień. To Ty decydujesz o tym czy chcesz być wolnym czy być niewolnikiem. Nie, nie będę stała i słuchała. Teraz Ty będziesz tańczył do mojej muzyki. Miłość nie ma ceny. Prowadź mnie. Prowadź bo cofam się. Teraz to jedynie MY. Para ludzi, którzy poza sobą świata nie widzą. Może to Ty i Ja za parę lat. Ludzie, którzy uporczywie widzą cały świat byleby nie widzieć siebie nawzajem. Może staniemy razem na progu domu miłości. Trzymając się za ręce zapukamy w drzwi zauroczeniu i wejdziemy do środka aby walczyć o uczucie. Gdybyś choć w połowie interesował się mną jak sobą samym czułabym się jak je*ana księżniczka. Nie będę żyła o samych okruchach. Chcę Ciebie całego, Z tymi wadami, które tak nieudolnie chcesz ukryć. Krzycz mi do ucha, że to się dzieję dla Nas. Nazwał moją miłość czymś błahym, Uważał, że to co dostawał było nic nieznaczącą kupą gó*wna.
|
#1969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Olu! Jesteś wspaniała, wspaniała i jeszcze raz wspaniała! Bez ciebie wizaż to nie to samo, a twoja twórczość to diament. a ja za wszystko: dziękuję! Wiesz...czasem chciałabym przytulić się do ciebie bez żadnych wyjaśnień i czuć, że jestem tylko twoja. Za późno już na nas. Za późno o kilka łez. I błagam: nie zostawiaj mnie z niedokończonym oddechem, bo z miłością sobie sama nie poradzę. Lubię, gdy deszcz kapie mi na usta, bo chociaż on tak naprawdę zastępuje mi wyczerpane z bólu łzy.
Edytowane przez Malinowa Girl Czas edycji: 2011-04-04 o 18:16 |
|
|
|
|
#1970 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie było.
Tak jakby jest dobrze, tak jakby jak zawsze. Nie rozumiem tego twojego, parszywego ego. Przechodzisz i nic. Jedno wielkie nic. Cholernie irytujące nic! Zróbmy tak, ja pomyślę, że jesteś moim życiem, ty pomyślisz, że ja jestem twoim. Cierpliwie czekamy na tęczę nastroju.
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
Wiedział, którą kochał. Lecz nie był w stanie przyznać się, że ukochaną zdradził z kimś, kto potwierdza jego męskość. Sztuczna lalka z sylikonowymi cyckami. Nie umiał rozróżnić miłości, a pożądania. Powiedziałeś, że kochasz. Skarbie nie przepuszczę okazji do zranienia. Bezsenne noce, samotne zmagania, zaciśnięte pięści. Jej oczy były chłodne. Jego smutne. Otarła łzy, przypudrowała nos. Radzi sobie bez Niego...jakoś. _________________________ ______________ Lecz nie była gotowa, by Go pokochać... |
|
|
|
#1972 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
niezwykle mi miłoMoja Marsia Ja w takim gronie?! Oszalałaś Ola? ![]() dzięki kochana ![]() Nie umiem już odczytywać Twoich myśli, dlaczego?
Co nam zostało z tych wielkich słów? Obietnice miłośći - nigdy nie zbudowanej, nigdy nie rozpoczętej, nigdy nie nazwanej. Ktoś chciał dopisać szczęśliwe zakonczenie naszej baśni - wyrwałeś mu długopis. Miłość to była dla Ciebie tylko broń przeciwko samotności. Bałeś się być sam. Tylko dlatego byłam Ci potrzebna. A ja w głębi serce tęsknię za czymś czego nigdy nie było. Z początku to miał być nasz wspólny sen, a rankiem znów obudziła nas codzienność. Łączy nas miłość dzieli nas duma. Mówiłeś "to tylko wiosenny romans". Myślałeś, że nie wiem. Wiedziałam. Nie musisz wierzyć we mnie, uwierz w naszą miłość. Wiesz czego boję się najbardziej? tej ciszy po rozstaniu, tego cierpienia, które dopiero nadejdzie tej bezkresnej pustki między nami a najbardziej boję się tego, że nie odnajdziemy się w ciemności nocy.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2011-04-04 o 19:51 |
|
|
|
#1973 |
|
Raczkowanie
|
[CENTER]chcę kochać żarliwie, tęsknić niecierpliwie, śmiać się do siebie,
chce znowu kochać ciebie przywracasz mi ten rytm<33 ;* 'Chciałeś żyć, chciałeś walczyć, chciałeś być silny, Ale obraz przed oczami zaczął stawać się dziwny.' - na które piętro, proszę pani? - na najwyższe piętro nieba, proszę A kiedy zachód słońca się skończy, zostanę z Tobą na tej polanie, by obserwować gwiazdy. oczy znów zbladły, oddechu zabrakło. Jesteś wątkiem z moich snów
Wspomnień nie można dotknąć, poczuć ani przytulić. Żyjemy fikcją, bo tak łatwiej "Za oknami wciąż na pozór ten sam świat I tylko mnie troszeczkę mniej" Pamiętaj, że każdy dzień jest nową tajemnicą, którą należy powoli odkrywać. Życie to wielka studnia bez dna, która czeka, byśmy z niej czerpali do syta. - idę spać .. - Ty nigdy nie kładziesz się tak wcześnie . - od jutra zaczynam nowe życie, muszę być wyspana . W pierwszej kolejności poznaj jej uśmiech, woń duszy, wrażliwość serca, a następnie smak ciała. Nigdy w odwrotnej kolejności. był moją północą, południem, wschodem i zachodem! |
|
|
|
#1974 |
|
Wtajemniczenie
|
miłość - piata pora roku pożycz dystans, ja często tracę nerwy. W całej cudownej zagadkowości, to życie, które tak często bije bez litości, tak, to samo pozwala Ci mieć wszystko, jeśli chcesz walczysz, pragniesz, wygrasz przyszłość... |
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
jak to zobaczyłam, to aż musiałam coś dodać. wiesz, że ja tak samo i jeszcze mocniej ♥ i dziękuję, jeśli ktoś jeszcze pamiętał. "
if you walk out now I don't know if we could be the same / jeśli teraz odejdziesz, nie wiem czy jeszcze kiedyś będzie tak samo. the memories, the things we did are locked inside my heart where I know I won't forget them now / wspomnienia, wszystko co przeżyliśmy są zamknięte w moim sercu, tam, gdzie wiem, że już o nich teraz nie zapomnę. maybe we're freefalling faster than reckless hearts do but it feels like I'm waiting, still waiting for you / może bujamy w obłokach, szybciej niż lekkomyślne serca, ale czuję, że czekam, wciąż czekam na Ciebie. what if the love I give you leaves me dry? / co jeśli miłość, którą Ci daję zostawia mnie z suszą? "
|
#1976 |
|
Rozeznanie
|
Jestem nastolatką, która potrzebuje ciepła, uczucia i poczucia tego, że dla kogoś jest się całym światem ze względu i pomimo wszystko, od tak. bo to trwa i będzie trwać.
Podaj rękę. Przetrwajmy to razem. Chciałam trwając mieć to przy sobie.
|
#1977 |
|
Raczkowanie
|
"Kiedy Cię widzę nie umiem oddychać.. "
|
|
#1978 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo za pochwały Słońca!
mogłabym być każdym, abyś mnie pokochał. jestem sobą. nie wiem czy wiesz jak wygląda deszcz trzymający się na rzęsach. gdyby o tym pomyśleć, miałam dopiero 20 lat. 20 lat i serce pełne bólu. wmawiasz sobie, że już cię to nie obchodzi i gryziesz w nocy poduszkę z bezsilności.
|
#1979 |
|
Rozeznanie
|
Staranie się zapomnieć kogoś, kogo kochasz, jest jak staranie się zapamiętać kogoś kogo nie znasz. Zawsze znajdzie się miejsce dla miłości,
musisz tylko poprzestawiać kilka rzeczy.
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
kocham kocham kocham ;******* za resztę pochwał też dziękuję "przyłożyła do twarzy niebieską bawełnianą bluzę
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

bo widzę że jakoś ostatnio dziewczynki przystopowałyście