|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
objadłaś się konkretnie i az Ci zazdroszczę troszeczkę tych smakołyków
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
oto jest 26 t.c
Dzięki nerola i brunetka za instrukcje
Edytowane przez patik87 Czas edycji: 2011-04-04 o 20:38 |
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3214 |
|
Zadomowienie
|
Byłam u mojej gin zbadała mnie i Krystianek ma troche za nisko główke i musze leżeć . Od razu dostałam skierowanie do poradni cukrzycowej jutro rano tam jade na glukoze 75 a potem lekarz
Dzieki dziewczyny za pocieszenie i prosze o kciuki jutro ![]() Da Karo za wizyte a co do płci będzie fajna niespodzianka Nerolka jaki ten Twój Krystianek słodki |
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Zmalowana - ale wielki brzuchol
I jak Ty młodziutko wyglądasz! ![]() Nerolka - słodziak mały ten Twój chłopak ![]() DaKaro - a czemu nie mówią płci? Taka polityka szpitala? Ktoś ich pozwał kiedyś, czy coś? A mój Tymek rozszalał się na dobre. Kopie już nie tylko rano i wieczorem (wtedy to całe tańce urządza), ale dziś nawet w dzień kilka razy mi przywalił Kocham to uczucie!!! Najsłodsza rzecz na świecie! Niby siedzę sobie sama w domu czy w pracy, a jednak nie sama...
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2011-04-04 o 20:44 |
|
|
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
nerolka muszę poczytać co na ten temat mówią specjaliści
Chociaż swoją drogą ogórki teraz też drogie Jestem po spotkaniu z kumpelami i wariatki mi do brzucha mówiły, a ludzie patrzyli jak na jakieś lesby patki super brzucholek sygine kciuki już zaciskam ![]() brumek mój gin się smieje, że jestem jego dziewczynką
"Jeśli u mnie zasypiasz, to tylko w kącie mojej głowy. Jeśli ubrany, to tylko do połowy." ![]() ![]() Edytowane przez Zmalowana Czas edycji: 2011-04-04 o 20:45 |
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt mi nie wierzy, jak mnie poznaje. Mój mąż jeszcze młodziej, a też 31 na karku Mam nadzieję, że zostanie tak na zawsze
|
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Patik ładny brzuunio
Cytat:
Mój mały od początku ma głowę nisko, ale nie napiera na szyjkę więc jest ok. Mam się tylko bardziej oszczędzać. Spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Brumek to nic tylko się cieszyć
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
a to my z niedzieli
|
|
|
|
#3221 |
|
Wtajemniczenie
|
Vaniliova11 trzymam za Ciebie kciuki
Będzie dobrze Sygine i za męża prawko też ![]() Patik bardzo zgrabny brzucholek To może ja faktycznie pomyślę o pralce normalnie ładowanej, ale mniejszej hmmm. A jak nie znajdę takiej zgrabnej to wtedy się zdecyduję na ładowaną od góry. Dzięki kobitki za rady
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
83monia nie widzę załącznika
w ogóle coś się wizaż wiesza ![]() A co do pokoju to jest mega wielki. I póki co pusty bo miejsce na łóżeczko już zrobione, a dywan nie położony bo muszę zamówić firmę żeby go wyprali i odświeżyli. I jest lekkie echo Jak wyszłam na spacer dzisiaj to mama została sama z psami. Wracam i mi opowiada, że leżała i nagle słyszy odgłos tak jak myszy i widzisz że pies też nadsłuchuje. Mówi, że pierwsze co pomyślałam to,że napuściłam na nią myszy a co do pralki to mam ładowaną tak normalnie, ale malutką nie wiem czy dokładnie ten model bo kilka symboli jest na instrukcji, ale wygląda tak http://www.electroworld.pl/produkt/beko-wm-2350e--1124/ tyle że jest bardzoo wąska.
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sa male praleczki, ladowane od przodu, z duzym wkładem 6,5kg Stapelka gdzie jestes????? Zmalowana piękny brzusio |
|
|
|
|
#3225 |
|
BAN stały
|
Zmalowana to ja ja już nie wiem
Bo w sumie i banany też drogie (ale mogę Ci wibrator podesłać bo się kurzy). Zgrabniutkie brzusie Patik i Monia Vaniliowa to witamy w klubiku leżących. Moja ma wsadzoną główkę już w kanał i nie ma jak jej nawet zmierzyć a lekarz na 2 wizytach bardzo sie starał i nici z mierzenia.Leż jak najwięcej i nie dzwigaj. Ząb mi się ukryszył Kolejny z resztą.Ja to zawsze mam się z nimi w ciaży ale we środę chyba pojadę to niech mi ratuje szczękę.
|
|
|
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
patik i 83 monia śliczne brzuszki macie
![]() Jeżeli chodzi o pralkę to ja mam ładowana z góry i bym nie zamieniła na żadną inną. Zajmuje mało miejsca, jest wygodna, ma dużo fajnych funkcji, np pranie ręczne albo odświeżanie 15 min, no i nic mi nie śmierdzi. Po praniu wystarczy przejechać trochę szmatką i godzinę może dwie zostawić otwartą. Mam model Mastercook PTD1236 i polecam!!! A teraz was powkurzam Dzisiaj jadłam mega dobrego loda, musicie koniecznie spróbować bo to jakaś nowość chyba. W życiu nie jadłam lepszego loda na patyku. Szczególnie dla maniaczek czekolady
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
to jest nazwa
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już lepiej pójdę spać, chociaż nie wiem czy to też bezpieczne
![]() Spokojnej nocy Brzuchatki i Dzidziusie
|
#3229 |
|
Raczkowanie
|
Oj zdjęcie się nie załadowało to napiszę: magnum double chocolate
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3231 |
|
Zadomowienie
|
Vaniliova11 trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze i cukier był w normie
![]() Monia, Patik piękne brzusie A ja właśnie ślęczę i odpruwam zamek i lamówkę od tego śpiworka A teściowa zajmie się naprawieniem i wszyje zamek z przodu ![]() No i skończyłam, więc chyba nie pozostaje mi nic innego jak prysznic i wyrko ![]() Więc dobranoc wszystkim i jeszcze raz proszę o kciuki ![]() Sama oczywiście też będę trzymać i za męża i za Was dziewczyny ![]() Dobranoc
Edytowane przez sygine Czas edycji: 2011-04-04 o 22:29 |
|
|
|
#3232 |
|
Zadomowienie
|
nadrobiłam Was Świruski jedne
oczy mi spuchły przez Was! dużo roboty w domu i nie było czasu na wizaż ![]() gratki za poznanie lokatorów, dobre wieści z wizyt. trzymam kciuki za prawko a teraz lecę się kapać i spać papapapa
|
#3233 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.Cytat:
. Choć jak koleżanka była na ostrym z bólami 3 tygodnie temu, to trafiła na doktorkę Hinduskę i jej powiedziała bez problemu. za jutrzejsze wizyty i prawka .
|
|||
|
|
|
#3234 | |
|
Zadomowienie
|
patik87 śliczny brzusio
I mamy chyba takie same obrączki Cytat:
![]() 83monia uroczy brzusio
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() załadowało się, narobiłaś ochoty jadłam już w zeszłym roku te magnumy, ale wtedy z wyrzutami ile to kalorii teraz przynajmniej odpada ten problem ![]() ponuro się zrobiło, brzydko...a ja na zajęcia jadę..nie muszę mówić jak mi się nie chce...nie wyspałam się w ogóle ![]() powodzenia dziś życzę
|
|
#3236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) różnych rodzajów lodów Magnum Potwierdzam te są pyszne ![]() Mówisz i masz ![]() U Nas też dzisiaj ponuro W nocy wiało i chyba trochę padało Dzień dobry mamusie i miłego dnia
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam szalone mamuski!
Ja na szybko z rana, bo potem nie bede miala jak sie odezwac. Wrocilam wczoraj do pracy i to byl chyba najwiekszy blad. Moglam juz ciagnac to L4. Jest juz nowa dziewczyna na moje miejsce i siedzimy razem, bo mam ja uczyc, ale na razie system zamkniety, wiec obie sie nudzimy, a jednak glupio mi tak przy niej siedziec na necie. Dzis juz bede jej cos pokazywac, to nudy nie bedzie, ale... W ogole nawet nie zdawalam sobie sprawy do tej pory jak mi nogi puchna. Pozycja siedzaca juz niestety nie dla mnie... Umowilam sie na jutro do internisty, bo od tygodnia mam problem z gardlem/krtania. Dzis doszly jeszcze zatoki. Chcialam do laryngologa, ale juz nie bylo. Zmalowana, Monia, Patik sliczne brzuszki! Da Karo gratuluje udanej wizyty! Vaniliova trzymam kciuki, zeby cukrzyca sie jednak nie potwierdzila. Sygine kciuki dla meza! A w ogole to stawiam dzis wode mineralna, bo stuknela mi polowka. (a mniej radosna informacja jest tez, ze wlasnie mam 10kg na plusie i z tego powodu mam cholernego dola! widze, ze pobije rekord w tej ciazy) |
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mnie też ma przyjść jakaś dziewczyna na zastępstwo, ale póki co jeszcze nie ma kandydatki. Kwiecień napewno przepracuję, maj podejrzewam , że też, natomiast od czerwca to już na zwolnienie idę-za gorąco tak siedzieć w robocie ![]() A tak wogóle, to dzień dobry Dzisiaj konczę 1h wcześniej innym razem. A co do szpitala na Lubartowskiej, to ja nie mam rozeznania, który dobry, który nie, ale tam pracuje mój lekarz i mam nadzieję, że akurat będzie miał dyżur na moim porodzie Do SR jeszcze się nie zapisałam, ale tak na 99% jestem zdecydowana-kurs zaczyna się jakoś pod koniec maja i trwa do 13 lipca-czyli 8 spotkań w środy po 2h. Mój mąż pracuje na zmiany, więc i tak na połowie pewnie Nas nie będzie-ale postaramy się być jak najczęściej |
|
|
|
|
#3239 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry
![]() DaKaro ufff to fajnie,ze niebawem będziesz w kraju i od razu na fotelu ![]() Już nam niewiele niespodzianek zostało. Na czele Pieleszka. A MY DZIŚ WESZŁYŚMY W 30 TYDZIEŃ :part y:![]() Aga za połówkę
|
|
|
|
#3240 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stwierdził, że wszystkie jego pieprzyki, to kupy od muchy Cytat:
Co to był za stres ![]() Choć pierwszy egzamin oblałam, bo przejechałam na STOP ![]() Pojechałam jakbym jeździła nie wiadomo jak długo, przede mną facet zatrzymał się, nic nie jedzie to pojechał, Ja nic nie widziałam żeby coś jechało i pojechałam zaraz za nim ![]() a powinnam się zatrzymać do stopu i od 1 ruszyć ![]() ![]() Cytat:
jak widzę na nie raz nk jak kobiety dodają swoje dziecko na topku, jak pierwszy raz je, jak śpi, pierwszy spacerek to dziwie się no dziwie ![]() I wiesz wszystko co mamuśka robi, gdzie jest i z kim jest ![]() Cytat:
mocnoooooooooooooo ![]() Śliczny masz bruszek taki balonik!~~*~~ Wstałam o 7:30 ![]() Mąż szedł do pracy i musiałam mu powiedzieć, czy ma ok fryzurę bo sobie coś wymyślił nowego ![]() Zjadłam już 2 kołaczyki, które wczoraj zrobiłam. I no muszę stwierdzić, że PYSZNE!! Wiecie coooo?! Mój mąż do mnie wczoraj: "ALE MASZ SZYNKI" Myślałam, że padnę ze śmiechu Chodziło o moją pupe ![]() Zdał sobie sprawę, że naprawdę rosnę http://www.youtube.com/watch?v=KIH0t...layer_embedded TŁUMACZENIE "POWAŻNEJ ROZMOWY" |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.

a co do płci będzie fajna niespodzianka

Nikt mi nie wierzy, jak mnie poznaje. Mój mąż jeszcze młodziej, a też 31 na karku
Będzie dobrze
hmmm. A jak nie znajdę takiej zgrabnej to wtedy się zdecyduję na ładowaną od góry. Dzięki kobitki za rady 

zębole

innym razem.
:part y: