Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 13:09   #4051
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

hej
ja już po zmyciu oleju, umyłam włosy glis kurem , nałożyłam odżywkę z garniera z awokado i karite, i wysuszyłam.
Coś ten szpmon mi chyba nie przypasił, mam takie sztywne włosy po nim. NA razie go odtsawie, zobaczymy czy to jego wina.

ja też wstałam dziś dosyć puzno bo o 11. Muszę chodzić wczesniej spać ..

U mnie piękna pogoda i zaraz z tż idziemy na spacerek miłego dnia

Edytowane przez ramoncia217
Czas edycji: 2011-04-05 o 13:12
ramoncia217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:40   #4052
tillavanilla
Raczkowanie

dzien dobry

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:19   #4053
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

faktycznie znowu tu taka cisza
caate i jak tam włosy ? możemy liczyć dzisiaj na jakieś foto?

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:39   #4054
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej laseczki ja pije kawke. Ale mnie glowa dzisiaj boli

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki Ale dzisiaj było gorąco... W busie było tak strasznie duszno, że myślałam, że zemdleję :/ Do tego znowu bolała mnie głowa... Muszę zrobić testy na alergię, bo może to nie przez sło0ńcę, tylko przez pyłki.... Ale testy podobno najlepiej wychodzą w październiku....

Wczoraj zamówiłam Flat Topa na allegro Dzisiaj chciałam wpłacić pieniądze, ale bym się nie wyrobiła na busa, a następnego miałabym dopiero o 18

Talullah dziękuję za informacje na temat tej plamy na buzi TŻta. Szkoda, że nie da się tego zwalczyć kremami, ale spróbuję go namówić na ten rutinoscorbin, może chociaż trochę się to zmniejszy. Co do papierosów, to mam zamiar rzucić... Przynajmniej będę próbować

Blondyneczka
z matematyki jestem beznadziejna, ale do matury podejdę. Zawsze jest jakaś szansa, że mi pytania podejdą i zdam, a gdybym nie podchodziła, to z góry bym przegrała.... Zawsze jakaś szansa jest, choć bardzo niewielka... ja ciągle liczę, że mnie olśni i zdam.... Czasem cuda się zdarzają
no ja wierze w Ciebie i bede 3mac kciuki !!mnie tez cos glowa dzisiaj boli...
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
o właśnie ten miałam na myśli

Talullah
dziękuję baaaaaaaaaaaaaaardzo za życzenia !
fajny ten blog, bede podczytywac
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jutro beda lepsze fotki jest lepiej, ale olejowanie nieuniknione...
ładne wloski, jak zawsze
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
A, jak zamierzasz o nie dbać? Lubię czytać o pielęgnacji włosów innych osób.

Wiesz moja przyjaciółka zawsze, ale to zawsze była zagrożona z matematyki w każdym semestrze. Chyba od 4, czy 5 podstawówki, a maturę z niej zdała za pierwszym razem.

Byłam dziś w Rossie i straciłam 40 zł.
Kupiłam:
* odżywkę bez spłukiwania: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1 Ślicznie pachnie.
* wodę brzozową z isany
* syrenkę
* maszynkę do golenia
* balsam z Ziaji antycellulitowy
* czarną klamrę do włosów, gdzie w busie zobaczyłam, że nie ma część ząbków

I w Tesco jeszcze płatki kosmetyczne.
wiesz zrobilam liste kosmetykow do wlosow ktore musze kupic na moje wloski i mniej wiecej napisalam sobie jak i ch uzywac
*napewno bede podcinac regularnie
*jak narazie nie bede zapuszczac az dojda do siebie
*kupie jakies maski
*jakis olej bo nie mam zadnego
*bede brala ta belisse
*pila pokrzywe
Cytat:
Pewnie, że jest: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...tu.html&next=1

Przed chwilą użyłam tej odżywki i po woli zakochuje się w niej.
oo to musze gdzies ja wypatrzec..

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Witam, pamiętacie mnie jeszcze?

Wpadłam na chwilę, mam tyle na głowie

Ostatnio szukałam w Rossmannie balsamu firmy Soraya, szukałam też w supermarkecie, ale nie znalazłam
Jestem zła
Pewnie ze pamietamy!!

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
dziewczyny, zastanawiam się czy zapisać się na prawko strasznie by mi się przydało, ale sama myśl o stresie na egzaminie po prostu mnie paraliżuje. znam siebie i wiem że już tydzień przed egzaminem będę chodziła cała zielona i przez ten durny stres nie zdam jestem tak stresową kobietą, że czasami sobie niektóre rzeczy odpuszczam ze względu na stres
no pewnei ze idz, nie zwlekaj z decyzja im szybciej tym lepiej nie wiem co ja bym zrobila gdybym nie miala prawka oja masakra bylabym uwiazana w domu i uzalezniona od meza.Atak biore auto i jade!! Super sprawa, myslalam ze nie zdam wogole bo ciamajda ze mnie i za bardzo nie czuje sie pewnie za kierownica daleko sama nie pojade ale tutaj w poblizu do kolezanki albo sklepu to spokojnie some pojade na zakupy i zdalam za 3 razem w ten sam dzien w ktorym moj tz kupowal auto haha i jeszcze w szoku byl ze ja zdalam haha i teraz czasami jak jedzie ze mna a ja prowadze to pyta sie mnie jak to mozliwe ze ja zdalam prawko hahaha
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Witajcie ja eż dzisiaj byłam w rossmanie i kupiłam
*olejek babydream
*maseczkę z ziaji anty stresową z żółtą glinką
*maseczką z ziaji regenerującą z glinką brązową
*maseczkę z perfekty antybakteryjną
i w aptece nafte kosmetyczną z wait. a i e bo drożdzowej akurat nie było. Innym razem sprubuję .

I teraz siedzę z tym olejkiem na włosach, zostawię na cała noc. I postanowiłam prowdzić dziennik pielegnacji włosów. Na razie zapisuję jakie kosmetykido ich pielęgnacji uzywam, a jakie muszę jeszcze kupić.Pozatym musze kupić pokrzywe ale tym razem wybiorę liściasta i skrzyp. I bede pić Skrzypopokrzywę Do tego zainwestuję w kilka oleji, i masek. Tak, zamierzam walczyć o piękne włoski.

Na wieczór planuje jakieś spamowanko, i kolejny kubek pokrzywy
Dobra sprawa z tym dziennikiem ja tez sobie zapisuje ostatnio co robie i co musze kupic!

Cytat:
Czekoladowa zapisz się kochana Prawko jest bardzo przydatne... Stres jakoś przeżyjesz Też bym się zapisała, ale muszę poczekać jak będziemy mieli więcej kasy....
Podpisuje sie pod tym
Stary 2011-04-05, 14:43   #4055
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ja ide na pierwszy wykład z prawka w czwartek
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:46   #4056
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

kupiłam sobie dzisiaj też odżywkę bez spłukiwania gliss kur w zestawie z szamponem za 15,99zl, z tej serii: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...wab-stara.html

co do matur, to ja się cieszę, że matma weszła na obowiązkową. dla mnie to sprawiedliwe, bo kiedyś humaniści mieli pewność, że maturę zdadzą, a ścisłowcy nie, teraz się to wyrównało. mówię to jako ścisłowiec
daj znac jak sie sprawuje ten zestaw

Cytat:
Gdybym chciała zrobić coś w tym kierunku, żeby mój mąż sam na nas nie pracował, to pewnie rzuciłabym szkołę i szukała jakiejś pracy, żeby było lżej... Bo co innego mogłabym zrobić? A myślisz, że jeśli pójdę na studia, to będzie nam się żyło lepiej, kiedy TŻ będzie pracował, a ja będę studiować, uczyć się, zajmować domem i pewnie dziećmi? Wtedy na pewno też pracy nie znajdę, bo nawet nie miałabym na to czasu. Studia też kosztują... Chcąc dojeżdżać do Krakowa sam bilet to koszt kilku stów. Już nie mówiąc o tym, jakbym miała studiować w innym mieście. Studia to też są koszty, więc TŻ by mi musiał dokładać, bo choćbym pracowała, to dużo bym pewnie nie zarobiła przez kilka dni w tygodniu... Wtedy też nie byłoby nam lepiej, wręcz przeciwnie.... Co do matury, to pisałam Soph, że będę się uczyć i powtarzać materiał jak tylko skończy mi się nawał w szkole, czyli pewnie w okolicach przyszłego tygodnia. Znam mnóstwo osób tylko z maturą, które świetnie sobie radzą.... Wiadomo, ze studiami lepiej, ale nie każdy może sobie na to pozwolić. Pewnie zaraz się posypią negatywne komentarze w moją stronę, ale ja tylko piszę to co myślę o tym...
Podpisuje sie pod tym Ja tez nie mam forsy na studia!!! Dlatego jak pojde do pracy to bedzie wiecej kasy i wtedy moge sobie na nie pozwolic!!
[QUOTE=Kalpana;26160416]Rozumiem Cię. Ale weź pod uwagę to, że mając rodzinę jest ciężej. Nie można myśleć tylko o sobie, wtedy liczy się ktoś jeszcze.... Z resztą ja i tak nie wiem co bym chciała studiować. Marzyłam o informatyce, ale na tym kierunku jest rozszerzona matematyka i choćbym nie wiem jak się starała, to bym sobie nie dała rady, bo ja po prostu matematyki za nic nie rozumiem....[/QUOTE Dobrze napisane
Stary 2011-04-05, 14:49   #4057
asicuha
Wtajemniczenie

Ale miałąm nadrabiania w ogóle zalatany weekend miałam
W niedziele byłam w super pharm i niestety już nie dostałam tego wosy waxa ale kilka innych, nie kosmetycznych rzeczy

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:55   #4058
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

tallulah jak rozmawialam z tym dyrektorem to powiedzial mi ze mam idealne kwalifikacje na to stanowisko bo sie znam na komputerach i skonczylam jakas tam szkole informatyczna wiec mu odpowiadalam ale za pozno do niego poszlam wiec lipa bo juz kogos przyjol.
Jak znajde prace i bede miala wiecej kasy to napewno pojde jeszcze gdzies do szkoly i napewno postaram sie znalesc cos co mnie interesuje.Jakies studia albo chociaz jakies studium, zobacze jeszcze. Ja bede pracowac od pon do piatku wiec to napewno musza byc zaoczne i musze tez zwrocic uwage na to ze w weekend kiedy ja bede musiala jechac do szkoly to ktos bedzie musial zostac z zuzia a moj tz przewaznie bedzie w pracy w wekend bo bedzie mial inny grafik wiec ciezko mi bedzie na wekend zrobic cokolwiek z zuzia skoro mama tzta nie moze a moja pracuje wiec bedzie mi ciezko w tym momencie cokolwiek jeszcze skonczyc ale jak bede mogla to pomysle o tym.
Stary 2011-04-05, 15:22   #4059
blondi1985
Raczkowanie

Hej laseczki Ale dużo piszecie, nawet nie mam czasu nadrobić, teraz jak ciepło to tyle do zrobienia na dworze. Zaraz przysiądę to może uda mi się choć trochę nadrobić.
Miłego popołudnia
Caate, super, gratuluję spadku wagi. A mogę zapytać co robiłaś, żeby schudnąć? Nie jestem ostatnio na bierząco, dopiero zaczęłam nadrabiać

Edytowane przez blondi1985
Czas edycji: 2011-04-05 o 15:54
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:04   #4060
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dziewczyny jestem w szoku wczoraj wieczorem zamówiłam kurierem farbke chantala i dziś mi przyszła nigdy tak szybko nie dostałam przesyłki od kuriera miałam robić w piątek ale nie powstrzymałam się i od razu wzięłam się z nią do roboty a teraz mam na głowie cudowny zimny brąz zaraz zrobię zdj i wam pokażę

Stary 2011-04-05, 16:11   #4061
91moniaa161
Zadomowienie

witam ale paskudna pogoda cała przemokłam, bo akurat musiało padac jak szłam ...
Rytualnie muszę Was nadrobic

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:32   #4062
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ok zdj dodane na jednym możecie przy okazji zobaczyć jaki makijaż sobie strzeliłam z nudów

edit.
teraz tak patrze na te dodane zdjęcia i chyba moje włosy wyszły na nich trochę fioletowe? czy tylko mi się zdaje?

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2011-04-05 o 16:35
Stary 2011-04-05, 16:40   #4063
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Samara moim zdaniem z polskiego zawsze coś się napisze... Zazwyczaj są podane fragmenty i z nich można coś wycisnąć i te 30% się uzbiera... A z matematyki co? Jak się nie umie/nie rozumie matematyki, to nic się nie wymyśli... Można jedynie ustrzelić, ale marne szanse, żeby mieć takie szczęście jeśli się jest "lewym" z matmy....

Muszę w któryś dzień w tym tygodniu siąść porządnie przed wizażem i spisać WSZYSTKIE kosmetyki, które by mi się przydały, bo mam kilkanaście karteczek + w telefonie i muszę to uporządkować na jedną listę i dopisać kilka innych rzeczy...
Ja też muszę chociaż dzisiaj w pracy zrobiłąm sobie listę i zapisałam w telefonie. Troszkę się przestraszyłam ile się tych moich wydatków uzbierało teraz trzeba pomyślec skąd wziąśc na to kasę

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
o jaaaa zazdraszczam

Wiecie dziewczyny z tą szkołą i pracą to różnie jest.. Wszystko zależy od tego co chce się robić w przyszłości. Jeżeli ktoś chce pracować w sklepie czy być sekretarką czy recepcjonistką, to znajdzie pracę i bez wyższego wykształcenia.. Wiem to z autopsji, widzę po swoich niektórych znajomych, ba przecież sama jestem w trakcie nauki a pracę mam? Mam i to naprawdę nieźle płatną i nie na wykładaniu towaru czy roznoszeniu ulotek (nie żebym miała coś do tych prac bo sama kiedyś byłam na inwentaryzacjach czy wykładaniu towaru właśnie) tylko w stabilnej rodzinnej firmie wydawnictwie (nie w mojej).

I praca jest, naprawdę, ja teraz często wchodzę na serwisy z pracą bo szukałam jakiejś zmiany, byłam w przeciągu miesiąca na 2 rozmowach, jednak nie odpowiadał mi wymiar pracy i wolałam zostać tu gdzie jestem.

I muszę przyznać co zaobserwowałam również ze swoich obserwacji, że osobie bez wykształcenia jest łatwiej znaleźć pracę, może dlatego, że nie wybrzydza, łapie się często obojętnie czego a wiadomo osoba po studiach, która straciła mnóstwo nerwów, czasu i zapału na naukę (często też pieniędzy) chciałaby znaleźć pracę jak najlepszą, dlatego szuka i szuka, długo nie znajduje.. A potem się mówi, że nie ma pracy..

Uważam, ze jak ktoś chce to wszystko może A już w ogóle najlepiej to mieć pomysł i otworzyć własny interes

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

a wcale, że nie zawsze znam masę osób z wykształceniem niemogących znaleźć pracy
i tutaj zgadzam się w 100% z Twoją wypowiedzią snow

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-04-05, 16:42   #4064
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:
hej

zwazylam sie rano i schudlam 3,5kg musialam sie pochwalic
to super a co robiłaś ?

Cytat:
ok zdj dodane na jednym możecie przy okazji zobaczyć jaki makijaż sobie strzeliłam z nudów

edit.
teraz tak patrze na te dodane zdjęcia i chyba moje włosy wyszły na nich trochę fioletowe? czy tylko mi się zdaje?
OMG działasz z prędkością światła podziwiam u mnie kolorek wygląda chłodno ślicznie nie widzę żadnych fioletów i pięknie Ci w nim i ślicznie wyglądasz

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:46   #4065
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

snow dziękuję bardzo

Stary 2011-04-05, 16:48   #4066
ekomonika
Zakorzenienie

czekoladowa nie , nie wyszły fioletowo, bardzo ładny odcień
Za to ja już jestem, trochę w ogródku porobiłam, sadziłam kwiatki razem z babcią, odprężyłam się trochę (; Byłam na tym zdjęciu do paszportu, boże święty ,to zdjęcie jest jak do nekrologu normalnie. Wyglądam jak trup, dosłownie ! Twarz mam siną, kolor brwi kompletnie inny,dobrany pod kolor włosów, a najfajniejsze jest to, że w dowodzie mam oczy niebieskie, a w paszporcie zielone
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:49   #4067
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Czekoladowa ślicznie Ci w tym kolorze Masz taką nietypową urodę, bardzo mi sie podobasz Nie żebym babeczki lubiła
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:55   #4068
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
snow dziękuję bardzo
nie ma za co, prawdę piszę a powiedz mi bo już z tego wszystkiego zapomniałam, czym robiłaś? tzn jakim numerkiem?

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
czekoladowa nie , nie wyszły fioletowo, bardzo ładny odcień
Za to ja już jestem, trochę w ogródku porobiłam, sadziłam kwiatki razem z babcią, odprężyłam się trochę (; Byłam na tym zdjęciu do paszportu, boże święty ,to zdjęcie jest jak do nekrologu normalnie. Wyglądam jak trup, dosłownie ! Twarz mam siną, kolor brwi kompletnie inny,dobrany pod kolor włosów, a najfajniejsze jest to, że w dowodzie mam oczy niebieskie, a w paszporcie zielone
ja mam na co dzień baaardzo niebieskie oczy ale czasem jak założę jakiś kolor na siebie to normalnie zielone mi się robią właśnie dziś tak mam

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:59   #4069
ekomonika
Zakorzenienie

snow - haha, no to nieźle Generalnie ja mam kolor oczu szaro-niebiesko-zielony, raz taki a raz taki, nie wiem od czego to zależy
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 17:02   #4070
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
nie ma za co, prawdę piszę a powiedz mi bo już z tego wszystkiego zapomniałam, czym robiłaś? tzn jakim numerkiem?
miałam robić 8.11 ale ostatecznie wzięłam 7.1 no i odrobinka niebieskiego mixtonu

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Czekoladowa ślicznie Ci w tym kolorze Masz taką nietypową urodę, bardzo mi sie podobasz Nie żebym babeczki lubiła

Stary 2011-04-05, 17:06   #4071
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Udzielałam się tu, ale natłok obowiązków sprawił, że nie było już czasu
Ale czytałam Was! Wątek był świetnym oderwaniem od nauki

buahhot- z doświadczenia- prawo dość trudno "dołączyć" do innego kierunku, bo realizuje się na nim mase innych dziedzin (prawo karne, prawa procesowe, rolne i inne szaleństwa), lepiej zrobić sobie podyplomówkę z np. prawa transportowego.

I mam pytanie! Rozjaśniała któraś z Was włosy z czekoladowego brązu do ciemnego blondu? Widze tu dużo jasnych blondynek, mi zależy na trochę ciemniejszym odcieniu
my się chyba nie znamy, więc witaj

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-04-05, 17:11   #4072
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
hej
ja już po zmyciu oleju, umyłam włosy glis kurem , nałożyłam odżywkę z garniera z awokado i karite, i wysuszyłam.
Coś ten szpmon mi chyba nie przypasił, mam takie sztywne włosy po nim. NA razie go odtsawie, zobaczymy czy to jego wina.

ja też wstałam dziś dosyć puzno bo o 11. Muszę chodzić wczesniej spać ..

U mnie piękna pogoda i zaraz z tż idziemy na spacerek miłego dnia
a ja chce kupic ten gliss kur

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Hej laseczki Ale dużo piszecie, nawet nie mam czasu nadrobić, teraz jak ciepło to tyle do zrobienia na dworze. Zaraz przysiądę to może uda mi się choć trochę nadrobić.
Miłego popołudnia
Caate, super, gratuluję spadku wagi. A mogę zapytać co robiłaś, żeby schudnąć? Nie jestem ostatnio na bierząco, dopiero zaczęłam nadrabiać
ja tez zaczelam porzadki wiosenne dzisiaj gracowalam truskaweczki

soph slicznie Ci w takim kolorku a w blondzie tez bylo ładnie makijaz tez boski zrobilas naprawde ładna jestes i cialko opalone...az milo popatrzec nie zatesknisz do blondu? Masz bardzo zdrowe włoski
Stary 2011-04-05, 17:18   #4073
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
hej

woow gratulacje powiedz to przez same cwiczenia czy dieta również?

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:

edit.
jak Ty ślicznie wyglądasz! masz piękny kolorek moim zdaniem bardzo Ci pasuje! i oczywiście gratuluję odwagi, że z blondu zdecydowałaś się przejśc na brąz! ale jest pięknie

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-04-05, 17:25   #4074
BlackSwann
BAN stały

Hej kobietki, co za dzień dziś miałam to normalnie koszmar jakiś... Najpierw nie zaliczyłam jednego kolokwium, a później szanowna pani prodziekan nie chciała wyrazić zgody na przedłużenie terminu składania indeksu. Niech to szlag by ich wszystkich trafił!
Na poprawę humoru pojechałam na zakupy
Kupiłam dwie pary dżinsów, pasetlowy seterek z kokardkami na kieszonkach i apaszkę Oczywiście nie omieszkałam zajrzeć do SP i zakupiłam:
- tego Waxa co polecałyście, ale niestety nie było już promocji 2 za 1
- odżywkę w spreju do włosów Biovax
- krem do rąk kokosowy z Joanny
- krem do rzęs

Cytat:
BlackSwann kochana, mi się nie wyświetliło żadne zaproszenie do klubu, ale teraz jak przeczytałam to dopiero zajżałam do klubu i było. Zaraz je zaakceptuje.
Nic się nie stało
Nie wiem co się dzieje z tym moim podpisem, nie umiem go ustawić... Wklejałam już na forum linka ze swoją biżuterią Jak znajdę to znów wkleję
Cytat:
hej

Superrr pochwal się jak to zrobiłaś?

Cytat:
Dzwonił Tż.
Te wszystkie problemy z żołądkiem itd. ma przez to, że kiedyś, jak mu wycinali wyrostek to źle mu szyli. Może jutro go wypuszczą.
Super, bardzo sie ciesze, ze wszystko ok

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
BlackSwann - masz kupony ? Skąd ?
Z facebooka do Mohito i Reserved, a z Orsaya miałam -20 PLN bo jestem zapisana u nich w klubie
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 17:27   #4075
Kalpana
Zakorzenienie

Hej

Mam wrażenie, że dziewczyny, które nie są mężatkami, albo które zaczęły studia zanim wyszły za mąż nie zrozumieją tego. Nie będę tego tłumaczyć, bo moje argumenty do nikogo PRAWIE nie docierają... Każdy ma swoje racje. Wy macie racje, że studia dają większe szanse na znalezienie lepszej pracy, ale najpierw trzeba mieć kasę, żeby wszystko opłacić, żyć za coś.... I coś kosztem czegoś... Już teraz jest mi ciężko chodzić do szkoły, uczyć się i spędzać jak najwięcej czasu z TŻtem. A co dopiero na studiach, kiedy trzeba się więcej uczyć i szukać pracy? Nie chce mi się już pisać na ten temat bo to i tak nie ma sensu....

Blondyneczka dziękuję

Monia pochwal się listą , może coś od Ciebie zgapię

Kupiłam dzisiaj szampon z Joanny Rzepa. Mam nadzieję, że się polubimy

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 17:29   #4076
miczka21
Zadomowienie

Czekoladowa Ja jak zwykle mam inne zdanie . Tzn . kolor włosów ładny , ale jakoś nie pasuje do twarzy , dla mnie wygląda na jakąś zmęczoną , albo zmieniłaś podkład ( porównując do tego zdjęcia jak masz włosy pomalowane na blond ) .
Świetnie wyglądasz w blond włosach , to twój kolor Masz ładne oczy
Stary 2011-04-05, 17:33   #4077
Kitka:)
CABIN CREW

hej piękne...

nie dam rady dziś was nadrobić... dopiero wróciłam do domu- dziś cały dzień w biegu mam... pierwszy posiłek zjadłam o 4.30 a kolejny przed chwilą.. głowa mnie boli a obiecałam sobie że walnę dziś 4 strony pracy licencjackiej więc pewnie potem zajrzę...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 17:38   #4078
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
jak Ty ślicznie wyglądasz! masz piękny kolorek moim zdaniem bardzo Ci pasuje! i oczywiście gratuluję odwagi, że z blondu zdecydowałaś się przejśc na brąz! ale jest pięknie

moje włosy pewnie już mnie nienawidzą bo gdy miałam naturalne zdecydowałam się na czarne, później zapragnęłam ciemnego blondu, jak miałam ciemny blond zachciało mi się jasnego blondu, a jak w końcu miałam jasny blond to wymysliłam sobie zimny brąz

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Czekoladowa Ja jak zwykle mam inne zdanie . Tzn . kolor włosów ładny , ale jakoś nie pasuje do twarzy , dla mnie wygląda na jakąś zmęczoną , albo zmieniłaś podkład ( porównując do tego zdjęcia jak masz włosy pomalowane na blond ) .
Świetnie wyglądasz w blond włosach , to twój kolor Masz ładne oczy
na dzisiejszym zdj nie miałam podkładu tylko oczy pomalowane
może to bez podkładu tak źle wyglądam

Stary 2011-04-05, 17:38   #4079
blondi1985
Raczkowanie

Cytat:

edit. teraz tak patrze na te dodane zdjęcia i chyba moje włosy wyszły na nich trochę fioletowe? czy tylko mi się zdaje?
Nie, nie wyszły fioletowe, bardzo ładny kolor, ślicznie wyglądasz
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 17:39   #4080
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

edit.
slicznie wyszlo pieknie Ci

Kalpana, ale przeciez Ty nie musisz isc na studia, nikt Ci nie kaze, rob jak chcesz i nie burz sie, dziewczyny chcialy dac Ci dobra rade
tak od siebie powiem, ze dojazdy nie kosztuja mnie kilkaset zl-place dokladnie 171zl na 4 miesiace 7dni w tygodniu, razem z nocnymi fakt, u Ciebie moze byc drozej, ale nie kilkaset zlotych po to sa miesieczne czy semestralne bilety, zeby moc zaoszczedzic.
I jesli chodzi o kase to np ja dostaje stypendium naukowe (swego czasu dostawalam 600zl miesiecznie), a mozna dostac tez socjalne, wystarczy zalatwic odpowiednie papiery to tyle ode mnie w tym temacie...

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości