Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. 19 33,33%
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. 23 40,35%
W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. 2 3,51%
W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. 0 0%
Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. 5 8,77%
Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. 1 1,75%
Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. 0 0%
Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. 5 8,77%
Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. 1 1,75%
Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-06, 15:23   #3541
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Jestem w szoku gratulacje dla Poczty Polskiej Wczoraj wygrałam licytację, wpłaciłam pieniążki, a dzisiaj już paczka z huśtawką przyszła
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:24   #3542
ela_84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość

dzisiaj z M byłam na lumpie bo chciałam jakiś sweter na ciążę.Przed otwarcie już stało przed Nim chyba 50 osób wszyscy się pchali
Jak ja dzisiaj byłam, to przede mną stało chyba ze 100 osób. A później ktoś mi zakosił buta z koszyka.. To już ostateczne poniżenie człowieka - kraść drugiemu z koszyka w lumpie.
Stary 2011-04-06, 15:27   #3543
Brida
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość

Ja mam, świetna sprawa! Polecam!
Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
mój tż chce być ze mną podczas porodu i ja go trzymam za słowo bo inaczej to chyba zwieję z porodówki ze strachu

ja mam detektor tętna płodu - Baby Sound - o dokładnie taki jak ten tylko bez tego głośniczka:
http://allegro.pl/detektor-tetna-plo...544930581.html
bardzo fajna sprawa - tętno maluszka wyszukiwałam już od 12tc i było słychać chociaż czasem trzeba było się naszukać troche
ale teraz jak już czuje maleństwo to nie podsłuchuje go tym detektorem, już chyba z miesiąc nie używałam go wcale, kupiłam uzywany na gwarancji półtorarocznej jeszcze za 120zł i myślę że po porodzie go opchnę dalej bo mi już potrzebny nie będzie
Ja właśnie się zastanawiam czy nie kupić teraz, bo czekam na ruchy i zaczynam sie stresować. A jak znam siebie - to jak się zaczną to też się będę stresować, że za już ileś tam nie czuję itd...

Mój też się wybiera rodzić i wydaje mi się, że będzie pomocny, choć dużo głosów słyszę, zeby mu oszczędzić itd...
Brida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:27   #3544
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ela_84 Pokaż wiadomość
Jak ja dzisiaj byłam, to przede mną stało chyba ze 100 osób. A później ktoś mi zakosił buta z koszyka.. To już ostateczne poniżenie człowieka - kraść drugiemu z koszyka w lumpie.
Żartujesz? Nie wpadłabym chyba nigdy na taki pomysł. Jednak niektórzy ludzie są bezczelni...

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:31   #3545
Shira_83
Zadomowienie

hejka moje Panie

Nerolka
biedna ta twoja gorsza połówka to boli jak choleraale tylko go pewnie obwiążą bandażami i tyle nic innego raczej z tym nie będą robić. Jasne że dzieciaki będą się cieszyć to tylko dorośli są tacy zblazowanitrzymam za wizytę napisz co tam u szyjki i Izuni jak wrócisza co do pieluszek to niby fajna rzecz ale 1szt kosztuje około 50 zł potrzebujesz ich koło 20 takie minimum no co kto lubi ale dla mnie to trochę dużo jak na raz ale w sumie na przestrzeni czasu to wielka oszczędność w porównaniu z jednorazowymi.

Carmelko możesz sobie spokojnie odpoczywać z allegro pod noskiem

ja mogłam spokojnie sobie iść na miasto po wypiciu glukozy hmmm dziwne ale tak mi kobita powiedziała z laboratorium
madziulka no super nie ma żartów z tobą-fachowiec
Stary 2011-04-06, 15:32   #3546
ela_84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brida Pokaż wiadomość
A to skracanie szyjki obserwuje ginekolog w trakcie tego 2 minutowego badania na samolocie czy to się mierzy na usg?
Mierzenie szyjki to tylko na usg, bo lekarz palcem nie jest w stanie tego wyczuć (no i nie cała szyjka wystaje). Ale ogólnie może sprawdzić czy jest krótka i czy zamknięta.
Stary 2011-04-06, 15:41   #3547
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Uff w koncu wizaz działa.

Co do badan, ja sie mojego wcale nie krępuje, był na inseminacji (ale to szok, bo wołają nas po wirówce nasienia do gabinetu, wiec mysleliśmy, z moze jeszcze jakies papiery, czy coś, a tam dr do mnie na fotel, wyjmuje wziernik, cewnik i siada na wysokości. Ale bylismy tak zszokowani, z nie zdązyliśmy nic powiedzieć. Ale przynajmniej jak leżałam z nogi w górze na fotlu ginekologicznym, oczywiście przykryta, to przynajmniej mnie rozśmieszał)

więc jemu to juz chyba nic nie straszne.

Nerolko

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:45   #3548
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Mnie to zawsze bawi jak ludzie się biją o te ubrania przepychają się, łapia co popadnie a potem przegladają co sie nadaje
Ja w moim lumpku mam luksus bo wisi karteczka ze Kobiety w ciąży obsługiwane są poza kolejką Zawsze korzystam z tego przywileju
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:45   #3549
aania_20
Zakorzenienie

myślałam że tylko mnie się dwie ostatnie strony nie otwierały...

Cytat:
Napisane przez Makobratek Pokaż wiadomość
Muszę tylko zadzwonić do lab i zapytać czy mam mieć swoją glukozę czy dadzą mi.
Jakie są normy dla tej glukozy 75 g na czczo i po 2h?
Cytat ze stronki o cukrzycy:
Warunki wykonania testu z doustnym obciążeniem 75 g glukozy zalecane przez WHO są następujące: test powinien być wykonywany na czczo; co najmniej przez 3 dni przed wykonywaniem testu badana kobieta powinna mieć nieograniczoną dietę zawierającą minimum 150 g węglowodanów na dobę przy normalnej aktywności fizycznej; 75 g glukozy należy rozpuścić w 250-300 ml wody i wypić w ciągu 5 min. Poziomy cukru oznacza się przed wypiciem - na czczo; po 1 i 2 godzinach.Cukrzycę rozpoznajemy jeżeli przynajmniej jedna wartość glikemii przekracza podane normy : 105 mg% na czczo, po obciążeniu 75g po jednej godzinie 180 mg% i po 2 godzinach - 140 mg %.

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
No i kupiliśmy.
Kurde.
Czuje się jakbym kupowała auto nowe
Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
Aż się poryczałam z tego wszystkiego... A jeszcze siedzi mi na żołądku pewien problem rodzinny, więc stresu mam dziś co niemiara
Ech....

Cytat:
Pochwalę się Nasza nową FURĄ
http://allegro.pl/show_item.php?item=1546760250
Naprawdę, czuję się tak jakbym kupowała auto.
Super zakup!

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
a o moje ostatnie zakupy
Śliczne!!! kubuś wymiata

Cytat:
Tą dyskusję też czytałam, a dziś na wizycie dostałam skierowanie na glukozę - 50 g
Dodatkowo - mam sobie sama w domu wypić, a do laboratorium przyjść jak minie godzina. Czyli pobrań przed nie będzie. Myślałam, że to się inaczej robi.
Co? a niby jak chcą zbadać na czczo poziom? Zupełnie bez sensu, ja bym Ci radziła iśc gdzie indziej....

Cytat:
Dla mojego D było,
wiesz obca baba z paluchem
tam gdzie tylko on ma wstęp
To jego szczęście że baba a nie facet bo by się dopiero zszokowal To on nie wie co ginekolog bada?

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Właśnie wysłałam ten mój spór do Allegro, tzn najpierw ta lala ma się ustosunkować i juz sie boję co mi tam nasmaruje...

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Jak czytam że ciężko wam się do nóg schylać, to się czuję jak z innego swiata Ja dalej bez problemu zakładam sobie nogi za szyję na przykład
nieźle Ja już brzuszek czuję jak się schylam ale paznokcie maluję, buty zakładam bez problemu, w ogóle jakoś wszystko robię bez ograniczeń

Cytat:
No to już szczyt wszystkiego.....

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:46   #3550
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Zapraszam A poza tym Beatko zapomniałam Ci napisać, że masz śliczne zdjęcia ślubne na nk
a dziękuje ślicznie nieskromnie powiem że sporo osób już mówiło że mieliśmy zdolnego fotografa

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
A widziałyście tzw. fish pedicure ?
To jedna z rzeczy, która mnie obrzydziła w ostatnim czasie
nie widziałam ale wiem co to jest i sama myśl mnie obrzydza

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:51   #3551
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
A widziałyście tzw. fish pedicure ?
To jedna z rzeczy, która mnie obrzydziła w ostatnim czasie
A mnie kusi Chyba sobie zafunduję niebawem. Tylko najpierw poczytam o tych rybkach, czy trzymają je tam w przyzwoitych warunkach i to dla nich obojętne, czy może to dla nich męka...

Ja detektora nie kupuję. Nie planowałam tego nigdy, a jeszcze teraz, jak już regularnie czuję ruchy dziecka i wiem że żyje, to w ogóle wydaje mi się to zbędne.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Uff w koncu wizaz działa.

Co do badan, ja sie mojego wcale nie krępuje, był na inseminacji (ale to szok, bo wołają nas po wirówce nasienia do gabinetu, wiec mysleliśmy, z moze jeszcze jakies papiery, czy coś, a tam dr do mnie na fotel, wyjmuje wziernik, cewnik i siada na wysokości. Ale bylismy tak zszokowani, z nie zdązyliśmy nic powiedzieć. Ale przynajmniej jak leżałam z nogi w górze na fotlu ginekologicznym, oczywiście przykryta, to przynajmniej mnie rozśmieszał)

więc jemu to juz chyba nic nie straszne.
Ja właśnie przed chwilą powiedziałam mężowi o tym, że niektórzy Wasi faceci są zszokowani że gin bada "empirycznie" i np. zazdrośni że to obcy facet robi. I tym razem on był zszokowany Że można być tym zaskoczonym

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 15:57   #3552
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Jestem w szoku gratulacje dla Poczty Polskiej Wczoraj wygrałam licytację, wpłaciłam pieniążki, a dzisiaj już paczka z huśtawką przyszła
no to się postarali
a wrzuć linka z tą aukcją i w ogóle co kupiłaś wczoraj bo chwaliłaś się że ponad 2o0 zł poleciało chcę pooglądać

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Ja właśnie się zastanawiam czy nie kupić teraz, bo czekam na ruchy i zaczynam sie stresować. A jak znam siebie - to jak się zaczną to też się będę stresować, że za już ileś tam nie czuję itd...

Mój też się wybiera rodzić i wydaje mi się, że będzie pomocny, choć dużo głosów słyszę, zeby mu oszczędzić itd...
poluj na używane - na moim w karcie gwarancyjnej jest paragon wpiety i babeczka nowy kupowała za 210zł w maju 2010 roku i od tego czasu miał dwa lata gwarancji, więc jeszcze ponad rok zostało, jak ja go kupiłam w listopadzie to prawie półtora roku gwarancji miał jeszcze więc się opłacało.

naprawdę czysto słychać dźwięki węwnętrzne, ruchy dziecka i pukanie serduszka. Te inne tańsze typu Angel Sund słyszałam że lipne sa, a tym naprawdę da się już od 12tc podsłuchiwać maleństwo.

Nowego bym nie kupiła ale taką używkę z pudełkiem, papierami, instrukcją, nowymi słuchawkami - bo babka innych używała, na tak długiej gwarancji to za 120zł się opłacało, zawsze mogę sprzedać jak mi nie będzie potrzebny.

Stary 2011-04-06, 15:57   #3553
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Brumku ja myśle, ze co innego wiedzieć, a co innego widzieć

Agatka jest już z nami
Stary 2011-04-06, 15:57   #3554
Zmalowana
Zakorzenienie

brunetka no i ja jestem w szoku

a ten fishe pedicure nie wiedziałam co to ale wujek Google i jak zobaczyłam te fotki to myślałam, że spadnę z krzesła to coś jak człowiecze glonojady

Jak Wasze Dzidzie się ruszają? Bo moją od jakiegoś czasu nie ma takich 'ataków' tylko takie powolne ruchy jakby ktoś palcem powoli mi jechał przez cały brzuch, albo do środka wali. Ale to nie takie ruchy jak wcześniej.

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:00   #3555
dziubek79
Zakorzenienie

dziewczynki wysyłam zaproszenia na fb (te do których znalazłam namiary w klubie ), liczę na przyjęcie żebyście wiedziały że to ja podam swoje imię Dorota
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:02   #3556
Makobratek
Rozeznanie

Cytat:
Witam się popołudniowo

Mi dzisiaj też wizaż od rana szwankował. Albo nie mogłam wejść, albo jakiś błąd wyskakiwał, albo nie mogłam przejść na kolejną stronę...

Poza tym, że jestem dzisiaj strasznie śpiąca to mam dobry humor
Pochwalę się skromnie W styczniu skończyłam dwuletnią, policealną szkołę kosmetyczną i przystąpiłam do państwowego egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikacje zawodowe i dzisiaj pojechałam odebrać wyniki Zdałam, zdałam, zdałam Mam już dyplom uprawniający do pracy w zawodzie: kosmetyczka, wizażystka, manikiurzystka, pedikiurzystka. Jestem przeszczęśliwa
Zasłużone gratulacje

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Jakie macie typy imienia?
Na początku miała być Natalia ale teraz bardziej skłaniamy się ku Aleksandrze

Cytat:

Aaaaaa wiem o co miałam zapytać. Czy macie/kupujecie detektory tętna płodu?
Nie mam i nie kupuję

Cytat:
To powodzenia na badaniach. Przypomniałaś mi o mojej zachomikowanej Milce

Moje NUKa są. To BPA to jakieś niezłe świństwo, które się dodatkowo uwalnia przy podgrzewaniu, lepiej stracić te dwie dychy niż ryzykować.
Dzięki Milki przyjechały do mnie aż z zagranicy, bo w Polsce takiego smaku nie ma albo przynajmniej ja nigdzie nie widziałam, czyli Shoko&Keks. Mówię na nią milka ciastkowa a smakuje jak 3 bit
A co do butelek- no BPA świństwo ale jakoś dopuścili do obrotu i co dopiero teraz się skapnęli że szkodliwe?? Albo znowu jakieś unijne wymogi Ale przynajmniej 20 zł to nie majątek

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Cytat ze stronki o cukrzycy:
Warunki wykonania testu z doustnym obciążeniem 75 g glukozy zalecane przez WHO są następujące: test powinien być wykonywany na czczo; co najmniej przez 3 dni przed wykonywaniem testu badana kobieta powinna mieć nieograniczoną dietę zawierającą minimum 150 g węglowodanów na dobę przy normalnej aktywności fizycznej; 75 g glukozy należy rozpuścić w 250-300 ml wody i wypić w ciągu 5 min. Poziomy cukru oznacza się przed wypiciem - na czczo; po 1 i 2 godzinach.Cukrzycę rozpoznajemy jeżeli przynajmniej jedna wartość glikemii przekracza podane normy : 105 mg% na czczo, po obciążeniu 75g po jednej godzinie 180 mg% i po 2 godzinach - 140 mg %.
Dzięki za info Robiła któraś tą glukozę w diagnostyce? Bo tam mam zamiar robić tylko nie wiem czy muszę przyjść ze swoją i jaki jest koszt tego badania u nich?

Zrobiłam naleśniki wyszły superaśne

Edytowane przez Makobratek
Czas edycji: 2011-04-06 o 16:05
Makobratek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:03   #3557
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
brunetka no i ja jestem w szoku

a ten fishe pedicure nie wiedziałam co to ale wujek Google i jak zobaczyłam te fotki to myślałam, że spadnę z krzesła to coś jak człowiecze glonojady

Jak Wasze Dzidzie się ruszają? Bo moją od jakiegoś czasu nie ma takich 'ataków' tylko takie powolne ruchy jakby ktoś palcem powoli mi jechał przez cały brzuch, albo do środka wali. Ale to nie takie ruchy jak wcześniej.
mój mężczyzna też dziś jakiś taki ospały, jak go "tyrpnę" to odpowie ale żeby sam szalał to
Stary 2011-04-06, 16:04   #3558
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Mnie to zawsze bawi jak ludzie się biją o te ubrania przepychają się, łapia co popadnie a potem przegladają co sie nadaje
Ja w moim lumpku mam luksus bo wisi karteczka ze Kobiety w ciąży obsługiwane są poza kolejką Zawsze korzystam z tego przywileju

ale Ci dobrze mnie tam nikt w kolejkę w lumpie nie wpuści.

A dzisiaj jak byłam na badaniu to byłam 3 w kolejce chociaż koczowałam pod przychodnią już od 7.10 a o 7.30 dopiero otworzyli drzwi i nawet mnie nikt w kolejke nie wpuścił do zabiegowego.

A potem doszła później, tak gdzieś o 7,45 jeszcze ta jedna babeczka w ciązy też na glukoze i weszła po mnie zaraz bez kolejki bo do 9 pobierają materiał do badań a potem już odwożą gdzieś tam i jakby czekała na swoją kolej to by nie zdążyła z drugim pobraniem po 1 godzinie
to normalnie taki facet koło 35lat oburzony - "Jak to ta pani mogła wejść bez kolejki ?!" i jeszcze poszedł z pyskiem do pielęgniarek co to za porządki jakieś nowe bo jemu się śpieszy a ona weszła poza kolejką

To mu powiedziały o co chodzi i że i tak obie musimy czekać jeszcze godzinę na drugie pobranie krwi ale on już taki zbulwersowany się zrobił i czerwony ze złości że mu chyba na pobraniu krew tryskała jak trzeba - ciśnienie od razu podskoczyło.

I troche się zdumiałam że ludzie naprawdę nie mają za grosz wyczucia i nawet kobiecie w ciąży nie popuszczą.., Dobrze że nie na mnie to trafiło bo by mi głupio było jak cholera

Stary 2011-04-06, 16:04   #3559
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Jak dla mnie fish pedicure jest poprostu obrzydliwy ble...

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:10   #3560
Bartessa
BAN stały

zaneta, swietny zakup. Za tą cene taki zetsaw to naprawde okazja.
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:15   #3561
editka2022
Rozeznanie

czesc dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty,pogoda za oknem okropna pada deszcz wieje wiatr jest do du......Powiem wam ze zawsze sobie myslalam ze jak bede miala corke to nazwe ja Kornelia a teraz juz sama niewiem maz sie uparl juz na te imie a ja mam watpliwosci podoba mi sie jeszcze Alicja i Elena ale chyba go nieprzegadam.Obym zawsze miala tylko tekie problemy
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:15   #3562
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
no to się postarali
a wrzuć linka z tą aukcją i w ogóle co kupiłaś wczoraj bo chwaliłaś się że ponad 2o0 zł poleciało chcę pooglądać [COLOR="Silver"].
Proszę bardzo:
http://allegro.pl/hustawka-bright-st...546798442.html
http://allegro.pl/babyono-laktator-e...530267493.html
Stary 2011-04-06, 16:16   #3563
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

ja mam pytanie zupełnie z innej beczki:

Czy któraś z Was posiada lub miała do czynienia z Nokią C3? mogłabym prosić o opinie?

bo mi się umowa kończy a w MixPlusie jest teraz fajna promocja na niego i może się skuszę.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 16:17   #3564
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez editka2022 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty,pogoda za oknem okropna pada deszcz wieje wiatr jest do du......Powiem wam ze zawsze sobie myslalam ze jak bede miala corke to nazwe ja Kornelia a teraz juz sama niewiem maz sie uparl juz na te imie a ja mam watpliwosci podoba mi sie jeszcze Alicja i Elena ale chyba go nieprzegadam.Obym zawsze miala tylko tekie problemy
Alicja piękne imię

Beatko mój mąż miał taki telefon. Bardzo fajny był, szybko można się przyzwyczaić i posiada wi-fi Niestety już go nie mamy bo mój mąż go zalał w pracy wodą i nie dało się go odratować

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-04-06 o 16:19
Stary 2011-04-06, 16:18   #3565
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

A ja byłam dzisiaj w lumpie i nic nie kupiłam

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Alicja piękne imię
Mnie też się strasznie podoba

Agatka jest już z nami
Stary 2011-04-06, 16:22   #3566
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A ja byłam dzisiaj w lumpie i nic nie kupiłam
ja jak pójde do lumpa i nic nie kupie to jak chora jestem

Stary 2011-04-06, 16:23   #3567
dziubek79
Zakorzenienie

no nic ja zmykam do mężusia do pracy i prosto od niego jedziemy do silesii może w końcu kupię jakieś spodnie bo już mam doła z tego powodu... no i się na pocketa jeszcze załapię miłego wieczorku , do później
Stary 2011-04-06, 16:36   #3568
jacieeeee
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam pytanie zupełnie z innej beczki:

Czy któraś z Was posiada lub miała do czynienia z Nokią C3? mogłabym prosić o opinie?

bo mi się umowa kończy a w MixPlusie jest teraz fajna promocja na niego i może się skuszę.
Nie miałam, ale sprzedawałam. Ogólnie opinie wśród klientów bardzo pozytywne, jeśli ktoś lubi klawiaturę qwerty. Ja mam grube palce i dla mnie przyciski troszkę za małe, musisz na żywo ocenić. Jeśli miałaś K550i jak dobrze pamiętam, to zawiedzie Cię na pewno aparat. W nokii niby też 2 Mpix ale to nie to samo. Na pewno wielki + za wi-fi. Polecam tą stronkę http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1716

Zmalowana ja też czuję teraz takie przesuwanie dzidziowych kończyn po brzuchu i mocniejsze kopniaki. Dziwne uczucie, ale przyjemne

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:46   #3569
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:

Dzięki za info Robiła któraś tą glukozę w diagnostyce? Bo tam mam zamiar robić tylko nie wiem czy muszę przyjść ze swoją i jaki jest koszt tego badania u nich?

ja wszystkie badania tam robię ale jak się robi tam glukozę to trzeba czekać na miejscu 2hwięc pójdę gdzie indziej.A nie wiem czy trzeba mieć swoją ale najczęściej tak jest.Lepiej zadzwoń i zapytaj.
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:46   #3570
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:

ja jutro idę do diagnostyki własnie na glukozę i jak dzwoniłam to pani powiedziała, że nie muszę kupować bo oni dają sami tą glukozę...ale nie spytałam ile to kosztuje

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości