|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Kalpana oglądnęłam zdjęcie
ale jeżeli chcesz się wyróżniac wśród gości jako Pani Młoda to jednak proponuję coś w stylu tej sukni którą kilka postów wcześniej wkleiłam.
|
|
#4322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4323 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jednak nie wiem czy mogę polecic Ci go do suchej cery, bo ja suchej nie mam i nie wiem jak na Twojej będzie się trzymał..Poczytaj na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() to nie jest mało ... ![]()
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-04-06 o 21:38 |
||
|
|
|
#4324 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się ![]() Cytat:
Myślę że powinnaś zapisać się do studium a miałaś zaliczone już jakieś semestry może można zacząć od momentu na którym przerwałaś? Cytat:
Mogę polecić za to maść z witA pomagała mi na wysuszone policzki i tą maseczkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7780,nutrivita-beautymask-maseczka-na-twarz-szyje-i-dekolt-odzywcza-slodkie-migdaly-z-miodem-stara-wersja.html&next=1 Cytat:
i dobrze że oddzieliłaś facetów parawanem a co będą patrzeć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zmyłam olej z włosów nałożyłam rycynę na pazurki i wreszcie Was nadrobiłam cały dzień sprzątałam na podwórku i jestem padnięta
|
||||||
|
|
|
#4325 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje monia ale do skóry suchej fluidy matujące nie są polecane... Z resztą KWC już przeglądałam, miałam nadzieję, że którąś z was ma podobny problem. Lubię KWC i często się sugeruje ocenami, ale jednak lubię mieć potwierdzenie w kimś jeszcze, mam nadzieję, że rozumiecie
|
|
|
|
#4326 |
|
Zadomowienie
|
Idę oglądac You Can Dance
bo już się zaczęło ![]() Dobranoc
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Shadii dużo zdrówka kochana
![]() Na poprawienie humoru zrobiłam babeczki i zakalec mi wyszedł ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
|
|
#4329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale juz spisuje po woli![]() dobra, przepisalam, bo nie potrafie zdecydowac sie na tusz, a potrzebuje, zalezy mi na mega pogrubieniu, czerni 1. tusz do rzes (tutaj mysle nad: MF Xperience, MF Masterpice Max- wstyd sie przyznac, ale nie mialam nigdy bo jakos nie lubie tuszow tej marki , Hean Maxxi Lash, Maybelline XXL- ten z baza, fioletowy, L'oreal Extra - Volume Collagene)2. Ava zel pod oczy rewitalizujacy 3.Ziaja Rebulid Serum 4. Bourjois kredka do brwi 5. Eyeliner Golden Rose jakis metaliczny kolor 6. szminka z Sephory 7. szminka Vipera Jus Lips, jakie bezowe kolorki,rozowe 8. L'oreal mleczko do demakiajzu 9. szczoteczka do twarzy z Ross 10. maseczka do twarzy Dermaglid Shadii zdrowka ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
tylko, ze ja mam dziwne since pod oczami, dziewczyny czesto mowia, ze nie mam co zakrywac, ale ja sama wiem tylko, jak ciezko je zakryc. jakbym pomalowala sie samym tuszem, to wygladam jak narkoman, co innego jest chodze bez makijazu. nie wysusza skory, nie odcina sie, nie roluje, jest delikatny, ale lepsze krycie ma superstay 24h z maybelline, jednak dla mnie tamten korektor nie nadaje ise kompletnie pod oczy, bo mi wysuszal
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-04-06 o 22:09 |
||
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę poćwiczyć
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, teraz mnie czekają ćwiczenia, kąpiel, balsamowanie i spanie
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
agusiownik - a jakiej firmy ten mus??
BlackSwann - aa, rozumiem, no tak , przejadł się po prostu i go zmuliło... Nie, nie, nie są takie straszne, po prostu ja jestem że tak to nazwę bojidupa za przeproszeniem...ekomonika - oo, tak, to lubię akurat w chorobie ale tylko to ![]() Kalpana - zacytuję to, co pisałam wcześniej n/t studiów, bo nie chce mi się już tego powtarzać... - ".. powiem Wam, że podoba mi się ta cała turystyka, hotelarstwo itd. mam świetne oceny z tych przedmiotów, przede wszystkim łatwo mi nauka ich wchodzi i lubię się ich uczyć I wiadomo, można iść na jakie się chce studia, bo przecież nie patrzą na typ szkoły, tylko wyniki, ale z drugiej strony nie chciałabym stracić 4lat nauki o hotelarstwie, zwłaszcza, że to lubię [..] I tak zastanawiałam się nad tym, czy by nie zrobić studiów jakiś turystycznych a potem policencjackie pedagogiczne, czy jakoś tak, żeby zostać nauczycielką hotelarstwa. Praca od pon.do piątku, weekendy, święta wolne, praca przyjemna (jak się to lubi i ma się dobre podejście do uczniów, widzę to po swoich nauczycielach), nauczycieli potrzebują zawsze. I wiem o tym, że nie zawsze pracuje się tam, gdzie powinno po studiach, ale zawsze ta turystyka będzie też w zanadrzu a turystyka jest "dostępna" we wszystkich krajach na świecie i zawsze gdzieś kogoś potrzebują A moją pasję, czy wizaż i kosmetykę mogę zawsze realizować przez kursy, czy studium i też na tym dorobić "_blondyneczka_ - aaaa jakie Ty masz nooogi długie i szczuplutkie!! Shadii - Co do tego sposobu: 1, 2 łyżki zwykłej kawy zbożowej zjeść i popić przegotowaną wodą - jest okropne w smaku i w ogóle niedobre, bleee, ale pomaga naprawdę jak nic innego! I to opinia wszystkich, którym to polecałam To jeszcze raz dużo zdrówka
|
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
podklad ich lubie, dlatego biore go pod uwage i licze, ze ktoras go uzywala bo jak czytam o nim, to on daje bardziej naturalny efekt, ale srednia kusi
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jeszcze na chwile - poćwiczyłam zaś dziś, wydepilowałam, siedze z maseczką z zielonej glinki na twarzy, przy okazji udało mi się mamę wystraszyć
Poza tym zmyłam odżywkę i nałożyłam żel do odsuwania skórek, chyba potem nałoże 2 warstwy odżywki do paznokci bo tak mi sie rozdwajają i łamią, że to jest straszne ![]() Cytat:
![]() Shadii dużo zdrowia No i jednak biorę tą tunikę, przyda się może na lato jak będzie dobra a jak nie to Wam odsprzedam
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, lecę już, bo mam wstać o 5 rano
Dobranoc, kolorowych snów piękne
|
|
|
|
#4336 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() szaleje dziś z praca lic, wzięła mnie w koncu wena
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Twarz - podstawa plus:
*peeling *maseczka Nutri Calm z ori *regulacja brwi Ciało: *masaż syrenką *krem do ciala *balsam brązujący *peeling dłoni i krem na nie *ścieranie naskórka z pięt *cerkoderm na pięty *krem nawilżający na stopy Włosy: *mycie włosów szamponem joanna naturia z miodem i cytryną *lorys proteiny mleczne *odżywka dwufazowa gliss kur na połowę długości *odrobina serum na końcówki Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-04-06 o 22:37 |
|
|
|
#4338 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
No całą zimę nie chorowałam, aż to dziwne dla mnie było |
||
|
|
|
#4339 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam już spać doobranoc
|
#4340 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Kitka gratuluje weny, u mnie z nia zwykle jest najgorzej
zeby po prostu usiasc i zaczac pisac. Ile napisalas?
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
caate miałam MF Masterpiece i byłam bardzo zadowolona
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#4343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno jeśli użyje się neutralizującego szamponu nie powinno ciemnieć![]() Cytat:
![]() _Alessandra współczuję choroby! Bardzo miło czyta się Twoje posty dotyczące hotelarstwa, widać, że podchodzisz do tego z pasją![]() BlackSwann nawet nie wiesz jak Cię rozumiem, przy dwóch kierunkach ciężko zorganizować czas, nie ma kiedy odpocząć ![]() Z rolkami nie pomogę, bo zabrałam bratu parę, z której wyrósł ![]() _blondyneczka_ bardzo fajne zdjęcia! ![]() Kalpana , do twarzy Ci w niebieskim Może poszukaj innej, najwyżej jeśli nie znajdziesz- awaryjnie będzie ta![]() podam z nóg, zajęcia od 8, do tego basen, a teraz nauka. marzę o pójściu spać
|
||
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
bita smietana mnie się marzy basen.... może kiedyś uda mi się jeździć choć raz w tyg.... poza tym Tż musi mnie nauczyć pływać bo nie bardzo umiem
|
|
#4345 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A później to już ciężko ![]() Cytat:
Ty też masz tyle nauki przy 2 kierunkach? |
||
|
|
|
#4346 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja korzystam z basenu na uniwersytecie, dodatkowo jest tam sauna to jest moje ulubione połączenie![]() Mnie TŻ też ciągle doszkala, ale sama go o to proszę No i ma patent ratownika, więc czuję się całkowicie bezpiecznie |
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra to taki zwykły kupowałam w Primarku
|
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Shadii zdrowia. Ja dziś kupiłam: spódnicę do kolan granatową w kwiatki z NY i spodnie rurki. ![]() Miałam poczekać do 16, ale wtedy mam wykłady i nie wiem, czy zdążę na zakupy.
|
|
|
#4350 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja jutro siadam i pisze, do konca kwietnia chce wszystko napisac i miec spokoj tzn pozniej jeszcze musze opracowac pytania na obrone ale prace chcę mieć juz skonczona |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

ale jeżeli chcesz się wyróżniac wśród gości jako Pani Młoda to jednak proponuję coś w stylu tej sukni którą kilka postów wcześniej wkleiłam.

!

Jednak nie wiem czy mogę polecic Ci go do suchej cery, bo ja suchej nie mam i nie wiem jak na Twojej będzie się trzymał..

a bo te moje wlosy i mi sie nie ukladaja, mam takie byle jakie jak mam rozpuszczone
Nie wiem, jak przeżyję półtorej godziny. 

, Hean Maxxi Lash, Maybelline XXL- ten z baza, fioletowy, L'oreal Extra - Volume Collagene)

ja jutro siadam i pisze, do konca kwietnia chce wszystko napisac i miec spokoj