Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-06, 21:33   #4321
91moniaa161
Zadomowienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Kalpana oglądnęłam zdjęcie sukienka ładna ale jeżeli chcesz się wyróżniac wśród gości jako Pani Młoda to jednak proponuję coś w stylu tej sukni którą kilka postów wcześniej wkleiłam.

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:34   #4322
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Blondyneczka masz 165cm wzrostu? na innym forum napisalas, ze kolo 173, a to jednak spora roznica...

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:37   #4323
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
i co, nikt mi nie poleci podkładu do suchej cery?

W ogóle nie mam dzis ochoty ani na spa, ani na ćwiczenia. Ciśnienie jest straszne po prostu...
Ja obecnie używam podkład z Lirene City Matt Jednak nie wiem czy mogę polecic Ci go do suchej cery, bo ja suchej nie mam i nie wiem jak na Twojej będzie się trzymał..
Poczytaj na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ja.html&next=1

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Blondyneczka masz 165cm wzrostu? na innym forum napisalas, ze kolo 173, a to jednak spora roznica...
hmm...to różnica 8 cm.. to nie jest mało ...

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-04-06 o 21:38
Stary 2011-04-06, 21:40   #4324
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!
Ale się zdenerwowałam dziś...Bo miałam okazję uczestniczyć dzisiaj w bezpłatnym 8-godzinnym szkoleniu baristów "Latte Art" i tam miało być 3 prowadzących - jeden ze Szwecji przyjechał, drugi z Włoch a trzeci to Polak i wszyscy mają tytuły Mistrza Świata Baristów i naprawdę mogło być świetnie... A ogólnie, żeby tam wejść to trzeba być już zatrudnionym gdzieś w dziedzinie hotelarstwa lub turystyki, mieć papier itd.(zazwyczaj to firmy wysyłają swoich "przedstawicieli" z pracowników na takie szkolenia),ale, że moja mama pracuje w tej firmie, w której będzie się to szkolenie odbywać to zagadała i miałam być jako wolny słuchacz - czyli, że sobie jestem, siedzę itd. ale nie ma mnie po prostu zapisanej na liście I tak na to czekałam, mama mnie z lekcji zwolniła, wyszykowałam się ładnie, taki śliczny makijaż mi dziś wyszedł i włoski takie ładne dziś i co..? Zaczęłam wymiotować, dostałam biegunkę, gorączkę no po prostu kapitalnie!! Tak się wkurzyłam naprawdę! Bo przedwczoraj się strułam jakimś sokiem grejpfrutowym najprawdopodobniej i od wczoraj tak mam, no by to szlag

Ale za to Was nadrobię!
Mam nadzieję że już dobrze się czujesz jeszcze trafi się okazja

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
robie wlasnie wishliste, az sie boje
Pochwal się
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej
a ja bylam w urzedzie pracy i jak zwykle nic , a bylismy na spacerze na tezniach i nawet namowilam Tż na fotke Dodalam do albumu zdjecie jak siedze na ławeczce , takie byle jakie zreszta ja ładnie nie wygladam cos dzisiaj a bo te moje wlosy i mi sie nie ukladaja, mam takie byle jakie jak mam rozpuszczone
W mojej miejscowosci jest COSINUS i tam robilam kiedys technika prac biurowych i tak sie zastanawiam czy sie nie zapisac na to bo przerwalam jak bylam w ciazy, to jest 2letnie studium...moze chociaz cos takiego bym sobie skonczyla. Albo poczekac lepiej i jak znajde prace i bede miala kase to pojsc na jakies studia..
Ładnie wyszłaś włoski też ładnie
Myślę że powinnaś zapisać się do studium a miałaś zaliczone już jakieś semestry może można zacząć od momentu na którym przerwałaś?
Cytat:
Dziewczynki, dziękuję za rady

Wczoraj zrobiłam peeling zwykłym scrubem do ciała, a dziś dałam tłuściejszy krem i jest lepiej... Chyba muszę postawić na pielęgnacje!
Czy któraś z was może mi polecić jakiś podkład do cery suchej?
Niestety podkładu nie nogę polecić bo mam cerę mieszaną i przeważnie używam matujących.
Mogę polecić za to maść z witA pomagała mi na wysuszone policzki i tą maseczkę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7780,nutrivita-beautymask-maseczka-na-twarz-szyje-i-dekolt-odzywcza-slodkie-migdaly-z-miodem-stara-wersja.html&next=1

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Przeżyłam
Nie było aż tak źle... mogłyśmy mieć normalne majtki, ale przy masażu i tak trzeba było je tak ułożyć że wyglądały jak stringi :P Wkurzyłam się jak zobaczyłam że goście zadowoleni siedzą i się gapią i oddzieliłam ich od nas parawanem także do przeżycia
To fajnie że było ok i dobrze że oddzieliłaś facetów parawanem a co będą patrzeć
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Cześć
Nie poszłam na wykłady, jestem strasznie chora, ale na 19 muszę jechać na uczelnię - mamy obowiązkowe szkolenie BHP, muszę być Nie wiem, jak przeżyję półtorej godziny.
Dużo zdrowia
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
jakby ktoś był zainteresowany, to od jutra w tesco będzie to polecane serum wyszczuplające eveline 3d - 2 za 15,99zł
O ciekawe dzięki za informację

Zmyłam olej z włosów nałożyłam rycynę na pazurki i wreszcie Was nadrobiłam cały dzień sprzątałam na podwórku i jestem padnięta
Stary 2011-04-06, 21:43   #4325
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dziekuje monia ale do skóry suchej fluidy matujące nie są polecane... Z resztą KWC już przeglądałam, miałam nadzieję, że którąś z was ma podobny problem. Lubię KWC i często się sugeruje ocenami, ale jednak lubię mieć potwierdzenie w kimś jeszcze, mam nadzieję, że rozumiecie
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:45   #4326
91moniaa161
Zadomowienie

Idę oglądac You Can Dance bo już się zaczęło

Dobranoc

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-04-06, 21:46   #4327
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje monia ale do skóry suchej fluidy matujące nie są polecane... Z resztą KWC już przeglądałam, miałam nadzieję, że którąś z was ma podobny problem. Lubię KWC i często się sugeruje ocenami, ale jednak lubię mieć potwierdzenie w kimś jeszcze, mam nadzieję, że rozumiecie
rozumiem doskonale

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:52   #4328
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Shadii dużo zdrówka kochana

Na poprawienie humoru zrobiłam babeczki i zakalec mi wyszedł i nici z poprawy humoru

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:15   #4329
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Caate widocznie za słabo było, bo teraz się tak fajnie stapia.... Jakoś mi nie przyszło wcześniej do głowy, że palcami rozprowadzając można uzyskać lepszy efekt.... Jeszcze raz Ci dziękuję

Monia
nie ma co pokazywać, ja nie umiem robić takich makijaży jak Caate. Mam tylko biały cień na całej powiece....

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Caate pokaż wish listę
moja liste mam na kartce spisana, ale nie jest duzo,czekam dlatego na karte z rossmanna ale juz spisuje po woli

dobra, przepisalam, bo nie potrafie zdecydowac sie na tusz, a potrzebuje, zalezy mi na mega pogrubieniu, czerni licze, ze cos doradzicie, bo juz nie wiem w co isc, cena max.60zl, bede bardzo wdzieczna

1. tusz do rzes (tutaj mysle nad: MF Xperience, MF Masterpice Max- wstyd sie przyznac, ale nie mialam nigdy bo jakos nie lubie tuszow tej marki, Hean Maxxi Lash, Maybelline XXL- ten z baza, fioletowy, L'oreal Extra - Volume Collagene)
2. Ava zel pod oczy rewitalizujacy
3.Ziaja Rebulid Serum
4. Bourjois kredka do brwi
5. Eyeliner Golden Rose jakis metaliczny kolor
6. szminka z Sephory
7. szminka Vipera Jus Lips, jakie bezowe kolorki,rozowe
8. L'oreal mleczko do demakiajzu
9. szczoteczka do twarzy z Ross
10. maseczka do twarzy Dermaglid

Shadii zdrowka

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
caate mam do Ciebie pytanie ten korektor z Bell w płynie co Ty masz to ładnie maskuje niedoskonałości? bo z tego co widac na filmiku to z cieniami pod oczami radzi sobie doskonale
ladnie ale musze jakies 2warstwy nalozyc, wiec teraz kupilam dermacol daje tyci i mieszam z bell i jest cacy tylko, ze ja mam dziwne since pod oczami, dziewczyny czesto mowia, ze nie mam co zakrywac, ale ja sama wiem tylko, jak ciezko je zakryc. jakbym pomalowala sie samym tuszem, to wygladam jak narkoman, co innego jest chodze bez makijazu.

nie wysusza skory, nie odcina sie, nie roluje, jest delikatny, ale lepsze krycie ma superstay 24h z maybelline, jednak dla mnie tamten korektor nie nadaje ise kompletnie pod oczy, bo mi wysuszal
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-04-06 o 22:09
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:15   #4330
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
moja liste mam na kartce spisana, ale nie jest duzo,czekam dlatego na karte z rossmanna ale juz spisuje po woli

dobra, przepisalam, bo nie potrafie zdecydowac sie na tusz, a potrzebuje, zalezy mi na mega pogrubieniu, czerni licze, ze cos doradzicie, bo juz nie wiem w co isc, cena max.60zl, bede bardzo wdzieczna

1. tusz do rzes (tutaj mysle nad: MF Xperience, MF Masterpice Max- wstyd sie przyznac, ale nie mialam nigdy bo jakos nie lubie tuszow tej marki, Hean Maxxi Lash, Maybelline XXL- ten z baza, fioletowy, L'oreal Extra - Volume Collagene)
3.Ziaja Rebulid Serum
6. szminka z Sephory

Shadii zdrowka
ten bym brała opinie na świetne

idę poćwiczyć

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:20   #4331
ekomonika
Zakorzenienie

Ehh, teraz mnie czekają ćwiczenia, kąpiel, balsamowanie i spanie
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:21   #4332
_Alessandra
Zakorzenienie

agusiownik - a jakiej firmy ten mus??

BlackSwann - aa, rozumiem, no tak , przejadł się po prostu i go zmuliło... Nie, nie, nie są takie straszne, po prostu ja jestem że tak to nazwę bojidupa za przeproszeniem...

ekomonika - oo, tak, to lubię akurat w chorobie ale tylko to

Kalpana - zacytuję to, co pisałam wcześniej n/t studiów, bo nie chce mi się już tego powtarzać... - ".. powiem Wam, że podoba mi się ta cała turystyka, hotelarstwo itd. mam świetne oceny z tych przedmiotów, przede wszystkim łatwo mi nauka ich wchodzi i lubię się ich uczyć I wiadomo, można iść na jakie się chce studia, bo przecież nie patrzą na typ szkoły, tylko wyniki, ale z drugiej strony nie chciałabym stracić 4lat nauki o hotelarstwie, zwłaszcza, że to lubię [..] I tak zastanawiałam się nad tym, czy by nie zrobić studiów jakiś turystycznych a potem policencjackie pedagogiczne, czy jakoś tak, żeby zostać nauczycielką hotelarstwa. Praca od pon.do piątku, weekendy, święta wolne, praca przyjemna (jak się to lubi i ma się dobre podejście do uczniów, widzę to po swoich nauczycielach), nauczycieli potrzebują zawsze. I wiem o tym, że nie zawsze pracuje się tam, gdzie powinno po studiach, ale zawsze ta turystyka będzie też w zanadrzu a turystyka jest "dostępna" we wszystkich krajach na świecie i zawsze gdzieś kogoś potrzebują
A moją pasję, czy wizaż i kosmetykę mogę zawsze realizować przez kursy, czy studium i też na tym dorobić "

_blondyneczka_ - aaaa jakie Ty masz nooogi długie i szczuplutkie!!

Shadii - Co do tego sposobu: 1, 2 łyżki zwykłej kawy zbożowej zjeść i popić przegotowaną wodą - jest okropne w smaku i w ogóle niedobre, bleee, ale pomaga naprawdę jak nic innego! I to opinia wszystkich, którym to polecałam O to super, że się tak udało z tymi autobusami! I dobrze, że chociaż troszkę lepiej.. Kurczę ja też zazwyczaj właśnie tak mam, że choruję na wiosnę - jesień, zima zdrowa jestem a przychodzi wiosna i od razu przeziębienie, bo ta pogoda taka zdradliwa jest... To jeszcze raz dużo zdrówka

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:22   #4333
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
ten bym brała opinie na świetne

idę poćwiczyć
dziekuje

podklad ich lubie, dlatego biore go pod uwage i licze, ze ktoras go uzywala bo jak czytam o nim, to on daje bardziej naturalny efekt, ale srednia kusi
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:23   #4334
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Jestem jeszcze na chwile - poćwiczyłam zaś dziś, wydepilowałam, siedze z maseczką z zielonej glinki na twarzy, przy okazji udało mi się mamę wystraszyć Poza tym zmyłam odżywkę i nałożyłam żel do odsuwania skórek, chyba potem nałoże 2 warstwy odżywki do paznokci bo tak mi sie rozdwajają i łamią, że to jest straszne

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Kalpana ja bym ubrała jakąś prostą a zarazem piękną i seksowną sukienkę- czerwoną albo w jakimś pastelowym kolorze nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, zaraz poszukam na all jakiejś w moim typie
Zgadzam się moja kuzynka miała czerwoną w drugim dniu wesela i się wyróżniała

Shadii dużo zdrowia

No i jednak biorę tą tunikę, przyda się może na lato jak będzie dobra a jak nie to Wam odsprzedam

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:24   #4335
ekomonika
Zakorzenienie

Ok, lecę już, bo mam wstać o 5 rano
Dobranoc, kolorowych snów piękne
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:35   #4336
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

3.Ziaja Rebulid Serum
6. szminka z Sephory

Shadii zdrowka

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

ladnie ale musze jakies 2warstwy nalozyc, wiec teraz kupilam dermacol daje tyci i mieszam z bell i jest cacy tylko, ze ja mam dziwne since pod oczami, dziewczyny czesto mowia, ze nie mam co zakrywac, ale ja sama wiem tylko, jak ciezko je zakryc. jakbym pomalowala sie samym tuszem, to wygladam jak narkoman, co innego jest chodze bez makijazu.

nie wysusza skory, nie odcina sie, nie roluje, jest delikatny, ale lepsze krycie ma superstay 24h z maybelline, jednak dla mnie tamten korektor nie nadaje ise kompletnie pod oczy, bo mi wysuszal
bierz MF moim zdaniem maja rewelacyjne tusze- jak na razie żaden mnie nie zawiódł.... a ja mam takie krótkie rzesy że szok...

szaleje dziś z praca lic, wzięła mnie w koncu wena

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:35   #4337
samaraNW
Zakorzenienie

Twarz - podstawa plus:
*peeling
*maseczka Nutri Calm z ori
*regulacja brwi

Ciało:
*masaż syrenką
*krem do ciala
*balsam brązujący
*peeling dłoni i krem na nie
*ścieranie naskórka z pięt
*cerkoderm na pięty
*krem nawilżający na stopy

Włosy:
*mycie włosów szamponem joanna naturia z miodem i cytryną
*lorys proteiny mleczne
*odżywka dwufazowa gliss kur na połowę długości
*odrobina serum na końcówki

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-04-06 o 22:37
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:45   #4338
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
(...)

Dużo zdrowia
(...)

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Shadii dużo zdrówka kochana

Cytat:
(...)

Shadii zdrowka

(...)
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
(....)

Shadii - Co do tego sposobu: 1, 2 łyżki zwykłej kawy zbożowej zjeść i popić przegotowaną wodą - jest okropne w smaku i w ogóle niedobre, bleee, ale pomaga naprawdę jak nic innego! I to opinia wszystkich, którym to polecałam O to super, że się tak udało z tymi autobusami! I dobrze, że chociaż troszkę lepiej.. Kurczę ja też zazwyczaj właśnie tak mam, że choruję na wiosnę - jesień, zima zdrowa jestem a przychodzi wiosna i od razu przeziębienie, bo ta pogoda taka zdradliwa jest... To jeszcze raz dużo zdrówka
Oo, dziękuję ogromnie zapiszę sobie Twojego posta w zakładkach, żeby nie zgubić No całą zimę nie chorowałam, aż to dziwne dla mnie było

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
(...)
Shadii dużo zdrowia

(...)

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:46   #4339
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

uciekam już spać doobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:50   #4340
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Kitka gratuluje weny, u mnie z nia zwykle jest najgorzej zeby po prostu usiasc i zaczac pisac. Ile napisalas?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:54   #4341
agusiownik
Zakorzenienie

caate miałam MF Masterpiece i byłam bardzo zadowolona

Stary 2011-04-06, 22:55   #4342
samaraNW
Zakorzenienie

dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 23:00   #4343
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
bita smietana, ja robilam dekoloryzacje u fryzjera, wlasnie czytalam ze po uzyciu RB wlosy ciemnieja, nie wiem dlaczego tak sie dzieje, chociaz, moze gdyby nalozyc od razu farbe to by nie sciemniala? no alenie potrafie tego zagwarantowac, bo niestety nie mam w tym zadnego doswiadczenia
i ponadto, jak farba mi sie wyplukala (ta, ktora mialam nalozoną po dekoloryzatorze) zrobilam pasemka rozjasniaczem a pozniej juz farbowalam wlosy calosciowo farbami

a teraz ide spac, dobranoc wszystkim
dziękuję i tak Podobno jeśli użyje się neutralizującego szamponu nie powinno ciemnieć

Cytat:
a ja pamietam, ze fryzjer uzywal jakiegos zakwaszacza po dekoloryzacji, z tego co wiem, mozna znalezc to na all, ale ja nie posiadam takiej wiedzy, zeby dopasowac moc oraz zeby byl z tej samej firmy.

podziwiam wszystkie osoby, ktore robia same dekoloryzacje, ja bym sie bala, mimo ze sama wszystko robie ze swoimi wlosami, dekoloryzacji bym sie nie podjela, balabym sie, ze wjechalabym tym proszkiem, na naturalny odrost i pozniej kazde uzycie odzywki z proteinami, mialoby efekt rozciagania wlosa, a co za tym idzie lamania go az od nasady
Pytałam, podobno RB nie chwyta odrostów, usuwa tylko sztuczny pigment. Ja mam nałożony kolor taki jak naturalny (tylko z ciepłym odcieniem), dlatego się nie obawiam

_Alessandra współczuję choroby! Bardzo miło czyta się Twoje posty dotyczące hotelarstwa, widać, że podchodzisz do tego z pasją

BlackSwann
nawet nie wiesz jak Cię rozumiem, przy dwóch kierunkach ciężko zorganizować czas, nie ma kiedy odpocząć

Z rolkami nie pomogę, bo zabrałam bratu parę, z której wyrósł

_blondyneczka_
bardzo fajne zdjęcia!

Kalpana
, do twarzy Ci w niebieskim Może poszukaj innej, najwyżej jeśli nie znajdziesz- awaryjnie będzie ta

podam z nóg, zajęcia od 8, do tego basen, a teraz nauka. marzę o pójściu spać
Stary 2011-04-06, 23:03   #4344
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

bita smietana mnie się marzy basen.... może kiedyś uda mi się jeździć choć raz w tyg.... poza tym Tż musi mnie nauczyć pływać bo nie bardzo umiem

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 23:10   #4345
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
BlackSwann rolki wcale nie są straszne ja umiem jeździc tzn. tak myśle, bo jako dziecko to pamiętam, że nieźle śmigałam i bardzo to lubiłam

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Pokaż makijaż
Ale jako dziecko to się wszystkiego człowiek uczy szybciej A później to już ciężko

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
BlackSwann
nawet nie wiesz jak Cię rozumiem, przy dwóch kierunkach ciężko zorganizować czas, nie ma kiedy odpocząć
Miło, że ktoś mnie rozumie Teraz mam problem na pierwszym kierunku, bo jeszcze wpisów wszystkich nie zebrałam. Pokrywają mi się ważne zajęcia z konsultacjami wykładowców i nie wiem jak ja to pogodzę...
Ty też masz tyle nauki przy 2 kierunkach?
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 23:11   #4346
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Kitka gratuluje weny, u mnie z nia zwykle jest najgorzej zeby po prostu usiasc i zaczac pisac. Ile napisalas?
dziś pisałam jakieś 2,5 godziny i napisałam 5 stron.. jakąś wenę mam ...pisałabym dalej ale jutro mam pobudkę o 5 więc ide zaraz spać... chciałabym do końca kwietnia napisać żeby na majówce nie myśleć o niej

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 23:13   #4347
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
bita smietana mnie się marzy basen.... może kiedyś uda mi się jeździć choć raz w tyg.... poza tym Tż musi mnie nauczyć pływać bo nie bardzo umiem
Koniecznie się naucz, świetnie działa na sylwetkę ja korzystam z basenu na uniwersytecie, dodatkowo jest tam sauna to jest moje ulubione połączenie

Mnie TŻ też ciągle doszkala, ale sama go o to proszę No i ma patent ratownika, więc czuję się całkowicie bezpiecznie
Stary 2011-04-06, 23:14   #4348
agusiownik
Zakorzenienie

Alessandra to taki zwykły kupowałam w Primarku

Stary 2011-04-06, 23:17   #4349
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
jakby ktoś był zainteresowany, to od jutra w tesco będzie to polecane serum wyszczuplające eveline 3d - 2 za 15,99zł
oo to może jutro się przejadę, choć ostatnio kupiłam z Ziaji.

Shadii zdrowia.

Ja dziś kupiłam: spódnicę do kolan granatową w kwiatki z NY i spodnie rurki.

Miałam poczekać do 16, ale wtedy mam wykłady i nie wiem, czy zdążę na zakupy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 23:18   #4350
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dziś pisałam jakieś 2,5 godziny i napisałam 5 stron.. jakąś wenę mam ...pisałabym dalej ale jutro mam pobudkę o 5 więc ide zaraz spać... chciałabym do końca kwietnia napisać żeby na majówce nie myśleć o niej
no to pieknie Ci idzie ja jutro siadam i pisze, do konca kwietnia chce wszystko napisac i miec spokoj tzn pozniej jeszcze musze opracowac pytania na obrone ale prace chcę mieć juz skonczona

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości