|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry tak w ogóle Miałam iść dzisiaj do krwiopijców, ale w łóżku było przyjemniej Jutro pójdę ;]Nerolka nie mogło być inaczej A kiedy dostaniemy foty brzucha ? ;> A nosek czaderski. Zanka ja jestem za Ktoś dzisiaj ma wizytę o 12.30 więc kciuki zaciśnięte ![]()
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za niedługo będę szukała łóżeczka dla małej... ma być białe hehe
ciekawe czy znajdę coś fajnego teraz siedzę póki mogę, bo za niedługo znowu do mamy jadę jutro jestem umówiona do fryzjera na 13.00 boję się trochę, ale najwyższy czas na zmianę
|
#3695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
agulaabar ja kupiłam część rzeczy od tego: http://allegro.pl/show_item.php?item=1496891428, jestem zadowolona, i dostałam gratis żel n aopuchnięte nogi z perfecty, pani zadzwoniła ze przesyłka opóźni się 3 dni bo nie mieli wkładek laktacyjnych które chciałam, i za to był ten gratis.
sweetangel beautiful ciuszki. NEROLA ale świetnie ssie palucha urocze. Jak sie ostatnio najadłam chleba ze smalcem i cebulą to pół dnia musiałam leżeć, żołądek mnie bolał. agaguersney odpoczywaj pod kołderką, niech mąż cię wyręcza w obowiązkach domowych. Nie myślałaś żeby juz wogóle do konca ciązy iśc na l4? A zapomniałam cześć napisać. Pogoda paskudna u nas, wieje i pada, pół nocy nie spałam, oczywiście wstawałam na siku a potem klapa, z boku na bok i nic...wkońcu wstałam jeść, położyłam się i po godzinie usnełam. A teraz fatalnie się czuje, kręgosłup i wszystkie kości mnie bolą. Gotuję grochówkę. Więcej nic dzisiaj nie robię, tylko leżę i Was czytam.. |
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Justa878 za dzisiejszą wizytęZanka pewnie, że może być ![]() Dziewczyny napiszcie mi czy któras ma może też takie coś: kiedy chodzę to czasami boli brzuch, tak aż ciągnie do dołu, a jak skończe sikać to nagle mam taki ból brzucha i za jakies 2 min przechodzi Od wczoraj takie coś mi dokucza...Od wczoraj leże cały czas, bo wtedy nie boli. Ja też zrobiłam ostatnio zakupy, pochwalę się: http://allegro.pl/show_item.php?item=1521373673 http://allegro.pl/show_item.php?item=1520339817 http://allegro.pl/show_item.php?item=1520720041 http://allegro.pl/show_item.php?item=1520339995 http://allegro.pl/show_item.php?item=1523994675 http://allegro.pl/show_item.php?item=1523992268 http://allegro.pl/show_item.php?item=1532802072 |
|
|
|
#3699 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Mamuśki.
Zanka mnie dziś w nocy się tytuł nowy przyśnił, ale rano już nie pamiętałam Wiem tylko, że było coś z dupkami ![]() Brzuch mnie od rana boli, mam straszne zaparcia teraz ![]() Dziewczyny proszę o mega kopniaka bo muszę zacząć porządki w szufladach robić, żeby do przeprowadzki było wszystko posegregowane, a nie chce mi się że hej Natka widzę że kupiłaś ubranka na które i ja poluję u tego sprzedawcy. Myślę jeszcze o tym: http://allegro.pl/babaluno-wyprawka-...499582689.html http://allegro.pl/baby-2pak-spiochy-...491315536.html Ten sprzedawca też był polecany na jakimś wątku.
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba ... Dominik Edytowane przez jacieeeee Czas edycji: 2011-04-07 o 10:43 |
|
|
|
#3700 | ||||
|
Zakorzenienie
|
o kurde sprawdziłam i swoich też nie widzę
Cytat:
Cytat:
jestem za Cytat:
ja dziś od rana na pełnych obrotach rano pojechałam na badanie krwi i moczu , ciekawe jakie wyniki no i jak siedziałam w kolejce do gabinetu to mały tak kopał że przez swetr było widać jak mi ten brzuch skacze chyba nie chciał żeby mamusię ktoś mu kłuł ![]() no i musze się pochwalić ,że kupiliśmy rano monitor oddechu na all , wprawdzie za 200 zł ale to i tak w zasadzie połowa ceny więc jestem mega zadowolona a u mnie przed chwilką padał deszcz a teraz piękne słoneczko świeci ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
cuuuuudne !!!!!!!! |
||||
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Natka się wykosztowałaś. rzeczy cudne
83monia ja wpisałam "kill"
|
#3702 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co nie pamiętam bo zimą nie stosujemy. Ale w każdym zoologu pewnie takie coś jest. Dawniej też chodziliśmy do weterynarza, ale podpatrzyliśmy co on stosuje i od tamtej pory sami kupujemy. Na pewno wychodzi taniej bo nie płacisz za usługe małozenia tego preparatu a to wystarczy rozdzieliś sierść i wycisną i gotowe.
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Dziubku to bardzo fajnie udalo się Wam kupic ten monitor
Zawsze to druga połowa ceny w kieszeni ![]() Ja ostatnio byłam z ciekawości pytać w Viki w Zabrzu o ten monitor oddechu z nianią to mi powiedziała 575 zł
|
|
|
|
#3704 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Natko piękne zakupy
|
|
#3705 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Cytat:
Nie wiem czemu się brzydzicie tych maleńkich rybeczek... Ja jak wkładam rękę do akwarium to mnie molinezje smyrają i jest to baardzo przyjemne... Jakby się dało to i stope bym wsadziła ![]() Ja też nie leżałam w szpitalu... I szczerze tego się najbardziej boję- pewnie dlatego że nieznane... Mój małż znowu do domu przytachał "dary dla powodzian" w postaci takiego otulacza/śpiworka dla małej do wózka czy szczególnie na sanki - bardzo fajna rzecz ![]() Moja pańcia z Allegro ustosunkowała się do sporu, że ona chciała za 30 a ja wyrałam za 5 i jak kiedyś ona za grosze cos wylicytowała, to też jej ktoś tam nie przysłał... OMG! Zgłosiłam więc do Allegro. A pisałam Wam, że już znowu wystawiła te ubranka? Za 35 zł... Ciekawe czy ktoś sie skusi... Nerola, duża ta Twoja Izunia! I to zdjęcie z ssaniem rączki to już zupełnie rewelka! Dzisiaj czeka nas robotka Przyszła garderoba do przedpokoju i bedziemy składać - lubię takie puzzelki ![]() Moja malutka bardzo się rozszalała! Kopie i kopie Dziś rano to już niezłe tempo miała!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Natka, fajne zakupy Krówka mi się szczególnie podoba![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o brzuszek to mnie może nie boli ale też tak dziwnie ciągnie jak za dużo chodze . Ostatnio gin mi powiedziała że Krystianek ma nisko główke i mam dużo odpoczywać . Więc co innego nam pozostaje jak tylko leżec
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
włosy chcę trochę rozjaśnić, ale nie dużo, do jaśniejszego brązu niż mam
no i podciąć, moze zmienić kształt szaleństw raczej nie będzie
|
#3708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe to ja jestem zboczuch bo wpisałam sex
|
|
|
|
|
#3709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja kupuje na allegro na caly sezon ( kwiecien-pazdziernik) jedna aplikacja miesięcznie, dla nas przy 2 psach to najbardziej oplacalne. |
||
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
margaret - ja pomysllam, ale kolezanka za plecami stala to sie opanowałam
|
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, koleżanka mi ostatnio mówiła, że te rzeczy z Babaluno są bardzo dobrej jakości, więc na parę rzeczy się szarpenałam, Tż dał limit do 200zł żebym nie przesadziła, ale i tak przekroczyłam, ale przynajmniej wysylka gratis hihi
![]() Fajnie, że się Wam podobają ![]() Cytat:
![]() Ja też zawsze czarna byłam, ale juz jakos od 3 m-cy rudzielec |
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1543780181 mailowo potwierdził, że jest sprawny, kupił je 29 kwietnia 2010 , mają jeszcze rok gwarancji. |
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Natka rzeczy śliczniusie. Ja mam tak jak Ty, jak za dużo chodzę i coś robię to brzuch mnie ciągnie, i po siku tez tak chwilę. Odpoczywać nam pozostaje.
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Vaniliova u mnie ta sama sytuacja, Nasz Maluszek też ma nisko główkę i też mam leżeć, bo się brzuch napina i twrdnieje. Wczoraj się tak wystraszyłam tymi bólami, że leże cały czas, dla Maluszka mogę sie poświęcic. Choc przyznam szczerze cieżko mi wyleżeć
Ja mam za dużo niespożytej energii i dla mnie to katorga, ale dla Dominiczka wszystko ![]() To jest nas już tu więcej leżących: Ty, Ja, Lilka, Nerola, Carmela. I Bella w szpitalu z blizniaczkami... Edytowane przez Natka_ Czas edycji: 2011-04-07 o 11:11 |
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
laski tylko nie wiem co wyjdzie z tego rozjaśnienia
ja mam swoje włosy taki jasny brąz, ale farbowałam na brąz, wiadomo, z każdym farbowaniem włosy miałam coraz ciemniejsze, no i już mam tego dość więc chcę wrócić do jaśniejszych, ale nie żaden blond czy coś, po prostu jasny brązik mi wystarczy dla zainteresowanych w poprzedniej ciąży przeszłam z czarnych do blondu tak było na końcówce
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2011-04-12 o 11:08 |
|
|
|
#3716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a poza tym jak się głaska psa to sie tego dotyka i ciagle trzebaby myc ręce
|
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
zanka - ciemniejsze lepsze, nie rob blondu, masz wyrazista bardziej twarz
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie!!!
nadrobiłam Was, ale zajęło mi to godzinkę ![]() byłam dzisiaj na glukozie i powiem Wam, że mogłabym etatowo pić glukozę za wszystkie ciężarne, którym ona nie wchodzi mi weszła całkiem sprawnie, nawet cytrynki nie wciskałam, żadnych odlotów ani mdłości nie miałam, ładnie odsiedziała swoje 2 godzinki i oddałam do badania całę morze krwi no to dzielna jestem, a przyznam że miałam stresa jak będzie bo wszyscy mówili, że paskudne..a mi nawet smakowała i to 75 g od razu przyjęłam jutro idę po wyniki, mam nadziejęk, że ok będąnerolka Izunia jest przesłodka ![]() zakupy dziewczyny robicie super ja mam już troszkę rzeczy dla dzieciaczka, ale takich malutkich...muszę sie zabrać za większe i bardziej konkretne ![]() zanko ładnie Ci było w jasnych, tak młodziutko wyglądałaś wrzuć zdjęcia jak już od fryzjera wrócisz dla porównania ![]() trzymam kciuiki za wizyty - jeżeli takowe sa dzisiaj a teraz wracam do pracy... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

za dzisiejszą wizytę
Od wczoraj takie coś mi dokucza...
Wiem tylko, że było coś z dupkami 
bo ludzie nie maja za grosz umiaru-przychodza calymi tabunami, a przeciez na lozku obok nie raz lezy wyczerpana do granic mozliwosci kobieta...
zębole
Ja mam za dużo niespożytej energii i dla mnie to katorga, ale dla Dominiczka wszystko