DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-07, 13:26   #1951
karmeelek
Zadomowienie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Dziewuszki wróciłam od optyka... i jestem załamana!!!! Nałożyłam nowe okulary i poczułam że wszystko wokół faluje. Idąc ulicą czuję się jakbym chodziła na dłuuuuuuugich szczudłach a ziemia pod stopami wydaje się być tak bardzo daleko
Kochana spokojnie - przyzwyczaisz się Mój małż miał tak samo - nie umiał chodzić a monitor leciał mu na głowę ale to tylko kwestia przyzwyczajenia.

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
dam Wam jeszcze jedno porównanie zdjecie z sylwestra i z przed tygodnia
Super laseczka jesteś! A najfajniejsze jest to dla mnie, że lubisz kolorki, które dodają życia i blasku naszej osobie a nie chodzisz ciągle w czarnym jak wdowa.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 13:31   #1952
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

ech ja i w miniowkach chodze hehehe nawet jak 130kg wazylam leginsy i krotka spodnica

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 13:44   #1953
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
O jaaaaaaaaaaaaaa!!! Uwielbiam oglądać Twoje zdjęcia dostaję wtedy takiego powera że hej

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Kochana spokojnie - przyzwyczaisz się Mój małż miał tak samo - nie umiał chodzić a monitor leciał mu na głowę ale to tylko kwestia przyzwyczajenia.

Super laseczka jesteś! A najfajniejsze jest to dla mnie, że lubisz kolorki, które dodają życia i blasku naszej osobie a nie chodzisz ciągle w czarnym jak wdowa.
Ale to dziwne jest teraz to już śmiać mi się chce, że jak szłam dziś po schodach to nie wiedziałam na jaką wysokość nogę podnieść żeby wejść na stopień. Mam nadzieję, że to kwestia przyzwyczajenia. Ale monitor na głowę mi jeszcze nie leci
Stary 2011-04-07, 13:49   #1954
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

jeszcze godzinka i pójdę do domu

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 14:05   #1955
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

wierca remontuja i moj Maly wstal musze zaraz zmykac ech wrrrrrrr masakra

Stary 2011-04-07, 14:07   #1956
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
ech ja i w miniowkach chodze hehehe nawet jak 130kg wazylam leginsy i krotka spodnica
no nie mow :O ja nadal teraz nie mam odwagi tak chodzic nawet po domu...bo jakas naga sie czuje
ale i tak masz swietny wyglad i roznica suuuper

a tak w ogle to czesc
nadrobilam wasze rozmowki gratuluje spadkow, zycze kolejnych i sily ducha i wytrwania
ja sie dzis zwarzylam i spadlo jedynie 0,2 wzrostu:/ i ciagle widze na wadze 73,3 ;( moze tak juz ma byc :P mam chec sie na jakies jedzenie rzucic :P ale sie jeszcze powstrzymuje;p
milego dzionka -ide obiad pichcic dzis P

są ważniejsze sprawy w życu niż odchudzanie

http://s1.suwaczek.com/20121020580114.png
modliszka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 14:11   #1957
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
Napisane przez modliszka87 Pokaż wiadomość
no nie mow :O ja nadal teraz nie mam odwagi tak chodzic nawet po domu...bo jakas naga sie czuje
ale i tak masz swietny wyglad i roznica suuuper

a tak w ogle to czesc
nadrobilam wasze rozmowki gratuluje spadkow, zycze kolejnych i sily ducha i wytrwania
ja sie dzis zwarzylam i spadlo jedynie 0,2 wzrostu:/ i ciagle widze na wadze 73,3 ;( moze tak juz ma byc :P mam chec sie na jakies jedzenie rzucic :P ale sie jeszcze powstrzymuje;p
milego dzionka -ide obiad pichcic dzis P

a ja mam w nosie co kto mowi co kto widzi :Phehehhe taka juz jestem ubieram sie dla siebie zeby bylo mi wygodnie. Teraz to zazwyczaj dresy adidasy i wozek przed soba

Stary 2011-04-07, 14:18   #1958
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

ja sobie teraz czekam na 2 cyferki...

i odnotowałam sobie spadek -0.3 od niedzieli

dziś kończę warzywka i się okaże w sobotę ile jeszcze spadło

gotuję sobie udo z kuraka na obiad... chyba zrobię naleśniki i napcham warzywek w tortille
Stary 2011-04-07, 14:23   #1959
basia_ww
Zakorzenienie

odrywam się na chwilkę od pracy i znów zaglądam do Was

Cytat:
Dziewuszki wróciłam od optyka... i jestem załamana!!!! Nałożyłam nowe okulary i poczułam że wszystko wokół faluje. Idąc ulicą czuję się jakbym chodziła na dłuuuuuuugich szczudłach a ziemia pod stopami wydaje się być tak bardzo daleko optyk powiedział, że mam duże cylindry i że trzeba się przyzwyczaić po prostu, ale jeśli po tygodniu taki stan będzie się dalej utrzymywał to muszę iść znów do okulisty. I jeśli się okaże że znów będę musiała zmieniać szkła to nie zwrócą mi nic za to no masakra jakaś!!! Tyle kasy już na to poświęciłam a tu jeszcze jakiś problem się pojawił nigdy wcześniej nie miałam cylindrów, no i to był nowy okulista który nie znał mojej historii choroby. Stwierdziłam, że jeśli mi się nie polepszy to wrócę do starych okularków a w następnym miesiącu pójdę do okulisty prywatnie. To skandal jakiś, wszystko na odwal robią, aby szybciej!!!
Ależ się rozpisałam, ale jestem zdenerwowana i strasznie zawiedziona jednocześnie. Jeszcze chwilę i całkiem oślepnę
P obiadku właśnie jestem- cycek kuraka zapiekany pod serkiem wiejskim. Dziewczynki mam tofu (w książce było że możemy jeść), ale żadnego pomysłu co mam z nim zrobić? Może któraś ma jakieś doświadczenia z tym produktem?????? podpowiedzcie jak to zjeść:P
Ostatnio pisałaś że strasznie dużo dałaś za te okularki
Mnie też się ostatnio pogorszył wzrok - jak poszłam pierwszy raz do okulisty - badała mnie jakims starym sprzętem i stwierdziła co ja chcę bo mam świetny wzrok, tylko oczy przemęczone - no i tak sobie tłumaczyłam,
ale widziałam coraz gorzej i poszłam równiez państwowo ale do innej przychodni - gdzie podpisali kontrakt z NFZ - i jak mi zrobili badania to dwoje oczu mam zniszczone - też musiałam kupic okularki - chodzę w nich od miesiąca - kosztowały mnie 260 zł i jestem zadowolona - niebo a ziemia - taka różnica w nich a bez nich, ale ja nie miałam żadnych problemów świat mi nie falował - zero niepokojacych objawów, ale teraz zaczynam się zastanawiać nad soczewkami

[QUOTE=extravagance86;2621 0350]
Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
ja też raz jak chciałam się zarejestrować do ginekologa bo się chyba czymś zaraziłam na basenie to mnie nie umówiły.. a jak zadzwoniłam do lekarza do gabinetu to mi kazał zadzwonić za 2h, a za 2h tel. wyłączony. Tak jakby to było coś co mogłam sobie zaplanować i umówić się pół roku wcześniej..
żenuła..
ja w związku z tym że dziś pracuję w domku też postanowiłam wybrać się do Gienia, dzwonię (do pielęgniarki) się spytać czy lekarz wypisze mi receptę - ja sobie po nią przyjadę - a ona mi mówi że nie ma kuponów (my na śląsku mamy te cudowne karty chipowe) i nie wypisze mi - może mnie zapisać za ok dwa miesiące - to ja jej że chyba na założenie karty ciążowej , powiedziałam że chcę tylko receptę więc tak czy siak na zakończenie pracy doktorka się tam pojawię - a co.

a poza ty to naprawdę z ta naszą służbą zdrowia - to nic tylko położyć się do grobu i czekać na smierć bo na uzdrowienie nie ma co
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 14:41   #1960
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
ja w związku z tym że dziś pracuję w domku też postanowiłam wybrać się do Gienia, dzwonię (do pielęgniarki) się spytać czy lekarz wypisze mi receptę - ja sobie po nią przyjadę - a ona mi mówi że nie ma kuponów (my na śląsku mamy te cudowne karty chipowe) i nie wypisze mi - może mnie zapisać za ok dwa miesiące - to ja jej że chyba na założenie karty ciążowej , powiedziałam że chcę tylko receptę więc tak czy siak na zakończenie pracy doktorka się tam pojawię - a co.

a poza ty to naprawdę z ta naszą służbą zdrowia - to nic tylko położyć się do grobu i czekać na smierć bo na uzdrowienie nie ma co
coś ci źle zacytowało bo to nie ja pisałam ale nic nie szkodzi...
ciekawe czy moje pokolenie zdoła coś zmienić w służbie zdrowia... pewno niewiele bo to głównie problem pieniędzy a na to że państwo biedne to tak szybko nic nie zaradzimy
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 15:20   #1961
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

wlasnei obejrzalam to pytanie na sniadanie...masakra :P ja nie jem profuktow 0% ani light :P
do tego sie wkurzylam bo bratowa dzwonila do mamy, ze po naszej diecie czekaja nas dializy... rece mi opadly... po co ja niby badania robilam itp, skoro tamta jednym telefonem mi rodzicow wystraszyla i zaczeli truc, zebym sobie nie zaszkodzila itp jak jej zaczelam tlumaczyc to i tak ona swoje... ze madzia wyczytala w angielskich gazetach wypowiedzi specow i tak jest
masakra, przeciez ja tluszcze przyjmuje i cukry i bialko, (pije mase napojow,wody herbaty itp) ale w innych ilosciach niz normalnie, na mnie nie dzialalo MŻ zawsze troche wytrzymywalam a pozniej i tak mimowolnie rzucalam sie na jedzenie
załamać się z tym wszystkim idzie

Stary 2011-04-07, 15:24   #1962
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez popolka Pokaż wiadomość
Hej chudzinki

wczoraj znowu o 23 wyszłam z pracy jeszcze 20min na twisterze kręciłam mama mnie zobaczyła i boi sie ze w anoreksje chce popaść bo wg niej taka chuda jestem a jeszcze ćwiczę a ja ciągle uważam że jeszcze mogłabym byc chudsza bo siagle troszke boczki widac ale pewnie to takie odczucie jak któreś z was przy 50paru kilo uważały sie za grube dlatego tyba w przyszły weekend przechodzę na 3

dokładnie jemy mniej tłuszczu i mniej wegli niz normalny człowiek , ale jemy wiec heellołłł
właśnie problem jest z postrzeganiem siebie i dążeniem do perfekcji...umysł nie nadąża za wagą:P al;e jeśli mówią Ci,że już jeseś chuda to lepiej dla zdrowia posłuchaj. wrzucaj zdjęcie i my ocenimy!:P
(tak samo jest z kasą, zawsze chciałoby się więcej:P)
Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
eh, czasami mam wrażenie, że nie ma większej zołzy ode mnie... ale ja niestety taka już jestem, że wszystko musi być tak jak ja chcę
to ja jestem największą zołzą dla TŻta :P
Cytat:
wow, Pandzia MIAŻDŻYSZ!!!!!!
Cytat:
ej,co masz do chodzenia na czarno? ja lubięęęę na czarno zrobiłam rude włosy, żęby nie było za ciemno:P

weekend! i to wolny! więc zaraz jadę na wieś chciałam pobiegać, ale tak wieje, że masakra.... w niedzielę wrócimy wcześniej i pobiegamy jak bedzie pogoda
Stary 2011-04-07, 15:53   #1963
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
ej,co masz do chodzenia na czarno? ja lubięęęę na czarno zrobiłam rude włosy, żęby nie było za ciemno:P
Do chodzenia na czarno nie mam nic - też lubię ten kolor choć ostatnio już wracam do czerwieni, zieleni i bieli. Chodziło mi raczej o to, że osoby przy kości (ale nie mam ty na myśli leciutkiej nadwagi) najczęściej chodzą ubrane na czarno.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 15:56   #1964
Agus140188
Rozeznanie

[QUOTE=basia_ww;26211683]odrywam się na chwilkę od pracy i znów zaglądam do Was

Mnie też się ostatnio pogorszył wzrok - jak poszłam pierwszy raz do okulisty - badała mnie jakims starym sprzętem i stwierdziła co ja chcę bo mam świetny wzrok, tylko oczy przemęczone - no i tak sobie tłumaczyłam,
ale widziałam coraz gorzej i poszłam równiez państwowo ale do innej przychodni - gdzie podpisali kontrakt z NFZ - i jak mi zrobili badania to dwoje oczu mam zniszczone - też musiałam kupic okularki - chodzę w nich od miesiąca - kosztowały mnie 260 zł i jestem zadowolona - niebo a ziemia - taka różnica w nich a bez nich, ale ja nie miałam żadnych problemów świat mi nie falował - zero niepokojacych objawów, ale teraz zaczynam się zastanawiać nad soczewkami

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość

Ten tekst z grobem rozbawił mnie do łez ;D aż jeszcze teraz siedzę i śmiać mi się chce. Okulary to teraz nasze drugie oczy, a soczewki to chyba fajna sprawa - ja nigdy nie nosiłam, ale myślę że taka odmiana to też coś miłego ale Ty masz normalne, bez cylindrów? w ogóle zadziwiły mnie te cylindry bo do tej pory nie musiałam ich nosić, no i teraz coś mi się zdaje, że one sa mi zbyteczne. Chodzę w tych nowych okularkach żeby przyzwyczaić oczy ale na razie skutek jest taki, że tylko mnie rozbolały i nie wiem... zaraz się zdenerwuję i chyba wrócę do starych:/
Stary 2011-04-07, 15:58   #1965
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Do chodzenia na czarno nie mam nic - też lubię ten kolor choć ostatnio już wracam do czerwieni, zieleni i bieli. Chodziło mi raczej o to, że osoby przy kości (ale nie mam ty na myśli leciutkiej nadwagi) najczęściej chodzą ubrane na czarno.
tak, bo jedak wtedy nie widać każdej fałdki... cóż, biały i niektóre kolory bardzo podkreślają dodatkowe kg to się chodzi na czarno, ja to rozumiem i szanuję, choć sama np. ubieram czarne spodnie i koszulkę a do tego kolorową koszulę:P
Stary 2011-04-07, 16:03   #1966
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Bo to niby wyszczupla... Ale osobiście uważam, że lepiej jak człowiek się wyszczupli na ile to możliwe odpowiednim krojem i ewentualnie kolorami, a nie ubierając się ciągle na czarno

A tak w ogóle, to cześć

Pogoda dziś taka byle jaka w Warszawie, że szok... Przybita chodzę przez nią i pewnie też przez to, że okres się powoli zbliża, więc tydzień PMSu mnie czeka Ale zrobiłam sobie pyszny krem w pomidorów i humor mi się trochę poprawił

Przeszłam na tryb 3/3 bo jednak 5/5 zaczęło się dla mnie robić zbyt męczące.

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:

Ten tekst z grobem rozbawił mnie do łez ;D aż jeszcze teraz siedzę i śmiać mi się chce. Okulary to teraz nasze drugie oczy, a soczewki to chyba fajna sprawa - ja nigdy nie nosiłam, ale myślę że taka odmiana to też coś miłego ale Ty masz normalne, bez cylindrów? w ogóle zadziwiły mnie te cylindry bo do tej pory nie musiałam ich nosić, no i teraz coś mi się zdaje, że one sa mi zbyteczne. Chodzę w tych nowych okularkach żeby przyzwyczaić oczy ale na razie skutek jest taki, że tylko mnie rozbolały i nie wiem... zaraz się zdenerwuję i chyba wrócę do starych:/
Oj, to może oni Ci faktycznie te cylindry dali niesłusznie? Mnie się tak zdarzyło, kiedy robiłam badania wzroku na nfz. Zrobiłam okulary wedle tego co im wyszło z tych badań, a potem się okazało, że mam nie dość, że złe szkła, to jeszcze zbędne cylindry

Zaczęłam wtedy od razu nosić soczewki i polecam, sto razy wygodniejsze od okularów
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 16:11   #1967
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Bo to niby wyszczupla... Ale osobiście uważam, że lepiej jak człowiek się wyszczupli na ile to możliwe odpowiednim krojem i ewentualnie kolorami, a nie ubierając się ciągle na czarno

A tak w ogóle, to cześć

Pogoda dziś taka byle jaka w Warszawie, że szok... Przybita chodzę przez nią i pewnie też przez to, że okres się powoli zbliża, więc tydzień PMSu mnie czeka Ale zrobiłam sobie pyszny krem w pomidorów i humor mi się trochę poprawił

Przeszłam na tryb 3/3 bo jednak 5/5 zaczęło się dla mnie robić zbyt męczące.

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Oj, to może oni Ci faktycznie te cylindry dali niesłusznie? Mnie się tak zdarzyło, kiedy robiłam badania wzroku na nfz. Zrobiłam okulary wedle tego co im wyszło z tych badań, a potem się okazało, że mam nie dość, że złe szkła, to jeszcze zbędne cylindry

Zaczęłam wtedy od razu nosić soczewki i polecam, sto razy wygodniejsze od okularów
A możesz opisać tak troszkę jak widziałaś w tych cylindrach???
Stary 2011-04-07, 16:12   #1968
basia_ww
Zakorzenienie

[QUOTE=Agus140188;26213832]
Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
odrywam się na chwilkę od pracy i znów zaglądam do Was

z tym grobem to nie ma się co śmiać - tu trza płakać nad naszą służbą zdrowia

mam zwykłe brylki - plastikowe szkła dodatkowa z antyrefleksem - a soczewek nigdy nie nosiłam i chyba się skuszę...

a teraz biegnę do Gienia - bez wcześniejszej rezerwacji - niech mi tylko co powie to mam bojowy nastrój
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 16:37   #1969
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
A możesz opisać tak troszkę jak widziałaś w tych cylindrach???
To było już dawno temu, bo chyba z 8 lat, ale wydaje mi się, że miałam podobne wrażenia jak Ty, "wyginająca się" podłoga, problemy z oceną odległości...
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 17:01   #1970
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Ale jestem śpiąca dziś coś Zrobiłam Tż pierożki ruskie taka jestem dobra

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 17:34   #1971
Sorceresss
Wtajemniczenie

HEJ HEJ

Czarne spodnie to podstawa u mnie
A teraz na wiosnę kupiłam sobie zieloną kurteczkę (płaszczyk). Taką za✂✂✂iście, wściekle zieloną. Zlewam się ze świeżą trawką teraz...

Ja też już weekenduję. Jutro mamy wyjazd z pracy do jakiejś wytwórni konstrukcji stalowych Jedno wielkie picie się szykuje... aż się boję. Na szczęście już wiem, że nie będę jedyną nie pijącą. Ciekawe co na obiad nam dadzą Jutro PW więc coś na pewno mi podpasuje

Pikna pogoda, że hej! Wstawiłam pranie - będę suszyć na balkonie

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett

Edytowane przez Sorceresss
Czas edycji: 2011-04-07 o 17:36
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 17:34   #1972
sweet__chocolate
Raczkowanie

witam dziewuszki

dietka idzie dobrze calkiem, zbliza sie III faza

gratuluję wszystkich spadków tych mniejszych i tych dużych

widzę, że temat oczu się pojawił
ja też wczoraj byłam u okulisty, masakra!!!!!!!!!!!!
prawie nic nie widzę na prawe oko, poszłam kontrolnie bo zaniedbałam sprawę z okularami, od małego mam problem z prawym okiem, lewe widzi idealnie. no i poszłam bo zauważyłam, że te prawe znowu się pogorszyło, stwierdziłam, że zrobię aktualne badania i zapytam o soczewki, ponieważ nie potrafię chodzić w okularach, od ucisku na nosie z ich noszenia dziennie wieczorami bolała mnie głowa. a mam serio śliczne okulary i tak mi żal, że nie potrafię w nich chodzić no i będę miała JEDNĄ soczewkę tylko na chorym oku nie wiem co to będzie, jak mi naprostują to oko to też pewnie przez peirwsze dni będzie mi dziwnie, ale musze w końcu zacząć o nie dbać. Ma któraś z Was doświadczenie z soczewkami? bo ja się trochę boję na samą myśl, że mam coś wkładać do oka hehe ale najważniejsze jest zdrowie. chcę w końcu widzieć normalnie, bo teraz się czuję jakbym widziała tylko jednym okiem i nie chcę, żeby ono też ucierpiało od pomagania temu choremu

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:06   #1973
sweetpinky
Zakorzenienie

hello
u mnie pogoda do bani, wieje i co jakiś czas pada
aż nic się nie chce robić, senna jestem

właśnie wszamałam kalarepkę, uwielbiam i wreszcie kupiłam

u mnie spadki cały czas np różnica z wczoraj a dzisiaj to -0,4 kg mimo iż jestem na PW

w poniedziałek wreszcie zdejumuję gips, strasznie jestem ciekawa ile tak naprawdę ważę

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:11   #1974
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweetpinky Pokaż wiadomość
hello
u mnie pogoda do bani, wieje i co jakiś czas pada
aż nic się nie chce robić, senna jestem

właśnie wszamałam kalarepkę, uwielbiam i wreszcie kupiłam

u mnie spadki cały czas np różnica z wczoraj a dzisiaj to -0,4 kg mimo iż jestem na PW

w poniedziałek wreszcie zdejumuję gips, strasznie jestem ciekawa ile tak naprawdę ważę
u mnie tak samo, wieje tak, że zaraz mi drzwi na hotelu wypadną :P i pada deszczyk

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:13   #1975
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

czy moge upiec sernik z sera z lidla ktory ma 6.5%tluszczu w mojej dziurze nie ma innego a 30km nie bede jechac a zdechne jak nie zjem

Stary 2011-04-07, 18:17   #1976
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Ale widać No nie mogę się wciąż nadziwić Ty to masz silną wolę kobieto , i jak buzia się zmieniła Tylko ustawić sobie zdjęcia na tapetę i "ochać" i "achać" przed monitorem

Mmmm warzywka dzisiaj Najadłam się kawałem mięcha i sałatką z tuńczykiem ,a rano omlet kakaowy z satino

HAhaha i dzisiaj zaczepiła mnie znajoma na ulicy i mówi do mnie "Zjedz coś kochana,bo nóżek już prawie nie masz!" Motywacja,że HEJ! Ciekawe co będzie za 5 kg...
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:18   #1977
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

napiszcie bo zaraz musze leciec

Stary 2011-04-07, 18:18   #1978
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
czy moge upiec sernik z sera z lidla ktory ma 6.5%tluszczu w mojej dziurze nie ma innego a 30km nie bede jechac a zdechne jak nie zjem
Ja myślę,że od czasu do czasu większa ilość tłuszczu tylko wyjdzie na dobre,zamiast pogorszyć

Ja bym zrobiła,a najwyżej wieczorkiem przed snem pół godzinki marszu hehehe
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:20   #1979
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

hehehehe no nie zezrem go calego zazwyczaj robie z aksamitnego dr oetkera ale w mojej miescinie niestety nie ma wrrr

Stary 2011-04-07, 18:31   #1980
modliszka87
Raczkowanie

GG do modliszka87

Cytat:
Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Ja myślę,że od czasu do czasu większa ilość tłuszczu tylko wyjdzie na dobre,zamiast pogorszyć

Ja bym zrobiła,a najwyżej wieczorkiem przed snem pół godzinki marszu hehehe
zgadzam sie, jesli go calego na raz nie zjesz ;] ja bym sprbowala z niego zrobic z braku laku i kit dobry
ale zawierucha za oknem jakies foliowki mi za oknem lataja :P i chmurzasto sie robi :P

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości