|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Super laseczka jesteś! A najfajniejsze jest to dla mnie, że lubisz kolorki, które dodają życia i blasku naszej osobie a nie chodzisz ciągle w czarnym jak wdowa. |
|
|
|
|
#1952 |
|
Wtajemniczenie
|
ech ja i w miniowkach chodze
hehehe nawet jak 130kg wazylam leginsy i krotka spodnica
|
#1953 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dostaję wtedy takiego powera że hej![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
teraz to już śmiać mi się chce, że jak szłam dziś po schodach to nie wiedziałam na jaką wysokość nogę podnieść żeby wejść na stopień. Mam nadzieję, że to kwestia przyzwyczajenia. Ale monitor na głowę mi jeszcze nie leci![]() ![]()
|
|
#1954 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze godzinka i pójdę do domu
|
#1955 |
|
Wtajemniczenie
|
wierca remontuja i moj Maly wstal
musze zaraz zmykac ech wrrrrrrr masakra
|
#1956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale i tak masz swietny wyglad i roznica suuuper ![]() a tak w ogle to czesc ![]() nadrobilam wasze rozmowki gratuluje spadkow, zycze kolejnych i sily ducha i wytrwania ![]() ja sie dzis zwarzylam i spadlo jedynie 0,2 wzrostu:/ i ciagle widze na wadze 73,3 ;( moze tak juz ma byc :P mam chec sie na jakies jedzenie rzucic :P ale sie jeszcze powstrzymuje;p milego dzionka -ide obiad pichcic dzis P
|
|
#1957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja mam w nosie co kto mowi co kto widzi :Phehehhe taka juz jestem ubieram sie dla siebie zeby bylo mi wygodnie. Teraz to zazwyczaj dresy adidasy i wozek przed soba
|
|
#1958 |
|
Rozeznanie
|
ja sobie teraz czekam na 2 cyferki...
i odnotowałam sobie spadek -0.3 od niedzieli dziś kończę warzywka i się okaże w sobotę ile jeszcze spadło gotuję sobie udo z kuraka na obiad... chyba zrobię naleśniki i napcham warzywek w tortille
|
#1959 | ||
|
Zakorzenienie
|
odrywam się na chwilkę od pracy i znów zaglądam do Was
![]() Cytat:
Mnie też się ostatnio pogorszył wzrok - jak poszłam pierwszy raz do okulisty - badała mnie jakims starym sprzętem i stwierdziła co ja chcę bo mam świetny wzrok, tylko oczy przemęczone - no i tak sobie tłumaczyłam, ale widziałam coraz gorzej i poszłam równiez państwowo ale do innej przychodni - gdzie podpisali kontrakt z NFZ - i jak mi zrobili badania to dwoje oczu mam zniszczone - też musiałam kupic okularki - chodzę w nich od miesiąca - kosztowały mnie 260 zł i jestem zadowolona - niebo a ziemia - taka różnica w nich a bez nich, ale ja nie miałam żadnych problemów świat mi nie falował - zero niepokojacych objawów, ale teraz zaczynam się zastanawiać nad soczewkami [QUOTE=extravagance86;2621 0350] Cytat:
![]() a poza ty to naprawdę z ta naszą służbą zdrowia - to nic tylko położyć się do grobu i czekać na smierć bo na uzdrowienie nie ma co |
||
|
|
|
#1960 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale nic nie szkodzi...ciekawe czy moje pokolenie zdoła coś zmienić w służbie zdrowia... pewno niewiele bo to głównie problem pieniędzy a na to że państwo biedne to tak szybko nic nie zaradzimy |
|
|
|
|
#1961 |
|
Raczkowanie
|
wlasnei obejrzalam to pytanie na sniadanie...masakra :P ja nie jem profuktow 0% ani light :P
do tego sie wkurzylam bo bratowa dzwonila do mamy, ze po naszej diecie czekaja nas dializy... rece mi opadly... po co ja niby badania robilam itp, skoro tamta jednym telefonem mi rodzicow wystraszyla i zaczeli truc, zebym sobie nie zaszkodzila itp masakra, przeciez ja tluszcze przyjmuje i cukry i bialko, (pije mase napojow,wody herbaty itp) ale w innych ilosciach niz normalnie, na mnie nie dzialalo MŻ zawsze troche wytrzymywalam a pozniej i tak mimowolnie rzucalam sie na jedzenie załamać się z tym wszystkim idzie
|
#1962 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(tak samo jest z kasą, zawsze chciałoby się więcej:P) Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja lubięęęę na czarno zrobiłam rude włosy, żęby nie było za ciemno:Pweekend! i to wolny! więc zaraz jadę na wieś chciałam pobiegać, ale tak wieje, że masakra.... w niedzielę wrócimy wcześniej i pobiegamy jak bedzie pogoda
|
|
|
#1963 |
|
Zadomowienie
|
Do chodzenia na czarno nie mam nic - też lubię ten kolor choć ostatnio już wracam do czerwieni, zieleni i bieli. Chodziło mi raczej o to, że osoby przy kości (ale nie mam ty na myśli leciutkiej nadwagi) najczęściej chodzą ubrane na czarno.
|
|
|
|
#1964 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=basia_ww;26211683]odrywam się na chwilkę od pracy i znów zaglądam do Was
![]() Ostatnio pisałaś że strasznie dużo dałaś za te okularki Mnie też się ostatnio pogorszył wzrok - jak poszłam pierwszy raz do okulisty - badała mnie jakims starym sprzętem i stwierdziła co ja chcę bo mam świetny wzrok, tylko oczy przemęczone - no i tak sobie tłumaczyłam, ale widziałam coraz gorzej i poszłam równiez państwowo ale do innej przychodni - gdzie podpisali kontrakt z NFZ - i jak mi zrobili badania to dwoje oczu mam zniszczone - też musiałam kupic okularki - chodzę w nich od miesiąca - kosztowały mnie 260 zł i jestem zadowolona - niebo a ziemia - taka różnica w nich a bez nich, ale ja nie miałam żadnych problemów świat mi nie falował - zero niepokojacych objawów, ale teraz zaczynam się zastanawiać nad soczewkami Cytat:
ale Ty masz normalne, bez cylindrów? w ogóle zadziwiły mnie te cylindry bo do tej pory nie musiałam ich nosić, no i teraz coś mi się zdaje, że one sa mi zbyteczne. Chodzę w tych nowych okularkach żeby przyzwyczaić oczy ale na razie skutek jest taki, że tylko mnie rozbolały i nie wiem... zaraz się zdenerwuję i chyba wrócę do starych:/
|
|
#1965 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, bo jedak wtedy nie widać każdej fałdki... cóż, biały i niektóre kolory bardzo podkreślają dodatkowe kg to się chodzi na czarno, ja to rozumiem i szanuję, choć sama np. ubieram czarne spodnie i koszulkę a do tego kolorową koszulę:P
|
|
#1966 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle, to cześć ![]() Pogoda dziś taka byle jaka w Warszawie, że szok... Przybita chodzę przez nią i pewnie też przez to, że okres się powoli zbliża, więc tydzień PMSu mnie czeka Ale zrobiłam sobie pyszny krem w pomidorów i humor mi się trochę poprawił ![]() Przeszłam na tryb 3/3 bo jednak 5/5 zaczęło się dla mnie robić zbyt męczące. ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
Zaczęłam wtedy od razu nosić soczewki i polecam, sto razy wygodniejsze od okularów
|
||
|
|
|
#1967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Agus140188;26213832]
Cytat:
mam zwykłe brylki - plastikowe szkła dodatkowa z antyrefleksem - a soczewek nigdy nie nosiłam i chyba się skuszę... a teraz biegnę do Gienia - bez wcześniejszej rezerwacji - niech mi tylko co powie to mam bojowy nastrój |
|
|
|
|
#1969 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem śpiąca dziś coś
Zrobiłam Tż pierożki ruskie taka jestem dobra
|
#1971 |
|
Wtajemniczenie
|
HEJ HEJ
Czarne spodnie to podstawa u mnie A teraz na wiosnę kupiłam sobie zieloną kurteczkę (płaszczyk). Taką za✂✂✂iście, wściekle zieloną. Zlewam się ze świeżą trawką teraz... Ja też już weekenduję. Jutro mamy wyjazd z pracy do jakiejś wytwórni konstrukcji stalowych Jedno wielkie picie się szykuje... aż się boję. Na szczęście już wiem, że nie będę jedyną nie pijącą. Ciekawe co na obiad nam dadzą Jutro PW więc coś na pewno mi podpasuje Pikna pogoda, że hej! Wstawiłam pranie - będę suszyć na balkonie
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2011-04-07 o 17:36 |
|
|
|
#1972 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewuszki
![]() dietka idzie dobrze calkiem, zbliza sie III faza ![]() gratuluję wszystkich spadków tych mniejszych i tych dużych ![]() widzę, że temat oczu się pojawił ja też wczoraj byłam u okulisty, masakra!!!!!!!!!!!! prawie nic nie widzę na prawe oko, poszłam kontrolnie bo zaniedbałam sprawę z okularami, od małego mam problem z prawym okiem, lewe widzi idealnie. no i poszłam bo zauważyłam, że te prawe znowu się pogorszyło, stwierdziłam, że zrobię aktualne badania i zapytam o soczewki, ponieważ nie potrafię chodzić w okularach, od ucisku na nosie z ich noszenia dziennie wieczorami bolała mnie głowa. a mam serio śliczne okulary i tak mi żal, że nie potrafię w nich chodzić no i będę miała JEDNĄ soczewkę tylko na chorym oku ale najważniejsze jest zdrowie. chcę w końcu widzieć normalnie, bo teraz się czuję jakbym widziała tylko jednym okiem i nie chcę, żeby ono też ucierpiało od pomagania temu choremu
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
hello
u mnie pogoda do bani, wieje i co jakiś czas pada ![]() aż nic się nie chce robić, senna jestem ![]() właśnie wszamałam kalarepkę, uwielbiam i wreszcie kupiłam ![]() u mnie spadki cały czas np różnica z wczoraj a dzisiaj to -0,4 kg w poniedziałek wreszcie zdejumuję gips, strasznie jestem ciekawa ile tak naprawdę ważę
|
#1974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1975 |
|
Wtajemniczenie
|
czy moge upiec sernik z sera z lidla ktory ma 6.5%tluszczu
w mojej dziurze nie ma innego a 30km nie bede jechac a zdechne jak nie zjem
|
#1976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale widać No nie mogę się wciąż nadziwić Ty to masz silną wolę kobieto , i jak buzia się zmieniła Tylko ustawić sobie zdjęcia na tapetę i "ochać" i "achać" przed monitorem ![]() Mmmm warzywka dzisiaj Najadłam się kawałem mięcha i sałatką z tuńczykiem ,a rano omlet kakaowy z satino HAhaha i dzisiaj zaczepiła mnie znajoma na ulicy i mówi do mnie "Zjedz coś kochana,bo nóżek już prawie nie masz!" Motywacja,że HEJ! Ciekawe co będzie za 5 kg...
|
|
|
|
|
#1977 |
|
Wtajemniczenie
|
napiszcie bo zaraz musze leciec
|
#1978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym zrobiła,a najwyżej wieczorkiem przed snem pół godzinki marszu hehehe
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehehe no nie zezrem go calego
zazwyczaj robie z aksamitnego dr oetkera ale w mojej miescinie niestety nie ma wrrr
|
#1980 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
z braku laku i kit dobry ![]() ale zawierucha za oknem jakies foliowki mi za oknem lataja :P i chmurzasto sie robi :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

zdjecie z sylwestra i z przed tygodnia 

dostaję wtedy takiego powera że hej

raz jak chciałam się zarejestrować do ginekologa bo się chyba czymś zaraziłam na basenie to mnie nie umówiły.. a jak zadzwoniłam do lekarza do gabinetu to mi kazał zadzwonić za 2h, a za 2h tel. wyłączony. Tak jakby to było coś co mogłam sobie zaplanować i umówić się pół roku wcześniej..
ale nic nie szkodzi...
mama mnie zobaczyła i boi sie ze w anoreksje chce popaść bo wg niej taka chuda jestem a jeszcze ćwiczę
ale pewnie to takie odczucie jak któreś z was przy 50paru kilo uważały sie za grube
Ale zrobiłam sobie pyszny krem w pomidorów i humor mi się trochę poprawił
Zrobiłam Tż pierożki ruskie taka jestem dobra
Jutro PW więc coś na pewno mi podpasuje
,a rano omlet kakaowy z satino