Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-07, 18:02   #4441
marta 85
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

5 SPOSOBÓW NA UWODZENIE

Pachnące pocałunki, gładka skóra domagająca się pieszczot wystarczą zamiast wyznań, na które nie masz odwagi.

Wzrok
Mężczyźni są wzrokowcami. To dlatego częściej zdarza im się zakochać od pierwszego wejrzenia i nie potrafią ukryć emocji, jakie budzi w nich widok pięknej nieznajomej. Wzrok jest Twoim największym sprzymierzeńcem w sztuce uwodzenia. Wrażenia wzrokowe możesz wzmocnić, umiejętnie dobierając kolory wnętrz, strojów oraz makijażu. Pamiętaj, że niektóre kolory, np. czerwień i róż, są silnym erotycznym sygnałem. Te właśnie barwy towarzyszą miłosnym godom ptaków. Czerpiąc inspiracje ze świata przyrody, pomaluj paznokcie emalią o wyrazistym odcieniu, a odważnie podkreślonym okiem mrugnij zalotnie do Kupidyna.

Słuch
Najbardziej wrażliwy ze zmysłów bywa niedoceniany przez mężczyzn. Kobietom łatwiej przychodzi otwarte mówienie o uczuciach. Jednak by komórki nerwowe w uchu wewnętrznym nawiązały łączność z korą słuchową w mózgu i wywołały łańcuch erotycznych skojarzeń, nie trzeba słów, wystarczy odpowiednia muzyka. Według badań najlepsze do uprawiania seksu są płyty: Joe'ego Dassina, Whitney Houston, Toni Braxton i Robbie'ego Williamsa.Nie mniej skutecznym bodźcem erotycznym są dźwięki, które kojarzą się z obecnością kobiety. Subtelny trzask zamykanej puderniczki, charakterystyczne klinięcie towarzyszące zamykaniu szminki, metaliczny szczęk zapalniczki to odgłosy szczególnie miłe dla męskiego ucha.

Smak
Jest silnie powiązany z... nosem. To, co odczuwamy jako smak, w rzeczywistości jest zapachem, czyli wrażeniem odebranym przez receptory węchowe. Jak zatem sprawić, by ukochany na długo zapamiętał smak Twoich pocałunków? Zadbaj o przyjemny oddech. Nie jedz przed randką potraw doprawionych czosnkiem i cebulą. Nadaj ustom słodki aromat czekolady albo owoców. Najlepiej błyszczykiem, który sprawi, że wargi będą lśniły kusząco (dodatkowe wrażenia wzrokowe!). A że droga do serca prowadzi przez żołądek, starannie przygotuj menu miłosnej kolacji we dwoje.

Węch
Najnowsze badania dowodzą, że to właśnie węch, a nie, jak dotychczas sądzono, wzrok i słuch, odgrywa największą rolę w miłości. Neurony węchowe, których zakończenia tkwią w nosie, znajdują się w części mózgu odpowiedzialnej też za wszelkie uczucia, od wściekłości po rozkosz. To tłumaczy miłosną misję wydzielanych przez nasze ciała feromonów, naturalnych hormonalnych substancji zapachowych. Sztucznie stworzone wonie także mogą być miłosnym wabikiem. Jeśli chcesz sprawić, by Twój mężczyzna poczuł, że należysz do niego, zadbaj, aby dom wypełnił się aromatem świec zapachowych i kadzidełek. Sięgnij po cięższe orientalne perfumy, egzotyczne korzenne nuty działają jak afrodyzjak. Kropla zmysłowego eliksiru za uchem czy na nadgarstku to prawie deklaracja.

Dotyk
Jest sumą wielu wrażeń: uścisku, bólu, gorąca, zimna. Receptory powiadamiające mózg o dotykowych impulsach znajdują się na całej skórze. Najbardziej czułe są strefy erogenne: uszy, kark, usta, piersi, wewnętrzna strona ud. Zafundujcie sobie intymny masaż lub wspólną kąpiel. Wzajemne pieszczoty podnoszą temperaturę uczuć. Nawet lekkie muśnięcie sprawia, że we krwi wzrasta poziom endorfin odpowiedzialnych za odczuwanie przyjemności. Nie rezygnuj z tych miłych doznań z powodu niedoskonałości ciała. Wypracowana przez odpowiednią pielęgnację jedwabista gładkość skóry działa na mężczyzn elektryzująco.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:18   #4442
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Pousuwałam zdjęcia bo mnie wkurzały

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:20   #4443
agusiownik
Zakorzenienie

ale mi się nie chce iść do pracy... pocieszam się, że będzie pokaz mody to sobie pooglądam różne ciuchy

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Pousuwałam zdjęcia bo mnie wkurzały
pokaż się

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:22   #4444
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Hej
u mnie dziś paskudnie cały dzień mam brzydkie spuszone włosy i głowa mnie boli

faaajny

przedostatni skąd?

heheh też mam te zniżki mniaam
dziekuje
http://www.she.pl/sklep/

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
dianula - tak, jestem za zdradą w małżeństwie. Bo załóżmy, że wzięłam ślub z miłości a nie np. z przymusu, kochamy się, mamy dzieci i wgl. Ja mu daje tak jakby pozwolenie na zdradzanie, bo jeśli on mnie na prawdę kocha, to mnie nie zdradzi (; O to mi chodzi
dla mnie jedno zdanie wyklucza drugie
zmieni Ci sie, zobaczysz

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:28   #4445
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ale mi się nie chce iść do pracy... pocieszam się, że będzie pokaz mody to sobie pooglądam różne ciuchy
A gdzie pracujesz? Może pisałaś ale zapomniałam

Mam do Was pytanie
Biorę 2 opakowanie Belissy i zostało mi 20 tabletek a teraz chcę brać Skrzypo vite i jak się skończy to znowu wrócić bo Belissy i właśnie nie wiem czy tak można mieszać witaminy

Stary 2011-04-07, 18:36   #4446
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej laski
dzwonilam do cosinusa na technika prac biurowych i bym musiala sie zapisac na semestr trzeci bo ja juz skonczylam dwa semestry i nie musialabym ich robic od nowa ale oni nie maja teraz trzeciego semestru jeszcze, poczekam troche zadzwonie pozniej bo i tak nabor jest od wrzesnia dopiero a po co mam powtarzac te dwa semestry skoro juz na nie chodzilam ale do torunia jak bylam w ciazy.
Fajnie że nie musisz powtarzać czyli zostały Ci dwa semestry? a do września szybko zleci
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
napisala do mnie ostatnio moja byla przyjaciolka, teraz juz kolezanka, co tam slychac, odezwala sie po poltorej miesiaca, (w dodatku w przeciagu tego czasu widzialysmy sie na spotkaniu na piwo, z okazji pozegnania kumpla przed wyjazdem "na wojne", a nawet do mnie sie slowem nie odezwala, nawet na mnie nie spojrzala, zachowywala sie tak, jakby mnie nie bylo ) i nawet jej nie odpisalam dlatego na majowke nie jade
rozumiecie to? po co sie odzywa do mnie po takim czasie i takim zachowaniu? to nie jej pierwszy raz. Ale ja tego nie rozumiem
Dobrze zrobiłaś nie ma się co przejmować pseudo-przyjaciółką

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
i też z chęcią bym pobuszowała po lumpkach...
Musze zaktualizować swoją listę must have.. ojjj
Pochwalisz się listą?

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
na canon A495, i jestem mega zadowolona bo byl taniutki a zdjecia sa mega
O świetny aparat i ta cena a mi właśnie się zepsuł więc jak znajdę go u siebie to pewnie się skuszę
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Idę umyć włosy, które myłam wczoraj wieczorem A już są tłuste, ja nie wiem co się stało
Może wina szamponu lub za dużo odżywki wczoraj nałożyłaś i odciążyła włosy
Cytat:
zrobilam sobie dzis wiosenny makijaz, szkoda ze moj aparat jest taki byly jaki do robienia tego typu zdjec cos tam widac na zywo barwy sa bardziej nasycone
O ładny

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
Hej Kochane !
Dziś znów nie poszłam do szkoły....Z jednej strony ok, fajnie, ale z drugiej - u nas, żeby zdać trzeba mieć 50%obecności +1h z każdego przedmiotu i liczą się tylko te godziny na których byłyśmy, nieobecności, nawet usprawiedliwionie, nie są brane pod uwagę...
Wstałam dzisiaj normalnie, wszystko ładnie pięknie, wybrałam się i nagle znów wymioty, biegunka i brzuch to myślałam,że mi rozsadzi i taki ból głowy, że jak kucnęłam, to czekałam aż babcia przyjdzie, żeby mnie podniosła, bo sama rady nie dałam..Potem zjadłam tą kawę na biegunkę, i położyłam się spać i spałam do...13:40... Makabra...Teraz już lepiej się czuję, nie biegam do toalety,głowa mnie trochę pobolewa, brzuch też i czasem coś zwymiotuję...Eh...

I nadrobię Was teraz, bo zwariuję w łóżku, tyle godzin...
Biedna zdrowiej szybko chyba to jednak nie zatrucie a jakiś wirus

Cytat:
Dziewczyny, pokaze Wam jakie stroje kapielowe mi sie podobaja wszystkich tu nie wrzuce, ale chociaz kilka
2 ostatnie boskie
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
mi podobają się takie
Też ładne i większość idealna do mojego biustu

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
gHej Kochane

U mnie trochę lepiej, postanowiłam wziąć się za siebie bo smutkiem i ryczeniem nic nie zdziałam.
Tak trzyma,j jak to mówią jutro będzie lepiej

U mnie właśnie padało ale teraz wszystko zacznie szybko rosnąć, trzeba jakieś pozytywy znaleźć

Jej ale posta strzeliłam długiego
Stary 2011-04-07, 18:46   #4447
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Może wina szamponu lub za dużo odżywki wczoraj nałożyłaś i odciążyła włosy
Odżywkę miałam do spłukiwania i dałam ją tylko na dolną połowę włosów a tłuste są przy skórze głowy. A szampon miałam ten co zwykle. Ostatnio po nim to 2 mi się trzymały włosy,a teraz nawet jednego, bądź tu człowieku mądry

Jadę zaraz na zakupy. Dobrze, że mam podwózkę zapewnioną, bo tak to by mi się nie chciało
Mam upatrzoną torebkę (mam nadzieję, że będzie) i idę w reserved płaszcza poszukać, bo widziałam, ale mieli braki w rozmiarach. W końcu jakiś jednorzędowy i nie odstający z tyłu jak namiot.
A poza tym to nie wiem sama co mi potrzebne,

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-04-07 o 18:47
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:54   #4448
snowhitee
Zakorzenienie

Buahhot dzięki

No i przez Ciebie znalazłam swój "ideał" tylko gdzie to przymierzyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 25.jpg (109,2 KB, 37 załadowań)

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:59   #4449
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

ekomonika moim zdaniem, ten ksiądz użył trochę niefortunnego określenia, ale miał trochę racji. Jeśli jesteś za zdradą to po co w ogóle ślub, mozna przecież byc na układzie... Oczywiście nie powinien się tak do Ciebie zwrócić.

karolcia jak dokończę to sie pochwalę, może mi trochę pomożecie
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 18:59   #4450
Elvii
Zadomowienie

oja, ale naskrobałyście
idę do pracy... więc dopiero jutro Was nadrobię

ale! zrobiłam filmik
jak któraś z Was będzie miała ochotę obejrzeć to oto link:
1)
http://www.youtube.com/watch?v=ZqHJOaMFsYs

2)http://www.youtube.com/watch?v=NrOxfIid72E

buziaki

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:00   #4451
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Buahhot dzięki

No i przez Ciebie znalazłam swój "ideał" tylko gdzie to przymierzyć
sliczny
a moze http://www.she.pl/pl/partnerzy/
http://www.she.pl/pl/dystrybucja/polska/23/

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:10   #4452
snowhitee
Zakorzenienie

wiem dziękuję, znalazłam też już napisałam email

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:10   #4453
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
mi podobają się takie
Mam taki sam jak ten brązowy, tylko różowy
Jeszcze nie zakładany

Cytat:
dianula - tak, jestem za zdradą w małżeństwie. Bo załóżmy, że wzięłam ślub z miłości a nie np. z przymusu, kochamy się, mamy dzieci i wgl. Ja mu daje tak jakby pozwolenie na zdradzanie, bo jeśli on mnie na prawdę kocha, to mnie nie zdradzi (; O to mi chodzi
Mogę wiedzieć ile masz lat?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:21   #4454
ekomonika
Zakorzenienie

buahhot pewnie że mi się zmieni, jestem tego pewna , tak jak tego że mam na imię Monika, i nie cierpię swojego imienia
LetMeBeYourFantasy_ no właśnie mi chodziło tylko o ten zwrot Tzn. rozmowa była nie tylko o małżeństwie, ale ogólnie o związkach To ja powiedziałam że mnie może chłopak zdradzać [ bo jak mnie zdradzi, to mam pewność że mnie nie kocha, albo że się coś psuje w związku ], bo jeśli by mnie szczerze kochał, to zdrada by mu nawet przez myśl nie przeszła

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

dodaja 17

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

snow - no ba, w końcu w tym cały mój [ rzekomy ] urok
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:24   #4455
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
LetMeBeYourFantasy_ no właśnie mi chodziło tylko o ten zwrot Tzn. rozmowa była nie tylko o małżeństwie, ale ogólnie o związkach To ja powiedziałam że mnie może chłopak zdradzać [ bo jak mnie zdradzi, to mam pewność że mnie nie kocha, albo że się coś psuje w związku ], bo jeśli by mnie szczerze kochał, to zdrada by mu nawet przez myśl nie przeszła [COLOR="Silver"]
A nie lepiej, żeby chłopak Ci powiedział, że Cię nie kocha albo że coś jest nie tak, zamiast odrazu zdradzać?
Stary 2011-04-07, 19:24   #4456
Kitka:)
CABIN CREW

mecze dalej te prace... już mam dość normalnie...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:26   #4457
BlackSwann
BAN stały

Te stroje kąpielowe są boskie Szkoda tylko, że są takie drogie i nie na moją figurę
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 19:31   #4458
ekomonika
Zakorzenienie

dodaja - tak, oczywiście że lepiej , ale jak on z jakichś powodów nie chce rozmawiać , a zdradza , to już jest na prawdę nie halo...

Edytowane przez ekomonika
Czas edycji: 2011-04-07 o 19:34
Stary 2011-04-07, 19:32   #4459
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
LetMeBeYourFantasy - tak, oczywiście że lepiej , ale jak on z jakichś powodów nie chce rozmawiać , a zdradza , to już jest na prawdę nie halo...
Hmm trochę nie rozumiem Twojego myślenia. Dla mnie zdrada to już dno totalne i nie szanowanie drugiego człowieka. Nie chce rozmawiać ale zdradzać tak?
Stary 2011-04-07, 19:36   #4460
ekomonika
Zakorzenienie

Ja już muszę lecieć, muszę się uczyć na polski

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

No dla mnie też jest to dno . Jakby mnie chłopak zdradził, to bym go rzuciła. Niestety są takie gatunki chłopaków którzy nie chcą rozmawiać wcale, a o ich uczuciach się od jego kumplów dowiaduję... [ doświadczenie, niestety ]I przepraszam że mi się nicki pomyliły
Stary 2011-04-07, 19:39   #4461
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

ekomonika trochę pokręta ta logika, ale ok. ;d
Stary 2011-04-07, 19:44   #4462
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja już muszę lecieć, muszę się uczyć na polski

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

No dla mnie też jest to dno . Jakby mnie chłopak zdradził, to bym go rzuciła. Niestety są takie gatunki chłopaków którzy nie chcą rozmawiać wcale, a o ich uczuciach się od jego kumplów dowiaduję... [ doświadczenie, niestety ]I przepraszam że mi się nicki pomyliły
Nie szkodzi. Podejrzewam, że jak jak będziesz miała więcej lat to już tak nie będziesz myślała, a i chłopcy zmądrzeją
Stary 2011-04-07, 19:47   #4463
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej uf wpadłam na chwilę bo koszmarnie się dzisiaj bardzo zle czuje. Rano miałam mdłosci a potem wymiotowałam, a teraz znowu mi dobrze w głowie mi się tak jakoś miesza , i ogulnie osłabiona jestem. Mama jest pewna że jestem w ciaży, jateż mam taką cichą nadzieje . W sobote robię test.

własnie siedze z olejkiem babydream zmieszany z nafta kosmetyczną . Mimo złego samopoczucia muszę zadbać o włoski. Lubię to.

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

A tak wogule zaprzestałam pić pokrzywę bo strasznie mi nie smakowała ostatnio i jeszcze bardziej zle się po niej czułam.
Stary 2011-04-07, 19:51   #4464
ekomonika
Zakorzenienie

Tak, dokładnie, moja logika jest dziwna i pokręcona, ale do tego już większość osób z mojego toczenia zdążyło się przyzwyczaić W sobotę muszę kupić Merz Special i trochę ciuchów A teraz już na prawdę lecę bo muszę jeszcze wykuć polski, i mój brat na kompa już chce
Stary 2011-04-07, 19:57   #4465
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Idę zrobić sobie demakijaż i umyć pędzle
Stary 2011-04-07, 20:07   #4466
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

jutro jade do rossmanaaaaa Hurrrraaa

Kupie:

*ten olejek babydream fur mama co zachwalacie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cji-ciala.html
*farbke do wlosow
http://lorealparis.pl/koloryzacja/ko...alizujacy.aspx
*zmywacz do paznokci z isana, moze ktoras miala?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html
*nafte kosmetyczna

mam pytanie ktora wybrac nafte bo jest pare rodzaji ? sa z aloesem z olejem rycynowym z biopierwiastkami?:confuse d:
Stary 2011-04-07, 20:10   #4467
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
mecze dalej te prace... już mam dość normalnie...
Biedna mnie też to czeka, odkładam pisanie a czas leci

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2011-04-07 o 20:11
Stary 2011-04-07, 20:36   #4468
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Biedna mnie też to czeka, odkładam pisanie a czas leci

a napisałaś już coś??? ja to dziennie daje rade góra 4 strony a czas leci i się stresuje...

idę jakieś spa zrobić w ramach relaksu...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 20:37   #4469
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Odżywkę miałam do spłukiwania i dałam ją tylko na dolną połowę włosów a tłuste są przy skórze głowy. A szampon miałam ten co zwykle. Ostatnio po nim to 2 mi się trzymały włosy,a teraz nawet jednego, bądź tu człowieku mądry ,
Może Twoje włosy mają dziś gorszy dzień

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
jutro jade do rossmanaaaaa Hurrrraaa

Kupie:

*ten olejek babydream fur mama co zachwalacie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cji-ciala.html
*farbke do wlosow
http://lorealparis.pl/koloryzacja/ko...alizujacy.aspx
*zmywacz do paznokci z isana, moze ktoras miala?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html
*nafte kosmetyczna

mam pytanie ktora wybrac nafte bo jest pare rodzaji ? sa z aloesem z olejem rycynowym z biopierwiastkami?:confuse d:
Męczę ten zmywacz u mnie pozostawia biały osad na paznokciach
Stary 2011-04-07, 20:41   #4470
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a napisałaś już coś??? ja to dziennie daje rade góra 4 strony a czas leci i się stresuje...

idę jakieś spa zrobić w ramach relaksu...
Mam 2 rozdziały, jeszcze 3 mnie czeka - analiza badań i ankiety jeszcze nie mam wypełnionej a w maju można się już bronić, tylko u nas koszt jest w wysokości 500zł

A jak u ciebie?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości