|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
![]() mnie to niedługo będzie ktoś inny bedzie musiał obcinać
|
|
|
#4232 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobilam
ja juz sprzatnelam maz zjadl obiadek i pognal cos robic a ja leze kaszle okropnie i mam mega katar i bol glowy mam nadzieje ze to nie grypa.spac mi sie chce... a tak pozatym u 24 tydzien a 92 w obwodzie brzucha jak bylam ostatnio u lekarza to przybralam 600 gram to musle ze teraz dobijam do 2 kilo ide sie polozyc
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
a ja skończyłam, i mam wszystko w du*ie, bo nie dość że się uharowałam jak wół, ugotowałam barszcz biały na obiad, wcześniej jeszcze w sklepie byłam bo nie miałam nic do barszczu, jak jechałam to teściowa siedziała nad gazetą, jak wróciłam też
ja chce stąd ucieć!! bu..., dobija mnie wszystko dziś
|
|
#4234 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i własnie ja chyba przegapilam wpisy ze to chłopiec GRATULACJE! Imie juz wybrane?ja tez wspolczuje, spotykalam sie kiedys z wedkarzem, on na ryby ja z psem na wystawe, jego psy nie interesowalo, mnie ryby (tzn łowienie, bo pojeść lubie) i się skończyło... Cytat:
Cytat:
a kilogramami sie kochana nie martw! ja tez mam 7kg na plusie w 25 tygodniu. Cytat:
Cytat:
![]() U nas pokój Sary prawie gotowy, jeszcze jakiś fotelik dokupiny co by bylo na czym klapnać. Obiecane fotki: |
|||||
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuśki
![]() Moje dziecko dało mi dziś pospać do 8!!! Jak dla mnie to się wyspałam jak mops![]() Blondynko mam identyczną pościel dla Filipa i jest super używamy parę kompletów pościeli dla niego ale ta Drewexu zdecydowanie najlepsza jakościowNerolka mi tez się czasem chce, o TŻ to już w ogóle nie mówię... wytrzymał z Filipem tyle, potem po porodzie byłam cała obolała, wszystko długo się goiło i nie było mowy teraz szybko kolejna ciąża i zakaz seksu ![]() Zresztą też czuję się tam marnie i nawet gdyby nei zakaz to nie wiem czy by mi to przyjemność sprawiło, radzimy sobie jakoś inaczej
|
#4236 | |||
|
Zakorzenienie
|
no to już koniec, zarządzam fajrant na dziś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie jesteś wielka że bez słowa to znosisz , ja bym już dawno awanturę zrobiła z moim charakterkiem choleryka !!! ale pociesz się że już niedługo i role się odwrócą i zobaczymy co wtedy kobita zrobi !!! |
|||
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Carmela BOSKO !!!!
Też miałam ochote na naklejki nad łóżeczkiem, ale będę z Dzidziolem w jednym pokoju więc sobie odpuszcze chyba. Ale pokój boski macie, takie mebelki ładne )
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Beata podziwiam za cierpliowść, ja to bym siw zaraz wsciekla i palcem nie ruszyła, a obiad robiła tylko dla siebie.
![]() Właśnie podsumowałam ile juz wydaliśmy na Agate i nie ma tragiedii, póki co tysiączek poszedł
|
|
|
|
#4240 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry obiadowo
![]() monia dziewczyny.......ja wstalam i bola mnie lewej strony węzły chłonne i po tej samej stroeni mam tego opryszko-zajada ledwo buzie moge otwierac pozatym coz pogoda do d*** , mąż sprząta od rana (jak zwykle mi nie mozna tknąć nic więc sie nudze) zaraz obiad bedzie i zadnych perspektyw co dalej ....NUDA i już ![]() gratuluje udanych wizyt ![]() telik - ja tez mam koniec sierpnia i nie wiem co czuje hehe czy jelita czy dzidziusia bo mi lekarz namieszal w glowie blondynka - pościel super a babcia coz jak to babcia ona pewnie wolalabym albo świete albo jakies poslkie stare imie wazne ze Wam się podoba w końcu to Wasza dzidzia ona miałą swoją szanse przy swoich maluchach ![]() Carmela - pokój jest poprostu marzenie
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-09 o 13:49 |
|
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
Carmela cudny pokoik
|
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
kmat nie zamartwiaj się wielkim brzuchem, najważniejsze że z maluszkiem wszystko w porzadku.. Po porodzie szybko zniknie
![]() Lilka gratuluję rozpoczęcia 7 miesiąca!
|
#4243 |
|
Raczkowanie
|
ale mnie dzisiaj straszne lenistwo ogarnelo..nie wiem dlaczego ale zawse tak mam jak mnie mąż zostawia na caly dzien sama..
i jeszcze ciagle glodna chodze...ech..co mam w siebie wsadzic zeby zapelnic moj zoladek?
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Carmela cudny pokoik!!!
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
carmel cudny pokoik
|
|
|
|
#4246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zmalowana
Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczyny ![]() ![]() ![]() wszystko zakupione na allegro: firanki: http://allegro.pl/firanki-spiderman-...524496022.html naklejki: http://allegro.pl/naklejki-scienne-k...530467723.html co do naklejek to bylam na nie nakrecona w Intenecie, ale jak przyszluy, to jakies brzydkie mi sie wydawały, ale po naklejeniu bajecznie ![]() A firanki super rysunki, super jakosc, super obszycie. |
||
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Carmela super pokój
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję |
|
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dzwoniła dziewczyna od której wózek brała i da mi całą siate ubranek na chłopca za free
)))
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie się ciesze, bo finansowo kuleje :/ Jeszcze zostaje mi łóżeczko i pierdoły do szpitala dla mnie i dla Dzidziusia.
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-09 o 14:07 |
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Carmela rewelacja
Beata wiem coś o tym, sama muszę sprzątać mieszkanie, najbardziej bałagani dziadek ale w życiu mi nie pomógł, tylko zaraz jak skończę idzie nasyfić znowu ![]() skończyłam, tylko podłoga doschnie i już i idę się potem wykąpać ledwo żyję
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
Bella trzymam
aby wszystko było dobrze!Carmela sama bym chciała urządzić taki pokój, ale póki co nie mam gdzie ![]() Ślicznie Wam to wyszło! Sweet to masz labe jak Ja Ja wysprzątałam sobie wszystko w tyg i dzisiaj tylko podłogę umyłam. Zmalowana ale Ci fajnie! Może mój allegrowicz coś mi da ![]() Beata napisz książkę o cudownej teściowej. Ja sobie ją wyobrażam jak siedzi w fotelu i gazetki czyta ![]() Matko BOSKA! Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-04-09 o 14:06 |
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
zanka odpoczywajcie !!!!
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.zapytajpolozna.pl/ciaza/w...-szpitala.html Piękne naprawdę fajna strona!
Dziubek ją dała i naprawdę fajne rzeczy na niej można znaleźć ! Cudnie napisane o PAKOWANIU SIĘ DO SZPITALA! |
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmalowana My też będziemy mieć dzidzia u siebie w sypialnie, ale kącik małej na pewno ozdobimy jakimiś naklejkami lub malowidłem, w końcu to będzie Jej "kawałek podłogi" ![]() Carmelowa pokoik bajeczny Masakra jak u mnie piździ i sypie ja chce normalna pogode!!Idę kończyć obiad dzisiaj schabowy z frytkami i mizeria ![]() Ha! i znalazłam na strychu pościel, tzn kołderkę, 6 kompletów pościeli na nią - poszewka na poduszkę i kołderkę, 3 ochroniacze do łożeczka, 2 baldachimy i 7 przescieradełek
|
|
|
|
|
#4258 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie tylko żeby się oglądać na mnie ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#4259 |
|
Zadomowienie
|
No i nie sprzedali mi kołyski
Babka sie uparła i ciagle mówiła ze nie moze bo jakby szef się dowiedział to by ja zwolnił . A jak jej mówiłam zeby zadzwoniła do szefa bo ja chce oficjalnie a nie "pod stołem" to z nim porozmawiam że moge zapłacić wiecej i że dla niego to chyba dobrze by było że ja zapłacę od ręki 50zł a nie w poniedziałek ktoś da tylko 8 zł to się uparła ze nie Aż z ciekawosci pójdę w poniedziałek żeby zobaczyc czy będzie ![]() CarmelaSoprano piękny pokoik
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka to jeszcze lepiej
Ty robisz a ona czyta gazetki, noszzzz **** Moja to zaraz pyta czy mi coś pomóc nawet jak jest u góry i coś robi dla siebie. JAK SIĘ NAZYWĄŁ TEN PROSZEK KTÓRY PREFERUJECIE? Dzidziuś? Robię sobie listę co muszę kupić |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

więc ze mnie to już kluska 

ja juz sprzatnelam maz zjadl obiadek i pognal cos robic a ja leze kaszle okropnie i mam mega katar i bol glowy mam nadzieje ze to nie grypa.spac mi sie chce... a tak pozatym u 24 tydzien a 92 w obwodzie brzucha
i własnie ja chyba przegapilam wpisy ze to chłopiec GRATULACJE! Imie juz wybrane?

na poczatku miałam 70kg teraz już 77 25 tydzień i jestem przerazona jakiego tepa to nabiera. wczoraj widzialam sie z przyjaciolka i ona ze wygladam jakbym miala za miesiac urodzic taki mam duzy brzuch ... co za przyjaciółka buuuu jak u Was z wagą pocieszcie mnie troszkę please bo sfiksuję na punkcie swojego brzucha i dup... buuuu
zębole

aby wszystko było dobrze!
ja chce normalna pogode!!
Zakończone: 2