DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-10, 21:15   #2281
Sorceresss
Wtajemniczenie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość

Sama to zauważyłam u siebie...Całe ciałko u mnie nabiera kształtów,a łydki to taki "flaczek"
Ale przyjdzie rower to i łydy się wymodelują
Ja wymodelowałam sobie mięśnie za młodu na łydkach. Niestety są spore i muszę się pogodzić z tym faktem. Kurcze a moja mama ma takie fajne szczuplutkie... i do tego kosteczkę ma taką małą... a ja takie chłopskie urympoły... Bogu dzięki, ze wcięcie mam

Zupkę jarzynową na kurczaku na kolację zaliczyłam. Mniami...

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:17   #2282
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Sama to zauważyłam u siebie...Całe ciałko u mnie nabiera kształtów,a łydki to taki "flaczek"
Ale przyjdzie rower to i łydy się wymodelują
ale tam jest laska, która przy sporej otyłości miała chude łydki! to od budowy zależy... moje ciotki mają taki kształt jak ja, mam takie kołki, od kolana się zwężają w dół, a nie są takie fajnie ukształtowane... no ale schudnięcie zawsze trochę podziała na nie, a wyrobienie mięśni ćwiczeniami poprawi kształt, choć mogą być jeszcze większe:P

ja się zwijam z kompa więc dobranoc dużych spadków jutro Wam życzę
Stary 2011-04-10, 21:19   #2283
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
ale tam jest laska, która przy sporej otyłości miała chude łydki! to od budowy zależy... moje ciotki mają taki kształt jak ja, mam takie kołki, od kolana się zwężają w dół, a nie są takie fajnie ukształtowane... no ale schudnięcie zawsze trochę podziała na nie, a wyrobienie mięśni ćwiczeniami poprawi kształt, choć mogą być jeszcze większe:P

ja się zwijam z kompa więc dobranoc dużych spadków jutro Wam życzę
Ja też już zmykam. Jutro znów poniedziałek ehhhh... Spokojnych snów i bez łobuzowania mi tu
Stary 2011-04-10, 21:21   #2284
Sorceresss
Wtajemniczenie

To ja też uciekam od komputera... zrobiłam dzisiaj coś strasznego - zdrzemnęłam się po południu i teraz jestem flak

Spadków życzę lalunie

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:23   #2285
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
Hihi... fajnie to musiało wyglądać z góry. Jak dwa równoległe światy
dobre... ciekawe ile razy robimy dokładnie to samo co ktoś inny 'równolegle'

Cytat:
Znalazłam filmik,pół żartem,pół serio,dlaczego warto się odchudzać:
http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...OBRY/807002503

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

hahaha,co do obrazka to UUUUUF Mój TŻ po 3 miesiącach związku nie potrafił mi odpowiedzieć na to pytanie hahaha
haha dobry filmik może aż tak źle nie było ale motywuje
3 miesiące - no faceci nie są zbyt spostrzegawczy... wiem że to taki żart z tym obrazkiem ale i tak wiem gdzie oni wolą patrzeć... czy w oczy czy te 30 cm niżej

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
U lalala... a wiecie jaki ja mam rozmiar? ? ? 70B!!!w porywach 75 A Dzisiaj zmierzyłam sukienkę na świąteczne wesele i powiem Wam, że muszę kupić mega wypychający biustonosz! Albo kupić komplet skarpet frotowych do wypychania bo wiatr hula mi tam jak szalony...
lepsze małe - przynajmniej tak nie obwisną na starość
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:35   #2286
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

a mnie rozbiera choroba chce mi sie spac. Jade na therafluu

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:41   #2287
karmeelek
Zadomowienie

Witajcie wieczorową porą!
Przepraszam, że nie bedę dziś nadrabiać ale sił mi brak. To był bardzo intensywny weekend. Wolną sobotę wykorzystałam na bieganie po sklepach i lumpach i tym sposobem mam: super białe rybaczki, superaśną bluzkę w wiosennych kolorach, białą katanę oraz super wyszczuplajacem nie spodnie garniturowe do pracy, które akurat tego dnia babeczka przeceniła z 29zł na 12zł bo na nikogo nie pasowały (w sensie źle się układały na tyłeczku) a na mnie są jak znałazł I jeszcze w Carrefour pokazały się bezszwowe staniki i sprawiłam sobie tak na próbę i musze powiedzieć, że jest super! A potem był jeszcze obiadek w ulubionej restauracji, gdzie zawsze kucharz przygotowuje mi jedzonko pod naszą dietkę. A wieczorem przeglądanie szaf i przymierzanie starych ubrań i super samopoczucie bo okazało się, że moje 2 ulubione sukienki są już teraz za luźne a za to kilka innych ciuszków za chwilę będzie wyglądać na mnie bombowo!
Dziś na wadze bez zmian ale coś mi się czuje, że @ szybciej przyjdzie bo już mnie brzuch boli i wymiękłam.... zjadłam dziś 2 rafaello - nie mogłam się powstrzymać, dlatego jeszcze idziemy dziś na wieczorny spacer A dziś już byliśmy też na dłuższym spacerku.
koniec marudzenia - mykam rozwiesić pranie i zbieramy się na nocne tułanie
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:49   #2288
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

nie wiem jak tu wytrzymam do 2 w nocy

Stary 2011-04-10, 22:05   #2289
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Witajcie wieczorową porą!
Przepraszam, że nie bedę dziś nadrabiać ale sił mi brak. To był bardzo intensywny weekend. Wolną sobotę wykorzystałam na bieganie po sklepach i lumpach i tym sposobem mam: super białe rybaczki, superaśną bluzkę w wiosennych kolorach, białą katanę oraz super wyszczuplajacem nie spodnie garniturowe do pracy, które akurat tego dnia babeczka przeceniła z 29zł na 12zł bo na nikogo nie pasowały (w sensie źle się układały na tyłeczku) a na mnie są jak znałazł I jeszcze w Carrefour pokazały się bezszwowe staniki i sprawiłam sobie tak na próbę i musze powiedzieć, że jest super! A potem był jeszcze obiadek w ulubionej restauracji, gdzie zawsze kucharz przygotowuje mi jedzonko pod naszą dietkę. A wieczorem przeglądanie szaf i przymierzanie starych ubrań i super samopoczucie bo okazało się, że moje 2 ulubione sukienki są już teraz za luźne a za to kilka innych ciuszków za chwilę będzie wyglądać na mnie bombowo!
Dziś na wadze bez zmian ale coś mi się czuje, że @ szybciej przyjdzie bo już mnie brzuch boli i wymiękłam.... zjadłam dziś 2 rafaello - nie mogłam się powstrzymać, dlatego jeszcze idziemy dziś na wieczorny spacer A dziś już byliśmy też na dłuższym spacerku.
koniec marudzenia - mykam rozwiesić pranie i zbieramy się na nocne tułanie
UUUooo Pracowity dzień dzisiaj Ale to dobrze! im więcej ruchu tym lepiej Ja leniuchuje w domu ... Dopiero teraz zaczęłam coś troszkę ćwiczyć 8 min na youtube mi się nie chce,ale rozgrzewki taneczne są całkiem całkiem

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
nie wiem jak tu wytrzymam do 2 w nocy
Wytrzymasz wytrzymasz Niestety nie dotrzymam Ci teraz towarzystwa,bo biegnę troszkę poćwiczyć,myć się i do książek
Skoro masz neciora w pracy,to pograj sobie w coś online (www.kurnik.pl na przykład) albo obejrzyj jakiś film/serial
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 22:45   #2290
201604301943
Konto usunięte

kobietki no ja nie wiem chyba nakrzyczeć na mnie musicie otóż koleżanka zaczęła o dukanie opowiadać, że skuteczna dieta, że widziała dziewczynę która naprawdę dużo na tym schudła i że też by chciała ją stosować, już nawet książkę zamówiła... a ja? a ja nic! nic się nie zająknęłam na temat diety, nie przyznałam się że ja stosuje... :/ a dlaczego? z kilku przyczyn... po pierwsze boje się że ona zacznie faktycznie i będzie szybciej chudła (tak... głupia zazdrość) chociaż obawiam się że ona długo nie wytrzyma reżimu albo będzie robiła odstępstwa, grzeszki :/ a drugi powód to bałam się że jak powiem że ja ją stosuję to powie że nie widać bo nic mi nie mówiła że schudłam no a mam już co najmniej 12kg na minusie więc może nie widać... i tego się boję :/
głupio się zachowałam, prawda? jak małolata... teraz czekam na reprymendy
Stary 2011-04-10, 23:13   #2291
brombusia
Zakorzenienie

Heloł Chudzinki

Nie pokazywałam się ostatnio, ale podczytywałam Was prawie codziennie.
Ciężko się wbić tak na wątek, zwłaszcza jak nikt nie odpisuje na moje posty

Pięknie chudniecie

Popolka super wyglądasz, zazdroszczę figury

U mnie było kilka chwil załamania, w związku z czym kilka grzeszków, ale wzięłam się w garść, bo jak nie teraz, to już chyba nigdy
W sumie nie schudłam jakoś spektakularnie, 14 minie 2 miesiące i 7,5 kg w dół, ale po każdym grzeszku był zastój o ile nie mały wzrost, więc mam za swoje

Metal ja Ci się wcale nie dziwię i chociaż nie byłaś wobec niej całkiem w porządku, to ja chyba postąpiłabym tak samo
Jak ona nie mogła zauważyć, że schudłaś 12 kg

U mnie też nikt nie wie że się odchudzam i nikt nie zauważył w pracy, chociaż spodnie kupione już rozmiar mniejsze miesiąc temu zjeżdżają mi z tyłka A bluzki robią się coraz luźniejsze
Ale nic to, teraz w sumie najciężej będzie, bo osiągnęłam wagę którą miałam jakiś czas temu, przez dłuższy czas,więc bardziej "zastana" tak sobie przynajmniej tłumaczę
Ale pozbędę się i tego balastu, kurcze, nigdy nie wytrzymałam na żadnej diecie tyle czasu

Kurcze zazdroszczę też Tinie, tak jej ładnie te kg zeszły, muszę się na basen w końcu wybrać,

I generalnie ostatnio ugryzłam chlebka od Młodego i mi nie smakował, wolę dukanowy

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

A Metalku ja też pokonałam otyłość I stopnia i mam już teraz "tylko" nadwagę

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 23:19   #2292
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez metal_fish Pokaż wiadomość
kobietki no ja nie wiem chyba nakrzyczeć na mnie musicie otóż koleżanka zaczęła o dukanie opowiadać, że skuteczna dieta, że widziała dziewczynę która naprawdę dużo na tym schudła i że też by chciała ją stosować, już nawet książkę zamówiła... a ja? a ja nic! nic się nie zająknęłam na temat diety, nie przyznałam się że ja stosuje... :/ a dlaczego? z kilku przyczyn... po pierwsze boje się że ona zacznie faktycznie i będzie szybciej chudła (tak... głupia zazdrość) chociaż obawiam się że ona długo nie wytrzyma reżimu albo będzie robiła odstępstwa, grzeszki :/ a drugi powód to bałam się że jak powiem że ja ją stosuję to powie że nie widać bo nic mi nie mówiła że schudłam no a mam już co najmniej 12kg na minusie więc może nie widać... i tego się boję :/
głupio się zachowałam, prawda? jak małolata... teraz czekam na reprymendy

A ja Cie nie skrzycze A Ty widzisz coś, że schudłaś? Przecież odchudzasz się dla siebie i dla własnego lepszego samopoczucia, a nie żeby ktoś zboaczył Dzisiaj też widziałam się z rodzinką co mnie te 3 miechy nie widziała nikt nie powiedział, że schudłam a to już prawie 10 kg i ze 2 rozmiary w dół Tylko zaczął się temat diety to powiedziałam, że mam 2 książki dukanowe i moge pożyczyć bo dieta rewelacja

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Heloł Chudzinki

Nie pokazywałam się ostatnio, ale podczytywałam Was prawie codziennie.
Ciężko się wbić tak na wątek, zwłaszcza jak nikt nie odpisuje na moje posty

Pięknie chudniecie

Popolka super wyglądasz, zazdroszczę figury

U mnie było kilka chwil załamania, w związku z czym kilka grzeszków, ale wzięłam się w garść, bo jak nie teraz, to już chyba nigdy
W sumie nie schudłam jakoś spektakularnie, 14 minie 2 miesiące i 7,5 kg w dół, ale po każdym grzeszku był zastój o ile nie mały wzrost, więc mam za swoje

Metal ja Ci się wcale nie dziwię i chociaż nie byłaś wobec niej całkiem w porządku, to ja chyba postąpiłabym tak samo

U mnie też nikt nie wie że się odchudzam i nikt nie zauważył w pracy, chociaż spodnie kupione już rozmiar mniejsze miesiąc temu zjeżdżają mi z tyłka A bluzki robią się coraz luźniejsze
Ale nic to, teraz w sumie najciężej będzie, bo osiągnęłam wagę którą miałam jakiś czas temu, przez dłuższy czas,więc bardziej "zastana" tak sobie przynajmniej tłumaczę
Ale pozbędę się i tego balastu, kurcze, nigdy nie wytrzymałam na żadnej diecie tyle czasu

Kurcze zazdroszczę też Tinie, tak jej ładnie te kg zeszły, muszę się na basen w końcu wybrać,

I generalnie ostatnio ugryzłam chlebka od Młodego i mi nie smakował, wolę dukanowy

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

A Metalku ja też pokonałam otyłość I stopnia i mam już teraz "tylko" nadwagę

Odpisujemy , masz w nagrode baty za te grzeszki
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 23:24   #2293
karmeelek
Zadomowienie

A ja właśnie wróciłam ze spacerku Fajnie jest teraz na dworze
Metalku ja ostatnio też się nie przyznałam, że jestem na diecie ale jakoś jak przy mnie o niej wspomniano to już wiedziałam, ze jeśli coś się odezwę to będę musiała wykład na jej temat zrobić. A 12kg to na bank widać więc się nie przejmuj A co do koleżanki to pewnie z zazdrości nie mówiła.
bombrusia jak to nikt nie odpisuje? Ja właśnie to robię Gratuluję "tylko" nadwagi
wykrasana masz rację - walczymy z naszymi słabościami dla siebie a nie dla innych! A rodzinka też pewnie ukradkiem oglądała Cię bardziej i w duchu zazdrościła
I powiem Wam coś jeszcze.... Któregoś razu rozmawiałam z koleżanką, której dawno nie widziałam, na gg i pisała, że schudła - wczoraj ją spotkałam i ona mnie nie poznała bo jednak widziała mnie ostatnio 19kg temu (jej mina bezcenna ) a ja nie wiedziałam czy jest w ciąży czy tak już mocno przytyła.... Małż też nie wie ale raczej to nie ciąża....

Edytowane przez karmeelek
Czas edycji: 2011-04-10 o 23:27
Stary 2011-04-10, 23:29   #2294
anita9005
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lacturia Pokaż wiadomość
Dziewczęta, jest 5 z przodu Dokładnie 59.6

Mam takie pytanko, wczoraj mialam dzień warzywny i nie zjadlam żadnego warzywa, bo mnie odrzucało po prostu. A dziś chociaż miałam proteiny, zjadłam mase warzyw... Tak sobie pomyslalam ze zamienie te dni. Jak myślicie nic się nie stanie?
możesz spróbować , ale na przyszłość lepiej sie zmusić i iść normalnym trybem
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 23:33   #2295
201604301943
Konto usunięte

Cytat:

[/COLOR]A Metalku ja też pokonałam otyłość I stopnia i mam już teraz "tylko" nadwagę
to się cieszę że mnie nie zesyłasz na wieczne potępienie za to a tego że nie zauważyła spadku to tłumaczę sobie że widzimy się codziennie to nie ma takich dramatycznych różnic no i może troszkę z zazdrości nic nie mówi

za te grzeszki to wiesz co ci się należy... ale mam nadzieję że te zastoje dały ci domyślenia i teraz będziesz dukać przepisowo

nadwaga już lepiej brzmi no i jednak mniej niebezpieczna dla zdrowia... ale i ją wkrótce pokonamy! u mnie za jakieś 14kg...

a teraz: UWAGA! UWAGA!
informacje od jedynej:
otóż nasz Matka Założycielka ma się dobrze nie może do nas wpadać bo goni ją praca licencjacka... a z lepszych informacji: na III fazie można chudnąć! ma 5 z przodu i to po uczcie w McDonaldzie a ze złych to dorobiła się śliwy pod okiem ale mimo wszystko ma się dobrze i humor jej dopisuje jak zwykle WSZYSTKIE MACIE POZDROWIENIA I CAŁUSY! kazała też przekazać że za wami tęskni!
Stary 2011-04-10, 23:38   #2296
karmeelek
Zadomowienie

No nic kochane - ja już Was zostawiam. Lecę do wyrka, bo małż wzywa
Słodkich snów!
Stary 2011-04-10, 23:43   #2297
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
A ja Cie nie skrzycze A Ty widzisz coś, że schudłaś? Przecież odchudzasz się dla siebie i dla własnego lepszego samopoczucia, a nie żeby ktoś zboaczył Dzisiaj też widziałam się z rodzinką co mnie te 3 miechy nie widziała nikt nie powiedział, że schudłam a to już prawie 10 kg i ze 2 rozmiary w dół Tylko zaczął się temat diety to powiedziałam, że mam 2 książki dukanowe i moge pożyczyć bo dieta rewelacja
ja to widzę, wiem i czuję! w sumie mi powiewa czy inni widzą ale czasm miło jest usłyszeć że widać efekty...

Cytat:
Metalku ja ostatnio też się nie przyznałam, że jestem na diecie ale jakoś jak przy mnie o niej wspomniano to już wiedziałam, ze jeśli coś się odezwę to będę musiała wykład na jej temat zrobić. A 12kg to na bank widać więc się nie przejmuj A co do koleżanki to pewnie z zazdrości nie mówiła.
możliwe że z zazdrości - jak sama z tym walczy to możliwe... co innego osoby szczupłe - ich tak nie boli że kto inny chudnie a nie one
Stary 2011-04-10, 23:43   #2298
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

ja z otyłości stopnia 3 przeszlam na nadwage ech. Dziewczyny

Stary 2011-04-10, 23:50   #2299
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
ja z otyłości stopnia 3 przeszlam na nadwage ech. Dziewczyny
ah! ty to już w ogóle szalejesz! gratki

idę się wypluskać i spać - jutro pobudka bladym świtem... o 7
dobranoc!
Stary 2011-04-10, 23:53   #2300
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
A ja właśnie wróciłam ze spacerku Fajnie jest teraz na dworze
bombrusia jak to nikt nie odpisuje? Ja właśnie to robię Gratuluję "tylko" nadwagi
wykrasana masz rację - walczymy z naszymi słabościami dla siebie a nie dla innych! A rodzinka też pewnie ukradkiem oglądała Cię bardziej i w duchu zazdrościła
I powiem Wam coś jeszcze.... Któregoś razu rozmawiałam z koleżanką, której dawno nie widziałam, na gg i pisała, że schudła - wczoraj ją spotkałam i ona mnie nie poznała bo jednak widziała mnie ostatnio 19kg temu (jej mina bezcenna ) a ja nie wiedziałam czy jest w ciąży czy tak już mocno przytyła.... Małż też nie wie ale raczej to nie ciąża....

Ja poszłam na spacerek i wrcóciłąm po 10 minutach - ziiimno Słońce było ale wiatr jeszcze daje w kość..

Cytat:
to się cieszę że mnie nie zesyłasz na wieczne potępienie za to a tego że nie zauważyła spadku to tłumaczę sobie że widzimy się codziennie to nie ma takich dramatycznych różnic no i może troszkę z zazdrości nic nie mówi

za te grzeszki to wiesz co ci się należy... ale mam nadzieję że te zastoje dały ci domyślenia i teraz będziesz dukać przepisowo

nadwaga już lepiej brzmi no i jednak mniej niebezpieczna dla zdrowia... ale i ją wkrótce pokonamy! u mnie za jakieś 14kg...

informacje od jedynej:
otóż nasz Matka Założycielka ma się dobrze nie może do nas wpadać bo goni ją praca licencjacka... a z lepszych informacji: na III fazie można chudnąć! ma 5 z przodu i to po uczcie w McDonaldzie a ze złych to dorobiła się śliwy pod okiem ale mimo wszystko ma się dobrze i humor jej dopisuje jak zwykle WSZYSTKIE MACIE POZDROWIENIA I CAŁUSY! kazała też przekazać że za wami tęskni!

Mi dzisiaj TŻ powiedział po przeglądaniu zdjęć z sylwestra, że byłam gruba Ale, że tego nie widział a teraz patrząc na zdjęcia z sylwka, a patrząc teraz na mnie wiiidzi różnice.

Cytat:
ja to widzę, wiem i czuję! w sumie mi powiewa czy inni widzą ale czasm miło jest usłyszeć że widać efekty...

możliwe że z zazdrości - jak sama z tym walczy to możliwe... co innego osoby szczupłe - ich tak nie boli że kto inny chudnie a nie one
To pokaż jakieś zdjecia sylwetki +12 kg i - 12 kg. To Ci powiem czy widać
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 00:01   #2301
jedyyna
Rozeznanie

tak kochane potwierdzam! wszystko co napisała Mary :P Metal_fish
wpadlam do WAS i mam nadzieje ze dobre wiesci przynioslam !
mam 5 z przodu i to w dodatku po uczcie w MCdonaldzie!
mam tez sinca na oku!
jak znajde chwile nadrobie WSZYSTKO!
SORKI ZE MNIE NIE MA TESKNIE ZA WAMI! i serduchem jestem z Wami muah muahhh kochane moje !
zalaczam moja buzie ;/
nie przestraszcie sie! wiem ze wyglada masakrycznie a jak boliii ałaaa! ledwo widze na to oko!

i o to waga moja hehehe zdjecie musialam zrobic a co dobre nowiny! :d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_2207.jpg (66,4 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez jedyyna
Czas edycji: 2011-04-11 o 10:41
jedyyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 00:09   #2302
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Mi dzisiaj TŻ powiedział po przeglądaniu zdjęć z sylwestra, że byłam gruba Ale, że tego nie widział a teraz patrząc na zdjęcia z sylwka, a patrząc teraz na mnie wiiidzi różnice.
Hahaha,mój też ostatnio mi to powiedział !!! Jak wspomnieliśmy o studniówce A to dziwne,że tak się nie widzi... I nie czuje ! 2 miesiące temu wiedziałam,że za chuda nie jestem,ale podejrzewałam,że było aż tak źle !

Cytat:
Napisane przez jedyyna Pokaż wiadomość
mam tez sinca na oku!
SORKI ZE MNIE NIE MA TESKNIE ZA WAMI! i serduchem jestem z Wami muah muahhh kochane moje !
zalaczam moja buzie ;/

i wage! :d
Kochanie ! Co Ci się stało do jasnej anielki pod okiem ?
Stary 2011-04-11, 00:11   #2303
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Cytat:
mam tez sinca na oku!
zalaczam moja buzie ;/
nie przestraszcie sie! wiem ze wyglada masakrycznie a jak boliii ałaaa! ledwo widze na to oko!

i o to waga moja hehehe zdjecie musialam zrobic a co dobre nowiny! :d

ja Cie krece kto Ci to zrobił ??? pójdę i załatwie

gratki dla wagi

Stary 2011-04-11, 00:12   #2304
jedyyna
Rozeznanie

[QUOTE=mroziq;26282799

Kochanie ! Co Ci się stało do jasnej anielki pod okiem ?[/QUOTE]

;* bliskie spotkanie z autkiem mojego 3 letniego siostrzenca ktory nie chcacy mnie nim uderzyl ! uderzyl mnie pod okiem rozlalo sie po calosci wygladam jakby zupa byla za slona ! :P ale mam nadzieje szybko zejdzie
Stary 2011-04-11, 00:13   #2305
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:

Odpisujemy , masz w nagrode baty za te grzeszki
Zaraz mi lepiej, chociaż tyłek boli

Cytat:
Dzięki
Cytat:

informacje od jedynej:
Ja myślę, że trochę z zazdrości, u nie chyba tak, bo kumpela trąbiła że schudła, i ja ją też chwaliłam, ale ostatnio widzę że znowu trochę przybrała, a mnie się przygląda i nic nie mówi
Ja wiem, że już po mnie coś widać, wiadomo że nie ten przedział wagowy, żeby to była spektakularna różnica, ale jednak jest

Mnie do wagi prawidłowej brakuje niecałe 12 kg i właściwie więcej mi do szczęścia nie potrzeba, jak mi się uda więcej schudnąć to będzie fajnie, a jak nie to też będzie git

Cóż ta Wariatka znowu robiła, że ma śliwę pod okiem ?

Stary 2011-04-11, 00:15   #2306
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
ja Cie krece kto Ci to zrobił ??? pójdę i załatwie

gratki dla wagi
dziekuje slonce ;*
teskno mi cholernie za watkiem !
ale niestety prace licencjacka zdac musze do konca maja a napisalam dopiero 13 stron i w dodatku wszystkie sa do poprawki!

3mam CHOLERNIE MOCNO KCIUKI ZA WAS WSZYSTKIE;* i nie ZAPOMNIALAM O WAS!

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:

Cóż ta Wariatka znowu robiła, że ma śliwę pod okiem ?
hahaha no wiesz zupa była za słona :P hehehe
Stary 2011-04-11, 00:16   #2307
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
;* bliskie spotkanie z autkiem mojego 3 letniego siostrzenca ktory nie chcacy mnie nim uderzyl ! uderzyl mnie pod okiem rozlalo sie po calosci wygladam jakby zupa byla za slona ! :P ale mam nadzieje szybko zejdzie
No,silnego masz siostrzeńca hehe Ja też mam nadzieję,że szybciutko zejdzie Chociaż śliwa pod okiem dodaje respektu - groźnie wyglądasz hahaha.

Ja spadam spać już
Dobranoc kochaniutkie
Stary 2011-04-11, 00:19   #2308
jedyyna
Rozeznanie

Cytat:
No,silnego masz siostrzeńca hehe Ja też mam nadzieję,że szybciutko zejdzie Chociaż śliwa pod okiem dodaje respektu - groźnie wyglądasz hahaha.

Ja spadam spać już
Dobranoc kochaniutkie
hahaha dzieki dzieki wole wygladac mniej groznie :P hehe
walsnie nie uderzyl mnie mocno! ja jestem wrazliwa na uderzenia szybko siniaki mi wychodza
hehe dlatego wyglada jakbym z piesci od kogos dostala :P
masakrycznie z domu wyjsc nie chcialam nawet cieniem nie dalo sie tego zatuszowac hahaha ;d buzia jak u Misia Koali taka napuchnieta
spij slodko kochana ! i przede wszystkim wagowych spadkow dla WAS WSZYSTKICH BUZIOLKI! I MAM NADZIEJE ZE NIEDLUGO WROCE JUZ NA STALE DO WAS!
Stary 2011-04-11, 00:20   #2309
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

Kochana z czego piszesz prace??

Stary 2011-04-11, 00:21   #2310
brombusia
Zakorzenienie

Tak długo tego posta pisałam, bo Młody się obudził, a tu Matka Założycielka się pojawiła
Nie wygląda źle, troszkę jakbyś nieco za dużo śliwkowego cienia nałożyła
I gratuluję wagi

Zmykam do wyrka, bo jutro, znaczy dzisiaj pobudka o 6.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości