|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Zupkę jarzynową na kurczaku na kolację zaliczyłam. Mniami...
|
|
|
#2282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja się zwijam z kompa więc dobranoc dużych spadków jutro Wam życzę
|
|
|
#2283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2284 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja też uciekam od komputera... zrobiłam dzisiaj coś strasznego - zdrzemnęłam się po południu i teraz jestem flak
![]() Spadków życzę lalunie
|
|
#2285 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
może aż tak źle nie było ale motywuje3 miesiące - no faceci nie są zbyt spostrzegawczy... wiem że to taki żart z tym obrazkiem ale i tak wiem gdzie oni wolą patrzeć... czy w oczy czy te 30 cm niżej ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie rozbiera choroba
chce mi sie spac. Jade na therafluu
|
#2287 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie wieczorową porą!
Przepraszam, że nie bedę dziś nadrabiać ale sił mi brak. To był bardzo intensywny weekend. Wolną sobotę wykorzystałam na bieganie po sklepach i lumpach i tym sposobem mam: super białe rybaczki, superaśną bluzkę w wiosennych kolorach, białą katanę oraz super wyszczuplajacem nie spodnie garniturowe do pracy, które akurat tego dnia babeczka przeceniła z 29zł na 12zł bo na nikogo nie pasowały (w sensie źle się układały na tyłeczku) a na mnie są jak znałazł I jeszcze w Carrefour pokazały się bezszwowe staniki i sprawiłam sobie tak na próbę i musze powiedzieć, że jest super! A potem był jeszcze obiadek w ulubionej restauracji, gdzie zawsze kucharz przygotowuje mi jedzonko pod naszą dietkę. A wieczorem przeglądanie szaf i przymierzanie starych ubrań i super samopoczucie bo okazało się, że moje 2 ulubione sukienki są już teraz za luźne a za to kilka innych ciuszków za chwilę będzie wyglądać na mnie bombowo!Dziś na wadze bez zmian ale coś mi się czuje, że @ szybciej przyjdzie bo już mnie brzuch boli i wymiękłam.... zjadłam dziś 2 rafaello - nie mogłam się powstrzymać, dlatego jeszcze idziemy dziś na wieczorny spacer A dziś już byliśmy też na dłuższym spacerku.koniec marudzenia - mykam rozwiesić pranie i zbieramy się na nocne tułanie
|
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem jak tu wytrzymam do 2 w nocy
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pracowity dzień dzisiaj Ale to dobrze! im więcej ruchu tym lepiej Ja leniuchuje w domu ... Dopiero teraz zaczęłam coś troszkę ćwiczyć 8 min na youtube mi się nie chce,ale rozgrzewki taneczne są całkiem całkiem Wytrzymasz wytrzymasz Niestety nie dotrzymam Ci teraz towarzystwa,bo biegnę troszkę poćwiczyć,myć się i do książek Skoro masz neciora w pracy,to pograj sobie w coś online (www.kurnik.pl na przykład) albo obejrzyj jakiś film/serial
|
|
|
|
|
#2290 |
|
Konto usunięte
|
kobietki no ja nie wiem chyba nakrzyczeć na mnie musicie
bo nic mi nie mówiła że schudłam no a mam już co najmniej 12kg na minusie więc może nie widać... i tego się boję :/ głupio się zachowałam, prawda? jak małolata... teraz czekam na reprymendy
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł Chudzinki
![]() Nie pokazywałam się ostatnio, ale podczytywałam Was prawie codziennie. Ciężko się wbić tak na wątek, zwłaszcza jak nikt nie odpisuje na moje posty ![]() Pięknie chudniecie ![]() Popolka super wyglądasz, zazdroszczę figury U mnie było kilka chwil załamania, w związku z czym kilka grzeszków, ale wzięłam się w garść, bo jak nie teraz, to już chyba nigdy ![]() W sumie nie schudłam jakoś spektakularnie, 14 minie 2 miesiące i 7,5 kg w dół, ale po każdym grzeszku był zastój o ile nie mały wzrost, więc mam za swoje ![]() Metal ja Ci się wcale nie dziwię i chociaż nie byłaś wobec niej całkiem w porządku, to ja chyba postąpiłabym tak samo ![]() Jak ona nie mogła zauważyć, że schudłaś 12 kg ![]() U mnie też nikt nie wie że się odchudzam i nikt nie zauważył w pracy, chociaż spodnie kupione już rozmiar mniejsze miesiąc temu zjeżdżają mi z tyłka A bluzki robią się coraz luźniejsze ![]() Ale nic to, teraz w sumie najciężej będzie, bo osiągnęłam wagę którą miałam jakiś czas temu, przez dłuższy czas,więc bardziej "zastana" tak sobie przynajmniej tłumaczę ![]() Ale pozbędę się i tego balastu, kurcze, nigdy nie wytrzymałam na żadnej diecie tyle czasu ![]() Kurcze zazdroszczę też Tinie, tak jej ładnie te kg zeszły, muszę się na basen w końcu wybrać, I generalnie ostatnio ugryzłam chlebka od Młodego i mi nie smakował, wolę dukanowy ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- A Metalku ja też pokonałam otyłość I stopnia i mam już teraz "tylko" nadwagę
|
#2292 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
A ja Cie nie skrzycze Tylko zaczął się temat diety to powiedziałam, że mam 2 książki dukanowe i moge pożyczyć bo dieta rewelacja ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Odpisujemy |
||
|
|
|
#2293 |
|
Zadomowienie
|
A ja właśnie wróciłam ze spacerku
Fajnie jest teraz na dworze Metalku ja ostatnio też się nie przyznałam, że jestem na diecie ale jakoś jak przy mnie o niej wspomniano to już wiedziałam, ze jeśli coś się odezwę to będę musiała wykład na jej temat zrobić. A 12kg to na bank widać więc się nie przejmuj A co do koleżanki to pewnie z zazdrości nie mówiła.bombrusia jak to nikt nie odpisuje? Ja właśnie to robię Gratuluję "tylko" nadwagi ![]() wykrasana masz rację - walczymy z naszymi słabościami dla siebie a nie dla innych! A rodzinka też pewnie ukradkiem oglądała Cię bardziej i w duchu zazdrościła ![]() I powiem Wam coś jeszcze.... Któregoś razu rozmawiałam z koleżanką, której dawno nie widziałam, na gg i pisała, że schudła - wczoraj ją spotkałam i ona mnie nie poznała bo jednak widziała mnie ostatnio 19kg temu (jej mina bezcenna ) a ja nie wiedziałam czy jest w ciąży czy tak już mocno przytyła.... Małż też nie wie ale raczej to nie ciąża....
Edytowane przez karmeelek Czas edycji: 2011-04-10 o 23:27 |
|
|
|
#2294 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() za te grzeszki to wiesz co ci się należy... ale mam nadzieję że te zastoje dały ci domyślenia i teraz będziesz dukać przepisowo nadwaga już lepiej brzmi no i jednak mniej niebezpieczna dla zdrowia... ale i ją wkrótce pokonamy! u mnie za jakieś 14kg... ![]() a teraz: UWAGA! UWAGA! informacje od jedynej: otóż nasz Matka Założycielka ma się dobrze nie może do nas wpadać bo goni ją praca licencjacka... a z lepszych informacji: na III fazie można chudnąć! ma 5 z przodu i to po uczcie w McDonaldzie a ze złych to dorobiła się śliwy pod okiem ale mimo wszystko ma się dobrze i humor jej dopisuje jak zwykle WSZYSTKIE MACIE POZDROWIENIA I CAŁUSY! kazała też przekazać że za wami tęskni! |
|
|
|
|
#2296 |
|
Zadomowienie
|
No nic kochane - ja już Was zostawiam. Lecę do wyrka, bo małż wzywa
![]() Słodkich snów! |
|
|
|
#2297 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w sumie mi powiewa czy inni widzą ale czasm miło jest usłyszeć że widać efekty... Cytat:
|
||
|
|
|
#2298 |
|
Wtajemniczenie
|
ja z otyłości stopnia 3 przeszlam na nadwage
ech. Dziewczyny
|
#2299 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2300 | |||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Ja poszłam na spacerek i wrcóciłąm po 10 minutach - ziiimno Słońce było ale wiatr jeszcze daje w kość..Cytat:
Mi dzisiaj TŻ powiedział po przeglądaniu zdjęć z sylwestra, że byłam gruba Ale, że tego nie widział a teraz patrząc na zdjęcia z sylwka, a patrząc teraz na mnie wiiidzi różnice. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2301 |
|
Rozeznanie
|
tak kochane potwierdzam! wszystko co napisała Mary :P Metal_fish
![]() wpadlam do WAS i mam nadzieje ze dobre wiesci przynioslam ! mam 5 z przodu i to w dodatku po uczcie w MCdonaldzie! mam tez sinca na oku! jak znajde chwile nadrobie WSZYSTKO! ![]() SORKI ZE MNIE NIE MA TESKNIE ZA WAMI! i serduchem jestem z Wami muah muahhh kochane moje ! ![]() zalaczam moja buzie ;/ nie przestraszcie sie! wiem ze wyglada masakrycznie a jak boliii ałaaa! ledwo widze na to oko! i o to waga moja hehehe zdjecie musialam zrobic a co dobre nowiny! :d Edytowane przez jedyyna Czas edycji: 2011-04-11 o 10:41 |
|
|
|
#2302 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A to dziwne,że tak się nie widzi... I nie czuje ! 2 miesiące temu wiedziałam,że za chuda nie jestem,ale podejrzewałam,że było aż tak źle ! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja Cie krece kto Ci to zrobił ??? pójdę i załatwie ![]() ![]() ![]() gratki dla wagi
|
|
#2304 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=mroziq;26282799
Kochanie ! Co Ci się stało do jasnej anielki pod okiem ?[/QUOTE] ;* bliskie spotkanie z autkiem mojego 3 letniego siostrzenca ktory nie chcacy mnie nim uderzyl ! uderzyl mnie pod okiem rozlalo sie po calosci wygladam jakby zupa byla za slona ! :P ale mam nadzieje szybko zejdzie
|
|
|
|
#2305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaraz mi lepiej, chociaż tyłek boli
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja wiem, że już po mnie coś widać, wiadomo że nie ten przedział wagowy, żeby to była spektakularna różnica, ale jednak jest Mnie do wagi prawidłowej brakuje niecałe 12 kg i właściwie więcej mi do szczęścia nie potrzeba, jak mi się uda więcej schudnąć to będzie fajnie, a jak nie to też będzie git ![]() Cóż ta Wariatka znowu robiła, że ma śliwę pod okiem ?
|
|
#2306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teskno mi cholernie za watkiem ! ale niestety prace licencjacka zdac musze do konca maja a napisalam dopiero 13 stron i w dodatku wszystkie sa do poprawki!![]() 3mam CHOLERNIE MOCNO KCIUKI ZA WAS WSZYSTKIE;* i nie ZAPOMNIALAM O WAS! ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- hahaha no wiesz zupa była za słona :P hehehe
|
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe Ja też mam nadzieję,że szybciutko zejdzie Chociaż śliwa pod okiem dodaje respektu - groźnie wyglądasz hahaha.Ja spadam spać już ![]() Dobranoc kochaniutkie |
|
|
|
|
#2308 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehewalsnie nie uderzyl mnie mocno! ja jestem wrazliwa na uderzenia szybko siniaki mi wychodza ![]() hehe dlatego wyglada jakbym z piesci od kogos dostala :P masakrycznie z domu wyjsc nie chcialam nawet cieniem nie dalo sie tego zatuszowac hahaha ;d buzia jak u Misia Koali taka napuchnieta ![]() spij slodko kochana ! i przede wszystkim wagowych spadkow dla WAS WSZYSTKICH ![]() ![]() ![]() ![]() BUZIOLKI! I MAM NADZIEJE ZE NIEDLUGO WROCE JUZ NA STALE DO WAS!
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana z czego piszesz prace??
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Tak długo tego posta pisałam, bo Młody się obudził, a tu Matka Założycielka się pojawiła
Nie wygląda źle, troszkę jakbyś nieco za dużo śliwkowego cienia nałożyła ![]() I gratuluję wagi ![]() Zmykam do wyrka, bo jutro, znaczy dzisiaj pobudka o 6.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

dużych spadków jutro Wam życzę

wiem że to taki żart z tym obrazkiem ale i tak wiem gdzie oni wolą patrzeć... czy w oczy czy te 30 cm niżej