|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja nic nie mam![]() A mi wczoraj odmówił cicotka ktora miała być no ale operacje miała i nie dadza rady. Rozumiem ale i tak szkoda. |
|||||
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
przy spowiedzi mówiłyście kiedy byłyście ostatni raz?
jakoś mi głupio bo byłam dawno
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Passion tobie i Monicie wysyłałam jako pierwszym
mój próbny i mój własny nie dostałaś? Może były za ciężkie i nie przeszły... chociaż do mnie nic nie wróciło.jak nie dostałaś to daj znać postaram się wieczorkiem podesłać jeszcze raz
|
|
|
|
#3455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
to juz pisalam że ten Twoj zdecydowanie lepszy i blyszczyk bardzo mi sie podobal
|
||
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Jestem!
Magsik, super, ze sie pogodziliscie. Trzymam kciuki, aby dalej bylo tylko lepiej. Mnie odwiedziny w domu BARDZO dobrze zrobily, bylo mi to psychicznie bardzo potrzebne. Widzialam moja mamcie na zywo w swojej garsoneczce na slub i wyglada bosko! A Tate pojechalysmy i ubralysmy od stop do glow (mimo, ze sie upieral!). Wybralysmy mu garnitur Wistuli,do tego krawat, koszule, buty, a nawet spinki do mankietow i skapretki! Wyglada super... i ucieszyl sie, ze ho ho!. Ja kupilam sobie takze troszke bardziej wyraziste kolczyki do slubu (nie sa duzo wieksze, ale bardziej sie blyszcza i sa takie bardziej slubne, a te poprzednie bede sobie nosic na codzien: sa sliczne, ale jednak za delikatne). Wstawiam zdjecie tych nowych: |
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak z pewnością o to . Wydaje mi się że o jego opieszałość i jakieś pretensje o zespół.
|
|
|
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że zakupy sie udały, ale ale, zapomnieliści o majtach dla taty a kolczyki śliczne![]() kiedy wracasz do espani? |
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Lachonki.
![]() tylko się przywitam i uciekam. Zaglądne i poczytam Was później. |
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Passionku! Wiem, wiem, bielizne mama ma dokupic! Kolczyki kupilam w Aparcie, i nie byly drogie: 84 zlote... nie chcialam juz wydawac kasy na drozsza bizuterie. Sa ze srebra z perelka i cyrkoniami
Ciesze sie, ze Ci sie podobaja. A w Espanii juz jestem, siedzie grzecznie w biurze, wrocilam wczoraj wieczorem.
|
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Monita super, że tato ubrany
Ja teraz już się nie boję o swojego tatę, bo jak byliśmy w sobotę mierzył garnitury dopasowane a nie takie mega luźne i chce mieć czarny z tkaniny tkanej w prążek Bo na komunie moją i siostry kupił sobie śliwkowo-buraczkowy ![]()
|
|
|
|
#3463 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny, passion dzięki za opinię.
Ewka ja mam tak samo, nic nie wiemy, TŻ nie ma garnituru ani niczego. Musimy jeszcze kupić wina i szampany. Reszty już nawet nie pamiętam. Jestem taka zła, bo nie mam auta już 3 tydzień, w tym 1,5 tyg w naprawie. Naprawa ok 5 tys.!!!! akurat przed ślubem. W weekend szukałam oprawy muzycznej do kościoła ale nic nie znalazłam ciekawego, chyba zadzwonię do tego organisty, do którego ksiądz nam dał namiary. Jestem niewyspana, śniło mi się, że miałam 2 dzieci!!! Propo bielizny, byłam w triumphie i babka doradziła mi takie majtki. Kupiłam ale 38 rozm. mi dała (pomyliła się) i są trochę za duże :/ |
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, ha, no to wygladal oryginalnie Takaya! Moj Tata kupil garnitur bardzo ciemno granatowy (ladnie mu w takim), koszule biala oczywiscie i krawat w skosne paski: granatowo-ciemnofioletowe. Calosc wyglada super... aha i jeszcze super buty, ktore probuje rozchodzic i pdobno wczoraj po odwiezieniu mnie w nich na lotnisko, ucial sobie w domu krotka drzemke.... w butach!
|
|
|
|
#3465 |
|
Wtajemniczenie
|
mam gładki biustonosz więc majteczki pasują są bardzo wygodne ale chyba będę musiała dać je mamie a sama sobie kupić :/
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Monita - kolczyki rewelacyjne !!! gdzie kupiłaś?
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Betty ja majtki to pewnie w H&M kupię sobie
Cieszę się niemiłosiernie, że nie muszę szukać stanika! Bo to byłaby katastrofa! Ciężko mi znaleźć jakikolwiek a co dopiero taki, który nie będzie wystawał z pod dekoltu w serce
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Zadomowienie
|
Już jestem
![]() Dziękuję za wsparcie ![]() Co do potwierdzeń, to u nas wygląda to mniej wiecej tak samo, do wczoraj był czas potwierdzania, trochę osób dało znać ale i tak musimy dziś dzwonić. Monita zakochałam się w Twoich kolczykach, ja będę kupować sobie naszyjnik z perełek i musisz koniecznie powiedzieć gdzie kupiłaś te kolczyki ![]() skorpio fryzurka ładna tylko rzeczywiście niedopracowana ale to pewnie dlatego,że to próbna. |
|
|
|
#3469 |
|
Wtajemniczenie
|
Takaya ja byłam w H&M i właśnie nic nie było ciekawego. Też lubie bieliznę z H&M ale po prostu nic nie było. W dodatku strasznie mnie obtarły moje nowe buty i nogi mnie bolą. Mam po 2 plastry ale to nic nie daje.
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Magsik cieszę się, że jest wszystko ok ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Monitko chyba je sobie kupię bo są boskie
|
|
|
|
#3470 |
|
Wtajemniczenie
|
a jakie boskie pierścionki
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, kupujcie smialo
Miejscie tylko na uwadze, ze kolczyki sa duzo mniejsze w rzeczywistosci, niz mogloby wynikac ze zdjecia. Po poludnio moze cykne zdjecie na uchu, to sobie zobaczycie Aha, na stronce jest tez do nich w komplecie naszyjnik, moze kogos zainteresuje.
|
|
|
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
w ogóle znalazłam jeszcze jedne buciki, które mi się bardzo podobają, ale pewnie ceny mnie rozwalą,wysyłam zdjęcia
|
|
|
|
#3473 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawa jestem tylko czy będzie mój rozmiar, bo w Aparcie z tego co wiem najmniejszy jest 10 a ja potrzebuję rozm. 7 !!!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby zaznaczyc przed spowiedzia ![]() po spisaniu protokołu dostalismy takie karteczki
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak tylko będę miała samochód jadę do apartu
naprawdę boooooskie ja szukałam ale nie widziałam takich ale te są bardzo interesujące TŻ mógłby mi takie kupić. Szkoda, że urodziny i imieniny już były ale hmm wielkanoc się zbliża ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Joasiuniu idąc do spowiedzi mówisz "jest to moja pierwsza spowiedź przedślubna", przy spisaniu protokołu dostajecie od księdza takie karteczki do spowiedzi. My mieszkamy razem więc spowiedź mamy tylko jedną, miesiąc przed ślubem. |
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Prezenty na Wielkanoc?!
|
|
|
|
#3477 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3478 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, od Ciebie, takiej specjalistki to szczyt najwyższego uznania. A materiał na nie kosztował mnie 2 zł Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a kolczyki masz śliczne |
||||
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś mam niby jechać z TŻ-em bo on chce mi kupić biżuterię ślubną
![]() My mamy dwie spowiedzi i chcemy iść w tą niedzielę, ja nic nie powiem, dam tylko kartkę przed spowiedzią. |
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ja nic nie mam

chociaż do mnie nic nie wróciło.

Naprawdę piękne