|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Katuniu wiem, wiem...rozstępy to nic
no smaruję od początku ciąży i do tej pory wyszły mi na piersiach tylko, a w zeszłym tygodniu pojawiły się na brzuchu i to dzień po tym jak posmarowałam się tylko oliwką a czym smarowałaś te co się zrobiły po ciąży?? bo ja muszę zacząć o czymś myśleć, żeby to zlikwidować jak najszybciej i jak najbardziej się da
|
|
#362 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
Okropnice |
|
|
|
|
#363 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie ma to jak u siebie Cytat:
Niestety nie. Jak już wcześniej pisałam użyła wszystkich, nawet bardzo drastycznych metod ale nie podziałało. Teraz czeka aż samo wyblaknie, a tym którym przypadnie siedzieć na tych krzesełkach każe stale się wiercić żeby się starło. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lańsko! ![]() Cytat:
albo skoro działka masz aż 20 ar to można na dwie rozbić, jedną sobie zostawić a drugą sprzedać myśleliście kiedyś o tym?![]() Nie musi być sucha ale dobrze, żeby była u nas jest mokra... ale i tak to nas taniej wyniesie niż jakbyśmy mieli drugą działkę kupować a wyniesie nas z 10tys. to lekką ręką więcej aniżeli byłaby sucha
|
||
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Ana w życiu nie sprzedamy naszej działeczki
zakochani w niej jesteśmy. Czasami jak tam sobie pojedziemy, pochodzimy po niej... to jakoś tak miło na sercu się robi. Wiem, wiem niektórzy pomyślą, że lepiej sprzedać i mieć spokój z kredytem ale nie... to nasze magiczne miejsce, kiedyś się chcemy tam budować a innej w tej cenie i tak śliczniej na bank nie znajdziemy. dzielić też nie chce. 10 arów to mała działka. Poza tym jak bym podzieliła to tak, że by miała ok. 17 m x 50 (tak na oko) to taka cienka by była Bo inaczej podzielić się nie da ze względu na drogę dojazdową.
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko dużo się na tym traci... jakie wzięliście kredyt, a ile musicie spłacić bo doliczeniu odsetek? chyba sporo więcej? nie? |
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam bierz młodą na plecy i cho ![]() oglądałam wczoraj z przyjaciółmi na c+ film - "Matka Teresa od kotów" widziała któraś? jestem pod ogromnym wrażeniem bo film super tzn jak na polskie realia - akcja zaczyna się w miejscu gdzie film się kończy i cofa się - najpierw jest dzień wcześniej dwa dni pięć dni, tydzień miesiąc.. aż do roku czasu... super konwencja.. oglądałam i nie mogłam się oderwać, w czwórke widzieliśmy i 3 osoby były zauroczone jedna tak średno ok ale... jako że to pan terapeuta rodzin to miał swoją wizję ale nam laikom się podobał
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-04-11 o 10:05 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Nadrobię, Was po pracy. Dostałam @, brzuch mnie boli, mam już dość. Dopiero przyszłam do pracy, a tu młyn. Jak się odrobię to zaglądnę.
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe a z każdym rokiem jej wartość rośnie. Jakbyśmy nie mieli w planach się budować to spoko a tak... niech sobie poczeka może kiedyś w totka wygram ![]() Marta nie widziałam, ale sobie zapiszę. |
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć Leniuchy
![]() Cytat:
ale na razie nie dzwonią i zaczynam tracić nadzieję ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- tak mnie boli jajnik od 3 dni, że szok
|
|
#371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko drożeje, ale nie bez przerwy... potem tanieje, potem znów drożeje i tak się waha interes ![]() Cytat:
a kiedy mieli zadzwonić? i kiedy w ogóle tam byłaś? A mąż jak? |
||
|
|
|
#372 |
|
Rozeznanie
|
agus87 jaka ładna córunia w avatarku
![]() śliczny super kolorek i gratuluje -6 mi ostatnio coś nie idzie a na czym polega WW?
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A relacji malutko Chyba dziewczynom nie przypadł do gustu wen wątek
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2011-04-11 o 10:48 |
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i powiedział, że dadzą znać jaka jest ich decyzja. Myślałam, że dadzą znać do piątku... A teraz już nie wiem... Co do męża - stara się o pracę w fabryce okien Dobrze byłoby jakby się odezwali. Jest też szansa, że dostanie staż z UP ale wtedy trzeba by czekać miesiąc na decyzję UP...---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Katunia, fajny ten pomysł Powspominajmy
|
|
#375 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Dawno nic nie pisałam, ale podczytuję oczywiście My jesteśmy teraz na etapie załatwiania zaproszeń, bo czas najwyższy zająć się wybraniem jakiegoś wzoru i ok maja je rozwieźć. Nie mamy pomysłu na pierwszy taniec - nie chcemy tańczyć niczego wolnego, bo my to lubimy poszaleć na parkiecie i wolelibyśmy jakiś szybki kawałek, ale nie mamy pojęcia co wybrać.
|
|
#376 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my to tańczyliśmy dirty dancing 1
|
|
|
#378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty w etapie rekrutacji daleko zaszłaś... daj znać jak coś się ruszy ![]() Cytat:
ciekawa jestem tego pierwszego tańca
|
||
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko a może cza-cza?
|
|
#380 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#381 | ||
|
Zakorzenienie
|
CZESC
![]() Ale dzis posplismy-Tomus dal mi pospac do 9.30!! z malutkimi przerwami budzil sie od 6 i tak sobie przeciagal ![]() Cytat:
byly najpierw takie czerwone pregi a teraz ani sladu a pod koniec ciazy tez smarowalam kremem i na przemian z oliwka. AgatkaL - a moze Sway - znasz ten utwór? rytm cha-cha! ja chcialam go bardzo zatanczyc tylko juz oczywiscie bylo za pono zeby sie fajnych krokow nauczyc a na youtube jest sporo fajnych filmikow z tym wlasnie. ten filmik mi sie bardzo podobal : http://www.youtube.com/watch?v=s57s7...eature=related justynko - trzymam mocnko kciuki zeby zadzwonili z wydawnictwa z dobra wiadomoscia !!!! a gdzie tz ma dostac ta prace ? gdzie u Was czy tez w okolicach katowic juz szuka?Cytat:
Ciesze sie ze podoba sie Wam moja koncepcja powspominania ![]() Teraz tylko decyzja czy tu czy w klubie ?? Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-04-11 o 12:29 |
||
|
|
|
#382 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Właśnie skończyłam czytac "Tam gdzie spadają anioły". Podobała mi się |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale jakoś ciężko mi idzie odnajdywanie się w nowej sytuacji i nie mam na nic czasu. DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM ZA GRATULACJE Ksawery ważył 3640 g i 57 cm ![]() Poród masakra. Wody odeszły mi w nocy z 3 na 4 kwietnia o 2:30, ale skurczy nie miałam. Więc jak przyjechałam do szpitala to do rana czekali na skurcze, ale nic nie ruszyło. Potem dostawałam kroplówkę, zastrzyki, w nocy dali mi odpocząć, i we wtorek od rana znowu. I o 13:25 urodził się Ksawery. Także od odejścia wód minęło 35 godzin. Ciężko było, ale szybko się zapomina. Dobrze, że TŻ był cały czas ze mną. Kiedyś się może zbiorę, żeby bardziej szczegółowo opisać poród, ale też nie chciałabym Was straszyć, zwłaszcza te osoby, które mają wszystko przed sobą. Dopada mnie czasem słynny baby blues, bo zarówno mama jak i teściowa wzbudzają we mnie poczucie winy, że jestem złą matką, dlatego że nie karmię piersią, tylko podaje MÓJ POKARM w butelce. Mam kiepskie sutki , w ogóle nie wyciągnięte więc mały nie ma za co złapać. Próbowałam przez kapturki to się strasznie męczył i prawie w ogóle mi nie opróżniał piersi. Nie wiem czy to taka wielka różnica czy je pokarm z cycka czy z butelki, chyba najważniejsze jest to że mam pokarm i mam czym go wykarmić. Przecież w karmieniu piersią nie chodzi o samego cycka, tylko o wartościowy pokarm. Niestety moje mamy tego nie rozumieją i mają do mnie jakieś głupie pretensje ![]() I na koniec z podrowionkami dla cioć zdjęcia Ksawerego
|
|
|
|
#385 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#386 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie myślimy o "Time of my life" z Dirty Dancing
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
Lustereczko śliczny jest Wasz Skarbuś
Byłaś bardzo dzielna w czasie porodu, 35 godzin - szok ![]() Jeśli chodzi o karmienie, to błagam, nie daj sobie wmówić, że jesteś złą mamą. Dokładnie, w karmieniu piersią chodzi o pokarm, a nie o samą pierś więc jeśli dajesz swoje mleko w butli to Ksawery i tak otrzymuje to co najważniejsze!!! Jejciu, aż mi się zagotowało, jak w ogóle mama i teściowa mogą Ci takie głupoty wciskać?! Trzymaj się dzielnie! Ja jestem pewna, że jesteś cudowną mamą! Przytulam Cię mocno ![]() Rosi kochana moja ![]() Piesek dzisiaj średnio, tata był z nim rano u weta, pobrał mu krew i czekamy do 15 na wyniki. Zmykam się trochę pouczyć do niedzielnego egzaminu, choć jeszcze nawet nie wiem, czy na niego pojadę, zależy co powie w czwartek gin ![]() A jeszcze mam taką masakryczną zgagę, że nie mogę sobie poradzić. Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2011-04-11 o 14:06 |
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: upsss... to ja już się nie odzywam ![]() Co do wczorajszego dnia http://demotywatory.pl/2940423/Tu-te...elo-duzo-ludzi nie mam więcej nic do dodania
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-11 o 14:14 |
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Lustereczko mocno cię przytulam pamiętaj jesteś najlepszą mamą o jakiej maluszek może zamarzyć... słodki jest..
![]() AgatkaL my to tańczyliśmy i uważam że to jeden z piękniejszych kawałków na 1 taniec... myślę że żadne słowa nie są wstanie miarodajne zobrazować poziomu mojego w✂✂✂✂ienia dlatego dziś postram się nie wypowiadac za wiele bo chyba by się posypały z mojej wypowiedzi gromy...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-04-11 o 14:40 |
|
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
Lustereczko - gratulacje , ja jeszcze nie zdąrzyłam złożyc Ci życzeń z okazji narodzin dziecka. Dużo zdrówka Wam życzę.
A z Tym karmieniem, to masz całkowitą rację i nie rób sobie nic z gadania babć. Szczerze, to uważam, ze nawet powinnaś im coś tak odpalić, ze poszłoby im w pięty. Nie dosć, ze ejst Ci bardzo ciężko, to jeszcze na Ciebie naskakuja! Jak karmisz butelką, to przynajmniej wiesz ile mały zjada i nie musisz sie martwić, czy zjadł odpowiednią porcję. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2011-04-11 o 14:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

no smaruję od początku ciąży i do tej pory wyszły mi na piersiach tylko, a w zeszłym tygodniu pojawiły się na brzuchu i to dzień po tym jak posmarowałam się tylko oliwką
a czym smarowałaś te co się zrobiły po ciąży?? bo ja muszę zacząć o czymś myśleć, żeby to zlikwidować jak najszybciej i jak najbardziej się da

bo nie wiem kiedy mezu bedzie mogl wziac urlop 

Dobrze byłoby jakby się odezwali. Jest też szansa, że dostanie staż z UP ale wtedy trzeba by czekać miesiąc na decyzję UP...