|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Aguś, powodzonka na ktg
![]() Moniqac, furka jak się patrzy ![]() ![]() Aliczka, ale ty masz ciuszków! Wow ![]() Wklejam mój brzuchol. 37 t. 3 d A w albumie umieszczę zdjęcia całej sylwetki, dopiero na takich fotkach widać jaka jestem kulka (a twarz to mam taką, jakby mi ktoś patelnią przydzwonił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Agusiek, no brzuszek masz już tak nisko, jakbyś za chwilę miała go zgubić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
agus87 Stanowczo WIELKI i NISKO masz brzuszek
![]() lisotpadowa Twój też bardzo pokaźny ![]() ![]() Umówiłam się na środę na 15:30 na wizytę z USG ![]()
![]() |
#2074 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewuszki
![]() dziś zaszaleliśmy z TŻ... spanie od 00:30 do 10:30 to lekka przesada ![]() A jaki sen miałam ![]() matko co za sen ![]() ![]() a drugi sen, że Agus urodziła Oleńkę ![]() ![]() Daisulka kochanie, aż mi łezka w oku się zakręciła jak czytałam o tym, jaki jest Twój mąż w stosunku do Ciebie. ![]() ![]() ![]() Aliczko oddaj mi ten szlafroczek, jest czadowy !! ![]() ![]() Moniqac no autko super ![]() ![]() ![]() Catia nie mam pojęcia. kolejne autko małemu? ![]() trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś !
![]() |
#2075 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
najpierw napisz epóźniej nadrabiam bo nawet nie wiem czy ktoras juz powiła
![]() witam lasencje ![]() pierwsza ważna informacja... wczoraj siostry tż były obie ![]() jedna spała u nas ![]() chyba nie muszę tłumaczyć jaka z tego powodu byłam szczęsliwa zadowolona a łaska boska spłyneła na mnie i spokój ogarnął moje serce .... ![]() były głupie przygaduszki, ktorych nie wytrzymałam i sama przygadałam do żywego... tz w szoku a jego siostra jeszcze bardziej ale później juz wyluzowała przynajmniej, a tż dumny ze mnie jak ładnie sie obroniłam ![]() ![]() spałam od 2 do 7, jest mi aż niedobrze ze zmeczenia wiec tylko was nadrobie i ide w kimono. tż w pracy a rano juz malował u mamy. brrr.... ![]() aha i info od siasi lezy dalej i jej bardzo smutno ![]()
#2077 |
Wtajemniczenie
|
Agus
![]() ![]() Listopadowa hihi jaka kuleczka ładna ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2078 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Wtajemniczenie
|
Grazin kurde, a już się cieszyłam razem z Tobą jak napisałaś, że tylko jedna przyjedzie, a tu d.upa
![]() ![]() Siasiek jesteśmy z Tobą !!
![]() |
#2080 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aż sama się zmobilizowałam i zrobiłam fotki mojemu brzucholowi ![]() Przy okazji póki pamiętam- robiłyście już drugi raz odczyn WR?? Edytowane przez Catia88 Czas edycji: 2011-04-11 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grazin przekaż jej od nas mocne uściski i dużo pozytywnej energii! I że za nią tęsknimy i nie możemy się doczekać, aż wróci ![]() To ja Wam jeszcze mój sen opowiem ![]() Śniło mi się, że Eda się urodził, ale nie ja go rodziłam, tylko jakaś obca laska... A ja ją podczas porodu za rękę trzymałam ![]() Do tego mały jak się urodził to od razu przyssał mi się do cyca (miałam normalnie mleko), a potem usiadł i chciał do komputera, to mu pozwoliłam i zaczął grać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jestescie cudowne, wiecie ? ![]() ![]() ![]() ![]() przyszlam troche polezec dziekuje bardzo za kciukasy co do ktg chociaz znajac moje szczescie to bedzie jeden skurczybyk i gin wcale sie nie przejmie ![]() listopadowa jaka kulka ty na glowe upadlas superowa masz sylwetke kulka to jestem ja wyglada jak czolg ![]() a brzunio przeslodki ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Rozeznanie
|
Aguś wow...ale masz nisko brzuch. Nawet nie wiedziałam że aż tak moze opaść. Trzymam kciuki za ktg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
nooo Agusia teraz to tez i ja widze co znaczy opadnięcie brzusia ! Bo to co nam Paulizia pokazywała, to na pewno nie było opuszczenie
![]() the_sania; dziekuje Ci za cieplutkie słowa ![]() Jak wraca z pracy o tej 19 czy 20 to jeszcze świeć panie, bo ok 21-22 idzie spac wiec jako tako rozmowa sie klei ale te całe dnie z nim to masakra!! rozmów juz było tysiace i nic nie pomaga. Taki charakter, nie mówie, ze tak jest zawsze, ale zazwyczaj. Jaka ja byłam pusta, ze nie chciałam zaakceptowac Gabrysi na początku ![]() ![]() Ładnie pospałas ![]() ![]() ![]() Ja bym chyba szału dostala gdybym miała miesiac czy 1,5 z moim siedziec w domu !! moniqac, no czasem kazdy potrzebuje sie wyciszyc, ale caly dzien ?? ![]() A wczoraj leżał na swoim łozku i spytałam czy mogę przyjśc sie przytulic.. to co mi powiedział? Za chwilke... oczywiscie nie poszłam bo co sie prosić bede jak dla niego to taka kara ![]() mnie Siasia jeszcze nie odpisała.. pisałam do niej z godzinke temu. Grazin, ale wyniosła sie juz siostrunia ?
#2085 |
Rozeznanie
|
Daisy, cudownie czytać te twoje ciepłe wypowiedzi o Gabrysi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | ||||||
Wtajemniczenie
|
mamaoptymistka widze ze andziotka ci juz odpisala, ogladalam te przescieradelka, sa bardzo fajne, nie sa sztuczne na pewno, dobre jakosciowo
![]() co do przewijaka to znalazlam wyjscie idealne ![]() http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10142419 mam zabke ale nie moge znalezc. ma taka folie, ale ktora nie chlodzi-testowalam ![]() Cytat:
co do tz to tak, ma bardzo ciety humor, ale lubie go za to bardzo ![]() noc FAN-TA-STY-CZNA! najpierw sie dusilam, potem nie moglam sobie znalezc miejsca bo mam ucisk gdzies na plecy i ciagle bola niezaleznie czy stoje, siedze czy leze, a ptoem obudzil sie mlody i tz poszedl spac z nim, mi zostal pies ![]() ![]() kopara mi opadla przesliczne!!!!! ![]() moniqac super furka!!!! gratuluje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
a ja myslalam ze jeszcze dzisiaj ci sie uda ![]() Cytat:
![]() dobrze ze sie nie dalas ![]() kciuki dla siasi Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pauliziu kochana slyszysz??(widzisz ![]() ja to mam bebzol spuszczony, nie martw sie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
![]() mazianka81 już bez krążka ... no to czekamy na kolejne wieści .. Aliczka88 ile ciuszków ![]() moniqac furka jak się patrzy ![]() Catia88 może jakieś klocki lego ... jakiś samochód do budowania z tych klocków ... ??? agus87 brzuchol nisko rzeczywiście ![]() listopadowa80 świetne fotki !!! twój jeszcze brzusio wysoko ![]() matallewar też w środę idę do gina ![]() the_sania co ty masz za sny ![]() ![]() Grazin jednak podwójnie ![]() ![]() ![]() to Siasiek ma cały czas te objawy z mroczkami ????? biedactwo !!! oby szybciutko się wyjaśniło i niech wraca do Czarosława .... Zosia śpi też idę papa |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | ||||||||
Zakorzenienie
|
powiedzmy ze przelecałam was po łebkach
![]() Aguś nie urodziłą... bidulcio Ty. wiesz co własnie ostatnio urodziała moja kolezanka niecałe 2 tyg przed terminem, ale miala straszne bóle tylko sie akcja nie rozpoczynała i sie lekarze na cesarke zdecydowali bo sie bardzo męczyła. no i od tygodnia córeczke ma juz ze sobą ![]() moze dobrze by było jakby ktoś Ci tą szyjkę wymasował ![]() szkoda mi Cie ![]() trzymam kciuki za KTG ![]() mimbi dziękuję za wczorajszą pomoc ![]() ![]() mój tż się tylko pyta "a kogo tam jeszcze na tym forum masz, jakiego specjaliste" bo jak mu wymieniam to w szoku ![]() Cytat:
![]() kupiłam tez płyn jakis silan czy cos tez sensitrivre. myślicie ze płynów do płukania tkanin sensitive mozna uzywac do dzieciowych ciuszków? Cytat:
u nas też zniknął w momencie ![]() juz nie wspominając o karpatce, moj tz zjadł pół blachy ![]() a banalnie prosty deser w wykonaniu prawda? Cytat:
![]() bo sytuacja na wątku napięyta jak baranie jaja ![]() Cytat:
![]() to posłuchałas elegancko ![]() Cytat:
![]() \ale od przybytku głowa nei boli ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
"o toczy się słoniątko!!" wole nawet sobie nie przypominac co mowila (szczególnie jedna) ale jak sie odgryzłam inteligętnie i kąśliwie to był spokój i tż stwierdził ze jej tak kopara opadła że juz raczej nic nie bedzie przygadywać ![]() Cytat:
![]() kolejny sen o szybko rosnącym dzieciu ![]() siasia pisała jeszcze ze czaro ją odwiedza na sali ![]() ![]()
![]() |
#2090 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Serio nie wiem gdzie ja to pomieszcze - bierzemy jeszcze jedno rozwiązanie pod uwage, żeby przenieść się do większego pokoju... Ale ja lubie tą naszą klitke i pomarańczowe ściany... ![]() Aguś - brzuchg to prawie Ci na Bronchildzie wisi ![]() ![]() Ja chyba od jutra zaczne prać ciuszki i pościele, rożki, prześcieradła... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Wtajemniczenie
|
O cholelcia, ale pospalam znowu
![]() Poszlam spac zaraz kolo 8 rano i sie obudzilam o 12!!!! Boziu... jak Antek bedzie to sie skonczy ten dobrobyt ![]() Daisy moj maz podobny. Wczoraj cala noc na pleju i jak tylko oko otwieralam co chwila to inna gra byla ![]() ![]() ![]() ![]() Daisy tosty byly z serkiem, szynka, pomidorkiem i smazonymi pieczarkami z cebulka ![]() Agus noooo!!!!!! Wez juz urodz ![]() ![]() ![]() Jakby co to ![]() ![]() Moniaqc Mondeo! Tez mamy i kochamy!!!!! za wielkosc, za komfort i w ogole. Ktory to rok? Ma te szpikulce na to baze pod fotelik? ![]() Juz tostow nie robie... lub mnie znowu ![]() ![]() ![]() Aga_pe no to musial brzuszek dosc urosnac od ostatniej wizyty meza ![]() ![]() ![]() Listopadowa szuper brzuszek ![]() ![]() Zaraz bedzie czas na drugie sniadanie ![]() A dlaczego Siasiu ma te wszystkie badania? To normalne? Sie martwie i kciuki trzymam mocno za moja tyska kumpelke ![]()
#2092 |
Zadomowienie
|
agnieszka_pe25 dzięki , a to na przewijak bardzo ładne ale jedno chyba nie wystarczy?
#2093 |
Rozeznanie
|
I ja się pochwalę mieszkankiem mojego Synka
![]() i jego łóżeczkiem, w którym narazie zamieszkuję maskotki ![]() Co do prezentu dla Chrześniaka- przejdę się dziś po sklepach, może coś fajnego znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nieposiadam sie z radości ![]() juz ich znieść nie mogłam na prawdę. w ogole miala przyjsc tylko jedna siostra jej tż i jej syn takze ja przygotowałam żarcie tylko dla tylu osob, bo druga siostra powiedziął aze nie przyjedzie po czym zwaliła nam sie do domu z mężem i 4 synami ![]() siasia mam chyba jakis inny numer bo pisała mi ze ma zastepczy . Cytat:
![]() oczywiście siostra tż jak tylko wlazła i podałam na stópł dsałatke i karpatke raczyła mnie poinformowac iż ona nie bedzie tego jadła, bo karpatki nienawidzi (!!! heloł? ![]() no ale suma sumarum chyba 3 razy dokłądke sałatki brała ![]() boże są ludzie, klamki i parapety. oraz zupełnie inna kategorioa - siostry TŻ ![]()
![]() |
#2095 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tz przywiozl chlopakom buciki, temu malutkiemu tez(on tak samo kocha buty jak ja ![]() ![]() co najwazniejsze mam komode!!! wysoka i waska, taka jak chcialam ![]() tz teraz montuje, a mlodemu-starszemu kupilismy do pokoju siedzonko zawieszane na linie wkrecane w sufit ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie no grazin tobie sie nalezy pokojowa nagroda nobla ze dalas rade i jej nie udusilas, ale wredna. idzie w gosci i jeszcze krytykuje jedzenie???????? next time wogole sie nie wysilaj, kup paluszki, postaw herbatke-bez cukru oczywiscie -bo pewnie sie odchudza do tego jak karpatki nie nawidzi(nei wiem jak mozna karpatki nienawidziec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
Catia88; wiesz ja tez sie strasznie ciesze
![]() aaa kolezanki z pracy siostra urodziła w Limanowej w ubiegłym tygodniu - baardzo sobie chwaliła i wszystko poszło jak z płatka ![]() Wiecie ten moj chłop to w ogole chyba jakiś niereformowalny, w sobote sie tak pożarlismy na parkingu galerii, ze zostawił mi kluczyki i dowód rejestracyjny i poszedł na busa aby wrócic do domu a ja tylko zadzwoniłam, że ma sie wrócic po prezent na wieczorne urodziny, na które szedł, bo ja jade do rodziców... (no i wrócił sie i razem pojechalismy do domu tzn jego domu) A o co poszło? Bo wpadłam w histerie, ze jak weszlismy do mothercare, to szwędał sie za mna jak smród po gaciach !!!! Sam od siebie nic nie wział do łapy, nie poogladał, niczym się nie zainteresował ![]() ![]() ![]() Nawet jeszcze nei widizałam na żywo wózka, który chce ![]() ![]() ![]() ![]() Grazin, co to jest to coś... co spotkało Siasie ???????? Paulisia, obys miała rację ![]() Paulis, autko Moni to chyba focus? Ale moze sie nie znam ![]() Catia, suuuper pokoik i brzuszeczek ![]() ![]() Własnie - a ten przewijak to taki nie strasznie sztywny jest ?? bo ogladałam w MC ale takie dosc miękkie to było ?? Ja myslalam ze to sztywne jak blat stołu ?? albo zły ogladałąm
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-04-11 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lampka- akwarium ,coś takiego http://allegro.pl/lampka-nocna-akwar...539166721.html . Akurat Tż ją już miał wcześniej tam powieszoną a teraz się tak złożyło,że jest koło łóżeczka, i nawet fajnie do niego pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.