![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
wiem, przeżywam ja stona wykopki ciekawi mnie po czemu sie Flo telefon urywa? pośrednicy turystyczni? szkoli sie przez tel? Betty dzowni? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Konto usunięte
|
A moja eks lodówka (Ariston - nie polecam tej marki
![]() Mama siedzi z sis w salonie - wtem bzyk bzyk z kuchni, a tam się okazuje, że z pomiędzy komory chłodniczej a zamrażalki płomienie... ![]() Teraz mamy Liebherra i jest cudowna - ogromna i w ogóle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ja sofy/wersalki do dużego pokoju nie zamówiłam jeszcze, czekam na jeden model firmy kubera, jak spodoba mi się to zakupię bo wygląda sympatycznie a spanko wybrałam sobie właśnie właśnie no name, mała rozkładana tapczaniko-sofka za około 700 zł, jak z jakością to poczekamy zobaczymy, dowożą mi we czwartek, fajnie sie skorelowało bo już planowałam spać na karimacie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | ||
Zakorzenienie
|
Nie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
no już nie wypominajcie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo juz siedzem na stronie - i fajna albo nie - zgaduj zgadula powiedz tylko czy narożnik czy sofa i jaki kolor ścian i podłogi bo szafran to cheba kuchniowy - coś o rzucaniu talerzem curry było |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |||
Zakorzenienie
|
że niby co
![]() Cytat:
ile masz temp w chłodziarce?? nie wiem,ale w ciemno mogę powiedzieć tyle że jak woda ścieka pod warzywa tzn że jest za wysoka temperatura ![]() weź na razie uprzątnij i obniż temperaturę ze 2 stopnie , ajk się lodówka opustoszy to możesz z powrotem zmienić . no chyba że problem lezy w czymś innym
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
dziś tak
![]() zapisałam się na manicure japoński ![]() a teraz idę czytać co to za ciudo ![]()
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
![]() stopów sobie nie dam w gabinecie dotknąć ![]() ![]()
![]() |
#2231 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() a linek ten: http://kubera.pl/kanapa_roger.php wygląda strasznie dziwnie na zdjęciu ale podobno na żywo bardzo dobrze, dlatemu czekam aż mi do sklepu dowiozą model reprezentacyjny bo szukam wersalki abo sofy z dopasowana pufą coby doraźnie robić narożnik i sie strasznie z tym miotam, zamiast po prostu wzionć i kupić edit: i jeszcze sie nad tym o: http://kubera.pl/kanapa_roxi.php zastanawiam tylko nie wiem czy to jest choć trochę ładne raz mi się podoba raz odrzuca czy to aby dobra kolejność? ![]()
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-11 o 14:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() o właśnie czytam i dobrze o tym piszą ![]() a ja mam dwa w cenie jednego, bo po dwóch latach jeżdzenia na wosk do Gdyni zapisałam się na wsi i tu depilacja kosztuje 15 zł ![]() ![]()
![]() |
#2234 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |||||
BAN stały
|
Jak z dziećmi normalnie, spuścić z oka na chwilę
![]() Podłub se w otworze, pomoże ![]() Wcale nie ![]() ![]() O właśnie!
Cytat:
![]() Bo się wyda, że interesowny jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Że niby banan to zuy owoc jest ![]() --- Gulę mam za uchem (a raczej tak jakby w usznym płatku), kaszak pewnie, wielkości średniego laskowego orzecha ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tak mialam-cos sie zasyfiło i zatkało-ale nie pamieatm co i gdzie ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
to ja mam na odwrót jak pacze na te linki ![]() ![]()
![]() |
#2237 |
Konto usunięte
|
No cóż.. Dlatego serdecznie nie polecam Aristona. Zmywarka po dwukrotnych problemach została wymieniona na Siemensa i jest zdecydowanie lepiej. A i nie polecam żelazek de longhi - ostatnio nam się chciało zapalić i samo unicestwić. Bosh'e są zdecydowanie lepsze. I pralki Bosh polecam - dobrze piorą.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | ||
Zakorzenienie
|
że niby .... sam to się z niczym nie obnażysz, nie podzielisz efektami lub choćby brakiem efektów jeśli Ci nie idzie, mieliśmy się wspierać i się mobilizować a Ty co?
nic nie chcesz się podzielić jak Ci idzie, zero współpracy, zero wspierania, zero czegokolwiek, bo masz doła ![]() ja też miewam i też mi nie lekko ale nie olewam umowy, co i raz pytam Cię , zagaduję, interesuję się Tobą durnoto, a Ty co? a Ty mi tu banana o długości 10 cm będziesz wypominał ? chromolę takie wspieranie, wiesz? chro-mo-lę ![]() nie podchodzisz do tematu serio, tylko się użalasz nad sobą jakiś Ty tósty i brzydki.. ech gdybym ja Cię teraz dorwała w swoje ręce to przysięgam że bym Ci kurdę wydusiła ten cellulit z ramion i z musku przy okazji też ![]()
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
Kameno - baleronik link 1 czyli Roger - wyglonda odjazdowo baaaardzo tak ze bardziej juz by nie mógł - ale im dłuzej paczę tym się przekonuję - że na żywo moze byc najjjs - jedna osobistycznie ja nie lubuję sof "skóropodobnych vel skórzanych, no śliskich nie lubuję i przez to obiektywna nie będę
ten Roger w odpowiednim otoczeniu meblowym może robić furrorę - ale musisz na nim posiedzieć i sprawdzić czy to ejst dobre do zalegania za to kod rkeskowy - chyba zwykły jest - ja bym brała ten czorny GIzzi - ale ni ma strachu - myslałam nad nim od razu po wejściu na strone ![]() oba ciekawe i dobre - ino jeden zwykły drugi ni ( kurtka puchowa) chyba sofiasto jestem zbyt zadurzona w Californication |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() co masz na odwrót? ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
zapomniałam jakie to są sofy we Californication, a może nie były linkowane? w każdym razie nie kojarzę nic a nic
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
BAN stały
|
no już zarezerwowałam
![]() ![]() idę się uczyć ![]() ![]() albo jeszcze poczekam na te sofy z californication ![]() łoże mi się podobało, to sofy pewnie też Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2011-04-11 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | ||
Zakorzenienie
|
się stresa najadłam
![]() ![]() Cytat:
![]() sorry - mój kolega z pracy miał na nazwisko Gula ![]() Cytat:
![]() dobrze już, spokojnie, spokojnie ![]() Kcesz usłyszec cuś śmiesznego jaki Maja ma jęzor? Znajoma pewna pisze, że na weselu kcą jakiś szybki kawałek jako 1 taniec, byle nie smęty. Na co Maja "byle nie oklepane Dirty dancing" A łona "no właśnie myślimy o The Time of My Life... Majut: upss... ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-11 o 16:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | ||
Zakorzenienie
|
Ariston to ZUOOOOOOOO
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
grozi wypollizowaniem
|
kameno-ze 2 wydaje mi sie na zywo ok, a pierwszy raz mi sie podoba raz odrzuca
![]()
#2247 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Już zmieniłem garderobę, niestety ![]() To nie jest śmieszne ![]() Ja dednąć mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj kam luuuzuj my se żartujemy tylko tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No se tak zrobiliśmy ![]() Cytat:
![]() Dzięki za szczere chęci ![]() ![]() C'nie? Płonącą żyrafę to widziałam, ale lodówki nie ![]() Słuchajta ![]() Byłam dziś po pracy u tej sąsiadki spytać o mieszkanie, czy się namyśliła. Powiedziała, że nadal myśli i że po świętach da znać i się jakoś spróbujemy dogadać, no to oki. Teraz niedawno przyszła i powiedziała, że jest chętna ![]() ![]() Czymajta kciuki, żeby się udało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma ktoś pożyczyć tak minimum 20 tysiaczków ? ![]() ![]() ![]() A i będę musiała zacząć myśleć jakie kolory, meble, płytki ![]() ![]() Tanie, ładne i praktyczne ma być ![]() Tzn jakieś tam już pomysły na kolory mam, ale chyba dziś będę mieć wyjątkowo długą nocccc przed kompem ![]() Albo może lepiej poczekać, aż będzie pewne ![]() Qrde ale skąd tę kasę wziąć na remont oprócz kredytu? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-11 o 16:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Właśnie!
Wiadomo co u Red? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.