|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Cytat:
oooo ale bym sie poopalała i pokąpała w jeziorku jakimś ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#542 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Treść usunięta
|
|
|
|
#543 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
codzienna higiena przy najmniej dla mojego syna musi być, on się grzeje poci dodatkowo dobrze dziecko nawet opukać wodą a nie cały czas tyłek chusteczkami wycierać , nawilżyć skórę , ubrać czyścutką świeżutką pidżamkę Cytat:
![]() Cytat:
ale jęsli tak no cóż... taki mam jakiś choleryczny charakter Cytat:
byłam na spacerku i zakupiłam fajne spodnie na komunię w maju deszczyk nas złapał ale przyjemnie było taka świeżość
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||||||
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam rodzinę na mazurach - w takiej małej mieścinie koło Łomży taka fajna mała wioska, mieszkają nad samą rzeką - mają do niej ze 100 metrów cos koło... no ale kąpać się chodziliśmy zawsze do takiej zatoczki.. rewelacyjnie cisza spokój, na wiosce jest las tam zrobiony park linowy, hotel z kortami do tenisa pingpong kajaki itd zawsze mogliśmy iść poszaleć jak nas nuda dopadła... byłam tam ostatnio z 4 lata temu na weselu kuzyna, mięliśmy zaproszenie na wakacje w tym roku ale nie damy rady ale ta cisza spokój.. żaden masowy kurort więc na prawde można odpocząć... uwielbiam takie mieściny... hahaha ok ![]() mam identyczne podejście co do higieny - zwłaszcza że chusteczkami wszystkiego nie domyjesz i zdrowiej jest wymoczyć pupsko ![]() ciesze się że zakupy udane
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-04-12 o 16:51 |
|
|
|
|
#546 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chociaz Ty teraz nie mozesz kupilam sobie pare bluzeczek ![]() ![]() i swiecznik na taras ![]() Cytat:
![]() dziekuje kochana no to zaraz dostaniesz w pupe
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
my właśnie dzisiaj dostaliśmy zaproszenie na wesele do kuzynki tż, na mazury, do Rynu (okolice Giżycka)...no ale nie pojedziemy
po pierwsze dlatego że im się nie opłacało do nas jechać z Mazur, więc dlaczego nam miałoby się opłacać? a po drugie w czerwcu mamy też wesele naszej świadkowej i to do niej pojedziemy ale wiecie co...zeźliło mnie to jak oni wypełnili to zaproszenie, Nie Weronika i Dariusz, tylko Dariusz i Weronika, na kopercie z adresem to samo. Ja nie wiem ale mnie zawsze uczono że najpierw pisze się kobiety imię ![]() może się czepiam
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher dominik duzy jest a drugi pokoj nie jest daleko
![]() Ja sobie nawet elektroniczna nianie kupilam, bo od naszej sypialni do zuzki jest kawalek, i nawet jak ja wolam meza to z tamtego pokoju nie slychac jak sa drzwi lekko uchylone. Wiec jakby zaczela sie budzic na karmienie to bym jej nie uslyszala. musialaby niezle sie drzec Dasz rade
|
|
|
|
#550 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
wklejam fotki naszego koloru w dużym pokoju. Na zdjęciach wydaje mi sie trochę jaśniejszy. Oczywiście nie patrzcie na bałagan bo jeszcze nie skończone, brakuje jeszcze listew przypodłogowych i listew koło drzwi i karnisza ale pokazuje kolor bo obiecałam. takie plamki na zdjęciach to od mojego aparatu. zabciu ja chcę schudnąć jeszcze 8 kg. Ale coraz gorzej mi idzie. Trzymam kciuki za Ciebie, ładny cel sobie wyznaczyłaś z kg bzyczka ja tez myślę, ze najpierw powinno się pisać imię kobiety, nie ważne kto jest z bliższej rodziny kasiaher brawo dla Dominika niedługo będzie już hasałatomufka oby szybko się wyjaśniła u was sytuacja z aktem notarialnym. A co do pracy to na początek każda jest dobra, byle tylko się gdzieś zaczepić, zacząć zarabiać a potem może coś innego znaleźć. Nie fajnie, że tak go z kasa wykręcili martucha ale macie przeboje z tą rehabilitantką. Oby w piątek miała plastry i oby wasza nerwówka się skończyła madzialenka mi się też oprocentowanie zwiększyło w kredycie ale u mnie tylko o kilka- 2-3 zł wzrosła rata
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bylam w Rynie ![]() ![]() stamtad wyplywalam w rejs z moim Lo dwukrotnie Acccchhhh to byly piekne czasy... Ja bym zrozumiala ze tak wypelnili jesli koles bylby z waszej rodziny a laska "obca", no ale faktycznie dziwne to... chociaz rodzina mojego Tżta jak pisze nam jakas kartke albo zaproszenie to tez najpierw wymienia Tż a dopiero potem mnie... jak tą kulę u nogi ![]() ![]() ![]() w ogole to ostatnio sie zbulwersowalam i stwierdzilam ze sie starzeje i nie nadazam za tymi czasami... Otóż Tż ma kuzynkę ktora mieszka w Łodzi, swego czasu byli bardzo zzyci ze soba i kuzynka wiedziala o naszym weselu ponad rok wczesniej, potem przyszedl czas zaproszen i chcielismy ich zaprosic osobiscie, kuzynka 3 razy przekladala nasz przyjazd (dzwoniac dzien wczesniej ze jej nie pasuje, a ja specjalnie na wyjazd bralam wolne w pracy, bo w hotelu przyslugiwal mi tylko 1 weekend w miesiacu wiec specjalnie pod nich bralam wolny weekend i wiedzieli o naszym przyjezdzie zawsze kilka tyg wczesniej), w koncu sie wkurzylismy bo ilez mozna sie prosic i powiedzielismy im ze w takim razie wysylamy zaproszenie poczta. Na wesele i tak nie przyjechali... nawet nie pamietam jaka wymowke podali. Jeszcze lepsza byla matka kuzynki (nota bene siostra mamy tzta - mama już nie żyje) mowiac Tż: "nie przyjezdzajcie mnie zapraszac bo i tak nie przyjde".... nie ma to jak szczerosc, ale tz bylo bardzo przykro z tego powodu... no i teraz syn tej kuzynki ma 18.... 18 jest koncem sierpnia, a ci juz miesiac temu dzwonili ze mamy sobie rezerwowac czas, a teraz na weekend byla ciotka Tżta i przywiozla zaproszenia... no i 18-stka jest koncem sierpnia a oni sobie do czerwca zycza potwierdzenie (kurde nawet na wesele nie chcialam 3 miesiecznego wyprzedzenia), i jeszcze w dzien kiedy dostalismy zaproszenie kuzynka juz dzwonila pytac czy potwierdzamy.... tz jak zobaczyl zaproszenie to powiedzial ze i tak tam nie jedzie ![]() ![]() ale na razie jej tego nie powiedzial... powiedzial ze jeszcze nie wie, i ona mowi "ale przyjedzcie bo tak dlugo sie nie widzielismy" a ten jej powiedzial ze kiedys chcielismy przyjechac to nas olala... no ale zbyla tematA teraz puenta i cos co mnie zwalilo z nog ![]() Zaproszenie na 18-stke jakis tam wierszyk, gdzie i kiedy i PS. Tylko kasa! nie ma to jak bezposredniosc do kwadratu ![]() i teraz ile dac? 500, 1000? i pewnie jeszcze uslyszysz ze malo ![]() :brzyda l:jestem glupia czy cos jest nie halo? |
|
|
|
|
#553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno najszybciej leca te pierwsze kg pozniej juz coraz ciezej niestety ... ![]() ladny kolorek Cytat:
![]()
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Samba
|
|
|
|
#555 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
nooo a ta baba nam wpierala ze ten row wcale nie jest podmokly i ze fajnie mozna go sobie zagospodarowac... jakis mostek itd... cale szczescie ze nie dalismy sie nabrac... fakt faktem nie bylo tam wtedy wody...
|
|
|
|
#558 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
udane udane , tylko te buty mam dwie opcje albo wysoki obcas moja miłość albo wygodne tylko ja potrzebuje i takich i takich ale musze się zdecydować bo mam komunię i lepiej wysokie bo właśnie te spodnie kupiłam na komunię jakaś bluzką elegancka tzn koszula i szpile też mam rodzinę na mazurach , moja mam pochodzi stamtąd i ma 8 rodzęństwa i wszyscy tam mieszkaja do tego babcia i kilka ciotek i wujków Cytat:
świetny kolor i fajnie się komponują z panelami bardzo mi się podoba a to jakiś salon czy pokoik czy sypialnia bo chyba nie wiem ? Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||||
|
|
|
#559 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co :P chlebek już piekę kiełki hoduję jeszcze muszę w samej bawełnie zacząć chodzić i boso to dopiero będę eko Cytat:
a mi oprocentowanie spadło mamy rate mniejszą o 7zł Cytat:
ło jezu
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
martucha dziwnie z tą rehabilitantką. Mam nadzieję,że teraz już założy te plastry.
Stokrotko super kolor podoba mi się Samba to ja chyba też się starzeje |
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
ojoj ale tu cicho
ja właśnie przelałam haracz do US koleżanka miała dopłaty 1zł a prowizji w kasie US 1,50zł ![]() ja płaciłam podatek PCC3 w US i nie przypominam sobie bym musiała prowizje płacić
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-04-12 o 19:52 |
|
|
|
#562 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#563 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
7 tyg przed terminem to lekkie przegięcie. Cytat:
paskuda ze mnie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie z TŻ albo szkrabami
![]() mój TŻ teraz się pluska
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym coś napisała,ale nie mam humoru
|
|
|
|
#566 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia w nocy to nie dobrze jak sie dziecko zaczyna mocno drzec bo sie wybudza i nie chce pozniej usnac od razu
![]() Tak jak dzis zuzka zamiast isc spac o piatej po jedzeniu to sie pomylila i gadac zaczela atomufcia glowa do gory. ![]() Ja sie spadam myc i spac. A moj maz dopiero teraz wrocil po skzoleniu jeszcze dwa dni go zuzka nie bedzie widziala na oczy, tyle co rano
|
|
|
|
#568 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem bo jak usłyszałam że prowizję biorą to nawet nie szłam do kasy tylko musze zapytać koleżanki czy ona sie w tym samym rozliczała co ja bo u nas są dwa urzędy jeden na miasto a drugi na powiat u rodziców jak mieszkałam to zero prowizji i do tego potwierdzenie złożenia dają a tu z fochem nr konta dostałam
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

jak kupujesz nowe mieszkanie to ono wpierw należy do developera,a akt notarialny=akt własności mieszkania, w naszym przypdaku musi zostać przepisana z developera na nas

Uwielbiam tą Twoją żyłkę do afery!

niedługo będzie już hasał